Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Somat Gold tablete

Recenzija proizvoda Somat Gold tablete

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,83


29 recenzija ukupno
29 testerica preporučuje proizvod
29 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
546
  • 7.12.2018 13:54:11
  • Bodova: 327
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, ambalaža, praktičnost pri korištenju)
Moj prvi dojam za tablete Somat je vrlo pozitivan??.Pakiranje dolazi u crvenoj vrecici sa zatvaracem.U vrecici ima 36 komada tableta.Super su mi jer ne zauzimaju puno mjesta u ladici gdje ih drzim.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda?
Posudje je nakon pranja vrlo sjajno,mirisno i blistavo.Moram priznat najvise mi se svidja onaj prvi momenat kad otvorim perilicu.Sve zamirise. Uklone potpuno sve mrlje,cak i one za koje sam mislila da nece,pogotovo od zagorenih ostataka.Svakako cu nastavit kupovat Somat kao i dosad skupa s ostalim Somat proizvodima.

Ostali komentari
Svakako preporucujem!

ambiss
  • 7.12.2018 14:37:03
  • Bodova: 156
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, ambalaža, praktičnost pri korištenju)
I pozitivan! Iznenadila me razgradiva folija, a i činjenica da mi neće napraviti dodatni nered kao npr.prašak kad se rasipa ????

Kako komentirate učinkovitost proizvoda?
Vrlo je praktičan, pere dobro, posuđe je sjajno, a tablete zauzimaju malo prostora što mi je važno za mali stambeni prostor

Ostali komentari
Tablete su vrlo praktične i učinkovite u svakom pogledu. Na posuđu ne ostaje trag, praktične su za drzanje i mislim da ću ih od sada kupovati, a i preporučiti poznatima. Osim toga sadrze u sebi zapravo više od jednog proizvoda što je i ekonomično - štedi novac i vrijeme

inspire
  • 9.12.2018 18:30:17
  • Bodova: 292
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, ambalaža, praktičnost pri korištenju)
Pakiranje je iznimno praktično. Veličinom ne zauzima puno prostor, za razliku od teških kartonskih pakiranja, tako da stane i u ladice ili neki manji prostor kraj perilice. Također, na vrhu pakiranja nalazi se praktična "zip" traka, koja omogućava brzo zatvaranje vrećice te sprječava rasipanje proizvoda ili da ga otvore djeca. Pozitivno je i što je svaka tableta pakirana u vlastitu foliju koju nije potrebno prethodno otvarati, već je odmah spremna za upotrebu.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda?
Somat Gold tablete koristila sam u perilici pri pranju posuđa nakon svakodnevnih obroka te nakon pripreme ručka na 60 stupnjeva, bez uporabe sredstva za sjaj i soli. Napomenula bi da prilikom ovih pranja nisam koristila ni sredstvo za miris unutar perilice koje obično koristim pri pranju jer nakon pranja posuđa sa „težim“ i masnijim mrljama, te zagorenih ostataka hrane u perilici ostaje neugodan miris.
Odlučila sam tablete staviti pred pravi test tako da posuđe nisam prethodno ispirala. Dakle, šalice od kave i čaja, tanjuri nakon obroka, pribor za jelo na kojem se skorila hrana te zapečena tava te tepsija prali su se zajedno. Pretpostavljala sam da će ostati nešto skorene hrane na priboru za jelo, jer je do sada takve stvari bilo teško oprati u perilici bez prethodnog ispiranja. Također, tavica je nakon pečenja bila zagorena, prethodno je samo isprano ulje te je takva stavljena u perilicu. Prethodna iskustva sa drugim tabletama pokazala su da je to pravi izazov, jer uvijek ostane dio tavice neopran ili pak se zagoreni dijelovi rasprše po cijelom posuđu pa moram prati ponovno.
No, sa Somat Gold tabletama to nije bio slučaj. Tableta se u potpunosti razgradila, dakle nisu ostali ostaci tablete po posuđu. Svo posuđe je oprano na 60 stupnjeva, a izašlo je van iznimno čisto. Skoreni pribor za jelo i zagoreni dijelovi tave bili su u potpunosti čisti. Nije bilo bijelih mrlja po posuđu koje se obično znaju javljati prilikom pranja sa drugim tabletama. Također nije bilo ni neugodnog mirisa, već je ostao miris svježine.
Tablete su stavljene na pravi test jer su mrlje bile zaista tvrdokorne, no posuđe je izašlo iz perilice kao novo.

Ostali komentari
Uspoređujući sve, smatram da su Somat Gold tablete puno kvalitetnije od konkurentskih tableta, jer su oprale zaista tvrdokorne i masne mrlje, a posuđe je izašlo blistavo čisto, bez ostataka hrane i bez neugodnih mirisa.

bruniva
  • 9.12.2018 21:54:50
  • Bodova: 771
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, ambalaža, praktičnost pri korištenju)
Somat gold tablete dolaze u vrlo praktičnoj ambalaži. Riječ je o čvrstoj plastičnoj vrećici koju nakon otvaranja možete bez problema ponovno zatvoriti pa tablete neće ispasti.
Ambalaža mi se svidjela na prvi pogled, vrlo je lijepo i praktično osmišljena.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda?
Proizvod je izuzetno učinkovit.
Nakon pranja Somat gold tabletama, čak i na nižim temperaturama, sve nečistoće su odstranjene te je posuđe čisto i blistavo.

Ostali komentari
Svakome bih preporučila Somat gold tablete jer su zaista spas protiv prljavoga posuđa, a primijetila sam i da nakon pranja njima čaše više nemaju onu "maglicu" koju su znale imati kada sam upotrebljavala tablete drugih proizvođača.
Ja ću ih sigurno kupovati!

andrea24
  • 11.12.2018 15:03:39
  • Bodova: 10317
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, ambalaža, praktičnost pri korištenju)
Dojam je jako pozitivan pošto su tablete jako jednostavne za korišenje, nema više one uobičajene zaštitne folije,već se samo ubace u perilicu . Dodatni prašak koji omogućuje
lakše uklanjanje skorenih ostataka hrane je još samo jedan plus. Samo najlonsko pakiranje mi se isto jako sviđa jer tablete su zaštićene od vlage što u kartonskom nije slučaj. Click zatvaranje također omogućuje bolje skladištenje.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda?
Same tablete ,tj. njihova formula je puno efikasnija i poboljšana. Suđe je doista besprijekorno oprano, nigdje nisam vidjela ostatke hrane , niti bilo kakve mrlje.
Čak ni na plastičnom suđu kod kojeg ponekad znaju ostati bijele kapljice ,
korištenjem ovih tableta to nije slučaj . Nakon završetka programa i
otvaranja vrata perilice iz nje se širi divan miris,što je kod mene također
veliki plus i još jedna jako bitna stavka,pošto svi mrzimo one neugodne mirise koji se nerijetko pojavljuju u perilicama suđa. Kod čaša tu je prisutan savršeni sjaj i
besprijekorna čistoća,tako da nije potrebno nikakvo dodatno poliranje.

Ostali komentari
Doista jako kvalitetan proizvod sa kojim me je Somat,tj. tvrtka Henkel pozitivno iznenadio. Sigurna sam da će u kratkom roku steći puno vjernih potrošača i doista preporučam svakome kome je bitno da njegovo suđe bude savršeno oprano i blistavo, te da ima ugodan miris nakon vađenja iz perilice.

trnje
  • 5.12.2018 17:47:46
  • Bodova: 2075
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, ambalaža, praktičnost pri korištenju)
Vizualno je proizvod moderan ,a i sam naslov Limited edition je obećavajući.Pakiranje se lako i praktično otvara.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda?
Učinkovitost je stvarno odlična.Posuđe inače uvijek isperem prije stavljanja u perilicu,a zagorene ostatke sastružem i u pptpunosti uklonim ali sada to nisam radila baš da provjerim učinkovitost tabletica.Stavila sam čak na kraći program pranja .Dakle učinkovitost je odlična,posuđe od porculana ali i stakleni predmeti čisti i sjajni.Nije ostalo mrlja niti ostataka hrane i jako sam zadovoljna.

Ostali komentari
Volim praktičnost ovih tableta jer ne moram dodavati ni sol ni sjajilo,a posebno me razveselilo i što je perilica posuđa nakon pranja ostala čista i sjajna.

zmajushka
  • 6.12.2018 7:56:59
  • Bodova: 948
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, ambalaža, praktičnost pri korištenju)
Ambalaža proizvoda se doima luksuznom. Moderan dizajn osigurava dobru uočljivost među proizvodima iste vrste. Ambalaža sadrži praktično perforirano otvaranje i lako se otvara. Također, postoji plastična trakica kojom se pakiranje lako zatvara. Tabletice su pakirane u vodotopivu foliju koja osigurava neopasno korištenje.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda?
Isprobala sam Somat na prljavim čašama. Prljava čaša na kojoj su ostali ostaci osušenog gustog voćnog soka. Sa proizvodom koji inače koristim perilica nije uspjela oprati ostatke soka, ali nakon pranja sam ostala ugodno iznenađena. Čaša je bila kristalno čista i nije bilo ostataka spomenutog voćnog soka. Nisam očekivala ovaj rezultat. Mislila sam da ništa osim dobrog starog namakanja i ribanja ne može oprati takve mrlje.

Ostali komentari
Zadovoljna sam ambalažom i kvalitetom proizvoda, ali ono što me najviše iznenadilo je praktičnost pakiranja. Ambalaža je vizualno privlačna, a plastična traka za lako zatvaranje i otvaranje proizvoda me oduševila. Naravno, sve je to manje bitno jer je najvažnija učinkovitost proizvoda. Dokazano - osušeni ostaci spadaju u povijest.

sirena3
  • 12.12.2018 11:11:09
  • Bodova: 137
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, ambalaža, praktičnost pri korištenju)
Na prvi pogled privukla me zlatna boja na proizvodu. Uočila sam ju već neki dan u trgovini. Svidjela mi se veličina vrećice, nije niti prevelika niti premala. Odlično je što se ambalaža može ponovo zatvoriti nakon korištenja. Kad sam otvorila vrećicu oduševio me miris proizvoda.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda?
Prvi dan sam isprobala proizvod samo na nečistim tanjurima nakon jela i zdjelama. Odlično je bilo oprano, posušeno do mjere da nije bilo niti kapljice na suđu. Drugi dan sam ubacila i plastične posude na kojima inače ostaju mokri tragovi. Ovaj put nije uopće bilo mokrih tragova na plastici što me oduševilo. Treći dan sam u mašinu stavila zapečenu posudu od lazanja koja se dva puta pekla u pećnici i nisam u namakala i prala prije stavljanja u mašinu. Moram priznati da je učinak bio savršen. Sve je oprano s rubova posude, kao da sam ju prije namakala. A mašina je prala na 40 stupnjeva. Savršeno.
Ono što mi se posebno svidjelo je što su se korištenjem ovih tableta odlično oprale šalice od kave, čak i one koje su imale dugotrajne mrlje na sebi. Pribor za jelo je opran do visokog sjaja i posušen bez mrlja.
Mašina je mirisala savršeno nakon pranja iako nisam stavila osvježivač u mašinu što mi jako svidjelo.Ostali komentari
Ovo je proizvod koji ću sigurno nastaviti koristiti jer više ne moram misliti jesam li namočila zdjele i posude prije pranja i ne punim si kuhinju suđem dok čekam da se odmoći. Ujedno suđe se savršeno osušeno i sjajno.

osjecanka22
  • 12.12.2018 15:50:23
  • Bodova: 884
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, ambalaža, praktičnost pri korištenju)
Vizualni doživljaj je odličan, pakiranje je baš moderno, boje su jake i upečatljive, vrlo je praktično koristiti tablete i više mi se sviđa ovako u vrećici nego kad budu u kutiji

Kako komentirate učinkovitost proizvoda?
Uklanja masnoće i prljavštinu sa posuđa, posuđe je nakon pranja čisto, blistavo, bez mrlja i tragova masnoća ili slično. Sviđa mi se miris nakon što otvorim perilicu

Ostali komentari
Jako mi se sviđa proizvod i definitivno ću ga nastaviti kupovati

ella-ri
  • 13.12.2018 14:43:54
  • Bodova: 6696
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, ambalaža, praktičnost pri korištenju)
Ambalaža lijepo izgleda, posebno mi se sviđa jer nije kruta, obzirom da tablete držim unutar originalnog pakiranja u ladici tako da nema straha da zbog visine neću moći zatvoriti ladicu. Dizajn pakiranja je privlačan.
Svaka tableta je u posebnom omotu koji se ne treba skidati već se razgrađuje u doticaju sa vodom, pa mi je to puno praktičnije od dosadašnjih tableta koje su bile u zasebnom omotu a on se prilikom stavljanja u perilici mora skinuti.Kako komentirate učinkovitost proizvoda?
Prilikom testiranja proizvoda u perilici nije pilo tekućine za sjaj pa sa sigurnosti mogu tvrditi da je tableta odradila odličan posao jer je suđe imalo visoki sjaj, što se posebno vidjelo na čašama. Suđe je bilo potpuno dobro oprano i nije bila potrebna nikakva intervencija, pritom mislim na dodatno ručno pranje pojedinog posuđa.

Ostali komentari
Pohvale za učinak odnose se na pranje na kraćim i dužim programima, odnosno nižim i višim temperaturama.

leonalele
  • 13.12.2018 16:57:21
  • Bodova: 13550
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, ambalaža, praktičnost pri korištenju)
Kada su mi stigle Somat gold tablete za pranje posuđa bila sam oduševljena izgledom tj. pakiranjem proizvoda. Pakiranje se sastoji od 36 tableta koje se nalaze u praktičnoj vrećici sa zip zatvaračem. Pakiranje ne zauzima mnogo prostora kao neka pakiranja u kutijama tako da je to još jedan dodatni plus ovom proizvodu. Na pakiranju detaljno pišu informacije o proizvodu i kako se koriste tablete.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda?
Proizvod odlično radi svoj posao. Ja uvijek skinem ostatke od hrane prije nego stavim posuđe u perilicu. Posuđe je nakon pranja bilo čisto, čaše sjajne i bez mrlja. Kod ovog proizvoda je odlično što ne trebate dodavati sol, sredstvo za ispiranje i sjaj. Sa tableta ne treba skidati foliju topljivu u vodi što je još jedna stvar koja mi je odlična kod ovog proizvoda. Perilica je nakon pranja jednako očišćena kao i posuđe. Proizvodu stvarno nisam našla manu kod čišćenja i upotrebe.

Ostali komentari
Ovaj proizvod je odličan. Super radi svoj posao i jedan je od najboljih na tržištu koji sam isprobala. Jedina mana je previsoka cijena. Ovaj proizvod ću sigurno opet kupiti. Preporučujem ovaj proizvod.

bdujic
  • 13.12.2018 21:16:50
  • Bodova: 858
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, ambalaža, praktičnost pri korištenju)
Proizvod je pakiran u vrlo praktičnu ambalažu koja ne zauzima puno mjesta. Vrećica se lako otvara i ima dobar sistem zatvaranja koji čvrsto drži.
Posebno mi je praktično pojedinačno pakiranje tabletica za pranje koje su u foliji koju ne treba skidat, jer se sama rastvara , pa se samo stavi u posudu za sredstvo za pranje i pusti program za pranje.
Kod sličnih proizvoda sa tabletama upakiranim u foliju koja se mora skinuti mi je to uvijek predtavljalo problem, pa moram tražiti škare (koje nikad nisu pri ruci), a i dodatni dodatni plastični otpad koji se stvara nije zamenariv u zašiti okoliša kad trebamo paziti na svaki zagađivač.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda?
Moram priznati da sam bila malo skeptična, pa sam odlučila sam probati prvo sa ispiranjem posuđa prije stavljanja u suđericu. I bilo je jako dobro oprano. Suđerica je blistala iznutra, a već me je živciralo što je imala nekakav mliječni sloj.
Drugo pranje je bilo sa posuđem bez ispiranja i opet je rezultat bio odličan. Čaše su blistale, kao i ostalo posuđe od inoxa. Čak su nestale bijele fleke koje inače budu kad se peče meso u posudi od inoxa.
Nisam primjetila zamućivanje staklenih čaša svo vrijeme korišenja Somat Gold tableta, što je bila redovna pojava kod drugih proizvoda iste vrste.
I što je naročito dobro tableta se svaki put savršeno rastopila, nikad nisu ostali tragovi.
Nakon pranja, kad se suđerica otvori širi se prijatan , a ne oštri miris deterdženta koji je podsjećao na jaka dezinfekciona sredstva.

Ostali komentari
Primjetila sam još jednu stvar, za koju sam mislila da tako mora biti, a sad vidim da nije tako. Kod pranja plastičnih posuda za pohranu hrane, uvijek su mi na plastici ostajale sitne kapljice koje se nisu uspjele osušiti, tako da sam morala brisati poslije pranja ili čekati neki period da se same osuše. I uvijek ostanu mrljice od vode.
Sa ovim tabletama to nije slučaj, plastične posude budu bez kapljica, ne trebaju se posebno sušiti. Odlično!
Još da imam potvrdu da je proizvod ekološki , odnosno da ne zagađuje prirodu, bila bi čista petica.

jingle
  • 14.12.2018 11:45:48
  • Bodova: 7760
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, ambalaža, praktičnost pri korištenju)
Kada sam primila proizvod uistinu sam bila oduševljena pakiranjem. Ambalaža je vrlo „high-end“ i smatram da zbog zlatnih detalja proizvod izgleda luksuzno, elegantno i ozbiljno. Na poleđini su istaknute sve bitne informacije koje je potrebno znati prilikom korištenja proizvoda, kao i beneficije koje kao korisnik dobivamo prilikom korištenja. Pakiranje je praktično, kada se jednom otvori ima mogućnost zatvaranja kako voda nebi došla u kontakt s proizvodom i potencijalno smanjila njegovu učinkovitost. Dakle, proizvod je sa estetske strane gledanja u potpunosti zadovoljio moja očekivanja!

Kako komentirate učinkovitost proizvoda?
Moram priznati da se proizvod pokazao boljim nego što sam predviđala. Tablete se u potpunosti otapaju, suđe nakon pranja izgleda kao da je novo i pri otvaranju perilice dočeka Vas miris svježine i čistoće. Iako osobno prije korištenja perilice suđe properem ručno kako bih skinula tvrdokorne ostatke ili masnoće, pokušala sam testirati snagu ovih tableta tako što nisam suđe prethodno ispirala i moram priznati da me Somat oduševio. Nisam vjerovala da može oprati određene tanjure, ali oni su izašli čisti i sjajni.

Ostali komentari
Uistinu mi se svidio ovaj proizvod i voljela bih ga te ga planiram kupiti i sama. Jedina negativna strana ovog proizvoda je cijena, ali svakako planiram kupiti novo pakiranje tijekom neke promocije tj. akcije. Iskreno preporučam Somat gold tablete.

kikici
  • 14.12.2018 14:08:09
  • Bodova: 563
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, ambalaža, praktičnost pri korištenju)
Jako mi se svidjelo pakiranje na prvu, 36 tableta je taman za moje mjesečne potrebe.
Ambalaža je praktiča a tablete ne treba odmotavati što je svakako dodatna prednost.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda?
Kada sam počela koristiti somat gold tablete u perilici su već bili sol i tekučina za ispiranje koje inače redovito koristim sa drugim tabletama. Nemam naviku strugati izgorene dijelove niti namakati prije pranja i moram priznati da je Somat odradio super stvar. Jedino mi je na čašama ostalo par "curaka", vjerovatno od previše sjajila za ispiranje. Nakon par pranja, kada su se napokon sol i sjajilo potrošili došao je pravi test Somat golda. Oduševljena sam učinkom, čak mi se čini da je plastično posuđe suvlje nego inače kada mi se dešavalo da su nakon sušenja ostajale sitne kapljice.

Ostali komentari
sve u svemu jako sam zadovoljna somat gold tabletama. Možda su mrvicu skuplje od drugih ali ako ne kupujem sol i sjajilo na kraju dođe na isto.

zdenika
  • 14.12.2018 16:09:59
  • Bodova: 294
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koji je Vaš prvi dojam kada vidite proizvod? (vizualni doživljaj, ambalaža, praktičnost pri korištenju)
Misljenja sam da ambalaza profaje proizvod i to je prvo sto me privuce, ali svakako onda obratim paznju i na prakticnost.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda?
Ucinkovitost proizvoda je izuzetno važna, posebno ako je u skladu s napisanom deklaracijom, na taj način mogu godinama biti korisnik pojedinog proizvoda.

Ostali komentari
Apsolutmo je Somat ispunio moja očekivanja i zasigurno cu jos dugo koristiti istu marku proizvoda.