Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Lovables kolekcija

Recenzija proizvoda Lovables kolekcija

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,68


28 recenzija ukupno
25 testerica preporučuje proizvod
24 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
silvacc
  • 29.3.2018 12:09:17
  • Bodova: 1397
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede njege odjeće?
Prezadovoljna sam,više od očekivanog!

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Odjeća je mekana nakon pranja i lako se pegla.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Miris je božanstven i dugotrajan.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje je savršeno,prekrasno izgleda.

Ostali komentari?
Jako sam zadovoljna,mirusom i kvalitetom i definitivno cu koristiti ove proizvode i dalje!!

ani95
  • 31.3.2018 13:40:22
  • Bodova: 1284
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede njege odjeće?
Jako sam zadovoljna novom Lovables kolekcijom jer je ispunila sva moja očekivanja. Miris je predivan i također odjeća nakon korištenja.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Nema više bijelih tragova prijašnjih detergenata koji su bili vidljivi nakon pranja.S novom Lovables kolekcijom nestali su svi tragovi, a odjeća je ostala uz dugotrajni, luksuzni miris meka i ugodna na dodir.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Mirisom odjeće nakon pranja mogu reći da sam i više nego zadovoljna,. Uz svoj omiljeni parfem sada imam i omiljeni miris za odjeću koji ostaje dugo, dugo nakon pranja. :D A kako i sam proizvođač kaže miris je dugotrajan i luksuzan.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje je praktično i jako slatko. Posebno mi se sviđa odabrana boja pakiranja koja i privlači pažnju na prvi pogled.

Ostali komentari?
Ova kolekcija me oduševila i više od očekivanog i mogu reći da ću je nastaviti koristiti i uvrstiti u omiljene proizvode. Preporučila bih je svima koji vole intenzivan miris odjeće koja ne blijedi i ostaje dugo meka i mirisna. Vjerujem da je to želja mnogih pa zašto ne isprobati i ovo. :D

beautym
  • 1.4.2018 13:04:26
  • Bodova: 3305
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede njege odjeće?
Ovaj proizvod me u svakom pogledu iznenadio svojom učinkovitošću; ispunio je sve što obećava i pružio je mojoj odjeći divan tretman. Nakon pranja odjeća je neodoljivo mekana i mirisna, a uz sve to odjeća je zadržala svoju boju, te se na njoj nisu stvorile mucice. Smatram da su Lovables šampon i regenerator za rublje odlični kombinacija za njegu i čistoću moje odjeće.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Jako sam zadovoljna izgledom odjeće nakon pranja. Boja odjeće nije nimalo izblijedila, boje se ne prelijevaju, a uz sve to na odjeći se ne stvaraju nikakve mucice. Odjeća zaista izgleda kao da je ručno oprana, te je nježna na dodir, što je kod mene uvijek ogroman plus.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Miris odjeće nakon pranja je senzacionalan; intenzivan i dugotrajan, no opet u cijeloj toj senzualnosti miris nije prenapadan i upravo zbog te činjenice mi se izuzetno sviđa.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje ovog proizvoda me oduševilo zato što je proizvedeno od 100% reciklirane plastike, baš kao što sam proizvod kaže: "Za ljubav planeti Zemlji." Osim toga ambalaža je jako lijepa, pastalnih proljetnih boja i savršene veličine (850 ml) proizvoda.

Ostali komentari?
Ovaj proizvod preporučila bih svima kojima je dosta mucica, izbjeljivanja boja, mrlja, neugodnih mirisa i krute odjeće. Lovables će vašoj odjeći pružiti vrhunsku njegu, stoga više nikada nećete brinuti hoće li vam se omiljeni komad odjeće uništiti u perilici.

marina1407
  • 1.4.2018 22:44:25
  • Bodova: 4553
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede njege odjeće?
Očekivala sam dobro opran veš jer sam i ranije koristila brand Perwoll. Bijeli veš je ostao bijel i svjetal iako nisam koristila deterdžent za takav veš.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Boja je postojana. Veš je lagan i gladak.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Miris je očaravajuć. Mirisalo je cijelo dvorište. Čak je i jedan bumbar letio oko veša jer je mislio da je cvijeće.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Super, moderno, količina je dovoljna za niz pranja a često perem veš zbog klinca.

Ostali komentari?
Imam još mnogo veša koji treba oprati i veselim se novim centrifugama i vješanju mirisnog veša.

vrcka22
  • 2.4.2018 11:20:25
  • Bodova: 1836
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede njege odjeće?
U početku se ne primijeti neka velika promjena na odjeći osim predivnog,svježeg mirisa,ali vjerujem da su nakon konstantnog pranja ovim deterdžentom i regeneratorom promjene itekako vidljive.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
U potpunosti sam zadovoljna izgledom odjeće nakon pranja.Odjeća nakon pranja izgleda njegovano,a boja se ne ispire toliko.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Miris ovog roza deterdženta i lila omekšivača u kombinaciji je prekrasan i što je najvažnije miris traje.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje mi se jako sviđa. Elegantno je, ne moram više sakrivati deterdžent u kupaonici..

Ostali komentari?
Jedva čekam isprobati ostale mirise iz lovables linije.

elena11
  • 2.4.2018 13:12:37
  • Bodova: 3448
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede njege odjeće?
Proizvod je ispunio moja očekivanja glede njege odjeće.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Zadovoljna sam,ali je moglo za mrvicu biti i bolje.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Miris mi se jako svida.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje je vrlo lijepo i primamljivo je za kupiti.

Ostali komentari?
Jako lijepa ambalaža i savršen miris. Odjeća je nakon pranja meka i mirisna. Moje preporuke za kupnju.

mala_palcica
  • 2.4.2018 20:30:21
  • Bodova: 3397
Ocjena:
     Preporučujem proizvod
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede njege odjeće?
Odjeća je zaista puno mekanija, pogotovo nakon što se osuši. Lakše ju je i peglati, a ja ne koristim glačalo na paru

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Nisam primjetila bitniju razliku što se tiče "vraćanja" boje kod šarene odjeće, osim kod tamnijih hlača i pulovera. Nije bilo potrebe za korištenjem omekšivača za tamnu odjeću. Odjeća nije izblijedila, kao što se znalo dogoditi s nekim drugim deterdžentima

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Miris je odličan, dugotrajan kada se odjeća osuši, čak ni nakon što je odjeća cijeli dan na zraku, miris nije tek tako "ispario". Ono što mi je odlično je da i deterdžent i omekšivać imaju odličan miris koji nije isključivo za žene

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje je preslatko, izgleda veoma primamljivo na policama, i prosto zove na isprobavanje, iako je po mojem mišljenju doza premalena u odnosu na cijenu

Ostali komentari?
Proizvod bih preporučila svima koji žele svoju noviju i malo skuplju odjeću održati kao novom, i dati joj ugodan i parfumiran miris, ali ne bih preporučila kao deterdžent i omekšivač za svakodnevno pranje rublja. Pakiranje je u odnosu na cijenu neisplativo, jer je deterdžent samo za 17 pranja po bočici, a može se prati samo ona odjeća koja ide na 30°C i 40°C, pa je samim time i logično da neće izblijediti boja i printovi. Odlično mi je i što, iako nema mjerice na čepu, na pakiranju piše kako je čep mjerica od 50 ml pa se po tome lakše ravnati koliko proizvoda se može koristiti. Isto vrijedi i za omekšivač.

borovnicaaa
  • 3.4.2018 17:13:38
  • Bodova: 797
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede njege odjeće?
Odjeća je mekana, ugodna za nošenje i miriši predivno. Inače sam jako izbirljiva oko proizvoda za pranje rublja, ali ova Lovables kolekcija deterdženta i omekšivača je nadmašila moja očekivanja. Sigurna sam da ću nastaviti koristiti proizvode.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Odjeća izgleda svježe i kao nova. Nisu mi se pojavile mucice na majicama što mi se zna dogoditi sa nekim drugim proizvodima za rublje. Prala sam i neke komade odjeće sa mrljama i odlično ih uklanja. Odjeća je mekana i ugodna na koži tokom nošenja.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Jako sam zadovoljna s mirisom odjeće. Miris se dugo zadržava na odjeći, a nisam stavila puno deterdženta ni omekšivača. Najbitnije mi je kako odjeća miriši poslije pranja i malo za reći da sam oduševljena mirisom.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Posebno mi se sviđa što je pakiranje napravljeno od reciklirane plastike. Pakiranje je eleganto i privlačno oku. Sviđa mi se kombinacija nježnih boja i njihov oblik.

Ostali komentari?
Lovables kolekcija je odlična, preporučila bih ju svima koji vole da im odjeća prekrasno miriši i da je mekana na koži. Svakako ću opet koristiti ove proizvode, i vrlo rado ću probati i ostale Lovables proizvode.

cupcakelunalove
  • 4.4.2018 9:40:51
  • Bodova: 804
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede njege odjeće?
Proizvod je u potpunosti ispunio moja očekivanja. Možda i više nego što sam se nadala,miris je naprosto neodoljiv,a odjeća meka i ugodna za nošenje.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Odjeća je neodoljivo meka i daje divan osjećaj pri nošenju. Boje mi se čine naglašenije i ljepše. Odjeća je zadržala svoju veličinu i nije se razvukla pri ručnom pranju.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Miris nakon pranja me oduševio. Cijela kuća mirisala je svježe prilikom sušenja odjeće. Miris je dugotrajan i prilikom nošenja daje osjećaj posebnosti. Također sam imala dojam da odjeću koju imam godinama u ormaru,nosim prvi put. A dobila sam i pozitivne komentare od strane prijatelja.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje je prakticno za koristenje te ne klizi iz ruke.Čep je lako za otvoriti i dozirati sredstvo. Ambalaža daje pozitivne emocije te potiče kupnju. Uputstva za uporabu na poleđini pojedinog proizvoda su jednostavana i jasna.

Ostali komentari?
Možda je do mog (ne) iskustva ali jedina zamjerka mi je što nema uputstva za korištenje proizvoda u paru,dakle nije jasno da li se koristi šampon pa nakon ispiranja regenerator ili oboje odmah zajedno.

bruniva
  • 5.4.2018 18:11:52
  • Bodova: 701
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede njege odjeće?
Proizvod je izuzetno učinkovit. U perilici sam oprala odjeću različitih boja, tekstura i materijala i sva je odjeća bila temeljito oprana, a jedna nova dječja majica s aplikacijom je nakon pranja izašla iz perilice onakva kakva je i ušla - bez ikakvih oštećenja, ogrebotina ili blijeđenja na aplikaciji.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Sva odjeća oprana Lovables laundery šamponom je bila temeljito oprana, a tkanina je bila meka i sjajna. Sva zaprljanja i mrlje su otišle samo u jednome pranju, a na odjeći nije bilo mucica. Čini mi se kako ovaj šampon zaista, osim što besprijekorno opere odjeću, i njeguje ju.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Prvo što sam osjetila nakon što sam otvorila vratašca perilice je prekrasan, osvježavajući miris te me je Lovables Velvet Dream omekšivač odjeće ˝ kupio na prvu˝. Miris nije snažan i napadan, nego blag, ali dovoljno intenzivan da ostaje na odjeći i po nekoliko dana. Naime, par dana nakon pranja i dalje sam nakon otvaranja ormara osjetila ugodan miris odjeće oprane ovim omekšivačem.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje od 850 ml šampona za pranje i isto toliko omekšivača je izuzetno praktično i lako za korištenje. Privlačnih je boja, a ono što ga čini dodatno zanimljivim je velika brojka 1 na prednjoj strani pakiranja šampiona, odnosna velika brojka 2 na prednjoj strani pakiranja omekšivača, tako da nema zabune što ste kupili. Dodatna pohvala je što su pakiranja napravljena od 100% reciklirane plastike.

Ostali komentari?
Lovables šampon i omekšivač za pranje s mikro uljima su me zaista oduševili. Svakako ću ih kupovati i preporučiti svojim prijateljicama i kolegicama na poslu.

lacan
  • 5.4.2018 22:16:21
  • Bodova: 1043
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede njege odjeće?
Inace nije lako zadovoljit moja ocekivanja ali ovaj proizvod je zbilja izvrstan za njegu mojih najdrazih komada odjece. Odjeca je poslije strojnog pranja u ovom deterdzentu bila oprana njezno,kao da sam ju rucno i sa puno paznje prala a vec na dodir se osjetila velika razlika u mekoci. Vlakna su ocuvana i ne samo to,imam osjecaj kao da je mojim ne bas novim komadima odjece vracen stari izgled.  U potpunosti su odstranjene sve mrlje a boje odjece kao da su dobile neku novu mladju nijansu.
Vrlo ucinkovito.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Sva odjeca oprana u ovom deterdzentu je dobila jedan mladji izgled te se dojima kao da je prosla kroz neku vrstu tretmana za pomladjivanje-boje su zivlje a vlakna cvrsca i elasticnija. Zbilja cudesno.
Posebno me odusevio izgled muzevih kosulja za posao nakon pranja u ovom deterdzentu i regeneratoru jer su zbilja imale izgled kao da su sve tek kupljene a neke su stare i nekoliko godina. Toplo preporucujem svima.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Miris je vrlo umirujuc i sa gotovo relaksirajucim dijelovanjem te uzrokuje osjecaj ugode i odusevljenja. Osim sto je miris deterdzenta izvrstan i regenerator takodjer predivno mirise sto je dobitna kombinacija za konacni miris koji ostavljaju na odjeci.
Vec nakon ulijevanja doze ovog deterdzenta i regeneratora u perilicu rublja cijela kupaona je zamirisala. Nakon sto sam opranu i osusenu odjecu vratila u ormar postigla sam isti ucinak i u sobama.
Osim sto se predivan miris izvrsno zadrzao  u odjeci on se siri sa odjecom gdje god da ju nosite a miris traje danima. Vrlo ocaravajuce.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Boce u kojima se deterdzent i regenerator nalaze su vrlo prakticne za rukovanje i lake za manipulaciju. Pomalo izduzene pri vrhu i plosnate po sredini tako da ih i najsitnije zenske ruke mogu sa sigurnoscu uhvatiti bez bojazni od ispadanja. Cini se da je dizajner bas na sve mislio. U cepu se nalazi mjerica koja je vrlo prakticna za doziranje i ulijevanje u perilicu kako ocarani predivnim mirisom ne bi posegnuli za vecim dozama nego je to potrebno. Lako stanu u svaki kupaonski ormar ali ja ih zbog atraktivnog izgleda i zivih boja volim drzati na otvorenom jer uljepsavaju. prostoriju.

Ostali komentari?
Prozvod kojem cu se svakako opet vratiti te isto preporuciti i svim mojim prijateljicama.
Vrijedan svake kune .

ada37
  • 6.4.2018 11:34:41
  • Bodova: 1793
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede njege odjeće?
Lovables proizvodi su mi se zaista svidjeli (detrdžent i omekšivač). Inače koristim tekuće detrdžente ali ovaj mi se posebno svidio zbog mirisa, lakoće doziranja ali i onog što je nabitinije: zbog učinkovitosti. Proizvod je namijenjen za osjetljivu odjeću, ali zbog odličnog mirisa i savršene mekoće isprobala sam ga i na ručnicima i posteljini žarkih boja, na 30 i 60 stupnjeva i oduševljena sam rezultatima.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Rezultatima pranja sam i više nego zadovoljna. I najstariji pulover izgleda svježe i prekrasno miriše. Na odjeći i posteljini jarkih boja nema tragova na pregibima. Sva odjeća, posteljina i ručnici izgleda svježe, novo :)

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Odjeća prekrasno miriše. Ručnici lijepo mirišu i nakon dan dva korištenja. Nema ustajalog mirisa. Soba danima miriše po svježoj posteljini. Miris nije prejak. Taman ugodno prije spavanja.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje mi se jako sviđa. Baš izgleda sofisticirano. Pakiranje može stajati i kao ukras u kupaonici ;) Na umabalaži je sve jasno navedeno o doziranju i načinu primjene tako da je sama primjena sredstva i doziranje jednostavno i praktično. Sviđa mi se i jasno istaknut podataka na ambalaži da je pakiranje od 100% recikliranog materijala.

Ostali komentari?
Proizvod mi se veoma svidio, a i svi ukućani su osjetili novi miris u kući. Iako je proizvod namijenjen za osjetljivu odjeću isprobala sam ga i na ručnicima jarkih boja i na posteljini i nije me razočarao. Sve rublje lijepo se opralo i na 30 i na 60 stupnjeva i nije bilo neželjenih tragova prijeloma nakon sušenja. Definitivno bi proizvode i dalje koristila.

takala
  • 4.4.2018 15:53:42
  • Bodova: 1962
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede njege odjeće?
Učinkovitost proizvoda Lovables šampona za rublje za obojene tkanine vrlo zadovoljava mom istančanom ukusu. Preporuka je da se isključivo koristi sa Lovables regeneratorom za rublje jer se na taj način postiže maksimum njege za vašu odjeću.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Vaša će odjeća već nakon prvog pranja Lovables kolekcijom ( obavezno šampon+regenerator) biti mekša, lakša i nježnija, a svakako naglašavam da će biti punija i izdašnija.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Odjeća će vam se nakon pranja učiniti novom, mirisi su pogođeni, nenapadni, osvježavajući.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Najveći problem imala sam kod korištenja zbog iste ambalaže. Bez obzira na brojeve i boje koje označuju sam proizvod. Možda bi bilo malo lakše ukoliko bi ambalaža bila drukčija za šampon i regenerator. Što se tiče dizajna i boja ambalaže primamljuju pogled.

Ostali komentari?
Vrlo sam iznenađena mekoćom odjeće nakon pranja i sušenja. Svakako ću isprobati i ostale šampone (Innocent White i Seductive Darks), a pogotovo i druga dva regeneratora Fresh i Cashmere.

ornella93
  • 6.4.2018 12:45:57
  • Bodova: 827
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede njege odjeće?
Proizvodi su vrlo učinkoviti i ispunili su sva moja očekivanja. Šampon za rublje djeluje istovremeno vrlo učinkovito, ali i nježno za rublje. Regenerator dodatno omekšava rublje, čini ga glatkim, mekim i olakšava glačanje. Osim navedenog, rublje poprima fantastičan miris koji se dugo zadržava nakon pranja.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Odjeća je nakon pranja zadržala boju. Nije došlo do izbjeljivanja boje, niti do oštećivanja printa na odjeći.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Odjeća je nakon pranja poprimila predivan božanstveni miris koji se zadržavao na odjeći dulje vrijeme nakon pranja. Miris je jako ugodan i daje osjećaj čistoće i svježine. Cijeli ormar mi je mirišao po tom fenomenalnom mirisu koji se širio iz odjeće.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje proizvoda je vrlo efektno i praktično. Lako se proizvodima rukuje i posprema. Boje na pakiranjima privlače na kupnju.

Ostali komentari?
Jako sam oduševljena ovim Lovables proizvodima i naravno da ću ih nastaviti i nadalje kupovati jer želim da moja odjeća uvijek bude učinkovito oprana, meka i mirisna, te da ima svu potrebnu njegu. Vidi se da se radi o kvalitetnim proizvodima, jer odjeća izgleda kao nakon kupnje.

antea_93
  • 6.4.2018 15:50:15
  • Bodova: 1430
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda, je li ispunio Vaša očekivanja glede njege odjeće?
Jako sam zadovoljna rezultatom korištenja proizvoda. Odjeća nakon pranja je čista, bijele majice su čisto bijele, a miris je predivan i dugotrajan.
Moja očekivanja su više nego ispunjena.

Kako ste zadovoljni s izgledom odjeće nakon pranja?
Odjeća mi je čista i mirisna. Jako sam zadovoljna rezultatom pranja odjeće sa Lovables šamponom i regeneratorom.

Kako ste zadovoljni s mirisom odjeće nakon pranja?
Miris regeneratora za odjeću je predivan. Obožavam kad se miris omekšivača proširi po cijeloj prostoriji.
Jako sam zadovoljna dugotrajnošću mirisa odjeće.

Kako Vam se sviđa pakiranje?
Pakiranje je praktično i jednostavno. Proizvodi dolaze sa dozerom pa je lako korštenje istih.
Iznenadila sam se sa količinom dobivenog proizvoda. Ovim putem bih zahvalila žena.hr na prekrasno upakiranom poklonu i veliokj količini za probu i recenziju (850g šampona i regeneratora).

Ostali komentari?
Svima bih preporučila da isprobaju Lovables proizvode. Kvalitetni su, odjeća je čista i mirisna, bez mrlja i sivih tonova na bijeloj odjeći.
Zahvaljujem žena.hr što me izabrala za ovu recenziju. Nastavit ću kupovati ove proizvode za njegu odjeće.