Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

L’Oréal Paris Elseve Color-Vive Purple

Recenzija proizvoda L’Oréal Paris Elseve Color-Vive Purple

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,28


29 recenzija ukupno
26 testerica preporučuje proizvod
25 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
monstrum
  • 26.4.2019 19:01:58
  • Bodova: 27388
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste ljubičasti šampon Elseve Color-Vive. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 — NIMALO do 10 — IZNIMNO.
Elseve Color-Vive ljubičasti šampon me ugodno iznenadio. Za početak, miris je ugodan i lako se nanosi, jedino mi je boja na prvu bila malo prejaka. Kako sam relativno nedavno osvježila svoju boju, bila sam više nego ugodno iznenađena rezultatom.

Što vam se SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Kod ovog šampona mi se svidjelo sve-boja, miris, tekstura a najviše učinkovitost.
Iskreno već sam očekivala žute tonove na obojanoj kosi, međutim još ih nema, a i kosa mi je fina nahranjena i nije suha kao inače.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Jedina stvar koja ne da mi se nije svidjela, već mi je na prvu bila malo šokantna, je boja šampona. Iako je navedeno da se radi o ljubičastom šamponu, i s obzirom na svoju namjenu za očekivati je to, nisam očekivala toliko intenzivnu i tamnu ljubičastu boju.

U kojoj je mjeri proizvod neutralizirao žute i narančaste tonove? (1. U potpunosti ih je neutralizirao, 2. Djelomično ih je neutralizirao, 3.Nije ih nimalo neutralizirao). Napomena: odaberi samo jedan odgovor. Napomena: odaberi samo jedan odgovor
1. U potpunosti ih je neutralizirao

Sviđa li vam se miris šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo)
Miris je poprilično ugodan, te nimalo jak ili iritantan. Meni odgovara, i baš sam uživala u njegovom mirisu prilikom pranja.

Sviđa li vam se tekstura šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Šampon je gust upravo onoliko koliko sam očekivala, lako se nanosi i razmazuje i dobro pjeni.
U potpunosti sam zadovoljna s njegovom teksturom.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? (Sigurno, vjerojatno, možda, vjerojatno ne, sigurno ne). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Mislim da ću ga stalno koristiti, pa je prema tome moj odgovor:
sigurno.

Koju marku ljubičastog/srebrnog šampona najčešće upotrebljavate? (1.Elseve, 2.ProVoke, 3.Keune, 4.SERI, 5.Balea DM, 6.Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Dosad sam koristila :
5.Balea DM,

Biste li preporučili šampon Elseve Color-Vive Purple Shampoo obitelji i prijateljima (Sigurno ne, vjerojatno ne, možda, vjerojatno, sigurno). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Elseve Color-Vive Purple ljubičasti šampon bi sigurno preporučila svima koji imaju kosu obojenu u plavo ili plave pramenove, jer ispunjava sve ono za što se reklamira...volim učinkovite proizvode koji stvarno stoje iza svoje reklame.

pikica_mikica
  • 26.4.2019 19:12:05
  • Bodova: 2285
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste ljubičasti šampon Elseve Color-Vive. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 — NIMALO do 10 — IZNIMNO.
10 - Ljubičasti šampon me iznimno zadovoljio.

Što vam se SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Kod ljubičastog šampona Elseve Color-Vive mi se najviše svidjelo njegovo djelovanje. Plavi tonovi na mojoj kosi i dalje su svijetli bez neugodnih i ružni narančastih nijansi.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Od svojstava šampona mi se sve svidjelo.

U kojoj je mjeri proizvod neutralizirao žute i narančaste tonove? (1. U potpunosti ih je neutralizirao, 2. Djelomično ih je neutralizirao, 3.Nije ih nimalo neutralizirao). Napomena: odaberi samo jedan odgovor. Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Šampon je 1. U potpunosti neutralizirao narančaste tonove.

Sviđa li vam se miris šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo)
Miris ovog šampona je baš privlačan i sviđa mi se jako.

Sviđa li vam se tekstura šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Tekstura šampona mi se jako sviđa..ugodna, mekana i nježna.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? (Sigurno, vjerojatno, možda, vjerojatno ne, sigurno ne). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Sigurno bi kupila ovaj šampon.

Koju marku ljubičastog/srebrnog šampona najčešće upotrebljavate? (1.Elseve, 2.ProVoke, 3.Keune, 4.SERI, 5.Balea DM, 6.Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Najčešće upotrebljavam 3.Keune,

Biste li preporučili šampon Elseve Color-Vive Purple Shampoo obitelji i prijateljima (Sigurno ne, vjerojatno ne, možda, vjerojatno, sigurno). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Već sam preporučila ovaj šampon prijateljicama, a sad ga ovdje preporučam svim plavušama i onima koji imaju problema s narančastim tonovima obojene kose.

spix-heike
  • 27.4.2019 21:12:41
  • Bodova: 1744
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste ljubičasti šampon Elseve Color-Vive. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 — NIMALO do 10 — IZNIMNO.
8

Što vam se SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Održali su mi se pramenovi, te mi se kosa nije brže mastila. Tekstura je solidna čini mi kosu mekšom.Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Da bih nanijela šampon na kosu morala sam koristiti rukavice, jer bi mi ruke ostale djelomično ljubičaste. Također ima posla nakon pranja kose jer tuš/kada ostane ljubičasta.

U kojoj je mjeri proizvod neutralizirao žute i narančaste tonove? (1. U potpunosti ih je neutralizirao, 2. Djelomično ih je neutralizirao, 3.Nije ih nimalo neutralizirao). Napomena: odaberi samo jedan odgovor. Napomena: odaberi samo jedan odgovor
U potpunosti ih je neutralizirao.

Sviđa li vam se miris šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo)
Jako.

Sviđa li vam se tekstura šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Jako.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? (Sigurno, vjerojatno, možda, vjerojatno ne, sigurno ne). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Vjerojatno.

Koju marku ljubičastog/srebrnog šampona najčešće upotrebljavate? (1.Elseve, 2.ProVoke, 3.Keune, 4.SERI, 5.Balea DM, 6.Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon.

Biste li preporučili šampon Elseve Color-Vive Purple Shampoo obitelji i prijateljima (Sigurno ne, vjerojatno ne, možda, vjerojatno, sigurno). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Sigurno.

zeki123
  • 27.4.2019 21:58:11
  • Bodova: 2571
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste ljubičasti šampon Elseve Color-Vive. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 — NIMALO do 10 — IZNIMNO.
10 - IZNIMNO

Što vam se SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Imam srebrnkaste pramenove, kosa mi je prije ovog šampona bila iznimno suha i oštećena bez obzira što sam uz regularni šampon koristila bar 4 proizvoda za njegu kose. Također napominjem da imam blaži oblik psorijaze tako da mi je tjeme uvijek suho. Kosa mi je nakon korištenja ovog šampona toliko meka i sjajna da nisam imala potrebe koristiti niti masku za kosu, regenerator ili ulje. Šampon radi upravo ono što piše na ambalaži. Pramenovi mi nakon korištenja izgledaju kao da sam izašla iz salona, i vjerujte mi da ne pretjerujem. Ne oštećuje kosu, niti ju isušuje, a miriše prekrasno i svježe. Definitivno najbolji šampon za neutraliziranje žutih tonova koji sam do sada isprobala.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Iako je šampon gotovo savršen, našla sam samo jednu manju zamjerku. Pošto je moja kosa gušća, potrebno je dosta proizvoda no inače da bih obuhvatila cijelo vlasište. Također je potrebno malo duže vremena da bi se utrljalo u vlasište, a činjenica da se ne proizvod ne pjeni - teško je odrediti gdje se proizvod točno nalazi, pa je moguće da Vam se desi ono što se i meni desilo, a to je da sam imala nejednako ispiranje nakon čega mi je kosa bila masna. Zbog nedostatka pjene, dobivam dojam kao da koristim regenerator, a ne šampon.

U kojoj je mjeri proizvod neutralizirao žute i narančaste tonove? (1. U potpunosti ih je neutralizirao, 2. Djelomično ih je neutralizirao, 3.Nije ih nimalo neutralizirao). Napomena: odaberi samo jedan odgovor. Napomena: odaberi samo jedan odgovor
1. U potpunosti ih je neutralizirao

Sviđa li vam se miris šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo)
Jako

Sviđa li vam se tekstura šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Donekle

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? (Sigurno, vjerojatno, možda, vjerojatno ne, sigurno ne). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Sigurno

Koju marku ljubičastog/srebrnog šampona najčešće upotrebljavate? (1.Elseve, 2.ProVoke, 3.Keune, 4.SERI, 5.Balea DM, 6.Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
3. Keune

Biste li preporučili šampon Elseve Color-Vive Purple Shampoo obitelji i prijateljima (Sigurno ne, vjerojatno ne, možda, vjerojatno, sigurno). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Sigurno

vlatkah
  • 24.4.2019 9:18:42
  • Bodova: 21869
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste ljubičasti šampon Elseve Color-Vive. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 — NIMALO do 10 — IZNIMNO.
Iznimno sam zadovoljna. Nikada još nisam koristila takav šampon, mada sam oduvijek plavuša i uvijek se tu zalomi neka nijansa koja pokvari ono što sam htjela.

Što vam se SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Vrlo malo ga treba, odlično se nanosi i sasvim dovoljno pjeni...i ono što mi je vrlo bitno...odlično se ispire :)

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Moram priznati da ovom proizvodu nisam našla baš n ijednu zamjerku.

U kojoj je mjeri proizvod neutralizirao žute i narančaste tonove? (1. U potpunosti ih je neutralizirao, 2. Djelomično ih je neutralizirao, 3.Nije ih nimalo neutralizirao). Napomena: odaberi samo jedan odgovor. Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Djelomično ih je neutralizirao, no vjerujem kako će redovitim korištenjem u potpunosti neutralizirati žutilo. Teško je nakon vrlo malo korištenja reći točno, naime, tek sam 2 puta prala s njime i zadovoljna sam učinkom.

Sviđa li vam se miris šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo)
Da, sviđa mi se. Odličan miris, ne prejak, i ono bitno...kosa miriši i nakon pranja.

Sviđa li vam se tekstura šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Tekstura mi se jako sviđa..nije krut i teško nanosiv, nego dovoljno gust da ga se može fino nanijeti i umasirati.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? (Sigurno, vjerojatno, možda, vjerojatno ne, sigurno ne). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Sigurno bih. Pogotovo ako nakon još nekokliko pranja vidim još veću razliku.

Koju marku ljubičastog/srebrnog šampona najčešće upotrebljavate? (1.Elseve, 2.ProVoke, 3.Keune, 4.SERI, 5.Balea DM, 6.Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon. mada su mi savjetovali prije, do sada ga nisam isprobala.

Biste li preporučili šampon Elseve Color-Vive Purple Shampoo obitelji i prijateljima (Sigurno ne, vjerojatno ne, možda, vjerojatno, sigurno). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Sigurno bih. Ako nešto valja i ja sam se uvjerila u kvalitetu, zašto ne bih još nekome preporučila odličan proizvod :)

emma-os
  • 28.4.2019 22:59:10
  • Bodova: 18838
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste ljubičasti šampon Elseve Color-Vive. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 — NIMALO do 10 — IZNIMNO.
10

Što vam se SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Bila sam oduševljena kad sam nakon upotrebe ovog šampona imala sjaj kose i boju koja i je bila prvobitna pri davanju pramenova, jer doista m se jako ne sviđaju žućkasti pramenovi i kosa bez sjaja, te je ovo pravo otkriće i prekrasno zadovoljstvo imati bez odlasku frizeru kosu kojom sam z

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Možda malo osjetljiv načni korištrnja, ali s obzirom na efikasnost i krajnji fenomenalni učinak, zanemarivo.

U kojoj je mjeri proizvod neutralizirao žute i narančaste tonove? (1. U potpunosti ih je neutralizirao, 2. Djelomično ih je neutralizirao, 3.Nije ih nimalo neutralizirao). Napomena: odaberi samo jedan odgovor. Napomena: odaberi samo jedan odgovor
1

Sviđa li vam se miris šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo)
DONEKLE

Sviđa li vam se tekstura šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
JAKO

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? (Sigurno, vjerojatno, možda, vjerojatno ne, sigurno ne). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
DA

Koju marku ljubičastog/srebrnog šampona najčešće upotrebljavate? (1.Elseve, 2.ProVoke, 3.Keune, 4.SERI, 5.Balea DM, 6.Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
6

Biste li preporučili šampon Elseve Color-Vive Purple Shampoo obitelji i prijateljima (Sigurno ne, vjerojatno ne, možda, vjerojatno, sigurno). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
DA

oneg1rl
  • 29.4.2019 10:36:49
  • Bodova: 4510
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste ljubičasti šampon Elseve Color-Vive. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 — NIMALO do 10 — IZNIMNO.
S Elseve Color- Vive šamponom sam jako zadovoljna. Dajem ocjenu 9.

Što vam se SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Ovim šamponom sam oprala kosu 3 puta tako da na temelju toga pišem recenziju. Prvo što bih istaknula kao veliki plus jest što mi se zaista čini da moja inače plava kosa s balayage pramenovima zaista ima neutralizirane žute tonove koji bi se inače stvarali tokom vremena i pranja kose. Miris je također ogroman plus ovog šampona. On prekrasno miriše, te se sam miris dugo zadržava u kosi. Šampon mi nije izazvao nikakvu iritaciju vlasišta, niti doveo do bržeg mašćenja kose. Ovo mi je također važno jer imam osjetljivo vlasište, a budući je šampon namjenjen neutraliziranju žutih tonova kose bila sam skeptična kako će mi vlasište reagirati. Ambalaža je praktična, bočica s čepom od 200 ml. Kosa nakon primjene šampona bude mekana na dodir . To mi se isto svidjelo budući da ovom šamponu to nije glavna zadaća.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Pa nemam nekih specijalnih zamjerki, zaista. Ljubičasta boja mi nije baš draga jer me odmah asocira na puno kemije u šamponu, ali jasno mi je da se radi o ljubicastom šamponu za neutraliziranje narančastih i žutih tonova nakon pramenova tako da ni to ne mogu zamjeriti.
Također, vidjela sam da je cijena oko 37 kn, čini mi se da je skup, budući da Balein šampon iz Dm-a, za neutraliziranje žutih tonova košta manje, a isto je odličan.

U kojoj je mjeri proizvod neutralizirao žute i narančaste tonove? (1. U potpunosti ih je neutralizirao, 2. Djelomično ih je neutralizirao, 3.Nije ih nimalo neutralizirao). Napomena: odaberi samo jedan odgovor. Napomena: odaberi samo jedan odgovor
U potpunosti ih je neutralizirao, ali moram naglasiti da ja imam plavu kosu sa smeđim podpigmentom tako da mi je ovaj šampon zaista djelovao. Da imam narančasti podpigment ne znam kako bi to izgledalo.

Sviđa li vam se miris šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo)
Da, miris mi se jako sviđa. Već sam to komentirala. Zaista je prekrasan,opojan i ostaje u kosi.

Sviđa li vam se tekstura šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Jako mi se sviđa. Šampon se pjeni, standardne je teksture kao i drugi šamponi. Lako se nanosi na kosu i razmazuje.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? (Sigurno, vjerojatno, možda, vjerojatno ne, sigurno ne). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Vjerojatno bih ga kupila, iako sam do sad uvijek DM- ov, od Balee koristila.

Koju marku ljubičastog/srebrnog šampona najčešće upotrebljavate? (1.Elseve, 2.ProVoke, 3.Keune, 4.SERI, 5.Balea DM, 6.Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
5. Balea DM, do sad sam uvijek samo ovaj upotrebljavala.

Biste li preporučili šampon Elseve Color-Vive Purple Shampoo obitelji i prijateljima (Sigurno ne, vjerojatno ne, možda, vjerojatno, sigurno). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Sigurno bih ga preporučila. Svi Lorealovi proizvodi koje sam koristila su odlični. Tako i ovaj šampon.

larisa33
  • 29.4.2019 11:03:04
  • Bodova: 49572
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste ljubičasti šampon Elseve Color-Vive. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 — NIMALO do 10 — IZNIMNO.
10

Što vam se SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Svidjelo mi se što mi se malo smanjilo žutilo na kosi, s obzirom da sam uspjela samo jedanput oprati kosu jer mi je tek prije neki dan došao šampon.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Nema onog što mi se nije svidjelo.

U kojoj je mjeri proizvod neutralizirao žute i narančaste tonove? (1. U potpunosti ih je neutralizirao, 2. Djelomično ih je neutralizirao, 3.Nije ih nimalo neutralizirao). Napomena: odaberi samo jedan odgovor. Napomena: odaberi samo jedan odgovor
2

Sviđa li vam se miris šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo)
Jako mi se sviđa miris šampona.

Sviđa li vam se tekstura šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Jako

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? (Sigurno, vjerojatno, možda, vjerojatno ne, sigurno ne). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Sigurno

Koju marku ljubičastog/srebrnog šampona najčešće upotrebljavate? (1.Elseve, 2.ProVoke, 3.Keune, 4.SERI, 5.Balea DM, 6.Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
3

Biste li preporučili šampon Elseve Color-Vive Purple Shampoo obitelji i prijateljima (Sigurno ne, vjerojatno ne, možda, vjerojatno, sigurno). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Sigurno

sderonja
  • 29.4.2019 17:09:20
  • Bodova: 4003
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupio bih ga opet
Isprobali ste ljubičasti šampon Elseve Color-Vive. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 — NIMALO do 10 — IZNIMNO.
9

Što vam se SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Prvi dojam izazvalo je pakiranje proizvoda. Uz prepoznatljiv izgled Elseve šampona ljubičasta boja Elseve Color-Vive Purple šampona odmah daje naslutiti da se radi o proizvodu za neutraliziranje žutih i narančastih tonova. Kako ja jako volim ljubičastu boju pakiranje proizvoda mi se jako svidjelo. Šampon je primjerene gustoće i lako se nanosi, izaziva bogatu pjenu pa se lako umasira u kompletno vlasište. Nijansiranje ne traje dugo pa je i to prednost, naime ja sam ga prvi put ostavila točno tri minute kako je navedeno u uputama i to je bilo sasvim dovoljno da moje požutjele pramenove pretvori opet u srebrne. Ugodnog je mirisa za razliku od nekih drugih proizvoda za nijansiranje koje sam isprobala i za koje to ne bi mogla reći…

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Malo me je zbunila uputa za upotrebu…Naime u uputi piše da se proizvod koristi jednom tjedno…Mislim da je to nejasan opis i ovisi o tome koliko inače puta tjedno peremo kosu. Ja imam izrazito suhu kosu i inače je perem jadnom tjedno pa znači li to da bi ja stalno prala s njim? Moja kćer imam jako masnu kosu i pere je gotovo svaki dan pa bi ga onda ona koristila svaki sedmi put?! Mislim da bi tu uputu trebalo malo drukčije formulirati. Koristiti proizvod kod svakog pranja bi vjerojatno bilo previše jer bi vjerojatno nakon nekoliko uzastopnih pranja izbijeljena kosa postala sasvim siva… Vjerojatno bi ga trebalo koristiti prema potrebi.

U kojoj je mjeri proizvod neutralizirao žute i narančaste tonove? (1. U potpunosti ih je neutralizirao, 2. Djelomično ih je neutralizirao, 3.Nije ih nimalo neutralizirao). Napomena: odaberi samo jedan odgovor. Napomena: odaberi samo jedan odgovor
1.U potpunosti ih je neutralizirao.

Sviđa li vam se miris šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo)
Jako mi se svidio. Miris šampona je jako ugodan.

Sviđa li vam se tekstura šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Jako mi se sviđa tekstura Tekstura Elseve Color-Vive Purple šampona. On je poput fine emulzije, nije previše rijedak pa ne kaplje kod nanošenje niti previše gust da se ne bi dao ravnomjerno nanijeti, dakle- taman!

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? (Sigurno, vjerojatno, možda, vjerojatno ne, sigurno ne). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Sigurno bi ponovo kupila ovaj proizvod.

Koju marku ljubičastog/srebrnog šampona najčešće upotrebljavate? (1.Elseve, 2.ProVoke, 3.Keune, 4.SERI, 5.Balea DM, 6.Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
5.Balea DM

Biste li preporučili šampon Elseve Color-Vive Purple Shampoo obitelji i prijateljima (Sigurno ne, vjerojatno ne, možda, vjerojatno, sigurno). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Sigurno ću proizvod preporučiti drugima jer sam jako zadovoljna s njegovim trenutnim djelovanjem, mirisom, pakiranjem i količinom proizvoda.

takala
  • 29.4.2019 17:16:41
  • Bodova: 6081
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste ljubičasti šampon Elseve Color-Vive. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 — NIMALO do 10 — IZNIMNO.
Proizvodom sam jako zadovoljna. Dala bih mu ocjenu 8, samo iz razloga što proizvod moram masirati u kosi oko 5 minuta da bih dobila vrhunski efekt. U protivnom proizvod neće djelovati na kosu s pramenovima, kakva je i moja. Ali utrošeno vrijeme se svakako isplati.

Što vam se SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Najviše mi se svidjelo to da proizvod zaista daje rezultate, odnosno da služi svojoj svrsi. Žuti tonovi su nestali, i svakom upotrebom moja kosa dobija sve ljepšu platinastiju nijansu. Osim toga, svidjelo mi se to da moja kosa nakon uporabe šampona nije suha i ispucana, već naprotiv djeluje izdašno i mekano.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Nije mi se svidjelo jedino to što šampon moram masirati u kosu oko 5 minuta. Imam kosu s pramenovima, pa treba malo više vremena da se dobije željeni rezultat. Sve ostalo je odlično.

U kojoj je mjeri proizvod neutralizirao žute i narančaste tonove? (1. U potpunosti ih je neutralizirao, 2. Djelomično ih je neutralizirao, 3.Nije ih nimalo neutralizirao). Napomena: odaberi samo jedan odgovor. Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Proizvod ih je u potpunosti neutralizirao. Već nakon prvog pranja se vidi razlika, iako treba barem par pranja da se žučkaste nijanse neutraliziraju. Nadam se da ću daljnjim korištenjem dobiti još bolji rezultat.

Sviđa li vam se miris šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo)
Miris je ugodan i svjež. Nije preintenzivan, a kosa nakon upotrebe diskretno odaje blagim mirisom svježe oprane kose.

Sviđa li vam se tekstura šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Tekstura je u redu. Možda bi mogla biti mrvicu kompaktnija, radi lakšeg nanošenja.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? (Sigurno, vjerojatno, možda, vjerojatno ne, sigurno ne). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Sigurno bih kupila ovaj proizvod, jer služi svojoj svrsi, a puno je jeftiniji od sličnih konkurentnih proizvoda.

Koju marku ljubičastog/srebrnog šampona najčešće upotrebljavate? (1.Elseve, 2.ProVoke, 3.Keune, 4.SERI, 5.Balea DM, 6.Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Do sada sam kupovala isključivo Keune Silver šampon (koji je dosta skuplji od Elseve Color-Vive Purple šampona).

Biste li preporučili šampon Elseve Color-Vive Purple Shampoo obitelji i prijateljima (Sigurno ne, vjerojatno ne, možda, vjerojatno, sigurno). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Naravno, već sam ga preporučila svojim prijateljicama. Isprobat će ga i one.

ivas
  • 29.4.2019 18:36:46
  • Bodova: 52173
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste ljubičasti šampon Elseve Color-Vive. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 — NIMALO do 10 — IZNIMNO.
zadovoljna sam poprilično, rekla bih 8 od 10

Što vam se SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
prvo mi se jako svidjela ambalaža proizvoda... bočica je lijepog dizajna, predivne ljubičaste boje... meni je djelovala luksuzno...zatim me ugodno iznenadila boja šampona u identičnoj boji,,..miris je predivan..ne mogu odrediti na šta me podsjeća ali je jako fin...a pjena koju šampon stvara..i da...u ljubičastoj boji...naravno...super mi je!!

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
nije mi se svidjela uputa o dužini masiranja vlasišta šamponom...za moju kosu do 5 min...nekako mi je to predugo vremena budući da ja jako brzo perem i sušim kosu jer je jako tanka...i onaj prekrasni fini miris se ne zadržava u kosi nakon sušenja...

U kojoj je mjeri proizvod neutralizirao žute i narančaste tonove? (1. U potpunosti ih je neutralizirao, 2. Djelomično ih je neutralizirao, 3.Nije ih nimalo neutralizirao). Napomena: odaberi samo jedan odgovor. Napomena: odaberi samo jedan odgovor
2. djelomično ih je neutralizirao

Sviđa li vam se miris šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo)
dakle, miris mi se jako svidio u bočici i prilikom nanošenja, međutim ne ostaje u kosi nakon sušenja

Sviđa li vam se tekstura šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
jako mi se sviđa tekstura... šampon je gust i svilenkast na dodir

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? (Sigurno, vjerojatno, možda, vjerojatno ne, sigurno ne). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
kupila bih ga ponovno budući da imam pramenove a šampon je specijaliziran za bojanu kosu

Koju marku ljubičastog/srebrnog šampona najčešće upotrebljavate? (1.Elseve, 2.ProVoke, 3.Keune, 4.SERI, 5.Balea DM, 6.Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
6 ne upotrebljavam ljubičasti šampon ( tek sam nedavno stavila pramenove)

Biste li preporučili šampon Elseve Color-Vive Purple Shampoo obitelji i prijateljima (Sigurno ne, vjerojatno ne, možda, vjerojatno, sigurno). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
sigurno bih preporučila šampon svim prijateljicama koje tretiraju kosu bojom, posebno plavom i pramenovima

kendra
  • 29.4.2019 13:37:25
  • Bodova: 2940
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste ljubičasti šampon Elseve Color-Vive. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 — NIMALO do 10 — IZNIMNO.
Svoje općenito zadovoljstvo ocijenila bih ocjenom 9. Šampon sam stigla isprobati dva puta i sve u svemu sam jako zadovoljna njime. Na tržištu postoji nekoliko ljubičastih šampona različitih brandova te smatram da je kod ovog šampona postignut izvrstan omjer cijene i kvalitete. Ljubičasti šampon Elseve Color-Vive odlično odrađuje standardni posao šampona – temeljito čisti i osvježava kosu, a kao što je u opisu proizvoda spomenuto, trenutno uklanja žute i narančaste tonove.

Što vam se SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Kod šampona mi se sviđa što zaista temeljito čisti i osvježava kosu. Ono što je svakako najvažnije spomenuti je da u ovom slučaju proizvod stvarno stoji iza obećanja. Prirodno sam svijetlo smeđe kose, no već dugo nosim ombre i primijetila sam da su na kosi odmah nakon prvog pranja neutralizirani narančasti tonovi. Šampon sam koristila sukladno uputama, masirajući ga u kosu otprilike pet minuta. Sviđa mi se i sam izgled šampona, intenzivno ljubičaste boje i ugodne teksture čini pranje kose zabavnijim.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Nemam nekih određenih zamjerki šamponu. Kao eventualnu zamjerku navela bih da se miris baš i ne zadržava u kosi. Ugodnog je mirisa pri pranju, no vrlo brzo se miris izgubi.

U kojoj je mjeri proizvod neutralizirao žute i narančaste tonove? (1. U potpunosti ih je neutralizirao, 2. Djelomično ih je neutralizirao, 3.Nije ih nimalo neutralizirao). Napomena: odaberi samo jedan odgovor. Napomena: odaberi samo jedan odgovor
U potpunosti ih je neutralizirao. Po ovom pitanju je šampon odradio vrhunski posao, narančasti tonovi su trenutno neutralizirani. Mislim da je ipak važno napomenuti da se šampon mora držati na kosi 3-5 minuta i dobro umasirati. Ako se ne slijede upute, upitno je hoće li doći do istog rezultata.

Sviđa li vam se miris šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo)
Donekle. Miris šampona mi se kao takav sviđa. Jedino što bih voljela je da se miris malo duže zadržava u kosi.

Sviđa li vam se tekstura šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Jako. Tekstura šampona mi se jako sviđa jer je bogata i gusta, a opet se lako nanosi na kosu, lako se može umasirati te se vrlo lijepo pjeni. Uz to se vrlo lagano ispire i ne zaostaje u kosi.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? (Sigurno, vjerojatno, možda, vjerojatno ne, sigurno ne). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Vjerojatno. Vjerujem da ću ponovno kupiti ovaj šampon, a svakako ga planiram isprobati i u kombinaciji s Elseve Purple maskom.

Koju marku ljubičastog/srebrnog šampona najčešće upotrebljavate? (1.Elseve, 2.ProVoke, 3.Keune, 4.SERI, 5.Balea DM, 6.Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon. Do sada osobno nisam osjetila potrebu za kupovanjem ovog tipa šampona, ali mi se učinak zaista svidio te ga planiram nastaviti koristiti.

Biste li preporučili šampon Elseve Color-Vive Purple Shampoo obitelji i prijateljima (Sigurno ne, vjerojatno ne, možda, vjerojatno, sigurno). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Sigurno. Elseve Color-Vive Purple Shampoo preporučila bih svima onima koji muku muče sa žutim i narančastim tonovima. Svakako je dobra polazišna točka, a svojom cijenom je svakome dostupan.
14zvoncica
  • 29.4.2019 13:48:36
  • Bodova: 8749
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste ljubičasti šampon Elseve Color-Vive. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 — NIMALO do 10 — IZNIMNO.
10 - IZNIMNO sam zadovoljna sa ovim šamponom jer me vrlo ugodno iznenadio i jako mi se sviđa efekt koji ostavlja na mojoj kosi.

Što vam se SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Kod ovog šampona mi se svidjelo sve, od pigmentacije i njegove učinkovitosti, do toga kako njeguje kosu i ne isušuju ju kao neki drugi šamponi ovog tipa. Do sada sam probala više različitih ljubičastih šampona i iskeno mogu reći da je ovaj najbolji od svih. Kosa poslije pranja s njim je mekana a žuti tonovi su neutralizirani. Također mi se jako sviđa miris koji je vrlo ugodan.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Stvarno nema niti jedna stvar koja mi se ne sviđa kod ovog šampona jer me najiskrenije oduševio.

U kojoj je mjeri proizvod neutralizirao žute i narančaste tonove? (1. U potpunosti ih je neutralizirao, 2. Djelomično ih je neutralizirao, 3.Nije ih nimalo neutralizirao). Napomena: odaberi samo jedan odgovor. Napomena: odaberi samo jedan odgovor
1. U potpunosti ih je neutralizirao i ne samo to nego je kosi dao i sivkasti ton.

Sviđa li vam se miris šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo)
Jako mi se sviđa miris ovog šampona jer je vrlo nježan i ugodan.

Sviđa li vam se tekstura šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Jako mi se sviđa tekstura ovog šampona koja mu omogućuje lagano nanošenje i pranje kose.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? (Sigurno, vjerojatno, možda, vjerojatno ne, sigurno ne). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Sigurno bih kupila ponovo ovaj proizvod jer mi se jako sviđa i definitivno mi je ovo postao najdraži šampon ovog tipa.

Koju marku ljubičastog/srebrnog šampona najčešće upotrebljavate? (1.Elseve, 2.ProVoke, 3.Keune, 4.SERI, 5.Balea DM, 6.Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
3. Keune

Biste li preporučili šampon Elseve Color-Vive Purple Shampoo obitelji i prijateljima (Sigurno ne, vjerojatno ne, možda, vjerojatno, sigurno). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Sigurno bih preporučila ovaj proizvod svim plavušama koje ne žele žute tonove u kosi jer ovaj šampon upravo i radi to što obećava i neutralizira nepoželjne žute tonove.

pumi
  • 30.4.2019 6:48:07
  • Bodova: 40599
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste ljubičasti šampon Elseve Color-Vive. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 — NIMALO do 10 — IZNIMNO.
10 Jako sam zadovoljna šamponom Elseve Color-Vive jer je drukčiji od onih koje sam do sad koristila.

Što vam se SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Kod šampona mi se svidjela ambalaža. Ljubičasta boja mi je najdraža i identična boja je i samog proizvoda. Osim toga, veličina bočice je odlična (nije prevelika poput drugih i taman mi stane u ruku), super je za putovanja. Sam šampon je jako ugodnog mirisa i teksture i lijepo se pjeni. Kosa nakon korištenja bude mekana i sjajna.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Jedino mi se nije svidjelo kad sam vidjela puno boje od šampona po kupaonici, ali to je bilo prolazno jer se odmah ispralo tako da mi je na kraju bilo fora.

U kojoj je mjeri proizvod neutralizirao žute i narančaste tonove? (1. U potpunosti ih je neutralizirao, 2. Djelomično ih je neutralizirao, 3.Nije ih nimalo neutralizirao). Napomena: odaberi samo jedan odgovor. Napomena: odaberi samo jedan odgovor
1. U potpunosti ih je neutralizirao.

Sviđa li vam se miris šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo)
Jako mi se sviđa miris šampona.

Sviđa li vam se tekstura šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Jako mi se sviđa tekstura. Nije pregusta ni prerijetka, baš je taman.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? (Sigurno, vjerojatno, možda, vjerojatno ne, sigurno ne). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Sigurno ću ponovno kupiti ovaj proizvod jer mi se sviđaju sve njegove karakteristike: od kvalitete samog šampona do ambalaže.

Koju marku ljubičastog/srebrnog šampona najčešće upotrebljavate? (1.Elseve, 2.ProVoke, 3.Keune, 4.SERI, 5.Balea DM, 6.Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
6. Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon (do sad sam ga koristila samo u frizerskom salonu)

Biste li preporučili šampon Elseve Color-Vive Purple Shampoo obitelji i prijateljima (Sigurno ne, vjerojatno ne, možda, vjerojatno, sigurno). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Sigurno bih ga preporučila svim plavušama koje poznajem.

mare1402
  • 30.4.2019 7:36:24
  • Bodova: 13160
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste ljubičasti šampon Elseve Color-Vive. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 — NIMALO do 10 — IZNIMNO.
8 - donekle zadovoljna

Očekivala sam veću djelotvornost, ali moram uzeti u obzir da sam ga koristila samo jednom jer na uputama piše da se koristi jednom tjedno, a kosa mi je već dosta isprana i više je žuta i marančasta nego li što je plava. S obzirom na jedno korištenje, dosta je neutralizirao žute tonove i pojačao plave pramenove.

Što vam se SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Ugodnog je mirisa, lako se razmazuje po kosi i za nijansu posvijetljuje izrast koji se isprao i požutio već kod prvog korištenja. Žao mi je da nisam čula prije za šampon sa ovakvom funkcijom.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovo proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Voljela bih da mi je jače posvijetlio žute i narančaste tonove, ali koristila sam ga samo jednom pa se nadam da će dugotrajnijim korištenjem rezultati biti još vidljiviji.

U kojoj je mjeri proizvod neutralizirao žute i narančaste tonove? (1. U potpunosti ih je neutralizirao, 2. Djelomično ih je neutralizirao, 3.Nije ih nimalo neutralizirao). Napomena: odaberi samo jedan odgovor. Napomena: odaberi samo jedan odgovor
2. Djelomično ih je neutralizirao

Već mi se nazire tamni izrast i plava boja je dosta isprana, pa mi je kosa postala pretežno žuta i narančasta kod samog izrasta. Ovaj šampon je nakon jednog pranja uspio donekle popraviti stvar i najkritičnije je još samo kod izrasta.

Sviđa li vam se miris šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo)
Miris je jako ugodan, nemam nikakve zamjerke.

Sviđa li vam se tekstura šampona Elseve Color-Vive Purple Shampoo? (Jako, donekle ili nimalo). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Tekstura šampona mi se jako sviđa, lako se razmazuje i preljeva po kosi, blago se pjeni.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? (Sigurno, vjerojatno, možda, vjerojatno ne, sigurno ne). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Sigurno bih ponovno kupila ovaj proizvod.

Koju marku ljubičastog/srebrnog šampona najčešće upotrebljavate? (1.Elseve, 2.ProVoke, 3.Keune, 4.SERI, 5.Balea DM, 6.Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
6. Ne upotrebljavam ljubičasti/srebrni šampon.

Ovo je moj prvi susret s ovakvim funkcionalnim šamponom i baš je namjenjen mojim potrebama.

Biste li preporučili šampon Elseve Color-Vive Purple Shampoo obitelji i prijateljima (Sigurno ne, vjerojatno ne, možda, vjerojatno, sigurno). Napomena: odaberi samo jedan odgovor
Preporučila bih ga sigurno jer možda će drugoj osobi bolje i brže djelovati te će biti još zadovoljnija.