Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Encian Probavi me

Recenzija proizvoda Encian Probavi me

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,67


18 recenzija ukupno
18 testerica preporučuje proizvod
18 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
pafi
  • 28.10.2017 18:05:47
  • Bodova: 1280
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Oduševljena sam strukturom zobenih posija,pšenične posije u granulama su zanimljivije djeci zbog oblika,

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Pšenične posije imaju malo više šećera,dok zobene baš kako treba.
Zobene posije sam više koristila i jako mi se sviđa da nisu slatke,odlične su i za kozmetiku,npr.piling lica.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Okus nakon zobenih posija je prekrasan i podsjeća me na djetinjstvo,osjeti se punina žitarice,miris .Pšenične posije imaju nedorečen i blag okus.

Kako komentirate količinu vlakana u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Vlakna u proizvodu su baš kako trebai opet bih pohvalila zobene posije.

Kako komentirate gramažu proizvoda?
Gramaža je u redu za manje obitelji.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za zobene posije 12,99 kn?
Cijena za zobene posije je prihvatljiva,dobar odnos kvalitete i cijene.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za pšenične posije 13,99 kn?
Pšenične posije su malo precijenjene.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Oduševljena sam zobenim posijama i svakako ću ih nastaviti kupovati,imaju odličan okus,miris žitarice,blago i smirujuće djelovanje na želudac.Pšenične posije su korektne kvalitete,zanimljive su djeci zbog oblika.

NANICAT
  • 1.11.2017 16:28:23
  • Bodova: 227
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Zobene posije me se nisu dojmile no zato sam više no iznenađena sa pšeničnim posijama koje su mi se jako svidjele. Zobene su kao i kod ostalih proizvođača no pšenične su pravo otkriće. Tekstura pšeničnih je odlična, prhki su i super su u kombinaciji s jogurtom ili mlijekom.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Zobene posije su mi malo bezukusne no pšenične su jako, jako ukusne i ne bi im se ništa trebalo dodavati. Okus je super. Slatkoću ne bi trebalo povećati ni u jednima jer ih želimo koristiti kao zdravi proizvod.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Zobene posije su nedefiniranog okusa no dobre su kao dodatak u krekerima ili za zgušnjavanje jela. Pšenične posije su jako ukusne i baš kakav treba biti. Ne samo da su dobre u jogurtu, mlijeku već su dobre i kao zdrava grickalica. Prhke su i pucketaju kada se jedu što ih čini još privlačnijima.

Kako komentirate količinu vlakana u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Prema mom nestručnom mišljenju količina vlakana u oba proizvoda je zadovoljavajuća.

Kako komentirate gramažu proizvoda?
Gramaža je zadovoljavajuća no ja bi predložila da se pšenične posije ponude i u većem, obiteljskom pakovanju.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za zobene posije 12,99 kn?
Preporučena cijena zobenih posija je previsoka budući da se proizvod ne razlikuju od ostalih proizvođača čija cijena je niža.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za pšenične posije 13,99 kn?
Preporučena cijena pšeničnih posija je dosta visoka no kako nema tako dobrog, sličnog proizvoda kod drugih proizvođača vjerojatno će naći svoje kupce koji će biti spremni izdvojiti nešto više novaca za dobar proizvod.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Ugodno sam iznenađena proizvodima. Granule su za mene bile pravo otkriće . Upotrebljive su u više namjena i odlično se slažu i s mlijekom, jogurtom a čak se mogu jesti i same.

anitica34
  • 2.11.2017 0:46:54
  • Bodova: 4288
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Proizvod kao proizvod mi se jako dopao, pocevsi od pakiranja proizvoda, teksture pa sve do okusa. Nikada nisam ni pomisljala da cu tako nesto isprobati jer me bas nije privlacilo, li jesam i ne kajem se, jer je odlicno!

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Sto se tice slatkoce, rekla bih da je bas kako treba, jer ja sam onaj tip osobe koja ne voli da je nesto preslatko ili preslano! Volim da mi je taman ili bez okusa. U svakom slucaj ovaj proizvod je pogodio bas ono sto ja volim kad je okus u pitanju.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Okus koji ostaje u ustima nakon kusanja proizvoda je takoder kako treba odnosno taman. Ne volim da nakon neceg pojedenog imam taj okus u ustima koji se i nakon neceg drugog pojedenog osjeti. Kod ovog proizvoda to nije moguce.

Kako komentirate količinu vlakana u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
U proizvodu vlakana ima, ja bih rekla, tocno onoliko koliko treba biti.

Kako komentirate gramažu proizvoda?
Kada mi je posiljka stigla na kucnu adresu, nisam mogla vjerovati da sam dobila tolika pakiranja, jer sam ocekivala puno manke pakiranje. Ali moram priznati da ste me ugodno iznenadili! I ja sam presretna!

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za zobene posije 12,99 kn?
Cijena u svakom slucaju opravdava kvalitetu proizvoda, te smatram da nike prevelika za nesto tako jakoooo ukusno, i prije svega zdravo. Preporucujem svima koji jos nisu probali!

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za pšenične posije 13,99 kn?
Kao i prethodno navedeno dodajem takoder isto, da su cijena i kvaliteta uskladene jer doista opravdavaju jedna drugu!

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Prije svega zelim istaknuti da sam samim otvaranjem posiljke ostala izmemadena jer nisam ocekivala da cu dobiti tako velila pakiranja navedenih proizvoda. No, toj sreci nije kraj! Odmah sam to isla isprobati, i, zaista sam se pitala, zasto ja to ranije nisam isprobala?! Nakon prve zlice probanog proizvoda, sama sam sebi rekla da u buduce ovaj proizvod pocinjem preferirati u svojoj prehrani.

aperic86
  • 3.11.2017 11:02:23
  • Bodova: 217
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Veoma mi se dopada tekstura proizvoda. Lako se smekša uz jogurt,mljeko i smoothie.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
S obzirom na vrstu proizvoda ne može se očekivati da on sam daje neki posebni okus,uz kombinacije s ostalim proizvodima slatkoća proizvoda je zadovoljajuća,baš kako treba

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Nakon kušanja proizvoda,okus koji ostaje nakon probavanja je slab.

Kako komentirate količinu vlakana u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina vlakan je idealna.

Kako komentirate gramažu proizvoda?
Gramaža proizvoda je stvarno dobra. Mislim da je idealna.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za zobene posije 12,99 kn?
S obzirom na gramažu cijena je i više nego dobra.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za pšenične posije 13,99 kn?
S obzirom na cijenu gramaža je i više nego dobra.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Moj ukupni dojam o proizvodu je pozitivan i veoma zadovoljavajući. Prvi razlog je sama gramaža proizvoda s obzirom na cijenu. Drugi je to što se smekšaju skroz u jogurtu ili smoothijeu.

jasmanavi
  • 3.11.2017 16:51:35
  • Bodova: 5777
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Tekstura proizvoda je tvrđa,ali čim dodate neku tekućinu u proizvod ili encian proizvod stavite u jogurt, on će nakon par minuta omekšati. Ovaj proizvod mogu povezati s teksturom pahuljica, samo što su Encian pšenične i zobene posije puno bolje i hranjivije.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Slatkoća proizvoda je dovoljno slatka, što znači da okus ovih posija neće izdominirati kad ga stavite u neki drugi proizvod ili jedete kao prilog što je odlično,a našem organizmu daje potrebne hranjive vrijednosti.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda mi se sviđa jer je baš kako treba, nije intezivan,a jako lagan okus koji ne ostavlja težinu u želudcu. Također baš zbog njegova okusa „baš kako treba“ Probavi me pšenične posije mogu se miješati s mlijekom ili jogurtom, voćnim sokom te se mogu umiješati u varivo ili juhu.

Kako komentirate količinu vlakana u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina vlakana u ova dva Encian proizvoda je baš kako treba i mislim da navedena količina na ambalaži je odlična količina vlakana koliko treba ljudskog organizmu. Isto tako veliki plus je što topljiva vlakna u zobenim posijama aktiviraju i potpomažu imunološki sustav te pomažu u regulaciji tjelesne težine.

Kako komentirate gramažu proizvoda?
Gramaža proizvoda mi je dobra i već duže jedm ovaj proizvod i još ga ima puno u pakovanju tako da mi gramaža odgovara, kao i sama ambalaža koja je jako praktiča i funkcionalna.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za zobene posije 12,99 kn?
Preporučenu maloprodajna cijenu za zobene posije 12,99 kn mi je korektna s obzirom da se ovdje radi o kvalitetnim proizvodima i da ova cijena nije puno gledajući to da ovim proizvodom pomažemo svom organizmu i zdravlju.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za pšenične posije 13,99 kn?
Preporučenu maloprodajnu cijenu za pšenične posije 13,99 je malo skuplja od zobenih posija,ali ništa dramatično. Isto tako proizvod je jako kvalitetan i zdrav i omjer cijene i kvalitete proizvoda su odlični jer ovo nije skupi proizvod,a svakodnevnim jedenjem ovakvih proizvoda ulažemo su svoje zdravlje.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Ukupan dojam o ovom proizvodu je pozitivan jer svakodnevno se trudim jesti zdravije i živjeti te se ovim proizvodom lako može započeti jutro jer je jednostavan za pripremu, a jako je ukusan i kvalitetan tako da ću ga dalje kupovati i koristiti.

lavitaebella
  • 5.11.2017 22:31:12
  • Bodova: 694
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Zobene posije su fino mljevene teksture i idealane za zdrave napitke, palačinke, keksiće...
Pšenične posije su srednje mekane strukture i preukusne uz dodatak jogurta.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Slatkoća proizvoda je točno po mom ukusu. Moj problem sa sličnim proizvodima drugih proizvođača je upravo taj da su mi uglavnom preslatke.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Prirodnog su okusa koji je baš onakav kakav i treba biti.

Kako komentirate količinu vlakana u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina (topljivih) vlakana je zadovoljavajuća. A, znamo da nam vlakna pomažu i u regulaciji tjelesne težine. I, naravno u prolasku hrane kroz crijeva.

Kako komentirate gramažu proizvoda?
Gramaža proizvoda je odlična. Jedna vrećica je cca 10 obroka, što je super.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za zobene posije 12,99 kn?
Omjer cijene, gramaže i kvalitete je idealan. Jedna vrećica dostatna je za desetak obroka (kod zobenih posija i više). Prihvatljivo i isplativo.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za pšenične posije 13,99 kn?
Kako već napisah, 1 vrećica = 10 obroka. Što je zapravo super, jer dobijemo zdrav, povoljan i ukusan obrok.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Proizvodi mi se jako sviđaju i sretna sam da sam ih imala priliku isprobati i otkriti. Moj doručak čine zdravijim i maštovitijim. Dodajem ih u jogurt, smoothie, palačinke, zdrave keksiće...
(P)ostajem im vjerna.

12345kike
  • 5.11.2017 23:54:27
  • Bodova: 26315
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Encian PROBAVI ME pšenične posije su hrskave, sitne i duguljaste. Sviđa mi se što su sitne jer se lakše konzumiraju.
Encian PROBAVI ME zobene posije su mljevene taman onoliko koliko bi i trebale biti. Lako se vade iz vrećice bez straha od prosipanja.
Moram pohvaliti ambalažu oba proizvoda koja imaju vrećice sa ZIP zatvaračem.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Encian PROBAVI ME pšenične posije su slatke baš kako bi i trebale biti. Ugodno me iznenadio fin slatki okus.
Encian PROBAVI ME zobene posije nisu uopće slatke. Ja sam ih konzumirala sa medom, što mi se učinila kao jako dobra i zdrava kombinacija za doručak.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Encian PROBAVI ME pšenične posije imaju jako fin sladak okus kao da jedem neke dječje pahuljice i taj mi okus u potpunosti odgovara, dok su zobene posije dosta suhe i nemaju nikakav okus. Oba proizvoda se trebaju prije konzumacije pustiti da odstoje par minuta, da malo smekšaju i da okus bude još bolji.

Kako komentirate količinu vlakana u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina vlakana u oba proizvoda je izvrsna i meni tako najviše odgovara. Konačno sam pronašla proizvode koji mi savršeno odgovaraju.

Kako komentirate gramažu proizvoda?
Gramaža proizvoda je odlična ali kad bi postojalo i veće pakiranje sigurno bi ga kupila. Vrećice ne zauzimaju puno prostora u kuhinji.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za zobene posije 12,99 kn?
Preporučena maloprodajna cijena za zobene posije je 12,99 kn što je pravedna cijena za taj proizvod.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za pšenične posije 13,99 kn?
Preporučena maloprodajna cijena za pšenične posije je 13,99 kn što je pravedna cijena za taj proizvod.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Oba proizvoda su me oduševila. Ugodno me iznenadio okus pšeničnih posija koje ću nastaviti konzumirati za doručak skupa sa zobenim posijama. Svakome bi preporučila oba proizvoda koja se mogu koristiti i miješati u mnogim kombinacijama. Ja sam ih isprobala sa jogurtom, mlijekom ili bi ubacila nekoliko žlica u blender za smoothie.

papillon_rouge
  • 6.11.2017 11:13:07
  • Bodova: 468
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Encian Probavi me zobene posije su izrazito fino, sitno mljevene i zato pogodne za dodavanje u različita jela, primjerice muffine, što je bio način na koji sam ih i sama probala. Muffini s dodatkom ovih zobenih posija su bili izvrsni.
Probavi me zobene posije sam probala i u jogurtu i ne mogu reći da su me na ovaj način, zbog svoje fine teksture, previše oduševile jer sam naviknula na grublje mljevene posije koje, radi probavnih problema, jedem svaki dan.
Encijanove zobene posije koristila bih ubuduće isključivo kao dodatak jelima.
Encian Probavi me pšenične posije u granulama su u obliku malih valjčića, kompaktne i za moj ukus, idealne veličine. Probala sam ih u jogurtu i moram reći da su me ugodno iznenadile. Odličnog, 'diskretnog' okusa i što je meni izrazito važno – hrskave su, ne 'raspadaju' se u jogurtu, odnosno ne postaju gnjecave.
Pšenične posije su probali i ostali članovi moje obitelji (s mlijekom) i dijele moj izrazito pozitivan dojam. Napomenut ću da je moje dijete teško pridobiti na ovakvu vrstu obroka, a komentar mu je bio 'da ih mogu opet kupiti jer su jako fine'.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Encian Probavi me zobene posije nisu uopće slatke, što je i za očekivati za ovakvu vrstu namirnice.
Encian Probavi me pšenične posije su slatke baš koliko trebaju biti slatke. Napomenut ću da sam veliki ljubitelj slatkog, kao i moje dijete, ali u pšenične posije nismo dodavali nikakvo sladilo jer ga, po našem ukusu, ne treba dodavati.
Ukoliko nekome ovaj proizvod nije dovoljno sladak, može se dodati malo meda ili šećera.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Okus koji ostaje nakon kušanja Encian zobenih posija u jogurtu nije neugodan, prilično je neutralan. Što je važno, ne prevladavaju svojim okusom u jelima kao što su muffini. Upravo iz tog razloga, planiram dodati ove zobene posije i u palačinke kada ću ih idući puta raditi.
Okus nakon Encian Probavi me pšeničnih posija u granulama je ugodan i čine odličan doručak. Moram priznati da sam oduševljena ovim proizvodom. Definitivno će se naći na listi namirnica koje kupujem redovito.

Kako komentirate količinu vlakana u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina vlakana u oba Encianova Probavi me poizvoda je dovoljna. Mislim da za ovakvu vrstu proizvoda ne postoji izraz da je vlakana previše. :)

Kako komentirate gramažu proizvoda?
Oba Encianova Probavi me proizvoda su pakirana u plastične vrećice od 250 g, no mislim da bi ih proizvođač mogao puniti i u veća pakovanja.
Pakovanje od 500 g Probavi me zobene posije bilo bi praktično za one koji često rade muffine, palačinke i slična jela.
Probavi me pšenične posije u granulama mogle bi biti pakirane u vrećicu od 500, ali i 1000 g. Kupila bih sigurno najveće pakovanje i mislim da bi bilo potrošeno unutar tjedan dana.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za zobene posije 12,99 kn?
Preporučena maloprodajna cijena za zobene posije je, obzirom da se radi o bio proizvodu, vrlo prihvatljiva.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za pšenične posije 13,99 kn?
Preporučena maloprodajna cijena za pšenične posije u granulama je prihvatljiva.
Vjerujem da bi odnos cijene s povećanjem gramature proizvoda bio još povoljniji.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Ukupan dojam o Encijanovim Probavi me proizvodima je odličan.
Ambalaža mi se jako sviđa, posebno zbog vedrih boja kojima se proizvodi lako ističu na policama u trgovinama. Vrećica se lako otvara i ima zatvarač koji čuva svježinu proizvoda.
Mislim da se radi o proizvodima visoke kvalitete s prihvatljivom cijenom.
ivana_sb
  • 7.11.2017 17:08:09
  • Bodova: 2986
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Pšenične posije:Tekstura pšeničnih posija koje su u granulama je tvrda i nakon otprilike 5 minuta stajanja u toplom mlijeko ono ne omekšava znatno. Okolo je malo omekšala s tim da je sredina i dalje ostala hrskava mogu reći da mi se to sviđa barem što se tiče u toplom mlijeku . Kada se žvakanjem u ustima usitni vrlo je lako za gutanje i konzumaciju dođe možda samo malo gotovo neprimjetni sluzava.
Zobene posije: Tekstura zobenih posija je hrapava čak dok sam gutala bez dovoljne količine mlijeka sam se zakašljala što bi otprilike značilo da zna zastati u grlu.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Pšenične posije: U pšeničnim posijama osijeti se slatkoća no to nije ništa pretjerano niti previše i zato je uredu. Međutim u tablici hranjivih vrijednosti navedeno je kako šećera ima 17g u 100g proizvoda što baš i nije malo za takvu vrstu proizvoda.
Zobene posije: U zobenim posijma ne osjeti se šećer niti malo što mi se jako sviđa.Također u samoj tablici hranjivih vrijednosti navedeno je jako jako mala količina šećera od svega 2,2 g na 100 g što mi se zaista jako sviđa i tome dajem jedan veliki plus.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Pšenične posije: Ne mogu baš reći da mi ostavlja neki značajan okus u ustima nakon kušanja što i nije tako loše. Međutim ako se dodaje u razno razne smoothie okus posija više nećete niti osjetiti. Slab okus svakako je jedan veliki plus zbog kombinacije sa razno raznim drugim proizvodima ili kombinacijama.
Zobene posije: Isto kao i pšenične posije ne ostavljaju okus u ustima konzumirala sam sa mlijekom i stevijom tako da mi je u ustima ostao okus mlijeka i stevije.

Kako komentirate količinu vlakana u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Pšenične posije: Pšenične posije u sebi imaju 4,4 g vlakana na 100 grama.To bi otprilike bilo sasvim dovoljno ako dalje tokom dana konzumiramo i druge namirnice bogate vlaknima.
Zobene posije: Zobene posije imaju 3,7 g vlakana na 100 g. Imaju malo manje vlakana nego pšenične posije a ostalo ponavljam izjavi od pšeničnih posija a to je da je dovoljno uz druge namirnice tokom dana.

Kako komentirate gramažu proizvoda?
Pšenične posije: Dolaze u pakiranju od 250 g što je sasvim dovoljno, no one su same po sebi malo teže i krupnije teksture pa s toga dovoljno je. Nisam još potrošila pakiranje do kraja pa s toga ne mogu toćno reći koliko će ona potrajati.
Zobene posije: Gramaža je 250 grama što je dosta jer su one sitne pa djeluje kao dosta grama također nisam pred kraj sa konzumacijom da bih rekla koliko će potrajati

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za zobene posije 12,99 kn?
Smatram da je to dobra maloprodajna cijena na tu količinu proizvoda. Želim da tako i ostane.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za pšenične posije 13,99 kn?
Također kao i za zobene posije smatram da je cijena također dobra na količinu gramaže. Cijena nije niti prevelika niti premala taman koliko treba.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Ukupni dojmovi o proizvodima su mi dobri. Što se tiče posija više preferiram zobene od pšenićnih i zobene sam spremna ponovno kupiti dok za pšenične nisam sigurna. Isto tako imam želju probati pšenične posije u različitim kombinacijama kao što su slana jela i ako se pokaže kao dobra planiram ih ponovno kupiti. Za sada sam oba dva proizvoda probala u slatkoj kombinaciji i kao takvi su mi se svidjeli. Smatram da dobro djeluju na probavu te me čine sitim malo duže.

eowyn1987
  • 8.11.2017 11:54:00
  • Bodova: 136
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Tekstura proizvoda je jako zadovoljavajuća, pogotovo pšeničnih posija koja u jogurtu ili mlijeku se ne raspadnu nego ostanu savršeno hrskave. Ne sviđa mi se samo njihov oblik (poput peleta).

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Razina slatkoće je idealna, dovoljno da proizvod nije bljutav i preneutralan a da s druge strane zadovolji potrebe nas ljubitelja zdrave umjerene prehrane.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Okus koji ostane nakon kušanja je vrlo zadovoljavajući. Ne ostane u ustima slatkoća niti su bezukusni.

Kako komentirate količinu vlakana u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina vlakna je zadovoljavajuća.

Kako komentirate gramažu proizvoda?
Gramaža zobenih posija bi mogla biti veća, budući da zbog namjene (ja ih koristim kao dodatak brašnu za pripremu kruha) se brzo konzumira u većim količinama. Gramaža pšeničnih posija je idealna.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za zobene posije 12,99 kn?
Smatram da je navedena MPC vrlo dobra budući da zbog namjene ju kompariram sa kategorijom brašna, a količinski, financijski i kvalitetno prednjače u odnosu na konkurenciju.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za pšenične posije 13,99 kn?
Smatram da je navedena MPC odlična budući da zbog namjene ju kompariram sa kategorijom pahuljica, a količinski, financijski i kvalitetno prednjače u odnosu na konkurenciju.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Za svaku pohvalu!

pumpkin08
  • 8.11.2017 13:17:27
  • Bodova: 223
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Tekstura proizvoda mi se jako svidja ,posebno psenicnih posija ,tako su mi super hrskave.
Naime zobene koristim vec par godina i s njima sam odusevljena ,jako ih volim,ali sam koristila u ljuskicama tako da su mi ove nesto novo .
Svidja mi se sto su ovako sitne tako da dobijem kad ih umijesam u jogurt lijepu kremu a ako ih zaboravim umijesat u smoothie dok miksam uvijek ga mogu kasnije samo umijesati.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Slatkoca zobenih je za moj ukus taman ,a psenicne su mi zericu preslatke posebno kad ih pomijesam sa bananom.
Dobre su za mijesanje sa jabukom ili nekim drugim vocem koje nema toliko secera

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Okus koji ostaje nakon kusanja je odlican ,ja sam odusevljena .
Zobene ,vec sam napomenula, koristim vec dugo i volim njihov okus a sad sam se zaljubila i u psenicne okus im je fenomenalan

Kako komentirate količinu vlakana u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Kolicina vlakana je po meni taman koliko bi trebalo bit za ovakav proizvod

Kako komentirate gramažu proizvoda?
Gramaza bi mogla biti i malo veca jer brzo nestaju .
Bilo bi dobro da je barem 400 grama.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za zobene posije 12,99 kn?
Preporucena cijena zobenih posija je sasvim ok za takav zdravi proizvod .

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za pšenične posije 13,99 kn?
Preporucena cijena psenicnih je po meni sasvim ok

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Moj ukupan dojam o proizvodu je "Ja sam odusevljena".
Jako mi se svidja i tekstura i okus i sigurno cu nastaviti koristiti pogotovo psenicne posije

sophisticated
  • 5.11.2017 9:47:47
  • Bodova: 346
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Tekstura proizvoda ovisi o trenutku konzumiranja. Preporučujem da proizvodi odstoje u tekućini (mlijeko ili jogurt) barem desetak minuta. Tada omekane i podsjećaju me na djetinjstvo kada smo često jeli kukurzne pahuljice, samo što su ove mnogo korisnije i zdravije za naše tijelo.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Proizvodi su baš kako treba - dovoljno slatki jer se na ovaj način dodacima može pojačati slatkoća. Neutralan okus je najbolja opcija za široke mase jer - ubaciti žlicu meda nije nikakav problem, a to sam ponekad i ja napravila.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda ovisi i o ostatku sastojaka, naravno. Meni je okus bio sladak (ako sam stavila med) i neutralan, ako nisam. Jogurt i mlijeko pridonose bogatstvu okusa.

Kako komentirate količinu vlakana u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Mislim da je količina vlakana dovoljna, ali nikako ne dovoljna za cijeli dan. No, za jedan obrok je optimalna!

Kako komentirate gramažu proizvoda?
Mislim da bi proizvodi trebali biti pakirani i u veća pakiranja jer sam redoviti konzument :)

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za zobene posije 12,99 kn?
Cijena je prihvatljiva.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za pšenične posije 13,99 kn?
Cijena je realna i prilagođena tržištu.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Volim Encianove Probavi me posije i prije sam konzumirala slične proizvode (Fiber up) tako da sam se jako razveselila što sam odabrana da probam nove proizvode na tržištu. Meni su to nezaobilazni sastojci doručka, a pogotovo ako ne boravim kod kuće i ne jedem svoju prehranu (na primjer na moru uvijek ponesem ovakav pripravak) kako bih osigurala dovoljnu količinu vlakana i osigurala da probavni sustav ne pati i funkcionira kao da smo doma!

lilika123456
  • 5.11.2017 16:05:36
  • Bodova: 2711
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Tekstura proizvoda je odlična.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Proizvod je baš kako treba.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Okus je savršen, baš kako treba.

Kako komentirate količinu vlakana u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina vlakana je baš kako treba.

Kako komentirate gramažu proizvoda?
Gramaža proizvoda je ok. Sasvim dovoljno.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za zobene posije 12,99 kn?
Možda malo preskupo za toliku gramažu, ne bi bilo loše da je možda kunu-dvije jeftiniji.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za pšenične posije 13,99 kn?
Cijena je prihvatljiva.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Encian pšenične posije su savršene. Ja sam nešto napravila, a nešto i grickala ovako XD. Okus je baš kako treba. Odlične su. Enican zobene posije su dobre. Meni su malo bolje pšenične, ali ok. Zobene nemaju baš neki okus, ali mogu se pojesti. Sve u svemu ok.

roko
  • 8.11.2017 18:46:57
  • Bodova: 243
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Kremasta tekstura zobenih posija je odlična,dok je tekstura pšeničnih posija dosta hrskava u kombinaciji sa tekucinom.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
I jedne i druge posije su po meni dovoljno slatke,a za one koji vole slađe uvijek postoje zdravi dodaci.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?

Okus zobenih je zadovoljavajući,dok su posije baš kako treba.

Kako komentirate količinu vlakana u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Količina i jednih i drugih je baš kako treba.

Kako komentirate gramažu proizvoda?
Poprilično velika gramaža.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za zobene posije 12,99 kn?
S obzirom na gramažu,cijena je zadovoljavajuća.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za pšenične posije 13,99 kn?
S obzirom na gramazu,cijena je i vise nego povoljna.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
S obzirom da sam osoba koja jako puno koristi zobene pahuljice,moj ukupni dojam je da su proizvodi dobri,a uz dodatak voća ili mlijeka odlični.

kokona
  • 6.11.2017 20:53:37
  • Bodova: 4422
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa tekstura proizvoda?
Tekstura Encian Probavi me Pšeničnih prosija mi se sviđa, dok mi se tekstura Encian Probavi me Bio Zobenih prosija ne sviđa jer su mi žitarice pre sitno mljevene.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak... )?
Oba proizvoda su mi dovoljno slatka.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda (slab, baš kako treba, jak... )?
Okus proizvoda koji ostaje nakon kušanja je baš kako treba biti.

Kako komentirate količinu vlakana u proizvodu (premalo, baš kako treba, previše...)?
Zadovoljna sam sa količinom vlakana u oba proizvoda.

Kako komentirate gramažu proizvoda?
Oba proizvoda dolaze u pakirana u vrećici od 250g. Moje je mišljenje da ja to malo premala gramaža.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za zobene posije 12,99 kn?
Po mom mišljenju preporučena maloprodajna cijena od 12,99 kuna je previsoka za tu količinu proizvoda.

Kako komentirate preporučenu maloprodajnu cijenu za pšenične posije 13,99 kn?
Po mom mišljenju preporučena maloprodajna cijena od 13,99 kuna je u skladu sa kvalitetom proizvoda.

Koji je vaš ukupan dojam o proizvodu?
Encian Probavi me Pšenične prosije su mi se svidjele i zasigurno ću ih nastaviti koristiti u svojoj prehrani. Encian Probavi me zobene prosije mi se nisu svidjele zbog svoje teksture.