Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Chia Fresca by Cedevita

Recenzija proizvoda Chia Fresca by Cedevita

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,07


27 recenzija ukupno
22 testerica preporučuje proizvod
21 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
jagodica2
  • 30.5.2017 13:05:45
  • Bodova: 2308
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa okus proizvoda?
Okus Chia Fresca napitka mi se jako sviđa, fina limunada sa chiom. Više od godinu dana prakticiram zdrav život i od tada izbjegavam šećer što je više moguće. Zato tražim proizvode bez ili sa što manjim udiom šećera i napokon sam pronašla onaj koji mi se i okusom a ne samo izgledom sviđa.

Kako vam se sviđa tekstura (topivost) proizvoda?
Topivost proizvoda je savršena. Nema grudica i prah se jako brzo stopi sa vodom bez da išta ostane na dnu čaše.

Kako vam se sviđa prisutnost chia sjemenki u proizvodu te kombinacija fresca okusa (limunada) i chia sjemenki?
Chia sjemenke obožavam, bilo u mlijeku, jogurtu, sa zobi, ma jednostavno svugdje i zato mi je baš drago da se Cedevita odlučila napraviti i sok sa chiom. Kako u mnogim kombinacijama i ovdje mi se sviđa prisutnost chie. Limun također volim, tako da mi je ova kombinacija savršena.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda?
Iako izbjegavam šećer, po mome ukusu napitak bi mogao biti mrvicu slađi iako to nije neka zamjerka. Moj prijedlog bi bio da se šećer zamjeni zdravijom alternativom, stevijom.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda?
Okus nakon kušanja je ugodan, fin i osvježavajuć.

Biste li naručili ovaj proizvod kada ste vani (u kafiću, restoranu, baru)?
Naravno, od sada napokon znam što ću piti kada izađem u izlazak sa društvom.

Koji su vaši općeniti dojmovi o proizvodu
Meni je ovaj proizvod pun pogodak. Danas sve oko nas pršti šećerom i zato mi je jako drago da se je netko dosjetio napraviti ovakav ukusan napitak koji je idealan za ove vruće dane. Osvježavajuć, fin i sa smanjenim udiom šećera od sada je za mene na vrhu liste najboljih proizvoda.

abramovana
  • 1.6.2017 8:07:58
  • Bodova: 12205
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa okus proizvoda?
Okus je odličan. Ne razlikuje se od okusa Cedevita limun. Vrlo osvježavajuće

Kako vam se sviđa tekstura (topivost) proizvoda?
Već sam upoznata sa teksturom chia sjemenki tako da mi to nije iznenađujuće. One u vodi malo nabubre i tada stvaraju želatinastu ovojnicu, čime napitci postaju gušći. To mi se sviđa

Kako vam se sviđa prisutnost chia sjemenki u proizvodu te kombinacija fresca okusa (limunada) i chia sjemenki?
Meni odlična kombinacija. Ja bih čak ove dvije vrećice iskoristila kao bazu za smoothie s dodatkom još nekog voća.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda?
Osjeti se da je proizvod sa manje šećera što mi odlično paše jer uobičajene Cedevite mi budu čak malo preslatke. Ova je idealno osvježavajuća i po mom ukusu što se tiče slatkoće.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda?
Ne ostavlja osjećaj žeđi nakon konzumacije što bi mi se znalo dogoditi kod konzumacije "obične" cedevite.

Biste li naručili ovaj proizvod kada ste vani (u kafiću, restoranu, baru)?
Definitivno i svakako hoću. Od sada je ovo moje omiljeno piće u vrućim ljetnim danima na terasi kafića.

Koji su vaši općeniti dojmovi o proizvodu
Dajem sve petice za inovativnost, okus, svježinu...jako dobar proizvod

didy2907
  • 1.6.2017 18:53:00
  • Bodova: 5914
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa okus proizvoda?
Okus proizvoda je zanimljiv. Chia sjemenke daju pomalo "hrskavost" napitku.
Proizvod nije previše sladak i jako je osvježavajući.

Kako vam se sviđa tekstura (topivost) proizvoda?
Tekstura je neobična. Nisam naučena da imam sjemenke u napitku. Sjemenkama je potrebno tek pet minuta da nabubre i napitak je spreman za konzumaciju.

Kako vam se sviđa prisutnost chia sjemenki u proizvodu te kombinacija fresca okusa (limunada) i chia sjemenki?
Jako inovativna i zanimljiva kombinacija. Okus limuna i pomalo gorčina sjemenka savršeno se nadopunjuju.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda?
Proizvod nije previše sladak. Čini mi se da nema dodatnog šećera što je pohvalno.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda?
Ostaje okus osvježenja. Savršen napitak za nadolazeće ljeto.

Biste li naručili ovaj proizvod kada ste vani (u kafiću, restoranu, baru)?
Vjerujem da ću često naručivati ovaj proizvod.

Koji su vaši općeniti dojmovi o proizvodu
Jako osvježavajuće, inovativno piće.
Podržavam i zbog dodatnih chia sjemenka koje su izvor zdravlja.

natashaa
  • 1.6.2017 20:25:53
  • Bodova: 1235
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa okus proizvoda?
Inače koristim Cedevita limun napitak. Ovaj sa manje šećera još mi je bolji. Osvježavajuć je, osjeti se intenzivni okus limuna.

Kako vam se sviđa tekstura (topivost) proizvoda?
Tekstura je vrlo dobra, brzo se topi u vodi i odmah je spreman za korištenje.

Kako vam se sviđa prisutnost chia sjemenki u proizvodu te kombinacija fresca okusa (limunada) i chia sjemenki?
Chia sjemenke su me iznenadile. Pomislila sam: što ću s tim? Kako sam ih stavila u napitak plivale su po vrhu. Nakon par minuta nabubrile su i spustile se na dno. Jako interesantan, osvježavajuć i zdrav napitak.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda?
Slatkoća je manja nego kod obične Cedevite, što mi paše. Više osvježava i okus limuna dolazi do izražaja.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda?
Okus mi se sviđa. Sjemenke kad nabubre u napitku daju neku gustoću. Osvježavajuć je i pitak.

Biste li naručili ovaj proizvod kada ste vani (u kafiću, restoranu, baru)?
Da, naručila bi ovaj napitak u kafiću....definitivno. Mislim da bi se dobro slagao i u raznim koktelima, okusom i vizualno.

Koji su vaši općeniti dojmovi o proizvodu
U početku sam bila skeptična kad sam vidjela sjemenke koje mi plivaju u čaši. Nakon par minuta, kad sam probala napitak...oduševila sam se.. Ocjenjujem ga odličnom ocjenom zbog okusa, ideje, izgleda, ukupnog dojma. I svakako bi svakome preporučila da proba.

leeloo1984
  • 3.6.2017 14:21:24
  • Bodova: 872
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa okus proizvoda?
Okus samog proizvoda je vrlo osvježavajući. S obzirom na ove sparine, idealan je napitak za ljetne dane: kiselkast, pitak i hladi organizam.
Također, iznenađujuće, ove sjemenke se uopće ne osjete.

Kako vam se sviđa tekstura (topivost) proizvoda?
Tekstura (topivost) proizvoda mi se vrlo sviđa. Isprva sam mislila da se neće tako brzo otopiti i chia sjemenke i sam proizvod. No, nakon predviđenih pet minuta, sve skupa se priljubilo i odlično otopilo, uz povremeno miješanje.

Kako vam se sviđa prisutnost chia sjemenki u proizvodu te kombinacija fresca okusa (limunada) i chia sjemenki?
Jako mi se sviđa prisutnost chia sjemenki u proizvodu, jer se gotovo ni ne osjete. Nekako su želeastog okusa, vrlo mekane i podatne. Čovjek se ne mora bojati da bi mu zapele u grlu. Kombinacija je stoga odlična i pogodna gotovo za sve uzraste.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda?

Proizvod po mome mišljenju gotovo uopće nije sladak. Recimo, od jedan do pet, slatkoću prozivoda ocjenila bih sa dvojkom. Što meni sasvim odgovara. S obzirom da je proizvod od limuna, ta slatkoća bi i trebala biti što manja.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda?
Proizvod nekako nakon kušanja ostaje dugo u ustima. Osjećam onaj fini i ugodni kiselkasti okus u ustima i na jeziku, te sa strane usne šupljine. Imam dojam da bih mogla popiti još barem jednu čašu ovoga proizvoda. Zasigurno utažuje žeđ.

Biste li naručili ovaj proizvod kada ste vani (u kafiću, restoranu, baru)?
Ovaj proizvod bih zasigurno naručila kada sam vani s prijateljima, mužem... U kafiću zasigurno, idealna je napitak - uz druženje i razgovor. U restoranu bih također naručila, ali možda više uz neko lagano jelo i/ili još bolje uz desert. Također bih ga naručila i u baru, ako bi ga taj prostor i imao, naravno.

Koji su vaši općeniti dojmovi o proizvodu
Općeniti dojmovi o ovome proizvodu su odlični. Odlična je ideja spojiti chia sjemenke sa ovim proizvodom od limuna. Zasad mi sasvim odgovaraju te sjemenke sa okusom limuna. Također vjerujem da bi se super stopile i sa drugim okusima, no, nekako smatram da bi idealne bile sa recimo limetom, narančom (osim sa limunom).

hvidov15
  • 3.6.2017 20:14:50
  • Bodova: 498
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa okus proizvoda?
Okus je tipičan samo za Cedevita proizvode - osvježavajući i originalan.

Kako vam se sviđa tekstura (topivost) proizvoda?
Sviđa mi se topivost proizvoda - granule limuna topive su maksimalno, a chia sjemenke su sitne - ne smetaju kod ispijanja i daju blagu gustoću.

Kako vam se sviđa prisutnost chia sjemenki u proizvodu te kombinacija fresca okusa (limunada) i chia sjemenki?
Fresca okus je baš pravi osvježavajući okus za ove vruće mjesece koji na dolaze, a chia sjemenke izvor su bjelančevina koje su potrebne kod napora, treninga... Kombinacija je savršena.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda?
Proizvod je savršen - ni presladak ni premalo sladak.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda?
Okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda je fin, "mekan", osjećam se osvježeno, ali i pomalo energetski "nabijeno".

Biste li naručili ovaj proizvod kada ste vani (u kafiću, restoranu, baru)?
Svakako bih naručila ovaj napitak naročito u ljetnim mjesecima.

Koji su vaši općeniti dojmovi o proizvodu
Volim napitke koji osvježavaju, koji su izvor bjelančevina, koji pomalo "hrane", a opet nisu bogati šećerima koji samo privremeno i lažno zasićuju organizam.

guessch
  • 4.6.2017 18:41:11
  • Bodova: 11458
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa okus proizvoda?
Jako mi se sviđa okus, Cedevita je osvježavajuća i umjereno zaslađena.

Kako vam se sviđa tekstura (topivost) proizvoda?
Proizvod se topi u nekoliko sekundi, vrlo brzo.

Kako vam se sviđa prisutnost chia sjemenki u proizvodu te kombinacija fresca okusa (limunada) i chia sjemenki?
Kombinacija Cedevite i chia sjemenki je interesantna i sviđa mi se. Sam okus Cedevita fresca je odličan, još uz to i sjemenke plešu po čaši.. ma pun pogodak!

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda?
Čista petica! Ne odgovaraju mi prezaslađeni napitci, tako da mi se fresca sviđa upravo iz tog razloga, jer je taman po mom ukusu zaslađena.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda?
Okus definitivno ostaje, a i želja za još i još. :)

Biste li naručili ovaj proizvod kada ste vani (u kafiću, restoranu, baru)?
Naravno, i nadam se da će uskoro bit dostupna u "kvartovskim" kafićima.

Koji su vaši općeniti dojmovi o proizvodu
Imala sam visoka očekivanja za ovaj proizvod i moram priznati da su sva ispunjena. Kombinacija je neobična i zanimljiva, sviđa mi se.

lleskovar03
  • 4.6.2017 21:58:23
  • Bodova: 895
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa okus proizvoda?
Sam proizvod na prvu ima osvježavajuć okus limuna te se odmah u početku ne osjeti tolika prisutnost chia sjemenki ali je okus drugačiji. Tek kroz daljnje konzumiranje napitka je okus intenzivniji u kojem chia sjemenke ostavljaju svoj trag. Trag u smislu same teksture, i svog okusa.

Kako vam se sviđa tekstura (topivost) proizvoda?
Pa nekima koji prvi puta isprobavaju chia sjemenke bi moglo biti veoma čudno jer kao što je navedeno mora odstajati 5 minuta da chia sjemenke "odrade" svoje. One se napuhnu te se dobe gelastu puding teksturu jer upijaju tekućinu te povećavaju svoj obujam. Pošto imaju takvu specifičnu teksturu po mojem osobnom mišljenju proizvod je samo bolji jer su zbog toga jako dobre za kombiniranje.

Kako vam se sviđa prisutnost chia sjemenki u proizvodu te kombinacija fresca okusa (limunada) i chia sjemenki?
Sam pojam chia sjemenki u cedeviti/limunadi mi je odličan zbog toga jer chia sjemenke prvenstveno daju energiju, poboljšavaju san, a i pomažu kod mnogih zdravstvenih tegoba(npr.snizuju kolesterol,zdravlje krvnih žila,pomažu pri mršavljenju). Zapravo u tome je spojeno ugodno s korisnim. Odlična fuzija teksture i okusa.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda?
Ima nizak udio šećera tako da nije previše slatko ali sad zavisi od čovjeka do čovjeka i njegovog ukusa. Po mojoj slobodnoj procjeni na skali brojeva od 1 do 5 slatkoća bi bila na zlatnoj sredini.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda?
Na prvo kušanje sam okus me iznenadio. Osjeća se blag okus limuna ali je zbog chia sjemenki okus više trpkiji nego što sam mislila. Ali uglavnom rezultat me oduševio unatoč početnoj zatečenosti.

Biste li naručili ovaj proizvod kada ste vani (u kafiću, restoranu, baru)?
Da, definitivno bi naručila. Kava i Chia fresca by Cedevita. Zdravo i osvježavajuće, tipično piće za vruće ljetne dane.

Koji su vaši općeniti dojmovi o proizvodu
Pa velik sam fan brenda Cedevita tako da sam oduševljena sa ovom inovacijom, otišli su korak dalje te svakako preporučujem proizvod.

marinelao
  • 6.6.2017 7:30:14
  • Bodova: 932
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa okus proizvoda?
Napitak je lagani, slatkoća taman koliko treba za vruće dane, osvježavajući.

Kako vam se sviđa tekstura (topivost) proizvoda?
Obzirom da inače koristim chia sjemenke u svakodnevnoj prehrani kao dodatak mlijeku, jogurtu ili smoothiju, navikla sam na njihovu teksturu i vrijeme koje je potrebno da sjemenke nabubre. Sama Cedevita se topi odmah u par sekundi, a i oni koji nikad nisu koristili chia sjemenke se vrlo lako naviknu da se mora pričekati par minuta prije konzumacije.

Kako vam se sviđa prisutnost chia sjemenki u proizvodu te kombinacija fresca okusa (limunada) i chia sjemenki?
Kombinacija je zanimljiva jer do sada ih nisam koristila u nikakvim sokovima ili čajevima. U ove vruće ljetne dane, napitak je pravo osvježenje.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda?
Obzirom da nisam ljubitelj jako slatkog, i da sam trenutno trudna i pazim na šećer, osobno meni je slatkoća taman koliko treba da utaži žeđ i želju za slatkim, a da niste zasićeni šećerom :-)

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda?
Okus je ok, chia sjemenke su inače neutralnog okusa, i kako ih koristim već više od 5 godina meni osobno ne smetaju u ovakvom pripravku a opet znam da sam unijela dovoljno vlakana, a i ostalih vitamina kojima je chia bogata kao šta su kalij, kalcij, željezo, natrij, vitamini A i C.

Biste li naručili ovaj proizvod kada ste vani (u kafiću, restoranu, baru)?
Naravno da bi. Pogotovo u ove ljetne vruće dane koji nam slijede.

Koji su vaši općeniti dojmovi o proizvodu
Fino, ukusno, osvježavajuće. Preporuka da i djeca probaju. Moja kćerka od 5 godina je oduševljena i sviđa joj se.

paradajs
  • 6.6.2017 8:37:46
  • Bodova: 1044
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa okus proizvoda?
Isprva sam se malo dvojmila da uopće probam to staviti u usta, ali onda kad sam popila prvi gutljaj, wow, nešto fenomenalno

Kako vam se sviđa tekstura (topivost) proizvoda?
Topivost je taman kako treba biti, 5 minuta je sasvim dovoljno da se chia sjemenke rastope

Kako vam se sviđa prisutnost chia sjemenki u proizvodu te kombinacija fresca okusa (limunada) i chia sjemenki?
Prisutnost chia sjemenke je pun pogodak, osvježavajuć i zdrav napitak

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda?
Slatkoća je i više nego dovoljna, mislim da je taman po svačijem ukusu, ni previše ni premalo

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda?
Okus je malčice drugačiji nego kad pijete običnu cedevitu ali brzo se naviknute

Biste li naručili ovaj proizvod kada ste vani (u kafiću, restoranu, baru)?
Da, čim bude u mom kafiću naručiti ću

Koji su vaši općeniti dojmovi o proizvodu
Na prvo malo čudan okus ali iznenađujuće dobar i ukusan i što je najbitnije osvježavajuć

andreja95
  • 7.6.2017 10:45:16
  • Bodova: 1334
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa okus proizvoda?
Cedevita otopljena u hladnoj vodi idealno je osvježenje u ovim pakleno vrućim danima. S obzirom da chia sjemenke općenito nemaju neki poseban okus, sam okus Chia Fresca Cedevite jednak je okusu Cedeviti limun, koji je blago slatko-kiseli i osvježavajući.

Kako vam se sviđa tekstura (topivost) proizvoda?
Sadržaj vrećice sa Cedevitom limun izvrsno je topiv u vodi (kao i svi okusi Cedevite). Chia sjemenke same po sebi nisu topive u tekućini i tijekom konzumiranja osjeti se njihova prisutnost. Nakon sipanja, one većim dijelom ostaju na površini vode i tek se malo dužim miješanjem uspiju pomiješati s vodom. Nakon toga stalože se na dnu čaše. Upravo mi se taj talog ne sviđa jer svaki put prije konzumacije napitak treba premiješati.

Kako vam se sviđa prisutnost chia sjemenki u proizvodu te kombinacija fresca okusa (limunada) i chia sjemenki?
Sviđa mi se količina Chia sjemenki koja se nalazi u pakiranju pa se prilikom konzumacije vrlo intenzivno osjete. Kao što sam već spomenula, chia sjemenke nemaju poseban okus pa cijela mješavina ima okus normalne Cedevite limun.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda?
Vrlo pozitivnom ocjenom s obzirom da se radi o proizvodu s manjim udjelom šećera što se i prilikom konzumacije osjeti. Napitak nije presladak i u kombinaciji s hladnom vodom izvrsno je osvježenje.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda?
Prilikom same konzumacije osjeti se blagi okus limuna, a nakon samog kušanja proizvoda nisam zamijetila poseban okus koji bi dulje vrijeme ostao prisutan, već brzo nestaje kao i kod ostalih sličnih sokova.

Biste li naručili ovaj proizvod kada ste vani (u kafiću, restoranu, baru)?
Bih, jer je idealno osvježenje koje pruža i dodatan izvor energije s obzirom na energetske vrijednosti koje sadrže chia sjemenke i sama Cedevita.

Koji su vaši općeniti dojmovi o proizvodu
Zanimljiva kombinacija napitka Cedevite i sjemenki koje se većinom konzumiraju kao dodatak prehrani.

cvitelius
  • 8.6.2017 0:21:46
  • Bodova: 1615
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa okus proizvoda?
Okus je osvježavajući i baš za ljeto. S nekoliko kocki leda, idealno piće.

Kako vam se sviđa tekstura (topivost) proizvoda?
Topivost proizvoda je dobra. Nema grudica što ga čini pitkim.

Kako vam se sviđa prisutnost chia sjemenki u proizvodu te kombinacija fresca okusa (limunada) i chia sjemenki?
Prisutnost chia sjemenki mi je na prvu bilo čudno i neobično ali već nakon nekoliko gutljaja sam se navikla. Lako je za piti i količina je taman. S obzirom da poznajem dobrobiti chie oduševila me ova kombinacija.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda?
Slatkoća proizvoda je bila baš po mojoj mjeri. Sasvim dovoljno da zasladi a da nije preslatko.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda?
Okus je osvježavajući i nov. Definitivno nešto što bi opet pila.

Biste li naručili ovaj proizvod kada ste vani (u kafiću, restoranu, baru)?
Naručila bi ovaj napitak vani zbog svježine, okusa a i dobrobiti sjemenki chie koje piće daje.

Koji su vaši općeniti dojmovi o proizvodu
Proizvod mi se sviđa. Pitak je, osvježavajući i zdrav.

pokoyo
  • 8.6.2017 19:40:42
  • Bodova: 4937
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupio bih ga opet
Kako vam se sviđa okus proizvoda?
Svidja mi se. Okusi su pomješani… Cedevita limun je kiselkastog okusa a chia sjemenke su slatkastog okusa.

Kako vam se sviđa tekstura (topivost) proizvoda?
Isprva su sve sjemenke ostale na površini vode i plutala i kada sam ih počeo mješati počela su padati prema dnu. Većina sjemenki je potonula i lijepo nabubrila ali dio sjemenki nije nabubrio i ostao je plutati.

Kako vam se sviđa prisutnost chia sjemenki u proizvodu te kombinacija fresca okusa (limunada) i chia sjemenki?
Chia sjemenke su mi nove i nepoznate, te je za mene ovo predstavljalo izazov. Na prvi pogled izgledom me ne privlači, ali pošto me zaintrigirala hranjivost chia sjemenki, na kraju dojmovi su sasvim zadovoljavajući. Malo je nelagodan samo osjećaj dok ljigave sjemenke klize kroz grlo

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda?
Slatkoća proizvoda je taman kako treba. Kiselost Cedevite limun se nadopunjuje sa sladunjavošću chia sjemenkama, tako da spoj kiselosti i slatkoće idealan za ljetna osvježenja.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda?
Okus koji ostaje unutar usne šupljine, nakon kušanja proizvoda mi se čini OK.
Kiselost Cedevite limun i nekakav blago slatkasti okus chia sjemenki mi daju nadu da ću nakon ove kombinacije ljetnog osvježenja, na duže vrijeme utažiti žeđ, što se ne bi moglo reći za većinu sokova koja su puna šećera, pojačivača okusa i raznih dodataka koji u biti podstiću još veće konzumiranje istih. Biste li naručili ovaj proizvod kada ste vani (u kafiću, restoranu, baru)?
Inače nisam tip koji pije sokove, ali sada nakon ove degustacije, mislim da ovaj proizvod u ovoj kombinaciji ima prolazno svijetlo kod mene. Ako cijenom ova kombinacija ne bi prelazila nekakve normalne okvire cijene sadašnjih bezalkoholnih osvježavajućih pića, svakako bih ga konzumirao prilikom ljetnih izlazaka.

Koji su vaši općeniti dojmovi o proizvodu
Izgledom mi nije uopće privlačan, i da ne znam za ovu kombinaciju i da vidim nekoga da pije ovo u kafiću, vjerojatno bi me zaintrigiralo i potražio bih negdje podatak o ovoj kombinaciji, ali bi možda proteklo dugo vremena kada bih je i stvarno isprobao. Ovako sam došao do spoznaje da je ovaj proizvod u ovoj kombinaciji s hladnom vodom, Cedevitom limun i hranjivim chia sjemenkama idealan zdrav i hranjiv napitak koji će nas osvježavati u nastupajućim ljetnim vrućinama

sanya
  • 9.6.2017 10:14:10
  • Bodova: 576
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa okus proizvoda?
Savršeno veoma ukusno i osvježavajuće.

Kako vam se sviđa tekstura (topivost) proizvoda?
Tekstura je odlična, iako je malo zbunjujuće da treba čekati 5 minuta da sjemenke nabubre.

Kako vam se sviđa prisutnost chia sjemenki u proizvodu te kombinacija fresca okusa (limunada) i chia sjemenki?
Chia sjemenke sa blagim okusom limuna je jkednostavno prekrasan spoj okusa

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda?
Jako je pohvalno što je smanjen udio šećera i mislim da je ovo idealno za osvježavajuće piće.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda?
Na prvi tren malo trpko, ali poslije toliko osvježavajuće i nakon toga imaš energije koliko hoće.... ma predivno.

Biste li naručili ovaj proizvod kada ste vani (u kafiću, restoranu, baru)?
Da, obavezno.

Koji su vaši općeniti dojmovi o proizvodu
Chia fresca Cedevita je najljepse osvjezavajuce pice sa smanjenim udjelom šećera koje sam probala. Blagi limun i sjemenke su idealna kombinacija za podizanje energije i osvježenje u vruće dane kad nam hrana nije baš najdraža opcija.
Piće koje ću sigurno svakodnevno piti i preporučiti svima.
sekica_zg
  • 9.6.2017 10:52:24
  • Bodova: 533
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako vam se sviđa okus proizvoda?
Okus proizvoda mi se jako sviđa. Osvježavajuć je, kremast, ali i dosta sladak. Jedina zamjerka je štoi mi se čini da je ipak malo presladak, ali mislim da je to više stvar osobnog izbora.

Kako vam se sviđa tekstura (topivost) proizvoda?
Teksutra proizvoda mi se sviđa jer nije pretjerano gusta, no pomalo je zamorno što se napitak mora miješati gotovo 5 minuta kako bi se mogao konzumirati.

Kako vam se sviđa prisutnost chia sjemenki u proizvodu te kombinacija fresca okusa (limunada) i chia sjemenki?
Smatram kako je pogođena točna količina chia sjemenki da bi napitak ostao pitak, a da daje onaj poseban okus chia sjemenki.

Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda?
Smatram kako je proizvod ipak još uvijek malo presladak budući da je reklamiran kao zdrava verzija već poznate Cedevite. Voljela bih da se više osjeća kiselost limuna.

Kako komentirate okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda?
Okus koji ostaje nakon kušanja proizvoda je zanimljiv, nimalo sličan okusu koji inače ostaje u ustima nakon ispijanja Cedevite.

Biste li naručili ovaj proizvod kada ste vani (u kafiću, restoranu, baru)?
Budući da i inače volim popiti Cedevitu u kafiću, definitivno ću ubuduće naručiti ovaj proizvod. Međutim, budući da je vrijeme potrebno da bi se proizvod pripremio za konzumaciju malo duži, smatram kako ju neću naručivati često.

Koji su vaši općeniti dojmovi o proizvodu
Sviđa mi se koncept napitka no smatram kako je i dalje napitak presladak da bih ga uvrstila u "zdrave" napitke. Osvježavajuć je, što je idealno za ljetne dane, a budući da i inače volim proizvode koji sadrže chia sjemenke, tako da mislim da ću i ovaj proizvod dodati na popis napitaka za konzumaciju.