Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Mutti pasirana rajčica

Recenzija proizvoda Mutti pasirana rajčica

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,97


33 recenzija ukupno
33 testerica preporučuje proizvod
33 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
ridjokosa1967
  • 15.6.2016 9:41:08
  • Bodova: 136
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Jako mi se sviđa okus jela koja sam pripremila sa Mutti rajčicom. Razlog je vrlo jednostavan: sa ovim proizvodom, Mutti rajčicom nije potrebno u jelo dodavati onu žličicu šećera da ublaži kiselost jer je omjer kiselosti i slatkoće savršeno izbalansiran. Samim time, unos calorija i nepotrebnog šećera u organizam je smanjen. Već samo to me oduševilo. Miris pri otvaranju bočice Mutti rajčice je intenzivan i miriši na rajčicu. Koegzistenicija umaka je savršena, a sitni komadići ukazuju da se zaista radi o pasiranoj rajčici. Jako me oduševilo sve to kod prvog iskustva sa Mutti rajčicom.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Juha od rajčice, razna jela od tjestenine, od Lazanja, Bologneze, do kuhane govedine sa umacima od kojeg je obavezan umak od rajčice, Faširanci sa pire-krumpirom i umakom od rajčice, Ćufte u umaku od rajčice.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Osobno, za mene, ovaj proizvod je savršen i od srca bih ga preporučila svima koji koriste i vole umak od rajčice.

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Kad sam dobila proizvod: umak Mutti rajčica odmah sam išla napraviti najjednostavnije jelo koje obožavam: juhu od rajčice:
Na maslacu i ulju popržite sitno nasjeckan češnjak.
Dodajte brašno i popržite dok lagano ne požuti uz stalno miješanje.
Umiješajte paradajz sos pomiješan sa vodom.
Dodaje soli i pustite da zakipi.
Kad je zakipilo juha je gotova. Žličica šećera je suvišna jer je omjer kiselosti i slatkoće ovog proizvoda savršeno izbalansiran.

alentina22
  • 15.6.2016 10:04:48
  • Bodova: 2
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Savršeno se uklapa u pripremi jela,svojim umjerenim kiselkastim okusom upotpunjuje svako jelo te svojim mirisom primamljuje svako nepce.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Odlično se slaže uz tjesteninu i druge umake,ali primjenjiv je i u drugim jelima kako dodatak(npr.juha,marinade,složenci...).

Ostali komentari i osobne sugestije?
Svakako preporučam isprobati uz pripremu jela,nepogrješiv odabir.

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Široki rezanci sa umakom od šalše
Nasjeckati sitno glavicu luka i češnjaka i pirjati dok ne omekša. Dodati rajčicu Mutti,žlicu šećera i soli te kuhati 10 minuta. Skuhati tjesteninu,ocijediti i servirati uz pripremljeni umak.
Dobar tek!

tinatar
  • 15.6.2016 12:43:29
  • Bodova: 253
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Okus jela je znatno ukusniji od dosadašnjega.Stekne se dojam da je prava domaća rajciča dodana u jelo.Okus u ustima je puni još neko vrijeme se zadrzava.Nije gorak ili kiselkast,ali nije ni sladak.Začini koje dodam se osjete .Pasirana rajčica ih nije ubila,pa prema tome sam jako zadovoljna ovim proizvodom.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Radila sam punjenu papriku sa čuftima i svakako odgovara ovoj vrti jela.Svakako odgovara i Bolonjezu,juha je savršena od rajcice Mutti, a mislim da kao umak na pizzi bi isto bila po svačijem ukusu.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Smatram da ovaj prouzvod ima izvrsnu kakvoću proizvoda.Gust je i okus u ustima je pun.Okus je po rajčici ,ali nije gorak ili kiselkast več pomalo slatkast.Svi dodaci pomješani su u odgovarajućem omjeru.Prirodnost proizvoda paradjaz 99,5 % i malo soli 0,5 % bez ikakvih dodataka i konzervansa, aditiva, glutena i veštačkih boja daje sigurnost potrošaću u njenu kvalitetu.Puna je vitamina i minerala ,pa jako zdrava za nas organizam.Jedina zamjerka je njema cijena koja je za naš standard malo previsoka.

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Radila sam punjenu papriku tj,čufte.Na malo luka i ulja dodamo brašno i žličicu slatke crvene paprike.Ulijemo do pola vode i stavimo čufte( faširano meso 30% junetina 70% svinjetina,jaje,fant za čufte,sol,biber,malo češnjaka i oblikujemo kuglice i punimo papriku).Nakon 40 minuta kuhanja dodamo začine ,sol,vegeta,papar i pred sam kraj paradajz tekući Mutti .On se ne treba dugo kuhati da ne ubijemo njegov okus i zdrave sastojke.Kao prilog možemo fini pire krumpir..Dobar tek svima...

ana10366
  • 15.6.2016 19:48:34
  • Bodova: 110
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Okus je izvrstan, vrlo bogat. Rajčica je gusta pa je niti ne treba puno staviti u jelo. Okus prave domaće rajčice.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Odgovara različitim vrstama jela. Može ju se koristiti za juhe, umake, pizzu, kao samostalni sok od rajčice.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Mutti rajčica je izvrsna, bogate teksture i punog okusa. Jednostavno sam oduševljena. Vrlo je slična okusu domaće kuhane rajčice.

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Umak Bolognese
Sastojci
Mljeveno meso
Luk
4 žlice ulja
Sol
Papar
Vegeta
Mljevena paprika
Vino
Kuhana rajčica
Lovorov list
Bosiljak

Na ulju propržiti i malo posoliti luk te dodati meso. Meso začiniti vegetom, paprom i crvenom paprikom te malo upržiti. Dodati 2 čaše vode, rajčicu, vino, lovor i bosiljak. Umak kuhati oko 30 min. Poslužiti uz špagete.

purplina
  • 16.6.2016 10:41:38
  • Bodova: 51021
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Radila sam jednostavan i brz recept Tjestenina s piletinom i umakom od rajčica koji je ujedno po mom mišljenju izvrstan obrok prepun proteina i ugljikohidrata. Okus ovog jela je dodatno pojačala Mutti pasirana rajčica koja joj je pružila jedan lijep spoj svih namirnica.Savršenog je okusa i mirisa.Okus jela pripremljenih s ovim proizvodom mi je jako sviđa i odličan je dodatak kod pripreme variva,brudet,složenac...

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Mutti pasirana rajčica može se pripremat kao umak tj.salsa koji može biti prilog njokima ,raznim vrstama tjesteninama,puri ili pirjanoj rižom. U pasiranoj rajčici bi koristila i drugo povrće po želji da obogati okus,a da se okus pasirane rajčice ne gubi već pojačava.Često u ovakvim umacima dodajem šećer jer smanjuje kiselost u pasiranoj.Mutti pasirana rajčicadlična je kao dodatak za druge umake,brudete,složence,variva,juhe i sl.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Bilo je to jako davno, kad sam bila stara tek godinu. Čak je i fotoaparatom zabilježen veliki događaj - moje prvo upoznavanje okusa umaka od rajčice koju mi je moja nona uz smiješak i tepanje, a uz majčino sumnjičavo nećkanje, s usitnjenim špagetima na maloj žlici, stavila u usta. Ne znam što su očekivale, ali meni se očito jako svidjelo jer kažu da sam brzinski smazala sve što su mi pripremile! Ta ljubav traje i danas, još od tog dana...
A Mutti pasirana rajčica je odlična nadoupna za svaku miju hranu i njezinu laku pripremu.Umak se prirodno sam zgusne bez dodavanja brašna, gustina ili sl.Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Tjestenina s piletinom i umakom od rajčica
Sastojci:
350 g tjestenine po želji,
2 žlice maslinovog ulja,
2 pileća prsa,
sol i papar,
1 luk,
2 češnja češnjaka,
Mutti pasirana rajčica,
1 žličica crvene mljevene paprike,
1/2 šalice vode,
peršin,
bosiljak,
200 g mozzarelle,

Priprema:

1. Skuhajte tjesteninu prema uputama na ambalaži

2. Piletinu narežite na kockice, začinite solju i paprom i pecite u tavi na maslinovom ulju dok ne pozlatni

3. Izvadite piletinu na tanjur, pa u istu tavu dodajte nasjeckani luk

4. Kada luk pozlatni dodajte češnjak i pecite 1-2 minute

5. Dodajte pasiranu rajčicu, mljevenu crvenu papriku i vodu

6. Nakon par minuta dodajte piletinu, sjeckani peršin i bosiljak, pa kuhajte oko 10 minuta

7. Mozzarellu narežite na kockice, dodajte ju u tavu i kuhajte još 2-3 minute

8. Ocijedite tjesteninu, po njoj prelijte umak s piletinom i poslužite

tina377
  • 16.6.2016 17:40:27
  • Bodova: 5122
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Obožavam mutti pasiranu rajcicu ima neopisivo fin okus. Veselilo me isprobati ovaj proizvod. Zaključila bih da sam zadovoljna s ovim iskustvom i da je ispunilo sva moja očekivanja. I preporučam ga svima.Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Mutti pasiranu rajčicu sam isprobala sa manistom u suvo. Ukućani su prava publika i komisija za sve moje kulinarske specijalitete. Bilo je odlično i hvala vam na tome.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Prije nego što sam isprobala Mutti pasiranu rajčicu, na internetu sam tražila recepte i zaključila da se najčešće koristi sa manistrom. Proizvod mi se svidio i vjerujem da ću ga uvesti na listu namirnica te ga isprobati u još ponekim jelima i slasticama

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Sa Mutti pasiranom rajčicom sam odlučila napraviti manistu u suvo. Hvala vam!

mima505
  • 16.6.2016 21:39:26
  • Bodova: 361
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Okus i još više miris pasirane rajčice Mutti izrazito podsjeća na domaće pasirane rajčice. Dakle, nema miris i okus slatkastog kečapa, nego prave rajčice. Prekrasna aroma i autentičan okus!

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Mislim da ga treba iskoristiti za kuhanje umaka jer je dovoljno dodati koju začinsku biljku, kao npr. bosiljak, origano ili češnjak i ukusan umak za tjesteninu je već gotov.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Ambalaža je prvoklasna; radi se o staklenoj boci koja je inače preporučljiva za držanje kisele hrane, a dizajn je pravi talijanski-sa smislom za estetiku.

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Pripremila sam špagete s umakom od rajčice. Na luku se preprži nešto kockica celera I tikvica, doda se pasirana rajčica (Mutti) i prokuha se petnaestak minuta. Doda se sitno sjeckani češnjak I bosiljak. Špageti se, naravno, skuhaju odvojeno u slanoj vodi. Na tanjuru se servira čista tjestenina koja se može nakapati s malo maslinova ulja i na to se prelije nekoliko žlica umaka i parmezana!

natalis
  • 16.6.2016 22:58:57
  • Bodova: 5695
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Proizvod me stvarno odusevio, daje bas pravi okus jelu kao da koristim svjezu rajcicu. Pripremala sam juhu od rajcice i bolognes, proizvod daje izvrsnu gustocu jelu tako da juhi nisam morala dodavati zaprsku, a u bolognes nisam morala stavljati vrhnje za kuhanje.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Bolognes, a dobar je i za juhu od rajcice cak stovise najbolji gotov proizvod od rajcice koji sam ikad probala. Izvrsnog mirisa i okusa. Svakako cu ga probati jos na pizzi jer mislim da je to najbolja rajcica za pizzu.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Definitivno je ovo umak od rajcice koji cu ubuduce koristiti, zapravo do sada nisam obracala paznju na ovu marku jer se mozda nedovoljno reklamira, a stvarno je izvrsna.

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Bolognes: poprziti luk na maslinovom ulju, dodati svjezu papriku da se i ona malo poprzi, nakon toga staviti mljeveno meso i dodati umak od rajcice, zaciniti sa zacinima po zelji i ostaviti da se kuha nekih 45 minuta. Kao prilog moze biti bilo koja vrsta tjestenine. Juha od rajcice: staviti umak od rajcice da prokljuca, zaciniti po zelji, ukuhati domace zlicnjake, inace pravim i zaprsku, no zbog gustoce ovog umaka procijenila sam da to nije potrebno i moja procjena je bila tocna.

pavlica.mrzlecki
  • 17.6.2016 21:17:44
  • Bodova: 1555
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Može se konzumirati sama bez ičega-kao sok. Tako da sam dio koristila za juhu u koju sam dodala samo knedle i maslinovo ulje. Osjeća se prirodna aroma i okus te punoća rajčice. Drugi dio koristila sam za umak uz tjesteninu. Ne volim začine, a ovoj pasiranoj rajčici ustvari i netreba dodavati začine.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Meni najviše odgovara kao preljev za tjesteninu ili pečeno meso na roštilju. Bez ikakvog dodatnog kuhanja

Ostali komentari i osobne sugestije?
Posjedujemo sivoj vrt u kojem uzgajajmo rajčicu pa je ukuhavamo i spremamo za zimu. Mutti pasirana rajčica je poput naše ukuhane rajčice. Sviđa mi se njen okus i paše mi što nije jako slana već ima blagi okus.

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Napravila sam zapršku te dodala na to temeljac od pileće juhe te knedlice. Na kraju dodala sam Mutti rajčicu i maslinovo ulje te to prokuhala 2 minute i nakon toga obilno posipala svježim lišćem peršina(bez dodataka začina).

strasilica
  • 18.6.2016 13:33:52
  • Bodova: 10449
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Koristila sam ovaj proizvod za pripremu umaka za tjesteninu i okus dobivenog jela je bio prožet okusom koji je najsličniji salsi od domaćih rajčica.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Osobno ću ga najčešće koristiti za pripremu raznoraznih umaka i gustih krem juha.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Pripremljeni umak je lagano slatkaste i baršunaste teksture, a boja asocira na sveježe ubrane rajčice.

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
ŠPAGETI SA SUŠENIM RAJČICAMA - brza, jednostavna i aromatična ideja za ručak

· Paketić špageta

· 150gr gambera

· 4 žlice Mutti rajčice

· 3 žlice usitnjenih sušenih rajčica

· 4 žlice bijelog vina

· 2 češnjaka

· 4 žlice maslinovog ulja

· svježi chili – kol.po želji i ukusu

· Sol, papar, šećer

· Šalica i po svježe rikole

· svježe ribani parmezan

· 2 žlice soka od limuna


Postupak:
Kuhati špagete prema uputama u zasoljenoj kipućoj vodi.
U tavi zagrijati maslinovo ulje, dodati usitnjeni češnjak i zatim gambere. Nakon minute dodajte pasiranu rajčicu i sušene rajčice, šećer (da malo ublaži kiselost rajčica), sol, papar, sjeckani svježi chili i limunov sok pa podlijati s vinom. Pirjati na srednjoj vatri. Za pripremu umaka treba vremena otprilike koliko i za skuhati špagete.
Ocijediti špagete, ne ispirati ih već ostaviti par žlica vode u kojoj su se kuhali. Prebaciti ih u umak, podlijati s malo vode u kojoj su se kuhali pa ostavite na vatri još minutu-dvije dok se sve skupa ne poveže.
Kad servirate špagete s umakom, dodajte rikolu na svaku porciju, te grubo naribani parmezan

mama2016
  • 18.6.2016 21:17:45
  • Bodova: 1358
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Fantastičan, pravi okus i miris prave zrele rajčice. Nema sjemenki niti komadića rajčice tako da je pravi užitak jesti jela pripremljena sa Passatom Mutti.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Fantastična je za pripremu salse te kao umak od rajčice za pizzu

Ostali komentari i osobne sugestije?
Možda bi bilo dobro da ima samo malo više soli ali to nije problem jer svatko prilagodi umak svom ukusu.

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Napravila sam salsu za tjesteninu. Izrezala sam na vrlo sitno luk i prepržila ga, ali budući da ne volimo niti malo osjetiti komadiće luka, izmiksala sam luk štapnim mikserom, dodala Passatu Mutti di pomodoro i malo origana. Sve zajedno sam malo popržila. Salsa je ispala fantastična.

emanuella
  • 19.6.2016 16:57:45
  • Bodova: 25127
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Okus lasagna pripremljen Mutti pasiranom rajčicom bio je izvrstan. Jelo je bilo sočno, ukusno i fino pečeno. Svi okusi su se jako dobro nadopunili te se osjetila punina okusa.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Mutti pasirana rajčica prema mom mišljenju najviše odgovara za topla glavna jela, poput lasagna, tjestenine bolognese i slično.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Mutti pasirana rajčica je u praktičnom i odličnom pakiranju.

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Sastojci:
700 ml Mutti pasirane rajčice, 1 glavica luka, 500 g miješanog mljevenog mesa, 500 g tjestenine za lasagne, začini, bešamel umak (brašno, mlijeko, sol), polutvrdi sir.
Priprema:
Sitno narezati glavicu luka i izdinstati ju na ulju. Nakon što luk pozlati dodati miješano mljeveno meso i dinstati desetak minuta. Dodati začine (sol, lovorov list, ružmarin, curry, kurkuma, kajenski papar) te Mutti pasiranu rajčicu. Kuhati nekoliko minuta.
Paralelno napraviti bešamel umak koji kasnije slažemo u lasagne.
U tepsiju za lasagne najprije staviti jedan sloj bešamel umaka, zatim sloj tijesta. Na tjesteninu staviti sloj umaka mljevenog mesa i Mutti rajčice. Ponoviti postupak slaganja onoliko puta koliko imate tijesta za lasagne. Važno je da je zadnji sloj bešamel umak.
Peći na 190 stupnjeva u prekrivenoj tepsiji oko 30 min. Izvaditi iz pećnice, dodati naribani sir i ostaviti 15 min da se sir otopi i umak upije u tijesto.
marinelao
  • 20.6.2016 10:46:49
  • Bodova: 932
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Odlično. Kako mi već koristimo Mutti rajčicu nije bilo neke velike promjene. Curica od 4 godine je moj najbolji ocjenjivač. Ona ne voli nikakve pojačivače okusa, aditive i to baš jako osjeti u jelu. Juhu od rajčice sam namjerno izabrala jer to joj je najdraže jelo i svaki put kada kuham na isti način okusi uveliko ovise o rajčici. Ovoga puta je moje dijete bilo jako zadovoljno, kaže isto kao i bakina juha ( od domaćeg šuga). Sastav Mutti rajčice nam svima odgovara, jer nema ništa od aditiva osim soli koja je stvarno dodana u malom postotku i ne osjeti se kod samog korištenja umaka. Sama pasirana rajčica je slatkastog okusa, bogatog mirisom i kremaste teksture.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Prvenstveno juhama i umacima. Istu rajčicu sam koristila i za umak sa mesnim kuglicama i također je bilo ok.
Iako znam da postoji od Mutti posebno izdanje pizza umaka od rajčice, ja sam koristila isti ovaj i za pripremu pizze. Kod pizze više volim umak sama začiniti prema svojim i ukusima ukućana tako da izbjegavam kupovati gotove aromatizirane umake.Ostali komentari i osobne sugestije?
Sugestija na sam sastav nemam jer je sastav točno onakav kakav treba biti. Moj prvi izbor je uvijek čista rajčica bez aroma tako da je ovo pun pogodak. Jedino što bi cijena samog proizvoda ipak mogla biti malo niža, jer zadnjih par godina na tržištu se sve više pojavljuju isti proizvodi po nižim cijenama.

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Juha od rajčice:
1 glavica luka
2 manje mrkve
Sol, papar, vegeta
1 žličica šećera
300 ml mutti rajčice
500 ml vode
Luk i mrkva se prodinstaju, doda se rajčica i voda. Začini se po želji i ostavi kuhati 30 minuta. Nakon toga se sadržaj stavi u blender, izmiksa i još kratko stavi na vatru prokuhati. Na kraju dodati prethodno kuhanu rižu ili neku drugu tjesteninu. Mi volimo i naribati parmezana prije samog jela.
tomislava-b
  • 20.6.2016 17:11:09
  • Bodova: 22
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Obozavam ovu pasiranu rajcicu i uvijek jelo ispadne super. Prezadovoljna sam.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Meni najvise odgovara za tjesteninu.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Mogu samo reci da sam zadoboljna,zato sto mutti pasiranu rajcicu koristim cesto i jako sam zadovoljna.

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Pripremila sam toc od ovih pasiranih rajcica koji odlicno pase uz tjesteninu. To je jelo loje bih doslovno jela svaki dan. Malo zasufigam luk i kapulu,stavim mljeveno meso,malo papra,soli i vegete i onda stavim pasiranu rajcicu. I svaki put ispadne super,za prste polizati. :)

iskrica0
  • 21.6.2016 11:11:02
  • Bodova: 15278
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Okus jela je drugačiji i nekako puniji nego s pasiranom rajčicom koju sam prije koristila. Nije razvodnjen, nego baš ima okus po rajčici. Iako sam dodala nekoliko začina spomenutih u receptu, i bez njih rajčica ima super okus. Ugodno sam se iznenadila okusom jela. I dečko je primijetio da je jako fino.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Tjesteninama svih vrsta, ali i za pizzu i s krumpirom. Samo s tjesteninom, s mesom, gamberima, gdje god može ići neki umak.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Dosad sam uvijek koristila pasirane rajčice na akciji i Mutti me stvarno ugodno iznenadila. Izgledom je crvenija, okusom punija, izrazito ukusna i svakako ću ubuduće kupovati baš nju. Preporučujem ju za puno vrsta jela i dobro ju je imati doma zbog jednostavne pripreme, pogotovo kad čovjek ne zna što kuhati.

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Pripremila sam zelenu tjesteninu s piletinom i Mutti umakom. Na ulju i luku sam dinstala piletinu. Izvadila sam ju i na tavu stavila Mutti rajčicu. Nakon 15ak minuta sam vratila piletinu, dodala češnjaka, malo šećera, bosiljka, papar s češnjakom, sol i malo čilija. Skuhala sam tjesteninu u slanoj vodi i nakon što sam procijedila, sve zajedno pomiješala.
Pripremila sam i domaću pizzu koja je izvrsna s ovim umakom.
Umak sam dodala prije pečenja, ali i na kraju kad je pizza bila gotova.