Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Perwoll Care & Refresh

Recenzija proizvoda Perwoll Care & Refresh

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,79


28 recenzija ukupno
28 testerica preporučuje proizvod
28 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
ibilic55555555555555555
  • 24.3.2018 23:20:08
  • Bodova: 1942
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede neutralizacije neugodnih mirisa odjeće?
proizvod je odličan...iskreno bila sam malo skeptična u početku jer sam isprobavala puno proizvoda za pranje rublja ,a mnogi su me razočarali...Ovaj proizvod me je naprosto oduševio. Čim sam ga otvorila preplavio me je miris svjezine,ne znam s čime bih usporedila taj miris-mozda s mirisom svjezeg jutra. Nakon pranja, odjeca je mirisala savrseno,a sto je najbolje, taj miris je zadrzala i dana nakon pranja-sto nije slučaj s ostalim deterdentima za pranje rublja( oni daju samo "prolazne" mirise).

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
odjeća je bila mekana na dodir, nije izblijedila niti imala ikakvih mrlja po sebi od pranja. Super je sto je dovoljna mala količina proizvoda da odjeća poprimi miris , sto znači da jedno pakovanje moze trajati dugo, a to znaci i ustedu novca

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
proizvod je uklonio sve neugodne mirise koje je odjeća imala prije pranja, a dao joj je novi, svježi miris koji je ona poprimila i zadrzala dosta dugo..cijeli ormar mi je lijepo zamirisao po svjezini

Kako Vam se sviđa pakiranje?
pakiranje je jako lijepog izgleda. Prakticno je, čep je savrsen za doziranje. moja omiljena boja je inače plava tako da mu je to jos jedan plus ..a plava boja me inace podsjeća na svjezinu, more,oceane,a upravo takav miris ostavlja odjeca nakon pranja

Ostali komentari?
proizvod je odličan i svakako bih preporučila svima da ga kupe i isprobaju- garantiram vam da se necete pokajati..ako zelite imati odjecu koja mirise vise dana, a ne samo jedan dan-ovaj proizvod j stvoren za vas. Ja cu ga definitivno kupiti čim potrosim pakiranje koje sam dobila

anym
  • 25.3.2018 9:51:52
  • Bodova: 4054
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede neutralizacije neugodnih mirisa odjeće?
Moram priznati da me je ovaj proizvod ugodno iznenadio. Neutralizacija neugodnih mirisa je potpuna. Sniteticka odjeca sada ima ugodan miris.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Odjeca je ugorna na dodir i ima divan miris. Odjeca je potpuno cista,svaka mrljica je bila otklonjena.
Naizgled se odjeca nije nimalo promjenila ali je dobila njezan osjecaj pri nosenju.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Miris odjece je odlican. Pomalo je njezan a ujedno i tako snazan jer se posvuda siri lijepi miris.Miris odjece traje i nekoliko dana. Pri nosenju odjece siri se jedan ugodan i cist miris.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje je sasvim uredu. Nista spektakularno ali je vrlo prakticno. Svidja mi se sto je ambalaza prozirna da se moze tocno vidjeti koliko je proizvoda ostalo u boci.

Ostali komentari?
Moram priznati da je ovaj proizvod ispunio moja sva ocekivanja cak i vise od toga. Svakako cu ga i u buducnosti koristiti. Nakon pranja s ovim proizvodom odjeca je cista a miris odjece je predivan.

jessap
  • 25.3.2018 23:47:41
  • Bodova: 818
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede neutralizacije neugodnih mirisa odjeće?
Pri svakoj kupnji novog deterdženta za rublje budem skeptična jer iskreno ne vjerujem samo lijepoj ambalaži već djelovanju. Posebno jer imam velikih problema sa znojenjem.Bilo ljeto ili zima budem mokra i naravno " isparavam" neugodne mirise. Stoga svaki dan perem odjeću koja je pokupila neugodne mirise. Ponekad se nalazim u okruženju pušača a kako sama ne volim miris dima a on se zavuče u sve tkanine veoma mi je bitno da se što prije riješim toga "mirisa". Nisam ni znala da postoji neutralizator za to. Kada sam pomirišila odjeću koja je došla s pranja malo je reći da sam ostala oduševljena! Bila sam presretna zato što me fini i ugodni mirisi vesele a nekako se i ja osjećam lijepše i samopuzdanije kada moja odjeća odiše svježinom i čistoćom. Izuzetno mi je drago što ovo nije marketinški trik već Perwoll Care$Refresh zbilja radi svoj posao.Neugodni mirisi su sada stvar prošlosti.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Odjeća nakon pranja je izgledom jednaka kao i prije pranja.Što je jedan veliki plus ako se mene pita.Ne volim kada se nakon pranja odjeća razvuče ili promijeni oblik u bilo kojem smislu. Ono po čemu se ovaj Perwoll izdvaja od drugih deterdženata je to što on neutralizira neugodne mirise. Znači on nije zakamuflirao već uništio nugodne mirise a odjeća nakon pranja miriši svježe i ugodno.Sviđa mi se što je za mješovite tkanine uključujući i sintetiku a ona mi je prije zadavala i najviše "problema". Više nemam potrebu koristiti omekšivač kako bih osvježila odjeću. Sada sam sigurna da je Perwoll jedini i najbolji te najefikasniji izbor za moje potrebe a sigurna sam i za druge.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Sviđa mi se što je nježan prema tkanini i što je pogodan za više vrsta rublja. Miris je svježi lagano parfemski ali ne guši nego upravo suprotno "mami" da ga stalno mirišete. To se meni baš sviđa. Slaba sam na fine mirise u pozitivnom smislu naravno.Učinkovit je i zbilja ga svima od srca preporučam!

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje je moderno i privlačno ali malo nepraktično.Voljela bih da ima pravu ručku sastrane. Iako bi nekima takav model bio dosadan meni je bitnije lakše i brže rukovanje posebno ako kupim veće pakiranje toga proizvoda.

Ostali komentari?
Odličan za mašinsko ali i ručno pranje.Boje ostaju postojane,neugodan miris nestaje,odjeća je podatna i meka bez dodatka omekšivača. Sviđa mi se što je dostupan po veoma povoljnoj cijeni.
titi_bj
  • 26.3.2018 7:34:57
  • Bodova: 693
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede neutralizacije neugodnih mirisa odjeće?
Odjeća prekrasno miriše i drugi dan. U potpunosti je ispunio moja očekivanja i ugodno me iznenadio.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Odjeća izgleda odlično, bez ikakvih tragova. Sva prljavština je nestala.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Odjeća ima predivan cvjetni miris koji traje i drugi dan, bez dodavanja ikakvih omekšivača.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje je praktično. S obzirom da je specijalizirano sredstvo za pranje, smatram da ne treba biti veće.

Ostali komentari?
Oduševljena sam Perwolom. I inače koristim njihova sredstva za crno i obojeno rublje, ali nisam očekivala da će ovo sredstvo biti tako dobro. Svakako preporučam.

tea413
  • 26.3.2018 13:29:18
  • Bodova: 2465
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede neutralizacije neugodnih mirisa odjeće?
Pošto patim od depresije nakon smrti sina cesto se znojim i neki od detrdenata za robu nisu ucinkoviti jer ne uklanjaju neugodan miris...ili ako ga uklone roba mirisi samo dok se opere osusi i nekoliko dana u ormaru...No bas sam perwol probala iskoristit na majici u kojoj najvise budem,oprala se,osusila i gle cuda ne smrdi kao majice koje operem s nekim xy detrdentom . Jako sam zadovoljna.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Odjeca koju sam oprala perwolom nije se promjenila u ni u kojem smislu..Kao da je nova...Kako kazu jel to novo,ne oprano je perwolom

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Odjeca je predivnog,bozanstvenog mirisa..Mirisala bi ga satima

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje je perfektno...Bas je lijepe plave boje,onakve kakvu volim i prakticno

Ostali komentari?
Hvala vam sto ste me izabrali za testiranje tako da znam koji cu detrdent za robu kupovat ubuduce hvala hvala hvala

bkarla
  • 26.3.2018 15:37:48
  • Bodova: 3176
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede neutralizacije neugodnih mirisa odjeće?
Proizvod je nadmašio očekivanja. Neugodnih mirisa nema, boja je prekrasna, miris koji ostaje je izuzetno kvalitan i dugo se osjeća na odjeći.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Odjeća nakon pranja je jako mekana i jako lijepo miriši. Inače, nisam koristila tekuće deterdžente, nego uvijek prah i najgore mi je bilo kad ostanu bijeli tragovi, pogotovo, na crnoj odjeći. Ovdje toga nema. Boja je kakva je i bila, rublje je potpuno mekano, kao svila. Često nam se događalo da ga znamo izvuči "beživotnog" iz perilice. Bio je krut i jako nagužvan. S ovim deterdžentom toga nema. Ovo izgleda kao da radim reklamu, no moram izraziti svoje oduševljenje. Imam ga doma dva dana i više od pola ga već nema.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Kao što sam već napomenula, miris ja savršen i postojan. Prvo mi je mirišala cijela kupaonica, dok sam ga vadila iz vešmašine, a nakon toga i kuća gdje sam peglala rublje. :) O mirisu ormara ne moram ni pričati. Stvarno savršen proizvod. Odjeće s takvim mirisom ne bi se posramile ni svejtske dive. Kad odjednem majicu opranu tim deterdžentom ne treba mi parfem.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje mi je, također, prekrasno. Izgleda otmjeno i elegantno. No, da sam ga vidjela u dućanu, ne bih ga kupila, ne iz razloga nelijepog pakiranja (stvarno je savršeno), nego iz razloga dosadašnjeg korištenja prahova. Tako da bih vjerojatno, ponovno posegnula za prahom.

Ostali komentari?
Mislim da je sve rečeno. Tekstura mu je savršena, također. Nije ni prerijedak ni pregust. Baš je taman. Odsad definitivno na mojoj shopping listi.

tenebra
  • 26.3.2018 23:08:23
  • Bodova: 1084
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede neutralizacije neugodnih mirisa odjeće?
Proizvod je definitivno ispunio moja očekivanja, iako sam ga isprobala tek u dva navrata i to za odjeću koja i nije bila previše zaprljana ( pidžame i trenerke). Odjeća je čista i mirisna, a kada otvorim ormar zapahne me miris svježine ( nadam se da će potrajati). Jedva čekam da malo zatopli pa da njime operem i zimske jakne, možda se miris zadrži do slijedeće zime?

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Iako nisam koristila omekšivač (što inače redovito činim), kako ne bi 'poništio' miris Perwoll deterdženta, odjeća je iznenađujuće meka i ugodna.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Miris je intenzivan, ali nije prejak ni zagušljivo slatkast što ne volim, svjež je, vrlo ugodan i zaista dugo traje.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje je vrlo praktično, a već sam dizajn boce i predivna boja deterdženta sugerira da se radi o vrlo svježem mirisu koji podsjeća na svježinu morske vode,

Ostali komentari?
Jako sam zadovoljna i mirisom i učinkovitošću proizvoda, iako sam ga koristila za pranje odjeće koja nije bila baš jako prljava. No, namjeravam ga isprobati za pranje psećih dekica i ručnika koji i nakon pranja još uvijek pomalo mirišu na psa, nadam se da me neće razočarati.

iva2403
  • 22.3.2018 12:02:15
  • Bodova: 723
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede neutralizacije neugodnih mirisa odjeće?
Izrazito sam zadovoljna proizvodom. Ispunio je sva moja očekivanja i više od toga. Za osobu koja intenzivno trenira,a uz to sam i mama,volim osjećaj svježine čak i nakon dugog treninga i dugosatnih aktivnosti sa kćerkicom. Čestice koje upijaju i neutraliziraju neugodne mirise zaista djeluju i baš sam ugodno iznenađena.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Jako sam zadovoljna. Odjeća miriše,vrlo je nježna i mekana kao da sam koristila omekšivač i što je najbitnije odjeća mi zadržava formu, nema rastezanja,mjenjanja forme odjeće što mi neki deterdženti naprave

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Odjeća miriše predivno. Podsjeća me na miris mora i svježine. Baš predivno miriše. Čisto

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje je super kao i svi dosadašnji Perwoll deterdženti.

Ostali komentari?
Sveukupni dojam odličan i jako zadovoljavajući

nowbody
  • 22.3.2018 22:17:34
  • Bodova: 1113
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede neutralizacije neugodnih mirisa odjeće?
Proizvod je ispunio je sva očekivanja. Nakon pranja odjeće za trening, nije se osjećao neugodan miris. Odjeća je bila mekana i mirisala je.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Odjeća nakon pranja je mekana na dodir iako je rublje oprano bez omekšivača, čista i osjeća se svježina u zraku nakon pranja rublja.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Miris je bio blag na odjeći što je za mene odlično, a kupaonicom se širio ugodan miris svježine.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje je vrlo elegantno i lijepo pristaje u ruku tako da je smanjena mogućnost ispadanja proizvoda tijekom doziranja, prozirna ambalaža je vrlo korisna jer se vidi koliko je proizvoda još ostalo. Izgled samog proizvoda je dizajnerski i upadljiv tako da se lako može zamjetiti na policama trgovina.

Ostali komentari?
Očekivanja od ovog proizvoda su bila velika i ispunjena su. Proizvod je zadovoljio sve moje kriterije koji su bili postavljeni visoko zbog prethodnih dobrih iskustva sa perwollom. Iako sam isprobala većinu sličnih proizvoda drugih marki uvijek se vraćam perwollu koji me još nije razočarao. Svakako ga preporučujem svojim prijateljicama i kupujem dalje.

pticica1807
  • 23.3.2018 14:19:37
  • Bodova: 1197
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede neutralizacije neugodnih mirisa odjeće?
Proizvod je ispunio moja očekivanja glede neutralizacije neugodnih mirisa odjeće. Uklonio je neugodne mirise, i ostavio odjeću mekanom i mirisnom.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Nakon pranja moja odjeća je mekana na dodir. Sviđa mi se što uz neutraliaciju neugodnog mirisa proizvod čuva i materijal i boju tkanine. Nakon korištenja odjeća nije izblijeđena kao kod nekih proizvoda.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Volim miris svježine, a to baš ovaj proizvod nudi. Odjeća je svježa i mirišljava. Cijeli ormar miriši po Perwool-u

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje je malo, svugdje stane i ne zauzima puno mjesta što je meni jako važno. Ambalaža je vesele boje i brzo upada u oko.

Ostali komentari?
Preporučila bih Perwool svima ! Zaista je učinkovit. Definitivno ovaj proizvod će biti moj br. 1 kod svakog idučeg pranja.
 
neko-san
  • 28.3.2018 10:36:47
  • Bodova: 21592
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede neutralizacije neugodnih mirisa odjeće?
Vrlo sam ugodno iznenađena učinkovitošću ovog deterđenta. Imala sam nekoliko komada odjeće koje sam davno prestala nositi ali sam ih sačuvala duboko u ormaru. Kako se moda ponavlja tako su oni opet došli na red da ih nosim. Trebalo ih je samo oprati kako bi ustajali miris nestao. Dolaskom lijepih sunčanih dana pojačano se znojim jer sam stalno u nekom pokretu. Nosila sam jednu od bluza i normalno se znojila, ali miris odjeće je ostao isti, svjež i mirisan.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Jako sam zadovoljna, odjeća mi se na dodir čini čak nešto mekšom za razliku od prijašnjih pranja drugim deterđentima.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Super sam zadovoljna mirisom, podsjeća na fax deterđent i neki muški dezodorans.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje je modernog dizajna, lako se hvata i ne zauzima previše prostora što je uvijek veliki plus u malim prostorima.

Ostali komentari?
Ovaj deterđent je svakako vrijedno isprobati. Odličan je i zato jer omekšivač uopće nije potreban uz njega što je dodatna ušteda. Isto tako nije potrebno ga puno sipati u odjeljak za deterđent da bi bio učinkovit. Definitivno će ostati kod mene u upotrebi.

bucka100
  • 28.3.2018 22:15:23
  • Bodova: 1660
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede neutralizacije neugodnih mirisa odjeće?
Perwoll Care& Refresh je definitivno ispunio moje očekivanje,test neutralizacije neugodnog mirisa odjeće je položio sa odličnim. Neugodnog mirisa nema,samo fini miris,njezan.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Jedna od najvažnijih stvari nakon pranja u mašini,je da li će stvari ostati kakvi su bili,ne budu ofucani,mucasti,i ja sam svoju novu predivnu tuniku oprala i bila sam u strahu,ali je oprana u mašini, sa novim Perwollom,i tunika je izašla ista,nije bila mucasta,jako jako sam zadovoljna.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Miris je onako kako i izgleda novo pakiranje,mocno a nježno. Predobro.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje mi je fenomenalno. Moram priznat da čim sam vidjela pakovanje i boju, odmah me privuklo,i prvi put sam vidila u ducanu,i odmah sam otvorila i pomirisala... Važno je pakiranje, jer nekada kupujemo "ocima".

Ostali komentari?
Proizvod mi se u cijelosti sviđa, kako koristim za crnu odjeću i osjetljivu,vuna,svila tako će se naći mjesto i za ovaj tekući prašak. Moram priznat da sam se oskrbila,jer sam nakon osvojene recenzije,cim sam dobila Perwoll,odmah probala oprati robu,i bila jako zadovoljna,a taman sam naišla na akciju,a obožavam kad takve proizvode imam u zalihi.,da ne moram puno razmišljati.

mira1tu
  • 29.3.2018 8:07:10
  • Bodova: 1464
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede neutralizacije neugodnih mirisa odjeće?
Imam podosta odjeće koja je iz mješoitih materijala,prirodnih i umjetnih,i zaista se ponekad osjećao miris znoja.Nakon pranja sa Perwoll Care & Refresh više se ne osjeća taj neugodan miris i prezadovoljna sam!

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Odjeća izgleda divno.Boje su postojane i osvježene.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Miris je odličan i dugotrajan.Ni nakon cjelodnevnog nošenja ni traga neugodnom mirisu.Ostao je postojan kao da je upravo odjeća oprana

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Prelijepa ambalaža!

Ostali komentari?
Konačno sam našla sredstvo bez kojega više neću moći a da ga nemam u kući

anna-herman
  • 29.3.2018 19:40:29
  • Bodova: 51909
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede neutralizacije neugodnih mirisa odjeće?
Ovaj proizvod je i više nego ispunio moja očekivanja glede neutralizacije neugodnih mirisa odjeće. Neugodni mirisi se, poznato je, češće „lijepe“ za umjetne tkanine nego za pamuk, tako da je uz neodgovarajuće sredstvo za pranje i(li) njegu osjetljive odjeće znatno teže postići i održati svjež miris odjeće.
Već prilikom samog otvaranja proizvoda „zapljusnuo“ me prekrasan miris svježine i čistoće i mogla sam isti taj miris zamisliti i na odjeći. Očekivanja su bila velika i čak su i premašena.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Ugodno sam iznenađena izgledom odjeće nakon pranja, pogotovo jer sam proizvod isprobala i tijekom jednog petnaestminutnog ciklusa pranja odjeće. Za tako kratko vrijeme rublje je uspjelo dobiti svjež izgled, boje su bile vrlo sjajne i zaista je bilo čisto. Dakle, unatoč nježnosti koja se osjeti u mirisu, ono što je bilo očito, a to je čistoća odjeće i blistavost boja, dokazuje i snagu ovog proizvoda.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Miris je, kako sam navela, već pri samom otvaranju pakiranja proizvoda, poprilično očaravajuć – dočarava svježinu i čistoću; to su mi bile prve asocijacije. Podsjetio me u nekim mirisnim notama na nekadašnje oplemenjivače rublja, što me samo ponukalo da proizvod što prije isprobam. Nakon pranja miris je zaista bio svjež i umirujuć, a istovremeno i energičan. Nakon sušenja rublja miris na odjeći je postojan, osjeti se čak i u ormaru, nakon što je suho rublje složeno na police.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje je privlačno, u (meni osobno vrlo dragoj) tirkiznoj nijansi, praktično, jednostavno za rukovanje i doziranje, motivirajuće za korištenje.

Ostali komentari?
Ovaj proizvod je kod mene ostavio vrlo snažan dojam; svakako ću ga nastaviti koristiti, a i za svaku preporuku je radi svoje učinkovitosti pranja, blistavosti boja, ali i mirisa koji je prepoznatljiv, postojan nježan i snažan – mirisna kombinacija iz snova.

stellaxoxo
  • 29.3.2018 22:18:33
  • Bodova: 3032
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede neutralizacije neugodnih mirisa odjeće?
Perwoll deterdžent Care&Refresh je definitivno ispunio moja očekivanja. Pošto je namjenjen za pranje sintetskih i mješovitih tkanina, na točno tim tkaninama specifičnih materijala najviše dolazi do pojave neugodnih mirisa odjeće. Meni je bilo vrlo bitno pronaći deterdžent koji ću moći koristiti za gotovo svu odjeću koju nosim što sam sada i pronašla! Naspram drugih proizvoda, Perwoll Care&Refresh 100% neutralizira neugodne mirise bez ijedne zamjerke. Učinkovitost proizvoda bih ocjenila s odličnim(5).

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Što se tiče izgleda odjeće nakon pranja, nisam primijetila preveliku razliku pošto sam koristila isti omekšivač kao i inače. Odjeća izgleda svježe i čisto što je najbitnije. Pošto u svakom pranju koristim omekšivač, ne očekujem od deterdženta da odradi sav posao što se tiče mekoće i izgleda odjeće.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Miris odjeće nakon pranja je ono što me najviše oduševilo. Mogu sa sigurnošću reći da odjeća miriši vrlo svježe, a miris ostaje puno duže nego kada perem odjeću drugim deterdžentima. Odjeća je nakon pranja vrlo intenzivnog i ugodnog mirisa zbog čega ću se definitivno držati Perwolla Care&Refresh.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje je vrlo upečatljivo i atraktivno. Zlatni čep na tirkizno plavom pakiranju izgleda genijalno. Veliki plus je to što je vidljiva količina deterdženta koja je ostala. Pakiranje je također vrlo praktično i zbog takvog posebnog pakiranja sigurno upada u oko mnogim damama koje su u potrazi za idealnim deterdžentom.

Ostali komentari?
Uz sve ovo, nadodala bih da se stvarno nikada nisam susrela s ovako predivnim mirisom deterdženta za rublje koji održava svježinu odjeće jako dugo. Definitivno je to stavka koja iskače.