Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Ecover tekući deterdžent za pranje rublja

Recenzija proizvoda Ecover tekući deterdžent za pranje rublja

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,68


19 recenzija ukupno
19 testerica preporučuje proizvod
18 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
mamuska
  • 6.6.2017 10:21:04
  • Bodova: 425
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda (da li vam porukom, izgledom..) daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
prije svega izgled ambalaže više nego privlačan,simpatičan,odmah sam ga isprobala :) oduševljena rezultatom,čistoćom i mirisom (Y)

Kako vam se svidio miris?
odličan,tako odiše svježinom,kao mješavina mora ,šume,čiste vode, preeeedobar, :) oduševljena

Kako vam se svidjela ambalaža?
zaintrigirala me,prvo u oči bljesne EKO, potom bijela boja čistoće,ma svaka čast ,sve najviše ocjene, kupili ste me na prvu,i dalje ostajem kupac,pogotovo što mojoj kćerki,koja je alergičar,ne smeta,a to je ,vjerujte ,jako teško,5+ :)

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
dvorište miriše,djeca oduševljena,a moja majka koja ima 82 godine,kaže da ju podsjeća na bistar potok na kojemu je nekada prala rublje,doista zadovoljni , svi :)

Budući da je bez štetnih kemikalija, jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
da,to mi je najbitnije, zadovoljstvu nema kraja,rezultat iznad očekivanog,mislila sam da nešto što dobijete bez plaćanja ne može biti tako učinkovito,ali na svoju radost sam se prevarila,još jednom se zahvaljujem, :)

mala_palcica
  • 7.6.2017 18:29:05
  • Bodova: 3407
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda (da li vam porukom, izgledom..) daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Prije svega, pakiranje izgleda skuplje, veoma kvalitetno. Ono što me veoma privuklo je, da se plastika od koje je napravljena ambalaža, može reciklirati.

Kako vam se svidio miris?
Odlično miriše, ima veoma blag miris lavande, i rekla bih, pomiješan s još nekim cvjetnim notama. Moj dečko inače ne podnosi lavandu, međutim komentirao je da nam rublje jako lijepo miriše. I slažem se, za razliku od ostalih deterdženata za rublje, ovaj miriše kroz cijeli dan.

Kako vam se svidjela ambalaža?
Ambalaža se može reciklirati, što me prvo privuklo. Sviđa mi se što se kroz bocu vidi koliko je još proizvoda ostalo, a ne izgleda jeftino kao neki od deterdženata na našem tržištu. Moja jedina zamjerka je čep na boci, jer nema oznake za doziranje niti je nešto veći za lakše usipanje.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Prvi dojam je da se radi o stvarno kvalitetnom proizvodu, koji i kad je korišten bez omekšivača, ostavlja rublje mekim i mirisnim. Oprala sam donje rublje na nešto manjoj temperaturi, i odlično je oprao kako svijetlo, tako i tamno rublje. Nisam primjetila nikakve iritacije na koži, što se znalo događati kod nekih drugih deterdženata.

Budući da je bez štetnih kemikalija, jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Veoma sam zadovoljna proizvodom, jer prije svega mi je važno zdravlje mene i moje obitelji, a s obzirom na učinkovitost i snagu čišćenja čak i pri malim temperaturama, nisam nimalo razočarana. Ostvario je moja očekivanja, od mirisa do samog pranja rublja. Cijena je također veoma pristupačna kada se uzme u obzir da nije štetno za naše zdravlje i naš okoliš. S obzirom na zadovoljstvo, zainteresirana sam isprobati i ostale proizvode iz iste linije te ću sigurno kupiti i još ponešto.

ivanaphoto
  • 9.6.2017 8:09:17
  • Bodova: 816
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda (da li vam porukom, izgledom..) daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Prvi dojam je definitivno bio pozitivan! Odlično parkiranje sa svim oznakama da je prirodno i da nije štetno za zdravlje!!

Kako vam se svidio miris?
Miris deterdženta je ugodan i nije napadan, niti iritantan kao što znaju imati!!

Kako vam se svidjela ambalaža?
Ambalaža je vrlo dobra!! Ugodna na oko, usklađenih boja!!! Te također vrlo praktična za korištenje.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Definitvno sam bila oduševljena jer je prirodan i jednostavan za korištenje!! Samo ulijes jedan proizvod i miran si, ušteda vremena i jako uredno!!

Budući da je bez štetnih kemikalija, jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Apsolutno sam povornik prirodnih proizvoda i prezadovoljna sam!! Bez iritacija na koži koje sam znala imati od ostalih proizvoda!!

zbosak
  • 9.6.2017 13:27:35
  • Bodova: 8780
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda (da li vam porukom, izgledom..) daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Budući da nemam nikakvih iskustava sa sličnim deterdžentima, nisam znala što točno očekivati. Kako je riječ o eko proizvodu, bojala sam se da će učinkovitost biti nauštrb štetnih sastojaka.

Kako vam se svidio miris?
Miris je ugodan i blag, vrlo nalik mirisu lavande, što je odličan izbor za deterdžent jer je ionako najvažnije da se dobro slaže s mirisom omekšivača za rublje, tj. da dopusti mirisu omekšivača da prevlada.

Kako vam se svidjela ambalaža?
Ambalaža je jednostavna, neprenteciozna, daje najvažnije informacije na naljepnici i napravljena je od recikliranog materijala, što je dosljedno s eko oznakom.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Ispalo je da su moji strahovi vezani uz učinkovitost ispali neopravdani. Oprala sam šareno rublje na 60 stupnjeva i bijelo na 90 i mogu reći da ovaj deterdžent pere jednako dobro kao bilo koji drugi tekući deterdžent koji koristim.

Budući da je bez štetnih kemikalija, jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Iznimno sam zadovoljna rezultatom upotrebe i proizvodom, a ja sam kao majka jednogodišnjaka i dvogodišnjaka prilično zahtjevan korisnik deterdženta. Ne samo da je bez kemikalija, nego nije ni testiran na životinjama i čak je ambalaža od recikliranog materijala. Ukoliko cijena nije previsoka u maloprodaji, voljela bih ga koristiti i ubuduće.

klepetalo
  • 11.6.2017 12:24:02
  • Bodova: 1561
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda (da li vam porukom, izgledom..) daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Moj prvi dojam je bio wow, proizvod jako lijepo izgleda, ambalaža je jednostavna i daje dojam kvalitete, nema suvišnih slika i reklama, na jednostavan način predočuje vrstu proizvoda, namjenu i informaciju da je bez štetnih kemikalija. Odmah sam primijetila i to mi se jako svidjelo, sliku non tested on animals i tu je proizvod zaradio veliki plus. Većina proizvoda koji nisu testirani na životinjama takvu oznaku imaju otraga i vrlo je mala. To puno znači osobama poput mene koja ne želi koristiti proizvode, i na taj način poticati, testirane na životinjama, jako lijepo da je to odmah istaknuto.

Kako vam se svidio miris?
Proizvod odično miriše, to sam odmah provjerila, ne miriši na kemikalije nego ima ugodan miris što me iznenadilo.

Kako vam se svidjela ambalaža?
Ambalaža je vrlo dobra, napravljena od recikliranog materijala i to je veliki plus. Zamjerka je jedino što je nedovoljno čvrsta, pa treba malo navike kod doziranja, no ništa strašno. Smeta mi što su upute za doziranje nejasno napisane, 95% osoba koje poznajem ima perilicu 6 kg, ostalih 5% ima veću, a na ambalaži su upute o doziranju za perilicu od 4 kg, pa treba dodati 50 ml za veću perilicu, pa onda nije boca za 17 pranja nego za ravno 10 pranja. Očekivala sam da ide manje deterdženta u perilicu, kod moje je to problem jer ako stavim više od maksimalno, ostane mi deterdženta u posudici. Po meni, treba revidirati te upute i napisati ih za perilicu od 6 kg kakvu većina kućanstava ima u RH.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Prvo pranje je bilo na 95 stupnjeva, ručnici, donje rublje. Kad sam izvadila rublje iz perilice, iznenadilo me kako je rublje mekano i kako fino miriše. Rublje je bio odlično oprano i nema ostatka deterdženta u perilici. Drugo pranje je bilo kraće i tu sam prala one stazice s poda u kupaoni i nisam mogla vjerovati kako se to dobro opralo, isto je izašlo mekano i mirisno, stvarno sam iznenađena. Treće pranje je bilo na 40 stupnjeva, opet sve pohvale, deterdžent je za čistu peticu što se tiče učinkovitosti.

Budući da je bez štetnih kemikalija, jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Prezadovoljna sam proizvodom i rezultatom pranja, nemam nikakve zamjerke, nemam nikakvu reakciju na koži, inače mi većina detedženata smeta, no ovaj ne. Mislim da ću ovaj proizvod nastaviti koristiti i preporučit ću to mami koja se muči sa akutnim dermatitisom.

nikkyvi
  • 11.6.2017 16:46:58
  • Bodova: 2484
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda (da li vam porukom, izgledom..) daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Čim je paket došao, jedva sam čekala da ga otvorim jer živim u maloj sredini pa kod nas ni nema trgovina sa bio&bio proizvodima.
Boca na poleđini ima znak da je od recikliranog materijala, što se pod rukom i osjeti. Kad sam odvrnula čep, osjetio se blagi miris limuntusa, što mi daje dojam da je deterdžent ipak prirodniji od ostalih proizvoda koje inače koristim.Kako vam se svidio miris?
Miris mi se sviđa, iako bih ga malo poboljšala s nekom blažom aromom jer me previše podsjeća na nekakvo sredstvo s kojim inače održavam sanitarije.Kako vam se svidjela ambalaža?
Ambalaža mi je sasvim u redu, kao što sam već i napisala, vidi se da je od recikliranog materijala i odmah mi daje dojam kvalitete.Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Odmah nakon primitka sam ga koristila za pranje bijelog rublja, nisam primjetila da je lošije oprao odjeću nego sredstvo koje inače koristim, a veliki plus je taj da je miris bio puno blaži i ugodniji.Budući da je bez štetnih kemikalija, jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Vrlo sam zadovoljna jer je prirodniji od ostalih proizvoda koje inače kupujemo u našim trgovačkim centrima, i posebno sam zadovoljna što je pogodan za osjetljivu kožu jer svi u obitelji imamo 'izbirljivu' kožu, pa ne možemo baš sve ni koristiti.
Sve u svemu, čista petica!

ivana18
  • 12.6.2017 11:19:04
  • Bodova: 7092
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda (da li vam porukom, izgledom..) daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
već pri samom pogledu na ambalažu vidi se da se radio o prirodnom proizvodu. Jasno daje doznanja da je prirodno. Vjerovala sam u to da će mi pomoći i biti koristan s obzirom na osjetljivost moje kože.

Kako vam se svidio miris?
Prvo što sam napravila kada mi je proizvod stigau u ruke - otvorila sam ga i krenula pomirisati jer je to nešto što jako volim ( da mi je odjeća ugodnog mirirsa), no primjetila sam da nije posebno parfumiran i nisam ništa osjetila. Za ekoproizvod nisam ni planirala da će biti ugodno parfumiran, ali nadala sam se. No, nije.

Kako vam se svidjela ambalaža?
Ambalaža proizvoda jasno daje doznanja da se radi o prirodnom proizvodu bez kemikalija. Praktična je i lijepo izgleda. Bitno se razlikuje od abalaže ostalih tekućih deterdženata, ističe se njegova posebnost.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Nisam bila prevelikog očekivanja prije početka korištenja proizvoda pošto se danas nudi jako puno ekoproizvoda različite kvalitete. No pri prvom korištenju sam već osjetila veliku promjenu i kvaliteta je dokazana, nije bilo crvenila kože, niti svrbeža, nije se iritirala. Več pri prvom korištenju bila sam oduševljena.

Budući da je bez štetnih kemikalija, jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Pošto inače imam problema s osjetljivom kožom koja se pri dodiru s kemikalijama crveni i izaziva svrđež, nakon pranja rublja ovim tekućim deterdžentom osjetila sam olakšanje i moja koža nije neugodno reagirala tako da sam jako zadovoljna rezultatom uporabe proizvoda. Koža mi nije iritirana zahvaljujući biljnim sastojcima.

frajla69
  • 12.6.2017 15:32:39
  • Bodova: 8645
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda (da li vam porukom, izgledom..) daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Moj prvi dojam kad sam primila proizvod je da se radi o vrlo kvalitetnom eko proizvodu. Vrlo jasno definiran nacin upotrebe detedzenta,kao i sastav samog proizvoda.

Kako vam se svidio miris?
Inace volim citrusne mirise tako da mi je upravo miris najveci plus,uz naravno djelotvornost pranja,ovog proizvoda.

Kako vam se svidjela ambalaža?
Jednostavna i prakticna ambalaza,a zelena i plava boja daju nagovijestiti da se radi o eko proizvodu. Prakticno doziranje pomocu cepa.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Izuzetno osvjezavajuci miris rublja. Citrusna nota ovog tekuceg deterdzenta pruza dugotrajnu svjezinu. Cijena mi je dosta bitan faktor pri kupnji proizvoda i nisam do sada kupovala eko tekuce deterdzente. Ecover bih kupila jer pruza onaj miris sterilnog(sadrzi denaturirani alkohol) i svjezeg rublja.

Budući da je bez štetnih kemikalija, jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Zadovoljna sam. Slijedila sam upute za doziranje deterdzenta s obzirom na tvrdocu vode i rezultati su dobri. Ako je uz to proizvod bez stetnih kemikalija kao Ecover i pri tom cuvam prirodu i okolis moje je zadovoljstvo jos vece.
emma-os
  • 12.6.2017 20:28:49
  • Bodova: 18875
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda (da li vam porukom, izgledom..) daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Prvi dojam je bio asocijacija na ekološko, ne samo zbog naziva Ecover, već i zbog samog dizajna koji asocira na prirodno.

Kako vam se svidio miris?
Mirisom baš nisam bila oduševljena vješajući rublje, možda zbog navike jer već godinama koristim isti tekući deterdžent, ali kada je rublje bilo suho, dojam je bio jači od prvobitnog utiska.

Kako vam se svidjela ambalaža?
Nepisano je pravilo da su ekološki proizvodi jednostavni, bez prevelikog šarenila, ali praktičnost boca i čepa je važnija od šarenih naljepnica kakve imaju drugi deterdženti.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Prvo sam prala crnu odjeću jer uvijek do sada (iako obavezno koristim posebne tekuće deterdžente i omekšivače za crnu odjeću) nakon pranja, na crnoj odjeći su ostajale bijele fleke. Ovaj put je moja crna odjeća bila doista oprana i bez bijelog šarenila kao do sada, što znači potpuno čista.

Budući da je bez štetnih kemikalija, jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
S obzirom da imam osjetljivu kožu, jako mi je bitan sastav odjeće i deterdženta. Doista sam zadovoljna, jer ne samo da je odjeća odlično oprana, već je i ugodna za nošenje, što često puta nije bio slučaj.

elly07
  • 13.6.2017 9:25:12
  • Bodova: 570
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda (da li vam porukom, izgledom..) daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Kako povremeno posegnem za proizvodima Ecover marke i nisu me dosad razočarali, sretna sam što mogu reći da je i ovaj tekući deterdžent za pranje rublja dorastao svom imenu. Ono što bi mene kao kupca privuklo ovom deterdžentu su natpisi: „Plant-based&mineral ingredients“, „Naturally derived fragrance“ i „Cruelty free“. Mislim da se već u imenu ECOver korisniku daje jednoznačno naslutiti da je riječ o prirodnom proizvodu što je ekološki osviještenim kupcima sasvim dovoljno da posegnu za ovim deterdžentom.
Što se očekivanja o učinkovitosti tiče, nije prošao nezamijećeno natpis da se bori s tvrdokornim mrljama već na 30c pa bih rekla da ostavlja dojam dobro promišljenog deterdženta kvalitetnog sastava i prirodnog mirisa.
No vizualni dojam mi malo kvari prozirna plastična ambalaža kroz koju se nazire vrlo rijetka prozirna tekućina što mi je na prvu dalo misliti da li će proizvod dorasti svojim obećanjima. Sretna sam što mogu reći da je i dorastao i prerastao svoja obećanja.Kako vam se svidio miris?
Miris je apsolutni plus ovog proizvoda. Toliko blag, nenapadan (kad bih birala boju za ovaj miris, svakako bi odabrala bijelu) i za sve osjetljive na mirise (a ja to svakako jesam) odličan izbor. Probala sam oprati rublje samo s ovim deterdžentom i ostaje samo skroz blagi miris rublja, ništa napadno, a ako se koristi omekšivač nevjerojatno lijepo se nadopunjuju bez ikakvih svađanja mirisa deterdženta i omekšivača. Čak bih rekla da omekšivač koji inače koristim, primjenom ovog deterdženta još ljepše miriši. Ma iskreno, na miris nemam apsolutno nikakvu zamjerku. Obožavam ga.

Kako vam se svidjela ambalaža?
Plastična, mutna posuda zapremnine 1,5l je vrlo jednostavnog i nenapadnog dizajna. Plavo-zeleni detalji su lijepo osvježenje i odličan izbor za eko proizvod, ali iskreno, kompletan dojam mi je osrednji. Osobno, voljela bih vidjeti neprozirnu ambalažu koja bi bila uočljivija (može biti i obična bijela). Dizajn ambalaže je ok, super je što ima ručku, lijevak i poklopac koji služi kao dozator.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Navest ću dva korištenja deterdženta. Sin trenira nogomet i obožava se bacati po travi, zemlji (just name it ?). Imala sam bijele dres hlače s mrljama od trave i zemlje i odlučila kako je to idealna prilika da isprobam ovaj deterdžent. Stavila sam na 40c bez ikakvih dodataka i bez prethodnog tretiranja mrlja, samo propisanu količinu ovog deterdženta kao pravi test učinkovitosti. I iako nije skinuo sve mrlje, moram reći da je bio učinkovitiji od svih dosad isprobanih velikana u sferi pranja rublja. Većina mrlja je nestala iako su ostali tragovi na mjestu najvećih zaprljanja.
Pokušaj 2. Mrlje sam istrljala sapunom za mrlje i bacila opet na pranje s propisanom količinom deterdženta. Uspjeh besprijekoran.
O mirisu sam pisala već: divan, nezagušujući, čisti miris rublja.

Budući da je bez štetnih kemikalija, jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Apsolutno sam zadovoljna s proizvodom. Najviše mi se sviđa miris a učinkovitost pranja je jako dobra. Kad tome dodam neštetni sastav i cruelty free markicu, našla sam idealan proizvod za svoje kućanstvo. Ne zbog ove recenzije ili zato što mi je proizvod poklonjen, ali iskreno, riječ je o zaista kvalitetnom proizvodu kojeg planiram kupovati i dalje. Jedini parametar koji može utjecati na tu odluku je cijena jer trenutno ne znam o kojoj cijeni je riječ ali npr. u Bio&Bio znaju imati akcije i prikupljanje bodova pa se uvijek može proći malo jeftinije.

cvijetic02
  • 13.6.2017 19:35:36
  • Bodova: 644
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda (da li vam porukom, izgledom..) daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Moji prvi dojam kod ovog proizvoda je bio da se radi o kvalitetnom proizvodu s prirodnim sastojcima, te je kod mene ostavio dojam kvalitete i učinkovitosti.

Kako vam se svidio miris?
Miris kod ovog deterdženta asocira na čistoću, odmah sam miris povezala sa deterdžentom za bijelo rublje. Dominira citrusni miris što sam i očekivala kod deterdženta bez štetnih kemikalija.

Kako vam se svidjela ambalaža?
Ambalaža proizvoda je sukladno ambalaži kakvu bi očekivala kod ovakvog tipa proizvoda, asocira na ekološki orijentiran proizvod koji korektno odrađuje posao koji se od njega očekuje

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Prije korištenja proizvoda bila sam malo skeptična hoće li deterdžent dovoljno dobro prati rublje zbog prirodnih sastojaka ali deterdžent dobro pere robu (iako ja na sve veće mrlje stavljam dodatno sredstvo za čišćenje stoga ne mogu govoriti o tome kako veće mrlje pere s rublja ovaj deterdžent).

Budući da je bez štetnih kemikalija, jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Ukupno gledano zadovoljna sam proizvodom i njegovim učinkom, a moje zadovoljstvo je još veće kada se u obzir uzme da nema štetnih kemikalija.
nandi
  • 14.6.2017 13:49:25
  • Bodova: 19010
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda (da li vam porukom, izgledom..) daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Ambalaža je jednostavna i nenametljiva te nisam odmah shvatila njegovu učinkovitost. No, kada sam ga počela koristiti, shvatila sam da nije sve u ambalaži.
Sviđa mi se što nosi jasnu ECO poruku kako bismo se ujedinili sa prirodom.

Kako vam se svidio miris?
Miris sam po sebi nije loš, malo je "gorkasti" te me podsjeća na limun, no voljela bih da je malo bolje osvježavajući.

Kako vam se svidjela ambalaža?
Ambalaža mi se svidjela jer je praktična za ruku, a svojom prozirnošću može se lako vidjeti koliko je proizvoda još ostalo. Također mi je iznimno drago što se provodi briga o životinjama.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Nakon što se odjeća oprala, bila sam pozitivno iznenađena rezultatima. Sve je bilo lijepo i uredno oprano, a isto tako mi je važno što nisam primjetila zaostale mrlje.
Jedino što treba napomenuti je da nije za pranje svile i vune.

Budući da je bez štetnih kemikalija, jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Jako sam zadovoljna i proizvodom i rezultatom upotrebe, a time više što je to jedan prirodan proizvod koji pomaže da se bolje odnosimo prema prirodi i životinjama.
Svima PREPORUČUJEM ovaj proizvod i željela bih da damo priliku ekološkim stvarima.

nandi
  • 14.6.2017 13:52:04
  • Bodova: 19010
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda (da li vam porukom, izgledom..) daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Ambalaža je jednostavna i nenametljiva te nisam odmah shvatila njegovu učinkovitost. No, kada sam ga počela koristiti, shvatila sam da nije sve u ambalaži.
Sviđa mi se što nosi jasnu ECO poruku kako bismo se ujedinili sa prirodom.

Kako vam se svidio miris?
Miris sam po sebi nije loš, malo je "gorkasti" te me podsjeća na limun, no voljela bih da je malo bolje osvježavajući.

Kako vam se svidjela ambalaža?
Ambalaža mi se svidjela jer je praktična za ruku, a svojom prozirnošću može se lako vidjeti koliko je proizvoda još ostalo. Također mi je iznimno drago što se provodi briga o životinjama.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Nakon što se odjeća oprala, bila sam pozitivno iznenađena rezultatima. Sve je bilo lijepo i uredno oprano, a isto tako mi je važno što nisam primjetila zaostale mrlje.
Jedino što treba napomenuti je da nije za pranje svile i vune.

Budući da je bez štetnih kemikalija, jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Jako sam zadovoljna i proizvodom i rezultatom upotrebe, a time više što je to jedan prirodan proizvod koji pomaže da se bolje odnosimo prema prirodi i životinjama.
Svima PREPORUČUJEM ovaj proizvod i željela bih da damo priliku ekološkim stvarima.

nela55
  • 16.6.2017 8:21:52
  • Bodova: 534
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda (da li vam porukom, izgledom..) daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Proizvod je na prvi pogled privlačan izgledom. Plavi detalji koji kao more podsjećaju na svježinu i mekoću. S natpisom ecover dokazuje da je biljni proizvod, bez štetnih sastojaka. Vrlo je važno što se ambalaža može reciklirati.

Kako vam se svidio miris?
Miris je osvježavajuć, limunast - pravi ljetno-prozračni.

Kako vam se svidjela ambalaža?
Ambalaža je fantastična. Ima ručkicu za bolje "vladanje" proizvodom. Plastična je pa se može reciklirati, a čep plave boje može poslužiti za izradu različitih igara za djecu. :D

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Rublju daje mekoću i svježinu. Najvažnije je što se njime rublje može prati na vrlo niskoj temperaturi, čak i na 30°C, stoga je deterdžent prikladan za pranje dječje odjeće.

Budući da je bez štetnih kemikalija, jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
S obzirom da u današnje vrijeme izloženost različitim vrstama kemikalija pogoduje razvoju tumora, počela sam birati one proizvode koji u sebi ne sadrže štetne tvari. Najvažnije mi je da je deterdžent biljni, da nemam onaj osjećaj kemikalija na sebi. Deterdžent Ecover pozitivno je otkriće za mene. Od sada ću kupovati samo njega, a isto preporučujem svima koji ovo čitaju.

cherry4
  • 15.6.2017 10:49:47
  • Bodova: 8329
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda (da li vam porukom, izgledom..) daje dojam kvalitete i učinkovitosti?
Prvi dojam, prije korištenja proizvoda, bilo je iznenađenje. Sama ambalaža nije baš primamljiva, no zbog oznake eco stekla sam dojam velike kvalitete i učinkovitosti. Bila sam uvjerena da će i samo rublje, nakon pranja, biti kvalitetnije, mekše.

Kako vam se svidio miris?
Miris mi se jako svidio. Niti je prejak, niti je preslab. Umjeren je i zbog toga mi se jako sviđa

Kako vam se svidjela ambalaža?
Ambalaža me razočarala. Kad sam dobila proizvod i otvorila kutiju, mislila sam da sam dobila pogrješnju pošiljku. Proizvod na prvu izgleda kao nekakvo sredstvo za čišćenje podova, a ne deterdžent za pranje rublja.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda?
Nakon što sam prvi put koristila proizvod, oduševila sam se. Baš kakav je bio moj dojam prije korištenja, isti je i nakon. Rublje je mekanije, duže je ostalo svježe i mirisno. Imala sam dojam da je nekako bolje oprano, da je čistije nego kad ga perem s drugim deterdžentima.

Budući da je bez štetnih kemikalija, jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Izuzetno sam zadovoljna. Ovaj je proizvod dokaz da se i bez raznoraznih kemikalija mogu postići izuzetni rezultati, čak i puno veći nego s proizvodima koji su puni kemikalija.