Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Lenor Duo Aroma omekšivač

Recenzija proizvoda Lenor Duo Aroma omekšivač

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,47


30 recenzija ukupno
29 testerica preporučuje proizvod
28 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
dacazg
  • 5.5.2012 17:29:13
  • Bodova: 2684
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa kombinacija mirisa Lenor Duo Aroma omekšivača?
Miris je odličan,oduševljena sam mirisom rublja.Sviđa mi se što je miris blag i ugodan.

Kako komentirate svježinu odjeće nakon što ste je oprali Lenor Duo Aroma omekšivačem?
Odjeća je jako mekana,odlično miriši,svježa je i ugodna za nositi.Užitak je spavati na tako mirisnoj i svježoj posteljini.

Ostali komentari na proizvod
Jako sam zadovoljna omekšivačem ,koristit ću ga i dalje i prporučam ga svim ženama.

natalija
  • 6.5.2012 12:43:23
  • Bodova: 2783
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa kombinacija mirisa Lenor Duo Aroma omekšivača?
Odličan je. Svakako osvježavajući i opuštajući miris.

Kako komentirate svježinu odjeće nakon što ste je oprali Lenor Duo Aroma omekšivačem?
Izuzetno mi je važno da mi odjeća bude svježa i nakon nekoliko dana, a sa Duo Aromon evo već treći dan je postojana. Super.

Ostali komentari na proizvod
Inače sam stalni kupac Lenor omekšivača a tako će biti i dalje. Duo Aroma me je osvojio i svakako ću probati i ostale nove Duo mirise. Obožavam te slatkasto opuštajuće mirise.

amalijaaa
  • 7.5.2012 16:14:27
  • Bodova: 6292
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa kombinacija mirisa Lenor Duo Aroma omekšivača?
kombinacija ruža i limun su mi fenomenalne,obožavam miris ruže a limun daje još tonus osvježenja,,,,,,,,,

Kako komentirate svježinu odjeće nakon što ste je oprali Lenor Duo Aroma omekšivačem?
na ljestvici od 0-10, svježina robe ,čista 10-ka, i frendica me zna pitat koji omekšivač koristim, s obzirom da imam malu bebu za nju koristim lenor-sensitive a za nas ovaj duo aroma je čist pogodak,,,,,,,,,,,

Ostali komentari na proizvod
Lenor duo aroma omekšivač mi se sviđa , ručnici su dosta mekši i stvarno lijepo mirišu i mekani su ka neke plišane igračke .Sobzirom da veš često sušim u hodniku zgrade na 4 .katu ,moram naglasiti da cijela zgrada lijepo miriše na lenor pa me često susjedi pitaju da li sam opet veš stavila sušiti jer stvarno zgradom se širi lijepi, nježni ,a opet osvježavajući miris.

special
  • 7.5.2012 22:04:52
  • Bodova: 15031
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa kombinacija mirisa Lenor Duo Aroma omekšivača?
kombinacija mirisa je predivna, osvjezavajuca, te dugo ostaje na odjeci.

Kako komentirate svježinu odjeće nakon što ste je oprali Lenor Duo Aroma omekšivačem?
svjezina je postojana, odjeca mekana i mirise cijeli ormar od par komada odjece koja je oprana s omeksivacem.

Ostali komentari na proizvod
Moja preporuka svima na sve Lenor omeksivace.

matea20
  • 8.5.2012 7:31:30
  • Bodova: 17581
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa kombinacija mirisa Lenor Duo Aroma omekšivača?
Lenor Citrus&Rose kombinacija mirisa omekšivača mi se jako sviđa. Miris mi je jako privlačan zbog posebno osvježavajućeg mirisa. Pobuđuje osjećaj svježine i ugodno ga je osjetiti na odjeći. Nije preintenzivan ni prejak. Ima opuštajuće djelovanje na mene i zbog toga sam se dobro osjećala.

Kako komentirate svježinu odjeće nakon što ste je oprali Lenor Duo Aroma omekšivačem?
Odjeća iako je složena u ormaru i nakon nekoliko dana je svježa i mirisna. Kod glačanja odjeće osjeća se ugodan i lagani miris omekšivaća. Odjeća je mekana i ugodna na dodir. Nakon cjelodnevnog ili cjelonoćnog nošenja majice tj. piđame ujutro se osjeća ugodan miris. Nošenjem majice svakim pokretom sam osjećala miris.

Ostali komentari na proizvod
Posebno mi se sviđa žuta boja omekšivača. Ambalaža je privlačna oku. Etiketa je u ljepim bojama, na sebi ima sliku ruže i citrusa koji jasno daju do znanja što se krije u ovoj prekrasnoj boci. Sviđa mi se čep i uputstvo za doziranje za ručno pranje ili u perilici rublja.

sally
  • 8.5.2012 11:02:21
  • Bodova: 45897
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa kombinacija mirisa Lenor Duo Aroma omekšivača?
Kombinacija mirisa ja savršena. Obožavam cvijet ruže, njihov miris mi je savršen, a aroma limuna daje užasno lijepu svježinu robi. Miris mene osobno umiruje, nije blag, nije jak. Miris se jako lijepo osjeti, dugotrajno ostaje na robi. Omekšivač ima miris po proljeću, što me još više privlači da ga ponovno kupim jer mi savršeno odgovara uz proljetno vrijeme.

Kako komentirate svježinu odjeće nakon što ste je oprali Lenor Duo Aroma omekšivačem?
Moja perilica inače je dosta puna vlage, pa moram koristiti dosta jake mirise omekšivača da bi roba lijepo mirisala. Sa Lenorovim omekšivačem roba je bila jako svježa. Nije imala roba miris po vlagi nego baš po omekšivaču. Iznenadila me činjenica da mi je roba bila dosta mekša kada sam ju oprala sa Lenorovim omekšivačem, pogotovo bijela roba

Ostali komentari na proizvod
Nemam ostalih komentara na proizvod jer sam sve rekla. Jako sam se iznenadila kako predivno omekšivač miriše, jer ga nikada prije nisam niti koristila. Ovaj omekšivač što sam dobila samo mi je dao poticaj da isprobam i druge Duo Arome od Lenora.

Moderator
maslacak
  • 8.5.2012 20:21:53
  • Bodova: 8234
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa kombinacija mirisa Lenor Duo Aroma omekšivača?
Miris je jako lijep, intenzivan, dugotrajan, meni osobno jako ugodan, cijeli mi ormar miriši.

Kako komentirate svježinu odjeće nakon što ste je oprali Lenor Duo Aroma omekšivačem?
Odjeća dugo ostaje svježa, ima ugodnu mekoću, naročito ručnici.

Ostali komentari na proizvod
Ne treba ga puno stavljati.
Jedina mu je mana što se 750ml jako brzo potroši, kad bi bilo veće pakiranje za mene je to idealno, jer imam veliku obitelj, u svakom slučaju jako dobar proizvod, Lenor je opet pokazao i dokazao svoje ime i kvalitetu

morska_vila
  • 8.5.2012 23:19:12
  • Bodova: 15835
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa kombinacija mirisa Lenor Duo Aroma omekšivača?
Oduševljena!

Kako komentirate svježinu odjeće nakon što ste je oprali Lenor Duo Aroma omekšivačem?
Predobar miris i svježina.

Ostali komentari na proizvod
Moja kćer čim je pomirisala novi Lenor rekla je:"Mmmmmmmmm,mama ovo je najbolji do sada"!

bijela100
  • 4.5.2012 23:26:39
  • Bodova: 16236
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa kombinacija mirisa Lenor Duo Aroma omekšivača?
kombinacija je jednostavno prekrasna,sasvim nesto drugaćije,nešto novo.Proizvod mi se jako svidio

Kako komentirate svježinu odjeće nakon što ste je oprali Lenor Duo Aroma omekšivačem?
svježina je postojana i nakon sto se veš osušio.Odijeća ima mekoću i miris

Ostali komentari na proizvod
Zadovoljna sam u svakom pogledu,ispunjava sve moje uvjete,čim mi je jutros omekšivač stigao odmah sam ga isprobala i jako sam zadovoljna proizvodom,inaće koristom omekšivaće lenor a ovaj mi se do sad moram priznati svojim posebnim mirisom najviše dojmio

suzy-
  • 10.5.2012 9:40:34
  • Bodova: 2596
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa kombinacija mirisa Lenor Duo Aroma omekšivača?
Lenor Duo omekšivač mi se jako sviđa.Osvježavajući miris ,idealan za proljetno i ljetno razdoblje.Lagan je a opet dovoljno intezivan koliko se meni sviđa.

Kako komentirate svježinu odjeće nakon što ste je oprali Lenor Duo Aroma omekšivačem?
Odjeća je nakon pranja zaista svježa,mirisna i mekana.

Ostali komentari na proizvod
Lenor Duo Aroma omekšivač mi se jako svidio.Preporučila bih ga i drugima i sigurno ću ga i dalje upotrebljavati.

anna-herman
  • 10.5.2012 16:12:32
  • Bodova: 56271
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa kombinacija mirisa Lenor Duo Aroma omekšivača?
Kombinacija mirisa Lenor Duo Aroma omekšivača je izuzetno zanimljiva; naizgled nespojiva nježnost cvijeća i svježina agruma rezultira fantastičnim spojem blagosti ruže i energičnog mirisa citrusa. Budući da mirisi mogu pobuditi osjetila, ova kombinacija podsjeća na proljetna jutra i nagovještava ljeto, stvarajući pritom slike buđenja i energije novoga dana.

Kako komentirate svježinu odjeće nakon što ste je oprali Lenor Duo Aroma omekšivačem?
Odjeća oprana Lenor Duo Aroma omekšivačem dugo ostaje svježa i mirisna, obavijajući nas energičnim mirisom tijekom nošenja.

Ostali komentari na proizvod
Izuzetna mekoća rublja pridonosi izvrsnoj ocjeni kvalitete koja u životu odjeće jednostavno nema kompromisa.

moona
  • 12.5.2012 14:42:16
  • Bodova: 5567
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa kombinacija mirisa Lenor Duo Aroma omekšivača?
Oduševljena sam! Inaće volim citrusne mirise, a dobila sam Lenor Duo Aroma Citrus& Rose kombinaciju. Kombinacija je zbilja savršena! Ovo mi je jedini omekšivać koji bolje miriše na odjeći nego u boci, inaće mi se zna desiti da omekšivać predivno miriše ali se u pranju izgubi i ne zadrži dovoljno na odjeći. Ne mogu ga dovoljno nahvaliti, obožavam ovaj miris!

Kako komentirate svježinu odjeće nakon što ste je oprali Lenor Duo Aroma omekšivačem?
Odjeća je savršeno mekana i svježa nakon korištenja ovog omekšivaća. Iako je ovih dana bilo vruće i sunce peklo, a ja odjeću sušim vani na zraku, na odjeći se to stvarno nije primijetilo. Nakon sušenja na suncu ostala je savršeno mekana i mirišljava!Ostali komentari na proizvod
Mislim da je dovoljna preporuka ako kažem da sam omekšivać dobila u srijedu i već potrošila više od pola boce. Muž mi se smije, kopala sam po ormaru i tražila što još mogu oprati. Kad otvorim ormar soba mi zamiriše, a stvarno se ne mogu sjetiti kad mi se to zadnji put desilo s nekim omekšivaćem. Jedva čekam da dođe u moj najbliži supermarket jer sam konaćno pronašla savršen omekšivać!
Kao što vidite, moja perilica i Lenor DuoAroma Rose&Citrus savršeno se slažu.
Ukoliko ga ne probate, ostat ćete uskraćene za fantastično iskustvo!
divna28
  • 12.5.2012 18:55:59
  • Bodova: 61436
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa kombinacija mirisa Lenor Duo Aroma omekšivača?
Isprobala sam Lenor Citrus&Rose i mogu reći da je miris stvarno ugodan, a nije prežestok ni umjetan.

Kako komentirate svježinu odjeće nakon što ste je oprali Lenor Duo Aroma omekšivačem?
Odjeća je bila svježa i ugodnog mirisa i nakon par dana kad sam ju vadila iz ormara (nakon nošenja nisam provjeravala jer ionako sve ide na pranje :D ). Inače, sve sušim u sušilici, tako da miris uvjek potraje malo duže nego kod sušenja za zraku, ali sam bila ugodno iznenađena što su zavjese koje sam objesila mokre mirisale jos 3 dana :)

Ostali komentari na proizvod
Mislim da je isprobani omekšivač sličan ostalim Lenorima po kvaliteti i trajanju svježine, ali mi se baš svidio miris, posebno nota citrusa koja se malo više osjeti, prirodna je i opuštajuća

Moderator
donna
  • 12.5.2012 18:57:02
  • Bodova: 43375
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa kombinacija mirisa Lenor Duo Aroma omekšivača?
Isprobala sam Lenor Citrus&Rose i mogu reći da je miris stvarno ugodan, a nije prežestok ni umjetan.

Kako komentirate svježinu odjeće nakon što ste je oprali Lenor Duo Aroma omekšivačem?
Odjeća je bila svježa i ugodnog mirisa i nakon par dana kad sam ju vadila iz ormara (nakon nošenja nisam provjeravala jer ionako sve ide na pranje :D ). Inače, sve sušim u sušilici, tako da miris uvjek potraje malo duže nego kod sušenja za zraku, ali sam bila ugodno iznenađena što su zavjese koje sam objesila mokre mirisale jos 3 dana :)

Ostali komentari na proizvod
Mislim da je isprobani omekšivač sličan ostalim Lenorima po kvaliteti i trajanju svježine, ali mi se baš svidio miris, posebno nota citrusa koja se malo više osjeti, prirodna je i opuštajuća

brineta_25
  • 12.5.2012 21:58:14
  • Bodova: 7123
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa kombinacija mirisa Lenor Duo Aroma omekšivača?
Isprva sam bila malo skeptična,kao miris breskve,nešto voćno.Nisam inače pobornik voćnih mirisa osim kada su u pitanju sjajila za usne.Ali ova kombinacija je nešto,svježe -novo-neobično i prekrasno.Mama je oduševljena,ja sam oduševljena.Nakon dugo vremana,cijeli stan mi miriše po omekšivaču,jedan prekrasan proljetni miris.Kao da sam u prirodi.

Kako komentirate svježinu odjeće nakon što ste je oprali Lenor Duo Aroma omekšivačem?
Odjeća je mekana,tako nježna,ništa nije kruta,kao pahuljica.Mislim na bijelu i na obojenu odjeću,nema razlike.

Ostali komentari na proizvod
Kada potrošimo ostale u kupatilu što imamo,definitivno prelazimo na ovaj.p.s. Već sam ga i preporučila...