Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

L'Erbolario mast za superbrzo tamnjenje

Recenzija proizvoda L'Erbolario mast za superbrzo tamnjenje

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,68


19 recenzija ukupno
18 testerica preporučuje proizvod
16 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
lolita22
  • 20.6.2017 8:29:18
  • Bodova: 4690
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda, da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Da svakako prije svega sto je na prirodnoj bazi to mi je jako važno. I samim time sto je od L "ERBOLARIO mora biti kvalitetno onda.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Sastav mi je posebno zanimljiv zato sto je u njoj sve sto pomaže dobivanju boje i nije nikakva kemija (mrkva, orahove ljuske)

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Ispočetka sam bila sumnjičava jako,mislila sam da je to samo još jedan proizvod u nizu koji obećava i ne daje rezultate ali sada sam promijenila mišljenje. Stvarno je proizvod super. Nakon već par nanošenja moja koža napokon dobiva lijepu boju. Inače sam jako svijetle puti.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Ambalaža sasvim zadovoljavajuća, miris mi je super. Proizvod se lako razmazuje i boja ne ostavlja tragove na kupaćem.

Kakav je osjećaj nakon nanošenja proizvoda?
Nakon nanošenja koža je lijepa mekana i glatka i djeluje zdravo.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Jedna pakovanje može trajati stvarno dugo, lako se razmazuje pa nije potrebno stavljati veliki sloj.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Da stvarno sam zadovoljna nakon isprobanih ne znam koliko krema ovo je prva koja daje rezultate.

glava
  • 20.6.2017 16:18:05
  • Bodova: 1556
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda, da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Lerbolario je ime koje poznajem i volim i zaista sam imala veliko povjerenje u ovaj proizvod i prije nego mi je stigao u ruke.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Sastav je divan, jednostavno savršen, dovoljno kremast dovoljno masan dovoljno malo mirisa i lagano razmazivanje, baš odličan!

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Oduševilo me kako se proizvod brzo upio a koža je postala mekana!

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Ambalaža je odlična jer možemo iskoristiti mast do zadnjeg grama. Boja mi je obećavala brončanu boju moje kože, razmazivanje savršeno i miris lagan taman kako mi paše.

Kakav je osjećaj nakon nanošenja proizvoda?
Nakon brzog nanošenja koža je mekana a ujedno i zaštićena i nahranjena, divno.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Količina možda na prvi pogled ne izgleda dostatna za ljeto za nas koji smo puno na plaži i nije. Ali dvije kutijice su upravo ono što mi treba da sam cijelo „ljeto na miru“. Usto je mast lako dostupna tako da nema panike kad je kutijica na kraju. Za nekoga tko nije baš svaki dan na plaži jedno pakiranje je sigurno dovoljno za sigurno sunčanje i odlične rezultate.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Bez lažnog pretjerivanja, najljepšu boju imam nakon korištenja lerbolario masti. Put je predivno preplanula a koža nahranjena.

goromina
  • 22.6.2017 22:12:03
  • Bodova: 29875
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda, da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Moj prvi dojam bio je izuzetno dobar! Cim sam vidjela vas odgovor da sam odabrana za taj proizvod bila sam oduševljena. Zadovoljna sam izgledom, te imam dojam da je vrlo kvalitetan i ucinkovit...kao po sastavu tako sam se u to uvjerila i čim sam ga isprobala... Hvala vam sto sam jedna od tih koje su imale srecu isprobati vas proizvod! Hvala proizvodaču na izuzetnoj kvaliteti!

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Sastav je i više nego odličan... Kad sam čitala što sadrži vrlo sam se iznenadila jer su to jako kvalitetni sastojci koji našoj koži daju hranjivost, hidrataciju i jednostavno su ugodni za kožu! Mrkva, orahova ljuska i aloja su izvanredni sastojci!

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Na prvu sam se malo bojala koristiti ga jer sam jednom koristila mast za tamnjenje iz Oriflema. Pri tom sam se razocarala jer nakon sto se osusilo, bila sam puna flekica kojih se dugo nisam mogla rijesiti i izgledala mi je koza kao da mi je zmazana... Ali L'erbolario mast nije takva..ona ne ostavlja nikakve tragove, fleke, upija se u kožu i izuzetno je kvalitetna. Tako da sam se uvjerila u sigurnost i prekrasan brončani ten koji sam postigla njome. Svima preporučam da ju probate i uvjerite se u to!

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Ambalaza me se odma dojmila, pogotovo ovaj zastitni poklopac koji je dokaz da je sve lijepo zapakirano, nekorišteno... Kao i boja proizvoda te miris kojima sam bila oduševljena odma iz prve... Vrlo kvalitetno smišljeno! Sve pohvale!

Kakav je osjećaj nakon nanošenja proizvoda?
Nakon što sam nanijela proizvod, prezadovoljna sam učinkom! Koža mi je hidratizirana, mekana, imam osjćaj da nikad prije nije bila tako njegovana!

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Zadovoljna sam pa i prezadovoljna... U uporabi mi je trajao duze vremena i vrlo se ponosim proizvođačem i prije svega onima koji su ga izmislili... Nešto pre dobro za probati. Jednom kad probate, uvijek će te ga htjeti koristiti, vjerujte!

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Naravno da sam zadovoljna... Pošto mi je put svjetlija, ovim proizvodom uspjela sam dobiti ono što sam mogla samo sanjati-prekrasan brončani ten! Bez fleka, nježan za kožu, jednostavno mrak!

tineli
  • 25.6.2017 23:09:45
  • Bodova: 2153
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda, da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
S obzirom da je L'Erbolario kod mene dokazao da je marka koja neće iznevjeriti, nisam očekivala niti u ovom slučaju ništa manje nego što je i obećao. Kako se radi o visokokvalitetnom brendu prirodne kozmetike, te već i na sam spomen bilja i njihovih prirodnih svojstava u sastavu, daje obečavajuće i učinkovite rezultate preplanulosti kože. Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Oduvijek se mrkva spominjala kao jedna od poticatelja tamnjenja kože, a u ovom slučaju mrkvino ulje sa orahovom ljuskom i aloom mora biti dobitna kombinacija.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Prilikom otvaranja masti obuzeo me divan nježan miris koji mi se odmah svidio, a mast se sa velikom lakoćom razmazivala po koži, te sam imala osjećaj da je moja koža "nahranjena".

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Proizvod mi je stigao zapakiran u kartonskoj ambalaži nježih kombinacija boja narandžaste i bijele. Unutar iste se nalazi iznenađujuće velika smeđa posuda sa narandžastim poklopcem. Po meni odlično pakiranje jer se mast može maksimalno iskoristiti. Sama mast je narandžaste boje koja nanošenjem na kožu postaje nevidljiva. Gelaste je teksture.

Kakav je osjećaj nakon nanošenja proizvoda?
Proizvod je gelaste teksture te se vrlo lako razmazuje, hidratizira i hrani kožu. Koža nakon nanošena nije ljepljiva što me oduševilo, ali je glatka, sjajna i meka.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Zadovoljna sam količinom proizvoda, jer se lako razmazuje po koži,po mom mišljenju proizvod je dostatan za dva tjedna nanošenja tijekom cijelodnevnog boravka na suncu. Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Vrlo sam zadovoljna proizvodom, prvenstveno zbog osjećaja na koži nakon nanošenja, nemam osjećaj ljepljivosti, proizvod potiče ubrzano tamnjenje kože i ugodnog je mirisa .

laboo
  • 26.6.2017 11:45:54
  • Bodova: 1045
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda, da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Obzirom kako sam koristila L'Erbolario proizvode i uvijek bila zadovoljna, nisam mogla dočekati da mi stigne ovo brončano zlato od 200ml. Ove godine sam dobro potamnila već u svibnju tako da sam zaista idealan kandidat za recenziju.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Ekstrakt lista aloa vere čija je glavna vrijednost što ima antivirusne, antibakterijske, antioksidativne, laksativne, antiupalne, antidijabetičke te antialergijske učinke na zdravlje ljudi.
Orahova ljuska sađrži, između ostalog, tanin koji je prirodna zaštita od UV zračenja
Mrkvino ulje puno beta karotena jakog antioksidansa koje štiti kožu od UV zraka
Kukuruzno ulje bogato linolnom kiselinom i vitaminom E.
Ciklopentasiloksan (silikon) baš se brzo ne razgrađuje, ali zbog njega se ova mast lakše razmazuje i ne lijepi se na kožu
PEG/PPG 18/18 zapravo jest dietanolamin u kombinaciji sa surfaktantom u ovoj koncentraciji takav spoj vjerojatno nije opasan.
Dimetikon je silikonsko ulje koje štiti kutikulu dlake od isušivanja
Smjesa benzil alkohola (dobar konzervans nije štetan i ima analgetska svojstva) i dehidrooctene kiseline ( koja je čak dozvoljena u eko kozmetici)
Kalijev sorbat koji je prirodno sredstvo za konzerviranje
Spojevi koji se nalaze u sastavu ove kreme su odobrene od Ecocert-a ( benzil alkohol, dehidrooctena kiselina, kalijev sorbat i natrij benzoat). Ecocert standarde priznale sve vodeće Europske institucije koje se bave trgovinom, zaštitom potrošača i legalizacijom. Ecocert se bavi certificiranjem oznake za „organsko”. Ukratko, provjerava da li je oznaka „organsko” udovoljila svim navedenim obavezama

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Mast se vrlo lako razmazuje, lakše na suhoj nego vlažnoj koži. Prevladava miris aloe vere koji je meni opuštajući. Nakon nanošenja koža je meka, svilenkasta i sjajna.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Mast za super brzo tamnjenje dolazi u tvrdoj, plastičnoj posudi. Plastika je debela i tvrda rekla bi kvalitetna, tako da se neće oštetiti pri korištenju na plaži, a narančasti poklopac i zaštitni poklopac ispod njega osiguravaju da se ne prolije u torbi. Sama mast je brončane boje i gelaste strukture tako da lako razmazuje.

Kakav je osjećaj nakon nanošenja proizvoda?
L'Erbolario mast za ubrzano tamnjenje iako je gelaste strukture nije masna i ljepljiva. Divno miriše, lagana je, a zahvaljujući prirodnim sastojcima vrlo je ugodna na koži.
Obzirom kako obiluje hranjivim elementima koža je meka i sjajna tijekom i nakon sunčanja.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Količina 200ml je praktična jer lako stane u svaku torbu. Ja se volim mazati na plaži, obilno i često, tako da mislim kako će mi za 14 dana ljetovanja biti potrebne dvije kutije.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Vrlo sam zadovoljna.
L'Erbolario mast za ubrzano tamnjenje je namijenjena osobama koje nisu osjetljive na sunce ,a žele što više intenzivirati svoj tamni ten te učinit svoju preplanulost dugotrajnom. Ovaj proizvod hidratizira moju kožu, čini je glatkom, elastičnom i bakreno sjajnom.
Preporučila bi proizvod uz opasku kako koža pamti i kumulira oštećenja tijekom cijelog života. Smatram kako je mast potrebno koristiti u kombinaciji s nekim zaštitnim faktorom, jer na taj način ćemo spriječiti starenje kože i zadržati njenu elastičnost.
 
bugamara
  • 29.6.2017 12:36:26
  • Bodova: 5185
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda, da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Nakon što sam zaprimila proizvod, iznenadila sam se veličinom kutije i količinom dobivene masti. Djelovalo mi je da je to daleko veća količina nego što uobičajeno nabavljamo u ambalaži od 200 ml. Ambalaža mi je djelovala jako jednostavno, ali malo boljim pogledom sam shvatila da se radi o klasici, vrlo kvalitetnoj kutiji i dozi u kojoj se nalazi mast. Poznavajući brend L'Erbolario, stekla sam dojam da će mast biti vrlo učinkovita, a sličica mrkve, oraha i aloa kaktusa me oduševila. Bez nekog zakukuljenog opisa, slika govori puno više od riječi, tako da sam boljim pogledom zaključila da se radi o kvalitetnoj jednostavnosti.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Već ranije sam bila upoznata da ekstrakt mrkve i oraha pomažu pri tamnjenju, ali uglavnom ako se uzimaju oralno u obliku kapsula. S tim imam iskustva, koža mi je lakše podnosila sunce, ali ne bih potamnila više od uobičajenog. Kombinacija aloe uz mrkvu i orah mi je idealna kombinacija.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Prvim nanošenjem proizvoda mi je koža doista postala meka i svilenkasta kao što i piše na deklaraciji. Inače sama pomisao na mast izgleda kao da je to nešto ljepljivo i teško se upija, ali situacija je sasvim drugačija. Kada sam proizvod isprobala na koži ruke, postala je meka, sjajna, glatka i dobila očiglednu mekoću.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Osim lijepe kartonske kutije, ambalaža u kojoj je proizvod je općenito puno bolja od one u bočicama, jer uvijek znamo na čemu smo, koliko nam je još preostalo emulzije. Miris je blagi, ugodan, tekstura proizvoda izvanredna, jer se brzo upija i stvara osjećaj mekoće, a boja emulzije se razmazivanjem na mojoj tamnoj puti skoro niti ne primjećuje.

Kakav je osjećaj nakon nanošenja proizvoda?
Prvim nanošenjem proizvoda mi je koža doista postala meka i svilenkasta kao što i piše na deklaraciji. Inače sama pomisao na mast izgleda kao da je to nešto ljepljivo i teško se upija, ali situacija je sasvim drugačija. Kada sam proizvod isprobala na koži ruke, postala je meka, sjajna, glatka i dobila očiglednu mekoću.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Kao što sam već ranije navela, iznenađena sam bila prividnom većom količinom proizvoda od uobičajenih. Međutim, na neki način sam i u pravu, jer se emulzija izuzetno lako razmazuje i potrebna je doista mala količina za tretman prilično velike površine kože. Količina je dostatna za jednu sezonu bez problema. Međutim, obzirom na učinkovitost proizvoda, preporučila bih i nakon što se postigne lijepa brončana put, daljnje korištenje barem jednom dnevno. Koža je prekrasna, svilenkasta, imate osjećaj ugode nakon nanošenja emulzije. Ovo je pravi proizvod za ljetni osjećaj njegovanosti.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Izuzetno sam zadovoljna L'Erbolario masti za brzo tamnjenje, jer mi uz moju prilično valiku otpornost na sunce, omogućuje dobivanje lijepe brončane puti kakva bez ovakvog tretmana nije moguća. Bez emulzije koža, unatoč mlijeku poslije sunčanja i kupanja, nikada nije ovako nahranjena i nježna. Nema perutanja i osjećaja suhoće. Proizvod je doista izuzetan.

spence
  • 29.6.2017 13:15:17
  • Bodova: 11982
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda, da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Lijepo pakiranje, vidi se da je kvalitetan proizvod.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Sviđa mi se jer ima prirodne sastojke, a to mi je bitno jer takve proizvode uglavnom i kupujem.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Odgovaralo mi je za kožu, fino se razmazuje, ne ostavlja mrlje.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Ambalaža je privlačna, kutija je lagana. Miris je blag, ugodan, prevladava miris aloe vere. Lagano se razmazuje, nakon nanošenja ostavlja diskretan tamni trag na koži kao da je već pocrnila.

Kakav je osjećaj nakon nanošenja proizvoda?
Ugodan, nema nikakvog peckanja ili zatezanja.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Razmaziv je tako da se ne troši brzo. Koristile smo ga sestra i ja 5 dana na moru i još ga je ostalo.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Zadovoljna sam sa proizvodom i rezultatom jer koža mi ima finu tamnu nijansu koju sam dobila sunčajući se i koristeći pekmez.

14minx
  • 29.6.2017 15:11:57
  • Bodova: 1633
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda, da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Na prvu sam bila oduševljena ovim proizvodom ! Prirodni sastojci u povelikom pakiranju, obećanje brzog dobivanja lijepog tena, prava čarolija.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Volim prirodne sastojke u proizvodima,jer sve što nanosimo na kožu ulazi u naš organizam. Mrkva, orah i aloja, dobitna kombinacija za ljeto.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Prvo bih promijenila ime ovoj "masti" jer nije masna već svilenkasta i lagano razmaziva.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Ambalaža je praktična,pomalo retro. Miris je slatkast ali lijepo ostaje na koži,puno je nježniji kad se upije u kožu. Boja je dosta tamna ali ne ostavlja mrlje nego se lijepo upija.

Kakav je osjećaj nakon nanošenja proizvoda?
Osjećaj na koži je prekrasan svilenkast, koža je sjajna i mirisna.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
količina je i više nego dovoljna za cijelo ljeto,sasvim mala količina je dovoljna za namazati cijelo tijelo. Meni je bila neodoljiva ova mirisna mast pa sam se mackala i više puta dnevno.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Vrlo sam zadovoljna, ten mi ima prekrasnu ujednaćenu boju a ljeto je tek počelo. Koža je sjajna i nahranjena.

zeazia
  • 30.6.2017 11:11:01
  • Bodova: 723
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda, da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Moj prvi dojam je bio "skupo" jer na tržištu ima povoljnijih proizvoda toga tipa. Sama ambalaža izgleda lijepo i u skladu s cijenom. Čula sam dosta pozitivnih recenzija od prijatelja i poznanika a sastav proizvoda mi se činio odličan.
Međutim cijena me u počeku odbijala od kupnje ovoga proizvoda.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Sviđa mi se sastav, baziran je na prirodnim sastojcima...Sa mrkvom i orahom se ne može pogriješiti kod ovakvog tipa proizvoda.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Prvi dojam odličan. "Pekmez" je gelaste strukture i lako se razmazuje. Već na prvi nanos kao da malo "oboja kožu" pa si samim time već djelujete tamnije sto je ogroman plus za bijelu put.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Miris cvjetni i dosta jak. Podsjeća na ljeto i ljubiteljice parfumiranih proizvoda će biti zadovoljne. Tekstura gelasta, lako se razmazuje. Ne ostaje ljepljivo na koži.
Boja proizvoda je taman kako treba i ostaje blago na koži kada se nanese.

Kakav je osjećaj nakon nanošenja proizvoda?
Osjećaj je ugodan, miris se zadržava još neko vrijeme na koži. Koža nije ljepljiva osim ako ne pretjerate s količinom. Lagana boja ostane na koži.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Količina je uredu. Za ljubiteljice svakodnevnog sunčanja neće biti dovoljna za sezonu. Ovisi i o tome kakve ste puti i koliko će te ju nanositi.
Koristila sam proizvod tjedan dana i nisam puno potrošila. Lako se razmazuje pa ne treba puno proizvoda.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvodom sam prezadovoljna, za tih sedam dana upotrebe i ne baš puno sunčanja dobila sam lijepu preplanulu boju.
Ovaj proizvod nema zaštitni faktor pa sam nanosila kremu za sunčanje ispod njega. Iako sam stavljala kremu sa zaštitnim faktorom to nije umanjilo njegovu učinkovitost.
Cijena na prvu možda djeluje malo visoko, ali proizvod je ispunio sva moja očekivanja.

fabiana
  • 1.7.2017 11:26:55
  • Bodova: 1241
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda, da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Moj dojam prije korištenja proizvoda je bio i više nego dobar jer sam od jedne rođakinje čula da je izvrstan proizvod za postizanje lijepe preplanule puti, a osim toga činjenica da se može kupiti samo u ljekarnama govori mi da je proizvod visoke kvalitete.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Sastav proizvoda mi se jako sviđa budući da je velika većina sastojaka prirodnog porijekla; odnosno unutra su prava mrkva, orah, aloe Vera, itd.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Prvi dojam je bio iznenađujući, i to u pozitivnom smislu jer se proizvod lijepo i lagano nanosi na kožu, nisam se osjećala niti malo ljepljivo, a najbolje od svega ne ostavlja mrlje na odjeći, što se kod sličnih ovakvih proizvoda stalno događa.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Ambalaža je prava ljetna, narančasta za sunce koje privlači o, a smeđa za put koju dobijemo nakon korištenja. Također mi se sviđa što između poklopca i same teglice postoji još jedan tanki plastični poklopac koji spriječava curenje; veliki plus! Miris je vrlo prirodan, ugodan i nimalo nametljiv što mi je vrlo bitno jer mi jaki miridi stvaraju glavobolju. Što se tiče teksture i boje proizvoda to je ono što mi se najviše sviđa, dakle nije ljepljive i teške teksture već vrlo lagane i prozralne, a smeđa boja ne ostavlja baš nikakav trag na ručniku, kupaćem kostimu ili odjeći.

Kakav je osjećaj nakon nanošenja proizvoda?
Osjećaj je vrlo lagan i ugodan, bez lijepljenja i osjećaja kao da se mast topi po meni, što mi je izuzetno važno jer se pri sunčanju želim opustiti.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Zadovoljna sam količinom i mislim da bi u svakodnevnoj uporabi što se mene tiče sigurno trajao mjesec i pol.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvodom sam izrazito zadovoljna, dobila sam zdravu preplanulu put, bez crvenila, a povrh svega koža mi je mekša nego ikad.

darwina
  • 2.7.2017 4:51:00
  • Bodova: 2458
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda, da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
L'Erbolario proizvodi su mi baš dragi, volim njihove mirišljave kreme za tijelo i toaletne vodice, a i dopada mi se njihova filozofija prirodnosti. Ova marmelada namijenjena je svima koji žele brže dobiti tamniju boju ili intenzivirati postojeću.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Ne sadrži kemijske filtere, ali sadrži prirodne sastojke (ekstrakt orahove ljuske, aloe veru i ulje mrkve) koji u sebi sadržavaju prirodnu zaštitu. Za potpuno zaštitu od sunčevih UV zraka treba prvo nanijeti kremu sa zaštitnim faktorom, a zatim ovu mast.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
L'Erbolario mast za ubrzano tamnjenje popularno je nazvana "marmelada" je je njena tekstura zaista poput marmelade, ali nije masna ni ljepljiva. Skroz je lagana i ugodno miriše. Fino se razmazuje i uvjerenja sam da će mi ova teglica izdržati cijelo ljeto. Ne ostavlja tragove na kupaćem kostimu ili ručniku. Važno je napomenuti da je marmelada bez zaštitnog faktora, stoga ju ja uvijek nanosim nakon kreme za tijelo koja sadrži spf zaštitu.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Čista petica! Njen sastav (mrkva, orahove ljuske i aloe vera) daje koži mekoću i sjaj tijekom sunčanja. Posjeduje zaštitu ispod poklopca, a dolazi u tvrdoj, plastičnoj posudi koja je kvalitetna i nijednom mi se nije oštetila prilikom korištenja. Sama marmelada narančaste je boje, rekla bih gelaste strukture. Ugodan miris djeluje opuštajuće i osvježavajuće.

Kakav je osjećaj nakon nanošenja proizvoda?
Konzistencijom i bojom zbilja podsjeća na marmeladu. Lijepo se razmazuje i ostavlja laganu boju na koži. Čini mi se da, zbog sastojaka koje sadrži, odlično nahrani kožu.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Količina je izdašna, čak 200 ml, što sumnjam da se može potrošiti za nekih prosječnih tjedan dana ljetovanja, jedino ako vam društvo na plaži pomogne u trošenju.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Marmelada je za sada moj najdraži L'Erbolario proizvod i bit će moj dugogodišnji pratitelj tijekom ljeta. Nema ljepšeg užitka od lijepe preplanule boje zahvaljujući prirodnim sastojcima. Koristim ju tjedan dana i moram priznati da mi koža nije nimalo isušena od sunca, soli, brijanja, tuširanja, krema s SPF... Nisam upotrebljavala nikakve after sun proizvode ili losione, marmelada je jedina novost pa sam prilično sigurna da je upravo ona pripomogla njezi.

milkagrubic
  • 2.7.2017 13:49:53
  • Bodova: 2289
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda, da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
L`Erbolario je marka kozmetičkih proizvoda kojoj već godinama vjerujem i koja svakim svojim proizvodom ulijeva povjerenje i ispunja obečano. Do sada nisam imala priliku isprobati L'Erbolario mast za superbrzo tamnjenje pa me stoga ova ukazana prilika uvelike razveselila.
Ovaj proizvod dolazi upakiran u kartonsku ambalažu koja samim svojim izgledom, odnosno čistom jednostavnošću koja je prisutna u izradi vanjskog izgleda ambalaže u koju je proizvod smješten, ulijeva povjerenje. Narančasto bijela kartonska kutijica osim naziva proizvoda na sebi sadrži jednostavnu sliku prirodnih proizvoda koji čine glavni sastav ove masti za superbrzo tamnjenje i samim time prvi dojam o proizvodu odmah je pozitivan jer prirodni sastav kod proizvoda za mene ima veliki plus. Na bočnoj strani kutijice nalazi se poruka proizvođača korisniku koja daje jasnu uputu o korištenju i sastavu te preporuku za koji je tip kože ovaj proizvod najprikladniji.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Svojim sastavom ovaj proizvod ulijeva povjerenje. U njega su utkane prirodne blagodati koje ne samo što imaju učinak tamnjenja koji je prva svrha ovog proizvoda, već njeguju i hrane kožu što je isto tako bitno jer ovo je proizvod koji se koristi pri izravnom izlaganju sunčevim zrakama.
Mrkva, ljuska oraha i aloja dio su ovoga proizvoda koji s ostalim sastojcima čine odličan proizvod na prirodnoj bazi. Još jedna pohvala za L'Erbolario je ne samo što je utkao prirodu u svoj proizvod već što isti taj proizvod nije testiran na životinjama.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Pri prvom korištenju ovoga proizvoda moja su očekivanja odmah opravdana.
Lagana tekstura, lako maziva koja nakon nanošenja ostavlja svilenkasti osjećaj na koži ne lijepi se te daje lijepi svjetlucavi izgled kože uz predivan miris koji očarava.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Kako sam već napomenula vanjska kartonska kutijica u kojoj se nalazi proizvod svojom jednostavnošću ulijeva povjerenje u istinitost svega što ovaj proizvod obećava kao i sama ambalaža koja je načinjena od tvrde smeđe plastike s narančastim poklopcem na navoj te zaštitnim poklopčićem koji, kada se skine vanjski poklopac, štiti proizvod od izlijevanja. Kada se proizvod otvori njegov predivan miris odmah očarava, a smeđa boja ostavlja dojam učinkovitosti onoga što sami proizvod u svome nazivu obečava. Lagana tekstura, ni pretvrda ni premeka lagano se nanosi i jednostavno maže po cijeloj koži bez ikakvih problema, ne lijepi se, brzo upija te na koži ostavlja lagani svilenkasti osjećaj.

Kakav je osjećaj nakon nanošenja proizvoda?
Proizvod na koži ostavlja predivan osjećaj, koža nakon nanošenja nije masna niti ljepljiva, lijepo se nanosi i lagano razmazuje. Nakon sunčanja koža ostaje mekana i nahranjena, nimalo suha već lijepo njegovana.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Ambalaža sadrži 200 ml proizvoda što je sasvim dovoljna količina za svakodnevno korištenje da bi se došlo do željene preplanule boje koja je krajnji cilj korištenja ove masti. Pri korištenju dovoljna je i mala količina proizvoda za nanijeti jer se jako lijepo i lagano razmazuje. Proizvod sam koristila svakodnevno, do sada deset dana za redom, i jako sam zadovoljna njegovom trajnošću jer pri intenzivnom korištenju potrošila sam pola proizvoda, a ten koji sam željela postignuti već je postignut tako da će ostatak proizvoda do kraja ljeta biti sasvim dovoljan za očuvanje postignute boje.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Samim proizvodom i rezultatom njegove upotrebe jako sam zadovoljna te presretna što sam imala priliku upoznati još jedan predivan L'Erbolariev proizvod koji je ispunio sva moja očekivanja i svoja obećanja koja ova talijanska tvrtka na svome proizvodu navodi.
 
kata88
  • 2.7.2017 14:27:37
  • Bodova: 2383
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda, da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Prvi dojam je bio: wow! veliko pakiranje, privlačna ambalaža, predivan miris, prirodni sastojci. Čitala sam mnogo o ovom divnom proizvodu i zaista mi je bila velika želja isprobati ga. Daje dojam luksuznosti i poželite ga odmah koristiti.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Sastav proizvoda mi se jako sviđa - ekstrakt mrkve, orahove ljuske i aloje odmah govori da je proizvod odličan za dobivanje divnog ljetnog tena te da će moja koža ujedno dobiti i njegu. Nema loših sastojaka koji zatvaraju kožu nego je koža njegovana i jednostavno predivna.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Prvi dojam je jednostavno savršen - lako se nanosi, ne ostavlja kožu masnom nego se odlično upija, miris je božanstven i jako mi se sviđa što je proizvod vodootporan. Već nakon prvog sunčanja - razlika je bila očigledna. Moram napomenuti da imam zahvalnu put te brzo primam boju ali ovaj proizvod ću svakako preporučiti svima i nastaviti ga koristiti svako ljeto.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Ambalaža je lijepa i jednostavna za korištenje. Miris podsjeća na sve što čini ljeto. I odmah imam dojam da sam negdje daleko, a ne na balkonu :)
Proizvod je tamne boje i lagane teksture te se brzo upija. Potrebna je vrlo mala količina proizvoda za cijelo tijelo te će vam pakiranje od 200 ml trajati cijelo ljeto. Kakav je osjećaj nakon nanošenja proizvoda?
Osjećaj na koži nakon nanošenja je zaista divan, svilenkast i osvježavajući - koža je njegovana, hidratizirana, nahranjena. Neopisivo dobar osjećaj nakon nanošenja!

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Količina proizvoda je zaista odlična i dovoljna za dužu upotrebu. Potrebna je vrlo mala količina jer lagana tekstura klizi po koži.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Od prvog dana imam odlične rezultate i sve moje prijateljice žele ovaj proizvod! Već nakon par sati sunčanja - boja kao da sam bila par dana na moru!

gjsain
  • 2.7.2017 16:10:33
  • Bodova: 743
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda, da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Sastav odlican. Odusevilo me sto u sebi ne sadrzi nikakve metale i sto je sastav prirodni!

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Kao sto sam vec navela SUPER! Pritodni proizvodi bez alergena i metala u sastavu!

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Jako ugodan i iznenadjujuc!

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Bilo bi puno bolje kad bi proizbod bio pakiran u kakvu tubu i zauzimao manje mjesta te bi ga tako bilo lakse i za nanositi. Miris jako neutralan i skoro da se ne osjeti sto meni pase.. tekstura gelasta lako se razmazuje, boja onako smeckasta ali prozirna. Super.

Kakav je osjećaj nakon nanošenja proizvoda?
Koza zbilja bude mekana kao sto se i u uputstvima navodi. Mekana glatka sjajna koza. Ne ljepi se i ne ostavlja tragove na kupacem kostimu!

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Jako zadovoljna. Zbilja se proizvod lako razmazujr i potrrbna ga je malrna kolicina za namazati noge ruke i prednji dio tjela. Kotistim proizvod 7 dana uzastopno i jos ga imam vise od polovice kutijice! Tako da porrosnja odlicna!

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Jako zadovoljna. Svi primjete moju put i svi me pitaju kojim proizvodom se mazem. Cak i nakon prvog dana nanosenja vec se primjetila razlika. Boja tena bude bas bogata prava broncana a opet sjajna i nahranjena koza..

lililala
  • 3.7.2017 18:30:20
  • Bodova: 5085
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda, da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
L'erbolario mast za superbrzo tamnjenje privukla me na prvu iz više razloga. L'erbolario kao brend povezujem sa učinkovitim, kvalitetnim proizvodima za sunčanje prirodnih sastojaka, te dugom tradicijom, pa me zaintrigirao i ovaj proizvod za ubrzano tamnjenje. Druga stvar koja me privukla je što proizvod jasno deklarira za kakvu kožu je namijenjen, odnosno da je namijenjen maslinastoj koži koja dobro podnosi sunce, te osobama koje su se već sunčale, pošto osobno smatram da je većina tanning proizvoda za takvu kožu, ali ne deklariraju svi to jasno. Treća stvar koja me zaintrigirala je da li ovaj proizvod, za razliku od ostalih proizvoda za ubrzano tamnjenje, ostavlja kožu nahranjenom i hidratiziranom kao što obećava. Sam izgled proizvoda, s karakterističnom narančastom bojom proizvoda za sunčanje te dobro osmišljenim dizajnom, daje mi dojam high end kozmetike i kvalitete.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Sastav: glycerin, aqua, cyclopentasiloxane, peg/ppg 18/ 18 dimethicone, aloe barbadensis leaf extract, juglans regia shell extract, daucus carota sativa seed oil, zea mays germ oil, caramel, parfum, sodium chloride, linalool, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, potassium sorbate, sodium benzoate
Iako bi se iz samog imena brenda L'erbolario i izgleda pakiranja moglo naprečac zaključiti da se radi o prirodnim proizvodima biljnog podrijetla, ovo je, možda preciznije rečeno, proizvod sa sastojcima prirodnog podrijetla. Pozitivne strane sastava su visok udio biljnih ekstrakata, aloe vere, mrkve i oraha, te što je proizvod testiran na 7 teških metala, poznatih iritansa ( deklarirano na proizvodu, radi se o niklu, olovu, arsenu, kadmiju, živi, antimonu i kromu). Također, na proizvodu je deklarirano da nije testiran na životinjama. Negativne strane su, po mom mišljenu, visok udio čak 2 silikona, prisutnost parfema koji također može djelovati kao iritans (deklariran parfem i linalool koji također služi kao miris), te konzervansa benzilnog alkohola. Tako da, ukoliko izbjegavate silikone, parfeme i alkohol u sastavu proizvoda zbog osjetljivosti ili nekog drugog razloga, detaljnije pogledajte sastav i razmislite je li ovo proizvod za vas.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Moje prvo korištenje ovog proizvoda završilo je više nego ugodnim iznenađenjem. Osim što je proizvod poštom stigao taman dan prije mog mini godišnjeg na moru ( :) ), prvo otvaranje me riješilo svih predrasuda prema ovom proizvodu. Zamišljala sam klasični "pekmez" za tamnjenje, a dobila nešto sasvim drugo. Kako mi se svidjelo- vidi sljedeće pitanje :)

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Zbog naziva "ointment", odnosno mast, bila sam skeptična jer sam zbog nepraktičnosti proizvoda za tamnjenje u teglicama počela koristiti one u spreju s pumpicom. Proizvodi su mi uvijek ostajali pod noktima, teglica se prevrtala, proizvodi prljali ručnik i kupaći zbog svoje guste, "pekmezaste" strukture i jake obojenosti. No, ova L'erbolarieva mast ne može biti dalje od masti po teksturi- radi se o iznimno laganom, hidratantnom gelu, koji je ipak dovoljno čvrst da ne "bježi" nigdje iz teglice. Proizvod je lagano obojen, miris je blago biljni, ali zaista ugodan i svjež te dodatno podsjeća na biljna ulja u sastavu. Sa otvaranjem i zatvaranjem teglice nisam imala nikakvih problema, poklopac dobro sjeda i kvalitetno je pakiranje. Sama teglica dodatno je zapakirana u kartonsku kutiju, pakiranje je elegatno i jednostavno.

Kakav je osjećaj nakon nanošenja proizvoda?
Proizvod se zaista nevjerojatno brzo upija, nema masnog osjećaja na koži. Koža je, kako L'erbolario i obećava, nahranjena, hidratizirana, boja se prima jednoliko, i izgleda prirodno i brončano. Koža mi nije bila isušena ni nakon tuširanja ako se ne bi namazala losionom, dakle učinak hidratacije je dugotrajan. I najbolje od svega, odmah nakon nanošenja ne treba paziti gdje ćeš se nasloniti i hoćeš li nešto uprljati. Prije masti, obavezno sam nanosila faktor, Uriage za lice , deklote i leđa, te Eveline za ostatak tijela, te naposredno nakon faktora mast, i odlično se slagala s faktorima, nisu nastajale emulzije niti se teže upijala zbog faktora. Proizvod nisam nanosila na lice, pošto tanning proizvode nikad ne koristim na licu.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Proizvod ima 200 ml, ali kako se radi o gelastoj strukturi jako se sporo troši jer je zaista malena količina potrebna za veliku površinu. Proizvod sam nanosila isponova nakon kupanja, kako je i preporučeno, i nakon tjedan dana, imam osjećaj da ga nisam ni načela, dakle bez problema bi dobivena količina potrajala cijelo ljeto.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvodom sam zadovoljna jer sve što obećava, to i ispunjava. L'erbolario jasno ističe da proizvod nema SPF te kako treba koristiti proizvod prema preporukama o izlaganju suncu kako bi uživali u njegovom maksimalnom efektu, i to smatram jako pohvalnim ( ne izlagati se suncu od 11-16h, koristiti faktor uz mast i sl.). Dodatno me oduševilo što unutrašnjost kartonske kutije nosi upute za sigurno sunčanje, ali i neke zanimljive podatke o kompaniji: rad u skladu s održivim razvojem te dobrom proizvođačkom praksom (GMP) prema ISO standardima, te odluci da se sva proizvodnja zadrži u Italiji i ne realocira u treće zemlje- ovakav pristup dodatno ulijeva povjerenje u kvalitetu proizvoda. Najviše sam oduševljena fenomenalnom laganom teksturom proizvoda i stvarnom hidratacijom koju pruža, i smatram da se time zaista izdvaja iz mora sličnih proizvoda. Koža je nevjerojatno mekana i glatka nakon korištenja ovog proizvoda. Uz upotrebu faktora, nisam pocrvenila s ovim proizvodom, već sam zaista dobila lijepu, prirodnu i brončanu boju. Ja osobno ne vidim negativne strane ovog proizvoda: nedostatak SPF- ne smatram negativnim, jer ovakvi proizvodi, ako i sadrže SPF, on je obično prenizak, te nije komplicirano koristiti dodatan proizvod zbog izvrsne teksture i upijanja ove "masti". Vjerujem da će ova "mast" biti sastavni dio mog cekera za plažu ovo, ali i dosta sljedećih ljeta.