Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Intheline Slimming krema

Recenzija proizvoda Intheline Slimming krema

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,63


19 recenzija ukupno
19 testerica preporučuje proizvod
17 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
coco7
  • 26.5.2017 12:40:27
  • Bodova: 7925
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda (da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti)?
O ovoj sam kremi u posljednjih mjesec dana pročitala puno reklama, oglasa i članaka na internetu. Usporedila sam njen sastav sa sličnom kremom drugog proizvođača koju trenutno koristim i uočila neke sličnosti, ali i razlike. Sve u svemu, reklame i pozitivni komentari korisnica pročitanih na internetu su me zaintrigirali i jedva sam čekala da ju isprobam.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Ova krema je koktel puno biljnih ekstrakata i ulja koja imaju njegujuća, nutritivna, eterična i druga svojstva. Vjerujem da se u ovom sastavu nalazi i formula za smanjenje centimetara i da će ispuniti obećanje koje stoji iza proizvoda.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Prvi dojam korištenja je iznad mojih očekivanja.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Proizvod je došao u crnoj kartonskoj kutijici dodatno zaštićenoj zaštitnom folijom. Po otvaranju kutijice ugodno sam se iznenadila jer se u njoj, osim kreme u tubici, nalaze i mjerna vrpca te tablica za unošenje podataka o smanjenju centimetara. Sama krema pakirana je u crnoj tubici od 100 mL, a osim što djeluje elegantno i profinjeno odaje i dojam kvalitete jer je i sama tuba još zaštićena dodatnom zaštitnom folijom pa znam da ju nitko prije mene nije isprobavao. Miris kreme je (očekivano) intenzivan, a dominiraju citrusne note i menta. Boja kreme je blijedo žuta što me pomalo iznenadilo jer sam očekivala nekakav prozitan gel kao i u sličnim proizvodima koje sam do sada koristila u iste svrhe.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Nakon nanošenja kreme imam osjećaj da je moja koža hidratizirana i nahranjena.

Kakav vam je općeniti dojam (hidratacija, upijanje, mekoća kože, čvrstoća)?
Konzistencija kreme je nešto rjeđa nego što sam očekivala, pa je iz tog razloga izuzetno lako razmaziva. Kremu sam na ključna mjesta nanijela u kružnim pokretima, a koža je već nekoliko minuta nakon nanošenja djelovala hidratizirano i zategnutije.

Jeste li primijetili da korištenjem kreme vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Jesam. Koža nakon nanošenja zaista djeluje svježije, elastičnije i zaglađeno.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Budući da je kremu potrebno koristiti 2 puta dnevno, sumnjam da je pakovanje od 100 mL dovoljno za 4 tjedna korištenja. Smatram da bi bolje rješenje bilo da dolazi u pakiranju od 150 mL.

Koliko dugo osjetite proizvod na koži nakon nanošenja?
3-5 min

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvodom sam za sad zadovoljna, a rezultate s dozom optimizma očekujem u narednim tjednima.

patkica1982
  • 27.5.2017 20:07:30
  • Bodova: 1760
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda (da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti)?
Nisam dosada cula za ovu kremu i zato nisam ni imala velika ocekivanja. Bezbroj puta sam isprobavala proizvode koji obecavaju, a ne djeluju... Obecanja koja stoje iza ovog proizvoda svakako su potaknula moj interes i sukladno tome sam ocekivala barem prosjecnu kvalitetu proizvoda, ostavljajuci naravno prostora da me na kraju iznenadi vise nego sto sam ocekivala...

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Ohrabrujući znak su svakako i prirodni sastojci u kremi jer mi je bitno da na sebe nanosim nesto sto ne steti, sto je prirodno, a da jos i djeluje. Prije isprobavanja mogu procjenjivati proizvod samo na temelju dostupnih informacija o sastavu, a navedeni aktivni sastojci svakako ulijevaju nadu.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Po preporuci sam kremu lagano umasiravala kruznim pokretima ujutro i navecer, s tim da sam navecer tijekom tusiranja koristila piling gel za tusiranje i poslije se malo istrljala rucnikom da zagrijem problematicne dijelove. Jedna sam od onih sretnica kruskastog oblika tijela kojima su bedra i guza najproblematicniji, kako po masnim naslagama tako i po celulitu, tako da su mi to glavna podrucja koja sam tretirala ovom kremom. Krema se lagano upila i ostavila svoj osvjezavajuci miris na kozi i nakon nanosenja. Cak sam i osjecala lagani osjecaj hladjenja, sto je odlicno sad kada nam je ljeto pred vratima.


Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Krema dolazi u crnom pakiranju, koje doduse mozda izgleda elegantno, ali mi osobno djeluje premracno i pretmurno, i to je prva zamjerka. Ali pozitivna stvar je sto je vanjsko pakiranje „zapecaceno“ plasticnom folijom, pa mozete biti sigurni da vasa krema nije bila otvarana prije nego sto ste je sami odlucili otvoriti.
Padam na mirise, pa sam kremu prvo posnjofala :) i moram ga pohvaliti jer je miris pravi ljetni osvjezavajuci, sto me odmah oraspolozilo. Lagane je teksture i brzo se upija.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Ono sto osjecam na kozi nakon nanosenja proizvoda je lagani osjecaj hladjenja i kao da mi cirkulacija malo proradi, sto mi u biti godi i veseli me, jer imam osjecaj da se nanosenjem kreme stvarno nesto dogadja.

Kakav vam je općeniti dojam (hidratacija, upijanje, mekoća kože, čvrstoća)?
Nakon nanosenja mi je koza ucvrscena, zagladjena, hidratizirana i mirisna. Krema se brzo upila i ostavila svoj osvjezavajuci miris na kozi i nakon nanosenja.

Jeste li primijetili da korištenjem kreme vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Bez sumnje, redovitom upotrebom je takav izgled koze stalno prisutan. Zbog toga sam se od samog pocetka nanosenja kreme pocela osjecati samouvjerenije u omiljenoj suknji. Kremu koristim desetak dana i ono sto se bez sumnje moze priznati je da mi je koza gladja i napetija, rekla bih i da se celulit nesto smanjio, cak su mi i hlace manje pripijene nego prije. Ali zahvaljujuci centimetru koji ipak sluzi da bi potvrdio ili opovrgnuo subjektivne procjene, , mogla sam provjeriti i stvarne rezultate. Dakle, opseg bedara mi se smanjio za gotovo 1 cm, a guza cak i nesto vise! Bila sam malo iznenadjena sto su se brojke stvarno smanjile i ne mogu prikriti odusevljenje!

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Da ne bi bilo samo hvale, losa vijest je svakako da sam u ovih deset dana koristenja vec otprilike polovicu pakiranja potrosila, a tek sam se „navukla“ na ovu kremicu, sto znaci da cu brzo morati u potraznju za novom tubicom. To je definitivno minus s jedne strane, ali s druge strane, zena si na taj nacin moze isprobati i vidjeti je li zadovoljna sa rezultatima od manje kolicine koristenja, a onda dalje krenuti u nove pobjede. Zato bih rekla da taj plus ipak ponistava minus ;)

Koliko dugo osjetite proizvod na koži nakon nanošenja?
Osjecaj svjezine zna potrajati i do sat vremena, sto je posebno pozeljno sa sve toplijm danima :), a vise manje konstantno osjecam zategnutost i cvrscu kozu na dodir.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Znam da se cuda ne mogu ocekivati preko noci i zato sam zadovoljna rezultatima, iako su do sada relativno skromni, ali obecavaju. Paralelno sa upotrebom kreme, radim i na fizickoj aktivnosti i dovoljnom unosu vode. Sveukupno, dojam je vise nego zadovoljavajuc, interes za proizvodom mi je znatno porastao, i puna sam nade i uvjerenja da ce ovo ljeto stvarno biti vidljive promjene u kupacem kostimu!

emanuella
  • 28.5.2017 22:23:19
  • Bodova: 25135
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda (da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti)?
Ambalaža proizvoda je jednostavnog, ali elegantnog dizajna. Sam dizajn odiše elegancijom i daje dojam kvalitetnog proizvoda. Prvi dojam je bio uistinu pozitivan, a sastav i poruka proizvoda su ga potvrdili.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Sastav proizvoda mi se sviđa. Stekla sam dojam kvalitetnog proizvoda.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Prvi dojam bio je pozitivan. Koža je relativno brzo upila kremu, što mi je inače vrlo važno kod krema.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Ambalaža me osvojila na prvu! Što se tiče mirisa, specifičan je. Nije neugodan, ali je dosta jak. Tekstura proizvoda je vrlo dobra, a boja je prljavo bijela. Svakako sam zadovoljna.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Koža relativno brzo upije proizvod i ostaje ugodna na dodir. Prilikom nanošenja lijepo i izmasirate područje na koje nanosite kremu.

Kakav vam je općeniti dojam (hidratacija, upijanje, mekoća kože, čvrstoća)?
Općeniti dojam je vrlo pozitivan. Kao što sam prethodno navela, koža relativno brzo upije kremu. Koža je nakon nanošenja mekana i glatka. Što se tiče čvrstoće, teško mi je procijeniti je li poboljšala ili ne. Trebala bih ju duže koristiti da primijetim značajniju promjenu.

Jeste li primijetili da korištenjem kreme vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Da, koža trenutno izgleda svježije, mlađe i zaglađenije.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Mislim da je pakiranje od 100 ml sasvim dovoljno za mjesec dana korištenja. Ja sam ju koristila nekih tjedan dana (otkako mi je stigla na adresu pa do pisanja recenzije) i ostalo mi je još sigurno dvije trećine pakiranja.

Koliko dugo osjetite proizvod na koži nakon nanošenja?
Miris proizvoda se osjeti još par sati nakon nanošenja, kao i glatkoću te mekoću kože.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Da, zadovoljna sam proizvodom i rezultatom upotrebe. Izmjerit ću ponovno nakon dva tjedna pa usporediti promjene. Naime, u proizvodu dobijete metar i papir na koji možete zabilježiti svoje mjere i tako usporediti je li učinjen napredak. Odnosno, možete provjeriti jesu li rezultati nakon 2 tjedna uistinu vidljivi, kako to piše na ambalaži.

kiarra
  • 29.5.2017 10:31:24
  • Bodova: 1966
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda (da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti)?
Ovaj je proizvod na mene ostavio izrazito pozitivan prvi dojam. Kao novitet na tržištu, barem za mene, svojim izgledom i sastavom poručuje – kupite me. :) Tome doprinose i krojački metar te mala tabela s prostorom za upisivanje mjera prije i nakon korištenja kreme, koji se dobiju zajedno s kremom.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Kod sastava ovog proizvoda posebno mi se sviđa što ne sadrži parabene, to mi je jako bitno. Osim toga, sastojci su 100% prirodnog porijekla i biljne su baze.
Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
S nestrpljenjem sam dočekala isprobavanje ovog proizvoda. Nanijela sam ga na čistu kožu nakon tuširanja, na mjesta koja smatram „kritičnima“. Proizvod se lako razmazuje, brzo upija te se možete odmah odjenuti. Osjećala sam se ugodno nakon nanošenja :)

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Ambalaža mi se sviđa upravo zato jer je jednostavna i praktična. Crne je boje bez nepotrebnih natpisa. Isprva me malo iznenadio jak miris mentola, no nakon nanošenja na tijelo on ispari, ne osjeti se tako intenzivno. Upravo taj miris daje dojam učinkovitosti proizvoda. Tekstura kreme je odlična, ni pregusta ni prerijetka, taman da se lijepo i brzo umasira u kožu. Brzo se upija, što je također jedan od velikih „pluseva“.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Nakon nanošenja kreme na kožu nema onog osjećaja hlađenja niti peckanja, kao kod većine anticelulitnih proizvoda. Osjećaj je sasvim ugodan, daje određenu svježinu.

Kakav vam je općeniti dojam (hidratacija, upijanje, mekoća kože, čvrstoća)?
Moj općeniti dojam je da se radi o zadovoljavajućem , kvalitetnom proizvodu. Kao što sam već navela, upijanjem proizvoda u kožu sam skroz zadovoljna, kao i hidratacijom. Koža mi je meka kao i inače, nisam primijetila razliku. Također, nisam mogla primijetiti razliku u čvrstoći kože jer sam kremu koristila svega par puta.

Jeste li primijetili da korištenjem kreme vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Nakon par puta što sam nanijela kremu na kožu, nisam mogla još primijetiti neku veliku razliku u stanju kože, iako vjerujem da će ona s vremenom biti vidljiva. Možda je koža malo napetija no što je prije bila.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Nije potrebno nanijeti veliku količinu proizvoda. Ne vidim koliko sam ga potrošila jer je tuba crne boje, no mislim da sam potrošila neznatnu količinu. Ne mogu procijeniti hoće li jedna tuba od 100ml biti dostatna za mjesec dana korištenja. Iskreno, malo sam skeptična prema tome. Uostalom, i to je individualno jer ne nanosimo svi istu količinu niti tretiramo istu površinu tijela.
Koliko dugo osjetite proizvod na koži nakon nanošenja?
Nakon nanošenja proizvod ne osjetim skoro uopće na koži, što mi se sviđa. Ne osjetim neku težinu kreme, niti ljepljivost, nema osjećaja peckanja ili bilo kakve nelagode. Miris proizvoda ne ostaje postojan što mi se također sviđa.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Iako proizvod koristim vrlo kratko, zadovoljna sam njime. Vjerujem kako će redovitim korištenjem rezultati biti vidljivi te da će ispuniti očekivanja i obećanja iza kojih stoji.

aannaa13
  • 29.5.2017 21:11:35
  • Bodova: 25932
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda (da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti)?
Elegantno crno pakiranje odaje dojam kvalitete i ulijeva povjerenje u učinkovitost proizvoda, a pogotovo što na vanjskom pakiranju piše da formula omogućuje rezultate koji su vidljivi već nakon 2 tjedna korištenja.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Sastav mi se sviđa. Krema sadrži ekstrakt korijena sladića s 2,5 % glicerinskom kiselinom koja smanjuje opseg i masne naslage, a što je potkrijepljeno znanstvenim istraživanjima.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Krema se vrlo lako razmazuje, nakon što sam nanijela kremu osjetila sam ugodno hlađenje na koži.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Jako lijepo pakiranje, crna boja daje dozu elegancije. Oduševio me centimetar i kalendar za praćenje rezultata koji dolazi u pakiranju. Krema ima ugodan miris mentola, srednje je gustoće pa se lako razmazuje na koži.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Nakon nanošenja osjeća se ugodno hlađenje na koži.

Kakav vam je općeniti dojam (hidratacija, upijanje, mekoća kože, čvrstoća)?
Krema je srednje gustoće, lako se razmazuje i relativno brzo upija. Nakon nanošenja koža je meka. Ne izaziva iritacije ni crvenila, a nakon nanošenja osjeća se ugodno hlađenje na koži.

Jeste li primijetili da korištenjem kreme vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Primjetila sam da mi je koža na tretiranim dijelovima čvršća, odnosno napetija. Glađa je na dodir, narančina koža se dosta smanjila s obzirom da kremu koristim svega 11 dana.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Obzirom na to koliko količinski stavljam kreme mislim da je ovo pakiranje od 100 ml dovoljno za više-manje mjesec dana. Za sada ju koristim 11 dana, stavljam ju dva puta dnevno, ujutro i navečer. Još par dana ću je mazati dva puta, a nakon toga samo navečer.

Koliko dugo osjetite proizvod na koži nakon nanošenja?
Osjećaj hlađenja na koži je kratkotrajan. Nakon nanošenja se osjeti možda minutu,dvije.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Obzirom na to da sam inače skeptična prema ovakvim vrstama proizvoda mogu reći da sam jako zadovoljna sa ovom kremom. Naravno da nijedna krema ne može skroz ukloniti celulit, ali ova krema je najbliže tome. U 11 dana koliko ju koristim primjećujem da mi je koža napetija i čvršća, te glađa na dodir.

visnjicanina
  • 29.5.2017 22:43:56
  • Bodova: 62784
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda (da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti)?
Kad je riječ o raznim kremama kao sredstvima za mršavljenje,oduvijek sam poprilično skeptična.
Smatram da mogu biti od neke pomoći,ali iskreno,nikad nisam vjerovala u njihovu istinsku učinkovitost.
A prijavila sam se za recenziju iz čiste znatiželje-pravi nevjerni Toma.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Uvijek kad mi dođu u ruke proizvodi koje koristim,prvo pogledam od čega se sastoje.
Samim tim sam i prvo uočila dosta sastojaka koji su me zaintigrirali i čiju učinkovitost sam jedva čekala isprobati na svojoj koži.
Naročito me zanimali to djelovanje glicerinske kiseline.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Kad sam otvorila ambalažu(koja je zaista primamljiva),prvo me se dojmio miris kreme.Ima ugodan biljni miris,glatke je teksture,lako maziva i dobro se upija.Izdašna je i razmazuje se na veću površinu.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Ambalaža je vrhunska,decentna,dobar odabir boja i tiska.
Tuba prikladna za držanje u ruci,poklopac koji se lako otvara a i čvrsto drži.
Miris ugodan na biljke,osvježavajuć.Malo ,kako je rekao moj suprug,miriši na kreme za reumu.
Lako maziva,izdašna krema,ne baš atraktivne boje.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Jednom riječju-savršen.
Taj mentolasto-osvježavajući miris nakon što se upije u kožu,osjećaj hlađenja koji se zadrži dugo.

Kakav vam je općeniti dojam (hidratacija, upijanje, mekoća kože, čvrstoća)?
Koža nakon nekog vremena postaje čvršća,glađa,njegovanija.Krema se brzo i lijepo upija,daje određenu vlagu.
Već nakon prvog nanošenja osjeća se promjena.

Jeste li primijetili da korištenjem kreme vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Koža postaje čvršća,elastičnija,svježija.Jako dobro djeluje na površinski sloj kože.Sam taj mentolasti miris daje nekakav poseban osjećaj koji se dugo zadrži na koži.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Količina dotične tube po mojoj procjeni je dovoljna za jednomjesečni tretman,dva puta dnevno,ujutro i navečer.
Pa i za "veće površine" kao što je slučaj kod mene.

Koliko dugo osjetite proizvod na koži nakon nanošenja?
Krema se osjeti i nekoliko sati nakon tretmana,hladi,nešto se događa,ima neki učinak.
I to vrlo brzo nakon nanošenja.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Prvo,kod ovog proizvoda nije praktičan taj intenzivan miris.Dobro je ako se tretirate kremom i ostajete doma,ali ako idete van,osjeti se,što meni osobno i nije bilo baš previše ugodno.
Samo djelovanje kreme-ima učinka,primijeti se i na koži i na centimetru,ali definitivno se ne može smatrati isključivim već pomoćnim sredstvom u mršavljenju,koji treba zasigurno popratiti adekvatnom prehranom i tjelovježbom.
Sve u svemu,može djelovati jako poticajno jer daje takav osjećaj.

mbrozovic20
  • 29.5.2017 23:11:11
  • Bodova: 3344
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda (da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti)?
Prvi dojam na samo pakiranje crne boje je vrlo dobar. Sve djeluje vrlo elegantno i profinjeno, uz samu kremu dolazi i centimetar i upute o korištenju kao i kartončić za praćenje rezultata. Što se tiče sastava, glicirizinska kiselina iz sladića djeluje obećavajuće kao i tim stručnjaka koji stoji iza ovog proizvoda i sve mi to ulijeva dodatno povjerenje u proizvod i njegovu učinkovitost.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Sastav proizvoda mi se izazito sviđa, velik dio prirodnih sastavnica, sladić, ruža, citrusi i masna ulja koje su više ili manje dokazane da smanjuju sloj potkožnog masnog tkiva i zatežu kožu. Ono što je isto veliki plus u ovoj kremi je što nema kofeina koji inače jako isušuje i nadražuje kožu.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Prije prvog korištenja proizvoda sam bila blago skeptična prema djelovanju, ali sam prvi dojam je bio odličan. Proizvod zbilja lijepo miriše, odiše elegancijom i lako se nanosi i brzo upija što su sve karakteristike dobre kreme.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Ambalaža me oduševila odmah na prvu, skroz je jednostavna, a opet vrlo efektna zbog svoje crne sjajne boje. Miris proizvoda je po citrusu i mentolu i daje dojam svježine, a i sama boja je žućkasta te dodatno daje dojam limuna. Tekstura mi se također sviđa jer je lagana i maziva te se brzo upija u kožu.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Proizvod se jako brzo upije i ostavlja kožu zaglađenom i mekanom, ali u isto vrijeme čvrstom. Nakon nanošenja osjeća se lagano hlađenje što dodatno umiruje kožu.

Kakav vam je općeniti dojam (hidratacija, upijanje, mekoća kože, čvrstoća)?
Krema daje osjećaj zaglađenosti i čvrstoće i već se nakon jednog tjedna korištenja mogu vidjeti rezultati. Upijanje je relativno brzo, ne ostaje masan trag nakon i kože ostaje bašunasta.

Jeste li primijetili da korištenjem kreme vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Da, već tjedan dana nakon korištenja, moja koža je zaglađenija i ima puno manje nepravilnosti. Narančina kora na bedrima se puno povukla, čak za 30ak posto što je izvrstan napredak. Ne vide se još rezultati obnove kože, ali pretpostavljam da oni dolaze kasnije s korištenjem.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Kremu koristim nešto više od tjedan dana i za svako korištenje uzimam količinu veličine lješnjaka te mi je to dovoljno za tretiranje ciljanog dijela bedara te mi uvijek malo ostane za tretiranje struka. Kreme sada ima oko 70% i trebala bi dostajati za sva četiri tjedna preporučenog tretmana, ako se nastavi koristiti dvaput dnevno na ciljanim mjestima.

Koliko dugo osjetite proizvod na koži nakon nanošenja?
Nakon nanošenja krema se vrlo brzo upija u kožu, u roku od minute i ne ostavlja nikakve tragove, bilo ljepljive ili masne. Ono što ostaje je blagi osjećaj hlađenja koji traje još nekih dodatnih pet minuta i zatim i on jenjava.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Iako sam bila vrlo skeptična prilikom prvog korištenja proizvoda, uvjerila sam se da ova krema za smanjenje masnog tkiva zbilja djeluje. Koža je zaglađenija, s vidljivim smanjenjem narančine kore i s puno većom čvrstoćom. To se vidi i na rezultatima mjerenja koji pokazuju gubitak po jednog centimetra na mjestima ciljanog korištenja.

kolegica
  • 30.5.2017 13:46:08
  • Bodova: 4351
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda (da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti)?
Moj prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda je bio odličan jer dolazi u elegantnom crnom pakiranju zajedno s centimetrom koji služi za mjerenje rezultata i malim kalendarom u koji mogu unositi svoj napredak. I kalendar i centimetar vrlo su praktični jer tako sve što mi je potrebno za praćenje rezultata, imam na jednom mjestu.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Sastav proizvoda mi se sviđa jer sadrži aktivnu formulu te sve sastojke koji djeluju na razgradnju potkožnih masnih naslaga. Krema ima ugodan citrusni i mentolasti miris te je srednje gustoće i vrlo lako se nanosi i razmazuje na koži.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Prvi dojam korištenja proizvoda je da sam osjetila ugodno hlađenje uz peckanje prilikom nanošenja. Krema mi nije izazvala nikakve iritacije niti crvenila na koži.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?

Ambalaža mi se sviđa jer sve djeluje profesionalno uz elengaciju i ostavlja odličan dojam kreme kojoj mogu vjerovati. Krema ima ugodan citrusni i mentolasti miris te je srednje gustoće i vrlo lako se nanosi i razmazuje na koži. Aktivna formula kreme pruža sve potrebne aktivne sastojke koji djeluju na razgradnju potkožnih masnih naslaga.Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Kada sam kremu nanijela na kožu osjećala sam samo ugodno hlađenje uz blago peckanje.

Kakav vam je općeniti dojam (hidratacija, upijanje, mekoća kože, čvrstoća)?
Nekoliko puta prije nanošenja, napravila sam piling kako bi uklonila odumrle stanice kože i omogućila da se sastojci iz kreme bolje upiju.Vrlo lako se nanosi i razmazuje na koži te se brzo upija na koži. Uz to su krema sadrži druge sastojke uz koje koža postaje sjajnija, napetija i mirisna.

Jeste li primijetili da korištenjem kreme vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Prilkom korištenja kreme primjetila sam da mi je koža svježija, sjajniija i zaglađenija. Kremu sam nanosila na čistu kožu, na područje struka, bedara, bokova i stražnjice nakon tuširanja jer je tada koža meka.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Zadovoljna sam količinom proizvoda koji sam koristila dva puta dnevno, ujutro i navečer. Prema mojoj procjeni kreme ima za još otrpilike dva tjedna. Svakako nastavljam s daljnjim korištenjem i ne sumnjam da će i iduće mjerenje pokazati koliko je moćna.

Koliko dugo osjetite proizvod na koži nakon nanošenja?
Proizvod na koži nakon nanošenja osjetim odmah uz ugodno hlađenje i peckanje što vjerujem da krema djeluje uz aktivnu formulu te sve sastojke koji djeluju na razgradnju potkožnih masnih naslaga.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Rezultati u dva tjedna su zadivljujući, na svakom bedru izgubila sam 1,0 centimetar, na stražnjici 1,5 centimetra, a na području trbuha 2 centimetra. Primijetila sam kako mi je koža na tretiranim dijelovima čvršća i tonirana te napetija i elastičnija te djelomično je nestao i celulit na bedrima i na stražnjici više nemam izraženu narančinu koru nego je koža na tom djelu glađa i bez vidljivih nepravilnosti.

smijuljicahr
  • 30.5.2017 15:57:25
  • Bodova: 4286
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda (da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti)?
Crna kutija sa srebrnim printom, a pakiranje jednostavnog, ali privlačnog dizajna, stoga teško da će ostati nezamijećen na polici među drugim proizvodima. Informacije na i u kutiji su potpune i praktične za upotrebu, iako mi se na prvu čini da je pakiranje dovoljno za 3 tjedna upotrebe, a ne za cijelih mjesec dana. Popratni sadržaj me ugodno iznenadio - uz mali praktični podsjetnik za praćenje promjena, nalazi se i metar da provjerite mjere, naravno crni. Opći dojam prije korištenja - interesantan, vjerojatno kvalitetan i kvalitetan proizvod, puno je detalja na koje su dizajneri mislili, za pohvalu.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Sastav proizvoda mi se sviđa, posebno jer je naglasak na prirodnim sastojcima. U kremi su korišteni sladić, ruža, ulje suncokreta i čemresa te citrusi. Od svih sastojaka najviše do izražaja pored citrusa dolazi i miris čemresa.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Nakon prvog korištenja kreme dojam je da je riječ o kremi koja se lako nanosi i ugodnog osvježavajućeg mirisa, što i objašnjava njen sastav. Svega par minuta nakon nanošenja javlja se osjećaj ugodnog hlađenja koji traje barem pola sata. Naravno, ostao je upitnik da li i kako djeluje, no to ću vidjeti tek kasnije, a vjerojatno i prije kraja mjesec dana nakon redovite svakodnevne primjene - preporučeno je nanošenje dva put dnevno. Naravno, ne očekujem da će samo nanošenje kreme riješiti nepotrebne naslage, pa već neko vrijeme vodim računa i o unosu namirnica i nastojim raditi ciljane vježbe par puta tjedno.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Crna boja ambalaže, daje dozu elegancije, a uz to je i jednostavna za korištenje i spremanje. Krema je lako maziva, ne ostavlja tragove i vrlo brzo se upija, a potom izaziva ugodan osjećaj hlađenja.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Neposredno nakon nanošenja kreme, koža je vlažna, a dok se koža izmasira u par minuta i krema se potpuno upije te ne ostavlja nikakve tragove na odjeći. Osjećaj hlađenja se pojavi par minuta nakon i ugodan je pogotovo u toplijim danima čak i ako se nisam friško otuširala dva put na dan, a opet imati svjež osjećaj na sebi još neko vrijeme.

Kakav vam je općeniti dojam (hidratacija, upijanje, mekoća kože, čvrstoća)?
Krema se jako brzo upija, a ostavlja kožu nahranjenom i dovoljno vlažnom. Koža je izrazito mekana na dodir već nakon par dana uporabe. Možda je i čvršća, no teško mi je procijeniti jel zbog uporabe kreme ili kombinacije kreme i vježbi.

Jeste li primijetili da korištenjem kreme vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Koža izgleda svježije i zaglađeno, nježna na dodir. Iako još uvijek imam celulita i mjesta s viškom, vidi se napredak tako da namjeravam nastaviti s korištenjem kreme, naravno uz dalje aktivnosti i pravilnu prehranu.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
U tri tjedna korištenja dva put na dan kreme je bilo dovoljno za nanijeti na sva kritična mjesta. Koliko je još točno ostalo kreme, malo teže procijeniti, a da ne istisnem cijelu tubu, no pretpostavljam da će biti za još par dana ako ne za puni mjesec. Rado bih da je pakiranje veće, tako da traje i dulje, no možda bih tad bila u iskušenju trošiti je nepotrebno i više :) Opcija kupnje dvije kreme odjednom mi se sviđa i vjerojetno je to idealno za kasniju uporabu.

Koliko dugo osjetite proizvod na koži nakon nanošenja?
Krema se vjerojatno osjeti jedino po osjećaju hlađenja na koži, jer ne ostavlja druge vidljive tragove. Hlađenje kože sam navečer možda osjećala i dulje, skoro sat vremena, a tijekom prijepodneva pola sata do 45 minuta.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Za sada sam zadovoljna kremom i vidljivim rezultatom, a planiram je koristiti i dalje. Nakon tjedan dana korištenja, opseg se na dva mjerena mjesta smanjio 1 cm, na tri za 2 cm. Nakon sljedećeg tjedna, i mjerenja kod krojačice dodatno se smanjilo još za 1cm, a sada je na tri mjesta isti rezultat i na dva jos 1cm.
Koliko će dugo biti vidljiv rezultat će pokazati vrijeme, pa ću ostaviti komentar i nakon dulje uporabe.
matea-5
  • 30.5.2017 22:54:34
  • Bodova: 18813
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda (da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti)?
Prvi dojam nakon što je krema došla u moje ruke bio je vrlo pozitivan. Svidjelo mi se što je kartonska kutija bila zapakirana u zaštitnu foliju. Samo pakiranje djeluje jednostavno ali elegantno.+ i samim pakiranjem odaje dojam kvalitete. Posebno mi se sviđaju ženski obrisi na kutiji i jednostavna srebrna slova.
Sama krema dolazi u sjajnom crnom pakiranju s istim srebrnim natpisom u količini od 100 ml za kojih mislim da su dovoljni za prve vidljive rezultate. Ono što me posebno oduševilo je što uz kremu dolazi metar i kalendar kojima možemo bilježiti rezultate korištenja na svim "kritičnim" mjestima.Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Ono što sam prepoznala samo čitajući sastojke je da ima jako puno prirodnih sastojaka kojima i sama naginjem prilikom kupovine proizvoda za njegu tijela i lica. Jedino čega sam se pribojavala je alkohol koji inače pokušavam izbjegavati u proizvodima za njegu, ali nije mi izazvao nikakve neželjene reakcije.
Najviše me oduševila činjenica da je krema razvijena na temelju znanstvenih istraživanja u kojemu su sudjelovali stručnjaci s raznih područja te je svaki sastojak kreme savršeno upotpunjen s ostalim sastojcima.Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Prvi dojam korištenja proizvoda je iznimno pozitivan. Iako sam se zbog količine proizvoda pribojavala da ću ga vrlo brzo potrošiti, prilikom svakodnevne upotrebe shvatila sam da je potrebno vrlo malo proizvoda jer je maziv. Ono što me najviše iznenadilo, i to pozitivno, je brzina upijanja proizvoda. Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Ambalaža je crna sjajna tuba sa srebrnim natpisom. Minimalistički i jednostavno, a opet elegantno. Meni se svidjela jer volim takav stil, ostavlja dojam luksuza. Sviđa mi se i što je krema dvostruko zaštićena, prvo kartonskom ambalažom, a preko nje i folijom.
Miris me podsjeća na mentol bombone. Poprilično jak biljni miris koji meni odgovara, smatram da je primjeren za ovakav proizvod. Rekla bih da od svih sastojaka (koje sam vidjela na službenoj stranici) najviše osjetim sladić.
Krema je žute boje i guste teksture. Kada sam prvi puta istiskala manju količinu proizvoda na ruku, krema je bila čvrste i naizgled guste teksture. Zbog izgleda kreme, pomislila sam da će biti teško maziva i teška. Iznenadilo me koliko se brzo razmaže i upija, a zbog iznimne mazivosti uopće je ne treba puno. Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Kremu je dovoljno nanijeti u tankom sloju, a brzina kojom se upija je izvanredna. Nakon nanošenja proizvoda, koža je iznimno mekana i glatka.Kakav vam je općeniti dojam (hidratacija, upijanje, mekoća kože, čvrstoća)?
Općeniti dojam o kremu je vrlo pozitivan. Kod proizvoda za njegu tijela, važno mi je da su laganije teksture i da se brzo upijaju, ali da su učinkoviti i da njeguju, a ova krema je upravo takva.Jeste li primijetili da korištenjem kreme vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Moram biti iskrena i reći da nisam primijetila da mi je koža svježija, mlađa i zaglađenija. Razlog tome što inače svakodnevno koristim sredstva za njegu tako da nisam imala nekih većih problema s kožom pa tako nisam, u ovom polju, vidjela neke značajnije promjene. Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Kada sam tek dobila kremu, bojala sam se da količina od 100 ml neće biti dovoljna za mjesec dana korištenja. Tek kada sam je počela koristiti, shvatila sam da zbog teksture kreme i njezine mazivosti zaista treba malo proizvoda.
Nažalost, proizvod sam imala priliku koristiti desetak dana prije pisanja ove recenzije. Koristila sam je samo na području trbuha jer je trbuh dio tijela na kojemu imam najviše masnih naslaga. Tempom kojim sam trošila proizvod, smatram da je dovoljan za mjesec dana pa čak i ako se koristi dva puta dnevno kako je na službenoj stranici i preporučeno.

Koliko dugo osjetite proizvod na koži nakon nanošenja?
Miris kreme je dosta intenzivan i dosta dugo se zadržavao na koži. Kremu sam koristila navečer nakon tuširanja, a miris sam osjetila i ujutro nakon buđenja. Također i nakon korištenja kreme ujutro, još navečer sam osjetila miris.
Miris kreme na tijelu mi nije smetao, štoviše, bio je vrlo osvježavajući i ugodan. Jedino što me smetalo kod mirisa kreme je to što mi je odjeća znala imati neugodan miris od nje. Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Moram priznati da sam ispočetka bila skeptična prema kremi. No s obzirom da na trbuhu imam dosta masnih naslaga bila sam vrlo intrigirana tvrdnjama koje stoje iza ove kreme. Kao što sam rekla, prije pisanja ove recenzije imala sam priliku koristiti je desetak dana, no i u tih desetak dana promjene su vidljive! Kremu sam koristila na području trbuha i moram priznati da se definitivno vidi razlika. Možda golim okom nije toliko očita, ali ja sama vidim po tome kako mi odjeća stoji.
Vrlo sam zadovoljna jednostavnošću korištenja kreme i brzim rezultatima i zasigurno ću potrošiti tubicu do kraja. Definitivno bih preporučila kremu svima koji žele izgubiti nekoliko centimetara na kritičnim mjestima na prirodan i bezbolan način.
aurora1
  • 30.5.2017 23:19:38
  • Bodova: 15980
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda (da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti)?
Čitala sam o njoj da je čarobna...sladić i rhodiola brinu se za potkožne masnoće,citrusi za poboljšanje mikrocirkulacije krvi, ulje suncokreta i čempresa za vlažnost i vitamini A D E.....svi je hvale pa da vidimo.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Sastav proizvoda kao što sam napisala obećavajući, zanimljiva istraživanja koliko sam čitala.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Predivan miris, osvježavajući baš za ove tople dane, upija se jako brzo bez masnih tragova

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Crna kutija i tuba elegantno, primamljivo, miris kreme osvježavajući dođe mi da cijelo tijelo namažem, predobar miris za ljeto.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Na koži ostaje osjećaj svježine, hlađenja, cirkulacije...imam osjećaj kako mi pod kožom sve radi,cirkulira

Kakav vam je općeniti dojam (hidratacija, upijanje, mekoća kože, čvrstoća)?
Vlažnost kože dovedena do savršenstva, ne trebam provesti 5/10min čekajući da se krema upije što mi je jako pohvalno, koža mekana

Jeste li primijetili da korištenjem kreme vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Da, naravno potrebna je i vježba ništa ne ide samo, pošto sada redovitije i trčim zadovoljna sam

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Da, ne treba velike količine kreme za upotrebu .

Koliko dugo osjetite proizvod na koži nakon nanošenja?
Nanesene ga nakon tuširanja prije spavanja pa osjećam ga dok ne zaspim nekih sat vremena sigurno...laganu svježinu i osjećaj ugode na koži

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvod koristim neki 10.tak dana ...treba naravno duže vrijeme za smanjenje cm za ali što vidim je smanjenje celulita na stražnjici i zategnutiji trbuh

marijanka
  • 31.5.2017 14:41:31
  • Bodova: 13394
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda (da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti)?
Čitala sam brojne pozitivne recenzije o Intheline Slimming kremi i planirala sam ju svakako isprobati – zainteresirala me prvenstveno zbog kvalitetnog i prirodnog sastava proizvoda, te zbog elegantnog izgleda ambalaže, a i volim isprobavati nove proizvode, na prvu mi se činila drugačijom od dosadašnjih krema protiv celulita jer razliku od većine tih krema, ne sadrži kofein.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Sastav kreme mi se jako sviđa jer je poznato da glicerinska kiselina - sladić djeluje u borbi protiv potkožnih masnih naslaga i pomaže smanjiti kortizol, te citrusi koji djeluju kao antioksidansi i potiču mikrocirkulaciju kože. Također mi je jako bitna stavka to što su svi sastojci 100 % prirodnog porijekla i ne sadrže parabene.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Intheline Slimming krema me oduševila na prvo korištenje – ugodnog i osvježavajućeg mirisa, lako se nanosi i razmazuje, brzo se upija i ne ostavlja ljepljiv trag, samo osjećaj ugodnog hlađenja… Nije izazvala nikakve iritacije niti crvenilo na mojoj osjetljivoj koži kao većina drugih krema.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Ambalaža mi se jako svidjela jer djeluje elegantno i profinjeno, praktična je za doziranje i nanošenje proizvoda. Posebno mi se svidjelo to se uz kremu dobije centimetar i kalendar kako bi se mogao pratiti napredak što je vrlo praktično. Miris proizvoda je jako ugodan , osjete se citrusi, zadržava se satima poslije na koži. Tekstura je srednje gustoće, lako se nanosi i razmazuje po koži, a opet se brzo upija.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Nakon nanošenja većine drugih anticelulitnih krema, koža mi se zacrveni i imam osjećaj peckanja i žarenja, no kod Intheline Slimming kreme osjetim samo ugodno hlađenje kože bez iritacija.

Kakav vam je općeniti dojam (hidratacija, upijanje, mekoća kože, čvrstoća)?
Moja koža nakon nanošenja ove kreme je hidratizirana, meka, glađa i elastičnija.

Jeste li primijetili da korištenjem kreme vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Nakon dvotjednog korištenja kreme, moja koža izgleda napetije i zategnutije, a celulit je manje vidljiv.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Ova količina proizvoda – 100 ml će mi biti dovoljna za mjesec dana korištenja.

Koliko dugo osjetite proizvod na koži nakon nanošenja?
Proizvod na koži osjetim još satima, nanosila sam ju prije spavanja i ujutro kad bih se probudila koža mi je na dodir glatka, čvrsta i elastična.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Isprobala sam puno krema i seruma u borbi protiv celulita, a Intheline Slimming krema mi se pokazala dosad najboljom. Koža mi nakon dvotjednog korištenja čvrsta i zategnuta, celulit je manje vidljiv, izgubila sam i 2 cm u bokovima… Nastavit ću ju koristiti i preporučujem ju svima koji vode bitku sa potkožnim masnim naslagama.

bubiica
  • 1.6.2017 13:12:55
  • Bodova: 20092
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda (da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti)?
Moj prvi dojam za ovu kremu bio je odličan, čim sam saznala za nju bila sam zainteresirana i odlučna u tome da ću je jednom i isprobati. I bila sam jako sretna kad sam ju dobila na rezenciju. Budući da je poruka obećavajuća jer su pri razvoju kreme sudjelovali razni stručnjaci bila sam jako zainteresirana. Izgled same kreme je mala crna tuba koja djeluje elegantno, crna boja daje joj tu neku dozu luksuza. Elegantna sjajna crna tuba koja dolazi s centimetrom za mjerenje rezultata, te kalendar u koji upisujemo rezultate mjesec dana korištenja. Prvi dojam jako utječe na sve, tako sam i ja očekivala da će mi ova krema pomoći bar malo smanjiti masne naslage.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?

Sastav proizvoda jako mi se sviđa, što zbog glicerinske kiseline, tako i zbog sladića koji dokazano topi potkožne masne naslage, također nekoliko ulja raznih sjemenki i citrusi koji kremi daju sjajan osvježavajuć miris i čine kožu mirisnom i sjajnom. Sastav je svakako obećavajuć.Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Prvi dojam nakon korištenja proizvoda bio je odličan, iako naravno nakon jednog mazanja ne možemo ništa postići, ali već nakon prvog korištenja osjetila sam kako mi je koža mekša, ali i čvršća, nakon nanošenja kreme osjeti se osjećaj hlađenja na koži, što je zbog mentola u sastavu i osjećaj je jako dobar. Kako inače imam osjetljivu kožu bojala sam se iritacija, ali srećom ova krema nije mi uzrokovala ništa neželjeno.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Ambalaža proizvoda, kako sam već napomenula djeluje luksuzno i elegantno, zbog same crne boje koja je klasični luksuz i zbog sjajnog pakiranja koje jednostavno odiše luksuzno. Osvježavajući miris citrusa inače volim, posebno u ljetno doba, tako da je miris ove kreme pun pogodak, citrusi koji se miješaju s mentolom. Prava osvježavajuća bomba za moju kožu. Krema je bijele boje, srednje gusta, što joj daje da se lako nanosi i umasira u kožu.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Osjećaj na koži nakon nanošenja je izvrstan, koža koja miriše na citruse uz mentol koji daje odličan osjećaj hlađenja. Koža djeluje čvršće, napetije i zategnutije što zbog kreme, što zbog masiranja tijekom nanošenja

Kakav vam je općeniti dojam (hidratacija, upijanje, mekoća kože, čvrstoća)?
Općeniti dojam je iznimno pozitivan, krema se lako razmazuje i lako se upija u kožu, lijepo ju hidratizira i daje joj izniman osjećaj svježine, hidratiziranosti mekoće i čvrstoće.
Jeste li primijetili da korištenjem kreme vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Primjetila sam da je koža dosta svježija i djeluje mekše, ali još uvijek nije dovoljno zaglađena, ali nadam se da će biti nakon duljeg korištenja ove kreme.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Zadovoljna sam korištenjem ove kreme i samom količinom, koristim je sedam dana ujutro i navečer i nisam potrošila ni pola sadržaja pakiranja, nadam se će biti dovoljno za cijelomjesečno nanošenje.

Koliko dugo osjetite proizvod na koži nakon nanošenja?
Nakon jutarnjeg nanošenja osjećaj ugode na koži, kao i miris osjeti se nekoliko sati, a nakon večernjeg nanošenja, osjećaj ugode, meku kožu i miris osjetim do samog jutra.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Zadovoljna sam proizvodom i rezultatom, iako sedmodnevno korištenje nije dovoljno za neke velike rezultate što se tiče smanjena masnih naslaga, osjetim da mi je koža hidratizirana, meka na dodir te čvršća što se može i vidjeti. Svakako ću nastaviti i dalje koristiti, te kad potrošim, kupiti novo pakiranje.

slatkabrineta
  • 31.5.2017 7:50:10
  • Bodova: 32505
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda (da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti)?
Kada sam dobila proizvod, bio mi je od početka zanimljiv, i što me je jako iznenadilo bio je metar koji se uz kremu dobije i mali kartončić gdje možeš pisati svoj napredak. Nakon što sam je otvorila pročitala sam sastav koji mi je djelovao obećavajuće. Ambalaža mi i nije nešto posebno jer je klasična crna.

Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Sastav proizvoda mi se sviđa jer sadrži 2,5 % glicerinske kiseline ona prema raznim istraživanjima je dokazana kako topi potkožne masnoće. A danas se mnogo žena bori s masnoćama na raznim dijelovima tijela. U kremi su i drugi sastojci da koža bude mirisnija i napetija.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Krema me oduševila jer čim sam je nanijela na kožu odmah se upila i ostavila sjajan miris, za razliku od ostalih krema koje sam koristila, koje su bile masne i dosta im je trebalo da upiju u kožu. Nisam osjetila nikakav osjećaj peckanja. Ja sam je nanosila na područje trbuha jer je to moja slaba točka. Koža mi je bila napetija i nježna na dodir. I poslije sam odmah mogla obući majicu. Jer je moć upijanja odlična.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Ambalaža mi i nije nešto posebno jer je jednobojna crna. Ali s druge strane jednostavnost ambalaže može značiti da su više se htjeli orijentirati na sam sastav proizvoda nego na njen izgled. Tekstura je gušća i malo teže se razmazuje. Boja kreme je žučkasto bijela. Miris mi je odličan i nakon par sati na koži ostaje postojan.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Osjećaj na koži je super jer nakon par sati se potpuno upije i koža je sjajnija i zategnutija i nježna na dodir. Tako da se uopće ne lijepi. Kao da je i nema.

Kakav vam je općeniti dojam (hidratacija, upijanje, mekoća kože, čvrstoća)?
Koža je nakon nanošenja kreme nježnija na dodir i mekanija. Krema je gušće teksture i malo se teže razmazuju ali odmah upija tako da se poslije nje odmah može obući odjeća. Čak i ako smo u žurbu nećemo izgubiti puno vremena čekajući da se upije u kožu.

Jeste li primijetili da korištenjem kreme vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Nakon nanošenja kreme koža je zategnutija i mirisna i poslije par sati. Mekanija i nježnija na dodir.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Da količina proizvoda je dovoljna za mjesec dana, a koristila sam je dvaput na dan.

Koliko dugo osjetite proizvod na koži nakon nanošenja?
Krema nema nikakav poseban osjećaj na koži, niti peckanje koje bi se javilo da bi se osjetila da je na koži. Samo daje ugodu i nježniju kožu.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Da jako sam zadovoljna s rezultatom. Jer imam stresan posao i nemam puno vremena za bavljenje svakodnevnom tjelovježbom. Tako da mi je ova krema uz svakodnevni prenatrpani raspored pomogla da skinem par centimetara s trbuha koja je moja kritična zona.

tajcili
  • 29.5.2017 11:53:41
  • Bodova: 8419
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja ovog proizvoda (da li vam sastavom, porukom, izgledom daje dojam kvalitete i učinkovitosti)?
Sam izgled proizvoda djeluje profinjeno, crna ambalaža sa sivom siluetom žene, uz kremu se dobije i mjesečni kaledar za praćenje obujma abdomena, bedara, bokova i stražnjice kao i metar koji uvelike djeluju pozitivno na prvi dojam, i samim time odaje dojam da je krema napravljena sa ciljem da djeluje.Kako vam se sviđa sastav proizvoda?
Sastav prozvoda mi se svidio budući da ima prirodnih ekstrakata i ulja, ne sadrži parabene i potencijalno štetne kemikalije. Posebno mi se sviđa što nema alkohola u sastavu i što sadrži mentol pa sama krema hladi, a nema učinka grijanja. Također mi se sviđa što u sastavu nema puno sintetskih kemikalija i opčenito je sastav baziran na prirodnim sastojcima.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Krema je lagano žute boje, i blagog mentolnog mirisa, krema se nešto teže razmazuje, ali se fino upije pogotovo ako se masira područje kružnim pokretima kako piše na proizvodu. Tokom upijanja osjeti se lagani osjećaj hlađenja i miris mentola, te općenito ugodan osjećaj na koži.

Kako vam se svidjela ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
Kada kupujem proizvod najmanje mi je bitan izgleda ambalaže. Ambalaža kreme je minimalistički dizajnirana, crna sa siluetom žene što djeluje profinjeno, krema dolazi u crnoj tubi u tu se ističe funkcionalnost ambalaže, krema se može dosta dobro dozirati i kad se zatvori ne nakuplja se višak oko čepa. Miris kreme je meni ugodan, osjeti se mentol koji je nekako pomalo zamaskiran sa ostalim sastojcima kad se istiska iz tube no dolazi do izražaja kad se krema umasira. Tekstura kreme je ugodna, osjećaj na koži je mekan i dosta je hidratizirana pa lagano klizi po koži, boja kreme je lagano žuta no ne boja kožu tako da neće ni odjeću obojat.Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Nakon nanošenja kreme koža je mekana, nema osjećaja zatezanja, djeluje nahranjeno i onaj osjećaj hlađenja fino djeluje na cjelokupni osjećaj.

Kakav vam je općeniti dojam (hidratacija, upijanje, mekoća kože, čvrstoća)?
Krema djejuje dosta hidratantno, malo duže treba da se upije nego klasični losioni no ništa predugo, koža je na dodir mekana duže vremena, npr. ukoliko se nanese krema navečer, ujutro je koža i dalje mekana i nahranjena. Što se tiče samo čvrstoće mislim da tu treba proći malo više vremena korištenja da se vide rezultati.

Jeste li primijetili da korištenjem kreme vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Koža doista izgleda ljepše zato što ju krema fno nahrani i hidratizira, celulit je manje vidljiv jer krema lagno i zaglađuje kožu i tako je celulit još manje vidljiv.

Jeste li zadovoljni količinom proizvoda koji koristite i koliko vam je trajao u svakodnevnoj uporabi?
Krema dolazi u količini od 100 ml, koristim ju tjedan dana, jednom do dva puta dnevno, ovisi o vremenu. U uputama piše da je krema dovoljna za mjesec dana, s obzirom na trenutno potrošeno čini mi se da bi možda bilo premalo za mjesec dana za svakodnevno korištenje.

Koliko dugo osjetite proizvod na koži nakon nanošenja?
Krema kad se upije ne osjeti se na koži što osobno meni odgovara, nema neke težine jedino se miris mentola osjeti, no nakon odjevanja ne osjeti se više. Krema nema osjećaj težine i samim time ne sprječava u obavljanu obaveza.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Krema je ugodna za kožu, hidratizira i hrani. Osobno sam se više koncentrirala na područje bedara i u tjedan dana redovne uporabe, 1 do 2 puta dnevno, obujam se smanjio za 1 cm, bokovi za 2 cm a stražnjica za 2 cm. Krema djeluje i vidljivi su rezultati u samo tjedan dana tako da sam ja vrlo zadovoljna djelovanjem.