Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Clin Lemon

Recenzija proizvoda Clin Lemon

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,78


18 recenzija ukupno
17 testerica preporučuje proizvod
17 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
anemonaona
  • 16.6.2017 13:09:13
  • Bodova: 1750
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća stakla, brzina čišćenja u usporedbi s drugim proizvodima...)
Jako sam zadovoljna proizvodom. Kod sprejanja na staklo stvori lagana pjena koja ostaje tamo gdje ste špricali pa ga je potrebno manje nego potpuno „vodenastog“ proizvoda za čišćenje stakla koji onda curi. Očistila sam sva ogledala i prozore u kući izuzetno brzo jer ne ostaju tragovi poteza krpom. I nije bilo potrebno dodatno brisati prozor do sjaja, jer se sjaj pojavio odmah po brisanju do suhog. Gotovo u jednom potezu.

Kako komentirate miris proizvoda, koliko Vam je to bitno kod proizvoda za čišćenje stakla?
Miris je neodređeno limunast. Nisam baš oduševljena jer nit je nit nije, al nije neugodan. Svakako da mi je bitan ugodan miris kod bilo kojeg proizvoda pa tako i kod sredstva za čišćenje prozora pa bih voljela da je miris svježiji i izrazitiji, možda poput limunske trave.

Jeste li primjetili multifunkcionalni raspršivač koji Vam daje i pjenu i sprej? Kako ga komentirate?
Oduševljena sam tom mogućnošću da raspršivač daje i pjenu i sprej i za mene je to pun pogodak. Imam dva psa i stakla su uvijek puna otisaka njihovih njuškica pa je čišćenje stakla kod mene često, a uz sprej-pjenu i lako jer se ne raspšuje uokolo nego ostaje tamo gdje treba – na staklu. Isprobala sam i na prašnjavoj vanjskoj strani prozora i isto tako je, zahvaljujući pjeni, sve bilo gotovo uz par štrcanja i jednom brisanju suhom krpom na kojoj je ostala sva prljavština.

Za kakve površine koristite pjenu, a za kakve sprej?
Na prozorskim staklima sam isprobala sprej, ali sam se oduševila pjenom tako da ću i ubuduće koristi pjenu za stakla. Ogledala perem sprejem i rezultat je izvrstan.

Biste li nastavili kupovati ovaj proizvod?
Da, nastavila bih kupovati ovaj proizvod. Posebno sam zadovoljna brzinom čišćenja i time što ne ostaju tragovi brisanja, gotovo od prvog poteza.

Dodatni komentari?
Voljela bih da je miris svježiji ili da je proizvod potpuno bezmirisan, ali i ovako je prilično dobar u odnosu na druge proizvode.
 
valentine
  • 17.6.2017 19:26:04
  • Bodova: 4057
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća stakla, brzina čišćenja u usporedbi s drugim proizvodima...)
‘Čistoća i sjaj bez tragova koji traje još dulje, izvana i iznutra’ - ono je što piše na deklaraciji proizvoda i to je ono što mogu potvrditi nakon ovog testiranja. Nakon pranja prozora, ne mogu se primjetiti tragovi na staklu kao kod korištenja nekih drugih proizvoda, staklo ostaje čisto i potpuno ‘prozirno’, kao da ga nema. Također, nije potrebno nanositi proizvod više puta jer već kod prvog brisanja očisti svu prljavštinu, čak i česte tragove insekata i muha koje često bude teško ukloniti i potrebno je nanijeti više proizvoda te čekati da mrlja omekša, ali s Clin-om, čekanje nije potrebno jer će ukloniti sve kod prvog nanošenja. To je prvo čime me ovaj proizvod oduševio. Također, sprej se široko raspršuje po većoj površini i zbog toga nije potrebno nanositi puno proizvoda, čime će vam jedno pakiranje proizvoda trajati duže.

Kako komentirate miris proizvoda, koliko Vam je to bitno kod proizvoda za čišćenje stakla?
Kod mirisa proizvoda za čišćenje mi je bitno da nema jak miris kemikalija i da se miris ne zadržava dugo po opranoj površini, tj. da ne ‘okupira’ cijelu prostoriju u kojoj se proizvod koristi.
Za razliku od nekih proizvoda, Clin nema miris po kemikalijama, već svakim raspršivanjem možete osjetiti osvježavajući i ugodan miris limuna. Miris se neće zadržati na površini koju perete već brzo nestaje nakon što površinu osušite.

Jeste li primjetili multifunkcionalni raspršivač koji Vam daje i pjenu i sprej? Kako ga komentirate?
Multifunkcionalni raspršivač je veliki plus i vrlo ugodno iznenađenje u već kvalitetno i čvrsto izrađenoj ambalaži. Ovo je prvo što ćete primijetiti na ovom proizvodu.
Vjerojatno ćete više koristiti sprej, ali ako poželite koristiti pjenu, okretanjem nastavka se vrlo lako i brzo možete prebaciti iz korištenja spreja, u korištenje pjene.

Za kakve površine koristite pjenu, a za kakve sprej?
Smatram da je sprej prikladniji za pranje prozora i okomitih staklenih površina zbog širokog raspršivanja, dok pjena brzo klizi sa stakla te bi ju zbog toga koristila za pranje horizontalnih površina. Kod korištenja pjene, kod jačih mrlja, po potrebi bi pjenu ostavila da djeluje malo duže te prebrisala površinu.
Proizvod će učinkovito očistiti i druge površine osim stakla (npr. tragove čaša/šalica na stolu ili slične mrlje).

Biste li nastavili kupovati ovaj proizvod?
Da! Ovaj proizvod se do sada pokazao kao najučinkovitiji proizvod za čišćenje stakla koji sam do sada isprobala. Ovo ne potvrđujem samo ja, već i moji ukućani koji su se i sami uvjerili u učinkovitost ovog proizvoda tijekom mog testiranja, nakon kojeg se ne želim vratiti korištenju prijašnjih proizvoda za čišćenje.

Dodatni komentari?
Proizvod je u pakiranju od 750ml koji će dugo trajati zahvaljujući širokom raspršivaču zbog kojeg ne trebate koristiti puno proizvoda. Proizvod doista čisti staklene površine i pritom ne ostavlja tragove zbog čega ne trebate ponavljati postupak čišćenja. Za proizvod imam same pohvale i vrlo rado ću ga preporučiti drugima.

helly00
  • 18.6.2017 11:54:16
  • Bodova: 294
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća stakla, brzina čišćenja u usporedbi s drugim proizvodima...)
Clin vrlo brzo i učinkovito čisti staklene površine, pruža im visok sjaj i za razliku od drugih proizvoda nije potrebno pretjerano poliranje, vrlo brzo se suši i ne hvata se prašina.

Kako komentirate miris proizvoda, koliko Vam je to bitno kod proizvoda za čišćenje stakla?
Clin ima svjež miris limuna koji čišćenje čini ugodnijim.

Jeste li primjetili multifunkcionalni raspršivač koji Vam daje i pjenu i sprej? Kako ga komentirate?
Inovativni multifunkcionalni raspršivač omogućuje ne samo ravnomjerno raspršivanje, nego i stvaranje pjene, za učinkovito uklanjanje tvrdokornih nečistoća.

Za kakve površine koristite pjenu, a za kakve sprej?
Sprej koristim za sve staklene površine a pjenu za uklanjanje tvrdokornih mrlja primjerice kade i umivaonika.

Biste li nastavili kupovati ovaj proizvod?
Proizvod me oduševio i svakako ću ga kupiti ponovno.

Dodatni komentari?
/

origo5
  • 19.6.2017 22:05:14
  • Bodova: 1109
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća stakla, brzina čišćenja u usporedbi s drugim proizvodima...)
Iznimno sam zadovoljna s učinkom ovog proizvoda. Dovoljno je nanošenje male količine i lagani pokreti krpom da bi mrlje i prašina nestale. Nije potrebno puno trljati. Najviše me oduševilo to što iza čišćenja ne ostaju tragovi kao kod drugog proizvoda kojeg trenutno koristim. Probala sam s njime očistiti prozore na koje se nalijepi puno prašine i prljavštine s ulice. Bila sam jako brzo gotova, a rezultat me oduševio (poslala bih i sliku, ali se bojim da od blještavosti ništa nećete vidjeti :)

Kako komentirate miris proizvoda, koliko Vam je to bitno kod proizvoda za čišćenje stakla?
Miris ovog proizvoda mi je jako ugodan i nenametljiv. Miriše nekako po...svježini! Općenito, proizvode ne biram po mirisu i na listi prioriteta miris mi je negdje na sredini. Bitno mi je samo da nije jak i "nagrizajući" jer to vuče posljedice (kašljanje, kihanje, suzenje očiju).

Jeste li primjetili multifunkcionalni raspršivač koji Vam daje i pjenu i sprej? Kako ga komentirate?
Da! Da! Prvi put vidim nešto takvo. Oduševljena! Ideja je odlična, a sviđa mi se i način na koji je to ostvareno. Samo se otkliže ulijevo ili udesno...i voila: imate pjenu ili mlaz, zavisno od toga što vam treba. Vrlo praktično i za svaku pohvalu.

Za kakve površine koristite pjenu, a za kakve sprej?
Ne dijelim upotrebu prema površinama, više po tome koliko je zaprljano. Npr. gdje su prozori samo malo uprljani, pošpricam pjenom. Ako se radi o jačoj nečistoći, koju je potrebno malo više namočiti, onda upotrijebim sprej. Sviđaju mi se obje funkcije, i obje koristim podjednako.

Biste li nastavili kupovati ovaj proizvod?
Ne znam točno kolika mu je cijena. Ako je neke razumne cijene, onda svakako da. Jako, jako sam zadovoljna s rezultatima i sigurno ću prilikom sljedeće kupnje potražiti ovaj proizvod na polici trgovine (više od pola sam ga potrošila, a tek danas stigao. Ali barem zato kuća blista).

Dodatni komentari?
Hvala na odabiru za recenziju. Uvijek je zadovoljstvo testirati dobar proizvod.

vanessa5
  • 20.6.2017 18:40:46
  • Bodova: 6372
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća stakla, brzina čišćenja u usporedbi s drugim proizvodima...)
Učinkovitost proizvoda je odlična, nije potrebno brisati nekoliko puta iznova, ne ostaju mrlje niti tragovi. Učinkovitiji je od drugih sredstava, brzo sve očisti, jedno brisanje je dovoljno te nema gubljenja vremena na ponovno brisanje tragova koji su ostali.

Kako komentirate miris proizvoda, koliko Vam je to bitno kod proizvoda za čišćenje stakla?
Miris proizvoda je stvarno osvježavajući. Clin koji sam koristila ima miris limuna te nakon pranja prozora cijela prostorija miriši i osvježava. Jako mi je bitan miris proizvoda jer ne želim da nakon čišćenja prostorija miriši po kemikalijama nego ugodno i svježe što Clin definitivno omogućava.

Jeste li primjetili multifunkcionalni raspršivač koji Vam daje i pjenu i sprej? Kako ga komentirate?
S multifunkcionalnim raspršivačem sam oduševljena. Odmah na vrhu se nalaze upute kako prebaciti na korištenje pjene ili spreja. Jako inovativna ideja jer sam proizvod koristila za čišćenje različitih površina te mi je za neke više odgovarao sprej, a za neke pjena. Mnogo bolje od običnog raspršivača.

Za kakve površine koristite pjenu, a za kakve sprej?
Pjenu sam koristila za čišćenje štednjaka te za sanitarije u kupaoni, a sprej sam koristila za pranje prozora, plastične stolarije, kuhinjskih zidnih pločica, stakla na automobilu te sam kombinirala prvo pjenu pa zatim sprej na staklu od peći koje se inače teže čisti. Također sprej je dobar i za čišćenje drvenih površina, isprobala sam ga na regalu i sve je očistio.

Biste li nastavili kupovati ovaj proizvod?
Definitivno bi nastavila kupovati ovaj proizvod, osim odličnim čišćenjem bez tragova oduševio me mirisom koji ostavlja u cijeloj prostoriji.

Dodatni komentari?
Sve pohvale za proizvod. Ima odličan dizajn, boca ima utore za prste te nema isklizavanja iz ruke. Temeljito čisti različite površine, od stakla, plastične stolarije, sanitarija, do drvenog namještaja. Ovisno o tome koju površinu čistite birate pjenu ili sprej. Čisti brzo te nema gubljenja vremena na popravke. Količinski ga ima stvarno dovoljno, dolazi u pakiranju od 750 ml.

maraos
  • 20.6.2017 19:00:50
  • Bodova: 270
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća stakla, brzina čišćenja u usporedbi s drugim proizvodima...)
Proizvod je zaista učinkovit jer brzo i efikasno uništava mrlje na staklu ali i drugim površinama. Dosta brzo čisti površine što je vrlo bitno jer tko još ima vremena čekati

Kako komentirate miris proizvoda, koliko Vam je to bitno kod proizvoda za čišćenje stakla?
Miris mi je ugodan, nije prejak ali se osjeti, osjeti se svježina što mi se jako sviđa. Bitno mi je da proizvodi koje koristim miriše jer ne volim proizvode bez mirisa. Naravno, ne treba mirisati preintezivno ali dašak svježine je ugodno osjetiti

Jeste li primjetili multifunkcionalni raspršivač koji Vam daje i pjenu i sprej? Kako ga komentirate?
Raspršivač je fora ali mi ipak više koristim sprej nego pjenu. Pjenu koristim za čišćenje kupaonskih površina a sprej za čišćenje staklenih površina. Sviđa mi se multifunkcionalnost jer mogu odabrati što i za koju površinu želim koristiti

Za kakve površine koristite pjenu, a za kakve sprej?
Pjenu koristim za čišćenje kupaonskih površina a sprej za čišćenje staklenih površina

Biste li nastavili kupovati ovaj proizvod?
definitivno ću nastaviti koristiti ovaj proizvod jer mi se sviđa miris, funkcionalan je jer površine ostaju čiste

Dodatni komentari?
odličan proizvod prihvatljive cijene i praktične ambalaže

cvjetic1
  • 21.6.2017 8:09:22
  • Bodova: 204
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća stakla, brzina čišćenja u usporedbi s drugim proizvodima...)
Mogu reći da je učinkovitost zaista dobra. Staklo je nakon čišćenja ovim proizvodom zaista čisto, gotovo da izgleda kao da stakla i nema.
U usporedbi s drugim proizvodima zaista je čišćenja brzo gotovo. Potrebno je našpricati malo Clina i u par poteza krpom staklo je čisto!

Kako komentirate miris proizvoda, koliko Vam je to bitno kod proizvoda za čišćenje stakla?
Miris je odličan i osvježavajuć. Miris mi je jako bitan - važno mi je da mi kuća nakon čišćenja ugodno miriše.

Jeste li primjetili multifunkcionalni raspršivač koji Vam daje i pjenu i sprej? Kako ga komentirate?
Primijetila sam. Raspršivač je praktičan i svakako doprinosi kvaliteti proizvoda. Super je što omogućuje raspršavanje i pjene i spreja.

Za kakve površine koristite pjenu, a za kakve sprej?
Sprej koristim za staklo, a pjenom sam do sad jednom oprala automobil.

Biste li nastavili kupovati ovaj proizvod?
Da.

Dodatni komentari?
Odličan proizvod nadasve ugodnog mirisa i više nego zadovoljavajuće funkcionalnosti.

eyrian
  • 22.6.2017 0:12:53
  • Bodova: 610
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća stakla, brzina čišćenja u usporedbi s drugim proizvodima...)
Proizvod Clin Lemon ispunio je sva moja očekivanja od sredstva za čišćenje stakla. Vrlo je lagano s njim odstraniti čak i teže i veće mrlje. Dovoljna su dva šprica, tj pritiska da bi se temeljito počistio cijeli prozor. Pošto na proizvodu stoji kako ima i zaštitu od vode i prljavštine, kroz par dana sam pokušavala pratiti kojom brzinom se skuplja prašina na dva susjedna prozora, jedan opran nekim generičkim sredstvom za čišćenje iz supermarketa koje sam imala pri ruci, a jedan opran Clinom, i moram priznati da mi prozor opran Clinom stvarno i dalje djeluje čišće od prvog. Sviđa mi se i što je proizvoda u pakiranju puno, a zasad se iznimno polako troši.

Kako komentirate miris proizvoda, koliko Vam je to bitno kod proizvoda za čišćenje stakla?
Nisam nikada osjetila tako jak miris u sredstvu za čišćenje stakla. Nota limuna je jako osvježavajuća, i još bitnije, daje dodatan dojam „čistog“. Sigurna sam da se nakon temeljitog pranja svih prozora i još ponekih površina još desetak minuta u cijelom stanu mogao osjetiti osvježavajući citrusni miris, ali vrlo je ugodan i nimalo ne smeta. Moram priznati da me loš miris može odvući i od nekog odličnog sredstva za čišćenje, ali ovom je to veliki plus.

Jeste li primjetili multifunkcionalni raspršivač koji Vam daje i pjenu i sprej? Kako ga komentirate?
Multifunkcionalni raspršivač je odličan! Sviđa mi se mogućnost potpunog zatvaranja te i dvostruka mogućnost pjene i raspršivača. To je nešto što dosad nisam vidjela kod drugih sredstava, a mislim da se može pokazati itekako isplativim. Cijeli čep je jako čvrst i raspršivač djeluje sigurno, nema straha da će se zaglaviti ili početi curiti tekućina kroz otvore. Za kakve površine koristite pjenu, a za kakve sprej?
Raspršivač je pogodniji za velike površine, dok sam pjenu najviše koristila da odstrani manje i jače mrlje (recimo od blata). Malo pjene se može i ostaviti na mrlji dok ne omekša, a potom s lakoćom odstraniti. Isprobala sam ga i na staklenom stoliću, gdje mi je bitno da ne ostavlja nikakve tragove od brisanja čak i ako samo dvaput brzinski prođem krpom, i na svu sreću, prošao je test. :)

Biste li nastavili kupovati ovaj proizvod?
Definitivno ću nastaviti koristiti ovaj proizvod. Ambalaža je čvrsta, čep je siguran i ne djeluje „jeftino“, tekućina odlično odstranja mrlje, a miris je stavka koja ovaj proizvod svakako izdvaja od ostalih.

Dodatni komentari?
Pošto je jedan dan suprug bio u prilici pobrisati stakleni stolić, ovo sredstvo mu se toliko svidjelo da ga je drugi dan uzeo i izglancao sva stakla od auta. Primjetio je i kako mu se dopada jednostavna bijela ambalaža. ? Svakako ćemo nastaviti koristiti ovo sredstvo.

dani20
  • 22.6.2017 8:56:44
  • Bodova: 202
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća stakla, brzina čišćenja u usporedbi s drugim proizvodima...)
Proizvod je iznimno učinkovit, brzo se suši i ne ostavlja tragove na staklu kao što je znalo biit slučaj s ostalim prozvodima koje sam koristila.

Kako komentirate miris proizvoda, koliko Vam je to bitno kod proizvoda za čišćenje stakla?
Miris je ugodan i volim mirise koji nisu intenzivni i jaki.

Jeste li primjetili multifunkcionalni raspršivač koji Vam daje i pjenu i sprej? Kako ga komentirate?
Raspršivač je kvalitetan i funkcionalan, daje više mogućnosti što nije bilo slučaj s dosadašnjim prozvodima za staklo koje sam isprobala.

Za kakve površine koristite pjenu, a za kakve sprej?
Pjenu za veće površine i tvrdokorne mrlje, a sprej za manje površine stakla.

Biste li nastavili kupovati ovaj proizvod?
Da, bih.

Dodatni komentari?
Hvala Žena.hr što mi je omogućila da isprobam ovaj kvalitetan proizvod. Veselim se budućim recenzijama.

tena93
  • 23.6.2017 15:06:48
  • Bodova: 166
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća stakla, brzina čišćenja u usporedbi s drugim proizvodima...)
Ekstremno brzo čisti.. veoma sam zadovoljna kvalitetom proizvoda.

Kako komentirate miris proizvoda, koliko Vam je to bitno kod proizvoda za čišćenje stakla?
,irismje lagan i ugodno osvježava, sto me iznenađuje jer kod ostalih sličnih proizvoda se osjeti samo akkohol. Što u ovom slučaju nije tako.

Jeste li primjetili multifunkcionalni raspršivač koji Vam daje i pjenu i sprej? Kako ga komentirate?
Drago mi je što su to napravili na lakši i funkcionalniji način. Štedi vrijeme i olakšava čišćenje.

Za kakve površine koristite pjenu, a za kakve sprej?
Phenu koristim za ogledalo u kupaoni,te za vanjsku stranu prozora jer nije potrebno dva puta brisati. Sptej koristim za uređaje te namjestaj od stakla.

Biste li nastavili kupovati ovaj proizvod?
Naravno. Ugodno sam se iznenadila kvalitetom proizvoda.

Dodatni komentari?
Samo dobri komentari me vežu uz ovaj proizvod.

tina07
  • 23.6.2017 21:06:38
  • Bodova: 217
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća stakla, brzina čišćenja u usporedbi s drugim proizvodima...)
Učinkovitost bih ocijenila sa odličnim. Nakon aplikacije proizvoda i brisanja, proizvod ostavlja čistu površinu (nije potrebno nekoliko puta prelaziti istim dijelom) i brzo nestaje onaj trag koji nastaje nakon brisanja proizvoda.

Kako komentirate miris proizvoda, koliko Vam je to bitno kod proizvoda za čišćenje stakla?
Miris proizvoda za čišćenje mene mora asocirati na čistoću da bih ga ponovo kupila/odabrala. Mislim da je miris limuna savršen izbor, kao što bi bio i miris svih agruma ili morske note.

Jeste li primjetili multifunkcionalni raspršivač koji Vam daje i pjenu i sprej? Kako ga komentirate?
Naravno :) Sviđa mi se navedeni ovakva izvedba raspršivača jer je rdrugačija od ostalih na tržištu. Volim isprobavati nove stvari za kućanstvo i ovakva "novina" bi me sigurno potaknula da isprobam proizvod. Vidi se da raspršivač kvalitetan. Kod ovakvih artikala često mi se događalo da potrošim pola proizvoda, a da raspršivač više ne funkcionira. Ponavljam, ovaj izgleda zaista kvalitetno.

Za kakve površine koristite pjenu, a za kakve sprej?
Sprej koristim za prozore, a pjenu za područja koja su teže dostupna i s njom je lakše doprijeti do takvih područja.

Biste li nastavili kupovati ovaj proizvod?
Naravno. Zadovoljna sam sa proizvodom u potpunosti.

Dodatni komentari?
Materijali korišteni za proizvod (samo pakiranje kao i raspršivač) izgledaju kvalitetno. To bih također pohvalila.

crvenairma
  • 26.6.2017 7:07:59
  • Bodova: 304
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća stakla, brzina čišćenja u usporedbi s drugim proizvodima...)
Prilično sam oduševljena učinkovitošću Clin sredstva za čišćenje. Prozore sam oprala u skoro pa duplo manje vremena nego sto mi inače treba, a stakla su savršeno čista. U par poteza sam završila s prozorom bez da su ostale ikakve mrlje i bez potrebe za ponavljanjem.

Kako komentirate miris proizvoda, koliko Vam je to bitno kod proizvoda za čišćenje stakla?
Clin miriši po limuni i to dosta intezivno i meni osobno se to sviđa. Miris daje dozu svježine i iako je intenzivan ne smeta za nos, a to mi je prilično bitno.

Jeste li primjetili multifunkcionalni raspršivač koji Vam daje i pjenu i sprej? Kako ga komentirate?
Multifunkcionalni raspršivač koji Clin ima je super stvar. Može se birati između spreja i pjene pa nema potrebe za korištenjem dva različita proizvoda.

Za kakve površine koristite pjenu, a za kakve sprej?
Pjenu sam koristila kod stolića za kavu jer je imao mrlje od kave po sebi i primjetila sam da se stvari koje su nešto prljavije lakše čiste pjenom. Sa sprejem sam prala prozore i ogledala i tu mi se sprej pokazao boljim jer su to dosta velike površine i lakše ih je prati sa sprejem. Uglavnom za jači efekt sam koristila pjenu, a kod površina koje nisu bile jako prljave sam koristila sprej.

Biste li nastavili kupovati ovaj proizvod?
Definitivno ću nastaviti koristiti ovaj proizvod. Zadovoljna sam kako čisti, s jednim proizvodom mogu dobiti i sprej i pjenu što je odlučno i stvarno korisno, a i miris mi se sviđa jer je intenzivan a opet ne smeta za nos i daje osjećaj svježine.

Dodatni komentari?
Jedina mala zamjerka je to što kada pritisnete par puta za redom da proizvod izađe, malo iscuri po rukama.

msuljic68
  • 26.6.2017 11:55:44
  • Bodova: 242
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća stakla, brzina čišćenja u usporedbi s drugim proizvodima...)
Sredstvo, odnosno pjena za čiščenje se lako nanosi, i u usporedbi s drugim proizvodima se puno brže odstranjuje nečistoća.

Kako komentirate miris proizvoda, koliko Vam je to bitno kod proizvoda za čišćenje stakla?
Miris je ugodna, ne guši i lijepo se zadržava u prostoru.

Jeste li primjetili multifunkcionalni raspršivač koji Vam daje i pjenu i sprej? Kako ga komentirate?
Upravo multifunkiconalni raspršivač mi se najviše svidio. Lagan je za rukovanje pa tko hoće pjenu ima pjenu, a tko hoće sprej uživa.

Za kakve površine koristite pjenu, a za kakve sprej?
Prvenstveno za stakla sam koristila pjenu, nekako mi se to učinilo najbolje.
Moram priznati da sam sa sprejom oprala pločice u kupatilu i više sam nego zadovoljna. Sjaje se i mirišu lijepo.

Biste li nastavili kupovati ovaj proizvod?
Obavezno!

Dodatni komentari?
Više sam nego zadovljna ovim proizvodom. Na tržištu teško da se može naći sličan proizvod, koji lijepo čisti i lijepo miriše.

dread25
  • 27.6.2017 22:30:28
  • Bodova: 6425
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća stakla, brzina čišćenja u usporedbi s drugim proizvodima...)
Odlično, čistoća stakla nakon pranja je postojana, proizvod brzo, bez dodatnih ponavljanja čisti.

Kako komentirate miris proizvoda, koliko Vam je to bitno kod proizvoda za čišćenje stakla?
Miris je ugodan i osvježavajući. To mi je bitno utoliko što dok čistim ne volim da se "gušim" u intenzitetu mirisa proizvoda.

Jeste li primjetili multifunkcionalni raspršivač koji Vam daje i pjenu i sprej? Kako ga komentirate?
Jesam, jako je praktičan pošto je nekada potrebna pjena, a nekada sprej, ovisno o mrljice, blizini raspršivanja...

Za kakve površine koristite pjenu, a za kakve sprej?
Kombiniram, ali uglavnom mi je pjena draža za površine koje su okomite, a sprej za vodoravne površine.

Biste li nastavili kupovati ovaj proizvod?
Vjerojatno da. Ovisi o cijeni proizvoda, atraktivnosti ponude u odnosu na druge proizvođače i sl.

Dodatni komentari?
Radi se u kvalitetnom proizvodu vrijednom pažnje. Ugodnog mirisa, ne prejakog, koji poizdao čisti i održava čistim površinu više dana.

cia
  • 28.6.2017 9:35:24
  • Bodova: 192
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako komentirate učinkovitost proizvoda? (čistoća stakla, brzina čišćenja u usporedbi s drugim proizvodima...)
Jako sam zadovoljna čistoćom stakla nakon pranja! Doduše, veća zaprljanja je bilo potrebno jače strugati i ponavljati špricanje Clinom. Mrlje i crte od brisanja nisam primjetila...

Kako komentirate miris proizvoda, koliko Vam je to bitno kod proizvoda za čišćenje stakla?
Miris je malo jak i umjetan, ali to je uobičajeno za takva sredstva za čišćenje. Meni osobno ne smeta miris kemikalija...

Jeste li primjetili multifunkcionalni raspršivač koji Vam daje i pjenu i sprej? Kako ga komentirate?
Raspršivač me je oduševio, jer se do sada nisam susretala sa sredstvom koje daje pjenu! Ona se puno bolje zadrži na staklu i ne curi kao većina drugih proizvoda! Jako dobra ideja!

Za kakve površine koristite pjenu, a za kakve sprej?
Pjenu sam koristila za prozore, ogledala i manje površine, a sprej uglavnom za veće.

Biste li nastavili kupovati ovaj proizvod?
Da, sigurno ću ga kupiti i ubuduće!

Dodatni komentari?
Preporučam za sve glatke i staklene površine u kućanstvu!