Recenzije

Dermalogica PreCleanse balm

Recenzija proizvoda Dermalogica PreCleanse balm

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,90


10 recenzija ukupno
10 testerica preporučuje proizvod
9 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
matea-rukavina
  • 7.10.2017 21:36:47
  • Bodova: 3672
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš prvi dojam o ovom proizvodu – odaje li sastavom, porukom i izgledom dojam kvalitete i učinkovitosti?
Proizvod svojom ambalažom i izgledom ostavlja dojam da je kvalitetan i da će stvarno odraditi ono što kaže. Posebno mi se sviđa što se uz proizvod dobije i pripadajuća rukavica koja pomaže da se koža detaljno očisti i da stvarno imaš osjećaj da je koža čista i mekana.

Kakav vam je prvi dojam nakon upotrebe proizvoda?
Nekoliko dana sam u kontinuitetu koristila proizvod kako bi što realnije i detaljnije mogla napisati recenziju.
Nakon prvog korištenja koža mi je bila mekana i čista. Tokom dana na licu najčešće imam dosta težak puder sa visokim prekivanje, kao i puder u prahu, konture, rumenilo,... i sa ovim čistačem sam uspjela stvarno očistiti sve. Nakon što sam skinula sve sa lica silikonskom rukavicom i PreCleanse Balm-om napravila sam test sa micelarnom otopinom i blazinicom, na blazinici nije ostalo stvarno ništa.Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Koža mi je nakon prvog korištenja bila blago crvena, i to me uplašilo, no nakon nekoliko minuta i nanošenja noćne kreme koža se smirila. Na dodir je koža bila zaglađena i mekana. primijetila sam da na nosu, na kojem inače imam mitesere, i dok prolaziš prstom preko njega osjetiš teksturu, nakon korištenja ovog proizvoda to nije bio slučaj. Nos je bio stvarno zaglađen.

Jeste li primijetili da je učestalim korištenjem proizvoda vaša koža zaglađenija, smirenija i svježijeg izgleda?
Kao što sam napomenula u gornjem odgovoru, inače imam problema sa miteserima na nosu, i mogu reći da nakon nekoliko dana korištenja ovog proizvoda samo navečer, očistile su mi se pore i miteseri sa nosa. Mogu reći da ovaj proizvod stvarno dubinski čisti kožu, i zaključila bi da silikonska rukavica koja se dobije uz PreCleanse Balm puno pomaže u tom poslu.
Koža je nakon korištenja svježija, mekanija, i sve pore su očišćene.
Sviđa mi se i što sam primijetila da mi nakon nekoliko dana korištenja ovog proizvoda puder bolje sjedne na lice i da izgleda stvarno predivno.Koji je vaš tip kože (suha, normalna, kombinirana ili masna)?
Moj tip kože je kombinirani sa proširenim porama i izraženim miteserima oko nosa.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Jako sam zadovoljna sa ovim proizvodom, sigurno ću ga kupiti i u punoj veličini. Mislim da je mojoj koži jako pomogao i da mi koža nikad nije izgledala svježiji, zaglađenija i čišće.

sneki2
  • 7.10.2017 23:43:51
  • Bodova: 34551
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš prvi dojam o ovom proizvodu – odaje li sastavom, porukom i izgledom dojam kvalitete i učinkovitosti?
Dermalogica PreCleanse balm svojim sastavom i mirisom odaje dojam kvalitetnog uljnog odstanjivača. Bijelo pakiranje sa jednostavnim, sivim natpisom brenda je klasičan primjer proizvoda iz Dermalogica linije. Uz sam proizvod se dobiva i silikonska rukavica koja olakšava sam proces čišćenja.

Kakav vam je prvi dojam nakon upotrebe proizvoda?
Proizvod sam kružnim pokretima umasirala u suhu kožu i bila sam iskreno zapanjena. Već prije dodavanja vode je balzam uspio otopiti svu šminku, čak i vodootpornu maskaru. Nakon ispiranja nisam imala potrebe za dodatnim čišćenjem micelarnom otopinom tako da sam, blago rečeno, oduševljena proizvodom!

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Nakon uporabe proizvoda koža je veoma mekana, jer PreCleanse balm ne isušuje kožu. Dapače, osjećaj koji ostaje čak i nakon idućeg koraka u čišćenju, umivalice, je njegovana i hidratizirana koža lica.

Jeste li primijetili da je učestalim korištenjem proizvoda vaša koža zaglađenija, smirenija i svježijeg izgleda?
Nakon nekoliko dana korištenja proizvoda kako bih skinula šminku nakon osmosatnog radnog dana sam primijetila da mi balzam nije izazvao nikakav nered na licu. Koža mi se čini zaglađenijom i prekrasno je mekana.

Koji je vaš tip kože (suha, normalna, kombinirana ili masna)?
Moram napomenuti da je moja koža kombinirana. Smatram kako bi ovaj balzam najviše odgovarao ženama sa suhom kožom lica, jer nakon ispiranja emulzije vjerojatno ne bi trebale posegnuti ni za kakvom hidratantnom kremom.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Dermalogica PreCleanse Balm je prvi uljni odstranjivač kojeg sam imala zadovoljstvo isprobati. Bila sam, blago rečeno, iznenađena s kakvom je lakoćom skinuo svu šminku, i vodootpornu, i apsolutno bih ga preporučila!

pampkin
  • 8.10.2017 12:47:55
  • Bodova: 2348
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš prvi dojam o ovom proizvodu – odaje li sastavom, porukom i izgledom dojam kvalitete i učinkovitosti?
Prvi dojam o ovom proizvodu bio mi je vrlo suzdržan...pakiranje je jednostavno sivo, unutar njega se nalazi tuba Dermalogica PreCleanse balma bijele boje sa svim završetkom, izgleda vrlo minimalistički i neutralno - primjereno za oba spola.

Kakav vam je prvi dojam nakon upotrebe proizvoda?
Nakon upotrebe proizvoda bila sam vrlo ugodno iznenađena. Ovo mi je prvi put da koristim balzam za čišćenje lica. Do sada sam koristila razne gelove, tonike, micelarne otopine, pilinge što su sve sadržaji koji dolaze u tekućem stanju, pa kad sam krenula istisnuti proizvod iz tubice zbunila me njegova struktura koja izgleda kao melem...gusta, bijela mast. Mriši vrlo diskretno, mene osobno miris podsjeća na drvo...Nakon što se razmaže po licu kao krema, namočenim rukama se pređe po licu i lagano se proizvod počne pjeniti...trljanjem priloženom trljalicom temeljito skida sve nečistoće s lica i ja sam bila naprosto oduševljena.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Nakon nanošenja i uklanjanja proizvoda koža ostaje mekana i nježna na dodir. S obzirom da se proizvod koristi uz silikonsku trljalicu moglo bi se pomisliti da će nakon tog piling dijela biti suha i gruba, no meka je i podatna, dojam mi je kao da je obložena laganim zaštitnim filmom, ali nije masna i teška.

Jeste li primijetili da je učestalim korištenjem proizvoda vaša koža zaglađenija, smirenija i svježijeg izgleda?
Nakon cijelotjednog korištenja koža mi je mekana, manje crvena, miteseri su mi svjetliji i manje izraženi i ima ih manje, zadovoljna sam izgledom kože i bez šminke, kad potrošim ovaj tester size definitivno planiram kupiti full size proizvod i unijeti ga u svoju rutinu čišćenja lica.

Koji je vaš tip kože (suha, normalna, kombinirana ili masna)?
Moja koža je kombinirana, suhi obrazi, ali masna t-zona.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvodom sam jako zadovoljna, ugodno me iznenadio jer nikad nisam koristila sličan proizvod. Sviđaju mi se i miris jer je diskretan i način korištenja i učinak nakon korištenja. Planiram kupiti novo pakiranje kada potrošim ovo.

branki
  • 11.10.2017 15:04:51
  • Bodova: 218
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš prvi dojam o ovom proizvodu – odaje li sastavom, porukom i izgledom dojam kvalitete i učinkovitosti?
Proizvod svojim sastavom i vrlo elegantnim izgledom daje dojam da se radi o vrlo sofisticiranom i provjerenom proizvodu.

Kakav vam je prvi dojam nakon upotrebe proizvoda?
Koža je blistava i mekana, diše čistoćom i svježinom.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Proizvod je zbog svoje teksture vrlo podatan i lako maziv, svojim mirisom budi sva osjetila i tako pruža jedan mali ritual opuštanja.

Jeste li primijetili da je učestalim korištenjem proizvoda vaša koža zaglađenija, smirenija i svježijeg izgleda?
Već nakon nekoliko dana upotrebe koža je postala glatka i mekana, mladolika i blistava, zbog lagane masaže silikonskom spužvicom nestali su tamni kolutovi oko očiju tako je lice postalo vedrije i odmorno,

Koji je vaš tip kože (suha, normalna, kombinirana ili masna)?
Kombinirana (posebno osjetljiva na grube i agresivne preparate)-

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
izrazito zadovoljna jer sam od onih koje kratko spavaju pa je lice ponekad umorno i neispavano, pa je Dermalogica PreCleanse balm pružio potrebnu svježinu.

barbara412
  • 12.10.2017 17:33:37
  • Bodova: 1646
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš prvi dojam o ovom proizvodu – odaje li sastavom, porukom i izgledom dojam kvalitete i učinkovitosti?
Iako je small size pakiranje, odnosno tester, sam izgled proizvoda odaje njegovu učinkovitost. Također i gumeni čistač koji dolazi u paketu kako bi se lakše skinula šminka ili neke ostale nečistoće.

Kakav vam je prvi dojam nakon upotrebe proizvoda?
Iako sam već isprobala uljne odstranjivače šminke, ponovo sam se iznenadila i na učinkovit ovog proizvoda. Iako ga je potrebno, bar za moje lice dva stiska veličine lješnjaka, to ne znači da proizvod ne radi svoj posao, sve ovisi i kakvom sam šminkom koji dan našminkana ( koristim čak ponekad i onu vodootpornu stoga sam i to stavila na test da vidim kako će se čistač snači. Odradio je posao odlično. )

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Koža je mekana, glatka, nahranjena i konačno nemam onog osjećaja zatezanja lica kao sa ostalim čistačima.

Jeste li primijetili da je učestalim korištenjem proizvoda vaša koža zaglađenija, smirenija i svježijeg izgleda?
Svakako. Koža ima prirodan zdrav sjaj. Iako imam problematičnu kožu, ten mi izgleda zdravije i bolje.

Koji je vaš tip kože (suha, normalna, kombinirana ili masna)?
Naginjem masnoj strani, ali toliko mi varira koža ponekad iz mjeseca u mjesec od drastičnog mašćenja do drastičnog guljenja kože. Trenutno sam u masnoj fazi.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Zadovoljna sam proizvodima, smatram da je odličan i da mu je cijena opravdana jer stvarno radi ono što i tvrdi. Vjerujem da ću uskoro kupiti full size pakiranje

ivy-14
  • 13.10.2017 21:49:27
  • Bodova: 3737
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš prvi dojam o ovom proizvodu – odaje li sastavom, porukom i izgledom dojam kvalitete i učinkovitosti?
U posljednjih nekoliko godina nastojim koristiti proizvode koje u svojem sastavu imaju prirodne sastojke, pa mi se svidjelo što Dermatologica precleanse balm ima u sebi lavandu, marelicu, naranču i limun. Sastav i ambalaža kod mene su stvorili dojam da se radi o kvalitetom proizvodu. O učinkovitosti sam se uvjerila nakon korištenja.

Kakav vam je prvi dojam nakon upotrebe proizvoda?
Iznenađena sam rezultatom jer nisam očekivala da će mi koža dobro reagirati. Na prvi pogled pomislila sam da će koža nakon korištenja biti masna jer je balm gust, ali nakon temeljitog čišćenja, učinak je bio pravo iznenađenje. Već nakon prvog korištenja koža je puno mekanija, nježnija i osjeća se kao da diše. Silikonska četkica osim čišćenja odradila je i svaki puta i masažu lica. Miris balma je nježan i vrlo ugodan, osvježavajući.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Kod korištenja nije potrebna velika količina proizvoda. Koža nakon čišćenja nije masna, već izgleda njegovano, a osjećaj je kao da se koža probudila iz dubokog sna i da je čišćenje lica obavljeno u kozmetičkom salonu.

Jeste li primijetili da je učestalim korištenjem proizvoda vaša koža zaglađenija, smirenija i svježijeg izgleda?
Nakon nekoliko dana korištenja vidljivo je da je koža postala svježija, kao da je nestalo sivila, a pore su čišće. Iznenadilo me što je ujutro koža ostala mekana i zaglađena, pa ponekad nije trebalo nanositi dnevnu kremu. Kod nekih sredstava za čišćenje lica pojavilo bi mi se crvenilo ili iritacija, ali to nije bio slučaj kod Dermatologica precleanse balm.

Koji je vaš tip kože (suha, normalna, kombinirana ili masna)?
U ljetnim mjesecima koža je masna, ali čim stigne jesen i hladniji dani, koža postane suha i ispucana posebno oko nosa i obrva.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Ne da sam zadovoljna, nego oduševljena. Ovaj proizvod je za čistu peticu i preporučam ga za čišćenje lica jer odlično čisti pore i daje ugodan osjećaj na koži, a suha koža više nije suha već nahranjena.

nightmare
  • 14.10.2017 21:49:24
  • Bodova: 1662
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš prvi dojam o ovom proizvodu – odaje li sastavom, porukom i izgledom dojam kvalitete i učinkovitosti?
Proizvod dolazi u klasičnoj, brendu prepoznatljivoj tuba ambalaži, koja je po kvaliteti izrade, na nivou dostojnom velikog brenda kao što je Dermalogica. Na poleđini je kratki opis proizvoda i naputak o preporučenom načinu primjene. U pakiranju je priložena i silikonska rukavica za ravnomjerno raspoređivanje proizvoda i nježan piling.

Kakav vam je prvi dojam nakon upotrebe proizvoda?
Balzam je kompaktne teksture i mliječne boje s nježnim mirisom marelice. U dodatku s vodom prelazi u mliječnu emulziju koja učinkovito uklanja sebum i vodootporni make-up sa lica. Uklanjanje istoimenih nakupina u porama, dodatno pospješuje korištenje silikonske rukavice koja ujedno stvara i efekt blagog pilinga te mini masaže lice. Nakon primjene, na koži ostaje osjećaj dubinske čistoće i nahranjenosti te svježine i mekoće.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Na koži ostaje osjećaj dubinske čistoće i nahranjenosti te svježine i mekoće. Balzam ni u kojem vidu ne isušuje kožu.

Jeste li primijetili da je učestalim korištenjem proizvoda vaša koža zaglađenija, smirenija i svježijeg izgleda?
Oduševljena sam rezultatima nakon svega 10-dnevne primjene. Primijetila sam smanjenje u lučenju sebuma, što je san svakoga sa masnim tipom kože, kao i smanjenje pojavnosti akni i mitesera što upoćuje na smirenje kože.

Koji je vaš tip kože (suha, normalna, kombinirana ili masna)?
Moja koža pripada masnom/osjetljivom/problematičnom tipu.
Iako se većinom se na internetu nailazi na informaciju, kako je balzam namijenjen za suhu i normalnu kožu, pretpostavljam kako to proizlazi zbog primijećene prisutnosti ulja sastavu Precleanse balzama i neinformiranosti ljudi o pravilu - „fight oil with oil“, izvrstan je i za masni/osjetljivi/problematični tip kože, kojem i moja pripada, a sama sam potvrdila korištenjem ovog proizvod.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Dermalogica je ponovno izbacila hvalevrijedan proizvod. Oduševljena sam rezultatima nakon svega 10-dnevne primjene. Primijetila sam smanjenje u lučenju sebuma, što je san svakoga sa masnim tipom kože . Obzirom da, proizvod postiže odlične rezultate na zahtjevnoj koži poput moje (masnom/osjetljivom/problematičnom tipu) smatra da ga mogu preporučiti i za sve ostale tipove kože. Kako je u primjeni potrebna tek mala količina Precleanse balm- a, normalno pakiranje će uistinu dugo potrajati.

petraaa023
  • 15.10.2017 22:23:21
  • Bodova: 13405
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš prvi dojam o ovom proizvodu – odaje li sastavom, porukom i izgledom dojam kvalitete i učinkovitosti?
Pošto sa sigurnošću mogu potvrditi kvalitetu dermalogica proizvoda i bila sam oduševljena što sam odabrana za ovu recenziju. Svojim sastavom, porukom i izgledom svakako ostavlja dojam kvalitete i učinkovitosti. Ulje koštice marelice hrani kožu, biolipidni kompleks jača barijeru kože, a različita eterična ulja osvježavaju kožu. Uz proizvod dolazi i silikonska rukavica, tj. u ovom slučaju spužvica pošto mi je za recenziju došlo malo pakiranje od 15ml.

Kakav vam je prvi dojam nakon upotrebe proizvoda?
Tekstura je dosta gusta ali lako se razmazuje po koži. Miris je prekrasan i prirodan. Ja sam ga koristila tako da sam ga nanosila direktno na silikonsku "spužvicu" i onda bi ga umasirala na lice. Također sam oduševljena silikonskom spužvicom koja je jako ugodna, masira lice i poboljšava cirkulaciju te također pomaže u dubinskom čišćenju kože.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda je ugodan. Koža ne zateže i ostaje mekana, nahranjena i čista pošto ovaj balzam za lice jako dobro uklanja make up. Dermalogica PreCleanse Balm ne isušuje kožu.Jeste li primijetili da je učestalim korištenjem proizvoda vaša koža zaglađenija, smirenija i svježijeg izgleda?
Proizvod sam koristila svaku večer i primijetila sam da mi je koža smirenija i svježijeg izgleda, te je zaglađenija. Iako je proizvod jako kvalitetan mislim da uvelike doprinosi svježem izgledu kože silikonska rukavica koja se dobije uz proizvod jer masaža s rukavicom poboljšava cirkulaciju.

Koji je vaš tip kože (suha, normalna, kombinirana ili masna)?
Moja koža je normalna sa malo masnijim područjem oko nosa.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Sa proizvodom i rezultatom upotrebe sam jako zadovoljna. Koža nakon čišćenja ostaje glatka i čista. Proizvod dubinski uklanja make up. Pošto je ovo proizvod za dubinsko čišćenje ja sam nakon njega koristila micelarnu otopinu. Blazinica na koju sam stavljala micelarnu otopinu ostajala je čista što dokazuje koliko dobro uklanja puder i ostalu šminku sa lica.

red_griffin
  • 16.10.2017 15:44:43
  • Bodova: 332
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je vaš prvi dojam o ovom proizvodu – odaje li sastavom, porukom i izgledom dojam kvalitete i učinkovitosti?
Obzirom da već dugo znam za dermalogicu i koristim dermalogica total eye care, znam da se radi o vrhunskom proizvodu. Mini tester i mini aplikator ne odaju nužno da se radi o vrhunskom proizvodu ali nebitno je što je izvana. Dermalogica nije nepoznat brand i ne mora se zamarati posebnim pakiranjem da bi izgledala kvalitetno, bitno je da je pakiranje funkcionalno.

Kakav vam je prvi dojam nakon upotrebe proizvoda?
Izvanredan! Koža je gipka, elastična, nježna nakon korištenja proizvoda. U isto vrijeme očišćena i njegovana.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Proizvod je vro fine kremaste konzistencije, iako je namijenjen cleansingu nema abrazivnih cestica i ne iritira kožu. Prije korištenja pogledala sam video upute na YouTubeu i koristila sam ga u skladu sa uputama, najprije bez vode, pa sa vodom. Ni nakon duljeg umasiravanja u kožu nije bilo nikakve neugode na koži, dapače, cijelo iskustvo bilo je vrlo ugodno.

Jeste li primijetili da je učestalim korištenjem proizvoda vaša koža zaglađenija, smirenija i svježijeg izgleda?
Koža je divna, elastična, svježa, fina baršunasta na dodir, kao da sam nanijela kremu.

Koji je vaš tip kože (suha, normalna, kombinirana ili masna)?
Suha / dehidriran, sa samo malo sebuma oko nosa.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvod je divan. Žao mi je što uz njega nismo dobili normalan aplikator (mit) jer je sa mini aplikatorom bilo malo teže aplicirati proizvod, ali za mini veličinu testera / broj testnih aplikatora bilo je okej.

bluelike
  • 15.10.2017 20:02:33
  • Bodova: 2063
Ocjena:
     Preporučujem proizvod
Kakav je vaš prvi dojam o ovom proizvodu – odaje li sastavom, porukom i izgledom dojam kvalitete i učinkovitosti?
Moj prvi dojam, kao i za svaki Dermalogica proizvod, je klinička čistoća. Što mi se jako svidja, jer me klinička čistoća usmjerava na mišljenje da je nešto i izrazito učinkovito.
Silikonska rukavica je zgodan dodatak koja pridonosi pilingu kože, ali nije neophodna, jer nježna masaža lica prstima može imati jednako blagotvorni učinak u stvaranju emulzije i skidanju šminke i nečistoća s lica/dekoltea.
Silikonska rukavica je odlično dizajnirana, lijepo se stopi s rukom i osjećaj masaže i pilinga je divan.
Ulje koštica marelice, kao glavni sastav, je pun pogodak u suvremenoj njezi kože.
PreCleanse Balm je nježnog mirisa, sto je totalni plus, i emulzija stvorena miješanjem s vodom je jako blaga ali kompletno učinkovita u skidanju pudera/masnoća/sebuma s lica.

Kakav vam je prvi dojam nakon upotrebe proizvoda?
Već nakon prvog nanošenja imala sam prekrasan osjećaj svježine lica. Jako mi se svidja sto je sva šminka skinuta s prvim nanošenjem PreCleanse Balma.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Svježina i čistoća su najvažniji osjećaji koje želim istaknuti nakon korištenja balzama. Jeste li primijetili da je učestalim korištenjem proizvoda vaša koža zaglađenija, smirenija i svježijeg izgleda?
Učestalim korištenjem mi koža izgleda svježije, pore su mi čišće, posebno one na području nosa.

Koji je vaš tip kože (suha, normalna, kombinirana ili masna)?
Imam kombinirani tip kože, koji blago naginje k osjetljivom tipu, s blagim crvenilom kod iritiranih područja.
Zato sam PreCleanse Balm koristila i nanosila rukama, a rukavicu sam koristila samo jednom tjedno, za nešto jači piling.
PreCleanse Balm odlično očisti kožu koja nakon umivanje izgleda svježije. Najveći plus je sto imam osjećaj da se krema za lice bolje i ljepše upija na tako očišćenoj koži lica i dekoltea.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvod je dobar, a rezultat = očišćeno lice i dekolte, je zbilja odličan. Kao proizvod koji se može i namijenjen je svakodnevnoj upotrebi/nanošenju bio mi je sitnicu prejak. Pošto je namijenjen, u svom opisu, normalnoj do suhoj koži, a moja je kombinirana i blago osjetljiva ipak nije proizvod za moju svakodnevnu njegu, ali je odličan proizvod za povremeni piling, posebno s upotrebom silikonske rukavice. Blaga masaža lica uvijek čini čuda.