Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Eko aronija u prahu

Recenzija proizvoda Eko aronija u prahu

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,80


20 recenzija ukupno
20 testerica preporučuje proizvod
20 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
tratinchica23
  • 16.3.2018 23:09:40
  • Bodova: 6493
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda?
Drago mi je što sam imala priliku isprobati ovaj proizvod jer ga na svoju ruku vjerovatno ne bih bila kupila.
Nakon korištenja, s obzirom na pozitivne učinke ovog proizvoda, definitivno ga planiram uvesti u svakodnevnu prehranu radi očuvanja i poboljšanja imuniteta.

Gdje ste sve koristili proizvod ili kako?
Na poleđini proizvoda dobivenog na testiranje stoji da se mala količina praha od aronije može dodati u müslle, jogurte, namaze ili kao dodatak tijestu za izradu kruha.
Ja sam je koristila tako što bih dodala pola čajne žličice aronije u jogurt te u svježi sirni namaz.

Mislite li da pridonosi očuvanju zdravlja i zbog čega?
Mislim da aronija pridonosi očuvanju zdravlja zbog bogatog nutritivnog sastava i visokog udjela antioksidansa, jako je ljekovita jer se redovitim unosom u organizam značajno poboljšava imunološki sustav, regulira se krvni tlak i količina šećera u krvi te sprječava veliki broj drugih bolesti.

Biste li željeli ovaj proizvod s obzirom na današnji način života uvrstiti povremeno u svoju prehranu?
S obzirom na pozitivne učinke aronije i jednostavno korištenje definitivno planiram uvesti je u prehranu jer imam oslabljeni imunitet te je ovaj proizvod za mene pun pogodak.

S obzirom na praktičnost rukovanja kakva ambalaža za ovaj proizvod bi Vam se više svidjela?
Ambalaža dobivenog proizvoda je dosta praktična zbog zipa koji sprječava prosipanje proizvoda i jer ne zauzima puno mjesta.
Po mom mišljenju još praktičnija ambalaža bila bi u obliku okruglih posudica sa poklopcem.
 
fancy_52
  • 18.3.2018 5:54:17
  • Bodova: 369
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda?
Nakon korištenja Eko praha od aronije osjećala sam se poletnije. Sa svakom žličicom više koju bih dodavala hrani, imala bi više energije. Premalo je vrijeme korištenja, no osjećam i da bolje i mirnije spavam. Uz sve dobrobiti koje ima aronija (što sam pročitala na Internetu), pitanje je da li je to placebo ili ne, ali osjećam se zdravo. Nakon uzimanja aronije, kao da mi krv brže kola žilama, stopala su mi topla (što inače nije slučaj).

Gdje ste sve koristili proizvod ili kako?
Eko aroniju u prahu sam koristila u jogurtu zajedno sa sjemenkama lana, peludi i malo cimeta i kada se zgusne prelila bih preko goji bobica. Također, stavljala sam ga u smoothie- najčešće sa bananom, kokosovom vodom i chia sjemenkama- okus je izvrstan. Kušala sam i kakav je kao namaz- kukuruzni kruh sa medom i posutim prahom aronije- neobično i jako ukusno.

Mislite li da pridonosi očuvanju zdravlja i zbog čega?
Smatram da prah od aronije jako pridonosi zdravlju, to je super voće. 100% prirodno, pogodno za vegane, bez konzervansa, glutena i umjetnih bojila, doslovce proizvod direktno iz proizvodnje na mom stolu, Bogata je antioksidansima, sprečava bolesti srca i krvnih žila,regulira krvni tlak, štiti zdravlje urinarnog sustava,stimulira rad štitnjače...To je jedno od nabrajanja koja se pripisuju aroniji, ali činjenica je da sam se ja osjećala ( i još uvijek) osjećam bolje. Puna sam života, imam više energije, a s obzirom da sam bivši pušač, smatram da će biti od pomoći cijelom organizmu da što prije regenerira.

Biste li željeli ovaj proizvod s obzirom na današnji način života uvrstiti povremeno u svoju prehranu?
Ne samo da bih željela ovaj proizvod uvrstiti u svoju prehranu već ću to i učiniti. Kada potrošim sav prah, kupit ću si još. Nije mi problem nositi na posao i umiješati u jogurt. Jednostavno, praktično, zdravo i jako ukusno. Onaj tko kaže da se nema vremena zdravo hraniti, samo je lijen. Svatko ima dvije minute za pomiješati dvije stvari i pet minuta za pojesti (govorim o ovoj kombinaciji). Potrebna je disciplina, volja i plan.

S obzirom na praktičnost rukovanja kakva ambalaža za ovaj proizvod bi Vam se više svidjela?
Mislim da je ova ambalaža koja nam je dostavljena sasvim dovoljna i reprezentativna. Zip zatvarač onemogućuje sušenje i povećava sigurnost bilo koje namirnice. Ovakvo pakiranje je praktično za možda maksimalno pakiranje do 200 grama. Praktično iz razloga nošenja sa sobom, može se svagdje nekako umetnuti, dok kod limenke to nije slučaj. Stalno šuška i klapa, zauzima više prostora. Ova jednostavna kartonska ambalaža sa plastificiranom unutrašnjosti je ekološki prihvatljiva, praktična i sasvim dovoljna.

slatkabrineta
  • 19.3.2018 7:43:24
  • Bodova: 32035
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda?
U početku sam bila maklo skeptična da neće imati prejaki okus. Ali nakon isprobavanja, oduševila sam se. I mislim da će to postati moja svakodnevna namirnica.

Gdje ste sve koristili proizvod ili kako?
Kako moje jutro ne može proći bez shake, umiješala sam je u njega. Također sam je stavila i u jogurt i to mi je bila dobitna kombinacija. Otkrila sam još jednu zanimljivo kombinaciju stavila sam je u džem i namazala s tim palačinke. Stvarno odlično.

Mislite li da pridonosi očuvanju zdravlja i zbog čega?
Mislim da da jer jača organizam. I mislim da za razliku od sušenih bobica aronije, prah aronije dobiva se isključivo nakon procesa cijeđenja i odvajanja matičnog soka nakon čega se ljuske i sjemenke aronije pažljivo odvajaju i melju u sitan prah i mislim da su tim procesom sačuvane sve nutritivne vrijednosti aronije.

Biste li željeli ovaj proizvod s obzirom na današnji način života uvrstiti povremeno u svoju prehranu?
Da uvrstila bi jer smatram da je zdrava. I s obzirom na moj način života koji je stresan, prah od aronije će mi sačuvati imunitet.

S obzirom na praktičnost rukovanja kakva ambalaža za ovaj proizvod bi Vam se više svidjela?
Ambalaža je ok. Ali smatram da bi trebala biti u nekoj staklenoj bočici da bude jednostavnija za korištenje. Jer ovako je nepraktično. To je jedina moja zamjerka kod ovog proizvoda.

fireflyyy
  • 19.3.2018 13:26:54
  • Bodova: 33003
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda?
Kad sam vidjela da sam osvojila ovu aroniju u prahu na recenziju baš sam se razveselila, pošto piše da je super kao dodatak prehrani za vegetarijance, a to sam ja.
Ovaj prah od aronije nema nikakav poseban miris ili okus, više je neutralan, što je super jer se može koristiti i kao dodatak i slatkim i slanim jelima.
Sviđa mi se kako je sve došlo upakirano zajedno sa certifikatom o eko proizvodu i letkom o ljekovitim svojstvima aronije.

Gdje ste sve koristili proizvod ili kako?
Ovaj prah zasad svakodnevno jedem s pahuljicama, dakle pahuljice s mlijekom i unutra stavim cca pola žličice ovog praha. Sviđa mi se kako ovaj prah oboja mlijeko na ljubičasto :). Jela sam ga i u jogurtu, također pola žličice samo ubacim u jogurt. Sigurno ću smisliti još "recepata" s ovim prahom, ali evo za ovo kratko vrijeme to je ukratko to.

Mislite li da pridonosi očuvanju zdravlja i zbog čega?
Znam da je aronija zdrava, moja mama redovito pije sok od aronije, a u vinogradu imamo grm aronije posađen i jedemo bobice ljeti. Aronija je bogata raznim vitaminima i željezom (što je meni kao vegetarijanki vrlo korisno pošto ne jedem meso), čisti krv, općenito poboljšava stanje organizma i usporava starenje. Evo ja sad cca tjedan dana koristim ovaj prah od aronije i čini mi se kao da imam više energije i koža mi izgleda sjajnije i svježe, možda i nije samo od tog praha, ali zadovoljna sam :).

Biste li željeli ovaj proizvod s obzirom na današnji način života uvrstiti povremeno u svoju prehranu?
Svakako ću ovaj prah uvrstiti u svakodnevnu prehranu jer mi se čini kao da se osjećam poletnije i svježije.

S obzirom na praktičnost rukovanja kakva ambalaža za ovaj proizvod bi Vam se više svidjela?
Ova ambalaža mi se skroz sviđa, praktična kompaktna vrećica sa zatvaranjem gore,

ana82
  • 20.3.2018 8:38:48
  • Bodova: 47890
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda?
Obzirom sam prvi puta probala aroniju u prahu, ostala sam ugodno iznenađena.
Naime, opor okus aronije se uopće nije osjetio, štoviše, okus je blago kiselkast (baš kao kod svih bobičastih plodova).

Gdje ste sve koristili proizvod ili kako?
Aroniju u prahu sam najčesće sam koristila u jogurtu, zatim u smoothiju, natašte sa žlicom meda, te sam dodala u puding, gdje se prah lijepo stopio. Probala sam dodati i u sok, no ta ideja nije bila baš nešto pametna, jer se prah nije u cijelosti rastopio, i dosta praha je ostalo po rubovima čaše.
Prvo što sam uočila jest da je namirnica dobila lijepu ljubičastu boju (lila), tekstura same namirnice se nije promijenila, no okus je bio blago kiselkast (napominjem, opor okus se uopće ne osjeti).

Mislite li da pridonosi očuvanju zdravlja i zbog čega?
O aroniji sam dosta čitala, pa i sama konzumirala sok od aronije, tako da sam upoznata sa ljekovitim svojstvima. Poznato mi je da aronija poboljšava cirkulaciju, pročišćava krv, ublažava glavobolju, migrenu, snižava povišeni krvni tlak, te blagotvorno djeluje na želudac i crijeva. Nadalje upoznata sam i da aronija zaustavlja proljev i popravlja općenito imunitet organizma. Odlična je u sprječavanju virusnih i bakterijskih infekcija.Aronija pozitivno djeluje na žuč i jetru, tako što ih pročišćava i omogućava njihov pravilniji rad u organizmu. Također upoznata sam da aronija regulira rad štitnjače.

Biste li željeli ovaj proizvod s obzirom na današnji način života uvrstiti povremeno u svoju prehranu?
Obzirom sam i prije koristila aroniju (u obliku soka), zasigurno ću nastaviti koristiti ovaj prah aronije jer je praktičniji za uporabu, i mogućnost konzumacije je daleko raznovrsnija od primjerice čaja ili soka.

S obzirom na praktičnost rukovanja kakva ambalaža za ovaj proizvod bi Vam se više svidjela?
Ambalaža u kojoj je isporučena aronija prah je prilično praktična, no smatram da ima mjesta napretku. Osobno preferiram kutijice, pa bih tako voljela ovaj proizvod pronaći u tvrdo prešanoj kartonskoj kutijici (nešto slično već postoji na tržištu).
 
aphrodita
  • 20.3.2018 12:32:51
  • Bodova: 547
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda?
Odličan i pozitivan! Prvi put sam koristila aronija u ovom obliku i jako sam ugodno iznenađena. Okus je fin, blag i nedominantan, nema one tipične trpkosti aronije i zbog toga ga se može kombinirati s različitim kombinacijama namirnica jer ne prevladava i ne izdominira nad ostalim namirnicama, a opet je fini dodatak!

Gdje ste sve koristili proizvod ili kako?
Koristila sam ga u različitim kombinacijama. Prvo sam ga probala samog, svidjela mi se tekstura jer aroniju u tom obliku još nisam imala priliku konzumirati. Zatim sam ga isprobala u kombinaciji sa sojinim mlijekom, kao dodatnu aromu. Stavljala sam prah svaki puta u musle koje redovito jedem sa sojinim čokoladnim mlijekom i dobro se uklopilo. Probala sam i uz jogurt, voćni i obični - umiješala bih žličicu praha u jogurt, stavila sam malo i na Alpro čoko pudinge i u smoothije. Dobro se uklopilo u sve ove kombinacije namirnica, nije dominantan okusom niti teksturom!

Mislite li da pridonosi očuvanju zdravlja i zbog čega?
Sigurno, aronija je sama po sebi jako zdrava u svakom obliku pa tako i u prahu, radi se o sušenoj i samljevenoj namirnici, koja iako je u tom obliku, ne gubi svoju učinkovitost, nije ni na koji način obrađivana da bi izgubila svoju vrijednost, tako da sigurno da doprinosi očuvanju zdravlja. S obzirom da je u prahu, smatram da je time i pristupačnija mnogima, koji ne vole tipičnu trpkost aronije - bilo kao svježa, bilo kao sok ili džem, a ovako ju mogu kombinirati s drugim namirnicama jer ne nadvlada okus namirnice, a opet je tu i doprinosi zdravlju!

Biste li željeli ovaj proizvod s obzirom na današnji način života uvrstiti povremeno u svoju prehranu?
Voljela bih i svakako budem, iako volim i ovako aroniju samu po sebi i često ju konzumiram. Najčešće kao sok ili kao džem, u kombinaciji s drugim voćem, ne smeta me njezina trpkost, volim ju miksati i u smoothije, ali mi je ovo super kombinacija i otkriće aronije kao praha jer ju mogu stavljati i u jogurt, puding i sojino mlijeko, što do sada nisam imala priliku!

S obzirom na praktičnost rukovanja kakva ambalaža za ovaj proizvod bi Vam se više svidjela?
Meni je sasvim ok i ovakva ambalaža. Imam brojne namirnice u ovom obliku, no znam ih često prebaciti u kutijice, u kojima kupim đumbir u prahu ili cimet, možda bi i takve kutijice bile praktično pakiranje, s obzirom da se radi o prahu pa ga je praktičnije uzimati sa žličicom.
Iako je ovakvo pakiranje ok, pogotovo ako idemo na put ili negdje pa ga je praktičnije nositi sa sobom, nego kutijice!

tella
  • 20.3.2018 13:33:27
  • Bodova: 26390
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda?
Veoma sam zadovoljna. Ispunila su se moja očekivanja. Prašak je ukusan i lako se stapa sa ostalim sastojcima. Ne suši usta kao što to bobice aronije inače čine. Sviđa mi se doda malo boje jelu, posebice jogurtu.

Gdje ste sve koristili proizvod ili kako?
Za sada sam ga isprobala samo u jogurtu sa muslijem i bananama i dodala sam ga u smoothie. Planiram ga isprobati i u slanim kombinacijama. Zanima me kako se slaže sa gulašom. Naravno, bit će i sastojak kakvog kolača za nadolazeći Uskrs.

Mislite li da pridonosi očuvanju zdravlja i zbog čega?
Aronija je veoma zdrava ako ju se koristi u umjerenim količinama. Čini mi se kako nije preporučljivo konzumirati više od šačice bobica na dan. Uporabu praška planiram ograničiti na 1-2 čajne žličice dnevno. S aronijom sam upoznata već nekoliko godina od kada je dobila svoje mjesto na travnjaku ispred kuće. Zbog svojih zdravih sastojaka aronija se preporučuje dijabetičarima što je jedan od razloga da se češće nađe na obiteljskom stolu. Čitala sam u letku koji smo dobili i da je dobra u borbi protiv glavobolja i migrena što me raduje jer primjećujem kako se osobe u mojoj okolini sve češće žale na te probleme.

Biste li željeli ovaj proizvod s obzirom na današnji način života uvrstiti povremeno u svoju prehranu?
Aroniju već polako postaje sve veći dio prehrane moje obitelji i mene. Prašak nisam imala prilike isprobati do sada, ali je veoma brzo dobio moju naklonost.

S obzirom na praktičnost rukovanja kakva ambalaža za ovaj proizvod bi Vam se više svidjela?
Sviđa mi se vrećica u kojoj smo proizvod dobili jer ju se može ponovno zatvoriti pa ne moram brinuti da će mi se prosuti po ormariću niti da će mi nešto u nju upasti. Osim ove vrećice bilo bi dobro da se prodaje i u malenim staklenkama ili kutijicama. Čak bih ju volje vidjeti kao većinu začina u staklenci s čepom na rupice za lakše posipavanje.

danijelazu
  • 20.3.2018 17:27:21
  • Bodova: 1410
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda?
Odličan dojam. Sviđa mi se što je lako primjenjiv, ne mjenja okus, ne sadrži gluten, umjetne zaslađivače niti bojila i konzervanse.

Gdje ste sve koristili proizvod ili kako?
Eko prah od aronije sam koristila u svojim međuobrocima. Uglavnom sam ga dodavala u zobenu kašu i pahuljice te sam probala dodati malu količinu u jogurt. Dozirala sam čajnim žličicama, te umiješala u kašu i jogurt.

Mislite li da pridonosi očuvanju zdravlja i zbog čega?
Svakako doprinosi, do sada sam čula samo riječi hvale o aroniji u bilo kojem obliku. S razlogom je prozvana supervoćem, pomoću aronije možemo spriječiti razvoj velikog broja bolesti, jačamo imunitet i poboljšavamo krvnu sliku. Odlično je jer je namijenjena svim dobnim skupinama, kao i činjenica da ju mogu koristiti dijabetičari. Doprinosi zdravlju jer je voće koje ima bogat nutritivni sastav kao i visok udio antioksidansa usto, prava je riznica biološki aktivnih spojeva. Ima ih preko 300. Od vitamina sadrži sve esencijalne nutrijente - C, A, E, B1, B2, B3, B5, B6, B9, a od minerala je bogata cinkom, željezom, kalijem, kalcijem, manganom, fosforom i jodom.

Biste li željeli ovaj proizvod s obzirom na današnji način života uvrstiti povremeno u svoju prehranu?
Želim i hoću. Kako živimo relativno stresno i podložni smo različitim virusima i bakterijama smatram kako je ovaj proizvod dobra preventiva u „borbi“ sa istima. Od prije koristim sok od aronije zbog problema sa željezom, a ovaj proizvod mi je još bolji jer ga doslovce mogu primjenjivati u svim obrocima. Stoga će naći mjesto u mojoj svakodnevnoj prehrani.

S obzirom na praktičnost rukovanja kakva ambalaža za ovaj proizvod bi Vam se više svidjela?
Iskreno više bi mi se svidjelo da je pakirano u posudicama. Tada bi bilo praktičnije uzimati prah, ovako se dosta prosipa.

andreacokolada
  • 21.3.2018 9:01:24
  • Bodova: 1582
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda?
Jako sam zadovoljna! Nakon svakodnevnog korištenja aronije u prahu ,puno sam poletnija i imam više energije!

Gdje ste sve koristili proizvod ili kako?
Kombinirala sam ga s müssliem i jogurtom ,zatim kao čaj i kao dodatak u domaču makovnjaču.

Mislite li da pridonosi očuvanju zdravlja i zbog čega?
Da.Aronija čisti krv i poboljšava cirkulaciju pa samim time i jača imunitet.

Biste li željeli ovaj proizvod s obzirom na današnji način života uvrstiti povremeno u svoju prehranu?
Naravno,jer mi savršeno odgovara.p

S obzirom na praktičnost rukovanja kakva ambalaža za ovaj proizvod bi Vam se više svidjela?
Teglica s mjericom unutra.

moncicro
  • 21.3.2018 10:17:12
  • Bodova: 5213
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda?
Ukupan dojam koji je proizvod na mene ostavio je svakako pozitivan. Prije nego sam ga isprobala, nisam ni znala da takvo nešto postoji na tržištu. Ranije sam već isprobala same bobice aronije i sok od aronije, no nisam bila oduševljena samim okusom. Iako je aronija jako zdrava, nisam se mogla prisiliti da je pojedem ili pijem u obliku soka.
Ovaj prah me oduševio, jer ga se može staviti u bilo koje jelo ili čak piće i to količinu koja mi najviše odgovara, a pomiješan sa drugim sastojcima ublažava taj trpki okus aronije koji mi ne odgovara.

Gdje ste sve koristili proizvod ili kako?
Prah sam koristila najčešće u jogurtu, primjerice stavila sam jednu žličicu praha u čašu jogurta i tako sve skupa pojela. I to mi je bila najbolja kombincija.
Također sam ga koristila u kombinaciji sa muslli žitaricama i grčkim jogurtom.

Mislite li da pridonosi očuvanju zdravlja i zbog čega?
Aronija je jako zdrava i mislim da pridonosi zdravlju, pa tako i ovaj prah koji je napravljen od eko aronije te sadrži u svom sastavu čistu aroniju, bez ikakvih štetnih dodataka.
Čestom konzumacijom mislim da itekako može doprinijeti poboljšanju zdravlja svakog čovjeka.

Biste li željeli ovaj proizvod s obzirom na današnji način života uvrstiti povremeno u svoju prehranu?
Naravno. Inače nisam ljubitelj aronije, isto tako vrlo rijetko konzumiram bilo kakvo voće. Najčešće zaboravim pojesti voće, a u obliku praha možda bi ga ipak češće konzumirala.

S obzirom na praktičnost rukovanja kakva ambalaža za ovaj proizvod bi Vam se više svidjela?
Mislim da bi bilo praktičnije da je prah unutar neke posudice. Jednostavno bi bilo bolje i lakše za korištenje. Primjerice da je pakirano poput Cedevite u plastičnoj posudici za što praktičniju primjenu.
Trenutna ambalaža nije loša, budući da ima mogućnost ponovnog zatvaranja, ali mislim da postoje i praktičniji načini pakiranja ovakvog oblika proizvoda.

vally_ck
  • 21.3.2018 14:21:37
  • Bodova: 11148
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda?
Dojam je odličan! Aronija je super okusa i uklapa se u sva jela. Prah je fino sitno mljeven i brzo se otopi, ne gruda se u hrani. Sviđa mi se što nije znatno promijenila okus jelu, nego je samo dodala svoj blagi okus i lijepu boju.

Gdje ste sve koristili proizvod ili kako?
Aroniju u prahu sam koristila za doručak, posipala sam žitarice sa njome koje sam pripremala sa mlijekom ili jogurtom i koristila sam je u kavi. Kao dodatak kavi.

Mislite li da pridonosi očuvanju zdravlja i zbog čega?
Da, jer je bogata c vitaminom i antioksidansima koji štite organizam od bolesti i sprečavaju štetne radikale da uđu u organizam. A i dobra je za ljepotu i mladost.

Biste li željeli ovaj proizvod s obzirom na današnji način života uvrstiti povremeno u svoju prehranu?
Da, definitvno. Lako se upotrebljava a, ne mijenja drastično okus hrani.

S obzirom na praktičnost rukovanja kakva ambalaža za ovaj proizvod bi Vam se više svidjela?
Više bi mi se svidjela da je u posudici sa malim dozatorom ili rupicama na poklopcu za posipavanje.

oriana
  • 21.3.2018 14:29:38
  • Bodova: 3817
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda?
Moj dojam nakon korištenja aronije je fenomenalan. Neutralnog je okusa,ne isušuje usta kao sok od aronije.

Gdje ste sve koristili proizvod ili kako?
Proizvod sam koristila tako da sam ga miješala sa jogurtom,stavila sam ga u tijesto za kruh i kiflice,u kompotu i čaju,čak sam bebici stavila malo u kašicu.

Mislite li da pridonosi očuvanju zdravlja i zbog čega?
Mislim da je odličan za zdravlje.pun je željeza a ja sam inače anemična.osječam se poletnije.isto tako,imam problema sa bubregom ali sam primjetila da u ovih par dana korištenja aronije,da me manje boli.majka mi ima problema sa kolesterolom i svakako ću proizvod nabaviti za nju,a i za svoju obitelj.

Biste li željeli ovaj proizvod s obzirom na današnji način života uvrstiti povremeno u svoju prehranu?
Ne da li bi željela nego će svakako biti uvršten u prehranu.naravno ,u nekim umjerenim količinama.

S obzirom na praktičnost rukovanja kakva ambalaža za ovaj proizvod bi Vam se više svidjela?
Više bi bilo praktično da je pakirana u nekoj plastičnoj posudi ili staklenci.ovako mi ne može stajati uspravno pa postoji mogućnost prosipanja.

fiamma
  • 21.3.2018 17:32:09
  • Bodova: 13215
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda?
Dojam je iznimno pozitivan, posebno zbog toga što prethodno nisam nikada koristila aroniju u tom obliku pa nisam bila sigurna što očekivati i kako prah uopće koristiti. Prah od aronije se pokazao vrlo svestranim proizvodom. Ima vrlo nježan okus, gotovo neutralan, pa ga je lako uklopiti u najraznovrsnija jela. Vrlo je efektan za dodavanje crvenkasto-ljubičaste boje raznim jelima, kao i pri dekoraciji.

Gdje ste sve koristili proizvod ili kako?
Prah sam koristila u stvarno različitim kombinacijama. Prvo sam igrala na sigurno pa sam ga, kao što je savjetovano na pakiranju, dodala u musle. Kombinirala sam ga i sa svježim sirom, bademima i medom , što je ispalo jako ukusno. Kako je na pakiranju bilo predloženo dodavanja praha i u tijesto za kruh, napravila sam i tijesto za pizzu s dodatkom praha aronije, ali i domaće široke rezance koje sam pripremila s kozicama (fotografija u prilogu).

Mislite li da pridonosi očuvanju zdravlja i zbog čega?
O dobrobiti aronije na zdravlje kao antioksidansa i supervoća napisano je mnoštvo tekstova i sigurna sam da i prah aronije može samo pridonijeti tome da se čovjek bolje osjeća, posebice jer se radi o eko proizvodu, što znači da aronija nije bila tretirana nikakvim kemikalijama koji su danas u uzgoju hrane sveprisutni, a na koje su ljudi danas sve osjetljiviji.

Biste li željeli ovaj proizvod s obzirom na današnji način života uvrstiti povremeno u svoju prehranu?
Vjerujem da ću ga uvrstiti svoju prehranu, jer mi se uistinu svidio. Vidim još mnoštvo mogućnosti i recepata u kojima bih prah aronije mogla upotrijebiti kao jedan od sastojaka.

S obzirom na praktičnost rukovanja kakva ambalaža za ovaj proizvod bi Vam se više svidjela?
Ne vidim razloga za promjenom ambalaže. Vrećica je čvrsta i dobro se zatvara kako bi se proizvod kvalitetno sačuvao. Iz same vrećice prah se može lako sipati i dozirati, ili se jednostavno upotrijebi žlica pri doziranju. Kroz prozirni "prozorčić" na pakiranju se vidi kako proizvod izgleda i koliko ga je još ostalo.

vsersic
  • 15.3.2018 21:57:40
  • Bodova: 3700
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda?
Oduševljena sam. S obzirom da sam veliki pobornik zdrave prehrane vrlo sam dobro upoznata sa dobrobitima aronije. Poznavajući aroniju očekivala sam prilično intenzivan okus te sam bila oprezna pri prvom korištenju. Ugodno me iznenadio neutralan okus jer mi je to uvelike olakšalo konzumaciju.

Gdje ste sve koristili proizvod ili kako?
Aroniju u prahu sam koristila za doručak i večeru dodavajući ju u zobene kaše koje bih obogatila raznim voćem,chia sjemenkama i jogurtom. Također sam ju dodavala u razne voćne napitke.

Mislite li da pridonosi očuvanju zdravlja i zbog čega?
Aronija je poznata po svojim ljekovitim svojstvima te stoga smatram da uvelike doprinosi očuvanju zdravlja. Osim što podiže imunitet, aronija pomaže i kod tegoba kao što su: crijevne viroze, migrene, povišeni tlak, čir na želucu, kolesterol, kardiovaskularne bolesti, karcinom, uklanja teške metale iz tijela i još puno toga.

Biste li željeli ovaj proizvod s obzirom na današnji način života uvrstiti povremeno u svoju prehranu?
Zbog svoje praktičnosti i ljekovitosti, aronija u prahu će zasigurno biti uvrštena u moju svakodnevnu prehranu.

S obzirom na praktičnost rukovanja kakva ambalaža za ovaj proizvod bi Vam se više svidjela?
Koliko sam oduševljena proizvodom, toliko mi se nije svidjela ambalaža. Papirnata vrećica sa zatvaračem nije prikladna za prah proizvod, jer vrlo lako može doći do promakanja vrećice ili pak do istresanja proizvoda iz iste. Svakako bi se trebala promijeniti ambalaža. Primjenjenija i bolja varijanta bi bila neka kutijica ili staklenka.

nikkyvi
  • 16.3.2018 1:48:36
  • Bodova: 1698
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda?
Iskreno, bila sam skepticna prema okusu jer sam probala bobice aronije i bile su puno trpkijeg okusa, ali aronija u prahu mi sasvim odgovara.

Uz to sam bila zadovoljna sto sam dobila certifikat o eko uzgoju, i posjetnicu gospode vlasnice OPG-a, te prospekat o aroniji i njezinoj upotrebi i ljekovitosti. Prezadovoljna!

Gdje ste sve koristili proizvod ili kako?
Isti dan kad sam dobila posiljku odmah sam ju otvorila i ubacila si pola zlicice praha aronije u tekuci jogurt, uz lijepu boju, jogurt je dobio i novi okus, bolji okus. I drugi puta sam stavila zlicu praha u smjesu za muffine, i to bih vam poslikala, ali su brzo nestali.

Mislite li da pridonosi očuvanju zdravlja i zbog čega?
Sve sto je dobro, prodaje se u malim kolicinama, i mislim da je i zaista tako. Inace imam problema sa prosirenim venama, pa se nadam da ce mi i pomoci ako ih ukljucim u redovitu prehranu.

Biste li željeli ovaj proizvod s obzirom na današnji način života uvrstiti povremeno u svoju prehranu?
Ne povremeno, svakodnevno.

S obzirom na praktičnost rukovanja kakva ambalaža za ovaj proizvod bi Vam se više svidjela?
Super je, drugi dan sam ju i na posao ponijela, za torbu je velicina vrecice savrsena, i jos sam bila sigurna da mi se nece prosuti tijekom transporta.

Ali za kucne uvjete bih voljela da je veca, brzoi nestaje ova mala vrecica.