Recenzije

Barnängen set za njegu tijela

Recenzija proizvoda Barnängen set za njegu tijela

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,66


29 recenzija ukupno
27 testerica preporučuje proizvod
24 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
no-name
  • 27.11.2017 18:33:58
  • Bodova: 7441
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam kod korištenja ovih proizvoda?
Prvi dojam mi je bio fantastican miris proizvoda koji me ocarao, kao i sama ambalaza proizvoda koja je jednostavna.

Kako vam se svidjela ambalaža proizvoda?
Ambalaza Barnängen seta za njegu tijela me odusevila svojom jednostavnoscu. Kupka gel se otvori jednim pritiskom, a losion za tijelo se istisne na dlan jednim pritiskom jer ima pumpicu sto je bas po mome ukusu jer tako nemoze doci do izlijevanja vece kolicine kreme kao sto se dogada kod nekih drugih losiona. Ambalaza seta je moderna i svida mi se.

Kako vam se svidio miris proizvoda?
Oba proizvoda imaju ugodan i njezan miris. Kupka gel ima blag i fin miris.
Nakon tusiranja kupaona je dugo mirisala. Losion za tijelo ima jako fin miris, koza ugodno mirise i odjeca fino mirise po losionu.

Kako vam se svidjela tekstura proizvoda?
Tekstura gela je polurijetka i blage narancasto-zlatne boje. Veoma dobro se zapjeni i ne treba ga koristiti vise od uobicajene doze. Losion za tijelo je bijele boje, srednje guste teksture. Lako se razmazuje i ne ostavlja masne tragove na kozi. Koza ga brzo upije i odmah se primjeti koliko je koza nakon upotrebe njeznija.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Osjecaj je nevjerovatan. Svakako bih preporucila kompletan proizvod. S obzirom da ja imam suhu kozu koja me ponekad i svrbi nakon sto evo vec nekoliko dana sto koristim Barnängen set moja koza se preporodila. Mnogo je njeznija i nahranjenija.

Kakav vam je dojam vezano na hidrataciju, upijanje i osjećaj meke kože?
Moja koza mnogo bolje izgleda nakon sto nekoliko dana koristim ovaj set. Njeznija je i ne svrbi me kao sto me prije. S obzirom da se proizvod lako i brzo upija na kozu te kozi daje svu potrebnu hidrataciju koja joj je potrebna pogotovo u ovom zimskom periodu.

Jeste li primijetili da korištenjem vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
I ja i moji ukucani smo primjetili koliko moja koza ljepse izgleda. Moja koza je vec nakon prvog koristenja bila njeznija i meksa. Prevladava osjecaj ugode jer nema onog zatezanja koze i svrbeza koji sam imala sa drugim proizvodima.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Jako sam zadovoljna Barnängen setom za njegu tijela. I ambalazom, mirisom i rezultatima. Posebno naglasavam mirisom losiona za tijelo koji je odusevio i moje curice koje se danima vec mazu. Preporucila bih ovu liniju kozmetiku svakome tko zeli da mu koza bude prekrasna i nahranjena.

Da li planirate ponovo koristiti (kupiti) proizvod -navedite koji?
Planiram kupiti definitivno ovaj set za tusiranje kao i mnoge druge proizvode iz ove linije. Ovi proizvodi su ispunili sva moja ocekivanja.

natkica
  • 28.11.2017 7:46:18
  • Bodova: 5065
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam kod korištenja ovih proizvoda?
Na ovo pitanje čovjek bi mogao samo odgovoriti sa VAU! odmah nakon otvaranja gela za tuširanje širi se vrlo ugodan miris, gel za tuširanje stvarno predivno miriši, intenzitet mirisa je jak, stvarno zamiriši cijela kupaona. Mala količina gela je dostatna za cijelo tuširanje jer se gel stvarno divno pjeni, a tekstura mu je predivna, kremasta. Gelom za tuširanje sam bila prvo oduševljena. A onda nakon tuširanja slijedi još jedan VAU! kada se isproba losion za tijelo.

Kako vam se svidjela ambalaža proizvoda?
Gel za tuširanje dolazi u prozirnoj ambalaži što je super za vidjet kolika je potrošena količina, zbog zaobljenosti bočice vrlo je lako držati u ruci ambalaža nije nespretna. Dok je losion s pumpicom koja izbacuje dovoljnu količinu proizvoda jednim potiskom za svaki dio tijela.

Kako vam se svidio miris proizvoda?
Kao što sam već i ranije rekla miris je predivan, jak ali ne prejak te dugotrajno ostaje na koži.

Kako vam se svidjela tekstura proizvoda?
gel za tuširanje je predivne kremaste teksture, super se pjeni i mala količina gela je dovoljna za cijelo pranje, osjećaj je divan, mekan, a cijela ste u pijeni, stvarno predivno. Ja iskreno nisam neki pobornik dugotrajnog tuširanja ali s ovim proizvodim nešto mi se ne izlazi iz kade. Još ga nisam isprobala kao kupu ( s obzirom da imam 3 klinaca i za to nemam vremena) ali ću si ju nadam se vrlo brzo priuštiti.

Losion se vrlo lako nanosi na kožu jer je ga se lako razmaže, budući da je dovoljno tekuć i mekan, čista uživancija.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Nakon tuširanja gelom nema na koži zategnutosti, koža je mekana i glatka. A kada se nanese losion koji se savršeno upija, a koža je meka i glatka te predivno miriši.

Kakav vam je dojam vezano na hidrataciju, upijanje i osjećaj meke kože?
Za osobe koje ne vole nanositi losione nakon tuširanja gel za tuširanje ih može u potpunosti zadovoljiti, koža je meka glatka i potpuno hidratizirana, ne zateže nakon brisanja. Dok se losion vrlo brzo upije u kožu, tad je koža još mekanija i glatka, iskreno ne znam čime sam bolje oduševljena gelom ili losionom.

Jeste li primijetili da korištenjem vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Budući da ga nisam stigla koristiti neko dulje vrijeme i ovime što sam ga koristila vrlo sam zadovoljna jer koža sigurno izgleda svježije, te je predivno mekana, a i divno miriši

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvodima sam stvarno zadovoljna i stvarno su kod mene izazvali efekt VAU!

Da li planirate ponovo koristiti (kupiti) proizvod -navedite koji?
Da namjeravam ponovno kupiti oba proizvoda jer sam stvarno oduševljena i gelom i losionom
 
malamajolina
  • 28.11.2017 19:14:06
  • Bodova: 5706
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam kod korištenja ovih proizvoda?
Moj prvi dojam je bio očaravajući. Sami izgled ambalaže je toliko jednostavan i decentan, a toliko lijep. Jednostavno te "zove" da ga uzmeš u ruke i pomirišiš.

Kako vam se svidjela ambalaža proizvoda?
Izgled ambalaže me je odmah oduševio jer je jednostavan i decentan, a toliko lijep. Nježne boje i lako rukovanje. Izrazito mi se sviđa što je mlijeko za tijelo na pumpicu i time se puno lakše koristi te se time ni ne uprlja rukama ambalaža što mi je također bitno,

Kako vam se svidio miris proizvoda?
Miris proizvoda je takav da vas jednostavno potakne da ga i dalje mirišite jer je predivan, opuštajući. Kao da mislima odlutate u neki drugi svijet. Tokom tuširanja se još intezivnije osjeti, a opet tako nježno i diskretno, nikako napadno.

Kako vam se svidjela tekstura proizvoda?
Tekstura je savršena oba proizvoda. Gel za tuširanje lijepo klizi po koži dok se mlijeko za tijelo lijepo stapa s kožom te divno razmazuje i upija. Stvarno je zadovoljstvo koristiti takve kvalitetne proizvode.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Nakon tuširanja gelom za tuširanje koža je izuzetno glatka na dodir te na njoj ostaje taj divan nježan miris koji se duže vrijeme i zadržava na koži. Nakon korištenja mlijeka za tijelo koža ostaje glatka, hidratizirana te s divnim mirisom koji se također duže zadržava na koži te kao da taj miris ujedno i opušta.

Kakav vam je dojam vezano na hidrataciju, upijanje i osjećaj meke kože?
Upijanje je jednostavno savršeno, brzo se upija, ne ostavlja masne tragove te nakon korištenja odmah možete odijenuti odjeću bez mogućnosti lijepljenja. Koža je već nakon prvog korištenja meka i hidratizirana te svakodnevnom upotrebom taj se osjećaj pojačava i ja sam jednostavno oduševljena s oba proizvoda.

Jeste li primijetili da korištenjem vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Koža svakako izgleda svježije, mlađe i zaglađeno te osim mene to čak primjećuju i drugi, moje prijateljice su odmah komentirale kako svježije izgledam, a time se tako i osjećam. Neopisiv doživljaj.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Oduševljena sam proizvodima, ispunili su čak puno više nego što sam očekivala, a očekivala sam mnogo. Svakako ih namjeravam i dalje koristiti te preporučiti drugima

Da li planirate ponovo koristiti (kupiti) proizvod -navedite koji?
Itekako planiram kupiti proizvod i to oba jer su me oduševili. Ne samo da ih namjeravam ponovno kupiti već i drugima preporučujem da kupe, mojim prijateljicama, obitelji pa čak i ženama koje sretnem u trgovini kraj tih divnih proizvoda. Za svaku preporuku su !

ketyica22
  • 28.11.2017 19:45:14
  • Bodova: 10201
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam kod korištenja ovih proizvoda?
Moj prvi dojam kod korištenja ovih proizvoda je bio pozitivan. Odmah me privukao izgled ambalaže a tek miris... Neodoljivo. Već na prvi pogled izgledaju ekonomično što je jako bitno (što se mene tiče).

Kako vam se svidjela ambalaža proizvoda?
Boce od 400 ml su super ekonomične i jako mi se sviđaju. Dizajn svijetlih boja na ambalaži mi je odličan i tamna skladan s mirisom koji proizvodi pružaju. Losion ima funkcionalnu pumpicu koja olakšava nanošenje proizvoda. S druge strane, gel nema pumpicu nego obični poklopac tj.srebrni čep i smatram da bi možzda bilo bolje da ima pumpicu. Također, razlog je olakšano nanošenje. Međutim, nisam imala nekakvih problema s tim.

Kako vam se svidio miris proizvoda?

Miris losiona me podsjeća na miris cvijeća, konkretno jasmin iako na boci piše wild fruit. Ima blagi miris i zadržava se dugo.Gel ima oštriji miris i također me podsjeća na cvijeće s dodatkom meda. Jako ugodni mirisi koji dugo traju.

Kako vam se svidjela tekstura proizvoda?
Oba proizvoda imaju nježnu strukturu i njihovo nanošenje je dobro. Upijaju i daju koži predivan osjećaj.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?

Koža je mekana, svilenkasta, predivnog mirisa, i osjećam se jako dobro. Nakon nanošenja proizvoda, moja koža nije ostala masna nego je upila jako dobro.

Kakav vam je dojam vezano na hidrataciju, upijanje i osjećaj meke kože?
Hidratizira, upija i ostavlja kožu mekanom. Nikakve zamjerke nemam za proizvode. Samo pohvale.

Jeste li primijetili da korištenjem vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Nakon 4 dana korištenja, moja koža je pokazala pozitivne rezultate tako što se osjećaj suhoće uklonio, postala je mekša, sjajnija, podatnija. Sve u svemu, jako sam zadovoljna rezultatima.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Jako sam zadovoljna proizvodima i učinkom. Naravno da ću ih koristiti opet. Zbog njih se osjećam mlađe, ljepše i pozitivnije.

Da li planirate ponovo koristiti (kupiti) proizvod -navedite koji?
Planiram kupiti oba proizvoda opet.
 
lena87
  • 28.11.2017 21:44:12
  • Bodova: 14745
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam kod korištenja ovih proizvoda?
Na prvi dojam gel za tuširanje i losion Barnangen izgledaju profinjeno time ujedno i imaju privlačnu ambalažu. Gel za tuširanje ima lijepu strukturu, dobro pjeni i ima ugodan miris koji mi se posebno svidjeo jer nije pre jak. Losion ostavlja odličan prvi dojam, a mazanje ga samo poboljšava. Ugodan na koži, upija se brzo, koža je nahranjena. Ovaj set mi se posebno svidio jer ima puno kvaliteta i to se vidi uporabom istih.

Kako vam se svidjela ambalaža proizvoda?
Ambalaža gela za tuširanje i losiona Barnangen izgleda profinjeno a time ujedno i privlačno. Na prvu mi se svidjela. Kupcu daje dojam da je i sam proizvod kvalitetan kao i ambalaža. Što ujedno i jeste. Ambalaža gela za tuširanje je prozirna i to mi se sviđa kod istog. Time možemo na neki način vidjeti što imamo unutar proizvoda.

Kako vam se svidio miris proizvoda?
Oba proizvoda imaju lijepi i ugodan miris. Kod gela za tuširanje mi se posebno svidio miris jer nije pre jak. Losion također ima predivan i dugotrajan miris i teksturu. Miris losiona je malo jači nego od gela za tuširanje i to je super. Ostavlja moju kozu glatkom i pomaze da ne bude suha tijekom zime. Jako sam zadovoljna ovim proizvodom.

Kako vam se svidjela tekstura proizvoda?
Jednom riječju, lagana i nježna. Gel za tuširanje ima nježnu i ugodnu teksturu, dobro pjeni i dovoljna je mala količina za uporabu. Losion za tijelo je nježan i lak. Lako se razmazuje jer je rijeđi i to mi je ok.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Nakon nanošenja proizvoda koža je mekana na dodir, glatka, nježna i mirisna. Posebno mi se svidio losion koji je lijepo hidratizirao kožu te nije ostala masna, nego se sve lijepo upilo. Koža je postala meka i glatka. Gel za tuširanje nije isušio kožu nego je ostala meka i svježa, time mu dajem veliki plus.

Kakav vam je dojam vezano na hidrataciju, upijanje i osjećaj meke kože?
Koža je definitivno hidratizirana. Proizvod se lijepo upija i daje ugodan osjećaj te je koža meka. Posebno mi se svidjelo sto nije trenutna hidratizacija i mekoca nego traje. Time sam jako zadovoljna.

Jeste li primijetili da korištenjem vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Primjetila sam svakako svježinu i zaglađenost. Da koža izgleda mlađe i ne baš ali bar imam taj osjećaj nakon nanošenja. A i to je nešto

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Mogu reci da sam otkrila novi proizvod za uporabu koji cu sigurno nastaviti koristiti. Jako sam zadovoljna kvalitetom proizvoda. Svidjelo mi se sve kod proizvoda. Tražim manu ali ne mogu je naći. Sve pohvale.

Da li planirate ponovo koristiti (kupiti) proizvod -navedite koji?
Da svakako. Oba proizvoda.

mikica61
  • 29.11.2017 14:36:02
  • Bodova: 109653
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam kod korištenja ovih proizvoda?
Prvi dojam kod koristenja ovih proizvoda je jako jako dobar. Prvo sto primjecujem kod svih proizvoda jest miris i ambalaza i oboje mi se jako svida.

Kako vam se svidjela ambalaža proizvoda?
Svida mi se sto se dobije puno proizvoda kolicinski odnosno 400 ml, ambalaza je cvrsta i jednostavna za koristenje. Posebno mi se svida pumpica kod losiona za tijelo koja uvelike olaksava koristenje. Voljela bih i da gel za tusiranje posjeduje pumpicu radi lakseg doziranja.

Kako vam se svidio miris proizvoda?
Miris je naprosto prekrasan. Radi se o cvjetnom mirisu koji je kod gela za tusiranje dosta intenzivniji te oba proizvoda kozu ostavljaju prekrasnom, mekanom, podatnom i mirisnom dugo poslije nakon samog koristenja.

Kako vam se svidjela tekstura proizvoda?
Tekstura proizvoda je odlicna. Potrebno je upotrijebiti malo proizvoda kako bi se dobio zeljeni efekt sto drugim rijecima znaci da ce ovi proizvodi duze trajati od ostalih te vrste kojih treba staviti vise.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Nakon koristenja proizvoda koza je njezna i podatna. Koza ostaje prekrasna satima nakon kupanja/tusiranja i mazanja.

Kakav vam je dojam vezano na hidrataciju, upijanje i osjećaj meke kože?
Losion za tijelo se jako brzo upija dok oba proizvoda pruzaju dugotrajnu hidrataciju i osjecaj meke koze satima nakon upotrebe.

Jeste li primijetili da korištenjem vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Da, osjetno primjecujem nakon svega par koristenja da je moja koza svjeza, mlada i zagladenija.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Jako sam zadovoljna proizvodom i rezultatom upotrebe te bi ih naravno preporucila dalje.

Da li planirate ponovo koristiti (kupiti) proizvod -navedite koji?
Vjerujem kako cu oba proizvoda kupiti ponovno. Posebno mi se svidio losion za tijelo jer je lagan, brzo se upija, pruza nevjerojatan osjecaj hidratacije te kozu ostavlja njeznom mirisnom i podatnom. Zbog pumpice lagana je aplikacija i doziranje te miris nije preintenzivan.

mihaaela25
  • 29.11.2017 20:35:32
  • Bodova: 4653
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam kod korištenja ovih proizvoda?
Za ove proizvode očekivanja su mi bila uistinu velika, no ipak su me uspjeli iznenaditi.
Prvo tuširanje s Barnängen gelom za tuširanje je bilo tako lijepo. Neodoljiv miris je bio svuda oko mene i osjećala sam se kao da mi nešto jako mekano mazi kožu. Poželjela sam da nikad ne prestane taj osjećaj, a za to se pobrinuo losion za tijelo koji pruža stvarno dugotrajan miris uz to što čini kožu mekšom i sprječava sušenje i iritaciju.

Kako vam se svidjela ambalaža proizvoda?
Ambalaža je jako lijepa, posebno od gela za tuširanje. Njegova zlatna boja prelijepo izgleda i ideja da bočica bude providna je jako dobra. Jako mi se sviđa neobični i praktični otvarač na bočici. Također, losion ima jako lijepu ambalažu i ta bijela boja prožeta sa mrvicama zlatne daje svakako dojam da su proizvodi luksuzni. Moju policu su svakako obogatili i uljepšali.

Kako vam se svidio miris proizvoda?
Prvi put kad sam osjetila miris proizvoda rekla sam prijateljici: " Ovo je miris ljeta u bočici". Miris podsjeća na ljeto (moje najdraže godišnje doba), na neko posebno voće, bogastvo ... Miris je uistinu prelijep - nije prejak a nije ni previše blag i što je još najvažnije ostaje na koži tako da cijeli dan nosim dašak ljeta sa sobom.

Kako vam se svidjela tekstura proizvoda?
Tekstura je jako dobra. Gel za tuširanje je fin i kremast. Tekstura losiona je jako dobra, nije puno mastan i koža ga lako upija tako da, kada sam u žurbi, ne ostavlja tragove po odjeći.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Osjećaj na koži nakon nanošenja je takav da mi je bilo žao obući grube farmerice na kožu koja je tako mekana i fina nakon korištenja. Proizvodi su mi svakako pružili taj osjećaj luksuza, bogastva, osjećala sam se više ženstveno i samopouzdano zbog tog mirisa koji je ostao uz mene i koji nije nestao ni nakon grubih farmerica.

Kakav vam je dojam vezano na hidrataciju, upijanje i osjećaj meke kože?
Obično nakon depilacije nogu, posebno zimi, imam problema s osipom, prištićima i guljenjem kože posebno na nogama. Losion mi je puno pomogao posebno zato što se brzo upija pa nogama ne smeta kada odmah obučem hlače. Koža ostaje mekana i nisam imala problema s negativnim reakcijama poput crvenila i slično.

Jeste li primijetili da korištenjem vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Koža je svakako više hidratizirana i izgleda sjajno i zategnuto. Osobno na koži imam manje prištića i crvenila nakon depilacije pa izgleda jako njegovano, svježe i mlado.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Jako sam zadovoljna proizvodima. Rezultati se vide već nakon prve upotrebe što već odavno nisam iskusila sa sličnim proizvodima iza kojih stoje brojna obećanja.

Da li planirate ponovo koristiti (kupiti) proizvod -navedite koji?
Svakako planiram nastaviti koristiti oba proizvoda, a voljela bi probati i druge Barnängen proizvode jer su me ovi oduševili.

minicamina
  • 24.11.2017 19:24:46
  • Bodova: 1025
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam kod korištenja ovih proizvoda?
Prvi dojam kod korištenja Barnängen seta za njegu tijela jest definitivno oduševljenje mirisom, ambalažom i kvalitetom,te količinom proizvoda.

Kako vam se svidjela ambalaža proizvoda?
Ambalaža proizvoda je vrlo praktična za korištenje,a mekana plastika prigodna je za putovanja zbog nemogučnosti razbijanja. Osim toga, količina proizvoda jest poprilična. Ambalaža losiona za tijelo ima praktičnu pumpicu za nanošenje losiona u malim količinama, a praktična je i mogučnost zaključavanja pumpice, isto kao i otvor za uzimanje gela za tuširanje.

Kako vam se svidio miris proizvoda?
Miris proizvoda je doslovno fascinantan. Lagan i prozračan miris,a opet dovoljno jak da se osjeća cijeli dan. Nakon tuširanja ostaje predivan,lagan miris kože, koji se dodatno pojača predivnim mirisom losiona. Smatram da se miris proivoda zadržava dovoljno dugo na koži nakon korištenja.

Kako vam se svidjela tekstura proizvoda?

Tekstura proizvoda mi je sasvim solidna. Gel za tuširanje je relativno rijetke teksture, lagan je, ali je i manja količina dovoljna za tuširanje. Pjene nema previše, ali sasvim dovoljno za redovito tuširanje. Losion za tijelo srednje je guste teksture, ne ostavlja osjećaj težine na koži i ne ostavlja masne fleke na odjeći.Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda je izuzetno ugodan. Od predivnog laganog mirisa, tu je i lagan osjećaj na koži. Imala sam osjećaj da koža baš diše, a ne osjećaj težine da koža ne može disati.

Kakav vam je dojam vezano na hidrataciju, upijanje i osjećaj meke kože?
Već nakon samog tuširanja koža mi je bila mekana, bez imalo iritacije na koži. Inače mi koža nakon nekih proizvoda za tuširanje zna bit suha, ali nakon korištenja ovog gela, koža mi je bila mekana i nahranjena. Poseban lagan, mirisan i nježan osjećaj pružio mi je losion za tijelo nakon tuširanja. Koža mi je bila poprilično mekana, nježna i nimalo dehdrirana. Osim toga, losion sam nanijela nakon depilacije i nisam primjetila nikakve iritacije na koži, već samo ugodu.

Jeste li primijetili da korištenjem vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Nakon korištenja, primjetila sam da mi je koža svježa i zaglađena, osobito nakon losiona, ali nisam primjetila da bi izgledala mlađe. Daljni učinak će se vidjeti nakon duljeg korištenja.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvodima sam vrlo zadovoljna i drago mi je da sam imala priliku isprobati gel i losion. Vrlo sam zadovoljna rezultatom upotrebe, mekoćom, mirisom i ugodom.

Da li planirate ponovo koristiti (kupiti) proizvod -navedite koji?
Svakako bih ponovno htjela koristiti proizvod te bih ga samim time i kupila nakon što sadašnje potrošim, a drugima bih isto preporučila da isprobaju Barnängen seta za njegu tijela. Ja bih ponovno kupila i gel za tuširanje i losion za tijelo.

ketty3
  • 25.11.2017 13:52:51
  • Bodova: 6798
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam kod korištenja ovih proizvoda?
Prvi dojam nakon korištenja ovih proizvoda bio je jako pozitivan. Očarao me miris proizvoda koji je sasvim drugačiji od svih proizvoda koje sam do sada koristila. Gel se lijepo zapjeni i divno klizi po koži a losion za tijelo očarava teksturom i mirisom.

Kako vam se svidjela ambalaža proizvoda?
Ambalaža mi se jako svidjela, gel je u prozirnoj bočici s nešto drugačijim doziranjem od većine proizvoda. Može se lijepo dozirati bez da izlazi višak proizvoda. Što se tiče losiona, bočica je na pumpicu pa je doziranje jako praktično i uredno. Ambalaža je jednostavna ali efektna i količina proizvoda je stvarno velika.

Kako vam se svidio miris proizvoda?
Miris proizvoda je jako prirodan, umirujuć i nježan a istovremeno dovoljno jak da ostaje na koži i pruža oazu mira vašim osjetilima. Prekrasno miriši i jedan je od ljepših mirisa koje sam osjetila među takvom vrstom proizvoda.

Kako vam se svidjela tekstura proizvoda?
Tekstura proizvoda je začuđujuće lagana, gel nije prerijedak ali nije ni jako gust što je idealno. Što se tiče losiona njegova tekstura je po mom dojmu gelasta i rjeđa no nije vodenasta. Jako se brzo upija u kožu.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Osjećaj na koži nakon korištenja proizvoda je divan. Koža je nahranjena i jako mekana na dodir, lijepo zaglađena i divno miriši. Važno je spomenuti kako koža ne ostaje nimalo masna nakon korištenja proizvoda.

Kakav vam je dojam vezano na hidrataciju, upijanje i osjećaj meke kože?
Moj dojam o hidrataciji je jako dobar, koristim sličnu teksturu određenih proizvoda drugih brendova za kožu lica i imam samo pozitivne dojmove. Hidratacija je jako dobra jer se proizvod brzo upija u kožu ostavljajući je jako mekanom. Brzo se upija doslovno u pola minute proizvod se savršeno upije u kožu bez osjećaja masnoće na koži. Koža ostaje mekana, hidratizirana i nahranjena.

Jeste li primijetili da korištenjem vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Korištenjem proizvoda moja koža izgleda lijepo zaglađeno i nahranjeno. S obzirom da sam ja mlada osoba ne mogu utvrditi da li korištenjem proizvoda koža izgleda mlađe no što se tiče svježine i zaglađenosti proizvodi definitivno gode koži.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Navedenim proizvodima sam izrazito zadovoljna i rezultat uporabe me očarao.

Da li planirate ponovo koristiti (kupiti) proizvod -navedite koji?
Svakako planiram ponovno koristiti i naravno kupiti ove proizvode. Mlijeko za tijelo me se jako dojmilo kao i gel za tuširanje i voljela bih isprobati i druge njihove linije.

gmarkovic
  • 26.11.2017 0:26:15
  • Bodova: 11881
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam kod korištenja ovih proizvoda?
Ugodno me iznenadilo što sam odabrana za recenziju.Nisam puno očekivala jer sam naučila da prvi dojam može prevariti te da je bolje isprobati pa suditi.Paket je došao lijepo zapakiran. Još bolje izgleda sadržaj.

Kako vam se svidjela ambalaža proizvoda?
Bočice su od 400 ml.Gel za tuširanje je savršeno zlatne boje u boćici sa srebrnim i praktičnim čepom a Losion za tijelo je u bijeloj sa pumpicom za lakše doziranje i korištenje. Obje imaju vrlo elegantno ispisano i vidljivo ime firme,namjenu i kratak opis.Sa druge strane je datum do kad se proizvod može koristiti.Proizvod je licenciran od strane Schwarzkopf&Henkel kompanije.Sve skupa zvuči i izgleda jako privlačno.

Kako vam se svidio miris proizvoda?
Miris Gela za tuširanje i kupanje podsjeća se na finu neodoljivu maglicu nekog skupocjenog parfema. Miris,pak Losiona za tijelo je nježan i blag.Podsjeća me na proizvode za njegu nježne bebine kože.

Kako vam se svidjela tekstura proizvoda?
Tekstura Gela za tuširanje i kupanje je savršeno konzistentna i bogata.Fino se i lako nanosi. Podsjeća me na ulje i jedino je manje dobra jer se pri tuširanju mora pripaziti jer kad se nanosi na stopala kada zna biti mrvicu skliska.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Gel za tuširanje i kupanje je jako hranjiv to se prvi prvom nanošenju osjeti i lijepo njeguje kožu. Ugodno iznenađenje za mene. Isprobala sam mnogo raznih gelova ali niti jedan me nije oduševio u tolikoj mjeri i to odmah kao ovaj shower gel. Losion za tijelo je savršeno nježan i blag,a opet snažan odmah nakon nanošenja.

Kakav vam je dojam vezano na hidrataciju, upijanje i osjećaj meke kože?
Hidratacija ova dva proizvoda nimalo ne dolazi u pitanje.Stvarani su sa namjerom da savršeno hrane i njeguju kožu.Upijaju se brzo.Mislila sam da neće biti toliko učinkoviti ali prevarila sam se.Proizvodi su jednostavno za svaku pohvalu.Toliko nježnu kožu nisam imala vjerojatno nikad a suhoća kože je potpuno nestala.Meni su bolji od baby ulja za koje sam do sad mislila da je najbolje.To mi se do sad pokazalo kao najbolje rješenje nakon depilacije nogu naprimjer.Ova dva proizvoda su me spasila.

Jeste li primijetili da korištenjem vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Primjetila sam puno svježiju,mlađu i zaglađeniju kožu.Osjetna je razlika prije i nakon nanošenja proizvoda.Jednostavno te okupaju i nahrane do te mjere da se osječaš puno zadovoljnije i sigurnije u proizvode koje koristiš.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvodi su koji su stvoreni za mene i nevjerojatno je koliko sam zadovoljna sa nećim što bi svakako trebalo biti osnovno kao što je briga i njega o vlastitom tijelu.

Da li planirate ponovo koristiti (kupiti) proizvod -navedite koji?
Planiram svakako početi kupovati i upotrebljavati oba dva proizvoda, Midsommar Glow Shower Gel i Nutritive Body Lotion.

dorryy00
  • 23.11.2017 18:38:20
  • Bodova: 24737
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam kod korištenja ovih proizvoda?
Jako pozitivan, s obzirom da mi je ovo prvi susret s ovom markom proizvoda.

Kako vam se svidjela ambalaža proizvoda?
Ambalaža mi se jako svidjela, osvojila me svojom lijepim jednostavnim dizajnom, koji je jako praktičan za upotrebu.

Kako vam se svidio miris proizvoda?
Miris je nježan i osvježavajuć, s dozom topline.

Kako vam se svidjela tekstura proizvoda?
Tekstura je jako dobra, niti pregusta niti prerijetka kod gela za tuširanje. I lako se razmazuje.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Osjećaj je divan, opuštajuć.

Kakav vam je dojam vezano na hidrataciju, upijanje i osjećaj meke kože?
S obzirom na moju suhu kožu, već kod tuširanja osjetila sam nježan trag na koži koji je dokaz hidratacije. Krema za tijelo se lako razmazuje i brzo se upija u kožu. Koža je dobro nahranjena i hidratizirana.

Jeste li primijetili da korištenjem vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Da, koža tijela je nakon mazanja i upijanja kreme zategnutija i puno mekša.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Vrlo sam zadovoljna ovim novim proizvodima.

Da li planirate ponovo koristiti (kupiti) proizvod -navedite koji?
Najvjerojatnije ću kupiti ponovo oba proizvoda.

nnina
  • 29.11.2017 21:49:17
  • Bodova: 36515
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam kod korištenja ovih proizvoda?
Prvi dojam je bio pozitivan radi mirisa i dovoljno guste teksture i jednog i drugog proizvoda.

Kako vam se svidjela ambalaža proizvoda?
Vrlo je praktična ambalaža proizvoda. Pumpica na bočici losiona za tijelo te "klik-klak" otvaranje gela za tuširanje omogućavaju da se proizvodi ekonomično troše.

Kako vam se svidio miris proizvoda?
Mirisi su ugodni, ne preintenzivni. Losion za tijelo me čak mirisom podsjeća na ljeto, tj. na mlijeko za sunčanje.

Kako vam se svidjela tekstura proizvoda?
Gel za tuširanje je guste teksture (inače preferiram gelove za tuširanje takve teksture), prilično pjeni kad se nanese, dok je losion za tijelo nešto rjeđe, ali samim tim lagano se razmazuje.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Koža je mirisna, nahranjena i meka nakon nanošenja proizvoda.

Kakav vam je dojam vezano na hidrataciju, upijanje i osjećaj meke kože?
Hidratacija - osjećaj je nahranjenosti kože, odgovara potpuno mom tipu
kože (mješovita do suha)
Upijanje - vrlo se lako razmazuje te brzo upija
Neizbježan je osjećaj meke kože.

Jeste li primijetili da korištenjem vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Trebala bih još neko vrijeme koristiti proizvode da bih mogla sa sigurnošću reći da koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno, ali vjerujem u pozitivne rezultate jer me kratko vrijeme korištenja nije razočaralo.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Vrlo sam zadovoljna proizvodima (sastojcima, mirisom, teksturom, a i ambalažom) i rezultatom upotrebe.

Da li planirate ponovo koristiti (kupiti) proizvod -navedite koji?
Planiram, svakako, ponovo kupiti oba proizvoda.

velandra
  • 30.11.2017 14:28:04
  • Bodova: 13203
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam kod korištenja ovih proizvoda?
Prvi dojam je izrazito pozitivan. I gel za tuširanje i losion za tijelo pri prvom korištenju pokazali su da nisu samo lijepo pakiranje i dobra promocija, već da iza obećanja za meku, njegovanu i zaštićenu kožu stoji visoko kvalitetan proizvod. Kombinacija oba proizvoda je „pogodak u sridu“ jer nakon tuširanja s Midsommer Glow gelom, Nutritive losion za tijelo dodatno njeguje i mazi kožu.

Kako vam se svidjela ambalaža proizvoda?
Proizvodi dolaze u elegantnom pakiranju od 400ml. Sviđa mi se dizajn ambalaže koja se ističe jednostavnošću i slatkim cvjetnim elementima iznad naziva marke proizvoda, pretpostavljam da se radi o sastojcima proizvoda. Također, plastika je vrlo čvrsta tako da neće pući ako padne.

Kako vam se svidio miris proizvoda?
Iznenadila sam se koliko miris proizvoda ostaje dugo na koži. Što se tiče Midsommer gela za tuširanje, ne osjetim ga toliko dugo kao miris losiona za tijelo, ali to je vjerojatno zbog toga što sam se odmah poslije tuširanja mazala losionom. Dakle, mirisi oba proizvoda su vrlo blagi i nenametljivi, a opet ih se može osjetiti. Dovoljno da vam osoba pored koje spavate kaže kako fino mirišite noćas.

Kako vam se svidjela tekstura proizvoda?
Gel za tuširanje ima gustu i bogatu teksturu te se jako fino pjeni. Losion za tijelo je bijele boje, malo je rijedak, ali se brzo upije u kožu te ne ostavlja nikakav ljepljiv trag.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Najviše mi se svidio osjećaj mekoće nakon nanošenja proizvoda. Gel i losion su vrlo blagi, te na mojoj koži, koja je inače sklona crvenilu, nisu izazvale nikakve iritacije.

Kakav vam je dojam vezano na hidrataciju, upijanje i osjećaj meke kože?
Odličan! Prethodno sam spomenula da mi se najviše sviđa osjećaj meke i nježne kože poslije nanošenja proizvoda. Losion za tijelo se jako brzo upija te ga preko dana koristim umjesto kreme za ruke (i nadam se da će biti jednom i krema za ruke iz ove linije).

Jeste li primijetili da korištenjem vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Nisam sigurna koliko koža izgleda zaglađenije ili mlađe, ali sigurno izgleda svježije i njegovano. Nakon tjedan dana korištenja, mogu reći da proizvodi ima dugotrajniji učinak od trenutačnog. Odnosno, nemam više onaj osjećaj suhoće kože tijekom dana.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Vrlo sam zadovoljna s oba proizvoda i sretna što sam ih uspjela isprobati. Gel za tuširanje Midsommer Glow i Nutritive losion za tijelo koristim tjedan dana, a vide se rezultati – njegovana i mirisna koža tako da ću ih sigurno koristiti i dalje.

Da li planirate ponovo koristiti (kupiti) proizvod -navedite koji?
S obzirom na količinu (400ml) i kvalitetu proizvoda, iskreno sam se začudila što nisu skuplji. Tako da ću sigurno isprobati i ostale proizvode iz kolekcije. Vjerojatno ću ih i poklanjati drugima za Božić. :)

reica
  • 30.11.2017 19:11:13
  • Bodova: 17693
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam kod korištenja ovih proizvoda?
Pri prvom korištenju proizvoda ugodno sam se iznenadila blagim mirisom i nježnom teksturom. Prozirna gelasta tekućina, odgovarajuće gustoće, dobro se zapjeni i tuširanje čini ugodnijim. Moja koža je inače suha ali ovaj gel ne isušuje kožu nego naprotiv, koža bude mekana i nije zategnuta. Losion se lagano razmazuje i lijepo upija u kožu. Čini ju hidratiziranom, nahranjenom, elastičnom, svilenkastom te zaštićenom.

Kako vam se svidjela ambalaža proizvoda?

Ambalaža losiona je praktična, pumpica je uvijek prednost, a izgled je jednostavan i elegantan. Posebno me se dojmio matiran izgled. Ambalaža gela je profinjena te vrlo lagana za korištenje.

Kako vam se svidio miris proizvoda?
Miris je blag i nježan, puderast, opuštajuć i suptilan te ostaje dugo prisutan na koži. Nije jak, baš onakav kakav mi odgovara.

Kako vam se svidjela tekstura proizvoda?

Tekstura gela je nježna i kremasta, osvježavajućeg mirisa, a u dodiru sa kožom postaje bogato pjenast. Losion je bijele boje, gušće i nemasne teksture, no više puderastog mirisa za razliku od gela. Brzo se upija, te daje koži cjelodnevnu potrebnu hidrataciju.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Gel pruža neopisivo uživanje pod tušem. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke i nakon brisanja koža je svilenkasta i meka.
Nanošenje losiona pruža osjećaj mekane i glatke kože. Inače, kao što sam već i spomenula, imam problem sa izrazito suhom kožom, osobito u ovim zimskim mjesecima, upravo zato preporučam ovaj losion koji pruža potpunu hidrataciju, što je najbitnije. Koža nije masna i nemam osjećaj ljepljivosti.

Kakav vam je dojam vezano na hidrataciju, upijanje i osjećaj meke kože?
Na prvi dojam proizvodi su me oduševili, pružaju osjećaj hidratacije. Koža je osvježena te glatka na dodir. Losion se brzo upija i nakon nanošenja koža je meka i glatka poput bebine, te taj osjećaj traje tijekom cijelog dana.

Jeste li primijetili da korištenjem vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Da, već nakon prvog nanošenja osjeti se mekana zaglađenost. Koža je mekša na dodir. Proizvode sam koristila ujutro i navečer te mogu definitvno potvrditi da mi je koža svježija, a samim time i mlađa.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Vrlo sam zadovoljna proizvodima i rezultatima upotrebe. Mogu reći i prezadovoljna. Moja suha koža je hidratizirana, glatka i elastična, što mi je zaista najbitnije nakon korištenja gelova za tuširanje i losiona za tijelo nakon tuširanja.

Da li planirate ponovo koristiti (kupiti) proizvod -navedite koji?
Definitivno planiram ponovo kupiti ove proizvode. Zaista su me oduševili te i miris i tekstura odgovaraju mojoj koži. Cijena nije mala, ali kod ovih proizvoda opravdava kvalitetu. Drago mi je da sam dobila priliku isprobati ih i otkriti nešto novo što je moju kožu oduševilo.
 
pinky4586
  • 30.11.2017 19:14:31
  • Bodova: 3159
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam kod korištenja ovih proizvoda?
Moji prvi dojmovi bili su pozitivni. Volim zemlje sjeverne Europe i njihove proizvode pa su mi time proizvodi privukli pažnju jer je brend švedski. Proizvodi dolaze u elegantnom pakiranju koje odaje dojam da je proizvod kvalitetan.

Kako vam se svidjela ambalaža proizvoda?
Proizvodi se nalaze u čvrstoj bijeloj ambalaži koja je praktična te ne predstavlja poteškoće pri rukovanju. Losion za tijelo dolazi s pumpicom s kojom je lako kontrolirati količinu proizvoda koji će izlaziti te je ujedno higijenskije, dok gel za tuširanje ima rupicu koja je srednje veličine i proizvod se može bez problema dozirati.

Kako vam se svidio miris proizvoda?
Miris oba proizvoda je dosta intenzivan, ali ugodan te se osjeća satima nakon nošenja što se meni osobno jako sviđa. Losion za tijelo sam nanosila navečer prije spavanja i ujutro je miris jos uvijek bio prisutan.

Kako vam se svidjela tekstura proizvoda?
Losion za tijelo je bijele boje te srednje gustoće. Tekstura je lagana i razmaziva dok je gel za tuširanje je svijetlo žute boje, dobro se pijeni te nije potrebno puno proizvoda.

Kakav je osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda?
Losion sadrži “Cold Cream” koji blago hladi kožu te pruža osjećaj svježine i čistoće.

Kakav vam je dojam vezano na hidrataciju, upijanje i osjećaj meke kože?
Losion se brzo upija i ne ostavlja masne tragove, već samo nježan miris. Veoma je lagane teksture pa zbog toga nisam imala onaj osjećaj “težine” na koži. Pruža osjećaj duboke hidratacije, ostavlja kožu baršunasto mekom te nije ljepljiv.

Jeste li primijetili da korištenjem vaša koža izgleda svježije, mlađe i zaglađeno?
Imam izrazito suhu kožu koja je sklona perutanju. Nakon korištenja sam primjetila da mi je koža glađa i mekša. Nisam imala problem kao s nekim proizvodima da mi je nakon nekoliko sati ponovno suha, već pruža dobru hidrataciju.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Veoma sam zadovoljna proizvodima, ispunila su moja očekivanja. Nakon korištenja koža je njegovana i osjetno mekša.

Da li planirate ponovo koristiti (kupiti) proizvod -navedite koji?
Da, losion za tijelo jer ima predivan miris, odlične je kvalitete i korektne cijene s obzirom na količinu proizvoda.