Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Botanika Marrakech gel za tuširanje

Recenzija proizvoda Botanika Marrakech gel za tuširanje

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,60


10 recenzija ukupno
10 testerica preporučuje proizvod
8 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
jopa87
  • 11.1.2018 13:54:49
  • Bodova: 606
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda – koji dojam vam je dalo pakiranje, izgled, sastav proizvoda?
Na testiranje sam dobila Botanika Marrakech gel za tuširanje s mirisom cvijeta naranče, nevenom i ekstraktom arganovog lišća. 250 ml proizvoda, namijenjenog svim tipovima kože, dolazi u tamnoj ambalaži s pumpicom, koja omogućuje lakše doziranje proizvoda, ali se može i “zatvoriti” što je uvijek plus ako nosite proizvod na putovanja. 86% sastojaka je prirodnog podrijetla, nema parabena, bojila, silikona niti mikroplastike i nije testirano na životinjama.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda – funkcionalnost ambalaže, miris proizvoda, tekstura, potrebna količina proizvoda, lakoća nanošenja, osjećaj na koži?
Pumpica omogućuje lako doziranje proizvoda, u mom slučaju dvije pumpice za jedno tuširanje. Na samoj ambalaži piše da kremasta pjena pruža svježinu i osjećaj opuštanja. Ukoliko se tuširate bez spužvice, pjena neće jako doći do izražaja, no u slučaju tuširanja sa spužvicom dobit ćete luksuznu, baršunastu pjenu. Miris je ugodan, no pri prvom tuširanju mi je bio dosta intenzivan i drugačiji od uobičajenog, jer sam navikla na umjetne arome, što ovdje nije slučaj.

Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda – osjećaj čistoće i svježine; glatkoća i hidratacija kože; miris; jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Osjećaj nakon tuširanja najbolje mi opisuje engleski pojam “squeaky-clean” - dobit ćete čistu, hidratiziranu kožu okupanu blagodatima arganovog ulja, koje djeluje umirujuće, regenerativno i protuupalno, a uz to bogato je flavonoidima, polifenolima i vitaminom E. Zadovoljna sam jer proizvod istovremeno čisti i njeguje kožu!

Što vam se posebno svidjelo?
Impresionirala me činjenica da u Botanika Marrakech proizvodima koriste arganovo ulje dobiveno na tradicionalan način – arganovi oraščići se beru, razbijaju kamenom i melju, a za litru je ulja potrebno uložiti 20 sati rada i otprilike 100 kilograma svježih plodova. Osim toga, tu je i Prickly Pear ulje koje se dobiva iz sjemenki ploda kaktusa. Od 1,5 tone ploda kaktusa dobije se jedna litra dragocjenog ulja, koje slovi kao najluksuznije i najskuplje ulje na svijetu. Zvuči zaista nevjerojatno tako nešto imati u kupaonici!

Koji proizvod BOTANIKA MARRAKECH bi još voljeli isprobati?
Najviše me privlači Botanika Marrakech eliksir, čisto prirodno ulje argana, bogato nezasićenim masnim kiselinama i vitaminom E, koje se koristi za kožu i za kosu, a voljela bih da u budućnosti u ponudi bude i neki proizvod za usne.
alexandra29
  • 11.1.2018 23:40:48
  • Bodova: 137
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda – koji dojam vam je dalo pakiranje, izgled, sastav proizvoda?
Prvi dojam prije korištenja mi je definitivno bio pozitivan. Pakiranje je tu posebno odigralo ulogu jer preferiram proizvode s pumpicom kod kojih je veoma lako i jednostavno dozirati željenu količinu proizvoda, s malom ili nikakvom mogućnošću da ćemo slučajno istisnuti veću količinu nego bismo željeli. Izgled proizvoda mi je također u redu, jednostavan je, a to mi se sviđa. Za sastav bih isto tako rekla da ima veliki plus; činjenica da proizvod ne sadrži parabene, konzervanse i umjetna bojila mi je oduvijek bila jako važna pri odluci koje ću proizvode koristiti.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda – funkcionalnost ambalaže, miris proizvoda, tekstura, potrebna količina proizvoda, lakoća nanošenja, osjećaj na koži?
Prvi dojam korištenja proizvoda me također oduševio. Funkcionalnost ambalaže je kvalitetna, proizvod se lako i jednostavno istiskuje na dlan. Miris je ono što me posebno oduševilo. Dobila sam proizvod s mirisom ruže i mislim da neću pretjerati kada kažem da sam doslovno imala osjećaj da udišem miris pravog ružinog cvijeta, a ne gela za tuširanje. Miris je izrazito intenzivan, ali nikako umjetan i agresivan, već prirodan. Proizvod je malo gušće teksture, bogat i to mi se sviđa jer ne preferiram gelove za tuširanje koji su vodenasti. Potrebna je mala količina proizvoda da bi se zapjenio i to je svakako još jedan plus. Lako se nanosi, a osjećaj koji nakon nanošenja ostaje na koži je blag i ugodan.

Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda – osjećaj čistoće i svježine; glatkoća i hidratacija kože; miris; jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Moj dojam nakon korištenja proizvoda je 5+. Marrakech gel u potpunosti ostavlja na koži osjećaj čistoće i svježine, ali na jedan poseban, nježan način. Koža mi je bila glatka na dodir i dovoljno hidratizirana i nahranjena. Što se mirisa tiče, ponovit ću da je on ono što mi se kod ovog proizvoda najviše sviđa. Ne znam jesam li ikad igdje osjetila miris ruže koji je u tolikoj mjeri sličan mirisu koji osjetimo kada mirišemo pravu ružu. Nakon korištenja, miris se još jedno dulje vrijeme zadržava na koži. Definitivno sam zadovoljna proizvodom i rezultatom upotrebe. Ispunio je sva moja očekivanja i kriterije koje sam imala. Idealan proizvod za osobe s osjetljivom i zahtjevnom kožom.

Što vam se posebno svidjelo?
Miris. :) Naravno, moram spomenuti i pumpicu. Korisna stvar zbog doziranja, šteta što je i više proizvoda nema.

Koji proizvod BOTANIKA MARRAKECH bi još voljeli isprobati?
Voljela bih još isprobati i Botanika Marrakech losion za tijelo, po mogućnosti s mirisom ruže. Vjerujem da bi me oduševio u jednakoj mjeri kao i gel za tuširanje.

radic
  • 12.1.2018 9:14:42
  • Bodova: 6147
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda – koji dojam vam je dalo pakiranje, izgled, sastav proizvoda?
Testitala sam BOTANIKA Marrakech gel za tuširanje/ruža s nevenom i ekstraktom aroganovog lišća.Botanika Marrakech je prirodna kozmetika za žene i muškarce bazirana na visokokvalitetnom arganovom ulju bio kvalitete.Prvi dojam bio je izgled ambalaže koji odaje profinjenost i privlačnost pakiranja od 250ml sa jednostavnom primjenom na pumpicu.Jasno je vidljivo da se radi o proizvodu na prirodnoj bazi označen logom-Argan bio. Također je vidljivo opisan proizvod,upute o korištenju i sastojci,rok trajanja i količina,te da je proizvod od 86% prirodnog porijekla.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda – funkcionalnost ambalaže, miris proizvoda, tekstura, potrebna količina proizvoda, lakoća nanošenja, osjećaj na koži?
Botanika Marrakech gel za tuširanje bogat je ekstraktima nevena i aroganova lišća koji nježno čiste kožu,ne isušuje je.Super se pjeni i potrebna je mala količina gela za cijelo pranje,zbog lagane i nježne teksture proizvoda.Koža je mirisna,svježa i hidratizirana.Miris ruže je toliko očaravajući da se odmaram i uživam prilikom tuširanja..Taj miris svježih ruža vodi vas ravno u Rasjki vrt.Fantastično!

Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda – osjećaj čistoće i svježine; glatkoća i hidratacija kože; miris; jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvod me je ugodno iznenadio i jako sam zadovoljna rezultatima.Njegova kremasta pjena i praktična primjena doziranja na pumpicu,pruža mi ugodan osjećaj svježine poštujući savršeno prirodnu ravnotežu kože.Što je najbitnije proizvod je bez umjetnih mirisa,a koža je meka i mirisna.Miris na koži i kupaonici zadržava se dugo...U potpunosti sam zadovoljna proizvodom,kvalitetom i rezultatima.

Što vam se posebno svidjelo?
Posebno mi se sviđa kod proizvoda da ne sadrži umjetna bojila,konzervanse,parabene,niti je testiran na životinjama,a proizvode se na održiv način kako bi se očuvao okoliš.
Volim prirodne proizvode tako da mi ova linija proizvoda u potpunosti odgovara.Sadrži prirodnu kombinaciju ekstrakta iz cvijeta nevena,arganovog lišća i ginseng.Ta kombinacija djeluje umirujuće na kožu,te je dodatno hrani.Rado je preporučujem svima.

Koji proizvod BOTANIKA MARRAKECH bi još voljeli isprobati?
Od proizvoda Botanika Marrakech bi voljela probati sve proizvode.Posebno bi izdvojila Botanika Marrakech šampon za kosu,Botanika Marrakech losion za tijelo, te Botanika Marrakech dnevnu kremu za lice.
 
kailea
  • 12.1.2018 21:29:55
  • Bodova: 38386
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda – koji dojam vam je dalo pakiranje, izgled, sastav proizvoda?
Prvi dojam prije korištenja proizvoda je bio odličan. Pakiranje mi se jako sviđa, jednostavno je i ekonomično. Pumpica mi je super jer olakšava korištenje i način doziranja. Sastav mi se također jako sviđa jer sadrži prirodne sastojke.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda – funkcionalnost ambalaže, miris proizvoda, tekstura, potrebna količina proizvoda, lakoća nanošenja, osjećaj na koži?
Ambalaža je jako funkcionalna. Pumpica olakšava doziranje i korištenje. Miris me je na prvu oduševio, nije niti preblag niti preintenzivan. Proizvod se lako nanosi, izvrsne je teksture i nije potrebno puno proizvoda što znači da će i dugo trajati. Divan je osjećaj na koži već prilikom tuširanja koža je izrazito njegovana. Stvori se prozračna pjena koja čisti i njeguje kožu,

Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda – osjećaj čistoće i svježine; glatkoća i hidratacija kože; miris; jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvod prekrasno čisti kožu i ostavlja ju nježnom, glatkom, hidratiziranom i njegovanom. Mislim da bolji gel za tuširanje nisam nikada imala priliku koristiti i svakako ću ga ponovno kupiti i koristiti ga.

Što vam se posebno svidjelo?
Posebno mi se sviđa to što je proizvod namijenjen je svim tipovima kože. I to što sadrži prirodnu kombinaciju ekstrakta iz cvijeta nevena, ekstrakt arganovog lišća i biljke ginseng.

Koji proizvod BOTANIKA MARRAKECH bi još voljeli isprobati?
Rado bi isprobala Botanika Marrakech Verbena losion za tijelo s uljem argana, badema i sezama. Mislim da bi bio odličan nastavak mirisne bajke nakon tuširanja za njegu i hidrataciju kože. :)

visnjicanina
  • 13.1.2018 22:24:57
  • Bodova: 60245
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda – koji dojam vam je dalo pakiranje, izgled, sastav proizvoda?
Već na prvi pogled proizvod me oduševio.Tako me podsjetio na stare bočice iz apoteke.Kao nešto dragocijeno i malo.Naranča i cimet,idealno za ove zimske dane.kao čaj,fini kolačić.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda – funkcionalnost ambalaže, miris proizvoda, tekstura, potrebna količina proizvoda, lakoća nanošenja, osjećaj na koži?
Bočica je jako funkcionalna,zbog pumpice.Praktično i izuzetno funkcionalno.Poprilično je gusto,tako da nije portebna velika količina gela za optimalno pranje.Gel se dobro pjeni i lako ga je nanositi na kožu.
Prekrasno miriše,kao stvarne prave naranče pomiješane s cimetom.
Koža nakon upotrebe je glatka,svježa i mirisna.

Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda – osjećaj čistoće i svježine; glatkoća i hidratacija kože; miris; jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Gel daje izuzetan osjećaj svježine i čistoće.miris i svježina se zadržavaju dugo.
Ne isušuje kožu,naprotiv hidratizira je.

Što vam se posebno svidjelo?
Posebno me se dojmilo to što s malom količinom gela postižemo učinak ko i sa puno više nekog drugog gela.
Posebno mi se svidjela ambalaža.To je ono što me osvojilo na prvu.
A o mirisu da i ne govorim.Pravi,prirodni.

Koji proizvod BOTANIKA MARRAKECH bi još voljeli isprobati?
Nisam baš previše upoznata s proizvodima BOTANIKA MARRAKECH,ali voljela bi probati njihovu liniju za njegu kose.
 
origo5
  • 14.1.2018 18:00:40
  • Bodova: 933
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda – koji dojam vam je dalo pakiranje, izgled, sastav proizvoda?
Prvo sam pročitala sastav i bila sam jako zadovoljna. Odličan start! Pakiranje izgleda sasvim obično, ništa posebno, no proizvode ionako ne kupujem zbog pakiranja, već sadržaja. Budući da se radilo o tamnoj bočici, pakiranje me je malo podsjetilo na medicinske proizvode (sirup za kašalj da budem preciznija). Sve u svemu, prvi dojam je bio jako dobar, proizvod je izgledao obećavajući i jedva sam čekala da ga isprobam.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda – funkcionalnost ambalaže, miris proizvoda, tekstura, potrebna količina proizvoda, lakoća nanošenja, osjećaj na koži?
Ambalaža je jako praktična- pumpica olakšava doziranje i korištenje proizvoda (moguće doziranje s jednom rukom). Da budem iskrena-miris mi je najgori dio proizvoda. Ne bih rekla da je loš...samo je malo prejak za moj ukus. Previše je tu nota koje se miješaju (naranča, cimet, neven, arganovo lišće). Više volim suptilnije mirise. No istovremeno, samo po mirisu je moguće zaključiti da se radi o prirodnom proizvodu...pa mi je zato nekako postao drag tijekom korištenja. Potrebno je jako malo proizvoda, odlično pjeni i lako se ispire. Lako se i nanosi na kožu, bogata kremasta pjena se lagano i brzo rasprostranjuje. Osjećaj na koži je divan- blag, nježan dodir koji ne peče, ne iritira (na dijelovima imam suhu kožu pogotovo po zimi pa me neki gelovi peku). Najbolje od svega mi je osjećaj kože nakon ispiranja: divna, meka koža, nije isušena, ne pecka i ne svrbi. Nakon tjedan dana više mi skoro i nije trebao losion nakon tuširanja. Hvala!

Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda – osjećaj čistoće i svježine; glatkoća i hidratacija kože; miris; jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Čista petica! Već sam u prethodnom odlomku napisala da mi je to najdraži "dio" ovog proizvoda. Nakon korištenja koža je nježna i glatka te savršeno čista i svježa. Nema onog iritantnog peckanja i osjećaja suhoće i zategnutosti. Proizvodom sam vrlo zadovoljna, a nakon tjedan dana korištenja ne mogu zamisliti da se vratim na stari gel koji sam koristila prije ovog. Rezultat: misija testiranja uspjela, ocjena odličan.

Što vam se posebno svidjelo?
Osjećaj kože nakon korištenja, hidratiziranost kože. Za mene je ovo pravo otkriće u zimske dane kada mi koža pati od isušivanja i peckanja. Sviđa mi se i sastav proizvoda i činjenica da je 86% sastojaka prirodnog podrijetla. Voljela bih samo da je još istaknuto na proizvodu je li testiran na životinjama (nadam se da nije).

Koji proizvod BOTANIKA MARRAKECH bi još voljeli isprobati?
Ne znam točno koje proizvode imaju. Da budem potpuno iskrena, prvi put sam čula za ovaj brend kad sam vidjela da tražite testerice za proizvod. Voljela bih probati šampon i balzam za kosu te bilo kakvu kremu, ako je imaju u ponudi. Moja obitelj često koristi i sapune pa sam voljna i to isprobati.

glava
  • 15.1.2018 10:04:01
  • Bodova: 1495
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda – koji dojam vam je dalo pakiranje, izgled, sastav proizvoda?
Izgled bocice mi se svidio na prvu. Bočica je tamne boje sa lijepom etiketom koja odmah odaje da se radi o proizvodu koji pazi na prirodu ? Svidjela mi se i pumpica jer često volim pretjerati sa istiskivanjem gela tako da je ovo odlično za mene. Prvi dojam je bio jako dobar.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda – funkcionalnost ambalaže, miris proizvoda, tekstura, potrebna količina proizvoda, lakoća nanošenja, osjećaj na koži?
. Miris koji mi je inače jako važan me zaista ugodno iznendio, lagan i jako lijep, upravo kako volim. Za prvo nanošenje sam uzela manju količinu nego inače što se pokazalo i dobrim izborom. Pjene nije bilo pretjerano puno ali kasnije sam shvatila da nije ni potrebno. Tuširanje je bilo jako ugodno a miris novi i lijepi, bila sam jako zadovoljna.

Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda – osjećaj čistoće i svježine; glatkoća i hidratacija kože; miris; jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Nakon prvog tuširanja uvidjela sam promjenu, inače suha koža zimi koja traži losion ili kremu nakon tuširanja bila je glatka i nahranjena. Iskreno, pomislila sam dobro možda je takav dan ali isto se ponovilo i nakon 5 tuširanja i to me jako ugodno iznenadilo, znači manja količina gela a koža je nahranjena, savršeno.

Što vam se posebno svidjelo?
Upravo to što mi nije potrebno dodatno mazanje nakon tuširanja me oduševilo. A i miris mi jako odgovara budući sam dobila bočicu s nevenom i ekstraktom arganovog lišća (tu kombinaciju moram zapamtiti).

Koji proizvod BOTANIKA MARRAKECH bi još voljeli isprobati?
Budući mi je ovo prvi BOTANIKA proizvod voljela da mogu isprobati dezodorans ili stick, i kremu za ruke ili još bolje sapun ?

kiarra
  • 15.1.2018 12:53:55
  • Bodova: 1962
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda – koji dojam vam je dalo pakiranje, izgled, sastav proizvoda?
Uvijek se radujem isprobavanju novih proizvoda pa sam tako jedva dočekala i Botanika Marrakech gel za tuširanje. Prvi dojmovi koje sam stekla o ovom proizvodu bili su jednostavnost, praktičnost i kvaliteta. Upravo je sama ambalaža jednostavna i praktična – gel za tuširanje dolazi u tamnoj bočici s pumpicom što uvelike olakšava doziranje proizvoda i količine koju trebate. Ono što me odmah oduševilo je sastav proizvoda jer ne sadrži parabene, konzervanse, umjetna bojila, silikone te nije testiran na životinjama. Također, volim proizvode koji sadrže argan, a ovaj gel ima ekstrakt arganovog lišća.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda – funkcionalnost ambalaže, miris proizvoda, tekstura, potrebna količina proizvoda, lakoća nanošenja, osjećaj na koži?
Kao što sam napomenula ranije, ambalaža je praktična jer ima pumpicu koja olakšava doziranje količine proizvoda. Miris je nježan, nije preintenzivan, savršen za uživanje u ovoj mirisnoj harmoniji. Tekstura je nježna, kremasta, ostavlja božanstven osjećaj na koži prilikom nanošenja. Dovoljna je mala količina proizvoda da se stvori bogata pjena. Botanika Marrakech gel uistinu ostavlja ugodan osjećaj, kako na koži tako i aromakološki.

Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda – osjećaj čistoće i svježine; glatkoća i hidratacija kože; miris; jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Mirisna pjena nježno čisti kožu te je ostavlja glatkom, mekom, mirisnom i hidratiziranom. Osjećaj čistoće i svježine zadržava se na koži dugo vremena nakon tuširanja. Riječ je o odličnom proizvodu za njegu tijela koji koži daje sve što joj je potrebno; tijekom tuširanja i nakon njega. Proizvod je zaista zadovoljio moje (visoke) kriterije. :)

Što vam se posebno svidjelo?
Posebno mi se sviđa što je ovo prirodan proizvod koji ne sadrži nikakve umjetne mirise i kemikalije. I sam miris je prirodan i opuštajuć. Kako jednostavne stvari, poput svakodnevnog tuširanja, mogu biti divne – pokazat će Vam upravo Botanika Marrakech gel za tuširanje.

Koji proizvod BOTANIKA MARRAKECH bi još voljeli isprobati?
Naravno, sve! Šampone, losione, kreme, ali ipak najviše Botanika Marrakech eliksir koji je zapravo čisto prirodno ulje argana. Divotica! :)
 
bubi13
  • 11.1.2018 10:21:15
  • Bodova: 14662
Ocjena:
     Preporučujem proizvod
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda – koji dojam vam je dalo pakiranje, izgled, sastav proizvoda?
Pakiranje je jako praktično jer ima pumpicu kojom se određuje količina gela koju si sami odredimo. Nema nepotrebnog rasipanja viška gela koji nam inače samo proklizi kroz prste. Sam izgled bočice odaje dojam da su sastojci ovoga gela iznimno prirodni i ljekoviti za kožu a to su cvijet naranče, s nevenom i ekstraktom arganovog lišća.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda – funkcionalnost ambalaže, miris proizvoda, tekstura, potrebna količina proizvoda, lakoća nanošenja, osjećaj na koži?
Ambalaža je praktična, i smatram da bi svi gelovi za tuširanje trebali imati takva pametna pakiranja sa pumpicom. Lako se nanosi jer je prekrasno kremaste i nježne strukture. Miris arganovog lišće meni osobno nikako ne odgovara jer je previše intenzivan i opor. Iako imam dojam da je ovaj gel za tuširanje prirodan meni takav miris nikako ne odgovara.

Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda – osjećaj čistoće i svježine; glatkoća i hidratacija kože; miris; jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Nakon tuširanja na koži koja je čista i njegovana osjeća se još blagi miris gela koji sa vremenom se više i ne osjeti. Proizvod je nježan za moju kožu koja je normalna i koja se nakon tuširanja sa ovim gelom osjeća njegovano, sjajno i čisto.

Što vam se posebno svidjelo?
Kod ovog proizvoda najviše mi se sviđa njegova praktičnost. Inače me jako živcira što se kod ostalih gelova ne može dozirati proizvod u točno potrebnim količinama.

Koji proizvod BOTANIKA MARRAKECH bi još voljeli isprobati?
Gel za tuširanje naranča-cimet.

nyna_31
  • 14.1.2018 0:13:23
  • Bodova: 15093
Ocjena:
     Preporučujem proizvod
Kakav je bio vaš prvi dojam prije korištenja proizvoda – koji dojam vam je dalo pakiranje, izgled, sastav proizvoda?
Ambalaža Botanika Marrakech gela za tuširanje me se jako dojmilo.
Dolazi u tamnijoj elegatnoj bočici od 250 ml za pumpicom,zbog lakšeg i praktičnijeg doziranja, a i sama ambalaža je kao takva veoma stabilna.
Sastoji se od ekstrakta nevena i aroganovog lišća sa predivnim (specifičnim) mirisom cvijeta naranče.
Moram napomenuti da je bez umjetnog mirisa.

Kakav vam je bio prvi dojam korištenja proizvoda – funkcionalnost ambalaže, miris proizvoda, tekstura, potrebna količina proizvoda, lakoća nanošenja, osjećaj na koži?
Nakon prvog korištenja Botanika Marrakech gela za tuširanje, moram priznati da sam očekivala puno više.
Prije svega bi htjela napomenuti da je gel namjenjen i muškarcima i ženama,pa ga je i moj suprug isprobao te dijelimo isto mišljenje.
Funkcionalnost ambalaže je odlična,a pumpica pun pogodak.
Gel je specifičnog blagog mirisa,ali opet ugodnog.
Slabo se pjeni i teže nanosi te ga moram više puta nanjeti na kožu.
Ostavlja slab miris na koži.
Blag je prema koži tijela.

Kakav je vaš dojam nakon korištenja proizvoda – osjećaj čistoće i svježine; glatkoća i hidratacija kože; miris; jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvod se definitivno osjeti da je prirodan,i da se uveliko razlikuje od drugih,ali mojoj koži ne odgovara.Nemam potpun doživljaj tuširanja na kakav sam navikla.
Osjeti se osjećaj čistoće,svježine i hidratacije na koži poslije tuširanja,ali ne traje dugo.
Zadovoljna sam proizvodom, ali kao što sam već bila rekla puno sam više očekivala.

Što vam se posebno svidjelo?
Posebno me se dojmila tajanstvena elegantna ambalaža, i specifični miris cvijeta naranče.

Koji proizvod BOTANIKA MARRAKECH bi još voljeli isprobati?
Voljela bi isprobati i losion za tijelo, možda je losion još jedan faktor koji bi bio za potpuni doživljaj nakon gela za tuširanje.