Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

K2r maramice za upijanje boja

Recenzija proizvoda K2r maramice za upijanje boja

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,92


24 recenzija ukupno
24 testerica preporučuje proizvod
24 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
sneki2
  • 20.6.2018 21:26:33
  • Bodova: 41695
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Premda sam u početku bila skeptična, proizvod je i više nego ispunio svoja obećanja! U perilicu sam stavila šareno rublje, bez odjeljivanja crnog (kojeg u mojoj kući ima zaprepašćujuće mnogo) i ostalog šarenog rublja, i stavila jednu maramicu, prema uputama. Boja na svijetlo-ružičastoj majici je ostala ista premda se prala skupa sa par crnih komada odjeće, tako da sa sigurnošću mogu reći da je ta jedna maramica za upijanje boja savršeno odradila posao.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Na poleđini proizvoda su jasne i sažete upute, tako da je stvarno jednostavno za koristiti.

Ostali komentari
Iskreno sam oduševljena proizvodom i pitam se zašto ga nisam prije otkrila! Uštedio bi mi sate odjeljivanja svijetlog i tamnog šarenog rublja i pranja istih...

ela74
  • 21.6.2018 10:35:40
  • Bodova: 206
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Maramice za upijanje boja su se pokazale stvarno super. Jučer sam ubacila u mašinu za pranje rublja hrpu tamnog rublja i nekoliko bijelih majica. Bijele majice su i dalje ostale bijele, a sva boja s tamnog rublja je ostala na maramici. Bila sam zaista oduševljena!

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Da, proizvod je iznimno jednostavan za upotrebu i sve je super objašnjeno na pakungu. Sve pohvale.

Ostali komentari
Ovo je prvi put da sam koristila maramicu za upijanje boja i, iako sam bila pomalo sumnjičava i u strahu za moje bijele majice, maramice su savršeno odradile posao. Svakako ću ih nastaviti koristiti.

boduair
  • 22.6.2018 16:26:36
  • Bodova: 697
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Proizvod je odličan i žao mi je što ga prije nisam počela koristit.Žuta,crvena,roza majica zajedno u perilici su ostale žute,crvene i roze boje.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Proizvod je jednostavan za korištenje.Prije punjenja perilice baciš maramicu,nakon toga rublje svih boja i PUF! maramica je na neki način pokupila ne samo nećistoću(vjerovatno bi trebala perilicu nekako oprati) već i boje.

Ostali komentari
Godinama gledam sa polica DM,Mullera ,Konzuma i inih trgovina te maramice,ali se nikada nisam osudila kupiti jer sam mislila da je to obično prodavanje magle.Kada sam doma dobila paket još uvijek sam bila skeptična i trebalo mi je dva dana da isprobam crvenu i žutu majicu staviti zajedno.Rekla sam ako se pofarbaju biti će dobre krpe za brisanje prašine.Maramice su zakon.Prljavština i boja je ostala na maramicama, a majice iste boje.Ovo ću definitivno i dalje koristiti bez bojazni je li imam dovoljno određenog rublja za pranje.Sada sve ide u jedan bubanj,naravno uz maramice.

ana2904
  • 22.6.2018 21:13:59
  • Bodova: 350
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Vrlo sam zadovoljna s maramicama. Stavila sam prati odjeću svih boja, među njima i crne tajice za koje sam bila sigurna da će pustiti boju. Maramica je upila boju. Prilikom vađenja iz perilice maramica je bila crna, a sva ostala svijetla odjeća je sačuvala svoju boju. Žao mi je što nisam i prije koristila maramice za hvatanje boje te tako spriječila uništenje odjeće.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Način korištenja je vrlo jednostavan i dobro objašnjen na proizvodu.

Ostali komentari
Koristite maramice jer nećete požaliti.

katarinatadea
  • 23.6.2018 19:43:05
  • Bodova: 336
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Ovaj proizvod je odličan i učinkovit u potpunosti. Obzirom sam ga više puta upotrijebila u pranju šarenog rublja gdje je prevladavala crvena boja a bilo je i bijelog rublja, K2r maramice za upijanje boje su "odradile odličan posao" jer je bijelo rublje ostalo bijelo. I u drugim kombinacijama boja su se pokazale iznimno učinkovite.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Način na koji se koriste K2r maramice za upijanje boja je vrlo jednostavan. Maramica se ubaci u bubanj perilice skupa s ostalim rubljem. Isti postupak je objašnjen na pakovanju K2r maramica.

Ostali komentari
K2r maramice za upijanje boje su odličan proizvod na tržištu koji treba svako kućanstvo. Bez obzira što na tržištu postoji veliki broj proizvođača maramica s istom namjerom, K2r maramice za upijanje boja pokazale su mi se kao najučinkovitije.

lory78
  • 24.6.2018 17:47:28
  • Bodova: 1494
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Pošto smo 6-ero člana obitelj, mašina za pranje rublja radi svaki dan. Odmah pri dobitku uzorka maramica, krenula sam u testiranje. Da ne riskiram previše, ubacila sam jednu maramicu i "radnu robu". Od bijele do tamno plave boje,bilo je svega. Jedva sam čekala da mašina završi i bilo je onako kako sam se nadala. Maramica je potamnjela ali na odjeći nisam vidjela nikakve promjene u boji. Nisam imala mira i odmah sam ubacila čisto bijelu robu i stavila na 90°C. Oduševila sam se kada sam vidjela da je maramica izdržala temperaturu i čak mi je iz bijele robe izvukla "prljavu boju".

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Objašnjenje korištenja maramice je vrlo jednostavno i čitko,a samo korištenje maramice tj. upotreba je prejednostavna.

Ostali komentari
Već sam bila u prilici koristiti maramice za upijanje boja ali nisam bila zadovoljna zbog same strukture maramice.
K2r maramice su čvršće strukture i ne " gube " se po mašini za pranje rublja, dok sam druge koje sam koristila doslovno morala tražiti po odjeći.

saki27
  • 25.6.2018 16:48:24
  • Bodova: 289
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Proizvod je stigao u pravi čas,i moram reći "ovo je čudo".Nedavno smo imali nezgodu kada je nova kupljena majica,obojila svu odjeću u rozo.Možete zamisliti reakciju muškog dijela obitelji.Maramice K2r ne samo da spriječavaju prelijevanje boja nego i skupljaju na sebe prljavštinu.Moram priznati da nisam očekivala i ugodno sam se iznenadila kada su neki komadi odjeće izašli toliko čisti,a već koliko puta se prali fleke nisu silazile.
Tako da sam jako oduševljena ovim proizvodom.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Način korištenja je jasno naznačen i opisan na pakiranju.

Ostali komentari
Ovo je nešto čarobno za mene.Preporučujem svima da probaju.

ivaos
  • 26.6.2018 7:53:47
  • Bodova: 239
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Vasim proizvodom sam odusevljena, kako nas je puno u kucanstvu imamo hrpu odjece razlicite boje koja je uvijek bila problem za pranje zbog opasnosti bojanja jednog odjevnog predmeta o drugi, upotrebom maramica smo to izbjegli, niti jedan komad odjece nije bio obojan. Nadalje ono sto me takoder odusevilo kod maramica je njihov ugodan miris. Jednostavno receno odusevljena sam maramicama i svakako cu ih nastaviti koristiti jer mi skracuju vrijeme biranja, skupljanja, grupiranja odjece.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Upute kako koristiti maramice su jednostavno objasnjene na proizvodu.

Ostali komentari
Svakako cu ih nastaviti koristiti, a i preporuciti svim svojim kolegicama. Njigova namjena i miris su me odusevili.

majki
  • 26.6.2018 15:59:26
  • Bodova: 264
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Izvrsno

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Da

Ostali komentari
Mama sam bebe od 2 mj i znate kako izgleda napuniti masinu vesa tom malom robicom. Od kada koristim ove maramice i bijelo i sareno rublje perem skupa i to na 90 stupnjeva. Stvarno. I nikada nista nije pofarbalo robicu.

ljubicabara
  • 27.6.2018 15:23:21
  • Bodova: 126
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Ovaj proizvod je savršen! Hrabro sam u perilicu nagurala rublje koje sam inače odvajala i prala svako za sebe ( crveno, svjetlo šareno, tamno šareno) , s par komada za koje pouzdano znam da puštaju boju. Nakon pranja rublje je zadržalo svoje boje, ali maramice (stavila dam dvije) su pokupile sve što su trebale. Posao vrhunski odrađen! Ovaj proizvod će mi uštedjeti vrijeme i novac jer sad odjednom mogu prati ono što se inače vrtilo u više rundi.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Korištenje je više nego jednostavno, kao i uputa.

Ostali komentari
K2r maramice imaju sve moje pohvale.

vale2801
  • 27.6.2018 16:55:43
  • Bodova: 63
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Moram priznati da sam jako zadovoljna proizvodom. Maramica koju sam stavila u bubanj izasla je sive boje, moram napomenuti da sam stavila bijeli ves, i par crnih carapa. Suprugove majice bile su cak bjelije nego inace kad ih perem zasebno.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Nacin koristenja proizvoda je jako jednostavan i dobro objasnjen. Straga na kutiji je nacrtano i napisano kako se proizvod koristi i nisam imala poteskoca sa koristenjem proizvoda.

Ostali komentari
Preporucam svim zenama ovaj proizvod, pogotovo onima koje zive uzurbano i stresno radi posla a uz to imaju klince doma. Nekoliko puta mi se znalo dogoditi da pofarbam klincima majice sa sekinim roza stvarima koje su se slucajno nasle u bubnju, a sad definitivno mogu bit bezbrizna sto se toga tice. Stavim maramicu u bubanj i bez straha mogu otvorit perilicu da ves stavim susiti.

fitsusa86
  • 28.6.2018 13:08:33
  • Bodova: 155
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
U jednome pranju stavila sam rublje bijele boje zajedno s crnim i crvenim rubljem. Bijelo rublje zadrzalo je svoju bjelinu, znaći nije došlo do preljevanja boja s obojane odjeće. Same maramice su nakon pranja bile tamnije nego prije pranja, tj povukle su boju na sebe i zaštitile svjetliju odjeću od drugih bolja i ispunine svoj zadatak.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Upute o načinu korištenja proizvoda su jasno i jednostavno napisane, a same maramice su jednostavne za korištenje.

Ostali komentari
Do sada nisam koristila maramice za skupljanje boja, već sam svo rublje sirtirala po bojama. Korištenje maramica uvelike bi mi olakšalo pranje rublja, te ću ih svakako nastaviti koristiti!

leeloo1986
  • 28.6.2018 21:55:37
  • Bodova: 412
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Colour catcher maramice za hvatanje boja su odličan proizvod. Prala sam novu mornarsku haljinu na pruge što mi je uvijek riskantno s obzirom na kombinaciju tamno plave i bijele boje. U perilicu sam ubacila i oker tuniku, roza bluzu i još nešto šarene odjeće. Ništa se nije obojalo, a maramica je nakon pranja bila svijetlo ljubičaste boje. Pri pranju rublja omekšivać i deterdžent sam dozirala kao i inače.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Proizvod je prilično jednostavan za korištenje i sve je detaljno opisano u uputama tako da ne bi trebalo doći do pogreške.

Ostali komentari
Jako sam zadovoljna proizvodom i mislim da je idealan za bezbrižno pranje šarenog rublja, a pogotovo nove odjeće za koju ne znamo kako reagira u pranju i pranje tamnih traperica i crne odjeće. Sigurna sam da ću i dalje koristiti ove maramice.

dorka788
  • 29.6.2018 18:40:02
  • Bodova: 324
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
Ove maramice imaju odličnu učinkovitost. Da bi provjerila njihovu učinkovitost stavila sam na pranje bijelu tregericu sa šarenim vešom. Nakon pranja tregerica je ostala bijela.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Korištenje ovog proizvoda je vrlo jednostavno i upute su vrlo dobro objašnjeno, posebno mi se svidjelo to što slova na pakiranju nisu jako sitna već su dobre veličine i nije teško čitati.

Ostali komentari
Sviđa mi se dizajn pakiranja i što je proizvod tako jednostavan za upotrebu. Na slici je prikazana tregerica nakon pranja sa šarenim vešom.

yvonnee
  • 29.6.2018 23:55:38
  • Bodova: 2079
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (sprječenost prelijevanja boja)
U ovom testnom razdoblju, koristila sam ovaj proizvod 2 puta. Prvi put nije ostalo bas nikakve boje na maramici, izasla je iz perilice bijela kakvu sam ju i stavila. Drugi put sam primjetila da je maramica posivila. Stavila sam svakakve boje u perilicu, kako bih mogla dobro isprobati proizvod i bas sam se iznenadila kada sam izvadila sivu maramicu. Ocito mi je maramica spasila odjecu jer izgleda neka tamna majica pusta boju.

Je li način na koji se proizvod koristi jednostavan i objašnjen na proizvodu?
Nacin koristenja proizvoda je odlicno objasnjen i jako je jednostavno koristiti proizvod. Maramica se stavi u prazan bubanj perilice, potom se stavi odjeca i upali program pranja. Nakon pranja treba odmah izvaditi maramicu iz perilice i to je to.

Ostali komentari
Nisam nikad do sad koristila ovaj proizvod. Vidjela sam ga na reklamama i u trgovinama ali nisam znala jel ucinkovito, pa se nisam odlucila na kupnju. Drago mi je sto sam dobila ovaj proizvod jer sad znam da valja i da ga mogu ponovno kupiti. Maramice su prakticno pakirane i bas me iznenadio miris. Jako lijepo mirisu. Mislim da je to odlicna stvar, jer cesto se dogodi da moramo zajedno prati neke boje koje mozda ne bi trebali. A ovako nema brige, ubacim maramicu i ne moram razmisljati koja majica ce pustiti boju i unistiti mi ostatak odjece.