Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

L’Oréal Paris Dream Long NO HAIRCUT CREAM

Recenzija proizvoda L’Oréal Paris Dream Long NO HAIRCUT CREAM

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,58


26 recenzija ukupno
26 testerica preporučuje proizvod
25 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
tanja93
  • 28.7.2019 21:46:28
  • Bodova: 66420
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste regenerativnu kremu Elseve Dream Long No Haircut Cream. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO do 10 – IZNIMNO. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 10.
8 - zadovoljna sam sa Elseve regenerativnom kremom

Što vam se SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
sviđa mi se što je jednostavno za korištenje, nema ispiranja, kosu puno lakše raščešljavam, nije masna tako da kosa ostaje čista nakon nanošenja

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
jedino što mi se ne sviđa je miris proizvoda

U kojoj je mjeri proizvod učinkovit? Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO UČINKOVIT do 5 – IZNIMNO UČINKOVIT. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 5.
5 iznimno je učinkovit, vidi se razlika na vrhovima kose nakon nekoliko korištenja

Sviđa li vam se miris regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
3 nimalo mi se ne sviđa miris

Sviđa li vam se tekstura regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
1 tekstura mi se jako sviđa, lagana je, lako se nanosi i nije masna ( kao ulje)

Sviđa li vam se pakiranje regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
1 sviđa mi se, lijepo je i jednostavno za korištenje

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? 1.Sigurno 2. Vjerojatno 3. Možda 4. Vjerojatno ne 5. Sigurno ne
2 vjerojatno ću opet kupiti ovaj proizvod

Koliko je duga vaša kosa? 1. Jako kratka 2. Kratka 3. Srednje duga 4. Duga 5. Jako duga 6. Do struka ili više
3 srednje duga

Koliko se često šišate? 1. Jednom mjesečno 2. Jednom svaka 2 – 3 mjeseca 3. Jednom u 6 mjeseci 4. Rjeđe od navedenoga
4 rjetko se šišam, možda jednom ili dvaput godišnje

Koju marku šampona najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis
najčešće koristim Elseve i Pantene

3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo
ostale ne koristim

Koje dodatne tretmane za kosu upotrebljavate osim šampona? 1. Regenerator 2.Maska 3. Krema 4. Ulje 5. Serum 6. Drugo 7. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
regenerator koristim redovito, masku ponekad, ostalo ne koristim

Koje marke dodatnih tretmana za kosu najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis 3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo 11. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Elseve i Pantene, ostale ne koristim

Je li ovaj proizvod bolji ili ne od marke dodatnog tretmana za kosu koju najčešće upotrebljavate? 1. Puno bolji 2. Donekle bolji 3. Otprilike jednak 4. Donekle lošiji 5. Puno lošiji
1 puno bolji, primjeti se razlika nakon samo nekoliko dana korištenja

12345kike
  • 29.7.2019 9:20:31
  • Bodova: 46134
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste regenerativnu kremu Elseve Dream Long No Haircut Cream. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO do 10 – IZNIMNO. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 10.
Isprobala sam regenerativnu kremu Elseve Dream Long No Haircut Cream i vrlo sam zadovoljna ovim proizvodom. Dajem ocjenu 10.

Što vam se SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Kod ovog proizvoda mi se najviše svidio miris, sjaj i osjećaj glatkoće na kosi nakon korištenja.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Kod ovog proizvoda mi se sve svidjelo. Voljela bi vidjeti na policama i veće pakiranje.

U kojoj je mjeri proizvod učinkovit? Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO UČINKOVIT do 5 – IZNIMNO UČINKOVIT. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 5.
Proizvod je iznimno učinkovit. 5/5

Sviđa li vam se miris regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Miris je predivan i zadržava se na kosi. Jako mi se sviđa.

Sviđa li vam se tekstura regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Tekstura je baš kako treba i jako mi se sviđa.

Sviđa li vam se pakiranje regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Pakiranje je odličnog dizajna i praktične bočice koja je napravljena tako da se proizvod jako lijepo nanosi i dozira. Jako mi se sviđa pakiranje.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? 1.Sigurno 2. Vjerojatno 3. Možda 4. Vjerojatno ne 5. Sigurno ne
Sigurno ću opet kupiti ovaj proizvod i koristiti ću ga sa ostalim proizvodima iz ove linije.

Koliko je duga vaša kosa? 1. Jako kratka 2. Kratka 3. Srednje duga 4. Duga 5. Jako duga 6. Do struka ili više
Moja kosa je srednje dužine.

Koliko se često šišate? 1. Jednom mjesečno 2. Jednom svaka 2 – 3 mjeseca 3. Jednom u 6 mjeseci 4. Rjeđe od navedenoga
Moram se šišati svaka 3 mjeseca zbog vrhova.

Koju marku šampona najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis
Najčešće upotrebljavam Elseve šampone.

3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo
Od ostalih vrsta koristim Klorane te Ducray šampone.

Koje dodatne tretmane za kosu upotrebljavate osim šampona? 1. Regenerator 2.Maska 3. Krema 4. Ulje 5. Serum 6. Drugo 7. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Osim šampona obavezno moram koristiti regenerator i jednom tjedno stavljam hranjivu masku na kosu.

Koje marke dodatnih tretmana za kosu najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis 3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo 11. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Od regeneratora najčešće koristim Elseve i Klorane.

Je li ovaj proizvod bolji ili ne od marke dodatnog tretmana za kosu koju najčešće upotrebljavate? 1. Puno bolji 2. Donekle bolji 3. Otprilike jednak 4. Donekle lošiji 5. Puno lošiji
Ovaj proizvod je puno bolji od dosadašnjeg iskustva sa regeneratorima. Kosa mi je mnogo bolje izgledala sa ovim proizvodom.

fancy_52
  • 29.7.2019 12:55:55
  • Bodova: 2888
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste regenerativnu kremu Elseve Dream Long No Haircut Cream. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO do 10 – IZNIMNO. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 10.
Sa regenerativnom kremom sam iznimno zadovoljna. Ocjena je 10- Iznimno zadovoljna.

Što vam se SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Svidio mi se dizajn (čep), miris svježine koji ostaje, tekstura. Kosa nakon upotrebe kreme je bila ( i drugi dan nakon) predivna-puna sjajna, podatna i lako se raščešljava.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Sve mi se svidjelo. Nema negativnih strana.

U kojoj je mjeri proizvod učinkovit? Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO UČINKOVIT do 5 – IZNIMNO UČINKOVIT. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 5.
Proizvod je iznimno učinkovit. Sve što piše na ambalaži, tako uistinu i jest.

Sviđa li vam se miris regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Jako mi se sviđa miris regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream, dakle 1.

Sviđa li vam se tekstura regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Jako mi se sviđa tekstura regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream, dakle 1.

Sviđa li vam se pakiranje regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Pakiranje regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream mi se jako sviđa, dakle 1.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? 1.Sigurno 2. Vjerojatno 3. Možda 4. Vjerojatno ne 5. Sigurno ne
Sigurno bih kupila ovaj proizvod, dakle 1.

Koliko je duga vaša kosa? 1. Jako kratka 2. Kratka 3. Srednje duga 4. Duga 5. Jako duga 6. Do struka ili više
Moja kosa je duga no ne i jako duga, dakle 4.

Koliko se često šišate? 1. Jednom mjesečno 2. Jednom svaka 2 – 3 mjeseca 3. Jednom u 6 mjeseci 4. Rjeđe od navedenoga
Šišam se jednom mjesečno, dakle 1.

Koju marku šampona najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis
Najčešće upotrebljavam marku Elseve, dakle 1.

3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo
6. Gliss

Koje dodatne tretmane za kosu upotrebljavate osim šampona? 1. Regenerator 2.Maska 3. Krema 4. Ulje 5. Serum 6. Drugo 7. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Dodatne tretmane koje upotrebljavam su: 1. Regenerator; 2. Maska za kosu.

Koje marke dodatnih tretmana za kosu najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis 3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo 11. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Koristim marku Elseve, dakle 1.

Je li ovaj proizvod bolji ili ne od marke dodatnog tretmana za kosu koju najčešće upotrebljavate? 1. Puno bolji 2. Donekle bolji 3. Otprilike jednak 4. Donekle lošiji 5. Puno lošiji
Ovaj proizvod je puno bolji od marki proizvoda koje koristim.

brineta_25
  • 29.7.2019 13:15:28
  • Bodova: 6724
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste regenerativnu kremu Elseve Dream Long No Haircut Cream. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO do 10 – IZNIMNO. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 10.
Na skali od 1 do 10 iznimno sam zadovoljna regenerativnom kremom Elseve Dream Long No Haircut Cream.

Što vam se SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Kod ovog proizvoda svidio mi se dizajn bočice- stane u šaku bez opterećenja, lagana, čep je ekonomičan (nema "razlijevanja" kreme). Također mi se svidio miris- podsjeća me na tretman u frizerskom salonu. Tekstura kreme je idealna- samim tim što se može nanijeti na suhu i/ili mokru kosu. Kosa je na kraju jako zahvalna, vrhovi se sjaje i nisu slamati.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Sve mi se svidjelo, nema negativne stvari. Pravi profesionalni proizvod.

U kojoj je mjeri proizvod učinkovit? Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO UČINKOVIT do 5 – IZNIMNO UČINKOVIT. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 5.
Na skali od 1 do 5, proizvod je iznimno učinkovit (ocjena 5).

Sviđa li vam se miris regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Miris regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream mi se jako sviđa (Ocjena 1).

Sviđa li vam se tekstura regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Jako mi se sviđa tekstura regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream (Ocjena 1).

Sviđa li vam se pakiranje regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Jako mi se sviđa pakiranje regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream. (Ocjena 1).

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? 1.Sigurno 2. Vjerojatno 3. Možda 4. Vjerojatno ne 5. Sigurno ne
Sigurno bih kupila ponovo ovaj proizvod (Ocjena 1).

Koliko je duga vaša kosa? 1. Jako kratka 2. Kratka 3. Srednje duga 4. Duga 5. Jako duga 6. Do struka ili više
Moja kosa je duga. (Ocjena 4).

Koliko se često šišate? 1. Jednom mjesečno 2. Jednom svaka 2 – 3 mjeseca 3. Jednom u 6 mjeseci 4. Rjeđe od navedenoga
Šišam se jednom u šest mjeseci (Ocjena 3).

Koju marku šampona najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis
Najčešće upotrebljavam marku Elseve (Ocjena 1).

3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo
Druga po redu marka koju koristim je Gliss (Ocjena 6).

Koje dodatne tretmane za kosu upotrebljavate osim šampona? 1. Regenerator 2.Maska 3. Krema 4. Ulje 5. Serum 6. Drugo 7. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Dodatni tretmani koje koristim su: Maska za kosu (Ocjena 2) i serum (Ocjena 5).

Koje marke dodatnih tretmana za kosu najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis 3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo 11. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Marke dodatnih tretmana koje najčešće koristim su: Elseve (Ocjena 1), Pantene (Ocjena 5), Schauma (Ocjena 8).

Je li ovaj proizvod bolji ili ne od marke dodatnog tretmana za kosu koju najčešće upotrebljavate? 1. Puno bolji 2. Donekle bolji 3. Otprilike jednak 4. Donekle lošiji 5. Puno lošiji
Ovaj proizvod je puno bolji od marki dodatnih tretmana za kosu koje najčešće koristim. (Ocjena 1).

14zvoncica
  • 29.7.2019 13:56:09
  • Bodova: 8749
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste regenerativnu kremu Elseve Dream Long No Haircut Cream. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO do 10 – IZNIMNO. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 10.
10 - Iznimno sam zadovoljna sa Elseve Dream Long No Haircut Cream jer mi se stvarno svidjelo sve kod ovog proizvoda i kako mi kosa izgleda nakon korištenja.

Što vam se SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Na prvi pogled mi se svidjelo samo pakiranje koje je slatko ali i vrlo praktično. Volim proizvode koji se tako doziraju u dlan i onda nanose na kosu. Tekstura proizvoda mi se također sviđa jer nije niti pregusta, niti prerijetka nego taman lijepo maziva. Također mi se sviđa i miris koji je predivan i dugo se zadržava na kosi. Sviđa mi se efekt koji ovaj proizvod ostavlja na mojoj kosi, lijepo ju zagladi bez otežavanja, kosa je sjajna i jako mekana na dodir. Veliki plus dajem i činjenici da se kosa vrlo lako raščešlja i da ovaj proizvod sadrži zaštitu od toline.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Apsolutno mi se sve svidjelo.

U kojoj je mjeri proizvod učinkovit? Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO UČINKOVIT do 5 – IZNIMNO UČINKOVIT. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 5.
5 - Iznimno učinkovit za sada jer lijepo zagladi ispucale vrhove i kosa odmah izgleda zdravije i ljepše. Naravno kada ga budem duže koristila moći ću reći da li je spriječio buduće lomljenje kose ali za sada, nakon par korištenja vrlo sam zadovoljna kako moja kosa i pogotovo vrhovi izgledaju.

Sviđa li vam se miris regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
1. Jako mi se sviđa miris ove kreme za kosu, stvarno je predivan i vrlo ugodan te se dosta dugo zadržava na kosi.

Sviđa li vam se tekstura regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
1. Jako mi se sviđa tekstura regenerativne kreme koja je baš taman gustoće da se može lijepo raspodijeliti po kosi. Kada ju nanosim na mokru kosu kremu stavim na dlan i onda prođem kroz cijelu kosu i takav način mi je najdraži. Nakon sušenja stavim još malu količinu samo na vrhove kose da bi ih još dodatno zagladila.

Sviđa li vam se pakiranje regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
1. Jako mi se sviđa pakiranje jer izgleda baš slatko i praktično je za držanje i rukovanje. Najviše mi se sviđa čep koji se samo podigne i proizvod se može lijepo dozirati i istisnuti u dlan. Nije preveliko i ne zauzima puno mjesta te je vrlo praktično i za putovanja.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? 1.Sigurno 2. Vjerojatno 3. Možda 4. Vjerojatno ne 5. Sigurno ne
1. Sigurno ću ponovo kupiti ovaj proizvod jer već koristim i šampon iz ove linije i jako sam zadovoljna. Volim takvu vrstu proizvoda za kosu koji su višenamjenski te se mogu nanositi na nekoliko načina. Također mi se sviđa što se proizvod ne ispire i što pruža i zaštitu od topline. Uz sve to razlog zbog kojeg ću ga sigurno ponovno kupiti je i efekt koji ostavlja na mojoj kosi i stvarno ju čini zaglađenom i ljepšom.

Koliko je duga vaša kosa? 1. Jako kratka 2. Kratka 3. Srednje duga 4. Duga 5. Jako duga 6. Do struka ili više
4. Moja kosa je duga ali se nadam da će uz ovu kremu postati manje lomljiva pa samim time i duža. Jer voljela bih imati još malo dužu ali zdravu kosu bez ispucalih vrhova.

Koliko se često šišate? 1. Jednom mjesečno 2. Jednom svaka 2 – 3 mjeseca 3. Jednom u 6 mjeseci 4. Rjeđe od navedenoga
2. Šišam se otprilike svaka tri mjeseca. Toliko često se i bojam tj. izvlačim pramenove pa nakon toga odmah i pošišam vrhove kako bi mi kosa bila zdrava .

Koju marku šampona najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis
1. Elseve šampon iz iste ove linije koristim kod svakog pranja a Elseve Color-Vive Purple koristim jednom tjedno.

3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo
10. Drugo tj. korstim samo Elseve marku šampona.

Koje dodatne tretmane za kosu upotrebljavate osim šampona? 1. Regenerator 2.Maska 3. Krema 4. Ulje 5. Serum 6. Drugo 7. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
2. Maska za kosu je kod mene obavezna poslije svakog šamponiranja.
3. Kremu za kosu nanosim nakon pranja kose na mokru kosu i ponekad dodatno na suhe vrhove.
4. Ulje koristim ponekad kako bih nahranila i zagladila vrhove ali u zadnje vrijeme u tu svrhu više volim koristiti kreme za kosu jer su mi draže teksturom.

Koje marke dodatnih tretmana za kosu najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis 3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo 11. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
6. Gliss maske za kosu najčešće upotrebljam jer su mi se pokazale odličnima. Ali mislim da ću sljedeći put uzeti i masku iz ove Elseve linije jer do sada mi se sve svidjelo pa ne sumnjam da je i ona dobra.

Je li ovaj proizvod bolji ili ne od marke dodatnog tretmana za kosu koju najčešće upotrebljavate? 1. Puno bolji 2. Donekle bolji 3. Otprilike jednak 4. Donekle lošiji 5. Puno lošiji
2. Donekle bolji. Prekratko ga koristim da bih mogla reći da je najbolji koji sam isprobala ali za sada mi se stvarno jako sviđa ovaj proizvod. Ako mi ojača kosu i spriječi daljnje lomljene vrhova onda će definiivno biti bolji od onoga što sam prije koristila.

oneg1rl
  • 29.7.2019 16:51:33
  • Bodova: 4510
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste regenerativnu kremu Elseve Dream Long No Haircut Cream. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO do 10 – IZNIMNO. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 10.
9- jako sam zadovoljna proizvodom.

Što vam se SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Sviđa mi se bočica,mala je,praktična, krema se lako istisne iz nje. Miris je prekrasan. U početku malo preintenzivan, poslije puno bolji. Ostaje na kosi. Također mi se sviđa što krema ne ostavlja masni trag na kosi. Probala sam je nanjeti i na vlažnu i na suhu kosu ( nakon pranja i sušenja) i kosa nije uopće masna. Također mi se sviđa što je kosa glatka i podatna.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Sve mi se sviđa. Eto,mpżda jedino taj preintenzivan miris u početku,kad se tek krema nanese.

U kojoj je mjeri proizvod učinkovit? Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO UČINKOVIT do 5 – IZNIMNO UČINKOVIT. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 5.
3- stavila sam ocjenu dobar, samo zato što prekratko koristim ovaj proizvod da bih sa 100% sigurnošću mogla reći koliko je učinkovit. Dva puta sam ga koristila,koliko mi je kosa brže narasla ne znam, a ni koliko sam sanirala ispucale vrhove. Sve u svemu,mislim da odmoći neće.

Sviđa li vam se miris regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
1.Jako mi se sviđa miris. Ponavljam samo da mi je u početku preintenzivan,al poslije mi je odličan. Dugo ostaje na kosi.

Sviđa li vam se tekstura regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
1.jako mi se sviđa tekstura. Nekako je nježna, lako se nanosi, ne ostavlja masne tragove.

Sviđa li vam se pakiranje regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
1. Jako mi se sviđa pakiranje. Malo je, praktično. Svugdje stane. Razmišljala sam jedino bi li bilo praktičnije da se krema nanosi kroz pumpicu umjesto ovako,preko čepa,ali sasvim mi odgovara i ovaj način.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? 1.Sigurno 2. Vjerojatno 3. Možda 4. Vjerojatno ne 5. Sigurno ne
2.vjetojatno bih kupila ovaj proizvod ponovno.

Koliko je duga vaša kosa? 1. Jako kratka 2. Kratka 3. Srednje duga 4. Duga 5. Jako duga 6. Do struka ili više
3.srednje duga,valjda je to točan opis. Dužine je do lopatica.

Koliko se često šišate? 1. Jednom mjesečno 2. Jednom svaka 2 – 3 mjeseca 3. Jednom u 6 mjeseci 4. Rjeđe od navedenoga
Hmm, kako kada, al recimo 2.jedn svaka 2-3 mjeseca,iako,zna biti iznimaka.

Koju marku šampona najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis
Svašta koristim,al najcesce 1.Elseve,

3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo
5.Pantene,6.Gliss

Koje dodatne tretmane za kosu upotrebljavate osim šampona? 1. Regenerator 2.Maska 3. Krema 4. Ulje 5. Serum 6. Drugo 7. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Regenerator,masku,ulje i sad sam pocela i ovaj serum/kremu za ispucale vrhove

Koje marke dodatnih tretmana za kosu najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis 3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo 11. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
1.Elseve,5.Pantene,Macadamia Oil,La Petit Marseliese

Je li ovaj proizvod bolji ili ne od marke dodatnog tretmana za kosu koju najčešće upotrebljavate? 1. Puno bolji 2. Donekle bolji 3. Otprilike jednak 4. Donekle lošiji 5. Puno lošiji
3.Otprilike jednak

kendra
  • 29.7.2019 20:16:52
  • Bodova: 2940
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste regenerativnu kremu Elseve Dream Long No Haircut Cream. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO do 10 – IZNIMNO. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 10.
9. Zadovoljna sam kremom u gotovo svim aspektima. Ocjena je smanjena na 9 samo zato što ne mogu govoriti o dugoročnom poboljšanju ispucalih vrhova s obzirom da sam kremu imala priliku koristiti samo nekoliko dana. Apsolutno me oduševio miris kreme i trenutni osjećaj zaglađivanja kose i svilenkasti izgled koji joj krema pruža.

Što vam se SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Kad mi je proizvod stigao, prvo što me iznenadilo je njegova količina. Očekivala sam malu bočicu u kakvima tretmani za kosu vrlo često dolaze, tako da me razveselila bočila od 200 ml. Nakon toga me oduševio miris kreme - vrlo je ugodan, nije jak i napadan, a opet zamirišite cijelu kupaonu kod nanošenja :)
Tekstura je također plus - krema je lagana, nije masna i teška te se lako nanosi i upija.
Trenutni efekt kreme je zamjetan, zaglađuje kosu i čini ju sjajnijom.Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Nemam zamjerki proizvodu. Samo bih navela da ne mogu reći ništa vezano za dugoročni efekt, odnosno hoće li proivod zaista odgoditi potrebu za šišanjem s obzirom da sam ga imala priliku koristiti samo nekoliko dana.U kojoj je mjeri proizvod učinkovit? Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO UČINKOVIT do 5 – IZNIMNO UČINKOVIT. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 5.
5. Proizvod je iznimno učinkovit kod nanošenja. Trenutno čini kosu zaglađenijom, mekanijom te sjajnom i mirisnom te se taj osjećaj dugo zadržava u kosi. Ipak, za ocjenu dugotrajne učinkovitosti potrebno je malo duže ispitivanje proizvoda.

Sviđa li vam se miris regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
1. Miris mi je jako sviđa. Vrlo je specifičan i zamjetan, ali to ne znači da je istovremeno jak i napadan, dapače, vrlo je ugodan i osvježavajuć. U svakom slučaju će postići efekt da se svi zapitaju što to fino miriši kad prođete pored njih :)Sviđa li vam se tekstura regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
1. Jako. Tekstura je lagana i nije masna, što je vrlo važan faktor. Vrlo lako se nanosi i brzo se upija. Ne ostavlja kosu masnom i ne ostavlja osjećaj težine u kosi.

Sviđa li vam se pakiranje regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
1. Jako. Bočica odmah privlači pogled zbog intenzivnih boja, praktična je i ugodna za držanje u ruci. Ima praktičan čep koji olakšava doziranje proizvoda.Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? 1.Sigurno 2. Vjerojatno 3. Možda 4. Vjerojatno ne 5. Sigurno ne
1. Sigurno da. Čak i ako možda ne postiže dugotrajni efekt, odnosno čak i ako ne odgodi nužno skraćivanje vrhova, što mi uvijek teško pada, nastavit ću koristiti ovaj proizvod jer su mi i trenutni učinci vrlo zadovoljavajući, a ono što me najviše osvojilo je miris.Koliko je duga vaša kosa? 1. Jako kratka 2. Kratka 3. Srednje duga 4. Duga 5. Jako duga 6. Do struka ili više
4. Duga. Kosa mi seže do nešto ispod sredine leđa.Koliko se često šišate? 1. Jednom mjesečno 2. Jednom svaka 2 – 3 mjeseca 3. Jednom u 6 mjeseci 4. Rjeđe od navedenoga
2. Jednom svaka 2 – 3 mjeseca.Koju marku šampona najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis
3. Botanicals. Volim mijenjati šampone, ali u zadnje vrijeme najčešće koristim Botanicals.3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo
-

Koje dodatne tretmane za kosu upotrebljavate osim šampona? 1. Regenerator 2.Maska 3. Krema 4. Ulje 5. Serum 6. Drugo 7. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Koristim sve od navedenog, naravno, ne istovremeno. Gotovo iza svakog pranja nanesem regenerator, a otprilike jednom tjedno stavim i masku. Osim toga često na kosu nanosim prirodna ulja poput kokosovog.Koje marke dodatnih tretmana za kosu najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis 3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo 11. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
10. Drugo. Od regeneratora često koristim Botanicals, ali što se tiče ostalih tretmana, kao što su ulja, najčešće se odlučujem za prirodna ulja poput kokosovog ili ricinusovog.Je li ovaj proizvod bolji ili ne od marke dodatnog tretmana za kosu koju najčešće upotrebljavate? 1. Puno bolji 2. Donekle bolji 3. Otprilike jednak 4. Donekle lošiji 5. Puno lošiji
3. Otprilike jednak. Ne koristim često kreme za kosu, pa ga ne mogu najbolje usporediti sa proizvodima te vrste, ali ima jednako dobar učinak kao i neki drugi prirodni proizvodi koje volim nanositi na kosu kako bih nahranila ispucane vrhove.

nkontesanera
  • 24.7.2019 13:52:53
  • Bodova: 3659
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste regenerativnu kremu Elseve Dream Long No Haircut Cream. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO do 10 – IZNIMNO. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 10.
Pakiranje Elseve Dream Long No Haircut Cream je predivno, i uvijek me privuče ta lijepa ambalaža u dućanu. Čim sam otvorila flašicu soba se ispunila vrlo ugodnim mirisom.
Piše kako „No haircut krema“ štiti kosu od lomljenja, zaglađuje ispucale vrhove i štiti kosu od topline do 180 ° C, te da se krema nanosi na suhu ili vlažnu kosu, bez ispiranja. Ja naravno nisam mogla čekati do vremena pranja kose već sam u sred bijelog dana i bez potrebe za pranjem nanijela „No haircut kremu“ na vrhove svoje kose. Nakon desetak minuta vrhovi su bili suhi i mekani, nježni na opip i vrlo podatni za oblikovanje svakog pramena ponaosob. Bila sam u jednom mirisnom oblaku i vrlo sretna zbog malo te ljubavi koju je moja kosa osjetila zbog „No haircut kreme“.
Drugi dan na večer sam oprala kosu i nanijela „No haircut kremu“ na mokru kosu. Osušila fenom i otišla spavati. Cijelu noć je moja soba predivno mirisala i osjećala sam se kao kraljica u krevetu. Ujutro je moja kosa imala jednu finu teksturu, taj mirisni film kojim je bila obavijena dao joj je jednu bogatu notu svilenkastog sjaja. Fantastičan osjećaj mekoće dodira i opet taj mirisni oblak zbog kojeg znam kako je moja kosa njegovana i zaštićena. Hvala Ženo što si mi omogućila isprobati ovu divotu. Od danas mijenjam svoj regenerator za kosu i koristim „No haircut kremu.“Što vam se SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Prvenstveno mi se svidjelo pakiranje s predivnim bojama i ekonomičnim čepom. Onda je taj fino senzualni miris koji obavije cijelu sobu.... tekstura kose poslije nanošenja je famozna...

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
još nisam otkrila što mi se ne sviđa, za sada je i više nego OK

U kojoj je mjeri proizvod učinkovit? Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO UČINKOVIT do 5 – IZNIMNO UČINKOVIT. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 5.
5

Sviđa li vam se miris regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
1. jako mi se sviđa

Sviđa li vam se tekstura regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
1. jako mi se sviđa

Sviđa li vam se pakiranje regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
1. jako mi se sviđa

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? 1.Sigurno 2. Vjerojatno 3. Možda 4. Vjerojatno ne 5. Sigurno ne
1. Sigurno

Koliko je duga vaša kosa? 1. Jako kratka 2. Kratka 3. Srednje duga 4. Duga 5. Jako duga 6. Do struka ili više
3. Srednje duga

Koliko se često šišate? 1. Jednom mjesečno 2. Jednom svaka 2 – 3 mjeseca 3. Jednom u 6 mjeseci 4. Rjeđe od navedenoga
2. Jednom svaka 2 – 3

Koju marku šampona najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis
1. Elseve i
8. Schauma

3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo
8. Schauma

Koje dodatne tretmane za kosu upotrebljavate osim šampona? 1. Regenerator 2.Maska 3. Krema 4. Ulje 5. Serum 6. Drugo 7. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
1. Regenerator i ponekad
2.Maska

Koje marke dodatnih tretmana za kosu najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis 3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo 11. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
5. Pantene

Je li ovaj proizvod bolji ili ne od marke dodatnog tretmana za kosu koju najčešće upotrebljavate? 1. Puno bolji 2. Donekle bolji 3. Otprilike jednak 4. Donekle lošiji 5. Puno lošiji
1. Puno bolji

12av
  • 27.7.2019 15:32:54
  • Bodova: 7042
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste regenerativnu kremu Elseve Dream Long No Haircut Cream. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO do 10 – IZNIMNO. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 10.
Jako sam zadovoljna ovom regenerativnom kremom stoga je moja ocjena 10

Što vam se SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Prije svega svidio mi se miris ovoga proizvoda. Stvarno lijepo miriše, a kada sam ga stavila na kosu miris je ostao dosta dugo na kosi. Također sviđa mi se i ambalaža i jednostavno otvaranje poklopca. Korištenjem ove kreme primijetila sma da mi je kosa manje ispucala.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Nemam negativnih komentara za ovaj proizvod.

U kojoj je mjeri proizvod učinkovit? Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO UČINKOVIT do 5 – IZNIMNO UČINKOVIT. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 5.
Tu dajem ocjenu 4.

Sviđa li vam se miris regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Jako mi se sviđa miris regenerativne kreme.

Sviđa li vam se tekstura regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Također i tekstura ove kreme mi se jako sviđa.

Sviđa li vam se pakiranje regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Pakiranje je vrlo lijepo stoga ovdje dajem ocjenu 1.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? 1.Sigurno 2. Vjerojatno 3. Možda 4. Vjerojatno ne 5. Sigurno ne
Sigurno ću ga ponovno kupiti.

Koliko je duga vaša kosa? 1. Jako kratka 2. Kratka 3. Srednje duga 4. Duga 5. Jako duga 6. Do struka ili više
Moja kosa je srednje duga.

Koliko se često šišate? 1. Jednom mjesečno 2. Jednom svaka 2 – 3 mjeseca 3. Jednom u 6 mjeseci 4. Rjeđe od navedenoga
Šišam se svaka 2-3 mjeseca.

Koju marku šampona najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis
Koristim prirodne šampone marke Bottega Verde.

3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo
Koristim prirodne šampone marke Bottega Verde.

Koje dodatne tretmane za kosu upotrebljavate osim šampona? 1. Regenerator 2.Maska 3. Krema 4. Ulje 5. Serum 6. Drugo 7. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Upotrebljavam regenerator.

Koje marke dodatnih tretmana za kosu najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis 3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo 11. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Upotrebljavam marku Bottega Verde.

Je li ovaj proizvod bolji ili ne od marke dodatnog tretmana za kosu koju najčešće upotrebljavate? 1. Puno bolji 2. Donekle bolji 3. Otprilike jednak 4. Donekle lošiji 5. Puno lošiji
Otprilike je jednak proizvodu kojega ja upotrebljavam.

sderonja
  • 28.7.2019 18:46:21
  • Bodova: 4003
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupio bih ga opet
Isprobali ste regenerativnu kremu Elseve Dream Long No Haircut Cream. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO do 10 – IZNIMNO. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 10.
8. Proizvod mi se svidio
Što vam se SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Svidjela mi se ambalaža, vizualno je vrlo dopadljivog dizajna u kombinaciji narančastih i fuksija tonova vrlo ugodnih za pogled. Čep je praktičan za doziranje proizvoda. Tekstura je također dobra, vrlo je kremozna i ugodna na dodir. Djelovanje proizvoda je u skladu s obećanjima, njeguje kosu, zaglađuje vrhove i štiti je od oštećenja. Dodatni sastojci proizvoda biljni keratin, vitamini i ulje ricinusa trebali bi dužim korištenjem ojačati kosu. Naročito mi je praktičan u ovom ljetnom periodu zbog toga što se može nanositi i na suhu i mokru kosu. Na godišnjem odmoru kosu ne feniram nakon pranja, samo je pustim da se prirodno posuši i dobije efekt morskih valova, no iduće jutro ti valovi se rasprše… E, tu na scenu stupa Elseve Dream Long No Haircut Cream! Nakon nanošenja kreme kosa se regenerira i opet vrati u formu valova pa sam je zato koristila svakodnevno. Osim što zatvara rascvjetale vrhove djeluje i malo poput učvršćivača pa lijepo formira valove na kosi. Probala sam i fenirati kosu nakon pranja i nanošenja Elseve Dream Long No Haircut kreme i kosa se dobro ponaša. Četka lijepo klizi po kosi i kosa se lijepo uvija i ne djeluje masno iako sam stavila popriličnu količinu kreme... Nakon feniranja kosa je na dodir svilena i meka tako da je krema ispunila moja očekivanja. Miris proizvoda me je oduševio jer je prekrasan i dugotrajan.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Nije bilo ničega što mi se ne bi svidjelo.

U kojoj je mjeri proizvod učinkovit? Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO UČINKOVIT do 5 – IZNIMNO UČINKOVIT. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 5.
4 -Ovaj proizvod je vrlo učinkovit. Ispunjava obećanja , čini kosu svilenom i mekom i štiti je od vanjskih utjecaja.

Sviđa li vam se miris regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
1.Jako. Miris me oduševio!!!
Osjeti se i prilikom nanošenja proizvoda i nakon toga kad se već posuši na kosi.

Sviđa li vam se tekstura regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
1. Jako
Tekstura mi se jako sviđa jer je kremozna i dovoljno gusta da lako izlazi iz bočice a da kod nanošenja ne kapa. Lako se nanosi i kosa je dobro upije.
Sviđa li vam se pakiranje regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
2.Donekle

Bočica je lijepog dizajna ali na prvu me ne asocira da se radi o nekom posebnom tretmanu za kosu. Izgleda poput običnog regeneratora. Možda bi bilo bolje da je proizvod upakiran u bočicu sa pumpicom jer to sugerira da se radi o nekakvom tretmanu.Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? 1.Sigurno 2. Vjerojatno 3. Možda 4. Vjerojatno ne 5. Sigurno ne
2. Vjerojatno
Proizvod bi vjerojatno opet kupila zbog toga što ovaj proizvod uspješno zamjenjuje dva do tri proizvoda koje inače koristim: regenerator, masku i donekle serum za kosu. Također planiram kupiti i masku za kosu iz iste linije.

Koliko je duga vaša kosa? 1. Jako kratka 2. Kratka 3. Srednje duga 4. Duga 5. Jako duga 6. Do struka ili više
3.Srednje duga

Koliko se često šišate? 1. Jednom mjesečno 2. Jednom svaka 2 – 3 mjeseca 3. Jednom u 6 mjeseci 4. Rjeđe od navedenoga
2. Jednom svaka 2 – 3 mjeseca
Redovito njegujem svoju kosu i štitim je od oštećenja serumom za vrhove tako da zaista nemam potrebe češće je šišati. Čak i nakon tri mjeseca vrhovi nisu vidljivo oštećeni, šišam je samo preventivno i da bi zadržala formu frizure.Koju marku šampona najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis
1. Elseve i druge šampone.
Najčešće kupim šampon koji je trenutno na akciji a kremaste je strukture tako da svi od ponuđenih dolaze u obzir. Mislim da kod samog šampona nema neke velike razlike u kvaliteti kod ovih vodećih proizvođača. Svi su dobre kvalitete ali šampon je kratko na kosi i ispire se s kose tako da nema dugotrajno djelovanje na regeneraciju kose.3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo

1. Elseve i druge šampone.
Najčešće kupim šampon koji je trenutno na akciji a kremaste je strukture tako da svi od ponuđenih dolaze u obzir. Mislim da kod samog šampona nema neke velike razlike u kvaliteti kod ovih vodećih proizvođača. Svi su dobre kvalitete a šampon je prekratko na kosi i ispire se s kose tako da nema dugotrajno djelovanje na regeneraciju kose.Koje dodatne tretmane za kosu upotrebljavate osim šampona? 1. Regenerator 2.Maska 3. Krema 4. Ulje 5. Serum 6. Drugo 7. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
1. Regenerator
2. Maska
5. Serum
6. Drugo- šampon za matiranje žutih tonova na mojim pramenovimaKoje marke dodatnih tretmana za kosu najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis 3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo 11. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
1. Elseve Purple šampon
10. Drugo- Avon serum za oštećene vrhove
- Dixon masku za kosu
Je li ovaj proizvod bolji ili ne od marke dodatnog tretmana za kosu koju najčešće upotrebljavate? 1. Puno bolji 2. Donekle bolji 3. Otprilike jednak 4. Donekle lošiji 5. Puno lošiji
2. Donekle bolji
Dobro je što mi ovaj proizvod zamjenjuje tri proizvoda koje inače koristim pa bi je zbog tog praktičniji, no ipak nije toliko efikasan kao serum za vrhove koji koristim i jako sam zadovoljna njime. On mi zatvori eventualno oštećene vrhove i sprječava oštećenja kose pa se dugoročno kod puštanja kose stvarno osjeti da je kosa manje oštećena i da nije potrebno često šišanje vrhova. Također olakšava oblikovanje kose jer četka samo klizi po kosi.
zoemor
  • 30.7.2019 15:44:04
  • Bodova: 7986
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste regenerativnu kremu Elseve Dream Long No Haircut Cream. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO do 10 – IZNIMNO. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 10.
Iznimno sam zadovoljna regenerativnom kremom Elseve Dream Long. Krema olakšava raščešljavanje duge kose, štiti kosu od lomljenja i od topline do 180 stupnjeva i pravi je spas za dugu kosu poput moje. Krema se nanosi na vlažnu ili suhu kosu, bez ispiranja, a nakon prvog nanošenja vrhovi kose su zaglađeni i sjajni. Krema je lagane teksture, ne ostavlja osjećaj neprirodne težine na kosi i kosa ne izgleda masno nakon nanošenja kreme.

Što vam se SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Pakiranje proizvoda je predivno i ambalaža je jako praktična za korištenje. Miris Elseve Dream Long regenerativne kreme me oduševio, jer nije prejak, ali je dovoljno izdržljiv da kosa miriše dugo nakon nanošenja kreme. Tekstura kreme mi se također sviđa, jer je lagana i ne ostavlja kosu ljepljivom niti masnom.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Nisam našla niti jednu manu ovom proizvodu.

U kojoj je mjeri proizvod učinkovit? Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO UČINKOVIT do 5 – IZNIMNO UČINKOVIT. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 5.
Regenerativna krema je iznimno učinkovita, jer daje zdravi sjaj ispucalim vrhovima, zglađuje ih, a pritom i predivno miriši i brzo se upija u kosu.

Sviđa li vam se miris regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Jako mi se sviđa miris regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream. Miris je pravi ljetni, dugotrajan je i profinjen.

Sviđa li vam se tekstura regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Tekstura regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream mi se jako sviđa. Krema je lagana, prozračne teksture koja se brzo apsorbira, a da pritom ne masti kosu.

Sviđa li vam se pakiranje regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Pakiranje regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream mi se jako sviđa. Privlačnog je dizajna i jako je praktično za korištenje. Krema se lagano istiskuje iz bočice bez razlijevanja, a bočica nije prevelika te je praktična i za ponijeti na putovanja.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? 1.Sigurno 2. Vjerojatno 3. Možda 4. Vjerojatno ne 5. Sigurno ne
Sigurno ću ponovno kupiti ovaj proizvod.

Koliko je duga vaša kosa? 1. Jako kratka 2. Kratka 3. Srednje duga 4. Duga 5. Jako duga 6. Do struka ili više
Imam jako dugu ravnu kosu.

Koliko se često šišate? 1. Jednom mjesečno 2. Jednom svaka 2 – 3 mjeseca 3. Jednom u 6 mjeseci 4. Rjeđe od navedenoga
Šišam se jednom svaka 2-3 mjeseca.

Koju marku šampona najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis
Najčešće koristim Elseve šampone za masno tjeme i suhe vrhove.

3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo
Elseve

Koje dodatne tretmane za kosu upotrebljavate osim šampona? 1. Regenerator 2.Maska 3. Krema 4. Ulje 5. Serum 6. Drugo 7. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Osim šampona i regeneratora nisam upotrebljavala druge tretmane. Odsad ću definitivno ovu kremu uvrstiti u svoje proizvode za njegu kose.

Koje marke dodatnih tretmana za kosu najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis 3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo 11. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Od dodatnih tretmana koristim samo Elseve regenerator za kosu.

Je li ovaj proizvod bolji ili ne od marke dodatnog tretmana za kosu koju najčešće upotrebljavate? 1. Puno bolji 2. Donekle bolji 3. Otprilike jednak 4. Donekle lošiji 5. Puno lošiji
Dosad nisam redovito nanosila kreme niti serume za njegu vrhova, jer su mi svi koje sam prethodno probala koristiti mastili kosu i ostavljali osjećaj težine u kosi, no to definitivno nije slučaj s ovom kremom koja me oduševila svojom prozračnom teksturom i koju ću nastaviti redovito koristiti.

brownie157
  • 30.7.2019 16:52:14
  • Bodova: 18705
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste regenerativnu kremu Elseve Dream Long No Haircut Cream. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO do 10 – IZNIMNO. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 10.
10 – iznimno sam zadovoljna s regenerativnom kremom.

Što vam se SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Već nakon prvog nanošenja proizvoda na suhu kosu, kosa postaje meka na dodir i izgleda zdravije (manje ispucalih vrhova). Proizvod se lako nanosi i vrlo mi je bitno to što ne masti kosu. Najviše mi se svidio predivan miris koji traje i zbog kojeg bih, sve i da proizvod nema drugih (pozitivnih) strana, ponovno kupila isti.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Za proizvod i njegove karakteristike nemam loših komentara. Kada je riječ o ambalaži, bilo bi super da postoji i veće pakiranje zbog osoba s jako dugom te gustom kosom.

U kojoj je mjeri proizvod učinkovit? Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO UČINKOVIT do 5 – IZNIMNO UČINKOVIT. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 5.
5 – iznimno učinkovit.

Sviđa li vam se miris regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Razlog više što ću ponovno kupiti ovaj proizvod upravo je miris koji je zaista predivan.

Sviđa li vam se tekstura regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Jako mi se svidjela kremasta tekstura proizvoda. Također mi se svidjelo što ruke nakon nanošenja kreme nisu ljepljive.

Sviđa li vam se pakiranje regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Sviđa mi se pakiranje proizvoda – čep na bočici omogućava lakše doziranje i jednostavno otvaranje, dobar odabir boja.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? 1.Sigurno 2. Vjerojatno 3. Možda 4. Vjerojatno ne 5. Sigurno ne
Sigurno ću ponovno kupiti ovaj proizvod.

Koliko je duga vaša kosa? 1. Jako kratka 2. Kratka 3. Srednje duga 4. Duga 5. Jako duga 6. Do struka ili više
Jako duga.

Koliko se često šišate? 1. Jednom mjesečno 2. Jednom svaka 2 – 3 mjeseca 3. Jednom u 6 mjeseci 4. Rjeđe od navedenoga
Jednom u 6 mjeseci.

Koju marku šampona najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis
-

3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo
Drugo - Nivea Hairmilk.

Koje dodatne tretmane za kosu upotrebljavate osim šampona? 1. Regenerator 2.Maska 3. Krema 4. Ulje 5. Serum 6. Drugo 7. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Upotrebljavam regenerator i kremu.

Koje marke dodatnih tretmana za kosu najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis 3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo 11. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
L'Oreal Elseve i Nivea Hairmilk.

Je li ovaj proizvod bolji ili ne od marke dodatnog tretmana za kosu koju najčešće upotrebljavate? 1. Puno bolji 2. Donekle bolji 3. Otprilike jednak 4. Donekle lošiji 5. Puno lošiji
Do sada sam koristila L'Oreal Elseve kremu s kojom sam jednako tako zadovoljna no, sada, prednost dajem testiranom proizvodu jer nakon nanošenja kreme kosa predivno miriše, izgleda zdravije i postaje meka na dodir. Testiran proizvod smatram puno boljim.

sjenica
  • 31.7.2019 12:01:13
  • Bodova: 25926
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste regenerativnu kremu Elseve Dream Long No Haircut Cream. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO do 10 – IZNIMNO. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 10.
Iznimno sam zadovoljna Elseve Dream Long No Haircut Cream regenerativnom kremom.

Što vam se SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Svidio mi se miris proizvoda i tekstura koja nije ljepljiva. Zatim mi se svidjelo što se proizvod može nanositi na suhu ili vlažnu kosu. Kosa mi je nakon nanošenja zaglađenija i ima zdravi sjaj. Nakon nanošenja proizvoda kosu lakše raščešljavam.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Sve mi se svidjelo.

U kojoj je mjeri proizvod učinkovit? Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO UČINKOVIT do 5 – IZNIMNO UČINKOVIT. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 5.
Proizvod je iznimno učinkovit.

Sviđa li vam se miris regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Miris regenerativne kreme mi se jako sviđa jer je ugodan i dugo ostaje na kosi.

Sviđa li vam se tekstura regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Tekstura regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream mi se jako sviđa.

Sviđa li vam se pakiranje regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Pakiranje regenerativne kreme mi se jako sviđa jer se proizvod jednostavno istiskuje i pakiranje je praktično pa stane u kozmetičku torbicu.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? 1.Sigurno 2. Vjerojatno 3. Možda 4. Vjerojatno ne 5. Sigurno ne
Sigurno bih opet kupila Elseve Dream Long No Haircut Cream regenerativnu kremu.

Koliko je duga vaša kosa? 1. Jako kratka 2. Kratka 3. Srednje duga 4. Duga 5. Jako duga 6. Do struka ili više
Moja kosa je duga.

Koliko se često šišate? 1. Jednom mjesečno 2. Jednom svaka 2 – 3 mjeseca 3. Jednom u 6 mjeseci 4. Rjeđe od navedenoga
Šišam se jednom u 6 mjeseci.

Koju marku šampona najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis
Najčešće upotrebljavam Elseve marku šampona.

3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo
Ove marke ne upotrebljavam.

Koje dodatne tretmane za kosu upotrebljavate osim šampona? 1. Regenerator 2.Maska 3. Krema 4. Ulje 5. Serum 6. Drugo 7. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Dodatni tretmani za kosu koje upotrebljavam su regenerator i krema za kosu.

Koje marke dodatnih tretmana za kosu najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis 3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo 11. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Najčešće upotrebljavam Elseve i Gliss marke dodatnih tretmana.

Je li ovaj proizvod bolji ili ne od marke dodatnog tretmana za kosu koju najčešće upotrebljavate? 1. Puno bolji 2. Donekle bolji 3. Otprilike jednak 4. Donekle lošiji 5. Puno lošiji
Ovaj proizvod je donekle bolji od Gliss marke dodatnog tretmana.

vmarina
  • 31.7.2019 20:44:31
  • Bodova: 50630
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste regenerativnu kremu Elseve Dream Long No Haircut Cream. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO do 10 – IZNIMNO. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 10.
10

Što vam se SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Do sada sam bila skeptična prema regeneratorima koji se ne ispiru jer sam jednom davno probala jedan i mastio mi je kosu. Regenerativna krema me ugodno iznenadila, nanijela sam je na mokru kosu, uopće mi nije zalijepila kosu i nakon što se kosa osušila bila je lepršava. Moram napomenuti kako imam polukovrčavu kosu koja se lako zamasti.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Nema ničeg posebnog što mi se nije svidjelo.

U kojoj je mjeri proizvod učinkovit? Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO UČINKOVIT do 5 – IZNIMNO UČINKOVIT. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 5.
Za moju kosu je regenerativna krema Elseve iznimno učinkovita, naime ukrotila je moju polukovrčavu kosu, definirala je kovrče i što je najvažnije nije je zamastila, potrajala je frizura tri dana (nisam pobornik svakodnevnog pranja kose).

Sviđa li vam se miris regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
1. Sviđa mi se miris regenerativne kreme, lagan je i nježan.

Sviđa li vam se tekstura regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
1. Tekstura regenerativne kreme Elseve mi se sviđa, nije prerijetka ni pregusta i lijepo se jednoliko rasporedi po kosi.

Sviđa li vam se pakiranje regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
1. Pakiranje je praktično, može se ponijeti i na put jer ne zauzima puno mjesta.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? 1.Sigurno 2. Vjerojatno 3. Možda 4. Vjerojatno ne 5. Sigurno ne
1. Sigurno ću kupiti regenerativnu kremu Elseve kad ovu potrošim jer je praktična, ne mora se ispirati, ne masti kosu, definira kovrče i ugodno miriše.

Koliko je duga vaša kosa? 1. Jako kratka 2. Kratka 3. Srednje duga 4. Duga 5. Jako duga 6. Do struka ili više
3. Kosa mi je srednje duga s polukovrčama pa brzo izgubi formu i trebam je prati svakodnevno.

Koliko se često šišate? 1. Jednom mjesečno 2. Jednom svaka 2 – 3 mjeseca 3. Jednom u 6 mjeseci 4. Rjeđe od navedenoga
2. Nastojim se šišati svaka 2-3 mjeseca jer mi ispucju vrhovi i kosa djeluje neuredno.

Koju marku šampona najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis
Najčešće biram šampone za poticanje rasta kose i volumen jer mi se nakon poroda kosa prorijedila, a kako dojim ne mogu isprobati nekakav invazivni hormonski tretman.

3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo
Najčešće biram šampone za poticanje rasta kose i volumen jer mi se nakon poroda kosa prorijedila, a kako dojim ne mogu isprobati nekakav invazivni hormonski tretman.

Koje dodatne tretmane za kosu upotrebljavate osim šampona? 1. Regenerator 2.Maska 3. Krema 4. Ulje 5. Serum 6. Drugo 7. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Dosta ćesto znam staviti ulje na vrhove kako ne bi pucali, ali i kako bi nahranila kosu. Nakon svakog pranja kose koristim i regenerator, a povremeno znam staviti i domaću masku od žumanjka, maslinovog ulja i limuna.

Koje marke dodatnih tretmana za kosu najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis 3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo 11. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Za vrhove mi se posebno svidjelo jojoba ulje iz Mullera, dosta dugo sam ga koristila za vrhove nakon pranja kose.

Je li ovaj proizvod bolji ili ne od marke dodatnog tretmana za kosu koju najčešće upotrebljavate? 1. Puno bolji 2. Donekle bolji 3. Otprilike jednak 4. Donekle lošiji 5. Puno lošiji
1. Za prvo korištenje smatram da je puno bolji, jer mi vrhovi izgledaju nahranjeno, kosa se ne masti i frizura duže traje. Moram ga pokušati nanijeti i na suhu kosu kako bi vidjela razliku.

merida
  • 31.7.2019 22:03:56
  • Bodova: 22790
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Isprobali ste regenerativnu kremu Elseve Dream Long No Haircut Cream. Tražimo vaše iskreno mišljenje koliko ste zadovoljni proizvodom. Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO do 10 – IZNIMNO. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 10.
Iznimno (10) sam zadovoljna Elseve Dream Long No Haircut Cream regenerativnom kremom za kosu. Krema je fine glatke teksture, miris je odličan, dugo se osjeti na kosi i miriši cijela kupaonica neko vrijeme od nje. Ambalaža je jako praktična zbog čepa koji se otvara povlačenjem gore i zatvara se pritiskom prema dolje tako da se može otvoriti i zatvoriti jednom rukom. Dizajn ambalaže je ok, jer je bočica praktična za korištenje, veličina je također ok tako da ne zauzima puno mjesta ako se nosi na putovanje. Kombinacija ružičaste i narančaste boje je odlična baš onako privlačna, upečatljiva i prava ljetna kombinacija boja.

Što vam se SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se svidjelo (ako vam se išta svidjelo) i budite što određeniji.
Najviše mi se svidjela sama regenarativna krema za kosu, jer jako lijepo miriši, lagane je i fino mekane teksture, lako se nanosi na kosu, ne ostavlja kosu teškom i masnom. Velika prednost ove regenerativne kreme je što štiti kosu od topline, a pošto ja svoju kosu peglam meni je to jako potrebno. Što se tiče same obnove oštečenih vrhova tu ne mogu reći nešto konkretno, jer moja kosa je zdrava zato što ju redovno podrezujem i vrhovi mi nisu ispucani. A sam period korištenja regenerativne kreme je kratak bio, samo sam ga koristila dva puta do pisanaj recenzije pa da su mi vrhovi kose i oštečeni ne bi se vidio rezulatat nakon dva nanošenja.

Što vam se NIJE SVIDJELO kod ovog proizvoda? Navedite sve što vam se nije svidjelo i budite što određeniji.
Ne mogu ništa izdvojiti da mi se nije svidjelo, jer regenerativna krema je baš dobra i ja sam zadovoljna s njom.

U kojoj je mjeri proizvod učinkovit? Upotrijebite skalu od 1 – NIMALO UČINKOVIT do 5 – IZNIMNO UČINKOVIT. Možete označiti i bilo koji broj između 1 i 5.
Ne mogu reći da je regenerativna krema iznimno učinkovita(5) iako vjerujem da će biti nakon više puta korištenja, ali kako sam i napisala već kratko je vrijeme od dva puta što sam ju koristila da bi se vidio neki veliki rezultat i razlika. Svakako mogu za ova dva puta korištenja dati ocijenu 4.

Sviđa li vam se miris regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Miris mi se jako (1) sviđa. Baš je prigodan za ljeto kada volim takve mirise poput ove kreme imati na sebi. Ugodan je, nije prejak, a opet se baš jako osjeti. Stvarno su miris pogodili za moj ukus.

Sviđa li vam se tekstura regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Tekstrura regenerativne kreme mi se jako (1) sviđa iz razloga što je mekana, lagana, lagano se nanosi na kosu, ne ostavlja težinu na kosi niti kasnije osjećaj da je nešto stavljeno na kosu nakon pranja što se ne ispire. Baš je dobro pogođena tekstura pa se zato ne mora ispirati što je pozitivno i skračuje vrijeme pranja kose.

Sviđa li vam se pakiranje regenerativne kreme Elseve Dream Long No Haircut Cream? 1.Jako 2. Donekle 3. Nimalo
Pakiranje regenerativne kreme mi se sviđa jako (1) jer je bočica praktična za korištenje zbog laganog otvranja i zatvaranja čak i sa jednom rukom. Veličina je taman, niti premala niti prevelika pa ne zauzima puno mjesta u ormariću ili kozmetičkoj torbici. Može se kontrolirati količina kreme koju želim istisnuti pa nema previše izljevanja.

Biste li ponovno kupili ovaj proizvod? 1.Sigurno 2. Vjerojatno 3. Možda 4. Vjerojatno ne 5. Sigurno ne
Regenerativnu kremu ću sigurno (1) kupiti nakon što ovo testno pakiranje potrošim. Razlozi su: kvaliteta, učinkovitost, miris, namjena, praktičnost ambalaže. Jednostavno proizvod mi je sjeo na prvu i želim ga imati stalno za njegu svoje kose.

Koliko je duga vaša kosa? 1. Jako kratka 2. Kratka 3. Srednje duga 4. Duga 5. Jako duga 6. Do struka ili više
Moja kosa je duga (4).

Koliko se često šišate? 1. Jednom mjesečno 2. Jednom svaka 2 – 3 mjeseca 3. Jednom u 6 mjeseci 4. Rjeđe od navedenoga
Šišam se jednom svaka 2-3 mjeseca (2).

Koju marku šampona najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis
Drugo (10). Trenutno koristim Farmasi šampon od koprive. Inače mijenjam nakon nekog vremena korištenja šampone, jer se kosa zasiti jednog.

3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo
Drugo (10). Trenutno koristim Farmasi šampon od koprive. Inače mijenjam nakon nekog vremena korištenja šampone, jer se kosa zasiti jednog.

Koje dodatne tretmane za kosu upotrebljavate osim šampona? 1. Regenerator 2.Maska 3. Krema 4. Ulje 5. Serum 6. Drugo 7. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Koristim inače regenerator (1) i ulje za vrhove (4). Sada ništa od toga, jer koristim ovu regenerativnu kremu.

Koje marke dodatnih tretmana za kosu najčešće upotrebljavate? 1. Elseve 2. Fructis 3. Botanicals 4. Botanic Therapy 5. Pantene 6. Gliss 7. Head & Shoulders 8. Schauma 9. Syoss 10. Drugo 11. Ne upotrebljavam dodatne tretmane za kosu
Drugo (10). Regenerator koristim od L´˝˝ Oreala, a ulje za vrhove Melvita.

Je li ovaj proizvod bolji ili ne od marke dodatnog tretmana za kosu koju najčešće upotrebljavate? 1. Puno bolji 2. Donekle bolji 3. Otprilike jednak 4. Donekle lošiji 5. Puno lošiji
Puno bolji (1) zato što koristim samo jedan proizvod i imam isti tretman kao kod korištenja regeneratora i ulja za vrhove, a ne moram ispirati i imam zaštitu od topline zbog peglanja kose.