Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Meggle maslac sa začinskim biljem

Recenzija proizvoda Meggle maslac sa začinskim biljem

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,53


30 recenzija ukupno
28 testerica preporučuje proizvod
28 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
kacca
  • 25.5.2017 13:18:45
  • Bodova: 255
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam o začinskom maslacu Meggle? Kako vam se sviđa okus, tekstura, praktičnost korištenja?
Maslac je na mene ostavio odličan dojam, sviđa mi se okus i sastojci su pogođeni. Tekstura mi je odlična jer mogu lako odrediti količinu koju trebam i vrlo ga je praktično koristiti.

Jeste li zadovoljni proizvodom i jelom koje ste pripremili? Je li Meggle maslac vaše jelo poboljšao i u kojem smislu?
Prezadovoljna sam proizvodom i jelu je dao okus koji mu je nedostajao tako da je jelo bilo sočno i mirisno. Poboljšao je teksturu jela i nisam morala dodavati posebne začine jer u maslacu ima sve što je potrebno da bi jelo koje sam napravila bilo ukusno i sočno.

Kako biste ocijenili Meggle začinski maslac u odnosu na druge začine/dodatke koje koristite pri pripremi jela?
Maslac bih ocijenila sa čistom peticom u odnosu na ostale proizvode koje sam probala a nisu baš ispunili moja očekivanja

Kojim riječima biste preporučili Meggle začinski maslac svojim prijateljima i poznanicima?
Prijateljicama bih preporučila maslac sa začinskim biljem i rekla bih im da im neće trebati dodatni začini jer maslac sadrži u sebi sve što je potrebno da jelo bude sočno, ukusno i mirisno, a lako ga je koristiti.

Planirate li i dalje koristiti Meggle začinski maslac i zašto?
Planiram i dalje koristiti maslac, pogotovo uz jela kao što su krumpir, riba, rižoto i razne tjestenine

mnad
  • 25.5.2017 17:02:06
  • Bodova: 2572
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam o začinskom maslacu Meggle? Kako vam se sviđa okus, tekstura, praktičnost korištenja?
Oduševljena sam sa začinskim maslacem Meggle, a okus posebne arome slaže se sa puno jela bilo riža, tijesto, krumpir, kruh, meso i riba, suhomesnati proizvodi i sir jednostavno se stapa-slaže sa svime i sam začinski maslac daje jelu posebnu aromu i osebujan okus.

Jeste li zadovoljni proizvodom i jelom koje ste pripremili? Je li Meggle maslac vaše jelo poboljšao i u kojem smislu?
Iskreno nisam očekivala da će me toliko oduševiti, koristila sam ga prvo sa rižom, tijestom, krumpirom i mesom i svuda je dao završnu notu svakom jelu na kraju sam ga namazala na kruh i jela samog.

Kako biste ocijenili Meggle začinski maslac u odnosu na druge začine/dodatke koje koristite pri pripremi jela?
Najbolji meggle začinski maslac ispunio je sva moja očekivanja.

Kojim riječima biste preporučili Meggle začinski maslac svojim prijateljima i poznanicima?
Svoje prijatelje bi pozvala na večeru i pripremila im večeru sa Meggle zčinskim maslacom pa neka jelo i osjetila pričaju svoju priču a ja ću svojim prijateljima ispričati kako je mene očarao Meggle začinski maslac i kako ću ga nastaviti koristit u svojoj kuhinji.

Planirate li i dalje koristiti Meggle začinski maslac i zašto?
Definitivno da planiram, zato što mi pristaje uz svako jelo i lagano se upotrebljava, ne trebam posebne začine sve imam u Meggle začinskom maslacu koji se koristi uz svako jelo i daje završnu aromu bez dodatnih začina, sve što trebam imam u Meggle začinskom maslacu.

beautymess
  • 26.5.2017 13:53:29
  • Bodova: 243
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam o začinskom maslacu Meggle? Kako vam se sviđa okus, tekstura, praktičnost korištenja?
Oduševljena sam maslacom što se tice teksture i okusa , začinsko bilje se intezivno osjeti , no malo manje mi se sviđa pakiranje proizvoda.

Jeste li zadovoljni proizvodom i jelom koje ste pripremili? Je li Meggle maslac vaše jelo poboljšao i u kojem smislu?
Jesam,zadovoljna sam proizvodom i načinom na koji je poboljšao okus jela , meso je dobilo fini okus bez previse dodatka drugih začina.

Kako biste ocijenili Meggle začinski maslac u odnosu na druge začine/dodatke koje koristite pri pripremi jela?
Ocijenila bih sa odlicnom ocjenom .

Kojim riječima biste preporučili Meggle začinski maslac svojim prijateljima i poznanicima?
Svakako bih rekla da je odlican proizvod koji zamjenuje dosta toga u pripremi hrane

Planirate li i dalje koristiti Meggle začinski maslac i zašto?
Da , jer se sviđa okus meni i mojoj obitelji.

jessap
  • 27.5.2017 0:08:45
  • Bodova: 831
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam o začinskom maslacu Meggle? Kako vam se sviđa okus, tekstura, praktičnost korištenja?
Moj dojam o Meggle začinskom maslacu je da je on neodoljivo ukusan. Okus je blag i aromatičan. Moji okusni pupoljci uživaju u okusima luka,ćešnjaka,peršina i ostalog začinskog bilja. Kremaste je teksture koja svakome jelu daje punoću i sočnost. Svaki komad hrane koji se uroni u ovaj eliksir postaje slastan zalogaj prefinog okusa i mirisa. Jedinu zamjerku imam na njegovo pakiranje. Nije baš praktično. Voljela bih da se nalazi u maloj plastičnoj posudici. Radi lakše pohrane i doziranja.

Jeste li zadovoljni proizvodom i jelom koje ste pripremili? Je li Meggle maslac vaše jelo poboljšao i u kojem smislu?
U potpunosti sam zadovoljna Meggle maslacem. Ispunio je sva moja očekivanja. Pokazao se kao nezamjenjivim saveznikom u pripremanju jela. I to ne samo mesa već i raznog povrća,krompira,tjestenine te kao namaz na kruhu. Zovem ga svojim tajnim sastojkom. Sastojak koji toliko jelo čini bogatijim,mekanijim sočnijim, ukusnijim da svi traže dodatne porcije. Neke se stvari jednostavno moraju probati. Kao što je ovaj maslac. Ne postoje riječi kojim bi se mogao opisati.

Kako biste ocijenili Meggle začinski maslac u odnosu na druge začine/dodatke koje koristite pri pripremi jela?
Izuzetno mi se sviđa što se jelo s njime priprema brzo i lako. A to u ovim stresnim i užurbanim vremenima svima jako dobro koristi. Nema puno posla oko kuhanja ili pečenja a rezultat je obećavajući. Postao je neizostavan dodatak u mojoj kuhinji. Veliki plus pridajem tome što maslac ne sadrži nikakve konzervanse i pojačivače okusa.

Kojim riječima biste preporučili Meggle začinski maslac svojim prijateljima i poznanicima?
Svojim prijateljima bih rekla da probaju Meggle začinski maslac jer je jedini dodatak u kuhinji koji obično jelo pretvara u specijalitet kojeg se nitko ne može zasitit. Može se koristiti i kao marinada. Marinada koja sadrži savršen omjer okusa i mirisa kojeg će svi obožavati.

Planirate li i dalje koristiti Meggle začinski maslac i zašto?
Definitivno ću i dalje nastaviti koristiti Meggle začinski maslac jer znam da ću uz njegovu pomoć svako jelo podignut na jednu veću razinu. S njim svako jelo ima okus kao da ga je pripremio neki svjetski poznati chef. Želim da tako uvijek bude.

fashionita
  • 27.5.2017 23:26:42
  • Bodova: 815
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam o začinskom maslacu Meggle? Kako vam se sviđa okus, tekstura, praktičnost korištenja?
Nakon što sam maslac preuzela od dostavljača, odmah sam se zaputila u kuhinju kako bih mogla početi s pripremom jela: pržena pileća prsa s prilogom od povrća ( krumpir, grašak i mrkva ). Dok su se prsa lagano pržila na tavi, a povrće kuhalo ja sam otvorila ovaj maslac jer nisam mogla dočekati da ga počnem koristiti, znam da je to malo djetinjasto od mene, ali mislim da mi, što se domaćinstva tiče, nema većeg zadovoljstva nego iskušati nešto novo u kuhanju. Meggle-ov začinski maslac mi se na prvu jako svidio; ima blag, ugodan miris. To mi je bilo i olakšanje jer sam se bojala da će biti jako intenzivan, a osobno ne volim kada možeš osjetiti miris luka i češnjaka u cijelom prostoru. Maslac je jako praktičan. Ima laganu, finu, kremastu strukturu i nevjerojatno se lagano reže i razmazuje. Također, smatram da je dobra zamjena za običan maslac prilikom pripreme određenih jela jer ipak daje bogatiji, intenzivniji okus. Neki posebnu notu koji nije moguće, ili bar ja ne znam, postići s običnim maslacem.

Jeste li zadovoljni proizvodom i jelom koje ste pripremili? Je li Meggle maslac vaše jelo poboljšao i u kojem smislu?
Jako sam zadovoljna kako je jelo ispalo. Kada sam poslužila ručak na tanjuru cimerica je komentirala da jelo izgleda kao iz restorana jer se komad maslaca koji sam stavila na pileća prsa još uvijek lagano topio i dao je jelu dašak elegancije. Naravno, komentirala je da se nada da je i okus kao da je iz restorana. Ne znam baš da je bilo tako dobro, ali meso je bilo jako meko i sočno da je svaki novi zalogaj bio avantura za nepce.

Kako biste ocijenili Meggle začinski maslac u odnosu na druge začine/dodatke koje koristite pri pripremi jela?
Ne znam kako bih ga ocijenila numeričkom vrijednosti, ali znam da ću ga koristiti umjesto običnog maslaca za određena jela. Definitivno preopručam ovaj maslac za okretanje povrća na tavi. Puno je aromatičniji okus nego kada koristite klasični. Dodatno, znam često u kuhanju koristiti razne biljnje začine pa je ovo dobra zamjena za njih. A i umjesto kupljenog kruha s češnjakom može se koristiti ovaj maslac na domaćem kruhu, nećete se razočarati. Plus, veliki je bonus što Vam prsti neće smrdjeti po češnjaku.

Kojim riječima biste preporučili Meggle začinski maslac svojim prijateljima i poznanicima?
Vjerojatno bih citirala neku reklamu za ovaj ili sličan proizvod. No, budući da je još nisam vidjela gotovo sigurno bih išla s pitanjem: Jesi li probala novi Meggle-ov maslac s češnjakom i biljkama? Trebala bi. :)

Planirate li i dalje koristiti Meggle začinski maslac i zašto?
Definitivno ga planiram koristiti i dalje jer kako sam više puta spomenula daje puniji okus jelima i smatram da je puno bolji izbor od običnog maslaca za određena jela. Ponekad dobro dođe učiniti neko jelo malo drugačijim, "novijim", egzotičnijim. A i u slučaju neke posebne prilike planiram ga definitivno koristiti i staviti na meso i kao začin i kao dekoraciju jer mi se sviđa ideja jela koje je domaće, ali opet izgleda svečanije, kao da je servirano u restoranu ( još samo da naučim dekorirati tanjur... ).

gjantonia
  • 28.5.2017 16:18:16
  • Bodova: 11758
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam o začinskom maslacu Meggle? Kako vam se sviđa okus, tekstura, praktičnost korištenja?
Začinski maslac Meggle za mene je pravo otkriće. Maslac svakodnevno konzumiram ujutro za doručak, ali ovaj novi proizvod za mene do sada neisproban je izvanredan proizvod. Konzumirala sam isti navečer namazan preko kruha i bio je izvrstan, maziv, maslac sa začinskim biljem. Inače dosta koristim začinsko bilje u svojoj kuhinji, jer time oplemenjujem svako jelo.
Izgledom podsjeća na paštetu, jer sam u toj formi do sada samo paštetu vidjela, ali okusom božanstven uz jednu manu za moje nepce, a to je za mene malo više soli. Moja kuhinja prizna manje slana jela, tako da to uopće nije mjerilo.

Jeste li zadovoljni proizvodom i jelom koje ste pripremili? Je li Meggle maslac vaše jelo poboljšao i u kojem smislu?
Prvo kušanje proizvoda bilo je najjednostavnije sa kruhom, ali sljedeći dan na Meggle maslacu sa začinskim biljem pripremila sam kokošja prsa, i to je fantazija. Lagano frigana na Meggle maslacu sa začinskim biljem za prsze polizati. Ovaj tjedan maslac ću koristiti za pripremu omiljene mi tjestenine, sa rajčicama ili pršutom.Kako biste ocijenili Meggle začinski maslac u odnosu na druge začine/dodatke koje koristite pri pripremi jela?
Izvrstan dodatak jelu, oplemenjuje meso, dodatak koji je kremast, mirišljav, maziv.

Kojim riječima biste preporučili Meggle začinski maslac svojim prijateljima i poznanicima?
Kao odličnu večeru sa kruhom, kao odličnu podglogu za prženje mesa, kao dodatak tjesteninama pripremljenim na sve načine.

Planirate li i dalje koristiti Meggle začinski maslac i zašto?
Planiram jer upravo ima dodatak začinska bilja koja koristim u svakodnevnom pripremanju jela.

ivaos
  • 29.5.2017 14:19:22
  • Bodova: 239
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam o začinskom maslacu Meggle? Kako vam se sviđa okus, tekstura, praktičnost korištenja?
Prvi dojam o začinskom maslacu je bio odlican vizualno, kada sam probala okus ostala sam odusevljena kako se fino bilje osjeti, dobre je teksture, maziv, praktican za korištenje zbog svoje pakovine, no ono što se meni nije svidjelo je to što je maslac poprilično slan za moj ukus.

Jeste li zadovoljni proizvodom i jelom koje ste pripremili? Je li Meggle maslac vaše jelo poboljšao i u kojem smislu?
Začinski maslac je moje jelo poboljšao u smislu finog i neobičnog mirisa koje daje začinsko bilje u njemu.

Kako biste ocijenili Meggle začinski maslac u odnosu na druge začine/dodatke koje koristite pri pripremi jela?
Začinski maslac bih ocjenila odličnom ocijenom jer je zadovoljio i pakiranjem (iako ga nisam potrošila u cijelosti ostao je u dobrom stanju i za korištenje drugi puta)

Kojim riječima biste preporučili Meggle začinski maslac svojim prijateljima i poznanicima?
Svi vi koji volite osjetiti miris začinskog bilja u svojim jelima i obrocima testirani maslac je upravo ono što tražite.

Planirate li i dalje koristiti Meggle začinski maslac i zašto?
Da planiram i dalje koristiti začinski maslac jer se do sada na tržištu nisam susrela sa sličnim proizvodom koji je u toj mjeri zadovoljio svojim ukusom. Iako mi je zamjerka slanoca samog maslaca i dalje cu ga koristiti uz korigiranje dodavanja soli svome jelu.

jacavk
  • 30.5.2017 12:03:23
  • Bodova: 813
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam o začinskom maslacu Meggle? Kako vam se sviđa okus, tekstura, praktičnost korištenja?
Začinski maslac Meggle stigao mi je kući putem Meggleovog predstavnika,što me je ,moram priznati ugodno iznenadilo. Prvo što sam primjetila bilo je neobično pakiranje,koje me podsjetilo na nekadašnja pakiranja paštete koja su me užasno nervirala. Nakon otvaranja paketića uvijek ti se povlači onaj gornji dio "crijeva" u koje je pašteta bila zapakirana i nikako ne možeš izbjeći da ti se prije mazanja na kruh prvo ne razmaže po pakiranju koje je prošlo 1001 ruku prije nego li je završilo u tvom hladnjaku...Hmmm -bio je to prvi minus. No,nakon početnog razočaranja ugodno me iznenadila kremasta tekstura ,jako ugodnog mirisa i lijepog,nježnog ,a ipak sasvim jasno ugodnog okusa začinskog bilja koje se nalazi u maslacu. Baš me zanimalo kako će se uklopiti u hranu koju kuham...

Jeste li zadovoljni proizvodom i jelom koje ste pripremili? Je li Meggle maslac vaše jelo poboljšao i u kojem smislu?
Prvo što sam kuhala s maslacom bilo je varivo od mahuna koje je dobilo izdašnu dozu zdrave i kvalitetne masnoće, kao i super plus dodatak začinskog bilja koje je puno više došlo do izražaja nego suho začinsko bilje... Zatim sam pokušala napraviti meso...U maslacu sam napravila fantastičnu piletinu koja je nakon prženja imala okus po nekoj finoj marinadi od začinskih trava..Oduševljena sam!

Kako biste ocijenili Meggle začinski maslac u odnosu na druge začine/dodatke koje koristite pri pripremi jela?
Maslac je znatno bolji od drugih začina koje sam do sada koristila i jako je promjenio moj pogled u smislu-koje začine odabrati u kuhinji.

Kojim riječima biste preporučili Meggle začinski maslac svojim prijateljima i poznanicima?
Maslac bih svima preporučila riječima-kvaliteea,kremoznost,punoća okusa.

Planirate li i dalje koristiti Meggle začinski maslac i zašto?
I,naravno da ga planiramkoristiti i u buduće,jedino ću ga nakon otvaranja prepakirati u neki od svojih spremnika koji su praktičniji za opetovanu upotrebu. Lakše se zatvaraju i otvaraju, a pri tome čuvaju maslac od vanjskih utjecaja.

caro992
  • 30.5.2017 14:42:06
  • Bodova: 2803
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam o začinskom maslacu Meggle? Kako vam se sviđa okus, tekstura, praktičnost korištenja?
Moj dojam o Meggle maslacu sa začinskim biljem je jedan, a to je da je taj maslac jednostavno odličan ! Iako sam osobno strastven ljubitelj hrane i mogu reći da sam pomalo i razmažena kada je hrana u pitanju, a taj maslac dobiva čistu peticu. Odlične je kremaste teksture, lako maziv. Prije korištenja sam ga malo stavila na sobnu temperaturu da omekša što je uvelike olakšalo korištenje. Jedini mi je problem predstavilo otvaranje tj čuvanje maslaca jer se nalazi u omotu te ga nakon korištenja moram zamotati u neku foliju kako ne bi ostao otvoren i proširio miris na ostale proizvode u hladnjaku. Bilo bi bolje da je u nekoj posudici što bi bilo praktičnije da se samo ona zatvori i spremi, ali to je jako mali nedostatak u zamjenu što taj maslac daje jelima. Iako mi ambalaža daje plus da je ekološki prihvatljivija u odnosu na druge Meggle maslace i ostalih konkurenata.

Jeste li zadovoljni proizvodom i jelom koje ste pripremili? Je li Meggle maslac vaše jelo poboljšao i u kojem smislu?
Prezadovoljna sam jelima i samim proizvodom. Nedjelji ručak bio je neopisiv. Maslac sam stavila na pečenu piletinu i na pečene krumpire što je jelo učinilo originalnijim i kreativnim s tako malo truda. Intenzivan je okus češnjaka i začinskih biljaka što ga čini prepoznatljivim među ostalim maslacima koji takvo što ne nude.

Kako biste ocijenili Meggle začinski maslac u odnosu na druge začine/dodatke koje koristite pri pripremi jela?
Kada bi morala ocijeniti maslac Meggle sa začinskim biljem ocijenila bi ga sa 10/10 jednostavna čista desetka ! Jednostavan je za uporabu dok drugi začini ne daju toliku punoću i bogatstvo jelu. U odnosu na druge začine kod njega se osjeti i ukus i miris.

Kojim riječima biste preporučili Meggle začinski maslac svojim prijateljima i poznanicima?
Kada bi morala preporučiti maslac prijateljima rekla bi im da ovaj maslac stvarno moraju probati jer je stvarno izvanredan. Ja sam ga po prvi put probala te sam se odmah zaljubila u njega. Mislim da to sve govori.

Planirate li i dalje koristiti Meggle začinski maslac i zašto?
Definitivno namjeravam koristiti i dalje Meggle maslac sa začinskim biljem on je postao bazično svojstvo moje kuhinje ni jedno jelo više neće biti isto!

mybeautyandfashionworld
  • 30.5.2017 17:08:35
  • Bodova: 3438
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam o začinskom maslacu Meggle? Kako vam se sviđa okus, tekstura, praktičnost korištenja?
Kad sam vidjela začinski maslac Meggle odmah mi se dopala njegova ambalaža. Nije klasična i uobičajene za maslac. Mala praktična ambalaža poput pakiranja za "salamu". Bez obzira što je mala sadrži dovoljnu količinu za par upotreba zavisno o jelu koje se pravi. Tekstura je kao nekakva namaz, zelenkaste boje sa sadržajom peršina koji je vidljiv. Prevladava okus i miris peršina i češnjaka koji daju tu predivnu notu jelu. Bilo da se radi o mirisu, okusu ili kao ukras jelo izgleda savršeno, rekla bi profesionalno.

Jeste li zadovoljni proizvodom i jelom koje ste pripremili? Je li Meggle maslac vaše jelo poboljšao i u kojem smislu?
Zadovoljna sam proizvodom i jelom koje sam pripremila. Naravno Meggle maslac je poboljšao jelo u smislu okusa i mirisa. Brusketi su imali okus češnjaka i peršina koji su balansirani, nije bilo pretjerano da se osjeti jedan začin više od drugoga naprotiv bili su podjednaki. Peršin je također bio kao ukras na površini brusketa što mi se dodatno svidjelo jer nisu izgledali kao klasični brusketi.

Kako biste ocijenili Meggle začinski maslac u odnosu na druge začine/dodatke koje koristite pri pripremi jela?
Sa začinskim maslacom Meggle ne mogu pretjerati kad je upitanju začinjavanje jela također svi začini su balansirani dok ostale začina mogu dodati više ili manje te ih ne mogu dobro balansirati da sve bude podjednako i ne pretjerano.

Kojim riječima biste preporučili Meggle začinski maslac svojim prijateljima i poznanicima?
Meggle začinski maslac nudi ono najvažnije sve začine na jednom mjestu koji su balansirani. Daje predivan miris i okus jelima. Praktičan i jednostavan prilikom korištenja u kuhanju. Jedan od kvalitetnih začinskih maslaca.

Planirate li i dalje koristiti Meggle začinski maslac i zašto?
Planiram i dalje koristiti Meggle začinski maslac jer sadrži začine i zbog toga ne moram dodatno dodavati posebno začine u jelo i brinuti se koji su mi začini potrebni. Meggle začinski maslac sadrži sve potrebne začini i odmah mi olakšava prilikom kuhanja također ima predivnu ambalažu koja je praktična.

cimetimed
  • 30.5.2017 17:24:50
  • Bodova: 49540
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam o začinskom maslacu Meggle? Kako vam se sviđa okus, tekstura, praktičnost korištenja?
Meggle maslac sa začinskim biljem pravog je okusa po začinima,dovoljno slan, lako se razmazuje neposredno nakon vađenja iz hladnjaka. Pakiranje djeluje praktično za čuvanje u hladnjaku, a jedino što bih zamjerila je što, jednom nakon otvaranja, mora ostati u hladnjaku jer bi se u protivnom otopio i razlio.

Jeste li zadovoljni proizvodom i jelom koje ste pripremili? Je li Meggle maslac vaše jelo poboljšao i u kojem smislu?
Prvo sam ga probala mazanjem na kruh da osjetim pravu aromu i odlučim za koja sve jela bih ga mogla koristiti. Na kruhu je odličan sam bez dodatka salama i narezaka, iako bio bi odličan i u sendviču. Kako mi je trebao brzinski ručak odlučila sam popržiti luk na tavi, dodala sam paprike babure i tikvicu. Nakon kratkog pirjanja umješala sam kuhanu tjesteninu i nekoliko tankih šnita Meggle maslaca koji se fino otopio. Nisam dodavala druge začine jer za to nema potrebe. Mislim da bi bio odličan kao premaz preko pečenog piceka, za roštilj, pole krumpira i naravno, za bruskete.

Kako biste ocijenili Meggle začinski maslac u odnosu na druge začine/dodatke koje koristite pri pripremi jela?
Vrlo sam zadovoljna jer uz svo bilje sadrži i sol pa nema potrebe za dodatnim začinjavanjem jela. Vjerujem kako bi dobro poslužio na ljetovanju jer tko ima vremena nositi sa sobom ili kupovati sve te silne začine?!

Kojim riječima biste preporučili Meggle začinski maslac svojim prijateljima i poznanicima?
Prijateljima i poznanicima objasnila bih koliko lako se koristi ovaj maslac, koliko vremena mogu uštedjeti kuhajući i dala im par recepata za pripremu jela.

Planirate li i dalje koristiti Meggle začinski maslac i zašto?
Definitivno ga namjeravam i dalje koristiti (stvarno ne znam zašto nisam do sada). Mislim da je Meggle maslac sa začinskim biljem jedan od boljih pomagača u modernom kulinarstvu.

kendra
  • 30.5.2017 22:40:53
  • Bodova: 2940
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam o začinskom maslacu Meggle? Kako vam se sviđa okus, tekstura, praktičnost korištenja?
Začinski maslac Meggle izvrstan je dodatak svim vrstama jela, pa čak i kao namaz na kreker ili prepečeni kruh. Okus je izuzetno bogat i zanimljiv, a dodano začinsko bilje fantastično se nadopunjuje s okusom maslaca. Tekstura je solidna i ujednačena, pa se time povećava i praktičnost korištenja, jednostavno se nožem odreže kolutić ili dva, prema potrebi

Jeste li zadovoljni proizvodom i jelom koje ste pripremili? Je li Meggle maslac vaše jelo poboljšao i u kojem smislu?
Maslac smo isprobali u pripremi mesnih, ali i vegetarijanskih jela i variva i oduševljeni smo rezultatima. Dodatak maslaca osjetno je poboljšao okus naravnih odrezaka, ali i njihovu sočnost i aromu. Vrlo jednostavan umak u tipu bešamela pretvorio se u izvrstan preljev za njoke, a varivo od brokule i cvjetače u posebno ukusan specijalitet.

Kako biste ocijenili Meggle začinski maslac u odnosu na druge začine/dodatke koje koristite pri pripremi jela?
U usporedbi s klasičnim dodacima/začinima u tipu Vegete Meggle začinski maslac je neusporedivo bolji i bogatiji, a ujedno i sočniji dodatak. Kombinacija začinskog bilja u maslacu je idealna i slaže se sa svim mogućim jelima.

Kojim riječima biste preporučili Meggle začinski maslac svojim prijateljima i poznanicima?
Nešto novo, izvanredno dobro složeno, praktično i po prihvatljivoj cijeni - svakako isprobajte, svidjet će vam se.

Planirate li i dalje koristiti Meggle začinski maslac i zašto?
Sasvim sigurno ćemo ga nastaviti koristiti jer našim jelima daje neku novu, bogatiju dimenziju.

abinagu
  • 29.5.2017 23:24:58
  • Bodova: 354
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam o začinskom maslacu Meggle? Kako vam se sviđa okus, tekstura, praktičnost korištenja?
Na prvi dojam pakiranje WAU! Ali prilikom koristenja mi nije prakticno,, mislim da bi lakse bilo da je u kutijici ,,, Okus mi je savrsen,, tu stvarno nemam zamjerke!

Jeste li zadovoljni proizvodom i jelom koje ste pripremili? Je li Meggle maslac vaše jelo poboljšao i u kojem smislu?
Maslac sam probala na tri nacina,,, namazan na kruh-zadovoljna,, pravila sam i umak - istopila maslac,zatim zaprzila brasno ,dodala mlijeko- od zacina samo soli malo jer maslac je stvarno dao dovoljnu aromu,, I stavljala sam maslac na šnicle - to je bilo odlicno,,,

Kako biste ocijenili Meggle začinski maslac u odnosu na druge začine/dodatke koje koristite pri pripremi jela?
U ravnini mi je s vegetom ,, znaci jako je raznolika kolicina jela s kojom se maslac moze kombinirati,, jako mi se sviđa okus začinskog bilja i moji ukucani su odusevljeni,, Drago mi je sto sam ga imala priliku dobiti za recenziju,,svakako cu ga nastaviti kupovati i koristiti u svojoj kuhinji i dalje,,

Kojim riječima biste preporučili Meggle začinski maslac svojim prijateljima i poznanicima?
Muž i ja smo vec vecini poznanika ispricali svoje iskustvo sa zacinskim maslacem,,pale su samo rijeci hvale !

Planirate li i dalje koristiti Meggle začinski maslac i zašto?
Naravno,, zelim ga kombinirati sa sto vise jela i poigrati se okusom! Inace koristim zacinsko bilje,,ali ovo je pun pogodak!

vally_ck
  • 30.5.2017 7:18:10
  • Bodova: 14806
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam o začinskom maslacu Meggle? Kako vam se sviđa okus, tekstura, praktičnost korištenja?
Prvenstveno sam očekivala okus maslaca sa malo začina, puno soli. Nakon isprobanog maslaca dojam je sasvim drugačiji. Maslac se uopće ne osjeti, soli kao da i nema a začini dobe na važnosti. Sve se lijepo stopi sa jelom, nema previše nepotrebne masnoće. Okus Meggle maslaca mi se jako sviđa, koristim začine u svemu tako da tu ima dodatni plus. Okus je izvrstan, ne osjeća se maslac nego samo začini i to je važno, tekstura je dobra super se otopi po mesu ili prilogu i brzo se otopi što je dodatni plus jer se neposredno prije stavljanja na stol može staviti na jelo. Praktičnost mi je za 10!!! Odlično pakiranje, zauzme malo mjesta u hladnjaku, a super mi je to što se nasjecka na kolutiće i stavi po jelu.

Jeste li zadovoljni proizvodom i jelom koje ste pripremili? Je li Meggle maslac vaše jelo poboljšao i u kojem smislu?
Da, zadovoljna sam. Očekivala sam manje, i više sam imala osjećaj da će biti okus po klasičnom maslacu ali kad se stopio s mesom i krumpirom to je bilo sasvim nešto drugačije. Okusa maslaca se uopće ne osjeti, začini su pravilno raspoređeni i super se stope sa mesom i prilogom. Jelo koje sam pripremila je imalo sasvim drugačiji okus nego uobičajeno ima i svima se svidjelo. Meso je bilo ukusno, fino se osjećaju začini koji su u maslacu, nema potrebe dodatno stavljati začine osim mrvice soli, bilo je mekano, maslac se otopio po mesu i krumpirićima i dao je okus mediterana.

Kako biste ocijenili Meggle začinski maslac u odnosu na druge začine/dodatke koje koristite pri pripremi jela?
U odnosu na mješavinu začina koju stalno koristim, Meggle maslac je puno bolji, ima manje soli, manje konzervansa a bolji okus daje jelu. U odnosu na druge začine koje koristim njemu dajem veću prednost jer su svi ostali u suhom obliku i ne mogu se tako lijepo otopiti i razmazati po mesu ili krumpiru. Nakon isprobanog Meggle maslaca definitivno on dobiva na prednosti.

Kojim riječima biste preporučili Meggle začinski maslac svojim prijateljima i poznanicima?
Ako želiš nešto novo, a ukusno, ako ti treba promjena u kuhinji ili želiš biti majstor od ručka isprobaj Meggle začinski maslac.

Planirate li i dalje koristiti Meggle začinski maslac i zašto?
Da, planiram. Zato jer je jako ukusan, volim začine pa mi se odlično uklapa u sva jela i zato jer daje prilozima posebnu notu i okus. Sviđa mi se jednostavnost pripreme i što je mali i praktičan za odlaganje. Pakiranje mi je odlično, ne zauzima puno mjesta što je i najbitnije.

izgubljena_ovcica
  • 31.5.2017 19:27:55
  • Bodova: 40326
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam o začinskom maslacu Meggle? Kako vam se sviđa okus, tekstura, praktičnost korištenja?
Meggle začinski maslac mi se zaista svidio. Inače jako volim začinsko bilje pa je ovo za mene dobitna kombinacija. Okus je vrlo poseban; bogat, a opet ne prenapadan. Intenzivan baš u pravoj mjeri da obogati okus nekih jednostavnih jela poput pire krumpira ili pečenog mesa. Teksturom maslaca sam zadovoljna, nakon 2 minute na sobnoj temperaturi vrlo lako sam ga čak mazala na kruh. Pakiranje i oblik ovog maslaca mi je najbolja stvar, baš je praktičan za rezanje i doziranje - maslaci inače stvarno znaju biti nezgodni po tom pitanju.

Jeste li zadovoljni proizvodom i jelom koje ste pripremili? Je li Meggle maslac vaše jelo poboljšao i u kojem smislu?
Da, vrlo sam zadovoljna jelima koja sam pripremila s Meggle začinskim maslacem. Pripremila sam ona jela za koja i inače koristim maslac (pire krumpir i pečene svinjske šnicle), ali sam sad prvi put koristila ovakav maslac obogaćen začinskim biljem. Pire krumpir s Meggle začinskim maslacem mi je pravo otkriće i njega ću definitivno najčešće pripremati. Baš mu da onu neku dozu punoće okusa i posebnosti koja inače nedostaje. A pečeno meso bude tako fino aromatično da ne moram dodavati drugih začina osim malo soli i papra. Probala sam ga i samog na kruhu, i to mi je isto jako fino.

Kako biste ocijenili Meggle začinski maslac u odnosu na druge začine/dodatke koje koristite pri pripremi jela?
Meggle začinski maslac će u mojim jelima naći svoje posebno mjesto, smještam ga u potpuno zasebnu kategoriju u odnosu na druge začine i dodatke koje koristim. Mislim da nema konkurenciju. Nisam do sada našla ništa što mi je toliko obogatilo i uljepšalo okus pire krumpira i taj jednostavni prilog diglo na jednu višu razinu kao Meggle začinski maslac. Stvarno sam zadovoljna što sam ga imala prilike probati.

Kojim riječima biste preporučili Meggle začinski maslac svojim prijateljima i poznanicima?
Svojim prijateljima bih Meggle začinski maslac preporučila riječima: Morate probati pire krumpir s Meggle začinskim maslacem, vjerujte mi - nećete se vratiti na klasični maslac.

Planirate li i dalje koristiti Meggle začinski maslac i zašto?
Da, definitivno planiram i dalje koristiti Meggle začinski maslac jer mi se stvarno svidio i okus i praktična ambalaža. Veliki sam ljubitelj začinskog bilja i nisam mu našla niti jednu zamjerku.