Recenzije

La Roche-Posay Hydraphase Intense Serum

Recenzija proizvoda La Roche-Posay Hydraphase Intense Serum

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,50


30 recenzija ukupno
30 testerica preporučuje proizvod
25 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
brineta_25
  • 21.5.2012 10:36:49
  • Bodova: 2935
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda (hidratacija kože, glatkoća kože, smanjivanje linija od isušivanja, smanjivanje gruboće/napetosti kože)?
Kako i sama po preporuci dermatologa koristim La roche Posay(Effaclar gel i Eff..K),nisam ni sumnjala ni u ovaj poroizvod.Oduševljena sam.Ne zateže,lice bude glatko,ono kako bi se reklo-kao bebina guza.

Kako komentirate teksturu (upijanje u kožu, je li masna, ljepljiva, osvježavajuća)?
Pošto je serum,dovoljna je mala količina i nekih 10 sekundi da se upije.Osjećam se nekako čišće kada ga umasiram.Koža je osvježavajuća,kao da sam se umila sa ružama.Nije nimalo masna,idealna prije nanošenja pudera,a i lijepo miriše.

Ostali komentari na proizvod
Cijena je opravdana.Sviđa mi se pakovanje,praktično je.Zanima me ima li ovaj proizvod za njegu oko očiju?Ocjena 5 u potpunosti.

Moderator
-ela-
  • 21.5.2012 10:57:05
  • Bodova: 39986
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda (hidratacija kože, glatkoća kože, smanjivanje linija od isušivanja, smanjivanje gruboće/napetosti kože)?
Što se tiče hidratacije kože i glatkoće tu sam primjetila rezultate.Kako mi je koža izrazito osjetljiva i suha nakon par dana korištenja seruma primjetila sam da je koža puno glađa i nije tako isušena.Vjerujem da će nakon nekog vremena rezultati biti i bolji ako je sad trenutno ovako!Primjetila sam i manje zatezanje kože ali ništa posebno.

Kako komentirate teksturu (upijanje u kožu, je li masna, ljepljiva, osvježavajuća)?
Tekstura mi se sviđa jer je osvježavajuća i jako lijepo miriše te se brzo upija u kožu.Dovoljno je jako malo količine seruma nanijeti na lice nježnim kružnim pokretima i to je to,vrlo jednostavna primjena.

Ostali komentari na proizvod
La Roche Posay serum mi se jako svidio!Cijena mu nije previsoka,djelotvoran je,miriše ok i sviđa mi se pakiranje tj.bočica!A ono najbitnije-koža mi nije više toliko suha i ne peruta se!

talia22
  • 21.5.2012 12:45:37
  • Bodova: 143
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda (hidratacija kože, glatkoća kože, smanjivanje linija od isušivanja, smanjivanje gruboće/napetosti kože)?
Imam normalno/mješovitu kožu i proizvod djeluje nevjerojatno na nju. Poslije nanošenja koža je osvježena, hidratizirana, puno glađa i zategnutija i na dodir je nekako mekša.

Kako komentirate teksturu (upijanje u kožu, je li masna, ljepljiva, osvježavajuća)?
Tekstura ovog seruma je gelasta i upija se u rekordnoj brzini. Ne ostavlja kožu masnom nego se u potpunosti upija dajući osvježavajući osjećaj.

Ostali komentari na proizvod
Proizvod bi preporučila svima bez obzira na tip kože, jer ovaj serum kožu čini puno ljepšom, glađom i mekšom. Područja isušenosti na koži u potpunosti nestaju, te koža izgleda "življe". Idealan je i kao baza za make up.

goga_
  • 21.5.2012 14:12:44
  • Bodova: 105231
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda (hidratacija kože, glatkoća kože, smanjivanje linija od isušivanja, smanjivanje gruboće/napetosti kože)?
Imam izrazito suhu kožu lica te upotrebom La Roche-Posay Hydraphase Intense Seruma koža lica je vidljivo glađa, hidratizirana , osjećaj zatezanja je potpuno nestao te uz redovnu primjenu seruma (3* na dan) linije od isušivanja su gotovo nestale.

Kako komentirate teksturu (upijanje u kožu, je li masna, ljepljiva, osvježavajuća)?
La Roche-Posay Hydraphase Intense Serum je izrazito meke i brzoupijajuće teksture,ugodnog mirisa, ne masti kožu te daje koži lica lijep osvježavajući izgled dugotrajnog djelovanja.

Ostali komentari na proizvod
La Roche-Posay Hydraphase Intense Serum isprobala sam zasebno te u kombinaciji sa La Roche-Posay Nutritic kremom. Oba dojma su izvrsna te ću ovaj proizvod zasigurno zadržati u svakodnevnoj njezi kože lica.

ela21
  • 22.5.2012 11:42:40
  • Bodova: 1156
Ocjena:
     Preporučujem proizvod
Kako komentirate učinkovitost proizvoda (hidratacija kože, glatkoća kože, smanjivanje linija od isušivanja, smanjivanje gruboće/napetosti kože)?
Korištenjem ovoga proizvoda primjetila sam kako je koža zaista elastičnija i mekša. Na dijelovima lica (točnije na nosu) koža mi je konstantno bila suha i ljuštrila se, no kako koristim LA ROCHE-POSAY serum, suhoće nema.

Kako komentirate teksturu (upijanje u kožu, je li masna, ljepljiva, osvježavajuća)?
Sam proizvod je dosta vlažan i treba mu vremena da upije, no činjenica je da tako funkcioniraju hidratantne kreme jer mekoća i vlažnost same kože nakon nanošenja je također dugotrajna što je, po mom mišljenju najbitnije za ovu kremu.

Ostali komentari na proizvod
Proizvod je kvalitetan i za preporučiti osobama koje imaju problematičnu, odnosno suhu kožu, no cijena samog proizvoda je definitivno prvevisoka i činjenica je da si ju malo ljudi može i priuštit...

valen-cia72
  • 22.5.2012 14:58:07
  • Bodova: 38117
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda (hidratacija kože, glatkoća kože, smanjivanje linija od isušivanja, smanjivanje gruboće/napetosti kože)?
Dugo koristim serume i svašta sam isprobala a ovo je jedan od onih koji me ugodno iznenadio pogotovo po pitanju hidratacije.Koža mi se preporodila,pročistila,postala glatka,čak i one sitne linije ispod očiju za koje sam mislila da su bore - nestale su.U stvari, to je bila samo isušena koža kojoj je nedostajalo vlage.

Kako komentirate teksturu (upijanje u kožu, je li masna, ljepljiva, osvježavajuća)?
Tekstura seruma je odlična, lijepo se razmazuje,osvježavajuć je,brzo se upija tako da nakon njega ponekad nisam stavljala nikakvu kremu jer mi je sam bio dovoljno hidratantan i odlična je podloga za šminku.

Ostali komentari na proizvod
Vrlo sam zadovoljna ovim proizvodom i uopće nema sumnje da će zauzimati važno mjesto u mojoj kupaonici!

egerija
  • 22.5.2012 23:05:05
  • Bodova: 2487
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda (hidratacija kože, glatkoća kože, smanjivanje linija od isušivanja, smanjivanje gruboće/napetosti kože)?
Bit ovog seruma jest upravo hidratacija, a taj posao je serum odradio odlično. Koristim ga samo tjedan dana, ujutro i navečer, i primijetila sam znatne promjene. Imam suhu do jako suhu kožu. U praksi to bude tako da npr. stavim puder i u roku od sat-dva vremena na licu se pojave kao točke jako suhe kože (najsličnije kao kad izgorite pa vam se počne ljuštiti koža). Najkritičnija mjesta su mi čelo, nos i malo na obrazima. Testirajući proizvod, namjerno sam stavljala puder svaki dan jer tako najbolje mogu vidjeti promjenu. 7. dan uporabe, sam stavila puder ujutro u 7h i skinula ga navečer u 22h. Jedino se suha koža ističe na nosu, a on i je najkritičniji. Na čelu i obrazima gotovo da više i nemam suhih točaka.

Kako komentirate teksturu (upijanje u kožu, je li masna, ljepljiva, osvježavajuća)?
Tekstura je neka čudna. Vjerojatno takav serum i treba biti.. :D Kao da je vodenkast, leti po licu (jako malo proizvoda treba) i onda se sjaji možda 15-ak sekundi i onda se samo upije i ne ostavlja nikakav miris ili ljepljivi osjećaj. Točno možete primijetiti koji dio lica Vam je izrazito suh - tamo se serum najbrže upije.

Ostali komentari na proizvod
Proizvod sam koristila dva puta dnevno, prije nanošenja hidratantne kreme.
Samo bih htjela napomenuti kako sam primijetila da s vremenom trebam sve manje proizvoda nanijeti. Prvi dan sam morala četiri puta stisnuti pumpicu kako bih uspjela prijeći preko cijelog lica, a sada mi trebaju samo dvije. (na slici je prikazana količina proizvoda koja izađe jednim pritiskom pumpice.

mariska
  • 23.5.2012 16:44:03
  • Bodova: 1436
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda (hidratacija kože, glatkoća kože, smanjivanje linija od isušivanja, smanjivanje gruboće/napetosti kože)?
inace imam mjesovitu kozu i imam problema na pojedinim dijelovima lica da mi se koza susi ali sa serumom mi se nije nista susilo. savrseno mi je koza bila hidrirana, nije bilo perutanja. koza mi je glatka tijekom cijelog dana i mekana.

Kako komentirate teksturu (upijanje u kožu, je li masna, ljepljiva, osvježavajuća)?
Kad sam prvi put stavila na lice serum bilo mi je neobicno, jer je osjecaj bio poput gela na licu, mislila sam da se nece upiti, da ce bit ljepljivo, masno, da necu moci sminku nositi, ali se kroz par sekundi upilo i nije bilo ljepljivo, sminka je trajala cijeli dan. koza mi se nije mastila, niti mi se sminka razmazala po licu.

Ostali komentari na proizvod
dosta mi je tesko naci kremu koja odgovara mom licu. ili mi sasusi lice ili ga zamasti, ali s ovim serumom nisam imala nijedan takav problem, te sam odusevljena s njim. mislim da je odlican da se sad koristi kad dodu vrucine. jer se koza ne masti, a on hidrira, a to je potrebno svakoj zeni. a kad serum potrosim idem odmah kupiti novi.

samantha100
  • 16.5.2012 13:36:15
  • Bodova: 305
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda (hidratacija kože, glatkoća kože, smanjivanje linija od isušivanja, smanjivanje gruboće/napetosti kože)?
Proizvod je odličan! Zadovoljna sam hidratacijom koja je trenutna..

Kako komentirate teksturu (upijanje u kožu, je li masna, ljepljiva, osvježavajuća)?
Tekstura je nevjerovatna. Proizvod se odmah upije u kožu i ne ostavlja masne ni lijeplive tragove..

Ostali komentari na proizvod
Obožavam miris proizvoda. Defeinitvo si ga opet kupuem...

alope
  • 18.5.2012 13:34:16
  • Bodova: 7152
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda (hidratacija kože, glatkoća kože, smanjivanje linija od isušivanja, smanjivanje gruboće/napetosti kože)?
Nakon što sam probala proizvod, sve što sam pročitala u reklami, ispostavilo se točno. Gel zaista čini kožu glatkom, smanjuje gruboću (što je osobito važno sada preko ljeta), te ju odlično hidratizira. Oduvijek pazim da krema bude "na bazi vode" i to mi je bitno, a ovaj gel se pokazao idealnim po tom pitanju.

Kako komentirate teksturu (upijanje u kožu, je li masna, ljepljiva, osvježavajuća)?
Gel se fantastično upija u kožu, i to trenutno. Upijanje je još jedan od bitnih čimbenika za mene, jer ne volim kada moram čekati "pola sata" da se upije podloga da bi mogla nanjeti šminku. Nakon nanošenja, na koži odmah osjetim osvježenje, kao da me nešto hladi.

Ostali komentari na proizvod
Ovo je proizvod koji me zaista oduševio i proizvod koji ću svakako i u buduće koristiti.

zofie
  • 19.5.2012 19:32:49
  • Bodova: 494
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda (hidratacija kože, glatkoća kože, smanjivanje linija od isušivanja, smanjivanje gruboće/napetosti kože)?
Koža je definitivno hidratiziranija i do nekoliko sati. Nestaje neugodan osjećaj zatezanja kože. Lice izgleda svježe.

Kako komentirate teksturu (upijanje u kožu, je li masna, ljepljiva, osvježavajuća)?
Lagane vodenaste teksture, neljepivo, ne masti kožu. Brzo se upija. Osvježavajuće.

Ostali komentari na proizvod
Dobra podloga za kremu i make-up. Nježan miris. Osjećaj ugode na licu.

matea20
  • 24.5.2012 7:52:01
  • Bodova: 17560
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda (hidratacija kože, glatkoća kože, smanjivanje linija od isušivanja, smanjivanje gruboće/napetosti kože)?
Koža je nježna, hidratizirana ne osjeća se neugodna napetost. Na dodir je jako glatka. U ovih nekoliko dana koristila sam ju samo ujutro ( ispod Nivea soft kreme). Koža lica mi izgleda svježije, popravljene teksture, nevide se sitne pore i točkice koje su nastale zbog isušenosti. Meni najvažnije i jako bitno za kožu lica da nije gruba i napeta, da ne peče, nije crvena. Nakon tuširanja ili umivanja još mogu jedno vrijeme biti bez nanošenja seruma i kreme, dok prije sam odmah morala nanositi jer mi je koža bila neugodno napeta i zato mislim da mi ovaj serum zaista pomaže.

Kako komentirate teksturu (upijanje u kožu, je li masna, ljepljiva, osvježavajuća)?
Nakon nanošenja i laganog razmazivanja na koži lica serum se brzo upije. Na svaku stranu lica i na čelo stavila sam sam po jednu malu kapljicu. Koža je svježa, nije ljepljiva ni masna, ugodna je na dodir. Od seruma ima ljep proziran zaštitni sjaj.Ostali komentari na proizvod
Posebno mi se sviđa i imam svaku svaku pohvalu na pumpicu kojom se može precizno dozirati količina seruma. Super je što je bez mirisa jer nevolim previše mirisa na koži lica. Samo bi htjela dodati da sam isprobala razne serume i ovaj mi najbolje odgovara koži.

velandra
  • 24.5.2012 20:09:49
  • Bodova: 12675
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda (hidratacija kože, glatkoća kože, smanjivanje linija od isušivanja, smanjivanje gruboće/napetosti kože)?
Nakon prvoga nanošenja koža lica je osjetno svježija i glatka na dodir. Nakon 10 dana korištenja proizvoda masno-suhe zone su izjednačene: problematična T-zona je bez masnog sjaja, a suhi dijelovi na obrazima su hidratizirani, elastični i bez napetosti kože. Vidljivo je smanjeno crvenilo kože lica i ono općenito izgleda zdravije.

Kako komentirate teksturu (upijanje u kožu, je li masna, ljepljiva, osvježavajuća)?
Serum se ugodno razmazuje, brzo se upija, osvježava i ne masti dodatno lice.

Ostali komentari na proizvod
Proizvod je na pumpicu te se istiskuje optimalna količina seruma za nanošenje.

Moderator
spirit
  • 25.5.2012 16:57:01
  • Bodova: 37054
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda (hidratacija kože, glatkoća kože, smanjivanje linija od isušivanja, smanjivanje gruboće/napetosti kože)?
Proizvod je iznimno učinkovit jer dubinski hidratizira kožu, a ne potiče izlučivanje sebuma što me u početku brinulo budući da imam mješovitu kožu.

Kako komentirate teksturu (upijanje u kožu, je li masna, ljepljiva, osvježavajuća)?
Izvrsno se upija ostavljajući osjećaj hidratacije i svježine.

Ostali komentari na proizvod
Još jedan proizvod La Roche-Posaya koji me oduševio i ostavio vjernom ovoj kozmetici.

sasenjka
  • 26.5.2012 23:32:34
  • Bodova: 465
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda (hidratacija kože, glatkoća kože, smanjivanje linija od isušivanja, smanjivanje gruboće/napetosti kože)?
Proizvod je vrlo hidratarajuć i ućikovit u svom poslu te je koža nakon njega glatka i podatna. Primjetila sam čak da i kada ga stavim na područja jako suhe kože, on ih učini normalnijim i hidratanijim.

Kako komentirate teksturu (upijanje u kožu, je li masna, ljepljiva, osvježavajuća)?
Jedini problem mi je bila pomalo ljepljiva koža, no to mi nije toliko ni smetalo. Moram priznati da je upijanje vrlo brzo, jer inače na drugim proizvodima trebam čekati neko vrijeme da se upiju pa da onda stavim šminku. Proizvod me oduševio i zbog toga što koža nije masna nego hidratantna.

Ostali komentari na proizvod
Nakon nekoliko dana korištenja proizvoda smanjilo mi se crvenilo, koža mi je postala hidratantija te su mi nestale bubuljjice te mi se to jako sviđa.