Recenzije

Plazma mljeveni keks

Recenzija proizvoda Plazma mljeveni keks

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,85


27 recenzija ukupno
27 testerica preporučuje proizvod
26 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
cimetimed
  • 13.4.2019 12:54:42
  • Bodova: 50021
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Za što se ste najčešće koristili Mljevenu Plazmu (za obrok - za sebe ili dijete; kao sastojak kolača, torti; kao sastojak slastica - palačinke, shake, sladoled)?
Mljevenu Plazmu sam koristila kao dio obroka, odnosno kao dio doručka. Na slici: zobeno mlijeko, banana, kivi, neslani kikiriki i Plazma.

Kako komentirate okus Mljevene Plazme u slasticama (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak)?
Mljevena plazma, sama ili kao dio slastica je dovoljno slatka. Ne zahtjeva naknadno dodavanje šećera ili ikakvog zaslađivača. U kombinaciji sa namirnicama koje su slatke može biti preslatko ako kao ja niste ljubitelj jako slatke hrane

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Proizvod dolazi u pakiranju od 300g. To je sasvim dovoljna količina za kolač, tortu ili slično. Najčešće sam je koristila kao dodatak doručku u kombinaciji sa voćem i zobenim mlijekom. Osobno ne volim pretjerano slatko, pa ljudima poput mene preporučam da je kombiniraju sa kiselkastim voćem kao što su kivi, jagode, sušene brusnice i slično.

nkontesanera
  • 15.4.2019 10:09:05
  • Bodova: 3659
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Za što se ste najčešće koristili Mljevenu Plazmu (za obrok - za sebe ili dijete; kao sastojak kolača, torti; kao sastojak slastica - palačinke, shake, sladoled)?
Prije 35 i nešto godina, kad sam rodila nije bilo ovakve mogućnosti kupovine mljevenih keksa, a pogotovo ne mljevenih Plazma keksića. Snalazila sam se kako sam umjela i mljela razne kekse na mašinicu za orahe.
Mljeveni plazma keks ne samo što sadrži potrebne vitamine već je i vrlo ukusan. Namijenjen upravo djeci, a to što ga i mi odrasli volimo pojesti je samo dodatan plus.
Radila sam po prvi put kolač s mljevenim Plazma keksima. Pomiješala ih s otopljenim maslacem, utisnula u kalup, polila čoko kremom i po svemu još ukrasila šlagom. Bila je to vrlo ukusna i vrlo fina nedjeljna tortica. Kad su unuci došli preko vikenda na čuvanje imala sam upravo kolač rađen za njih.
Oduševili su se isto kao i ja. Izgledom i okusom. Pojeli smo Plazma tortu u dva dana…
Odmah sam danas otišla kupiti još 2 pakovanja za sljedeću posjetu unučadi.

Kako komentirate okus Mljevene Plazme u slasticama (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak)?
Okus mljevene Plazme je upravo kako treba, niti presladak a niti nedovoljno sladak

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Oduševljena sam okusom mljevene Plazma keksa jer je je upravo onakav kakvog ga vole moji okusni pupoljci u ustima. Osim toga ima i sve potrebne vitamine što ga čini dragocjenim sastojkom u kuhinji svake moderne majke/žene/bake...
 
ketyica22
  • 15.4.2019 22:51:56
  • Bodova: 10735
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Za što se ste najčešće koristili Mljevenu Plazmu (za obrok - za sebe ili dijete; kao sastojak kolača, torti; kao sastojak slastica - palačinke, shake, sladoled)?
Mljevenu Plazmu najčešće koristim za sebe i svog brata. Volimo je jesti s toplim mlijekom jer nas vraća u djetinjstvo. Također, koristim je za kolače te u pripremi palačinki.

Kako komentirate okus Mljevene Plazme u slasticama (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak)?
Okus Mljevene Plazme je dovoljno sladak. Taman kako treba. Da je slađa, ne bi valjalo.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Navedeni proizvod mi je odličan i služi kao obavezan sastojak mojih slastica. Najviše je volim jesti s toplim mlijekom te u palačinkama. Budući da je mljevena, to olakšava sav proces pripremanja slastica i stapa se s ostalim tekućim sastojcima savršeno. Ukus je taman dovoljno sladak.

tinalo
  • 16.4.2019 14:40:05
  • Bodova: 44876
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Za što se ste najčešće koristili Mljevenu Plazmu (za obrok - za sebe ili dijete; kao sastojak kolača, torti; kao sastojak slastica - palačinke, shake, sladoled)?
Ovo pakiranje Plazme sam iskoristila za izradu Kocki od plazme. Bila je dosta sitna i nije bilo potrebe da ju dodatno meljem prije dodavanja u kremu. Lijepo se umiješala u kremu i nije stvarala grudice kao neki drugi keksi. Nije se prebrzo napuhnula pa krema nije izgubila tečnost nego se lijepo nivelirala

Kako komentirate okus Mljevene Plazme u slasticama (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak)?
Plazma je umjereno slatka i savršeno se stopila sa slatkom kremom te smanjila slatkoću kompletnog kolača. Sviđa mi se što nije preslatko i što se može koristiti kako u kolačima tako i u kombinaciji s drugim namirnicama

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Pakiranje je jako praktično, keks je fino mljeven i nije prepečen. Gramaža je dovoljna za pripremu jedne slastice. Sviđa mi se što keks nije presladak i može se kombinirati s različitim namirnicama za pripremu kolača ili gotovog obroka. Lijepo se ponaša u kombinaciji s tekućinom i ne gruša se pri umješavanju što je veoma bitno kod pripreme raznih krema

manuela1310
  • 16.4.2019 14:47:26
  • Bodova: 16627
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Za što se ste najčešće koristili Mljevenu Plazmu (za obrok - za sebe ili dijete; kao sastojak kolača, torti; kao sastojak slastica - palačinke, shake, sladoled)?
Mljevenu Plazmu najčešće sam koristila kao sastojak torti gdje mi se idealnom pokazala. Zasigurno je ubrzala samu pripremu torti jer nije bilo potrebno usitnjavanje keksa koje često zna biti naporno. Plazma je lijepo i ravnomjerno mljevena. Plazmu sa, zajedno s članovima obitelji, koristila i kao obrok s mlijekom gdje se također odličnom pokazala. Također je sama priprema obroka bila puno brža i urednija jer nije bilo potrebe za usitnjavanjem.

Kako komentirate okus Mljevene Plazme u slasticama (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak)?
Okus Mljevene Plazme svidio se mojoj cijeloj obitelji kao i meni. Plazma je punog okusa te se odlično slagala s ostalim namirnicama. Dovoljno je slatka i torta je ispala prefina. U samostalnom obroku s mlijekom, Plazma se odlično slagala s mlijekom te je formirala homogenu smjesu koja se najviše svidjela najmlađima.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Jako sam zadovoljna proizvodom Mljevena Plazma jer je finog okusa i veoma praktična za uporabu. Odlična je za pripremu slastica jer je proizvod odmah spreman na miješanje s drugim namirnicama te samim time štedi vrijeme, ali i vodu jer nema potrebe za dodatnim čišćenjem usitnjivača.

tanja93
  • 16.4.2019 19:59:36
  • Bodova: 68172
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Za što se ste najčešće koristili Mljevenu Plazmu (za obrok - za sebe ili dijete; kao sastojak kolača, torti; kao sastojak slastica - palačinke, shake, sladoled)?
Koristila sam je za obrok za sebe sa mlijekom i u palačinkama.

Kako komentirate okus Mljevene Plazme u slasticama (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak)?
mljevena Plazma je jako fina i slatkoća je baš kako treba, nije preslatka, mislim da se može kombinirati sa jako puno slastica

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Mljevena Plazma je veoma ukusan i dobar proizvod koji ću nastaviti koristiti, jednostavno i brzo se pripremi, može se kombinirati sa mnogo slastica koje volim ( palačinke, cheescake...).

mira1tu
  • 18.4.2019 10:36:44
  • Bodova: 1516
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Za što se ste najčešće koristili Mljevenu Plazmu (za obrok - za sebe ili dijete; kao sastojak kolača, torti; kao sastojak slastica - palačinke, shake, sladoled)?
Mljevenu Plazmu sam upotrijebila na dva načina.
1, Unuku za doručak - Bio je zadovoljan,ali je tražio da mu dodam žlicu šečera.Kušala sam i ja i malac nije pretjerivao.Zaista je bilo super kada sam dodala šećer.
2. Radila sam Plazma tortu i bila je odlićna.Nitko nije ni spomenuo da bi trebalo dodavati šećer.Zaista odlično!

Kako komentirate okus Mljevene Plazme u slasticama (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak)?
Kao obrok unuku je bilo malo premalo slatko,ali to je individualan osjećaj.Bitno da nije preslatko!! Okus je zaista jako dobar!

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Dojam je odličan.Okus je primamljiv i traži još!!
Sada sam sam Mljevenu Plazmu upotrijebila na,gore navedena načina,ali ću pokušati upotrijrbiti je na još nekoliko nalina.Ako će zadovoljstvo biti kao do sada,postati će proizvod sa trajnim prisustvom u domaćinstvu

vlatkah
  • 18.4.2019 10:56:07
  • Bodova: 22473
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Za što se ste najčešće koristili Mljevenu Plazmu (za obrok - za sebe ili dijete; kao sastojak kolača, torti; kao sastojak slastica - palačinke, shake, sladoled)?
Mljevenu plazmu sam najlčešće koristila za pravljenje torti (biskvit sa maslacem) i kao sastojak u kremama kolača.

Kako komentirate okus Mljevene Plazme u slasticama (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak)?
Taman je slatkoća jer sve ono što je možda malkice slađe u kolaču ili torti, plazma izbalansira svojim okusom.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Savršena je i kada god pravim nešto a treba mi mljeveni keks, onda biram plazmu...Poseban je to okus :)

546
  • 18.4.2019 15:10:00
  • Bodova: 762
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Za što se ste najčešće koristili Mljevenu Plazmu (za obrok - za sebe ili dijete; kao sastojak kolača, torti; kao sastojak slastica - palačinke, shake, sladoled)?
Mljevenu plazmu najčešće koristim na palaćinkama jer tako svi volimo da jedemo,a osim toga jedemo je s mlijekom jer je savršena za bilo koje doba dana.Vec generacijama je s nama i zato je volimo(a i okus je jedinstven i nikad dosadan):)

Kako komentirate okus Mljevene Plazme u slasticama (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak)?
U slasticama je savršen.Baš kako treba!

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Moj ukupni dojam je +10! Volimo Plazmu jer je kvalitetna i jedinstvena i sve nas vraća u djetinjstvo.Uvijek prepoznatljiva na policama trgovina!

ibilic1
  • 19.4.2019 11:54:49
  • Bodova: 10935
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Za što se ste najčešće koristili Mljevenu Plazmu (za obrok - za sebe ili dijete; kao sastojak kolača, torti; kao sastojak slastica - palačinke, shake, sladoled)?
plazmu sam prvo probala sa mlijekom( u toplo mlijeko umijesati par zlica plazme i posuti krasom...mmmm kao keksolino je..prefino nesto)..zatim sam pekla palačinke i mazala ih nadjevom od cokolade i plazme...ne treba reci da su se ukucani doslovno "gusili" heheh

Kako komentirate okus Mljevene Plazme u slasticama (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak)?
okus je bas kako treba - nije je presladak ni nesladak..za razliku od ostalih keksiju koji znaju biti preslatki ovaj je bas kako treba..

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
ovaj proizvod je preukusan i definitivno ga preporucujem svima koji zele isprobati neki fini(ne preslatki) keks..kako je u mljevenom obliku moze se rabiti u raznim kolačima ili kremama,ali je meni osobno najfiniji s mlijekom kao kašica jer tada do izrazaja dode njegov puni okus

vivica
  • 19.4.2019 16:19:37
  • Bodova: 59315
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Za što se ste najčešće koristili Mljevenu Plazmu (za obrok - za sebe ili dijete; kao sastojak kolača, torti; kao sastojak slastica - palačinke, shake, sladoled)?
Mljevenu plaznu sam koristila kad sam radila palacinke jer su nam one omiljeni desert.

Kako komentirate okus Mljevene Plazme u slasticama (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak)?
Plazma mi je taman slatka kako i treba... Ne volim hranu koja je previse slatka,pa mi Plazma nekako najvise odgovara.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Mljevena Plazma mi je super jer je mogu jest kao kašu ujutro,mogu je koristit za radit cheesecake,ili za mnoge druge stvari. Proizvod mi je super,jer nije sladak,ambalaza mi je privlačna,i definitivno cu je i dalje koristit.

monstrum
  • 19.4.2019 19:41:48
  • Bodova: 27476
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Za što se ste najčešće koristili Mljevenu Plazmu (za obrok - za sebe ili dijete; kao sastojak kolača, torti; kao sastojak slastica - palačinke, shake, sladoled)?
Mljevenu plazmu koristim jako četsto- najčešće kao lagani međuobrok ili laganu večeru uz dodatak rižinog mlijeka, ali isto tako i za izradu slastica i kolača.

Kako komentirate okus Mljevene Plazme u slasticama (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak)?
Okus mljevene plazme mi odgovara, iako mi ne bi smetalo ni da je malo manje sladak.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Obožavam ovaj proizvod.. najviše zbog okusa, ali jednako tako i zbog svoje praktičnosti. Plazma tako divno, sitno mljevena savršena mi je za razne slastice. koristila sam je za izradu podloge za torte, kod punjenja palačinki, kao sastavni i nezamjenjivi dio ledenih desertića, ali nekako najviše kao samostalni obrok. Savršena je u kombinaciji s rižinim mlijekom i sušenim voćem. Svojim okusom osvojila je sve ukućane.
 
fancy_52
  • 19.4.2019 20:09:23
  • Bodova: 3730
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Za što se ste najčešće koristili Mljevenu Plazmu (za obrok - za sebe ili dijete; kao sastojak kolača, torti; kao sastojak slastica - palačinke, shake, sladoled)?
Najčešće sam koristila Mljevenu plazmu za kolač Plazmu Cheesecake (sa višnjama) , da isprobam neku drugu verziju osim klasičnog cheesecake-a. Inače znam mjevenu plazmu posuti po sladoledu, ali ovo je bila idealna prilika za nešto novo.

Kako komentirate okus Mljevene Plazme u slasticama (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak)?
Okus Mljevene plazme je baš kako treba - dovoljno sladak, ne nedostaje apsolutno ništa. Tekstura se tako lako povezuje sa ostalim sastojcima da je sve taman, upravo tako kako treba.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Ukupan dojam o proizvodu je iznad očekivanja. Od same veličine pakiranja (dostatna za pripremu jednog kolača), preko fino mljevene Plazme (nema grudvica), bez umjetnog okusa i aroma. To je proizvod idealan za kolače, ali i siguran za malu djecu. Oduševljena sam proizvodom.

leonalele
  • 21.4.2019 9:07:16
  • Bodova: 31794
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Za što se ste najčešće koristili Mljevenu Plazmu (za obrok - za sebe ili dijete; kao sastojak kolača, torti; kao sastojak slastica - palačinke, shake, sladoled)?
Mljevenu plazmu sam koristila za obrok sa mlijekom ali ću ga svakako isprobati i u drugim kombinacijama.

Kako komentirate okus Mljevene Plazme u slasticama (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak)?
Mljevena plazma je baš kako treba. Napravljena je po mom ukusu, ne bi valjalo da je slađa.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Ovaj proizvod mi se jako sviđa. Ukusan je obrok za djecu i odrasle, može se koristiti u mnogim receptima, dodavati u shake i još mnogo toga. Proizvod ću sigurno ponovo kupiti i u budućnosti koristiti. Dobar omjer cijene i kvalitete.

nanitade
  • 21.4.2019 9:08:56
  • Bodova: 42867
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Za što se ste najčešće koristili Mljevenu Plazmu (za obrok - za sebe ili dijete; kao sastojak kolača, torti; kao sastojak slastica - palačinke, shake, sladoled)?
Mljevene Plazma kekse sam koristila kao dodatak nadjeva za palacinke, zatim po jednu zlicu u jogurt sa chia sjemenkama, kao podlogu za cheesecake te kao posip na sladoled.

Kako komentirate okus Mljevene Plazme u slasticama (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak)?
Mljevena Plazma keks je odlicna kombinacija za dodatke slasticama kao sto je posip na sladoled ili dodatak palacinkama, no kada se radi o podlozi za cheesecake, sami keksi nisu dovoljno slatki, vec sam dodavala jos secera. Ukusni su i vrlo univerzalni, mogu se dodavati u nebrojeno puno recepata.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Plazma mljeveni keks je odlican proizvod za siroku upotrebu, ali i kao zamjena za standardne proizvode slicne svrhe. Daju se uklopiti u mnoge kombinacije, a mogu se i modificirati postojece. Jednostavni su za upotrebu. Svakako cu nastaviti koristiti Plazma mljevene kekse za sve recepte.