Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Plidenta BIO zubne paste

Recenzija proizvoda Plidenta BIO zubne paste

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,75


93 recenzija ukupno
93 testerica preporučuje proizvod
89 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
emari
  • 6.11.2018 20:39:41
  • Bodova: 142
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom nakon korištenja? Je li zubna pasta pomogla / ublažila stanje / problem koji imate?
Plidenta zubna pasta me oduševila pogotovo jer imam osjetljive zube i teško mi je pronaći pastu koja pokriva sve što meni treba. Svježina,osjećaj čistoće i blagotvorno djelovanje za zubno meso i zube. Ja imam zdrave zube i najveći problem mi je preosjetljivost zuba pogotovo kada se peru zubi. Nakon korištenja Plidenta zubne paste primjetila sam da nema neugodnog osjećaja nakon pranja ponajviše radi toga što su biljni sastojci.

Kako biste ocijenili Plidentu BIO koju ste koristili u odnosu na druge paste koje ste prije koristili za ublažavanje / rješavanje vašeg stanja / problema? Opišite drugu pastu koju ste koristili i stanje.
Naspram drugih zubnih pasta ( Aquafresh,Colgate,Signal ) i cak zubnih pasta od preporuke ortodonta ( Paradontax,Sensodyn ) uvijek mi nije u potpunosti nešto odgovaralo,dok kod Plidente Bio zubne paste mi odgovara sve ponajviše radi sastojaka. Osjećaj svježine,čistoće nakon pranja zuba i samog okusa.

Kojim riječima biste preporučili Plidentu svojim prijateljima i poznanicima?
Svježina,potpuno prirodni sastojci,osjećaj čistoće sve u jednoj pasti i sve što mi treba.

Planirate li i dalje koristiti ovu zubnu pastu i zašto?
Namjeravam zubnu pastu koristiti i dalje jer mi u potpunosti odgovara po svim mojim kriterijima je i veliko vam hvala što ste mi omogućili testiranje ove zubne paste.

ninchica
  • 7.11.2018 9:03:54
  • Bodova: 5907
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom nakon korištenja? Je li zubna pasta pomogla / ublažila stanje / problem koji imate?
Vrlo sam zadovoljna proizvodom – prilikom korištenja blago se osjete ružmarin i kadulja, dovoljno je učinkovita da imam osjećaj da su mi zubi uistinu jako dobro oprani, a nije agresivna kao neki slični proizvodi drugih marki koji su mi isušivali usnu šupljinu. Vjerujem u ovaj proizvod te smatram da ću dužim korištenjem dobiti obećane rezultate. Napokon proizvod koji temeljito čisti, uklanja kamenac a nije agresivan za zubnu caklinu.

Kako biste ocijenili Plidentu BIO koju ste koristili u odnosu na druge paste koje ste prije koristili za ublažavanje / rješavanje vašeg stanja / problema? Opišite drugu pastu koju ste koristili i stanje.
Koristila sam Plidentu BIO Antiplaque koja sprječava plak i nakupine kamenca, a sastojcima poput ružmarina i kadulje dugotrajno osvježava dah. I to je u potpunosti točno, jer sam osjetila pravo osvježenje u usnoj šupljini. Inače koristim razvikane medicinske marke, isprobavam proizvode, rotiram Sensodyne i Elmex, no navedeni mi znaju stvarati osjećaj suhoće koji uz Plidentu BIO nisam imala. Veliku pažnju poklanjam higijeni usne šupljine te su me sastojci poput bijelog sljeza koji umiruje sluznicu i naranče koja hidratizira sluznicu oduševili.

Kojim riječima biste preporučili Plidentu svojim prijateljima i poznanicima?
Preporučam ovu pastu svima budući da nema umjetnih bojila ni konzervansa. Učinkovito očisti zube, daje jako svjež dah i osjećaj savršene čistoće. Pasta u koju ćete se zaljubiti prvim korištenjem. Svojim prirodnim sastojcima odlično odgovara i osobama s osjetljivim desnima

Planirate li i dalje koristiti ovu zubnu pastu i zašto?
Naravno, prvenstveno iz razloga što sam prezadovoljna ovom pastom, ali imam želju isprobati i cijelu Plidenta BIO liniju.
jasminka2
  • 7.11.2018 9:12:46
  • Bodova: 1339
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom nakon korištenja? Je li zubna pasta pomogla / ublažila stanje / problem koji imate?
Prezadovoljna sam korištenjem Plidenta BIO zubne paste, kao i rezultatom nakon njene upotrebe. Već nakon nekoliko puta pranja zubi, primjetila sam značajne pomake u rješavanju problema preosjetljivog zubnog mesa i lošeg zadaha jer mi je izrazito ublažila postojeće stanje spomenutog problema.

Kako biste ocijenili Plidentu BIO koju ste koristili u odnosu na druge paste koje ste prije koristili za ublažavanje / rješavanje vašeg stanja / problema? Opišite drugu pastu koju ste koristili i stanje.
U odnosu na druge paste za zube, ova se zbog svojih prirodnih sastojaka odlikuje većom kvalitetom. Prije nje koristila sam razne paste za zube koje su se pokazale neučinkovite u njezi zubi, posebno kod mog problema preosjetljivog zubnog mesa, kao i lošeg zadaha. Osim što mi nisu pomogle u rješavanju spomenutog problema, primjetila sam da su jako skupe, a sastojci koji su napisani na njihovoj ambalaži su stavljeni u jako malom omjeru (kod nekih čak i ne postoje!) što se itekako osjeti kod pranja zubi.

Kojim riječima biste preporučili Plidentu svojim prijateljima i poznanicima?
To je jako kvalitetna pasta za zube čije djelovanje ćete odmah primjetiti i nećete požaliti što ste je kupili.

Planirate li i dalje koristiti ovu zubnu pastu i zašto?
Planiram nastaviti korištenje Plidenta BIO zubne paste jer je jedina pasta za zube koja se pokazala učinkovita kod preosjetljivog zubnog mesa i lošeg zadaha. Nakon njene upotrebe, u ustima osjetim svježinu koja dugo traje.

momtobe
  • 7.11.2018 13:13:09
  • Bodova: 278
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom nakon korištenja? Je li zubna pasta pomogla / ublažila stanje / problem koji imate?
Inace imam jako osjetljive zube i desni stanje je jos gore sad u trudnoci, zato sam posegnula za bio pastom i ispunila je sva moja ocekivanja. Osjecaj u ustima nakon pranja je fenomenalan osvjezavajuci.

Kako biste ocijenili Plidentu BIO koju ste koristili u odnosu na druge paste koje ste prije koristili za ublažavanje / rješavanje vašeg stanja / problema? Opišite drugu pastu koju ste koristili i stanje.
Prije ove paste bilo mi je svejedno, kupila bih oni koja je na akciji i to je to. Nakon sto sam isprobala ovu, primjeti se golema razlika u teksturi paste, okusu i boji, osjecaju svjezine koji traje dugo.

Kojim riječima biste preporučili Plidentu svojim prijateljima i poznanicima?
Ukoliko zelite svjez zadah, ugodan okus, manje bolne desni i prirodno izbjeljivanje zubiju, onda je ovo pasta za Vas. Uistinu sam imala osjecaj nakon prvog pranja da su moji zubi bijeliji.

Planirate li i dalje koristiti ovu zubnu pastu i zašto?
Ovu cu pastu definitvno koristiti i dalje jer savrseno odgovara stanju mojih zubiju, vraca zubima prirodnu bijelinu i vrlo je ugodnog mirisa i okusa.

tanjazg
  • 7.11.2018 14:07:04
  • Bodova: 28
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom nakon korištenja? Je li zubna pasta pomogla / ublažila stanje / problem koji imate?
Zadovoljna sam proizvodom. Mogu reći da sam se iznenadila već nakon prvog pranja. Za sada moji zubi su nijansu bjeliji.Kako biste ocijenili Plidentu BIO koju ste koristili u odnosu na druge paste koje ste prije koristili za ublažavanje / rješavanje vašeg stanja / problema? Opišite drugu pastu koju ste koristili i stanje.
Pasta za razliku od drugih nije agresivna a bolje djeluje te ima ugodan okus.

Kojim riječima biste preporučili Plidentu svojim prijateljima i poznanicima?
Oduševljenje se ne može opisati, obzirom da je na prirodnoj bazi mogu reći da puno bolje djeluje nego pasta tretirana kemijom.

Planirate li i dalje koristiti ovu zubnu pastu i zašto?
Nastavljam koristiti i probati ostale paste iz iste linije, vjerujem kako ću poboljšati kvalitetu svojih zubi, te dobiti očekivani rezultat nakon više pranja.

katicazg
  • 7.11.2018 16:49:43
  • Bodova: 22
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom nakon korištenja? Je li zubna pasta pomogla / ublažila stanje / problem koji imate?
Prezadovoljna sam pastom, te učinkom iste. Zubi mi se polako izbjeljuju iako sam je koristila samo dva dana do sada. Ujedno, primjetila sam da nije agresivna zbog mojih osjetljivih zubi.

Kako biste ocijenili Plidentu BIO koju ste koristili u odnosu na druge paste koje ste prije koristili za ublažavanje / rješavanje vašeg stanja / problema? Opišite drugu pastu koju ste koristili i stanje.
Do sada sam bila vjerna prirodnim pastama, tako da mogu reći da me pasta nije posebno iznenadila u smislu iste ali prednost je što ima djelovanje izbjeljivanja, te je jako ugodnog okusa što nije slučaj kod prirodnih pasti.

Kojim riječima biste preporučili Plidentu svojim prijateljima i poznanicima?
Svakako bih preporučila proizvod te posebno trudnicama, moja unuka je probala pastu te se ugodno iznenadila, zbog toga što je imala mučnine na svaku drugu pastu.

Planirate li i dalje koristiti ovu zubnu pastu i zašto?
Planiram probati i ostale Plidenta BIO paste, te nastaviti ih koristiti, vjerujem da kroz duži period upotrebe imaju odlične rezultate, pošto već vidim pomak nakon dva dana.

tinadom
  • 8.11.2018 0:13:22
  • Bodova: 6897
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom nakon korištenja? Je li zubna pasta pomogla / ublažila stanje / problem koji imate?
S Plidenta pastom za zube sam oduševljena. Inače nemam i nikad nisam imala velikih problema sa zubima, uz redovite posjete zubaru i pranje zubi, održavala sam ih zdravima. Jedino što me mučilo je neugodan zadah koji se znao ponekad pojaviti. Koristeći ovu pastu kroz nekoliko dana vidi se veliki pomak naprijed. Pasta ima jako ugodan i jak miris i okus, osvježava usta i vidno izbjeljuje zube. Vjerujem da će, kroz nastavak korištenja ove pase, rezultati biti još vidljiviji.

Kako biste ocijenili Plidentu BIO koju ste koristili u odnosu na druge paste koje ste prije koristili za ublažavanje / rješavanje vašeg stanja / problema? Opišite drugu pastu koju ste koristili i stanje.
Plidenta BIO zubna pasta je u samo kratkom periodu ostvarila sve moje želje, a to je bjelji osmijeh i zdraviji zubi bez karijesa. Koristila sam prije različite paste koje su mnogo obećavale a nisu dale nikakve rezultate, pa ni nakon dužeg korištenja jer sam se uzdala u to da možda tražim previše i da nije moguće popraviti situaciju u kratkom roku.

Kojim riječima biste preporučili Plidentu svojim prijateljima i poznanicima?
Ovu pastu bih preporučila svima zato što je učinkovita, ispunjava obećano i riješava probleme. Posebno bih je preporučila onima koji se još uvijek boje zubara. Uz ovu pastu ih nećete toliko često morati posjećivati.. :)

Planirate li i dalje koristiti ovu zubnu pastu i zašto?
Čim potrošim ovu, trčim u trgovinu i po ostale primjerke Plidenta BIO zubnih pasta iz razloga toga što su, kao što i sam naziv kaže, BIO. Dakle, bez konzervansa, bojila i sličnih preparata, stopostotno su prirodne. Pretpostavljam da je pasta zato dala dobre brze rezultate što je oduševilo ne samo mene, već cijelu obitelj.

katuska
  • 8.11.2018 8:50:29
  • Bodova: 493
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom nakon korištenja? Je li zubna pasta pomogla / ublažila stanje / problem koji imate?
Zadovoljna sam Plidentinom pastom Bio sensitive. Već nakon nekoliko dana korištena prijmjetila sam da su mi desni manje nadraženi, a zadah iz usta je dulje vremena svijež.

Kako biste ocijenili Plidentu BIO koju ste koristili u odnosu na druge paste koje ste prije koristili za ublažavanje / rješavanje vašeg stanja / problema? Opišite drugu pastu koju ste koristili i stanje.
Prije sam koristila razne paste za zube kako bih smanjila krvarenje desni, a ponekad čak nisam niti kod zubara mogla obaviti do kraja tretman zbog krvarenja desni (npr. zadnje je bilo stavljanje plombe). Nadam se da će sa učestalim korištenjem paste moj problem nestati, ili se bar smanjiti.

Kojim riječima biste preporučili Plidentu svojim prijateljima i poznanicima?
Svakako bih preporučila svima ovu pastu koji se bore sa krvarenjem i upalama desni. Svakako za preporuku i onima kojima je bitna svježina u dahu. Roditeljima sam već preporučila.

Planirate li i dalje koristiti ovu zubnu pastu i zašto?
Moj suprug, npr. nema osjetljive desni, no bitno mu je da mu dah bude dugo svijež, tako da je rekao da ćemo se svakako potruditi da ovu zubnu pastu koristimo u budućnosti, a ja se slažem u potpunosti. Kao što sam i ranije navela, ukoliko mi dugoročno korištenje paste ublaži simptome problematičnih desni, sigurna sam da će postati standardna zubna kozmetika u našem domu.

lahorka
  • 8.11.2018 9:38:30
  • Bodova: 13802
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom nakon korištenja? Je li zubna pasta pomogla / ublažila stanje / problem koji imate?
Odmah kad sam dobila Plidenta BIO zubnu pastu sam ju počela koristiti. Prvo što mi se dopalo je miris - jer nije bio prejak a svejedno osvježavajući ( miris biljki ) .Budući da imam zubnog kamenca koji mi zubarica 2 puta godišnje odstranjuje što je vrlo neugodno - sigurna sam da će ova pasta spriječiti daljnje nastajanje kamenca te da neću više morati to otklanjati kod zubara.

Kako biste ocijenili Plidentu BIO koju ste koristili u odnosu na druge paste koje ste prije koristili za ublažavanje / rješavanje vašeg stanja / problema? Opišite drugu pastu koju ste koristili i stanje.
Do sada sam isprobala Kaladont i Aquafres paste za zube za otklanjanje kamenca i zadaha iz usta .One su dosta jakog mirisa i nisam bila zadovoljna posebice što imam osjetljivo zubno meso pa sam uvijek osjećala peckanje nakon pranja zubi , što kod korištenja Plidente BIO ne osjećam jer je blaga.

Kojim riječima biste preporučili Plidentu svojim prijateljima i poznanicima?
Svima bih preporučila Plidentu BIO jer je napravljena od prirodnih sastojaka, nije agresivna i sigurno će otkloniti probleme sa zubnim mesom, sa kamencem i neugodnim zadahom .

Planirate li i dalje koristiti ovu zubnu pastu i zašto?
Svakako ću ovu zubnu pastu opet kupiti i redovito ju koristiti kako ne bih morala ići kod zubara na neugodne tretmane skidanja kamenca .

katarina84
  • 8.11.2018 14:57:00
  • Bodova: 55493
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom nakon korištenja? Je li zubna pasta pomogla / ublažila stanje / problem koji imate?
Jako sam zadovoljna Plidenta Bio antiplaque pastom za zube. Ono što me je oduševilo jest da sam promjenu vidjela već nakon prvog korištenja. Kao što i obećava da sprečava plak i nakupine kamenca tako i zaista funkcionira. Naime, za razliku od drugih pasta za zube, ova baš dugo (cca. 10 – 12 sati) ostavlja moje zube čistima i glatkima što je divan osjećaj. Znači, dvaput dnevno – ujutro i uvečer operem zube i oni su stalno čisti čime sam posebno oduševljena jer to znači da se plak i kamenac zbilja ne nakupljaju.

Kako biste ocijenili Plidentu BIO koju ste koristili u odnosu na druge paste koje ste prije koristili za ublažavanje / rješavanje vašeg stanja / problema? Opišite drugu pastu koju ste koristili i stanje.
Za razliku od drugih pasta za zube (npr. Signal, Colgate), ova baš dugo (cca. 10 – 12 sati) ostavlja moje zube čistima i glatkima što je divan osjećaj. Za razliku Bio pasti drugih proizvođača, ova ima baš nježan i ugodan okus.

Kojim riječima biste preporučili Plidentu svojim prijateljima i poznanicima?
Svojim prijateljima bih svakako preporučila Plidentu bio jer sadrži prirodne sastojke, blagog je okusa, daje predivan osjećaj svežine koji dugo traje, odlično čisti zube i time sprečava nakupljanje bakterija i nastanak plaka i kamenca.

Planirate li i dalje koristiti ovu zubnu pastu i zašto?
Planiram i dalje koristiti ovu pastu jer zaista ispunjava ono što reklamira – sprečavanje plaka i kamenca. Jako mi je važno da ima prirodne sastojke, ali i dobar okus. Svakako namjeravam isprobati i ostale Plidenta bio paste za zube.

biba33
  • 8.11.2018 17:26:34
  • Bodova: 2651
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom nakon korištenja? Je li zubna pasta pomogla / ublažila stanje / problem koji imate?
Ova zubna pasta je savršena za mene i moje osjetljive zube i zubno meso. Imam i drugih zdravstvenih problema i uz to ne smeta mi, nema onu ljutinu koja mi je smetala s onom drugom pastom i uvelike je pomogla na preveliku osjetljivost zuba.

Kako biste ocijenili Plidentu BIO koju ste koristili u odnosu na druge paste koje ste prije koristili za ublažavanje / rješavanje vašeg stanja / problema? Opišite drugu pastu koju ste koristili i stanje.
Za razliku od druge paste za zube koju sam koristila, ova nema taj jaki okus mente, čim ju stavim osjetim neko olakšanje, mogu doista čak i duže od pet minuta prati zube i dalje koliko je ugodnog okusa i koliko mi godi i umiruje zubno meso i zube. Razlika je jako velika od moje dosadašnje paste, koja je, čim sam ju stavila, odmah bolovi u zubima, velika osjetljivost zubnog mesa pa čak krvarenje.

Kojim riječima biste preporučili Plidentu svojim prijateljima i poznanicima?
Ovu pastu bi ne samo preporučila odraslima, već i djeci, toliko je savršena da odsad samo nju koristim. Konačno sam pronašla savršenu za sebe i za sve ostale koji žele nešto savršeno.

Planirate li i dalje koristiti ovu zubnu pastu i zašto?
Koristit ću odsad samo tu zubnu pastu jer je potpuno prirodna i sve što mi treba.

aphrodita
  • 8.11.2018 19:48:50
  • Bodova: 604
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom nakon korištenja? Je li zubna pasta pomogla / ublažila stanje / problem koji imate?
Pasta je odlična, jako je blaga za korištenje, ostavlja osjećaj svježine i čistoće nakon pranja!
Vrlo blago djeluje na zube i desni

Kako biste ocijenili Plidentu BIO koju ste koristili u odnosu na druge paste koje ste prije koristili za ublažavanje / rješavanje vašeg stanja / problema? Opišite drugu pastu koju ste koristili i stanje.
Kako imam osjetljive desni, tako već dugo vremena biram proizvode koji djeluju blago na moje desni, od mekše četkice, redovitog, dužeg i blagog četkanja desni nakon svakog obroka te naravno kvalitetne paste za zube
Mnoge paste koje sam prije koristila nisu riješile problem s desnima, obično bi krvarile nakon četkanja, ne bih imala osjećaj da sam dovoljno dobro oprala zube, ma koliko ih četkala, a ni okus u ustima nije bio tako svjež nakon pranja. Nakon par dana korištenja Plidente BIO primjetila sam da nema krvi nakon četkanja, dah je svjež još
dugo nakon pranja i ne osjećam peckanje u ustima kao kod drugih pasti

Kojim riječima biste preporučili Plidentu svojim prijateljima i poznanicima?
Dragi moji, preporučam Vam Plidentu! Vrlo je blaga za korištenje, učinak je odličan! Tijekom pranja nema osjećaja peckanja u ustima zbog prejake paste, nakon pranja još dugo će Vas pratiti osjećaj napokon dobro opranih zubiju, blago će djelovati na Vaše desni te samim time smanjiti krvarenje i riješiti problem s osjetljivim desnima! Uz to, pasta sadrži prirodne sastojke koji zbilja izrazito blago, no vrlo učinkovito djeluju na vašu oralnu higijenu i radi se o proizvodi koji Vas zasigurno neće razočarati!

Planirate li i dalje koristiti ovu zubnu pastu i zašto?
Planiram! Sviđa mi se njezin blagi učinak na desni, općenito izostaje osjećaj peckanja u ustima zbog prejake paste, također sadrži prirodne sastojke i to je meni osobno vrlo bitno jer već duže vrijeme pazim na to što sadrže proizvodi koje koristim, ne samo za oralnu higijenu, već higijenu u potpunosti, tako da mi se ovaj proizvod veoma sviđa i vrlo ću rado nastaviti s kupovinom istog i dalje!

skener
  • 9.11.2018 8:13:38
  • Bodova: 7413
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom nakon korištenja? Je li zubna pasta pomogla / ublažila stanje / problem koji imate?
Slobodno mogu reći da sam, blago rečeno, oduševljena pastom za zube i posebnom četkicom. Osobno imam jako osjetljive desni koje su sklone krvarenju. Od kada sam dobila komplet za testiranje prošlo je kratko, ali dovoljno vremena da sam zadovoljna.

Kako biste ocijenili Plidentu BIO koju ste koristili u odnosu na druge paste koje ste prije koristili za ublažavanje / rješavanje vašeg stanja / problema? Opišite drugu pastu koju ste koristili i stanje.
Neću navoditi proizvođače, ali u usporedbi sa dosadašnjim pastama, Plidentina BIO PROTECTIVE je nadmašila sve koje sam koristila. Kadulju sam kupovala zasebno, kada su desni bile u kritičnom stanju i uporno grgljala otopinu. Uz to sam kuhala čajeve od kamilice i masirala desni.. Doduše lipu nisam koristila, ali ovako sam u ovoj pasti dobila sve ono potrebno. A vjerujte, grozno je kada uz svakodnevno pranje zubi pljujete krv kod ispiranja... Nakon pranja ostaje jak i sviježi dugotrajan osjećaj u ustima-fenomenalno!

Kojim riječima biste preporučili Plidentu svojim prijateljima i poznanicima?
Jaaako djelotvorno i efikasno! Medicinske paste za zube mi nisu ovako odgovarale, kao ova!

Planirate li i dalje koristiti ovu zubnu pastu i zašto?
Definitivno da! U kratkom roku me "kupila" sa svojim djelovanjem i onim osjećajem čistoće i svježine nakon korištenja!

onesoul
  • 9.11.2018 9:54:27
  • Bodova: 991
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom nakon korištenja? Je li zubna pasta pomogla / ublažila stanje / problem koji imate?
Za recenziju sam dobila pastu Plidenta bio sensitive, dakle za osjetljive zube, upravo onakvi kakvi su moji zubi i mogu reći da sam proizvodom jako zadovoljna, dok za rezultate ne mogu još ništa reći, smatram da će mi trebati dugotrajnija upotreba zubne paste da bih uočila rezultate. Odmah mi se sviđala ambalaža proizvoda, kutija u kojoj se nalazi je od lako razgradivog kartona, nije ona sjajna ambalaža, a sama tuba je gumirana što omogućava lako istiskanje paste sa lako odvojivim poklopcem. Sadržaj paste je mliječno bijeli i omogućava lako razmazivanje po usnoj šupljini bez otpadanja i razdvajanja. U trenu se stvori lagana pjena kojom se mogu bez problema 3 minute četkati zubi. Pasta blago ljuta, manje nego sam navikla kod ostalih zbog čega osjećaj svježine nije toliko dugotrajan, ali to mi nije toliko bitno koliko osjećaj čistoće koju ova pasta odlično ostavlja.

Kako biste ocijenili Plidentu BIO koju ste koristili u odnosu na druge paste koje ste prije koristili za ublažavanje / rješavanje vašeg stanja / problema? Opišite drugu pastu koju ste koristili i stanje.
Nije garancija da ako kupite skupi proizvod da će biti i efikasan i to sam se već više puta posvjedočila kupnjom različitih i skupih pasta za zube. Ova pasta mi se sviđa i zbog ambalaže i zbog njenog sastava koji je u potpunosti prirodan, piše da nema umjetnih boja niti konzervansa dok ih dosadašnje paste koje sam koristila imaju. Čini mi se da su druge paste bile preagresivne, bar za moje zube koji su osjetljivi.

Kojim riječima biste preporučili Plidentu svojim prijateljima i poznanicima?
Svojim prijateljima i poznanicima ću svakako preporučiti Plidenta bio paste za zube upravo zbog prirodnih sastojaka koje sadrži jer znam da mnogi, i sve više njih, polažu važnost upravo na taj podatak, ali i na podatak da nema umjetnih boja i konzervansa. Nahvaliti ću i rezultat koji ova pasta ostavlja, a to su čisti i lijepi zubi. U paleti Plidente bio svatko može pronaći nešto što odgovara njihovim zubima.

Planirate li i dalje koristiti ovu zubnu pastu i zašto?
Svakako ću je i dalje nastaviti koristiti Plidenta bio sensitive jer nije preagresivna, blagog okusa i mirisa te nježna za moje zube. Lako se pjeni i čisti zube, a i ambalaža mi se posebno sviđa.

majamajchy
  • 9.11.2018 10:49:06
  • Bodova: 9751
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom nakon korištenja? Je li zubna pasta pomogla / ublažila stanje / problem koji imate?
Da, pasta je ispunila moja očekivanja. Najveći problem mi je nakupljanje kamenca, a korištenje ove paste je zasad to smanjilo. Zubi su mi glađi na dodir i dah je svjež.

Kako biste ocijenili Plidentu BIO koju ste koristili u odnosu na druge paste koje ste prije koristili za ublažavanje / rješavanje vašeg stanja / problema? Opišite drugu pastu koju ste koristili i stanje.
Nije agresivna, ali je učinkovita i to mi se najviše sviđa. Prije sam koristila razne paste koje su mi bile preagresivne i imale manje prirodnih sastojaka.

Kojim riječima biste preporučili Plidentu svojim prijateljima i poznanicima?
Rekla bih da je ovo prirodno i učinkovito rješenje.

Planirate li i dalje koristiti ovu zubnu pastu i zašto?
Da, jer volim prirodne proizvode, a rezultat je dobar.