Recenzije

L'Oréal Paris Mat' Magique puder

Recenzija proizvoda L'Oréal Paris Mat' Magique puder

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,36


22 recenzija ukupno
22 testerica preporučuje proizvod
18 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
fireflyyy
  • 23.3.2013 11:44:50
  • Bodova: 33052
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate teksturu MAT’ MAGIQUE pudera?
Tekstura se na prvu čini dosta gusta i kompaktna, a kad se počne nanositi na lice sa lakoćom se razmazuje, baš je nekako podatna... U dodiru s kožom postaje baršunasta, fina i ugodna.

Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja?
Oduševila sam se baršunastom teksturom, kako se lako razmazuje i kako mi se nijansa savršeno stapa sa kožom!

Kako bi opisale završni make-up rezultat MAT’MAGIQUE pudera?
Jako sam zadovoljna rezultatom, lice izgleda svježije, ljepše, a na dodir je glatko i meko.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda (osjećaj ugode, glatkoća kože, baršunasti ten, prekrivanje, postojanost)?
Ovo je definitivno najugodniji puder koji sam ikad imala, lagan je, prozračan, ne stvara mi osjećaj maske. Postojan je, evo jučer sam ga imala od jutra do navečer na licu i super je. Sa prekrivanjem sam isto jako zadovoljna, lijepo se stopi sa nijansom kože, ne ulazi u pore. Sve lijepo zagladi i čini ten baršunastim.

Da li preferirate ovaj proizvod u odnosu na klasični tekući puder? Zašto da/ne?
Da, zato jer se u trenu savršeno stapa s kožom, treba ga količinski puno manje nego nekih drugih pudera koje sam isprobala, nemasan je i ne stvara osjećaj maske na licu. U zadnjih godinu/dvije uopće nisam koristila puder za lice, nego samo korektor, baš zato jer sam bila nezadovoljna tim osjećajem neke "težine" na licu i osjećajem da mi koža ne diše. Ovaj Mat Magique mi se učinio zanimljivim i obečavajućim, pa sam se prijavila na recenziju i zbilja mi je drago da jesam! :)

Ostali komentari…
Od mene sve pohvale za ovaj puder, osjećam se super ugodno kad ga nosim, a i mom dragom se sviđa, kaže da je boja ista kao moja koža, kao da je transparentan. Definitivno ću nastaviti koristiti ovaj puder i ovu nijansu 03 Light Sand.
Draga Žena.hr, puno hvala! :)

vincekica
  • 23.3.2013 20:07:19
  • Bodova: 454
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate teksturu MAT’ MAGIQUE pudera?
Tekstura me oduševila. Nešto potpuno drugačije od svih pudera koje sam do sad koristila. Pjenasto i mekano podsječa na baršun.

Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja?
Iznenadila sam se što stvarno mala količina pudera prekriva sve nepravilnosti. Lagano se nanosi i jako je mekan.

Kako bi opisale završni make-up rezultat MAT’MAGIQUE pudera?
Završnim rezultatom sam bila jako zadovoljna,prekriva sve nepravilnosti,ten je lijepo matiran,koža nije masna i sjajna i to mi je bitno.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda (osjećaj ugode, glatkoća kože, baršunasti ten, prekrivanje, postojanost)?
Jako ugodan,lijepo prekriva i traje cijeli dan.

Da li preferirate ovaj proizvod u odnosu na klasični tekući puder? Zašto da/ne?
Više mi se sviđa nego klasičan tekući puder zbog odličnog matiranja kože. Nema neželjenog sjaja i masne kože.

Ostali komentari…
Jako sam zadovoljna puderom i kolegice na poslu su primjetile promjenu. :)

lun
  • 24.3.2013 12:13:24
  • Bodova: 7225
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate teksturu MAT’ MAGIQUE pudera?
Teksturu MAT’ MAGIQUE pudera,usporedila bih sa čokoladnim moussom.Kao prvo lagan,pjenast,kompaktan,jednom riječju savršene teksture.

Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja?
Moje dvije kčeri tinejđerke kada su prvi put koristile ovaj puder,komentirale su kako se ne izljeva iz otvora i kako se lagano nanosi.Pošto znam da su dosta upučene u dekorativnu kozmetiku,ovaj im se puder svidio na "prvi pogled".Mene je najviše iznenadilo prozračnost pudera,lako nanošenje i skoro pa savršeno prekrivanje.

Kako bi opisale završni make-up rezultat MAT’MAGIQUE pudera?
Izjednačen ten,prekriveno crvenilo koje imam na licu u obliku leptira,a što mi je najvažnije da matira kožu te se ne sjaji.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda (osjećaj ugode, glatkoća kože, baršunasti ten, prekrivanje, postojanost)?
Samo stavljanje MAT’MAGIQUE pudera zbog SAVRŠENE TEKSTURE već je ugodan na koži.Lagani pokreti prstima i puder je u trenu nanesen.Koža,osim što se ne sjaji,puder se ne primjeti,a koža je na veliko iznenađenje meka i glatka (kao da ste je posipali puderom za bebe).Prekrivanje je skoro pa savršeno po mom ukusu i savršeno jer ne volim teške pudere i šminku.Volim da je koža nakon nanošenja pudera i dalje prirodna,a to ovaj puder omogućava.90% kakvo je lice na početku nanošenja,bit će i nakon 10 sati i dalje sa osijećajem ugode (bez stezanja i osijećajem suhoće kože).

Da li preferirate ovaj proizvod u odnosu na klasični tekući puder? Zašto da/ne?
Moram priznati da me se ovaj puder jako dojmio jer za razliku od klasičnih pudera u svim segmentima je bolji.Od samog nanošenja,osijećaja izuzetne ugode i glatkoće kože,postojanosti i prirodnog izgleda.

Ostali komentari…
Nakon prvog nanošenja komentari na poslu su bili jako pozitivni.Komentirali su kako se vidi da je koža jednolična,matirana i što je najbitnije prirodna te da se ne vide tragovi pudera kako se zna vidjeti kod stavljanja nekih.Tek kasnije rekla sam za Vaš poklon i koji je puder.HVALA JOŠ JEDNOM NA POKLONU I MOGUČNOSTI ISPROBAVANJA OVOG PROIZVODA.
Od sada bit će neizostavan u mojoj torbici.POZDRAV

rea0000
  • 26.3.2013 13:11:20
  • Bodova: 1088
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate teksturu MAT’ MAGIQUE pudera?
Tekstura u početku djeluje dosta gusta, "teška", međutim čim se stavi na kožu postaje dosta lagana, prozračna, kao da se pretvori u prah. Iskreno mene je oduševila!

Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja?
Bilo me strah da će ovaj puder zatvoriti sve pore na mojoj koži te da će imati efekt "maske", ali nakon nanošenja on se pretvara u sitne čestice (bar tako meni izgleda!)koje odlično prekrivaju sve nepravilnosti na koži. Bilo me strah da će mi i isušiti kožu, međutim ništa od toga-koža je izgledala svježa čitav dan (a tako sam se i ja osjećala).

Kako bi opisale završni make-up rezultat MAT’MAGIQUE pudera?
Puder prekriva dobro (iako ja nemam neke veće nepravilnosti na licu), u početku me bilo strah da će biti taman (uzela sam nijansu najsličniju Lorealovim standardnim nijansama-inače koristim W3 LumiMagique, ovaj sam uzela 05, al na mojoj koži ispadne svjetliji). Sve u svemu ja sam zadovoljna efektom!

Kako komentirate učinkovitost proizvoda (osjećaj ugode, glatkoća kože, baršunasti ten, prekrivanje, postojanost)?
ja uopće nisam osjećala da imam išta na licu, puder od guste teksture ispadne iznenađujuće lagan i neprimjetan, za takvu teksturu dobro prekriva, ten je baršunast i koža izgleda zdravo. Puder je postojan(inače koristim Lorealove pudere iu nemam zamjerke što se tiče postojanosti).

Da li preferirate ovaj proizvod u odnosu na klasični tekući puder? Zašto da/ne?
Iskreno navikla sam na klasične tekuće pudere, ali lako bih se naviknula na ovu novu teksturu jer me oduševila (u početku sam bila skeptična). Možda bi najidealnije bilo kombinirati-neka tekući puder, nekad ovaj-ovisi o prigodi, godišnjem dobu, koži...

Ostali komentari…
Na kraju samo mogu zaključit da me Mat Magique oduševio i definitivno bih ga opet kupila, a valja naglasiti da mu je cijena povoljnija od ostalih Lorealovih pudera (negdje 30ak kn jeftiniji).
Nemojte da vas u početku zavara gušća tekstura, čim dođe u dodir s kožom pretvara se u mikro čestice koje savršeno prekrivaju. Samo pripazite s nijansom, ja sam se bojala da mi će mi biti pretaman, međutim ispao je dosta svjetliji nego što izgleda. možda mi je jedina zamjerka samom proizvođaču zašto nije stavio iste nijnse kao i na ostalim puderima,već je smislio najnovije pa postojeći korisnici njegovih pudera se sada opet trebaju upuštati u potragu za pravom nijansom.
oko_sokolovo
  • 27.3.2013 12:12:00
  • Bodova: 5892
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate teksturu MAT’ MAGIQUE pudera?
Tekstura je izrazito nježna, lagana i lako se razmazuje.

Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja?
Wow! Toliko se lako, brzo i nježno razmazuje. Ni jedan puder koji sam do sad koristila nije se tako lako razmazo.

Kako bi opisale završni make-up rezultat MAT’MAGIQUE pudera?
Prirodan finiš, ističe ljepotu kože, daje sjaj, a da se ne primjeti. Negativna strana mu je što ističe suhe djelove kože, perutanja, ali dobra hidratacija prije nanošenja riješava stvar.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda (osjećaj ugode, glatkoća kože, baršunasti ten, prekrivanje, postojanost)?
Ostavlja osjećaj ugode na kože, nije težak i nemam osjećaj da imam puder na licu. Koža je glatka, nježna, baršunasta. Prekirvanje mu je srednje, za veće nepravilnosti ipak treba korektor. Postojanost mu je dobra.

Da li preferirate ovaj proizvod u odnosu na klasični tekući puder? Zašto da/ne?
Moj doživljaj je da taj puder pomaže koži bez nekih velikih nepravilnosti da izgleda bolje i ujednačenije. Znači ističe ljepotu same kože, sakriva male nepravilnosti.

Ostali komentari…
Proizvod koji preporučujem svima sa masnom i mješovitom kožom.

puzzla
  • 27.3.2013 13:32:38
  • Bodova: 2413
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate teksturu MAT’ MAGIQUE pudera?
Puder je kompaktan, lagan i nanošenjem se jednolično razmazuje.

Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja?
Puder sam nanosila prstima Imala sam dojam da nanosim svilene niti na lice i da je savršen na dodir. Maleni otvor je izuzetno funkcionalan jer sam odvojila samo onoliku količinu pudera koja mi je potrebna. Na ovaj način odabranu količinu nanosila sam isključivo na željeno mjesto, nepotrebno ne rasipajući višak.



Kako bi opisale završni make-up rezultat MAT’MAGIQUE pudera?
Konačni rezultat bio je očaravajući. Bio je odlična mat podloga za nanošenje ostatka šminke (sjenilo, ruž, olovku za usne i oči) koju sam nanosila puno lakše, u znatno manjim količinama postižući izraženijim i učinkovitiji efekt. Osjećala sam se kao Gejša, u pozitivnom smislu!

Kako komentirate učinkovitost proizvoda (osjećaj ugode, glatkoća kože, baršunasti ten, prekrivanje, postojanost)?
Izuzetna učinkovitost pudera ogleda se u potpunom prekrivanju svih nepravilnosti na koži, dodajući licu prirodnu boju, glatkoću te izjednačavanje tona i pigmentacije lica. Proizvod je u potpunosti prikrio crvenilo i nadražene dijelove oko nosa i usana uslijed prehlade dok se tijekom dana nije primjećivao na koži.

Da li preferirate ovaj proizvod u odnosu na klasični tekući puder? Zašto da/ne?
Ovaj proizvod je za mene otkriće i preferiram ga u odnosu na klasične tekuće pudere jer mi pruža osjećaj opuštenosti, sigurnosti i samopouzdanja.

Ostali komentari…
Proizvod nije ostavio mrlje na odjeći, a odabirom odgovarajuće nijanse postigla sam ujednačenost tena bez vidljivih prijelaza. Lagano sam ga uklonila s lica. Ovaj proizvod nije izazvao nikakve reakcije na koži koja je vrlo osjetljiva.

zvekanka
  • 27.3.2013 14:01:14
  • Bodova: 888
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate teksturu MAT’ MAGIQUE pudera?
Tekstura je lagana i prozračna.

Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja?
Puder jako dobro prekriva nedostatke te se prilično lako stapa sa prirodnim tenom.

Kako bi opisale završni make-up rezultat MAT’MAGIQUE pudera?
Koža lica izgleda besprijekorno, ne vidi se niti jedan nedostatak, ne isušuje kožu i savršeno je neprimjetan.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda (osjećaj ugode, glatkoća kože, baršunasti ten, prekrivanje, postojanost)?
Koža lica ima prekrasan osječaj ugode bez imalo zatezanja. Osjećam baršunastu mekoču i stopostotno prekrivanje..

Da li preferirate ovaj proizvod u odnosu na klasični tekući puder? Zašto da/ne?
Ovaj proizvod apsolutno preferiram iz razloga što mi lice ne izgleda sjajno nego djeluje kao moj prirodni ten uz jednu veliku prednost a ta je što nema niti jedan nedostatak.

Ostali komentari…
Ne isušuje kožu, ne izaziva prištiće, savršeno prekriva i dodatno je još navlažio moju suhu kožu.

dancer
  • 25.3.2013 11:58:30
  • Bodova: 749
Ocjena:
     Preporučujem proizvod
Kako komentirate teksturu MAT’ MAGIQUE pudera?
Razlikuje se od klasičnih tekućih pudera po gustoj, praškastoj teksturi.Međutim, nanošenjem na lice pretvara se u pjenu koja se lako razmazuje. Prva asocijacija kad sam ga nanijela na kožu bila je - baršun. Ugodan na dodir, na licu lagan, ne ostavlja nikakav osjećaj težine. Gotovo i nisam imala osjećaj da mi je puder na licu.

Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja?
Ugodan, nježan, bez mirisa (što mi je bitno).

Kako bi opisale završni make-up rezultat MAT’MAGIQUE pudera?
Moje lice je blijede puti, ten je mješovit, masniji u T-zoni, s proširenim porama i nekoliko sitnih nepravilnost. Nijansa pudera mi savršeno odgovara, odlično se stapa s mojom prirodnom bojom tena. Puder je lijepo ujednačio ten i, nije se vidjelo crvenilo lica. Ostavlja matirano lice i neutralizira masni sjaj. Kad sam ga nanosila prstima prekrivanje je bilo mimimalno, nanošenjem četkicom prekrivanje je nešto bolje, ali još uvijek ne potpuno.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda (osjećaj ugode, glatkoća kože, baršunasti ten, prekrivanje, postojanost)?
Koliko god sam bila zadovoljna teksturom, toliko me razočaralo prekrivanje. Puder samo ujednači ten, ali ne prekriva potpuno. Nakon nanošenja lice je matirano i glatko na dodir, međutim to ne traje dugo. Već nakon dva sata morala sam maramicom upiti masnoću koja se pojavila na području oko nosa, međutim, puder je ostao na maramici. Kad sam pokušala puderom u prahu neutralizirati sjaj, pore su upile puder tako da su izgledale još veće. Postojanost nije 12 sati, već svega 5 do 6 sati (čak i uz fiksiranje puderima u prahu), jednostavno se otopi.

Da li preferirate ovaj proizvod u odnosu na klasični tekući puder? Zašto da/ne?
Klasični puderi su često teški i ostavljaju osjećaj maske na licu. Ovaj puder je izvrsne teksture, osjećaj na licu je ugodan, nije težak. Međutim, ako koža nije dobro hidratizirana neće se lako razmazati. Stoga preferiram ovaj proizvod samo u segmentu teksture. Ostalim karakteristikama nisam u potpunosti zadovoljna.

Ostali komentari…
Pakiranje je nešto manje od standardnog (25 ml), ambalaža bi mogla biti i praktičnija jer se puder teško istiskuje, i vjerojatno će ga dosta ostati u tubici. Cijena je prihvatljiva. Obzirom da puder nosim cijeli dan, potreban mi je dugotrajni učinak. Ovaj puder, unatoč fantastičnoj teksturi i prirodnoj nijansi, nije dovoljno postojan i stoga ga neću opet kupiti. Ipak, preporučam osobama s normalnom kožom.

bebonosac
  • 27.3.2013 22:46:37
  • Bodova: 196
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate teksturu MAT’ MAGIQUE pudera?
Iako neobično gusta tekstura i malo treba jače stisnuti tubicu da iziđe sadržaj - savršeno se lako nanosi i razmazuje. Lagani mousse koji klizi po koži i nema vidljivih prijelaza. Ono što je veliki plus jest gustoća; prilikom istiskivanja iz bočice može se jako precizno istisnuti željena količina bez bojazni da će nam iscuriti višak i da ćemo sve umrljati puderom.
Tekstura je jako lagana i prozračna i ja stavljam dva sloja koja uopće nisu vidljiva i uopće nemam osjećaj da imam puder na licu. Ni nakon više sati nemam osjećaj težine pudera na licu.

Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja?
Vau! To je bio moj prvi dojam kad sam razmazavši količinu pudera po licu vidjela kako se savršeno nijansa Rose ivory (najsvjetlija nijansa) tako savršeno stopila s mojom puti i podarila mi prirodni porculanski ten. Dosad nisam uspjela naći tako svijetlu nijansu, a da bi izgledala tako svježe i prirodno na mom licu da je ujedno i matira, a da izgleda životno. Odmah me je osvojio.

Kako bi opisale završni make-up rezultat MAT’MAGIQUE pudera?
Iako imam masno lice i uvijek prisutno crvenilo; ovaj puder to tako dobro prekriva da je to gotovo nestvarno. Lice diše, a ujedno nema viška sjaja, masnoće, crvenila niti drugih neželjenih nepravilnosti. I nakon par sati još uvijek je tako. Glatki čisti porculanski ten, mekana koža poput bebine.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda (osjećaj ugode, glatkoća kože, baršunasti ten, prekrivanje, postojanost)?
Jako me i više no ugodno iznenadio efekt mekoće. Namazavši puder po obrazima, očekivala sam da će tako gust puder biti poput maske, ali prevarila sam se. Obrazi su mi bili tako glatki, svileni; zaista potvrđujem da ima baršunasti učinak. Mene je najviše osvojila ta mekoća i glatkoća lica koja traje satima.
Tako da za osjećaj ugode i glatkoću dajem čistu peticu!

Da li preferirate ovaj proizvod u odnosu na klasični tekući puder? Zašto da/ne?
Većina pudera je prerijetka pa mi se razlijeva, pretamna i preumjetnog dojma na licu i već nakon 20-ak min ne mogu podnijeti to zatezanje pa ga skidam s lica. Velika većina pudera uzrokuje mi još jače crvenilo i iritaciju, te još više istakne nepravilnosti, ali ne i ovaj proizvod. Kad koristim najsvjetliju nijansu drugih proizvođača efekat je ne baš očaravajući, beživotno, umorno i ispijeno lice - tako da ovo što ovaj proizvod može, zaista je čarobno.Ostali komentari…
Baršunasto lice - petica; prekrivanje - meni odlično; jedino što ne drži 12 sati kao što piše već upola kraće, ali meni je to i više no dovoljno. Ionako ga uvijek nosim sa sobom i po potrebi s guštom ponovno nanosim.

nokia
  • 29.3.2013 0:24:02
  • Bodova: 18656
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate teksturu MAT’ MAGIQUE pudera?
Jako je pogodan za nanošenje,nanosim ga prstima.Dobijem izjednačen ton i pigmentaciju lica.

Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja?
Moj prvi dojam prilikom nanošenja bio je idealan.Lagan i savršen na dodir.

Kako bi opisale završni make-up rezultat MAT’MAGIQUE pudera?
Puder je odličan,divne teksture i dobrog matiranja.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda (osjećaj ugode, glatkoća kože, baršunasti ten, prekrivanje, postojanost)?
Kako sam navela već,puder je učinkovit,daje osjećaj ugode kroz cijeli dan,
Na prvi pogled mi se nijansa pudera činila poprilično svijetla, no kad sam ga razmazala na licu jednostavno se stopio i nijansa mi savršeno odgovara - žućkastog je podtona i odlično neutralizira crvenilo lica te je mat finiša.

Da li preferirate ovaj proizvod u odnosu na klasični tekući puder? Zašto da/ne?
Do sad ga nisam koristila ali zato u buduće budem,zato što sam prezadovoljna s njim.

Ostali komentari…
Preporučujem ga svim ženama,pogotovo onima koje imaju masniju kožu.

aelita
  • 29.3.2013 5:43:34
  • Bodova: 113018
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate teksturu MAT’ MAGIQUE pudera?
Tekstura Mat'Magique pudera je skoro pjenasta, baršunasta. Jednostavno se razmazuje i vrlo je lagan na koži, nipošto ne podsjeća na masku što se zna dogoditi s drugim tekućim puderima.

Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja?
Mat'Magique tekući puder nježno izjednačava ton lica, uravnotežuje pigmentaciju ukoliko nije vrlo primjetna, eliminira crvenilo i ostavlja matiran završni dojam. Proizvod ima srednju prekrivnu moć i neće prikriti veće nedostatke, no omogućava prirodan izgled.
Savjetujem nanošenje bockalicom za puder jer će se postići bolje prekrivanje, a istovremno štedjeti količina pudera. Nema izražajan miris.

Kako bi opisale završni make-up rezultat MAT’MAGIQUE pudera?
Ako se koristi i puder u prahu za fiksiranje, ovaj tekući puder doista osigurava dvanaestosatno matiranje, kao što i piše na proizvodu.
Osobno imam mješovitu kožu i Mat'Magique je uglavnom opravdao moja očekivanja nakon cjelodnevnog nošenja. Međutim, kad nisam povrh njega nanijela kompaktni ili puder u prahu, čelo te, u još većoj mjeri, nos počeli su se sjajiti nakon otprilike osam sati.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda (osjećaj ugode, glatkoća kože, baršunasti ten, prekrivanje, postojanost)?
Ovaj puder ima srednju moć prekrivanja i omogućava osjećaj glatkoće lica, ukupno je baršunastog učinka te izrazito matiranog dojma od samog početka. S obzirom na ugodan osjećaj na licu, pomalo podsjeća na tonirane hidratantne kreme jer ne izaziva dojam težine ni nakon cjelodnevne šminke.
Primijetila sam i izostanak iritacije područja oko očiju koja mi se često javlja navečer nakon višesatnog nošenja tekućeg pudera.
Ipak, čini mi se da Mat'Magique ne može jamčiti dvanaestosatno matiranje ženama masne kože lica, kao što je navedeno na proizvodu.

Da li preferirate ovaj proizvod u odnosu na klasični tekući puder? Zašto da/ne?
Jedini nedostatak ovog proizvoda je što već nakon 3 - 4 sata puder počinje tonuti u proširene pore i borice lica što nije tipična mana drugih klasičnih tekućih pudera gušće teksture.
Osobno bih Mat'Magique koristila u toplijem dijelu godine, dok bih u hladnijim mjesecima izabrala puder jačeg stupnja prekrivanja.

Ostali komentari…
Ambalažom i dizajnom Mat'Magique aludira na potrošačice mlađe dobi s masnom kožom, premda ovaj tekući puder odgovara i ženama srednje dobi, ako imaju mješovitu ili normalnu kožu. Čini mi se da je ovaj proizvod manje preporučljiv djevojkama problematičnog tena i vrlo proširenih pora, damama suhe ili jako dehidrirane kože te zrelijim ženama istaknutijih bora.
Zbog jednostavnog i laganog pakiranja (u tubici) puder je spretan za putovanja.

moona
  • 28.3.2013 21:01:29
  • Bodova: 5567
Ocjena:
     Preporučujem proizvod
Kako komentirate teksturu MAT’ MAGIQUE pudera?
Tekstura pudera mi je na prvi pogled bila čudna... ovo mi je prvi mousse puder.

Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja?
Prvi dojam prilikom nanošenja bio je -wow! Puder zbilja daje ono što obećava - baršunast ten, imala sam osjećaj baršuna pod prstima.

Kako bi opisale završni make-up rezultat MAT’MAGIQUE pudera?
Neloše prekriva, koža je na dodir fantastično meka i podatna, a ten matiran.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda (osjećaj ugode, glatkoća kože, baršunasti ten, prekrivanje, postojanost)?
Na licu je puder izuzetno lagan, nisam imala osjećaj težine koji sam osjetila kod nekih drugih pudera. Kože je glatka, tako glatku kožu nisam još osjetila pod prstima a ten zbilja djeluje baršunasto. Što se tiče prekrivanja, nije savršeno ali je sasvim pristojno, srednja prekrivnost rekla bih. Meni je donekle sakrio proširene kapilare, ali većih problema na licu i nemam.

Da li preferirate ovaj proizvod u odnosu na klasični tekući puder? Zašto da/ne?
Na žalost, moja je koža suha, i bez obzira na dodatnu hidrataciju odnosno nanošenje kreme ispod pudera, na obrazima, gdje mi je koža najsuša, koža mi se perutala. Nos, koji mi je masniji od ostatka lica, bi se nakon par sati zasjajio, uz malo pudera u prahu sjaj bi se odgodio na nekih 6-7 sati.

Ostali komentari…
Za cure s masnijom kožom, možda čak i za one s normalnom ovo bi bio sasvim zadovoljavajući proizvod. One poput mene, koje muku muče sa suhom kožom, slobodno ga mogu preskočiti.
Na fotografiji se vidi kako pokrije crnu olovku.

amarie
  • 28.3.2013 23:13:47
  • Bodova: 8029
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate teksturu MAT’ MAGIQUE pudera?
Tekstura MAT’ MAGIQUE pudera je neobična. Nakon što sam ga istiskala iz tube, djelovao mi je vrlo gusto i moram priznati da me je bilo strah da ću imati poteškoća s razmazivanjem pudera. No nakon što sam ga krenula razmazivati po koži, shvatila sam da sam se prevarila jer se proizvod nevjerojatno lako razmazuje po koži, doslovce klizi pod prstima i na koži se pretvara u baršun. Rekla bih da tekstura MAT’ MAGIQUE pudera podsjeća na teksturu mousse pudera.

Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja?
Prilikom nanošenja, odmah sam primjetila kako se proizvod na koži razmazuje nevjerojatnom lakoćom, doslovce klizi pod prstima, zaglađuje kožu i stapa se s njom te ju pritom ostavlja baršunasto mekom. Samo nanošenje ovog pudera je zaista ugodno zahvaljujući božanstvenoj teksturi samoga proizvoda.

Kako bi opisale završni make-up rezultat MAT’MAGIQUE pudera?
Nakon nanošenja MAT’ MAGIQUE pudera koža lica je zaglađena i baršunasto meka, a sam puder ima mat finish. Dakle, puder ostavlja kožu matiranom ali bez da ju isušuje kao neki drugi proizvodi s matirajućim efektom koje sam imala prilike koristiti. Većina nepravilnosti je prekrivena, a ten je ujednačen bez osjećaja "težine" na licu. Kao što rekoh, puder se divno stapa s kožom te je gotovo neprimjetan na koži. Ostavlja vrlo prirodan dojam. Pri tome moram napomenuti kako je prije nanošenja ovoga pudera vrlo bitno dobro hidratizirati kožu nekom hidratantnom kremom jer ovaj puder naglašava suhe dijelove lica te ga stoga ne bih preporučila osobama sa suhom kožom. Definitivno će bolje odgovarati nekome sa masnom ili mješovitom kožom.Kako komentirate učinkovitost proizvoda (osjećaj ugode, glatkoća kože, baršunasti ten, prekrivanje, postojanost)?
Ovaj puder je zaista ugodan za nanošenje, kao i za nošenje. Nevjerojatno lako se razmazuje na koži, klizi pod prstima i zaglađuje kožu zahvaljujući silikonima koje sam vidjela da sadrži među navedenim sastojcima, stapa se s kožom i ostavlja ju glatkom i baršunasto mekom, i što je najbitnije zaista ju matira, a da ju pri tome ne isušuje. Što se prekrivanja tiče, rekla bih da je srednje do jako, ovisno o načinu kojim ovaj puder nanosite. Puder se jednako dobro nanosi prstima i kistom, no prstima ćete postići srednje prekrivanje, dok ćete kistom postići nešto jače prekrivanje. Ovaj puder pokriva većinu nepravilnosti zaista dobro, negdje gdje je potrebna jače pokrivanje može se nanijeti još pudera jer se vrlo lako može nadograđivati, ali za neke velike nepravilnosti će ipak trebati i nešto korektora. Iako puder ima srednje do jako prekrivanje, ne ostavlja osjećaj "težine" na licu. Puder jako dobro matira kožu, no ne bih se složila s činjenicom da ju matira 12 sati kao što to obećavaju iz L'Oreala. Kod mene je matiranje izdržalo 6-8 sati, ovisno o tome jesam li koristila preko ovog pudera i transparentni puder u prahu za fiksiranje i matiranje. Nakon 8 sati nošenja pudera, morala sam prisloniti maramicu na dijelove lica koji su sjalili kako bi upile masnoću, pri čemu je dosta pudera ostalo na maramicama, no puder je još i dalje bio postojan na licu. Dakako da efekt matiranja ovisi o tome koliko se koža masti, tako da će nekome efekt matiranja trajati i kraće. Također moram napomenuti da imam mješovitu kožu sklonu nepravilnostima koja se lagano, dakle, ne pretjerano, masti na T-zoni. Što se tiče nepravilnosti, nisam primjetila da mi je ovaj puder izazvao neke nove nepravilnosti ili pogoršao postojeće stanje.

Da li preferirate ovaj proizvod u odnosu na klasični tekući puder? Zašto da/ne?
Moram priznati da preferiram ovaj puder u odnosu na klasični tekući puder, čak mi je i među dražim puderima, ali i dalje sam u potrazi za onim idealnim puderom. Puder preferiram zbog divne teksture koja podsjeća na mousse pudere i zahvaljujući kojoj se nevjerojatno lako razmazuje po koži, ostavljajući je glatkom i baršunasto mekom. Divno se stapa s kožom i najsvjetlija njansa pudera (02 - rose ivory) se odlično stapa s mojom svijetlom bojom tena zbog koje imam poteškoća s odabirom pudera. Također ga preferiram zbog vrlo dobrog prekrivanja koje ne izaziva onaj "osjećaj maske" na licu. Dapače, ovaj puder ostavlja vrlo prirodan dojam i gotovo je neprimjetan na licu. Preferiram ga i zbog efekta matiranja koji ne isušuje kožu kao drugi puderi s matirajućim efektom koji sam koristila. No ne preferiram ga isključivo iz razloga što ne ispunjava obećano, ne matira kožu 12 sati. Meni kojoj se T-zona tek lagano masti matiranje je izdržalo nekih 6-8 sati, no nekome tko ima velikih problema s masnom kožom, matiranje će izdržati i puno manje od obećanih 12 sati matiranja. Također ga ne preferiram zato što plastična tuba u kojoj se nalazi proizvod sadrži 25 ml proizvoda, što je manje od standardnih 30 ml koliko sadrži ambalaža gotovo svih tekućih pudera koje sam imala priliku koristiti.

Ostali komentari…
Ambalaža pudera je jednostavna elegantna plastična tuba s čepom koji se odvrće, a koja sadrži 25 ml proizvoda, što je nešto manje u odnosu na standardnih 30 ml koje sadrži ambalaža većine tekućih pudera na tržištu. Također napomenuti da sam prilikom prvog istiskivanja proizvoda imala poteškoća jer sam morala istisnuti dosta zraka iz tube kako bih konačno mogla istisnuti nešto proizvoda tako da bih savjetovala pažljivo rukovanje prilikom istiskivanja proizvoda, a osobito prilikom prvog istiskivanja proizvoda (!), kako ne biste koristili preveliku silu i istisnuli previše proizvoda.

Sve u svemu, jako sam zadovoljna ovim puderom, a osobito sam oduševljena božanstvenom teksturom koja podsjeća na mousse pudere, a samo nanošenje pudera pretvara u jedno pravo malo luksuzno iskustvo zaglađujući kožu i stapajući se s njom ostavljajući baršunasti trag na njoj. UUgodan je za nanošenje, ali i za nošenje.

Preporučujem ga svima koji traže puder srednjeg do jakog prekrivanja, a da nije težak, i u potrazi su za dobrim matirajućim puderom koji neće isušiti njihovu kožu ili izazvati nepravilnosti. Za duže matiranje će biti potrebno preko ovog pudera nanijeti i transparetni puder u prahu za fiksiiranje i matiranje. Stupanj prekrivanja je moguće regulirati ovisno o tome nanosite li ovaj puder prstima ili kistom (bockalicom), kako i nanošenjem još pudera na dijelovima gdje je potrebno veće prekrivanje jer se puder vrlo lako nadograđuje. Također još jednom želim napomenuti kako je vrlo bitno dobro hidratizirati kožu prije nanošenja ovog pudera jer naglašava suhe dijelove lice pa ga ne bih baš preporučila ženama sa jako suhom kožom.

the-peaceful-warrior
  • 25.3.2013 14:17:50
  • Bodova: 13198
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate teksturu MAT’ MAGIQUE pudera?
Puder je lijepo kremast, tekstura mu je lagana, a stvarno se lako razmazuje i dosta brzo upija.

Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja?
Prilikom nanošenja vidjela sam da ga se lako nanosi prstima, pa sam ga bez problema razmazivala na većim površinama a na manjima utapkala.
ima jedan vrlo lijep blagi miris koji sam osjetila tek kad sam ga nanijela.
Lagan je, ne stvara osjećaj težine i koža diše.

Kako bi opisale završni make-up rezultat MAT’MAGIQUE pudera?
Završni rezultat je doista mat izgled, kako samo ime kaže. Koža je matirana ali boja nije neprirodno maskasto jednolična već se ipak vidi na kojim je mjestima koža prirodno rumenija (obrazi). Koža izgleda zapravo prirodno.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda (osjećaj ugode, glatkoća kože, baršunasti ten, prekrivanje, postojanost)?
Ugodno je, a nije teško i ne guši pore. koža je i vizualno i na dodir glatka i baršunasta.
Prekrivanje crvenila i sitnih žilica je dosta dobro u smislu boje ali ako je koža na mjestima suha ili oštećena (krastica npr.) na tom mjestu puder izgleda nekako brašnasto i vidi se odstupanje u teksturi.
postojanost je odlična, puder se ne skida od samog diranja kože i stvarno može izdržati od jutra do večeri.

Da li preferirate ovaj proizvod u odnosu na klasični tekući puder? Zašto da/ne?
Ovo je moj prvi pravi susret s puderima općenito, uvijek sam se bojala da bi izgledala kao da nosim masku i da mi koža ne bi disala. Ono što mi se sviđa kod Mat' Magiquea je to što koža i dalje zadržava svoju prirodnu obojanost, samo što nema crvenila i bore su manje vidljive.
tako da ne mogu uspoređivati, ali mogu reći da na ovaj proizvod baš i nemam nekih većih primjedbi.

Ostali komentari…
Kao početnik puderist (ako se to tako može reći) prvo sam pogledala par tutoriala kako uopće nanijeti tekući puder, i bila sam zadovoljna cjelokupnim iskustvom (odlučila sam se za nanošenje prstima). Jedino što mi se čini da bi koža za optimalne rezultate trebala biti savršeno zdrava (u smislu elastičnosti odnosno izostanka suhoće) jer na mjestima na kojima je suha izgleda gotovo kao da se peruta .

ifka_77
  • 26.3.2013 12:28:40
  • Bodova: 1995
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate teksturu MAT’ MAGIQUE pudera?
Tekstura Mat' Magique pudera je lagana i "prozračna" te pruža osjećaj ugode na licu. Pjenasta tekstura lako se i ujednačeno razmazuje po koži.

Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja?
Prvi dojam je bio kao da na licu uopće nemam nikakve šminke. Mala količina pudera prekrila je dosad neke problematične dijelove lica, što neki drugi puderi nisu i to mi se posebno svidjelo.

Kako bi opisale završni make-up rezultat MAT’MAGIQUE pudera?
Završni make-up rezultat je bio odličan jer mu je tekstura toliko dobra tekstura da djeluje "nevidljivo" na licu. Odlično matira i ujednačuje sva područja na koži lica, vrata i dekoltea i to u količinama koje ne izgledaju kao da imate masku na licu. Također je i vrlo postojan.

Kako komentirate učinkovitost proizvoda (osjećaj ugode, glatkoća kože, baršunasti ten, prekrivanje, postojanost)?
Proizvod je vrlo ugodan na licu te je nakon nanošenja koža svilenkasta i glatka, a ten ujednačen i matiran. Prekrivanje mu je vrlo dobro i manje nedostatke na koži prekriva gotovo pa savršeno. Postojanost Mat' Magique pudera je najbolja od svih dosad isprobanih pudera. Prvi put sam ga nosila na prijateljičinu svadbu i držao se od podne do 6 ujutro drugog dana bez ijedne 'intervencije' tijekom večeri, a lice je izgledalo jednako. :)

Da li preferirate ovaj proizvod u odnosu na klasični tekući puder? Zašto da/ne?
Definitivno da, jer gotovo nijedan puder koji sam dosad isprobala nema takvu učinkovitost - da istodobno i savršeno prekriva sitne nedostatke na mojoj problematičnoj koži, da ju dodatno ne isušuje, da ujednačava ten te da je uz to postojan cijeli dan.

Ostali komentari…
Ambalaža Mat' Magique pudera je praktična i jednostavna, a cijena prihvatljiva.
Uz pravilnu njegu lica prije šminkanja (dobru hidrataciju) ovaj puder je odličan izbor za sve s problematičnom kožom.