Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Avon EVE Discovery kolekcija

Recenzija proizvoda Avon EVE Discovery kolekcija

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,84


19 recenzija ukupno
19 testerica preporučuje proizvod
19 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
sofii007
  • 21.3.2018 18:28:13
  • Bodova: 7998
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled parfemske bočice)?
Na prvi pogled parfem mi se svidio. Ambalaža je svijetlo ljubičaste boje i na njoj je napisano ime parfema. Sama parfemska bočica vrlo je jednostavna ali ipak elegantna. Pomalo izgleda kao kristal. Parfem je vrlo svijetle ljubičaste boje i slaže se uz ambalažu. Sviđa mi se jednostavnost ambalaže i bočice parfema.

Kako vam se sviđa miris proizvoda? (opišite prvi dojam, nakon razvoja mirisa u srednje i bazne note)
Ovaj je parfem vrlo nježan i blag, nije previše intenzivan niti napadan. Kada se prvo nanese, najviše se osjete cvjetne note, ali kako ga duže nosite do izražaja dolaze blage voćne note. Zbog tog spoja cvjetnih i voćnih mirisa parfem je ugodan i pomalo slatkast. Dominantan je slatki miris šljive. Sve u svemu, parfem je ženstven i daje određenu dozu svježine i senzualnosti.

Kako opisujete emociju mirisa i koje emocije budi u vama?
Parfem je senzualan i pomalo egzotičan, ali ipak vrlo blag i elegantan. U meni budi sretne i vesele osjećaje. Kada ga nosim osjećam se ženstveno i elegantno. Mislim da je najbolji za večernje izlaske upravo zbog njegovog elegantnog i zavodljivog mirisa.

Kako komentirate dugotrajnost mirisa?
Parfem je vrlo dugotrajan. Kada ga nanesem ujutro traje mi do navečer. Miris se malo ublaži ali se svejedno jako dobro osjeti. Iako miris nije previše intenzivan, iznimno je postojan i dugotrajan.

Kome biste ga preporučili, kakvoj ženi?
Preporučila bih ga svim ženama, posebice onima koje vole slatkaste i senzualne mirise parfema. Također bih ga preporučila onima koji ne vole napadne parfeme, baš zato što je ovaj blag ali vrlo svjež.

Ostali komentari na proizvod
Parfem me zadivio svojim mirisom i dugotrajnošću te me čak podsjetio na neke parfeme koji su puno skuplji od ovoga. Zbog dobre cijene i iznimne kvalitete preporučila bih ga svima.

parfumela
  • 22.3.2018 14:51:23
  • Bodova: 9551
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled parfemske bočice)?
Ambalaža izgleda elegantno i ženstveno. Prednost je što se može vidjeti količina preostalog parfema u bočici. Čep bočice daje izgled poput kristala i lako se otvara.

Kako vam se sviđa miris proizvoda? (opišite prvi dojam, nakon razvoja mirisa u srednje i bazne note)
Za recenziju dobila sam parfem Eve Alluring.
Prvi dojam je lagan i prozračan miris, karakterističan za proljetne dane, a potom se razvija u oštriji, veoma slatkast i topao miris. Takav i ostaje te je veoma intenzivan.

Kako opisujete emociju mirisa i koje emocije budi u vama?
Prvo me je miris podsjetio na neku prozračnost i lakoću, kao i cvijetne note koje donosi proljeće. Kako se miris postepeno razvijao, tako me sve više asocirao na slatko, miris toplog doma i ugodu.

Kako komentirate dugotrajnost mirisa?
Miris je veoma dugotrajan. Osjetila sam ga par sati nakon korištenja i brzo se naviknula na njega. Testirala sam ga na odjeći i miris je i nakon dva dana zadržao svoju formu i osjetio se.

Kome biste ga preporučili, kakvoj ženi?
Preporučila bih ga ženama koje vole slatkaste parfeme koji podsjećaju na čokoladu i vaniliju, koje vole mošus. Iako parfem nema velike sličnosti s notama vanilije, ali ima tu ugodu koja me u nekim trenutcima asocirala na miris kolača.

Ostali komentari na proizvod
Iako mi ovaj parfem nije postao najomiljeniji parfem, jer imam i nekih drugih favorita iz Avona, definitivno mogu reći da me nije razočarao. Nisam imala nikakvih očekivanja vezana za ovaj parfem, stoga sam veoma zadovoljna. Svakako ga vidim kao parfem za svakodnevno korištenje kada hoćete mirisati i svježe i toplo. Voljela bih isprobati i ostatak iz Eve kolekcije i mislim da ću se odlučiti na to.

cinderella00
  • 23.3.2018 11:17:28
  • Bodova: 6763
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled parfemske bočice)?
Vanjska ambalaža je nježnih nijansi žute boje, te me svojim izgledom podsjetila na ljeto. Unutarnja staklena ambalaža mi je izrazito ženstvena, s nekom poslovnom notom te odiše elegantnošću.

Kako vam se sviđa miris proizvoda? (opišite prvi dojam, nakon razvoja mirisa u srednje i bazne note)
Na prvu mi je miris bio izrazito jak, ali nakon nekoliko trenutaka kada se uvukao u svaku poru moje kože osjetila sam prekrasne drvenaste note koje su potrajale cijeli dan. Miris je intenzivan predivan i izrazito dugog trajanja. Nakon nekoliko dana korištenja nije mi miris dosadio, odnosno nije se desilo ono što sa većinom parfema da ga svi oko mene osjete ja ne... Ovaj miris je stalno bio prisutan i zbog toga sam izrazito zadovoljna istim...

Kako opisujete emociju mirisa i koje emocije budi u vama?
Osim što sam miris odiše jedinstvenošću, svakako je u meni probudio veliku dozu samopouzdanja i ženstvenosti, svojim prisustvom začini svaki stresan dan i daje vjetar u leđa.

Kako komentirate dugotrajnost mirisa?
Miris je izrazio dugotrajan to je moj najveći plus, kombinacija prekrasnih mirisnih nota sa dugotrajnošću daju svakom parfemu dobitnu kombinaciju i to je upravo ono ime se ovaj parfem može ponositi.

Kome biste ga preporučili, kakvoj ženi?
Preporučila bi ga svakoj ženi koja je svjesna svoje ženstvenosti, ali se ipak voli ponekad poigrati sa istom, svakoj djevojci koji je potrebno samopouzdanje za nove početke, I/ili svakoj ženi koja je spremna na pozitivnu promjenu i odlučila se za kombinaciju dugotrajnosti, jedinstvenosti te ženstvenosti.

Ostali komentari na proizvod
Proizvod mi se stvarno sviđa, jedina zamjerka na početku mi je bila na staklenu ambalažu (nije bilo ljubavi na prvi pogled) ali kako sam ga više koristila, i ubacila u svakodnevnicu tako mi se i ona počela sviđati.
Sam parfem je besprijekornog dugotrajnog mirisa drvenastih nota, i prigodan je za svako godišnje doba. Odiše elegantnošću, ženstvenošću i jedinstvenošću mi mislim da je to idealna kombinacija za svaku ženu koja zna što želi.
canyon
  • 23.3.2018 16:54:44
  • Bodova: 8658
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled parfemske bočice)?
Na prvi pogled ambalaza veoma elegantna u zlatno bijeloj kutiji. Savrseno zapakiran parfem od 50ml. Nakon sto sam otvorila kutiju zaista sam se iznenadila predivnoj staklenoj bocici dijamantnog oblika koja jako lijepo izgleda , ugodno lezi u ruci sa rasprsivacem koji dobro dozira parfem.

Kako vam se sviđa miris proizvoda? (opišite prvi dojam, nakon razvoja mirisa u srednje i bazne note)
Miris parfema je bas kako volim. Lijepi se stapa sa kozom, blago cvjetnog mirisa sa dozom vanilije. Veoma ugodan i iznenadujuce lijepog mirisa. Meni odgovara.

Kako opisujete emociju mirisa i koje emocije budi u vama?
Volim parfeme koji me osvoje svojom njeznoscu, osjecajem mirnoce, zenstvenoscu, ne namecu se a svejedno u isto vrijeme ostavljaju trag i pitanje, koji parfem nosite. To volim i ovaj parfem bas tako djeluje na mene. Zenstveno i senzualno.

Kako komentirate dugotrajnost mirisa?
Miris sam nanjela ujutro, njegova intenzivnost u pokretu kose pratila ne je do kasnih popodnevnih sati dok se je nakon toga osjecao u tragovima. Upravo to volim.

Kome biste ga preporučili, kakvoj ženi?
Preporuka svim zenama koje su njezne, tihe ali itekako prisutne i veoma zenstvene. Zenama koje su svjesne sebe i svoga seksipila. Parfem koji osvaja a ne napada. Predivan i mirisljav, zanosan i zenstven.

Ostali komentari na proizvod
Veoma sam zadovoljna, izgledom, mirisom, velicinom.

baka_duca
  • 23.3.2018 19:25:02
  • Bodova: 7829
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled parfemske bočice)?
S obzirom da je ljubičasta moja omiljena boja, ambalaža parfema me oduševila na prvu. Kutija u diskretnoj i nježnoj nijansi ljubičaste a bočica u divno oblikovanoj bočici, odaju dojam elegancije i ženstvenosti.

Kako vam se sviđa miris proizvoda? (opišite prvi dojam, nakon razvoja mirisa u srednje i bazne note)
Miris je baš onako po mom ukusu, nije preintenzivan, a istovremeno je dovoljno jak da ga se osjeti tijekom cijele večeri. Kombinacija mirisa šljive, ljubičice i mošusa oduševile su me svojom nježnošću.

Kako opisujete emociju mirisa i koje emocije budi u vama?
Kako su mi dani užurbani i stresni, tako me ovaj parfem uspio malo smiriti svojom senzualnošću, nježnosti i eksplozijom mirisa cvijeća. Nježan je i lepršav, idealan je za dnevne kombinacije ali i za večernje izlaske.

Kako komentirate dugotrajnost mirisa?
Parfem je postojan, i potrebna je vrlo mala količina istog kako bi se osjećala samouvjereno čitav dan.

Kome biste ga preporučili, kakvoj ženi?
Inače sam mišljenja kako svaki parfem odgovara određenom karakteru, ali za ovaj parfem mislim da bi se svidio velikom broju žena. Jednako ga vidim i na snažnim, poslovnim i samouvjerenim ženama, a isto tako i samozatajnim, nježnim, obiteljskim ženama koje nemaju poslovne ambicije.

Ostali komentari na proizvod
Inače sam vrlo izbirljiva što se tiče parfema, i nije me baš lako zadovoljiti mirisom , ali ovaj parfem se uspješno uvrstio među moje favorite. I ono jednako važno, sviđa se i muškoj populaciji.. :)

ivas
  • 23.3.2018 19:48:28
  • Bodova: 48007
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled parfemske bočice)?
Ugodno sam se iznenadila kada mi je stigao paketić...dakle, kutijica još u celofanu, lijepo upakirana, predivne lila boje, zapremnina od 50 ml. Bočica je lijepog dizajna, elegantna i sa staklenim čepićem...sam parfem je u skladu sa bojom kutijice, prozirne lila boje.

Kako vam se sviđa miris proizvoda? (opišite prvi dojam, nakon razvoja mirisa u srednje i bazne note)
Na prvi dojam parfemić me ostavio ravnodušnom, miris mi se učinio poprilično sladunjav, no, nakon desetak minuta razvio se u predivan proljetni miris, lagan i senzualan, po meni izvrstan za neke večernje kombinacije...

Kako opisujete emociju mirisa i koje emocije budi u vama?
Miris budi ženstvenost, senzualnost, osjećala sam se obavijenom cvijećem koje lagano draška nosnice, zbilja je profinjen

Kako komentirate dugotrajnost mirisa?
osobno sam ga osjetila nekoliko sati, ali moj suprug kaže da ga je osjetio još neko duže vrijeme,. Meni je nekoliko sati sasvim dovoljno, budući da ne koristim parfeme svakodnevno nego samo za neke prilike i izlaske

Kome biste ga preporučili, kakvoj ženi?
Preporučila bih ga mlađim ženama i djevojkama, malo smirenijeg karaktera, budući da je miris lepršav i lagan

Ostali komentari na proizvod
Doista sam oduševljena što sam imala priliku isprobati ovaj miris, koristit ću ga cijelo ljeto,

siena10
  • 24.3.2018 13:23:33
  • Bodova: 28965
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupio bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled parfemske bočice)?
Kutija je jednostavna, ali je parfemska bočica vrlo raskošna i lijepa.

Kako vam se sviđa miris proizvoda? (opišite prvi dojam, nakon razvoja mirisa u srednje i bazne note)
Nakon prvog nanošenja nisam očekivala ovako ugodno iznenađenj koje je potom uslijedilo. Sam prvi dojam bio je da se radi o iznenađujiće dobrom mirisu, ali tek kad se miris razvio bila sam itekako ugodno iznenađena njegovom raskošnosti.

Kako opisujete emociju mirisa i koje emocije budi u vama?
to je jedna razigrana svježina koja pri tome nije nametljiva, već naprotiv, elegentna i nenametljiva

Kako komentirate dugotrajnost mirisa?
Kako me miris ugodno iznenadio, zanimala me i digotrajnost mirisa pa sam baš obraćala pažnju na dugotrajnost. Navečer sam još uvije osjetila miris, što znači da je dugotrajan.

Kome biste ga preporučili, kakvoj ženi?
Preporučila bih ga samozatajnoj, nenametljivoj ali vedroj i sigurnoj ženi koja se veseli proljeću.

Ostali komentari na proizvod
Kombinacija mirisa cvijeća, voća, drvenastih tonova i vanilije daje jednu predivnu cjelovitu kompoziciju. Parfem je vrlo nosiv, daje osjećaj svježine i zadovoljstva i sa radošću ću ga koristiti. Preporučujem ga kao svakodnevni ugodni parfem.

brownie157
  • 24.3.2018 19:33:25
  • Bodova: 17112
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled parfemske bočice)?
Parfem se nalazi u kutiji zapakiranoj u celofan. Nijanse ljubičaste boje na kutiji prošarane su bijelim linijama zbog čega kutija djeluje jednostavno, a opet tako luksuzno i obećavajuće. U njoj se nalazi staklena bočica, profinjenog izgleda, u pakiranju od 50 ml. Čep je proziran s rombastim izrezima zbog čega me podsjeća na dijamant (a svi znamo da su oni ženini najbolji prijatelji). Tekućina je nježne ljubičaste boje koja u meni budi osjećaj zadovoljstva.

Kako vam se sviđa miris proizvoda? (opišite prvi dojam, nakon razvoja mirisa u srednje i bazne note)
Miris odiše primamljivim notama cvijeta naranče i sočnog bobičastog voća. Lagan je, nenapadan, ali vrlo zamjetan. Zadovoljna sam mirisom te svježinom istog. Smatram da je idealan za svakodnevno nanošenje, ali i za posebne, svečanije prigode.

Kako opisujete emociju mirisa i koje emocije budi u vama?
Osjećaj je vrlo ugodan, miris budi pozitivne emocije, zadovoljstvo, potiče na strast i ulijeva nadu.

Kako komentirate dugotrajnost mirisa?
Prava je rijetkost imati parfem čiji miris traje više od 24 sata. Prije odlaska na posao, nanijela sam parfem na odjeću. Po dolasku kući, i dalje sam mogla osjetiti miris parfema gotovo jednako kao kada sam ga nanijela (iako je prošlo više od 8 sati). Sutradan sam primijetila da jakna (iako taj dan nisam nanijela parfem na nju) miriše po parfemu. Naravno, miris nije bio intenzivan, ali se mogao osjetiti. Što se samog doziranja tiče, dovoljno je špricnuti dva, tri puta zbog čega jedna bočica parfema može trajati dulje vrijeme.

Kome biste ga preporučili, kakvoj ženi?
Parfem bih preporučila svakoj ženi koja želi i voli biti primijećena.

Ostali komentari na proizvod
Veliko hvala uredništvu žena.hr što su me odabrali za pisanje recenzije za parfem Eve Alluring. Zaista sam oduševljena proizvodom, od ambalaže do samog mirisa. Namjeravam isprobati ostala dva parfema iz kolekcije Eve Discovery u nadi da su jednako dobri kao ovaj. Ipak... ovom ću se uvijek rado vraćati.

ivy1908
  • 24.3.2018 23:02:38
  • Bodova: 7679
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled parfemske bočice)?
Na recenziju sam dobila parfem iz Eve Discovery kolekcije, Eve Alluring. Otvaranjem kutije, odmah na prvu me osvojila profinjena bočica oblika kapi/suze koja savšeno „legne“ u ruku sa parfemom nježno ljubičaste boje koji vas jednostavno privuče da ga morate isprobati.

Kako vam se sviđa miris proizvoda? (opišite prvi dojam, nakon razvoja mirisa u srednje i bazne note)
Nakon prvotnog oduševljenja samom bočicom, došao je red na isprobavanje samog pafrema. Pošto već koristim Avonove parfeme, letvica je bila visoko podignuta i malo je reći da je Eve Alluring zadovoljio moje kriterije. Eve Alluring je zavodljiv, opojan i zaigran miris u kojem se osjete cvjetne note senzualnih đurđica, ljiljana, frezije i irisa. Zavodljivi miris sadrži note ružičaste šljive, a cijela je kompozicija zaokružena blagim dominantnim drvenastim notama sandalovine, jantara i mošusa. Ovaj miris na koži razvija nježne, ali senzualne efekte, nije napadan, ali je vrlo zamjetan i ekspresivan.

Kako opisujete emociju mirisa i koje emocije budi u vama?
Bez nametljivosti Eve Alluring pruža osjećaj topline, elegantnosti, a istodobno svježine i senzualnosti. Cvjetne note procvalog cvijeća asociraju me na proljeće i buđenje nakon zimskog sna, stoga na mene Eve Alluring djeluje kao jutarnji pokretač za razbuđivanje i mirisna energija koja mi daje samopouzdanje i senzualnost u večernjim satima ili izlascima i otvara vrata zavođenju.

Kako komentirate dugotrajnost mirisa?
Dugotrajnost parfema je sasvim odlična, obzirom na relativno solidnu cijenu pafrema pozitivno sam iznenađena njegovom trajnošću. Na dan testiranja miris parfema (2 šprica) je bio postojan tokom cijelog radnog vremena, a za večernji izlazak ponovno sam trebala aplicirati parfem jer se gotovo ništa više nije osjetilo od jutarnjeg nanošenja.

Kome biste ga preporučili, kakvoj ženi?
Eve Alluring preporučila bih ženama svih dobnih skupina. Miris je nenametljiv, ugodan, praktičan te nosiv za svakodnevne kombinacije ili pak za posebnije prigode. Zbog svojih zavodljivih i senzualnih noti prigodan je i za večernje izlaske.

Ostali komentari na proizvod
Eve Alluring je u potpunosti udovoljio mojim očekivanjima. U svakom slučaju, ako ste u potrazi za nenametljivim, povoljnim, ali elegantnim, posebnim i solidnim parfemom za ovo proljeće, Eve Alluring je odličan izbor.

kenkica
  • 25.3.2018 16:04:10
  • Bodova: 9291
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled parfemske bočice)?
Izgled mi je predivan. Izgleda poput skupljih parfema.

Kako vam se sviđa miris proizvoda? (opišite prvi dojam, nakon razvoja mirisa u srednje i bazne note)
Miris je na početku vrlo intenzivan, a ne prejak. Također, osjeća se skoro tijekom cijelog dana.

Kako opisujete emociju mirisa i koje emocije budi u vama?
Meni budi baš proljetne emocije koje mi nedostaju s obzirom na hladnoću. Tako da je parfem super za ovo doba godine.

Kako komentirate dugotrajnost mirisa?
Postojan.

Kome biste ga preporučili, kakvoj ženi?
Ženi koja se voli istaknuti.

Ostali komentari na proizvod
Odličan proizvod. Pristupačna cijena, super kvaliteta.

stellar
  • 25.3.2018 17:25:41
  • Bodova: 7097
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled parfemske bočice)?
Prvi dojam bio je odličan, ambalaža je lijepa i elegantna, jednako kao i bočica, koja lijepo stane u ruku tako da je i nanošenje parfema jednostavno.

Kako vam se sviđa miris proizvoda? (opišite prvi dojam, nakon razvoja mirisa u srednje i bazne note)
Prvi dojam je odličan. Riječ je o parfemu koji ima i tople i svježe mirisne note, inače kombinacija koju jako volim.

Kako opisujete emociju mirisa i koje emocije budi u vama?
Uz parfem su se javile emocije ugode, opuštenosti i radosti.

Kako komentirate dugotrajnost mirisa?
Miris se lijepo osjeti kroz duže vremensko razdoblje, nije prenapadan, ali je postojan.

Kome biste ga preporučili, kakvoj ženi?
Preporučila bih ga ženama koje vole jednostavnu profinjenost, koje vole ostaviti snažan dojam svojom prirodnošću i nadasve cijene otvorenost i iskrenost.

Ostali komentari na proizvod
Parfem me oduševio na svaki način i mislim da ću ga nastaviti kupovati.
 
yasmine
  • 25.3.2018 20:19:13
  • Bodova: 8907
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled parfemske bočice)?
Eve Alluring, Elegantna bočica, nježne svijetlo ljubičaste boje. Prvi dojam je očaravajući.

Kako vam se sviđa miris proizvoda? (opišite prvi dojam, nakon razvoja mirisa u srednje i bazne note)
Osjeti se esencija prekrasnog cvijeća đurđica i frezija, aztim notr mošusa i snadalovine koje zaokružuju cijelu kompoziciju.

Kako opisujete emociju mirisa i koje emocije budi u vama?
Miris je ženstven, snzualan, nije napadan, ali je svakako zamjetan, Preporučujem ga za proljetne večeri .

Kako komentirate dugotrajnost mirisa?
Dugotrajan miris koji ostaje na koži, a za poseban doživljaj malo ga poprskati po kosi i odjeći kako bi se zadržao tijekom cijelog dana,

Kome biste ga preporučili, kakvoj ženi?
Preporučila bih ga ženi koja zna što želi, strastvenoj i onoj koja se ne libi pokazati svoju ženstvenost.

Ostali komentari na proizvod
Odlično se nadopunjuje na ostale EVE proizvode, tako da se veselim novitetima.

chelsea
  • 25.3.2018 23:33:29
  • Bodova: 15266
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled parfemske bočice)?
Parfem mi je svidio na prvu , bočica od 50 ml parfema je jednostavna a opet elegantna i ženstvena, volim ljubičastu boju i odlično mi se uklapa cijela ambalaža i izgled bočice sa mirisom. Bočice Avonovih parfema su uvijek minimalističke, više pažnje pridaju kvaliteti samog mirisa nego izgledu ambalaže...

Kako vam se sviđa miris proizvoda? (opišite prvi dojam, nakon razvoja mirisa u srednje i bazne note)
Parfem bi opisala kao orijentalno – drvenasti, senzualnog mirisa, ima u sebi dozu seksipilnosti ali je istovremeno i dosta lagan i nježan, nije nametljiv. Rekla bi da je idealan za večernje prilike iako meni odgovara i tokom dana pogotovo u ovim proljetnim danima. U gornjim notama osjećam kombinaciju cvijeća : đurđice, nerolija i irisa koji su zaokruženi sočnim notama ljubičaste šljive, a na kraju se osjete bazne note meni omiljenog mosuša i sandalovine. Kako mu intenzitet slabi tokom dana, na kraju se osjete samo bazne note u kojima prevladava mošuš i zato me posebno osvojio....

Kako opisujete emociju mirisa i koje emocije budi u vama?
Kad stavim ovaj parfem, osjećam se mistično i zavodljivo. Par njegovoh kapljica mi popravi i najgori dan, koliko god bila bezvoljna, ovaj miris u meni probudi energiju i žar...

Kako komentirate dugotrajnost mirisa?
Zadovoljna sam s postojanošću parfema, par puta našpricam ujutro i osjetim ga tokom cijelog radnog dana, iako je lagan miris koji ne ostavlja oblak parfema iza sebe, zadržava se dugo na koži i kosi, pa čak i odjeći...

Kome biste ga preporučili, kakvoj ženi?
Preporučila bi ga samouvjerenim ženama koje znaju šta žele i koje uvijek nalaze način kako da to i dobiju, uspješnim ženama koje vjeruju u sebe, koje se žele osjećati privlačno, zanosno i zavodljivo...

Ostali komentari na proizvod
Inače volim jake i intenzivne mirise koji ostavljaju oblak parfema iza sebe, ali Avon Alluring me osvojio na prvu. Lagan i nježan a opet senzualan i zavodljiv, prikladan za sve prilike, postojan cijeli dan - definitivno ide u kolekciju mojih najdražih parfema...

leja_a
  • 26.3.2018 9:46:34
  • Bodova: 16449
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled parfemske bočice)?
Veoma sam se obradovala dizajnu bočice Avon Eve Alluring. Inače često koristim Avon parfeme, pri čemu su mi u zadnje vrijeme bočice tih parfema veoma lijepe i na inovativan način dizajnirane. Bočica Eve Alluring mi je veoma jednostavna u odnosu na druge aktualne parfeme i moram priznati da mi se to poprilično svidjelo, budući me podsjeća na bočice iz nekih starijih vremena. Bočica mi je senzualnog dizajna i oblika, zaobljena koja se širi prema dnu, a na dnu bočice ukrašena je izrezanim motivima, koji su prisutni i na čepu bočice. Pozdravljam ovakav dizajn i stvarno neki put – manje je više. Sama ambalaža parfema je uobičajena, kutijica svijetlo ljubičaste boje sa motivima rezova dijamanata, prati temu parfema i odrađuje svoju funkciju zaštite bočice.

Kako vam se sviđa miris proizvoda? (opišite prvi dojam, nakon razvoja mirisa u srednje i bazne note)
Oduvijek sam veliki pobornik parfema sa izraženim cvjetnim notama, kojima Eve Alluring zaista obiluje. Najizraženije note su mi đurđica i iris, dok neroli i frezija u nešto manjem osjetu. Osim cvjetnih nota Eve Alluring oplemenjen je i mirisima mošusa kojeg se može osjetiti odmah nakon nanošenja, a nakon nekog vremena što se parfem razvije u dodiru s kožom mogu se osjetiti mirisi sandalovine i jantara. Po mom osobnom mišljenju Eve Alluring je savršen spoj navedenih sastojaka, koji u cjelini rezultira posebnim i ekspresivnim doživljajem senzualnosti.

Kako opisujete emociju mirisa i koje emocije budi u vama?
Kad sam bočicu prvi put primila u ruke i vidjela nježnu svijetlo ljubičastu boju parfema, odmah me asociralo na nježnost i toplinu. Prvim nanošenjem, ali i svakim drugim nakon njega, uvjerila sam se kako miris prati prvi dojam parfema. Eve Alluring u meni je pobudio osjećaje senzualnosti i nježnosti, usudila bih se reći i seksipilnosti. Za takvim parfemima obično posežem kad su večernje prilike u igri, ali neki put ovakve emocije u meni prevladaju i u drugim dijelovima dana.

Kako komentirate dugotrajnost mirisa?
Za većinu Avonovih parfema koje sam do sada imala priliku koristiti (a koristila sam ih mnogo) zaista se odlikuju kvalitetom po mnogim aspektima, ali dugotrajnošću mirisa pogotovo. Avon Eve Alluring također nije iznimka. Nanosila sam parfem na područje vrata i na kosu, i nakon višesatnih aktivnosti parfem se i dalje osjetio.

Kome biste ga preporučili, kakvoj ženi?
Avon Eve Alluring preporučila bih gotovo svakoj ženi. Vjerujem da se svaka žena u jednom trenutku dana osjeti nježnom i senzualnom, bez obzira na zanimanje, dob ili karakter. Svojom jednostavnošću Eve Alluring svakoj bi se ženi mogao uvući pod kožu, nakon čega bi svačija posebnost i senzualnost došla do izražaja.

Ostali komentari na proizvod
U potpunosti sam oduševljena Avonovim mirisom Eve Alluring. Ispunio je sva moja očekivanja, i više od toga. Jedinstven i poseban parfem, koji nijednu ženu (a ni muškarca) ne može ostaviti ravnodušnom.

vanessa5
  • 18.3.2018 18:18:12
  • Bodova: 6372
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled parfemske bočice)?
Prvi dojam je bio odličan. Elegantna i profinjena staklena bočica od 50 ml koja dolazi u zlatno bijeloj kutiji zapakiranoj u celofan te s zaštitnim kartonom unutar kutije. Bočica je također jako kvalitetna te čep savršeno sjeda na mjesto. Raspršivač je metaliziran te zlatne boje što pridonosi eleganciji te se bočica svojim elegantnim izgledom odlično uklapa u bilo koji prostor.

Kako vam se sviđa miris proizvoda? (opišite prvi dojam, nakon razvoja mirisa u srednje i bazne note)
Prvi dojam je topao slatki miris vanilije koji vrlo brzo prelazi u svježi miris cvijeća i voća. Jako ugodan i nježan miris te savršeno stapanje cvijeća, voća, vanilije i hrastovine, kombinacija svježine s blagom dozom slatkoće, jednostavno predivan.

Kako opisujete emociju mirisa i koje emocije budi u vama?
Emocija mirisa je kombinacija razigranosti i elegancije te u meni budi odlučnost, senzualnost, samopouzdanje. Jednostavno odličan osjećaj.

Kako komentirate dugotrajnost mirisa?
Miris je dugotrajan i postojan, miriše i nakon više sati na koži, ugodno i umjereno, baš onoliko koliko treba. Nije potrebno mnogo parfema nanijeti da bi bio postojan.

Kome biste ga preporučili, kakvoj ženi?
Preporučila bi ga ženi koja je samopouzdana, senzualna, razigrana. Svakoj ženi koja želi ugodan, svjež, zavodljiv, jednostavno savršen miris. Ženi koja želi miris koji može koristiti svakodnevno i za večernje izlaske te koja voli mirisne kombinacije svježine s blagom dozom slatkoće.

Ostali komentari na proizvod
Meni je ovaj miris jednostavno savršen. Lijepa i elegantna bočica, miris svježine voća i cvijeća s blagom slatkoćom vanilije, ne zahtjeva mnogo nanošenja da bi bio dugotrajan, idealan za sve prilike, od svakodnevnih do posebnih. Definitivno ga namjeravam nastaviti koristiti.