Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Frutek voćne kašice

Recenzija proizvoda Frutek voćne kašice

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,87


23 recenzija ukupno
23 testerica preporučuje proizvod
23 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
beatrice11
  • 27.11.2018 13:28:13
  • Bodova: 201
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate okus novih Frutek voćnih kašica?
Moje dijete je zadovoljno i oduševljeno novim okusom voćnih kapica. Inače djetetu pravim i kupujem kašice s voćem i povrćem, a u ovoj kašici imamo sve-i voće i tri vrste žitarica što je jako važno i korisno jer žitarice potiču bolju probavu. Sviđa mi se i to što nema suvišnih šećera te su u sadržaju korišteni samo prirodni šećeri,a sadrži i vitamin C

Kako komentirate količinu i praktičnost novih Frutek voćnih kašica?
Količina i praktičnost je zadovoljavajuća. Taman dovoljna količina za jedan ukusan obrok.

Koje su po vašem mišljenju prednosti novog pakiranja voćnih kašica?
Smatram da su prednosti te što je ambalaža u kojoj je proizvod kvalitetna i čvrsta, te ima praktičan čep kojim se može kašica opet zatvoriti i vratiti u hladnjak.

Ostali komentari na proizvod
Sve pohvale na ovom ukusnom proizvodu

srpanj
  • 28.11.2018 15:44:29
  • Bodova: 1595
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate okus novih Frutek voćnih kašica?
Okus je savršen. Banana, jabuka i žitarice. Gdje ćeš bolje? Sve što je našim najmanjim najpotrebnije je stavljeno u jedan obrok. Kašice sadrže puno vitamina, a samim time sa sigurnošću mogu dati da dijete jede.

Kako komentirate količinu i praktičnost novih Frutek voćnih kašica?
Količina je sasvim dovoljna za jedan obrok. Dosta je zasitno i praktično. Mogu nositi na nekakvim relacijama bez da razmišljam jel se kašica otvorila ili razbila.

Koje su po vašem mišljenju prednosti novog pakiranja voćnih kašica?
Prednost je ta što pakiranje sadrži čep i samim time, ako se odmah ne pojede, mogu zatvoriti i ostaviti za sljedeću konzumaciju.

Ostali komentari na proizvod
Izuzetno sam zadovoljna sa frutek kašicom. Namjeravam i dalje koristiti frutek kašice za moje najmanje. Sadržaj je bogat i zasitan.

ladybug25
  • 29.11.2018 1:09:13
  • Bodova: 628
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate okus novih Frutek voćnih kašica?
Okusi su odlicni. Voce koje sadrze sasvim je super. Banane,jabuke,kruske. Svida mi se sto sadrzi prirodne secere. Sto je bez dodatka secera jel za malu djecu je to odlicno.

Kako komentirate količinu i praktičnost novih Frutek voćnih kašica?
Kolicina mislim da je sasvim dovoljna. A prakticne su vrlo jel moj maleni od 13 mjeseci ih moze drzati sam i piti. Uvijek mu dam kao meduobrok ili poslje jela kao desert.

Koje su po vašem mišljenju prednosti novog pakiranja voćnih kašica?
Velika prednost je sto su u vrecicama. Tako da mala djeca mogu piti kasice sami i drzati. Ovo pakiranje mi se jako sviđa. Nemoram se brinti hoce li se razbiti u torbi kao one u staklenkama. Super je sto ubacim u torbu i malenom dam gdje god bili da on sam pije.

Ostali komentari na proizvod
Kasice u vrecicama su super jel djecica sama ih piju dok se igraju.

takala
  • 29.11.2018 14:36:22
  • Bodova: 2874
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate okus novih Frutek voćnih kašica?
Vrlo inovativni okusi novih Frutek kašica privući će veoma velik broj potrošača, osobito mama koje za svoju djecu žele prvoklasne proizvode. Okusi su dražesni za nepce i moćni,

Kako komentirate količinu i praktičnost novih Frutek voćnih kašica?
Izuzetno dobro odrađen omjer količine za jednu upotrebu, a osim toga i praktičnost pakiranja. Naime, svakako je važno da se mogu ponijeti sa sobom i biti za svaku prigodu, da li je to kratka šetnja ili dugotrajni izlet.

Koje su po vašem mišljenju prednosti novog pakiranja voćnih kašica?
Prednost pakiranja je prvenstveno praktičnost, a dakako i samo šarenilo i veselje dizajna koje i djeci pruža ugodu prije konzumiranja.

Ostali komentari na proizvod
Dizajn odličan, okus odličan, hranjive vrijednosti pogođene, ambalaža praktična.

martina004
  • 29.11.2018 17:26:52
  • Bodova: 259
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate okus novih Frutek voćnih kašica?
Mojoj bebi su Frutek voćne kašice najdraže kašice. Nemaju umjetan okus, nisu previše vodenaste i vrlo su ukusne. Pojede ih u trenu i traži još.

Kako komentirate količinu i praktičnost novih Frutek voćnih kašica?
Mislim da je novo pakiranje super praktično, pogotovo za situacije dok ste negdje na putu, što se nama vrlo često događa. Što se količine tiče, sve više bi bilo previše, taman je količinski.

Koje su po vašem mišljenju prednosti novog pakiranja voćnih kašica?
Najveća prednost je to što beba može jesti kašice i dok smo na putu. Beba u autu ili u čekaonici može jesti kašicu, bez velikog straha da je bude svuda oko nje.

Ostali komentari na proizvod
Obožavam ovo novo pakiranje, stvarno je "lifesaver", kako bi se reklo.

ia00000
  • 1.12.2018 7:54:01
  • Bodova: 3704
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate okus novih Frutek voćnih kašica?
Okus ima punoću, i odrasli i mališan jako vole ovakve kašice.

Kako komentirate količinu i praktičnost novih Frutek voćnih kašica?
Količina je dovoljna za voćni međuobrok. Ako je i previše, uvijek je tu čep kojim se kašica može zatvoriti što je jako praktično.

Koje su po vašem mišljenju prednosti novog pakiranja voćnih kašica?
Prednost je praktičnost jer nije potrebna zličica (kad smo u gradu ili putovanju).

Ostali komentari na proizvod
Fino, praktično, mirisno. Odličan obrok ili međuobrok u prakričnom pakiranju koje stane i u dzep.

smurfeta26
  • 1.12.2018 17:24:12
  • Bodova: 8079
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate okus novih Frutek voćnih kašica?
Oduševljena sam okusom novih kašica, tako su punog okusa i savršeno osvježenje što za djecu što za odrasle.

Kako komentirate količinu i praktičnost novih Frutek voćnih kašica?
Mislim da je količina u redu, ali po meni još 50 g nebi bilo loše. Što se praktičnosti tiče oduševljena sam. Jednostavno se otvori i pojede, netrebaju žličice, nema ispadanja kašice po podu i stolu. Oduševljena.

Koje su po vašem mišljenju prednosti novog pakiranja voćnih kašica?
Velika prednost je što se mogu lako ponijeti sa sobom izvan kuće bez ikakvih dodatnih pomagala kao što su žlice i salvete. Stane u malu torbu. Jednostavnost otvaranja i hranjenja.

Ostali komentari na proizvod
Moje mišljenje je da su se izuzetno potrudili sa ovim kašicama od ambalaže , dizajna do okusa same kašice. Jednostavna, praktična i jako ukusna.
Definitivno cu ih nastaviti kupovati

inees
  • 1.12.2018 18:52:43
  • Bodova: 14162
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate okus novih Frutek voćnih kašica?
Nove Frutek voćne kašice su dobrog okusa (i meni i mom djetetu), inovativne. Ništa slično nisam pronašla na našem tržištu što se okusa tiče.

Kako komentirate količinu i praktičnost novih Frutek voćnih kašica?
Količina kašica je standardna, odnosno, dovoljna kao zamjena za jedan obrok mom djetetu. Pakiranje je praktično jer nije potrebna žlica i moguće je u bilo kojem trenutku poslužiti se njima.

Koje su po vašem mišljenju prednosti novog pakiranja voćnih kašica?
Prednosti novog pakiranja je prvenstveno praktičnost jer ne moram razmišljati gdje ću stati, kako ću dijete nahraniti, kuda ću s otpadom...

Ostali komentari na proizvod
S obzirom na oduševljenje mog djeteta zbog okusa i mene zbog pakiranja, preporučam nove Frutek kašice svim majkama koje su često van kuće i nisu u mogućnosti dati djetetu uvijek kuhane kašice.
 
elena11
  • 1.12.2018 21:08:45
  • Bodova: 3485
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate okus novih Frutek voćnih kašica?
Novi okus Frutek voćnih kašica se jako svidio mojoj kćerki koja je inače jako izbirljiva . Sviđa mi se što joj je slatko,a zdravo.

Kako komentirate količinu i praktičnost novih Frutek voćnih kašica?
Količina je odlična za međuobrok,a praktična mi je jako kad se nalazimo vani.

Koje su po vašem mišljenju prednosti novog pakiranja voćnih kašica?
Prednosti novog pakiranja voćnih kašica su praktičnost i količina.

Ostali komentari na proizvod
Moje preporuke za ovaj slatki,ali zdravi proizvod.

emmaela
  • 4.12.2018 22:27:02
  • Bodova: 1761
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate okus novih Frutek voćnih kašica?
Nove Frutek kašice imaju prije svega prirodan pun okus, poput netom svježe izmiksanog voća u kojima se svaki sastojak osjeti zasebno, a opet u savršenoj zajedničkoj kombinaciji banane, kruške, jabuke, marelice sa pčeničnim , ječmenim i zobenim pahuljicama dajući punoću okusa i zasitnosti zdravog cjelovitog obroka za bebe od 8.mj života, pa nadalje za veću djecu kao savršen među obrok.

Kako komentirate količinu i praktičnost novih Frutek voćnih kašica?
Količina je idealna za bebe kao cjelovit obrok od 8.mj, te za veću djecu kao zasitan fin i zdrav među obrok. Pakiranje je praktično za nošenje u torbama jer ne zauzima puno mjesta zbog prilagodljivosti same ambalaže, te ujedno i zbog mogućnosti ponovnog sigurnog zatvaranja u slučaju da ostane kašice u ambalaži.

Koje su po vašem mišljenju prednosti novog pakiranja voćnih kašica?
Prednosti novog pakiranja novih Frutek kašica je u samoj ambalaži koja je praktična za nošenje u dječjim torbama, ruksacima, pretincima kolica, jer zauzima malo mjesta, ne lomljiva je za razliku od staklenih flašica, ambalaža je prilagodljiva, ujedno i zaštićena od puknuća, te sigurna za držanje u malim dječjim ručicama od 8.mj života nadalje, kada služi i kao jedan vid didaktičkog učenja djeteta na samostalno držanje i hranjenje bez straha od ozljeđivanja. Ambalaža je vesela, vedra, razigrana i mami na konzumaciju, te odiše finoćom kojima nove Frutek kašice obiluju.

Ostali komentari na proizvod
Sviđaju nam se nove Frutek kašice, kako meni tako i mom djetetu, prije svega zbog umjerene prirodne slatkoće bez sadržaja dodatnih šećera. Obogaćene su vitaminom C koji je jako bitan za stvaranje samog imuniteta kod beba od 8.mj života nadalje, te zadržavanje zdravlja i pojačavanja imuniteta kod male djece. Udio voća i kombinacija najbitnijeg voća i žitarica od cjelovitog zrna za dob od 8.mj života pa nadalje pomažu održavanju zdrave probave i imuniteta, te uravnoteženosti prehrane. Praktične su za uporabu i stvaranje samostalnosti u hranjenju kod beba od 8.mj života pa nadalje. Preporučila bih ovaj proizvod svim roditeljima kojima je zdravlje njihove djece na prvome mjestu.

mikica35
  • 4.12.2018 22:50:15
  • Bodova: 1306
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate okus novih Frutek voćnih kašica?
Sva djeca vole slatko, a voće je prirodno slatko te puno vitamina. Zadovoljna sam okusom novih Frutek voćnih kašica, vrlo su ukusne, nisu preslatke, lagane, a zasitne zbog dodanog jogurta i žitarica te zbog toga čine idealan međuobrok za mog sina.

Kako komentirate količinu i praktičnost novih Frutek voćnih kašica?
Količina od 100 grama je idealna količina za međuobrok i kad ste u pokretu njena praktičnost dolazi do izražaja jer zbog svog novog pakiranja lagana je, fleksibilna i nelomljiva.

Koje su po vašem mišljenju prednosti novog pakiranja voćnih kašica?
Prednost novog pakiranja voćnih kašica je fleksibilnost jer zbog nje kašica ne zauzima puno prostora u kuhinjskom ormariću ili kad ste u pokretu. Također je prednost što je ambalaža nelomljiva, lagana te omogućava higijensku i praktičnu uporabu.

Ostali komentari na proizvod
Zasad nove voćne kašice jedemo sa žličicom i veselim se kad će sin moći sam jesti iz praktične ambalaže bez puno nereda. Jedina zamjerka su oštri rubovi ambalaže koji nisu primjereni za nježne dječje ručice.
Također se nadam da će biti i novih okusa koje ćemo rado isprobati jer volimo puno i fino papati.

aranea
  • 5.12.2018 10:32:07
  • Bodova: 436
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate okus novih Frutek voćnih kašica?
Sviđa nam se okus novih kašica.
Frutek voćna kašica sa žitaricama od cjelovitog zrna je zasitnija i lagano kiselkasta. Voćna kašica s jogurtom je neutralnijeg okusa.

Kako komentirate količinu i praktičnost novih Frutek voćnih kašica?
Kašice su u pakiranju od 100 g što je dovoljna količina za međuobrok bebice. Izrazito su praktične jer je pakiranje u vrećici koja je lagana i lako se otvara i zatvara.

Koje su po vašem mišljenju prednosti novog pakiranja voćnih kašica?
Pakiranje nije stakleno nego vrećica koja je lagana, ne zauzima puno prostora u torbi, lako se otvara i zatvara, nije potrebna žličica nego se može konzumirati direktno iz vrećice.

Ostali komentari na proizvod
Nakon otvaranja, kašica se može zatvoriti i držati u hladnjaku te upotrijebiti u roku od 24 sata.
Dok nije otvorena, nije ju potrebno držati u hladnjaku, može se uvijek nositi u torbi i konzumirati kad je potrebno.

kristina7im
  • 5.12.2018 12:31:16
  • Bodova: 2370
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate okus novih Frutek voćnih kašica?
Okus je odličan, jednostavno potiče da i dalje jedete. Preukusno je.

Kako komentirate količinu i praktičnost novih Frutek voćnih kašica?
Jako su praktične za korištenje, no količina bi mogla biti malo i veća. Iako je i ovako u redu.

Koje su po vašem mišljenju prednosti novog pakiranja voćnih kašica?
Prednosti pakiranja su jednostavno korištenje za manju djecu. Zaista nije komplicirano i djeca to odmah shvate i krenu jesti. A vizulano je također poticajno i sviđa se djeci čim ga vide.

Ostali komentari na proizvod
Proizvod je odličan i djeca su oduševljena! Mislim da bi pojeli koliko god da stavite kašice u ambalažu!

cherry4
  • 5.12.2018 22:12:01
  • Bodova: 5731
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate okus novih Frutek voćnih kašica?
Okus Frutek voćnih kašica je odličan. Ne osjete se umjetna sladila i dodaci, kašice imaju okus kao svježe voće.

Kako komentirate količinu i praktičnost novih Frutek voćnih kašica?
Pakiranje kašice je vrlo praktično, no smatram da je količinski sadežaj mali te da bi ga trebalo povećati.

Koje su po vašem mišljenju prednosti novog pakiranja voćnih kašica?
Smatram da se novim pakiranjem lakše rukuje, djeca mogu sama koristiti kašicu. Lako se zatvara i čuva svježina.

Ostali komentari na proizvod
U odnosu na druge marke, ovaj mi se proizvod vrlo svidio. Pakiranje je praktično, a okus je vrlo dobar. Djeca su oduševljena ovim proizvodom.

petraaa023
  • 5.12.2018 23:15:58
  • Bodova: 13503
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate okus novih Frutek voćnih kašica?
Na recenziranje sam dobila četiri Frutek kašice. Dvije voćne kašice s jogurtom i dvije voćne kašice sa cijelovitim žitaricama. Obje kašice su izvrsnog, okusa nisu puno slatke, ukusne su i nisu umjetnog okusa. Kašica sa cijelovitim žitaricama ima u sebi sitne komadiće žitarica. Sviđa mi se i to što kašice nemaju dodanog šećera već sadržavaju prirodan šećer.

Kako komentirate količinu i praktičnost novih Frutek voćnih kašica?
Količina je dovoljna za jedan dječji obrok, a pošto kašica dolazi u vrećici jako je praktična jer dijete može i samo jesti bez da se isprlja i dok jede može biti u pokretu, igri ili nekim drugim aktivnostima. Vrećica se lako istisne i nije potreban dodatan pribor za hranjenje. Ako se i ne pojede do kraja može začepiti i spremiti za poslije.

Koje su po vašem mišljenju prednosti novog pakiranja voćnih kašica?
Kao što sam već spomenula prednost ovog pakiranja je to što dijete vrlo lako može i samo jesti, a i ako se ne pojede do kraja lako se može začepiti i spremiti za poslije. Praktičnija je od klasične ambalaže u staklenki za ponijeti sa sobom kad se ide u nekakav izlazak sa djetetom jer ne trebamo još nositi i žličicu sa sobom, a ako u nekoj žurbi slučajno ispadne neće se razbiti i vrlo lako je možemo ubaciti bilo gdje bez straha od puknuća i proljevanja.

Ostali komentari na proizvod
Lijepa, zanimljiva i praktična ambalaža. Izvrstan i prirodan okus bez dodanog šećera. Vrlo jednostavno i praktično i spas kada smo u žurbi jer olakšava hranjenje bilo kada i bilo gdje.