Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Avon mark. Gel Shine lak za nokte

Recenzija proizvoda Avon mark. Gel Shine lak za nokte

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,64


36 recenzija ukupno
35 testerica preporučuje proizvod
34 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
puma59
  • 9.6.2017 15:48:10
  • Bodova: 699
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupio bih ga opet
Koju ste nijansu dobili?
Žuta. Mogla je biti i neka druga bolja. /Crvena..../ boja

Kako bi ocijenili pigmentiranost boje?
odlično. Jako dobro pokriva i svagdje je ista

Kako bi ocijenili brzinu sušenja?
vrlo dobro se suši i kratko

Kako bi ocijenili sjaj boje?
sjaj je super i na svakom noktu isti

Kako dugo vam je trajala boja (1-2 dana, 3-4 dana, duže...)?
Duže. Nisam morala obnavljati 6 dana

Kako komentirate četkicu?
četkica dobra / možda je malo meka/

Ostali komentari na proizvod
vrlo dobro. /Odlično / se nanosi , boja ista sjaj super, samo bi mi bolje odgovarala neka tamnija boja : Sve u svemu ipak ocijena 5

barbiee
  • 11.6.2017 15:32:57
  • Bodova: 5334
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koju ste nijansu dobili?
Dobila sam predivnu nijansu VIOLETIZED.

Kako bi ocijenili pigmentiranost boje?
Savršeno. Čista 5_ica

Kako bi ocijenili brzinu sušenja?
5_ica. Lak se brzo suši bez ikakvih problema, ne razljeva se ko drugi lakovi.

Kako bi ocijenili sjaj boje?
5_ica

Kako dugo vam je trajala boja (1-2 dana, 3-4 dana, duže...)?
5 dana

Kako komentirate četkicu?
Četkica je odlična. Nije predebela niti pretanka bas je onakva kakva bi trebala biti za nanošenje laka.

Ostali komentari na proizvod
Lak dođe u ljepom pakiranju i u dosta velikoj bočici. Prezadovoljna sam i dalje cu koristit samo te mark lakove jer su najbolji. Preporučujem svim damama koje zele ljepi, postojani, sjajni i izdrzljivi lak za svoje noktice.

leeloo1986
  • 11.6.2017 20:50:01
  • Bodova: 412
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koju ste nijansu dobili?
Nijansa Avon mark. Gel shine laka za nokte je VIOLACEUS. Jako lijepa i nježna nijansa, odlično se slaže uz svu garderobu pa bi mogla reći da je nekako neutralna, jer ne izgleda loše u kombinaciji s bilo kojom bojom. Također odgovara za sva godišnja doba. Nije izerazito ljetna ili zimska. Iako je nijansa hladna i savršeno ide uz srebrni nakit, jako lijepo paše uz zlatne nijanse.

Kako bi ocijenili pigmentiranost boje?
Lak je jako dobro pigmentiran, dovoljno je samo jedno nanošenje za odličnu pokrivenost. Nakon lakiranja po nokti nisu ostake crtice ili tamniji i svijetliji dijelovi.

Kako bi ocijenili brzinu sušenja?
Brzina sušenja je jedino što me malo razočaralo kod ovoga laka. Naviknula sam na lakove koji se brzo suše, a takva je i većina Avonovih lakova za nokte. Ovome je nažalost trebalo malo više vremena da se potpuno osuši jer je struktura laka lagano gumenasta i već pri samom vađenju četkice iz bočice laka u dva navrata se stvorila kao tanka nit laka koja se rastegnula od bočice.

Kako bi ocijenili sjaj boje?
Sjaj boje ja jako dobrog i postojanog izgleda. Ni nakon 4 dana boja se nije matirala niti izgubila sjaj. Još uvijek je ostao gladak i sjajan kao prvi dan.

Kako dugo vam je trajala boja (1-2 dana, 3-4 dana, duže...)?
Lak mi je na noktima izdržao 4 dana, a to uključuje dva pranja kose i jedno spremanje i čišćenje stana. Postojanost mu je jako dobra i tek nakon 4 dana su vrhovi nokta postali mrvicu svijetliji, kao da su se lagano sastrugali, ali još uvijek premalo primjetno i nije potrebno skidanje laka.

Kako komentirate četkicu?
Iako četkica nije širokog flat oblika, lak se jako lako i ravnomjerno nanosi. Kvalitetna je i ne ostavlja crtice i neravnine i jako jednostavna za korištenje.

Ostali komentari na proizvod
odličan lak koji svojom kvalitetom i postojanošću zaslužuje najviše ocjene. Jedini nedostatak koji bih izdvojila je duljina potrebna za sušenje nokta, ali s obzirom na već jako visoke temperature, kada je i ostalim lakovima potrebno malo više vremena za sušenje, ovo i nije tako velika zamjerka. Oduševila me postojanost laka, jer je izdržao svakodnevno pranje posuđa i tuširanje, dva pranja kose i generalno spremanje stana.

angel_wing
  • 12.6.2017 7:35:32
  • Bodova: 1052
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koju ste nijansu dobili?
cerise

Kako bi ocijenili pigmentiranost boje?
odlicna - dovoljan je jedan nanos za potpuno prekrivanje

Kako bi ocijenili brzinu sušenja?
odlicna - lak se zaista brzo susi iako je odlicno maziv

Kako bi ocijenili sjaj boje?
jako dobra iako nakon dva dana malo gubi intenzitet ali to se lako popravi nadlakom ili jos jednim slojem laka

Kako dugo vam je trajala boja (1-2 dana, 3-4 dana, duže...)?
prvi sloj dva dana kada se poceo gubiti na vrhovima noktiju pa sam dodala jos jedan sloj i nadlak i evo ga vec peti dan na noktima s tim da ih nisam nimalo stedila

Kako komentirate četkicu?
jako dobra, nije pretvrda, nanosi proizvod jednolicno i bez tragova

Ostali komentari na proizvod
iako na prvu nije djelovao kao "moja boja", na noktima je zaista lijep. izlozila sam ga "heavy duty" aktivnostima i pokazao se izdrzljivim sto mi je jako bitno jer ne stignem svaki dan popravljati lak a nema nista gore od chipanog laka! vec peti dan je na noktima i jos se postojano drzi nakon dodavanja drugog sloja i nadlaka tako da cu zasigurno probati jos koju nijansu

ninatabak
  • 12.6.2017 11:26:27
  • Bodova: 1695
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koju ste nijansu dobili?
Dobila sam nijansu Cerise - Ly. Ova nijansa mi se svidjela jer se radi o elegantnoj mješavini ružičaste i crvene boje. Prikladna je za dnevne i večernje prigode.

Kako bi ocijenili pigmentiranost boje?
Boja je ujednačena i ne razlijeva se pri nanošenju, kao što se zna dogoditi kod lakova lošije kvalitete. Nakon nanošenja boja je izvanredno ujednačena i ne vide se nepravilnosti.

Kako bi ocijenili brzinu sušenja?
Lak se brzo suši, pa i nakon drugog nanošenja.

Kako bi ocijenili sjaj boje?
Boja ima izniman i visoki sjaj koji se zadržava danima.

Kako dugo vam je trajala boja (1-2 dana, 3-4 dana, duže...)?
Boja je u svom prvotnom obliku, onome kakav je bio pri nanošenju, trajala 2 dana. Isprva je počela nestajati na vrhovima naktiju, i to je trajalo još 2 dana. Nakon toga sam primijetila tragove ogrebotina na cijeloj površini noktiju. Zadovoljne sam trajanjem boje s obzirom na količinu suđa koju sam oprala u tome periodu i s obzirom na sve ostale poslove koje imam kao majka troje djece vrtićke dobi.

Kako komentirate četkicu?
Četkica je kvalitetna, dlačice ostaju na okupu, ne raspršuju se, što omogućava ujednačeno nanošenje laka.

Ostali komentari na proizvod
Jako volim i uživam u lakiranju noktiju. Koristim raznovrsne boje i pazim da mi lak na noktima uvijek bude uredan. Avon mark. Gel Shine me oduševio sjajem, teksturom boje i njenom kvalitetom.

sofi4
  • 12.6.2017 13:00:37
  • Bodova: 488
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koju ste nijansu dobili?
Za recenziju sam dobila nijansu Surebet

Kako bi ocijenili pigmentiranost boje?
Pigmentiranost je dobra,dovoljan je jedan premaz što dovoljno govori samo za sebe .

Kako bi ocijenili brzinu sušenja?
Brzina sušenja je odlična,brzo se suši a meni je to izuzetno bitno kod lakova za nokte.

Kako bi ocijenili sjaj boje?
Sjaj boje je izvrstan,s obzirom da je boja koju sam dobila decentna sjaj je ipak super vidljiv.

Kako dugo vam je trajala boja (1-2 dana, 3-4 dana, duže...)?
Boja mi je neoštećeno izdržala 3 dana što je s obzirom da radim posao gdje mi se inače začas skine boja ovo je super .

Kako komentirate četkicu?
Četkica je dobra,lak se lijepo nanosi,zadovoljna sam .

Ostali komentari na proizvod
Kod laka mi se sve sviđa .I boja i dugotrajnost i sama ambalaža proizvoda.Odlično.

nevena29
  • 7.6.2017 12:42:31
  • Bodova: 308
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koju ste nijansu dobili?
Dobila sam nijansu Violetized. Jednu nježnu nijansu ljubičaste boje, koja je idealna ljetna boja.

Kako bi ocijenili pigmentiranost boje?
Pigmentiranost laka je dobra, ne mogu reći odlična jer trebate nanijeti lak u dva sloja da potpuno prikrije nokat. S jednim slojem dobivate nježnu, laganu,prozračnu ljubičastu boju, dok s drugim slojem dobivate ugodnu, uočljivu boju.

Kako bi ocijenili brzinu sušenja?
Brzina sušenja je i više nego odlična. Lak se osuši za minutu. Ako pak stavite i drugi sloj trebati će vam nešto više vremena, 3-4 minute. Čista petica za brzinu sušenja.

Kako bi ocijenili sjaj boje?
Sjaj boje me oduševio. Imate osjećaj kao da ste nanijeli završni sloj bezbojnim lakom za sjaj. Dugo nisam naišla na lak koji ima takav sjaj.

Kako dugo vam je trajala boja (1-2 dana, 3-4 dana, duže...)?
Boja na noktima traje 4-5 dana. S njim sam radila sve kućanske poslove, od pranja suđa, vrta i sl. Izložila sam ga svim uvjetima da se uvjerim u postojanost boje. Za razliku od većine ostalih lakova dosada se ovaj pokazao daleko trajnijim.

Kako komentirate četkicu?
Četkica je srednje velika, ravno rezana i savršeno iz jednog poteza prekrije cijeli nokat. Boja se lijepo drži za četkicu i savršeno stoji u ruci dok lakirate nokte

Ostali komentari na proizvod
Mogu reći da su mi Avon mark. Gel shine lakovi omiljeni proizvodi. Osim Violetized boje imam i mnogo ostalih. Definitivno ih stavljam u top tri proizvoda u kategoriji samih Avonovih proizvoda. Na fotografiji su dva sloja laka na noktima.

enolla
  • 14.6.2017 11:31:27
  • Bodova: 319
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koju ste nijansu dobili?
VIOLETIZED, savršeno nježna boja koja podsjeća na slatkiše.

Kako bi ocijenili pigmentiranost boje?
pigment je odličan,savršena gustoća,lakoća nanosivosti gela.

Kako bi ocijenili brzinu sušenja?
astronomska brzina,glatkoća i vrhunski sjaj u kratkom vremenu

Kako bi ocijenili sjaj boje?
visoki sjaj ,lijepe teksture

Kako dugo vam je trajala boja (1-2 dana, 3-4 dana, duže...)?
bez ikakvih oštećenja gela trajao je oko četiri dana

Kako komentirate četkicu?
tanka četkica kojom se lako nanosi gel,odgovarajuće dužine i gustoće

Ostali komentari na proizvod
gel je nježan ,gladak,sjajan,dovoljne gustoće

cipiripi10
  • 15.6.2017 20:27:21
  • Bodova: 319
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koju ste nijansu dobili?
Mark gel shine nijansa Pine-Appled

Kako bi ocijenili pigmentiranost boje?
8
potrebno je 2 sloja da boja nebi bila prozirna.

Kako bi ocijenili brzinu sušenja?
10
Boja se na moje iznenađenja jako brzo osušila

Kako bi ocijenili sjaj boje?
7
Boja je sjajna prva 2 dana, a nakon toga gubi sjaj i postaje više matirana

Kako dugo vam je trajala boja (1-2 dana, 3-4 dana, duže...)?
Boja mi je trajala 4 dana, a nakon toga se je počela lagano guliti na vrhovima noktiju.

Kako komentirate četkicu?
Četkicom sam prezadovoljna jer se lak nanosi vrlo lagano i jako precizno

Ostali komentari na proizvod
Vrlo sam zadovoljana proizvodom i što je meni najbitnije lako se i precizno nanosi te vrlo brzo suši

ljerka01
  • 15.6.2017 22:24:25
  • Bodova: 683
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koju ste nijansu dobili?
Dobila sam ljubičastu nijansu.

Kako bi ocijenili pigmentiranost boje?
Pigment boje je veoma dobar.Boja je predivna i svi nokti su jednaki.Svi dijelovi nokta su istog pigmenta, bez obzira iz kojeg kuta gledate.

Kako bi ocijenili brzinu sušenja?
Prvi premaz laka se osušio u nekoliko sekundi.Za drugi premaz je trebalo malo duže vrijeme sušenja, ali za usporedbu s nekim drugim lakovima koje sam koristila vrijeme sušenja je bilo znatno kraće.Čak bi se usudila reći nekih 30-ak sekundi.Ocjena 5.

Kako bi ocijenili sjaj boje?
Sjaj laka bi također ocijenila visokom ocjenom iz razloga što je decentan, tako da ga mogu koristiti u svakoj prilici, bilo da je riječ o svečanoj zgodi, ili svakodnevnom odlasku na posao.

Kako dugo vam je trajala boja (1-2 dana, 3-4 dana, duže...)?
Boja je trajala gotovo pet dana uz izvršenje svih poslovnih i obiteljskih obaveza, koje iziskivaju dugotrajno korištenje vode, sredstava za dezinfekciju i čišćenje.

Kako komentirate četkicu?
I sa četkicom sam jako zadovoljna budući da omogućava uredno i lako nanaošenje laka na nokte.

Ostali komentari na proizvod
U cijelosti sam jako zadovoljna proizvodom i sigurno ću kupiti još neke nijanse.

nadja76
  • 16.6.2017 6:25:27
  • Bodova: 1080
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koju ste nijansu dobili?
DAYSIE

Kako bi ocijenili pigmentiranost boje?
Pigmentiranost boje je odlična, dva sloja su i više nego dovoljna za savršen izgled i potpuno pokrivenost.

Kako bi ocijenili brzinu sušenja?
Oduševljena sam brzinom sušenja ovoga laka. Zaista je potrebno vrlo kratko vrijeme da boja bude postojana, iako je lak prilično guste strukture.

Kako bi ocijenili sjaj boje?
Sjaj boje je super jer je sjaj postojan i nekoliko sati nakon nanošenja laka. Sjaj je upravo onakav kakav i treba da bude.

Kako dugo vam je trajala boja (1-2 dana, 3-4 dana, duže...)?
Meni je nanos dva sloja trajao 3 dana i tek onda su se počela pojavljivati oštećenja. Ali zbog čestog pranja ruku nemoguće je da traje duže. Zaista sam zadovoljna sa postojanošću boje.

Kako komentirate četkicu?
Četkica je odlična – debljina je taman, niti pretanka niti predebela a omogućava vrlo precizno nanošenje laka za nokte.

Ostali komentari na proizvod
Savršen proizvod, sve nijanse vrlo lijepe i to je zaista poželjan proizvod.
Prava ljetna poslastica koju svaka žena mora imati.

brigita20
  • 16.6.2017 9:51:11
  • Bodova: 2906
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koju ste nijansu dobili?
Violaceous, spoj između nude i blago roze boje.

Kako bi ocijenili pigmentiranost boje?
Odlična je. Stavila sam dva sloja bez baze i prekrivenost je potpuna iako je riječ o mliječnoj nijansi.

Kako bi ocijenili brzinu sušenja?
Lak se suši vrlo brzo. Prvi sloj se posušio vrlo brzo, a zajedno s drugim slojem za manje od četiri minute.

Kako bi ocijenili sjaj boje?
Sjaj boje je divan, kao da sam stavila trajni lak. I taj se sjaj dugo zadržava na noktima.

Kako dugo vam je trajala boja (1-2 dana, 3-4 dana, duže...)?
Boja mi je traje duže od četiri dana. Nalakirala sam nokte u nedjelju i do petka nemam nikakvih oštećenja niti neželjenih guljenja laka.

Kako komentirate četkicu?
Četkica ima praktični veći gornji dio što olakšava držanje. Sama je odlične debljine, ni pretanka ni preširoka što omogućava doziranje laka i obuhvat cijeloga nokta.

Ostali komentari na proizvod
Avon lak za nokte mi se jako svidio. Vrlo je pigmentiran, postojan, lako se nanosi i brzo suši. On je kao bolja verzija trajnoga laka. Isprobala sam lakove raznih proizvođača, ali ovaj je na mene ostavio najpozitivniji dojam. Svakako ga preporučujem! :-)

seni45
  • 16.6.2017 10:07:41
  • Bodova: 1090
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koju ste nijansu dobili?
Dobila sam rozo-ružičastu nijansu, nešto između, baš za ljeto.

Kako bi ocijenili pigmentiranost boje?
Pigmentiranost i postojanost je čista petica! Bio je dovoljan samo jednom sloj za lijepu boju i onakvu kakva je u bočici, za razliku od nekih lakova koje moram nanositi u dva, pa čak i tri sloja.

Kako bi ocijenili brzinu sušenja?
Brzina sušenja je također dobra, nisam primjetila da se duže suši nego ostali lakovi.

Kako bi ocijenili sjaj boje?
Sjaj je također vidljiv i vidi se da ima gel efekt, čak su i drugi primjetili i pitali gdje sam lakirala nokte.

Kako dugo vam je trajala boja (1-2 dana, 3-4 dana, duže...)?
Sa trajanjem boje sam najviše zadovoljna, jer uz ostalo skoro svaki dan sam išla na kupanje na more, a lak se uopće nije skinuo, ni na jednom mjestu, i to mi je najveći plus jer skoro svaki drugi lak se skine za dva, tri dana. Kod mene je sedmi dan i još je postojana boja. Prezadovoljna.

Kako komentirate četkicu?
Četkica je ok, možda da je malo tvrđa i lak gušći ali mislim da to nije veliki problem, jer mi je najvažnija postojanost i boja.

Ostali komentari na proizvod
Kao što sam rekla, najviše me iznenadila postojanost boje i lijep gel efekt,zato što bi to rijetko našla u ostalim lakovima,tako od mene sve preporuke za ovaj lak.

diapaz
  • 16.6.2017 14:36:07
  • Bodova: 2787
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koju ste nijansu dobili?
Prije 9 dana sam dobila Surebet boju Mark Gel Shine laka za nokte od Avona. Boja je prava ljetna, naročito kad koža malo potamni. Moja omiljena.

Kako bi ocijenili pigmentiranost boje?
Boja je jako dobra. I nakon jednog premaza je super, nema „redove“ kao neke druge marke. Sjajna i postojana. U svakom slučaju, veliki plus.

Kako bi ocijenili brzinu sušenja?
Lak se suši prosječno brzo, u rangu mnogih drugih marki.

Kako bi ocijenili sjaj boje?
Sa sjajem sam jako zadovoljna. Prvo sam premazala samo jednom i stvarno su se nokti sjajili kao da su gelirani. Nakon 3-4 dana sam skinula lak i ponovno nalakirala, ovaj puta premazala 2x, također je sjaj bio gotovo savršen.

Kako dugo vam je trajala boja (1-2 dana, 3-4 dana, duže...)?
Prvi puta sam nokte premazala u jednom sloju i nakon 3-4 dana sam ja skinula lak, nije se počeo ljuštiti nigdje. Nakon toga sam ponovno premazala, ali ovaj puta u dva sloja i taj mi je još uvijek na noktima. Na slici (ako ju uspijem poslati) su nokti sa dva premaza nakon 3 dana. Napominjem da svaki dan kuham, perem, spremam, nije da ništa ne radim.

Kako komentirate četkicu?
Četkica je super, taman, ni prevelika, ni premala, taman za tri poteza po noktu. I, ne ostavlja nikakve tragove ni „mucice“.

Ostali komentari na proizvod
Proizvodom sam vrlo zadovoljna. Do sad sam bila dosta skeptična prema Avonu, nisam ništa od njihovih proizvoda koristila, no nakon ovoga, sigurno ću kupiti još koji proizvod.

zoharzila
  • 16.6.2017 16:03:58
  • Bodova: 9547
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupio bih ga opet
Koju ste nijansu dobili?
Dobila sam nijansu Cerise-ly, prljavo roza nijansa koja me osvojila na prvu.

Kako bi ocijenili pigmentiranost boje?
Pigmentiranost je odlična, već nakon prvog sloja dobije se super pokrivenost i nije potrebno nanositi drugi sloj laka

Kako bi ocijenili brzinu sušenja?
Lak se brzo suši, tako da je i na tom polju ispunio moja očekivanja

Kako bi ocijenili sjaj boje?
Tek nakon lakiranja sjaj boje je odličan, što se može vidjeti na slici, ali već idući dan sjaj kao da se malo izgubio, no to mi se dešava sa svim lakovima, tako da ću to zanemariti.

Kako dugo vam je trajala boja (1-2 dana, 3-4 dana, duže...)?
Lak sam nalakirala prije 4 dana i još uvijek super izgleda na noktima. Prilikom čišćenja i korištenja kemikalija koristim rukavice, tako da je zasigurno i to jedan od razloga koji pridonosi dugotrajnosti laka.

Kako komentirate četkicu?
Volim Avon lakove jer imaju super četkicu koja se ne može uspoređivati da ostalim četkicama drugih proizvođača, jednostavno je najbolja

Ostali komentari na proizvod
Sa lakom sam super zadovoljna, pogodili ste s bojom i definitivno ću ga nositi ovo ljeto na svojim noktićima, a planiram naručiti i neke druge boje