Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

FOREO ISSA play električna četkica za zube

Recenzija proizvoda FOREO ISSA play električna četkica za zube

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,90


10 recenzija ukupno
10 testerica preporučuje proizvod
9 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
ana82
  • 20.9.2017 21:17:29
  • Bodova: 50494
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam korištenja ovog proizvoda?
Nakon što sam otvorila kutijicu u kojoj je došla Foreo četkica, oduševljenje je raslo, nisam mogla dočekati isprobati ju. Pitate se zašto? Jje li to samo i isključivo što sam dobila priliku isprobati nešto novo?
Naravno, ima nešto i u navedenom, no kada sam uzela četkicu u ruke, bilo mi je jasno da slijedi nešto zanimljivo. Četkica je vrlo lagana u ruci, i anatomski odlično prijanja u ruci. Nakon što sam je upalila, počela prati zube, nastupila je zbunjenost. Četkica se uopće ne osjeti, toliko je nježna prema desnima, i zubima, da sam pomislila kako je ovo samo još jedan marketinški trik i da ista ne daje ništa novo, i do sada neviđeno, te da neće ispuniti svoju svrhu. No nije bilo tako, četkica je odlično obavila "svoj posao", zubi su bili čisti, a cijelo vrijeme sam imala osjećaj kao da trljam jagodicom prsta po desnima. Osjećaj fenomenalan, i jedinstven, sa niti jednom četkicom za zube se ne može usporediti.

Kako vam se sviđa dizajn proizvoda?
Drška same četkice je elegantna, mekana, i odlično prijanja ruci. Glava same četkice je kombinacija vlakana i silikona, tako da jednom radnjom vrše dvije funkcije, čišćenje zubi i masažu desni. Odlično dizajnirani proizvod, naizgled tako jednostavan, no sa dubokim promišljanjem i istraživanjem sačinjen, tako da osim elegancijom, ispunjava i ono najbitnije-svoju svrhu.

Jeste li primijetili da su korištenjem ISSA play vaši zubi čišći, a desni manje bolne?
Već treći dan pranja zubi, sam uočila razliku između obične četkice za zube i Foreo Issa play.
u odnosu na čistoću zubi, moram priznati da nisam uočila drastične promjene, iako sada koristim istu već tjedan dana. No smatram da je premalo vremena da bih mogla uočiti rezultate u odnosu na čistoću, no u svakom slučaju detaljnije čisti plak sa zubi.
Kako inače imam problema sa osjetljivim desnima, ova četkica je već prvi dan prošla test kod mene. Dakle, ne samo da nije bilo nikakog krvarenja (koje mi zadaje obična četkica za zube), već su i desni bile izrazito "izmasirane", odnosno, nakon pranja desni bi poprimile zdravu ružičastu boju.
Između ostalog, kako mi raste umnjak, i desni oko istog su mi bolne i otečene, Foreo četkica se pokazala kao "melem za ranu". Nježno je izmasirala desni, bez ikakvog osjećaja bola, otečenost se postepeno smanjuje.

Sviđa li vam se što ISSA play ima zamjenjivu AAA bateriju?
Ovakvu četkicu sa zamjenjivom baterijom, smatram velikom inovacijom u svijetu oralne higijene, prvenstveno jer u odnosu na obične električne četkice, ne mora se nositi nikakav punjač, a baterija nakon što se istroši može se vrlo lako i jednostavno zamijeniti.

Jeste li upoznati s prednostima silikona i kako vam se sviđa osjećaj silikona na zubima?
Do sada, nisam imala nikakva saznanja o prednostima silikona, no bez ikakvog čitanja, i istraživanja, sama sam se vrlo lako uvjerila u prednosti. Nakon što se operu zubi, dovoljno je laganim mlazom vode isprati četkicu, i ostaviti da se suši-a što je vrlo brzo u odnosu na obične četkice.
kako sam već ranije navela, osjećaj silikona na zubima a posebno na desni, je nevjerojatno ugodan, pomalo podsjeća na lagano "škakljanje", i pravi je užitak masirati desnii. Sam osjećaj silikona na zubu tj caklini je također izniman, jer četkica samo klizi, i uopće nemam osjećaj da perem zube, već da ih samo poliram.

Imate li osjećaj da je pranjem zuba pomoću ISSA play plus učinkovitije nego ostalim četkicama za zube?
Nakon sedmodnevnog korištenja četkice, mogu sa 100%sigurnošću reći da je pranje zuba sa ISSA play četkicom učinkovitije nego sa ostalim.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Vrlo sam zadovoljna proizvodom, prvenstveno jer više nema boli niti krvarenja desni prilikom pranja zubi, a zubi su zaista oprani i čisti, a da pri tome uopće ne morate stiskati četkicu kako biste bolje oprali zube.
 
ninaa3
  • 20.9.2017 22:40:17
  • Bodova: 105063
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam korištenja ovog proizvoda?
Prilikom samog uključivanja uređaja iznenadila sam se koliko je zapravo rad uređaja tih jer sam očekivala da će biti puno glasniji s obzirom na to da su svi električni uređaji prepoznatljivi po svom zvuku. Također, moram najprije napomenuti kako je ovo moj prvi susret s električnom četkicom. Stoga, s prvim pranjem zubi s električnom četkicom u odnosu na običnu četkicu, razlika je ogromna. Prvo treba uopće shvatiti sam način rada, ali to nije nimalo teško jer se uvijek vrlo lako priviknuti na ono što je bolje. Nakon prvog korištenja ove četkice mogu reći da se pranje zubi svelo na ugodnu masažu zubi. Ta masaža nije uopće gruba, već je lagana i vrlo nježna i prema zubima, ali i prema zubnom mesu. Međutim, to što četkica radi nježno ne znači da svoj osnovni zadatak ne obavlja uspješno. Dapače, čisti zube besprijekorno. Nakon samog pranja zubi imala sam osjećaj kao da su mi zubi ispolirani te kao da sam se upravo vratila od stomatologa. Dakle, nakon samog pranja, prisutan je osjećaj nevjerojatne glatkoće na zubima, što mi je odmah izmamilo osmijeh na lice.

Kako vam se sviđa dizajn proizvoda?
Dizajn proizvoda mi se jako sviđa. Četkica izgleda vrlo elegantno. Sama glava četkice je dovoljno velika za lako čišćenje zubi, a sviđa mi se i što je zaobljena pa je bolje moguće očistiti i prostor između zuba. Sve u svemu vrlo je lako rukovati četkicom, a posebice mi se sviđa što je obložena silikonom pa lako ne klizi iz ruke. Sviđa mi se što su četkicu dizajnirali u više boja, pa svatko može odabrati sebi najdražu. Ja sam je dobila u svijetlo ružičastoj boji i izgleda mi jako nježno i ženstveno.

Jeste li primijetili da su korištenjem ISSA play vaši zubi čišći, a desni manje bolne?
Do sad još nisam imala nikakvih problema s upalom desni tako da u tome ne vidim nikakvu razliku, a što se tiče samog čišćenja zubi, mogu reći da četkica dobro i kvalitetno obavlja svoj posao.

Sviđa li vam se što ISSA play ima zamjenjivu AAA bateriju?
Naravno. Pošto se četkica upotrebljava u kupaonici, a tamo izbjegavam sve električne uređaje, ovo je super jer ne moram brinuti je li voda došla u kontakt s uređajem ili ne. Smatram da je puno lakše zamijeniti običnu bateriju, nego puniti uređaj preko punjača jer na taj način nisam u doticaju sa strujom, što je sigurnije za upotrebu.

Jeste li upoznati s prednostima silikona i kako vam se sviđa osjećaj silikona na zubima?
Nisam u potpunosti upoznata sa svim prednostima silikona, ali znam da je postao dosta popularan i u kozmetici, ali i u kućanstvu općenito, primjerice kao što su silikonski kalupi za muffine, silikonske spužvice za pranje posuđa, silikonski kistovi za kolače i slično. Ovo je moja prva upotreba silikona na vlastitom tijelu i mogu reći da je silikon puno nježniji prema zubima u odnosu na običnu četkicu. Imam dojam da se prilikom pranja zubi manje oštećuje zubna caklina, ali i zubno meso, pa mislim da je ovo odlična inovacija za zubnu higijenu.

Imate li osjećaj da je pranjem zuba pomoću ISSA play plus učinkovitije nego ostalim četkicama za zube?
Da, svakako. Imam dojam da su zubi puno čišći nego s dosadašnjim pranjem s običnim četkicama. Osjećam bolju glatkoću zubi, a i prostor između zubi mi se čini puno čišći no prije, međutim za to još ne mogu potpuno odbaciti konac za zube iz upotrebe jer je on upravo specijaliziran za to područje tako da mislim da nema bolje zamjene za taj problem.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Da, jako mi se sviđa FOREO ISSA play četkica. Najprije zbog same svoje inovacije, odnosno silikona koji se pokazao kao idealno rješenje za pravilno održavanje zubne higijene. S ovom četkicom je vrlo jednostavno očistiti zube, ali ono što mi se najviše sviđa je taj osjećaj masaže zubi prilikom samog pranja. Također mi se sviđa što je četkica u potpunosti vodootporna pa je vrlo jednostavna za korištenje. Dizajn mi se posebno dojmio jer se odlikuje od svih dosadašnjih četkica viđenih na tržištu i djeluje jedinstveno te profinjeno. Na kraju, priznajem, zaista sam oduševljena četkicom i za svakog tko se odluči investirati u nju, mislim da neće požaliti.

stiponja79
  • 21.9.2017 18:15:54
  • Bodova: 59953
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam korištenja ovog proizvoda?
Kod samog proizvoda sam prvo primijetila dizajn, te moram priznati da sam bila skeptična u vezi same funkcionalnosti četkice s obzirom na njenu veličinu. No odmah sam ju odlučila isprobati. Četkica me naprosto oduševila! Korištenje je krajnje jednostavno, a meni osobno i super zabavno. Razlika u korištenju električne silikonske četkice i one standardne je zaista ogromna.

Kako vam se sviđa dizajn proizvoda?
Dizajn četkice je apsolutni pogodak! Sama četkica lijepo sjeda u ruku i nema nikakvih problema s njenim baratanjem tijekom samog korištenja. Iako sam prvo bila poprilično skeptična u vezi veličine same glave četkice, uporabom se odmah uvidjelo kako je i glava i sama drška odlične veličine. Dobila sam crnu četkicu i zaista mi se sviđa da je upravo te boje, sjajno se uklopila u kupaonski interijer. Upoznata sam s time da ovaj proizvod dolazi i u drugim bojama, pa smatram da zaista svatko može pronaći boju koja bi mu odgovarala.

Jeste li primijetili da su korištenjem ISSA play vaši zubi čišći, a desni manje bolne?
Nažalost, imam velikih problema s desnima, tako da prilikom pranja zubi oni često krvare. No ova četkica je prva koja mi nije izazvala apsolutno nikakvu bol i krvarenje tijekom njene primjene! Već nakon prvog pranja s ovom četkicom osjetna je nevjerojatna razlika u čistoći zubi. Zubi su jednostavno čisti na način koji se nikako ne može postići korištenjem starih, standardnih četkica. Glava ISSA play četkice dolazi do svih zubi bez ikakvih problema i nježno, a krajnje učinkovito pere zube.

Sviđa li vam se što ISSA play ima zamjenjivu AAA bateriju?
Apsolutno sam oduševljena s opcijom zamjenjive baterije, iako prema opisu proizvođača sama četkica izdrži i do 800 pranja bez mijenjanja baterije. Itekako je bitno da se baterija na proizvodu može zamijeniti.

Jeste li upoznati s prednostima silikona i kako vam se sviđa osjećaj silikona na zubima?
Iako se do sada nisam susrela s silikonskim četkicama, stomatolog me u više navrata informirao u vezi svih prednosti korištenja takvih četkica. No tek tijekom primjene ovakve četkice sam se i zaista uvjerila u mnoge prednosti ovakvog proizvoda. Silikon je nevjerojatno nježan prema zubima i to je ono što me oduševilo. Zaista nikada više ne bi koristila standardan tip četkica, a nakon što sam probala električnu, silikonsku četkicu.

Imate li osjećaj da je pranjem zuba pomoću ISSA play plus učinkovitije nego ostalim četkicama za zube?
Apsolutno! Na zubima ne ostaje nikakav trag nečistoće. Kada pređem jezikom preko zuba, oni su skroz glatki i čisti. Desni ne krvare. Četkica je izuzetno nježna, a istodobno nevjerojatno učinkovita.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvodom sam u potpunosti zadovoljna. Njegova učinkovitost i sam dizajn su besprijekorni. Samu četkicu sam već preporučila prijateljima, a suprug je već naručio svoj primjerak! Željela bi ovaj proizvod ovom prilikom preporučiti svima koji traže kvalitetnu, učinkovitu električnu silikonsku četkicu. Ovo je četkica koja neće nikoga razočarati. Ukoliko se nekome čini da je cijena samog proizvoda visoka, to nipošto nije tako; mora se uzeti u obzir njena kvaliteta i dugotrajnost.

sofii007
  • 21.9.2017 21:45:03
  • Bodova: 8261
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam korištenja ovog proizvoda?
Prvi dojam je bio svakako pozitivan. Začudila sam se što je četkica malo manja od ostalih električnih četkica za zube ali je zbog toga i silikona od kojeg je načinjena, lakše držati je. Nisam imala poteškoće sa četkicom, vrlo je jednostavna za korištenje i što je najvažnije, odlično pere zube. Također, vrlo lako sam ju očistila nakon korištenja.

Kako vam se sviđa dizajn proizvoda?
Dizajn mi se iznimno sviđa. Vrlo lijepo izgleda. Ružičasta je, što je moja najdraža boja. Cijela je silikonska i prvi put to vidim kod četkica za zube. Nije previse velika, dapače, manja je od klasičnih električnih četkica za zube. Dizajn je vrlo minimalistički, skoro pa cijela je u jednoj boji a na prednjoj strani se nalazi gumb koji se pritisne kada želite upaliti proizvod. Sve u svemu, vrlo lijepo.

Jeste li primijetili da su korištenjem ISSA play vaši zubi čišći, a desni manje bolne?
Svakako. Inače imam vrlo osjetljive zube i ponekad mi krvare desni tako da je ova četkica savršena za mene. Vrlo je blaga i nježna prema zubima i desnima. Nisam osjetila nikakvu bol i pretpostavljam da je to zbog toga što je načinjena od mekog silikona.

Sviđa li vam se što ISSA play ima zamjenjivu AAA bateriju?
Sviđa mi se što ima bateriju ali nisam sigurna koliko dugo traje. Ja svoju koristim neko vrijeme i već sam ju puno puta koristila, a baterije još traju tako da sam sigurna da je dosta dugotrajna. Ipak, razmišljam o tome da si kupim Foreo četkicu koja se može puniti.

Jeste li upoznati s prednostima silikona i kako vam se sviđa osjećaj silikona na zubima?
Nisam baš upoznata s prednostima silikona i kako on djeluje na zube i desni, ali s obzirom na moje iskustvo prilikom korištenja ovog proizvoda, mislim da je silikon dobar za osjetljive zube i desni zbog toga što je mekan. Također, vrlo je lagan za čistiti što je također vrlo bitno kod četkice.

Imate li osjećaj da je pranjem zuba pomoću ISSA play plus učinkovitije nego ostalim četkicama za zube?
Recimo da da. Četkica mi je odlično oprala zube. Prala sam zube 2 minute u 4 dijela kako je preporučeno prati s ovom četkicom i zadovoljna sam kako mi je oprala zube. Sviđa mi se više u odnosu na druge četkice jer je blaga prema osjetljivim zubima i desnima.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Svakako sam zadovoljna. Sviđa mi se sve, od dizajna, boje, materijala od kojeg je napravljena i naravno zadovoljna sam kako mi je oprala zube. Ponavljam, najviše mi se sviđa to što je iznimno blaga prema zubima i desnima a također mi se sviđa što se lako pere. Malo mi smeta to što moram držati gumb dok perem zube, ne mogu ga pustiti ali možda je to samo tako kod ovog tipa Foreo četkice, nisam sigurna. Sve u svemu, sviđa mi se i svakako ću je nastaviti koristiti a u budućnosti možda čak i nabaviti još jedan tip Foreo četkice.
anaya2014
  • 23.9.2017 18:58:35
  • Bodova: 66862
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam korištenja ovog proizvoda?
Prvo korištenje Foreo Issa Play četkice me pomalo iznenadilo. Vibracija, tj pulsacije ove četkice bile su nešto jače nego sam očekivala. Međutim svakim sljedećim četkanjem, te pulsacije kao da su se smanjile, u potpunosti sam se privikla na njih, te ih sad skoro više i ne primjećujem.
Sljedeća stvar koju sam primijetila je ta, da fleksibilna glava četkice bez problema dohvaća i čisti teško dostupne plohe zubi, kao i umnjake. Također, silikonski vršci jako dobro čiste i jezik.
Već nakon prvog pranja, primijetila sam da su moji zubi zaista ispolirani i glatki te sjajni, a desni nježno izmasirane, te nimalo bolne.

Kako vam se sviđa dizajn proizvoda?
Dizajn ove četkice mi se jako sviđa, moderan je, a opet tako jednostavan i praktičan. Četkica savršeno pristaje u ruku, vodootporna je, a čak i kad je mokra ne klizi iz ruke zbog silikona od kojega je napravljena.
Četkica je lagana i praktična, a pulsiranje se jednostavno uključuje i isključuje laganim pritiskom. Savršena je za putovanja jer stane u svaku toaletnu torbicu, a prednost je da ima zamjenjive baterije, pa tako ne trebam voditi računa o punjaču.

Jeste li primijetili da su korištenjem ISSA play vaši zubi čišći, a desni manje bolne?
Redovitim korištenjem Foreo Issa Play četkice primijetila sam da su moji zubi ispolirani i sjajniji, te posve glatki. Kada sam zube četkala običnom četkicom, ponekad sam imala problema s bolnim desnima i krvarenjem. Otkako koristim Issa Play četkicu do krvarenja nije došlo nijednom. Ova silikonska četkica je zaista nježna kako za caklinu, tako i za desni, te osim što temeljito čisti zube, nježno masira desni, te one postaju manje bolne.

Sviđa li vam se što ISSA play ima zamjenjivu AAA bateriju?
Kako je naveo proizvođač, baterije bi trebale biti dostatne za do 800 korištenja, što je zapravo godina dana korištenja četkice bez zamjene baterija. Smatram da je ovakvo rješenje puno praktičnije nego da je u četkicu ugrađena baterija koja bi se trebala puniti.

Jeste li upoznati s prednostima silikona i kako vam se sviđa osjećaj silikona na zubima?
Silikon je poznat po svojim antibakterijskim svojstvima, jednostavan je za čišćenje i održavanje te se brzo suši, te na taj način sprječava nakupljanje bakterija. Također, silikon je zaslužan za poliranje zubi, vrlo je nježan za caklinu i za desni.
Osjećaj silikona na zubima i desnima je zaista poseban, tako je nježan, a opet toliko učinkovit u čišćenju i poliranju zubi. Poseban užitak pružaju silikonski vršci koji nježno masiraju desni.

Imate li osjećaj da je pranjem zuba pomoću ISSA play plus učinkovitije nego ostalim četkicama za zube?
Moji zubi nakon pranja Issa Play četkicom su zaista glatki i sjajni, vidljivo ispolirani, te zaista imam osjećaj da je pranje ovom četkicom učinkovitije nego ostalim četkicama za zube.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Izrazito sam zadovoljna Issa Play četkicom i rezultatima upotrebe, te ću ju svakako nastaviti koristiti u budućnosti. Također, četkicu sam već preporučila svojim prijateljima.
 
gogsa
  • 24.9.2017 21:00:29
  • Bodova: 78535
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam korištenja ovog proizvoda?
Vrlo vessel proizvod, prekrasne boje i dizajna, poput igračke, iako je bilo malo problema kod vađenja proizvoda iz ambalaže.

Kako vam se sviđa dizajn proizvoda?
Dizajn je prekrasan. Četkica je dimenzija da cijela stane u šaku ruke, time se sprječava nepotrebno i neugodno curenje tekućine niz nju, kao kod običnih i električnih četkica, i dohvaća untarnje kavite zuba.

Jeste li primijetili da su korištenjem ISSA play vaši zubi čišći, a desni manje bolne?
Da. Zbog materijala od kojih je napravljena i sustava punjenja, četkica klizi po zubima i desnima bez uporabe sile, nakon čega nema krvarenja desni a zubi su izmasirani i očišćeni. Neobičan, novi, ali pozitivan osjećaj.

Sviđa li vam se što ISSA play ima zamjenjivu AAA bateriju?
Ne baš, na deklaraciji piše da baterije traju i do 800 uporaba.

Jeste li upoznati s prednostima silikona i kako vam se sviđa osjećaj silikona na zubima?
Do sada nisam bila upoznata, ali čitam da je silikon antibakterijski materijal. Na samoj četkici, silikon sam osjetila kao neagresivni, lagani materijal koji u kombinaciji sa soničkim udarima, blago masira i trlja zube.

Imate li osjećaj da je pranjem zuba pomoću ISSA play plus učinkovitije nego ostalim četkicama za zube?
Na žalost, vremena za testiranje je bilo malo, tako da je za sada samo mogu usporediti s običnim i električnim četkicama. Za razliku od običnih i električnih četkica, ova je urednija, zauzima malo prostora, i sonički udari su joj tiši i nježniji.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Da, zadovoljna sam.

deneuve
  • 24.9.2017 23:51:52
  • Bodova: 14215
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam korištenja ovog proizvoda?
Oduševljenje! Iako sam već u samom početku imala jako velika očekivanja od ISSA četkice, moram priznati da ih je ona nadmašila.

Kako vam se sviđa dizajn proizvoda?
Što se estetike tiče, četkica je zbilja jako lijepo oblikovana - toliko da čim je vidim u kupaoni, odmah mi cijela polica super izgleda. Što se pak same funkcionalnosti dizajna tiče, opet pun pogodak. Veličina i oblik idealno su prilagođeni ruci tako da ugodno leži u dlanu i izuzetno je praktična za rukovanje. Glava četkice mi je na prvi pogled izgledala neobično, ali zapravo je i ona jako praktična i prilagođena usnoj šupljini. Glava četkice se sužava i širi točno na mjestima gdje treba tako da j bez problema dohvati i ravnomjerno čisti sve zube.

Jeste li primijetili da su korištenjem ISSA play vaši zubi čišći, a desni manje bolne?
Definitivno. Nemam osobito problematične desni, ali svejedno zaključujem da četkica čisti izrazito temeljito, bez da je gruba ili previše tvrda. Odmah nakon prvog pranja imala sam izražen osjećaj svježine i čistoće. Što je najbolje, inače često koristim zubni konac, ali s ovom četkicom nemam potrebu za njim - uz zube, dobro čisti i međuzubni prostor.

Sviđa li vam se što ISSA play ima zamjenjivu AAA bateriju?
Da. Ovo je jako praktično, čini je lakšom za održavanje i osigurava mi mogućnost korištenja četkice duže vremena, što svakako namjeravam.

Jeste li upoznati s prednostima silikona i kako vam se sviđa osjećaj silikona na zubima?
S prednostima silikona nisam bila upoznata ranije, ali zahvaljujući ISSA play četkici jesam i moram zaključiti da sam jako zadovoljna. Osjećaj mi je bio malo neobičan pri prvom korištenju, međutim, brzo sam se naviknula i sada mi je osjećaj odličan, potpuno ugodan i prirodan.

Imate li osjećaj da je pranjem zuba pomoću ISSA play plus učinkovitije nego ostalim četkicama za zube?
Apsolutno. Već je sam osjećaj pranja sa ISSA četkicom puno ugodniji nego s "običnim" četkicom i primjećujem baš drastičnu razliku. Pranje ISSA četkicom je brzo, temeljito, efikasno i praktično, dok je istovremeno jako nježna prema zubima i desnima.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Izrazito sam zadovoljna svim karakteristikama proizvoda. Od dizajna, do rezultata, ovo je najbolja četkica koju sam dosad koristila i nastavljam je koristiti do daljnjega.

brownie157
  • 24.9.2017 23:59:31
  • Bodova: 18718
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam korištenja ovog proizvoda?
S obzirom da prije ove četkice nisam koristila električnu četkicu, prvi susret bio je čudan. No, nakon kratkog vremena navikla sam se na čari te električne četkice.

Kako vam se sviđa dizajn proizvoda?
Cjelokupan dizajn ovog proizvoda mi se svidio, počevši od ambalaže. Hodajući trgovinom, ovakva ambalaža bi mi definitivno „zapela za oko“ i zainteresirala za proizvod. Dizajn same četkice je vrlo moderan i u neku ruku minimalističan što je za mene ogroman plus. Četkica dolazi u nekoliko oku ugodnih boja, a ja sam imala sreće i dobila onu koju sam priželjkivala – cobalt blue. Četkica je lagana, a zahvaljujući svojoj veličini praktična je i idealna za putovanja.

Jeste li primijetili da su korištenjem ISSA play vaši zubi čišći, a desni manje bolne?
Koristila sam četkicu kroz 5 dana, 2x dnevno (ujutro i navečer) i u tako kratkom roku primjetila odlične rezultate. Zubi su čišći, bijelji, dok je zadah ugodniji. Prije prvog korištenja mislila sam kako će četkica biti agresivna za desne, ali pokazalo se suprotno - četkica nježno masira desne i ne dovodi do krvarenja.

Sviđa li vam se što ISSA play ima zamjenjivu AAA bateriju?
Korištenje zamjenjivih baterija ima svoje prednosti i nedostatke. Na prvi pogled čini se kao nedostatak jer se baterije moraju kupovati u odnosu na one koje se pune. Ipak, ovo je više stvar osobne preferencije. Želite li odmah punu bateriju kad god je zatrebate (AAA) ili želite puniti bateriju. Osobno, meni se više sviđa opcija zamjenjivih baterija, osobito kod putovanja kada ne moram sa sobom nositi „punjač“.

Jeste li upoznati s prednostima silikona i kako vam se sviđa osjećaj silikona na zubima?
O prednostima silikona saznala sam putem interneta tek nakon primitka četkice. Silikon masira desne i pruža osjećaj ugode. Mogu samo reći kako se čovjek brzo navikne na dobro.

Imate li osjećaj da je pranjem zuba pomoću ISSA play plus učinkovitije nego ostalim četkicama za zube?
U odnosu na klasične četkice – definitivno. Do sada sam koristila različite paste za zube kako bi moji zubi postali bijelji. Tek sada vidim kako je uz pastu za zube potreban i dobar odabir četkice.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Prezadovoljna sam rezultatima u tako kratkom vremenu i svakako preporučujem proizvod. Kao što sam već navela, četkicu sam koristila kroz 5 dana, 2x dnevno, a postigla sam i više nego što sam očekivala. Sada svoj osmijeh ne skidam s lica. Jednostavno je - morate isprobati kako biste se uvjerili.

perlica05
  • 25.9.2017 20:16:37
  • Bodova: 8120
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam korištenja ovog proizvoda?
Kod četkice mi se jako sviđa što radi na principu pulsacije te nije potrebno klasično pranje zubi kružnim pokretima, trljanjem. Odmah se pod jezikom osjeti dio koji je opran, a dio koji nije. Površina zuba je glatka i nema naslaga.

Kako vam se sviđa dizajn proizvoda?
Foreo ISSA četkica je spoj elegancije i funkcionalnosti. Vodootporna, lijepo leži u ruci, dolazi u 5 boja i predstavlja inovaciju jer je napravljena od medicinskog silikona.

Jeste li primijetili da su korištenjem ISSA play vaši zubi čišći, a desni manje bolne?
Redovitom pranjem zubi 2 puta dnevno po 2 minute vidljivi su pomaci već nakon tjedan dana, zubi su kao ispolirani i nema onih žutih naslaga blizu desni, što puno znači za osobe koje prirodno imaju žučkaste zube jer nijedna pasta za izbjeljivanje tu ne može pomoći. Uočila sam da je četkica odlična i za osjetljive zube jer kod pranja nema da desni krvare.

Sviđa li vam se što ISSA play ima zamjenjivu AAA bateriju?
Naravno da je super što ima izmjenjivu AAA bateriju koja omogućuje čak do 800 korištenja, što četkicu čini isplativom.

Jeste li upoznati s prednostima silikona i kako vam se sviđa osjećaj silikona na zubima?
Kada sam dobila četkicu na recenziju krenula sam u istraživanje jer nikad prije nisam vidjela/isprobala tako nešto. Oduševilo me je to što se na silikonu bakterije ne zadržavaju, a svi znamo da je usna šupjina puna bakterija. U početku je malo čudno prati zube jer četkica ne funkcionira na principu kružnih pokreta trljanjem već pulsacijom, ali nije neugodno i čovjek se brz navikne. Soničnom pulsacijom visokog intenziteta se prvo uklanja plak, a onda se polira zub, ali na način da se ne ošteti zubna caklina, također se ujedno masiraju desni, i stvarno i kod najosjetljivijih zubi kao što su moji nema krvarenja.

Imate li osjećaj da je pranjem zuba pomoću ISSA play plus učinkovitije nego ostalim četkicama za zube?
Pranje zuba pomoću ISSA play četkice je po meni učinkovitije jer kod četkanja zubi nema kao kod običnih četkica samo skidanje plaka, već se i polira zub, a ujedno i masira desni što je viša razina oralne higijenje, a to znači manja šansa za nastanak karijesa.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Jako sam zadovoljna, zubi su mi bijeli i izgledaju lijepo. Neću reći da se veselim odlasku stomatologu na redovni pregled, ali ne idem više s tolikim grčem u želucu.
 
marina989
  • 25.9.2017 22:17:19
  • Bodova: 355
Ocjena:
     Preporučujem proizvod
Kakav je bio vaš prvi dojam korištenja ovog proizvoda?
Moj prvi dojam je bio glatkoća zubne caklineKako vam se sviđa dizajn proizvoda?
Proizvod je praktičan i ne zauzima mnogo mjesta u kozmetičkoj torbici. Jedina mana je sto se na silikonske dijelove skupljaju sitne mrvice.

Jeste li primijetili da su korištenjem ISSA play vaši zubi čišći, a desni manje bolne?
Za desni nisam primjetila a sto se tice cistoce zubi vidljiva je razlika kako se plak brze i lakse uklanja.

Sviđa li vam se što ISSA play ima zamjenjivu AAA bateriju?
Sviđa mi se sto se baterija moze mijenjati s tim da nedostaje na uputstvima hrvatski jezik za lakse snalazenje.

Jeste li upoznati s prednostima silikona i kako vam se sviđa osjećaj silikona na zubima?
Upoznata sam s prednostima silikona i ima smisao cijela zamisao oko silikonske četkice. Pri prvom koristenju sam je nekoliko puta.trebala rastaviti dok je proradila baterija. Radila je na nacin da se ugasi sama ili treba stalno drzati prst na gumbu

Imate li osjećaj da je pranjem zuba pomoću ISSA play plus učinkovitije nego ostalim četkicama za zube?
Zubi su glatki i mislim da postoji za nekolilo nijansi razlika. Zubi su detaljno iščetkani i nigdje ne ostaju naslage.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Na pocetku sam imala problema sa upotrebom cetkice.
Uskladivanje baterije da radi normalnom brzinom je trajalo sat i pol vremena
Skinula sam pdf program dok nisam shvatila da se baterija skida pritiskom na dva prsta.