Recenzije

Persil 360° Complete Clean

Recenzija proizvoda Persil 360° Complete Clean

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,93


29 recenzija ukupno
29 testerica preporučuje proizvod
29 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
didy2907
  • 14.12.2017 9:22:36
  • Bodova: 5764
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa Persil Red Ribbon gel?
Jako mi se svida proizvod. Daje fantasticne rezultate pranja uz jako malo proizvoda. Odusevio me je miris rublja koji je dosta intenzivan i ostaje dugo. Cijena je nesto visa ali je i kvaliteta bolja. Kupujem proizvod ponovo.

Jeste li imali problema s doziranjem?
Na poledeni proizvoda nalaze se upute za doziranje i u prozirnom cepu nacrtana je mjerica. Proizvod je jako koncentriran tako da je potrebno jako malo proizvoda za savrsene rezultate pranja.

Jeste li zadovoljni rezultatima pranja?
Rezultati su savrseni. Deterdent ukoloni cak i jace mrlje bez pretpranja i na nizim temperaturama. Rublje je mekano i mirisno. Lakse je peglati.

Kako Vam se sviđa pakiranje proizvoda?
Pakiranje je prakticno. Ambalaza je prozirna tako da se vidi koliko je proizvoda preostalo. Prakticno ga je drzati u ruci.

micuga
  • 14.12.2017 16:16:54
  • Bodova: 5493
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa Persil Red Ribbon gel?
Persil Red Ribbon gel, opravdao je sva moja očekivanja. Jako je lijepo pakiranje i veoma je koncentriran pa ga nije potrebno puno stavljati u perilicu. Isprobala sam Power Gel i odličan je za bijelo rublja ali i za šareno. Perilica puna košulja mog sina na programu za bijelo rublje na 40 stupnjeva, dala je odličan rezultat. Nisam stavljala omekšivač i mislim da nije potrebno. Košulje su čiste i imaju lijep svježi miris uz korištenje samo trećine mjerice za deterdžent. Zadovoljna sam i mislim da će ovaj deterdžent zamijeniti moj dosadašnji.

Jeste li imali problema s doziranjem?
Nisam imala problema s doziranjem pošto sam i do sad koristila tekuće deterdžente, iako mislim da je ovaj koncentriraniji i da ga je potrebno staviti malo manje. Naravno, da me to veseli.

Jeste li zadovoljni rezultatima pranja?
Rezultatima pranja sam više nego zadovoljna. Bijeli veš je na 40 stupnjeva potpuno čist i ni jednu košulju nisam morala stavljati na ponovno pranje. Miris rublja je jako lijep i svjež. Nije preintenzivan, a to mi se jako dopada. Čitava je kuća imala miris svježine i čistoće nakon opranih zavjesa.

Kako Vam se sviđa pakiranje proizvoda?
Pakiranje je kvalitetno i praktično. Pogled na mašnicu uvijek može popraviti raspoloženje. Dopada mi se praktičan čep za doziranje i njegov dizajn koji sprječava da deterdžent curi po pakiranju. Cijenim deblju stjenku pakiranja jer sprječava nezgode i polijevanje po perilici.

russiangirl
  • 14.12.2017 17:22:45
  • Bodova: 10793
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa Persil Red Ribbon gel?
Ovaj gel me nije razočarao. S obzirom da godinama koristim Persil od njega uvijek očekujem najbolje, u smislu ambalaže pa do konačnog rezultata kad odjeću izvadim iz perilice.

Jeste li imali problema s doziranjem?
Doziranje je odlično, Niti jedna kap se ne prolijeva iz čepa kad stavljam deterdžent u odgovarajući pretinac.

Jeste li zadovoljni rezultatima pranja?
Jako sam zadovoljna rezultatima, malo je reći oduševljena. Odjeća je savršeno oprana, čista, čak i ona malo više zaprljana. Napominjem da mrlje prije pranja nisam tretirala nikakvim sredstvom, dakle Persil je sve uklonio u pranju. Nisam koristila niti omekšivač a odjeća je mekana i jako lijepo miriše.

Kako Vam se sviđa pakiranje proizvoda?
Pakiranje je odlično, vrlo praktično i lako za rukovanje zahvaljujući ručki zbog koje mi boca nikad ne isklizne iz ruku ukoliko su mokre što mi se često događa.

theaa004
  • 14.12.2017 21:00:06
  • Bodova: 3084
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa Persil Red Ribbon gel?
Tekući koncentritani deterdžent koji odlično uklanja mrlje. Ostavlja odjeću dugotrajno svježom. Po meni jedan od najboljih deterdženata s obzirom da nemam potrebu za stavljanje omekšivača jer je odjeća mekana i mirisna poslije pranja. Najviše mi se sviđa to što se može koristit od vrlo niskih do visokih temperatura, te minimalna količina gela jer je jako učinkovit.

Jeste li imali problema s doziranjem?
Doziranje je jednostavno. Na samom čepu već je označena mjera što je praktično, te s druge strane na etiketi jasno piše koliko deterdženta ide na koliku količinu i koliko prljavu odjeću.

Jeste li zadovoljni rezultatima pranja?
Jako sam zadovoljna rezultatima pranja. Mala količina gela savršeno uklanja mrlje. Kao što sam već rekla odjeća je u potpunosti čista, mirisna i dugotrajno svježa.

Kako Vam se sviđa pakiranje proizvoda?
Pakiranje je praktično i jednostavno. Posebno mi se sviđa prozirna ambalaža te uvijek znam koliko je deterdženta ostalo. Čep tj. dozer izgleda jako malo iako kada se otvori stane poprilična količina u njega. Vrpca na pakiranju posebno privlači pogotovo u ovo vrijeme darivanja.

mateja93
  • 15.12.2017 9:02:10
  • Bodova: 7902
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa Persil Red Ribbon gel?
Baš mi se jako sviđa ovaj gel, ima ugodan miris i na odjeći ne ostaju tragovi, odličan je.

Jeste li imali problema s doziranjem?
Sa doziranjem nisam imala nikakav problem,koristila sam čep kao dozu i izgleda da nisam pogriješila s tim.

Jeste li zadovoljni rezultatima pranja?
Jako sam zadovoljna rezultatima pranja, odjeća je lijepog mirisa i potpuno čista, ne kao nakon običnog praška za odjeću koji ostavlja mrlje. Na odjeći nije bilo nikakvih tragova i sve mrlje su savršeno očišćene.

Kako Vam se sviđa pakiranje proizvoda?
Ambalaža je jako lijepog dizajna, laka za korištenje i sa crvenom mašnom baš primamljiva.

aetam
  • 15.12.2017 10:18:51
  • Bodova: 5969
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa Persil Red Ribbon gel?
Jako sam zadovoljna Persil gelom. Ponekad kada na manjoj temperaturi perem odjeću ostanu mrljice i ne budem zadovoljna te najčešće ponovim pranje, a sada je sve potpuno uklonjeno pomoću Persila. Oduševljena sam koliko je odjeća čista i mirisna. Sa sigurnošću tvrdim da omekšivač u kombinaciji sa Persil gelom bude intenzivnijeg mirisa i više ga osjetim na odjeću što me najviše oduševljava.

Jeste li imali problema s doziranjem?
Nisam imala problema s doziranjem. Čep je dovoljne veličine, te sam u kratkom vremenu dozirala bez prosipanja i prolijevanja proizvoda. Koristeći praškaste proizvode uvijek imam posla oko čišćenja dok sa tekućim proizvodima je taj dio olakšan.

Jeste li zadovoljni rezultatima pranja?
Jako sam zadovoljna. Znam da ću sada uvijek kupovati Persil. Čistoća odjeće je neusporediva. Pod rukom se osjeti koliko je čista i mirisna odjeća nakon pranja. Produžuje miris omekšivača što me oduševljava, cijela kuća miriši.

Kako Vam se sviđa pakiranje proizvoda?
Pakiranje proizvoda je u redu. Možda u budućnosti osmisliti neko novo pakiranje, drugačiji izgled boce. Kako bi bio primamljiviji na policama trgovina i drugačiji.

zzzada
  • 15.12.2017 11:39:04
  • Bodova: 15131
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa Persil Red Ribbon gel?
Persil Red Ribbon gel mi se jako sviđa. Standardno pakiranje u plastičnoj boci sa ručkom, nastavkom za izlijevanje i čepom sa oznakama ml. Primjerena gustoća gela, ugodan miris, lijepa boja, privlačan dizajn sa crvenom mašnom na etiketi.

Jeste li imali problema s doziranjem?
Nisam imala problema sa doziranjem gela jer su na čepu oznake ml, a boca ima nastavak za lako i precizno izlijevanje. Zato se gel jednostavno dozira prema uputama na etiketi boce.

Jeste li zadovoljni rezultatima pranja?
Rezultatima pranja sam iznimno zadovoljna. Rublje je nakon pranja čisto, mirisno i meko. To mi je poznato od ranije jer već duže vrijeme koristim upravo Persil gelove za pranje rublja.

Kako Vam se sviđa pakiranje proizvoda?
Pakiranje proizvoda mi se sviđa. Uobičajen oblik plastične boce sa ručkom koja omogućava lako rukovanje. Odličan je i nastavak za lakše i preciznije izlijevanje i povrat sadržaja koji se eventualno prelije u čep kada je boca zatvorena.

kiki128
  • 15.12.2017 12:37:44
  • Bodova: 864
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa Persil Red Ribbon gel?
Persil Red Ribbon gel mi se jako sviđa, prvenstveno zbog kvalitete samog gela i zadivljujućih rezultata pranja koji su me zbilja iznenadili. Iako je namjenjen za bijelu odjeću, s njim se može prati i šarena odjeća svjetlijih nijansi bez straha od mjenjanja boje. Smatram da je među najboljim tekućim deterdžentima na našem tržištu i dobro radi svoj posao.

Jeste li imali problema s doziranjem?
Nisam imala problema sa doziranjem. Doziranje Persil gela je jako jednostavno, na pakiranju je detaljno objašnjeno po veličini perilice, odnosno količini odjeće te po tvrdoći vode. Na čepu postoje oznake - 50, 60, 65, 73 ml pomoću kojih možemo odrediti točnu količinu potrebnu za pranje. Koncentriran je pa smatram da vrlo dobro opere odjeću i ako stavim malo manje od preporučenog.

Jeste li zadovoljni rezultatima pranja?
Iznimno sam zadovoljna rezultatima, odjeća je nakon pranja dugo vremena mirisna i svježa. Gel je odličan u uklanjanju dugotrajnih i suhih mrlja koje se nisu dale oprati s drugim tekućim deterdžentima. Oduševio me u pranju jastučića za stolice, koji su od korištenja bili požutjeli i prljavi. U pranju sa Persil Red Ribbon gelom su opet dobili svoju snježno bijelu boju i mekoću. Izvrstan je i za pranje posteljine, koja zadržava svježinu i ugodan osjećaj tokom više dana nakon pranja. Nježan je i ne izaziva sivljenje bijelih tkanina.

Kako Vam se sviđa pakiranje proizvoda?
Pakiranje izgleda kvalitetno i lijepo. Boca je zaobljena i praktična sa ručkom, dolazi sa dozator čepom. Etiketa s mašnom izgleda vrlo simpatično.

mango025
  • 15.12.2017 14:59:43
  • Bodova: 15838
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa Persil Red Ribbon gel?
Persil Red Ribbon gel mi se sviđa jer prvenstveno radi ono što za što je zadužen, a to je dobro čišćenje rublja. Nikakvih zamjerki po tom pitanju nemam, jer je rublje bilo čisto nakon pranja s ovim gelom i bilo ugodnog mirisa, a to su dvije stavke koje su meni najbitnije kod jednog ovakvog gela za pranje.

Jeste li imali problema s doziranjem?
U principu nisam imala nekih velikih problema s doziranjem, iako malo curi po posudi dok se dozira za pranje. Ne znam da li bi to pripisala malo manje kvalitetnom poklopcu odnosno dozatoru ili je ipak do mog rukovanja.

Jeste li zadovoljni rezultatima pranja?
Da, zadovoljna sam rezultatima pranja, rublje je čisto i fino miriši, nema nikakvih tragova kao što se to znalo događati s nekim drugim proizvođačima.

Kako Vam se sviđa pakiranje proizvoda?
Pakiranje proizvoda je jednostavno i praktično, ima ručku što pridonosi lakšem nošenju i podizanju. Naglašena je crvena boja, koja se dobro slaže sa zelenom bojom gela. Sviđa mi se i to što je posuda prozirna tako da uvijek možeš znati koliko ti je točno ostalo i kad je vrijeme za kupnju novog pakiranja. Oblikom ne odstupa previše od ostalih gelova koji se nalaze na tržištu, ali i dalje je uočljiv i prepoznatljiv na policama.

lella13
  • 15.12.2017 20:53:31
  • Bodova: 2237
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa Persil Red Ribbon gel?
Jako dobro pere robu čak i na 30°, roba je kasnije i bez omekšivača mirišljava i mekana. Roba se jako lijepo opere, a boja je postojana i svježa.

Jeste li imali problema s doziranjem?
Ne, nisam imala problem sa doziranjem, jako lako se toči.

Jeste li zadovoljni rezultatima pranja?
Da jako sam zadovoljna sa rezultatima pranja, roba je mekana. Miris mu traje jako dugo.

Kako Vam se sviđa pakiranje proizvoda?
Ambalaža je mnogo praktična i lako se dozira. Cijena je visoka ali opravdava rezultat pranja. Moje preporuke drugima! :)

zbosak
  • 16.12.2017 9:54:15
  • Bodova: 8767
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa Persil Red Ribbon gel?
Sviđa mi se Persil Red Ribbon gel, mislim da je to jedan od kvalitetnijih deterdženata na tržištu.

Jeste li imali problema s doziranjem?
Nije bilo nikakvih problema s doziranjem, po mom mišljenju, to je jača strana ovog deterdženta, budući da je gelaste strukture, a ne tekuće, poput ostalih sličnih proizvoda. Nema nepotrebnog prolijevanja, a i količinu je lakše odrediti.

Jeste li zadovoljni rezultatima pranja?
Izrazito sam zadovoljna rezultatima pranja, prala sam tim deterdžentom na 40, 60 i 90 stupnjeva i na svim temperaturama pokazao se jednako dobar. Još jedan važan detalj je da kad perem obojanu odjeću tekućim deterdžentom, pojedine stvari znaju dobiti čudan miris, što sa ovim deterdžentom nije bio slučaj.

Kako Vam se sviđa pakiranje proizvoda?
Pakiranje je jednostavno, praktično, prozirno tako da se vidi boja i gelasta struktura proizvoda. Sve informacije o gelu su jasno otisnute na naljepnici. Jedina zamjerka je ta da bi čep mogao biti malo bolje prilagođen funkciji dozatora, za tu svrhu sam ipak koristila čep drugog deterdženta.

st2l
  • 16.12.2017 14:23:36
  • Bodova: 41721
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa Persil Red Ribbon gel?
Odličan je. Iznenađena sam rezultatima. Nisam očekivala da nudi i više od onog opisanog na ambalaži. Inače baš i ne koristim tekuće deterdžente za pranje rublja, a nakon što sam probala ovaj Persil moje mišljenje se promjenilo u pozitivnom smjeru.

Jeste li imali problema s doziranjem?
Nisam. Jasno je dan primjer na ambalaži i ako se slijede upute nema problema ni nesporazuma.

Jeste li zadovoljni rezultatima pranja?
I više sam nego zadovoljna razultatima pranja. Ovaj Persil mi je stigao taman kako smo završili kolinje i odmah sam ga stavila na test. Oprao je rublje od krvi i masnoće bez problema. Oduševljena sam! Što se tiče mirisa samog gela, vrlo je ugodan i ostaje prisutan dugo vremena na odjeći. Sve u svemu, toplo ga preporučam.

Kako Vam se sviđa pakiranje proizvoda?
Pakiranje je slično drugim proizvodima te vrste. Jedina veća razlika koju sam primjetila je sam čep. Dizajniran je na koristan i praktičan način, pa ne "podlizuje" kada točite gel iz ambalaže u čep. Svaka čast da se netko sjetio riješiti taj naizgled manje važan problem.

sjenica
  • 16.12.2017 21:04:16
  • Bodova: 19900
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa Persil Red Ribbon gel?
Persil Red Ribbon gel mi se jako sviđa jer je ambalaža jako lijepa i praktična, čep je savršen za doziranje i jako sam zadovoljna sa rezultatima pranja i svježim mirisom.

Jeste li imali problema s doziranjem?
Perilica odjeće mi je bila skoro puna i napunila sam čep sa gelom. Mislim da je to dovoljno za jedno pranje jer je odjeća bila bijela i nije bilo mrlja. Pohvalila bih čep jer je odličan za doziranje i ima naznačeno 60ml, 65ml i 73ml.

Jeste li zadovoljni rezultatima pranja?
Jako sam zadovoljna rezultatima pranja jer je odjeća mekana, blistavo bijela i nema mrlja. Persil Red Ribbon gel je jako kvalitetan i savršeno uklanja mrlje. Jako mi se sviđa miris odjeće, osjeti se svježina.

Kako Vam se sviđa pakiranje proizvoda?
Pakiranje proizvoda je jako praktično i ne zauzima puno mjesta u kupaonici. Pakiranje je prikladno za manji i veći prostor. Ima ručku i lako ga je primiti i koristiti proizvod.

jopyplavusa
  • 17.12.2017 10:01:35
  • Bodova: 56741
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa Persil Red Ribbon gel?
Persil Red Ribbon gel mi se zaista svidio. Inače koristim Persilove tekuće deterdžente, a ovaj mi se posebno sviđa jer se može koristiti za pranje pri niskim i visokim temperaturama. Unatoč tome što je na ambalaži navedeno da je za bijelo rublje, ja sam ga koristila i za pranje šarenog rublja. Miris deterdženta mi je odličan, nije jako intenzivan, a odaje dojam svježine. Odlično pristaje uz omekšivač koji koristim. Nakon pranja, kada sam prostirala rublje, nije se javio osjećaj ljepljivosti koji se javlja pri korištenju nekih drugih tekućih deterdženata.

Jeste li imali problema s doziranjem?
S doziranjem nisam imala nikakvih problema. Dozer je na poklopcu, i kao što sam već navela, koristila sam već Persilove tekuće deterdžente pa već znam mjeru. Za one koji proizvod koriste prvi puta, doziranje je vrlo jasno slikovno objašnjeno na ambalaži proizvoda.

Jeste li zadovoljni rezultatima pranja?
Zadovoljna sam rezultatima pranja. Odjeća koju sam prala nije imala tvrdokornih mrlja, tako da ne mogu tvrditi uklanja li tvrdokorne mrlje, ali svakako odjeća je osvježena, lijepo je mirisala i sve manje mrlje su uklonjene.

Kako Vam se sviđa pakiranje proizvoda?
Pakiranje proizvoda mi se sviđa, djeluje moderno, malen je, stane mi u ormarić gdje držim i ostala sredstva za čišćenje. Ručkica je praktična i proizvodom se lako barata. Na ambalaži se je sve jasno navedeno o proizvodu.

petra19
  • 17.12.2017 23:15:29
  • Bodova: 19844
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa Persil Red Ribbon gel?
Oduvijek koristim Persil praškaste deterdžente za rublje, ali do sada nisam imala priliku isprobati ovu tekuću verziju deterdženta. Uvijek sam mislila da tekući deterdženti nisu dovoljno dobri, odnosno da nisu namijenjeni za pranje jako zaprljanog rublja. Persil Red Ribbon gel me uvjerio u suprotno. Oprao je sav veš savršeno, mogu slobodno reći da mi se čak i više sviđa od praškaste verzije. Definitivno ću dalje nastaviti kupovati tekuće deterdžente, jer sam oduševljena.

Jeste li imali problema s doziranjem?
Ambalaža je vrlo praktična i pošto ima dozer na čepu vrlo se lako koristi. Sviđa mi se što je na čepu označen volumen, pa se vrlo lako može odrediti potrebna količina deterdženta za pranje rublja.

Jeste li zadovoljni rezultatima pranja?
Prezadovoljna! U kući imamo majstora, čija radna odijela znaju biti poprilično prljava. S obzirom na to da sam ja zadužena za pranje rublja, uvijek se najviše mučim s njegovim rubljem. Iz tog razloga sam htjela provjeriti učinkovitost Persil 360° Complete Clean deterdženta baš na tom rublju. Iskreno, nisam imala nikakva očekivanja, ali nakon vađenja rublja iz perilice uslijedio je pozitivan šok. Sve je bilo super oprano, bez ikakvih mrlja. I što je najbolje, oprano rublje preeeeedivno miriše.

Kako Vam se sviđa pakiranje proizvoda?
Pakiranje mi se jako sviđa jer je vrlo praktično. Ima ručku za lakše nošenje i ulijevanje, na vrhu je čep koji služi za lakše doziranje. Sve u svemu, super!