Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

K2r maramice za upijanje boja

Recenzija proizvoda K2r maramice za upijanje boja

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,92


24 recenzija ukupno
24 testerica preporučuje proizvod
24 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
lady-evolet
  • 30.6.2018 19:49:41
  • Bodova: 4339
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Ima jedan ručnik koji vječito pušta crvenu boju i već sam jednom završila sam ružičastim donjim rubljem. Riskirala sam i ubacila ga s još nekoliko ručnika i komada donjeg rublja u perilicu, ubacila maramicu i ostala ugodno iznenađena. Maramica nije bila samo crvena, već tamno plava. Pokupila je sve boje koje su se ispustile bez da se ijedan komad odjeće obojao ili poprimio drugačiju nijansu.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Način korištenja ne može biti jednostavniji. Dovoljno je da se maramica ubaci u bubanj s odjećom i zajedno s odjećom se izvadi van. Nema procedure i svatko ih može koristiti :)

Ostali komentari
Maramice ću svakako kupiti i samostalno nakon recenzije. Čak i kad sam bila sigurna da rublje neće pustiti boju, preventivno sam stavila unutra i maramica je izašla tamnoplave boje. Isplati se, jer je proizvod po pristupačnoj cijeni, a učinkovit. Preporučujem :)

tikamar
  • 30.6.2018 22:08:46
  • Bodova: 540
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Ima li bolje vrijeme za isprobavanje maramica za upijanje boja, od ljetnih rasprodaja? Stigla 2 paketa robe naručena on-line plus obilasci dućana, sve zajedno je rezultiralom brdom nove robe koju treba oprati prije nošenja. Svi znamo da je veća vjerojatnost da neki novi komad pusti boju od onog koji je već 10x oprani. I tako sam u perilicu ubacila svu tu novu robu plus dvije K2r maramice za upijanje boja i još jednu proizvođača koji sam do sada koristila. Roba je mirisna, oprana, bez sivila i/ili ostalih efekata prolijevanja boje kod pranja. Na krpicama su ostali vidni tragovi boja (smeđa i ljubičasta) čak, moram naglasiti, više nego na krpici za upijanje boje drugog proizvođača, a koje sam koristila do sada.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Uputstva za upotrebu su kratko i jasno opisana u 3 koraka (stavi maramicu u bubanj, dodaj rublje i uobičajenu količinu deterdženta, nakon pranja izvadi maramicu i rublje). Naravno, uputstva sam pregledala više po sličicama, manje tekstom. Nije da puno piše, svega rečenica do dvije po točki, ali eto, nisam se baš potrudila proučavati ambalažu i što sve piše. Mislim, što se ima previše čitati, staviš krpicu u perilicu rublja i sve ostalo učiniš kao i inače. Možda je jedino potrebno napomenuti kako je za jednokratnu upotrebu, vjerovali ili ne postoje ljudi poput mog dragog muža koji je i krpicu stavio na sušenje jer je pretpostavio da se može ponovno upotrijebiti.

Ostali komentari
Igrom slučaja sam doma već ima krpice za upijanje boja drugog proizvođača (u daljnjem tekstu XY) te je ovo bila idealna prilika za usporedbu. Na prvi pogled je krpica K2r veća od XY , teksturom K2r podsjeća više na papir, dok je XY prozračnija i usudila bih se reći pamučne teksture. Nakon pranja usporedbom krpica došla sam do zaključka kako je K2r tamnija, intenzivnije boje, od XY. Teško mi je ustanoviti dal' je to zbog teksture ili je zaista upila više boje, ali testirala sam ih 2 puta i oba puta je K2r ispala intenzivnije boje od XY.
Ja sam zadovoljna učinkom, boju upija dobro, robe u bubnju je bilo od bijele preko crvene i plave do crne i sva je roba nakon pranja i dalje iste boje koje je bila. Maramica je spriječila bilo kakvo prolijevanje boja, meni je to dovoljno.

diapaz
  • 1.7.2018 20:21:54
  • Bodova: 2621
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Koristeci K2r maramice za upijanje boja jako sam zadovoljna rezultatima. Maramice su upile sav "visak" boje i rublje je ostalo cisto i mirisno postojane boje. Peruci sareno rublje, maramice su upile dalleko vise boje nego kod bijelog rublja.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Nacin koristenja K2r maramica za upijanje boje je vise nego jednostavan i savrseno je opisan i objasnjen na proizvodu.

Ostali komentari
Definitivno cu i u buduce koristiti K2r maramice za upijanje boje jer sam odusevlljena rezultatima. Hvala vam.

branki
  • 1.7.2018 23:43:57
  • Bodova: 242
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Nekoliko puta sam već čula od prijateljica da uz maramice za upijanje boja stavljaju na pranje odjeću razliičitih boja. Budući da volim da mi je odjeća savršeno čista i da što duze zadrži svoju originalnu boju, nisam se usudila eksperimentirati. Vidjevši mogućnost testiranja K2r maramica za upijanje boja, odlučila sam isprobati te čudesne maramice. Stavila sam u perilicu odjeću u rasponu boja od hlača krem boje do crnih majica i hlača. Pustila sam da perilica odradi zadani program i zatim izvukla rublje. Bilo je baš onako kako je "obećano " u početku. Svaki je komad odjeće otpustio svoj nijansu, no K2R maramice su upile onu kritičnu količinu i nijansu. Sve je bilo u najboljem redu.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Proizvod se koristi vrlo jednostavno, baš onako kako je navedeno u uputama. Dakle, položila sam ga na dno perilice, a zatim dodala svu željenu odjeću. Prema uputama, odmah po zavešetku pranja izvukla sam odjeću iz perilice kako ne bi došlo do razliijevanja boja.

Ostali komentari
Ovaj proizvod mi štedi vrijeme i energiju, jer uz KR maramicu više ne uključujem perilicu kad je poluprazna već iskoristim kompletan njezin kapacitet.

sanya
  • 2.7.2018 8:17:04
  • Bodova: 576
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Maramice su odlične, spriječile su prelijevanje boja na drugu robu. Stavila sam crvenu, crnu, zelenu i bijelu majcu skupa i oprala ih sa maramicama i ništa se boja nije razlila.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Način korištenja je tako jednostavan i sve je u detalje objašnjeno na pakiranju.

Ostali komentari
Maramice su odlične, od sada su sastavni dio pranja u mojoj perilici.

valci35
  • 4.7.2018 11:03:28
  • Bodova: 427
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Proizvod u potpunosti ispunjava svoju funkciju. Maramice sam koristila prilikom pranja odjeće različitih boja, nakon pranja maramica je poprimila tamnu boju a boje odjeće bila je nepromijenjena. Također sam koristila maramice prilikom pranja svijetle i tamne odjeće te sam bila oduševljena rezultatom budući da svijetla odjeća nije poprimila sivkaste tonove-

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Korištenje ovih maramica je jednostavno,

Ostali komentari
Maramice su u potpunosti ispunile svoju funkciju. Unatoč tome što na dodir djeluju dosta plastično, mislila sam da zbog toga neće odraditi svoju funkciju. One su ipak odlično odradile ono čemu su namijenjene, te je moja odjeća nakon pranja bila postojanih boja.

ana_zgb
  • 4.7.2018 11:24:15
  • Bodova: 167
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Jako sam zadovoljna. Stavila sam i crno rublje i crveno i bijelo. Ništa mi se nije prolijala boja, a maramica je upila sve. Preporučila bih svima da kupe i da isprobaju.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Jako je jednostavan i sve je detaljno objašnjeno.

Ostali komentari
Drage moje, kupite ovaj proizvod. Vjerujte, nećete požaliti.

cia
  • 3.7.2018 10:06:53
  • Bodova: 188
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Zadovoljna sam učinkovitošću maramica za upijanje boje. Oprala sam nekoliko perilica, od šarene dječje odjeće, pa do ručnika za plažu i tamnih stvari... Nigdje boja nije pustila na ostalu odjeću. Koristila sam ih pri pranju na 40° i 60°.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Način korištenja je jednostavan i zaista je brzo ubaciti ga u perilicu pri svakom pranju odjeće za koju postoji opasnost od puštanja boje.

Ostali komentari
Jedina stvar koju bi promijenila kod ovog proizvoda je oblik. Radije bi da dolazi npr. u obliku plastičnih kuglica ili nečeg čvršćeg. Ove maramice su se svaki put zaglavile unutar gume od bubnja i nisam sigurna jel su do kraja odradile svoj posao. Jednostavno su previše lagane i mekane, pa ih je centrifuga izgurala. Ne znam jel je to do moje perilice, ali svaki put mi se dešavalo isto.

NANICAT
  • 26.6.2018 8:11:00
  • Bodova: 227
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Maramica je upila boje a majice su ostale iste što znači da je proizvod dobar i da je spriječio prelijevanje boje.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Proizvod ne može bi jednostavniji za korištenje. Stavi se u mašinu i to je to. Ne trebaju nikakve posebne upute za korištenje.

Ostali komentari
Od kada sam otkrila da na tržištu postoje takvi proizvodi redovito ih koristim i svima preporučujem da ih koriste.