Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Avon Anew serum za lice s vitaminom C

Recenzija proizvoda Avon Anew serum za lice s vitaminom C

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,75


20 recenzija ukupno
19 testerica preporučuje proizvod
19 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
-itka-
  • 13.5.2019 14:10:23
  • Bodova: 44875
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled seruma)?
Ambalaža mi se odmah svidjela, izgleda sofisticirano. Narančaste je boje, bez suvišnih detalja, samo esencijalno i to mi se sviđa. Narančasta boja povezana je sa radošću, sunčanošću i toplotom, pa daje osjećaj ugode i takav osjećaj ostavlja ambalaža, očekujete puno i inovativno, znatiželjni ste i nestrpljivi otvoriti te početi koristiti serum. Veselje donosi ta ambalaža, baš veselje, kao sunce moje malo. A podsjeća bojom na sočnu naranču, odnosno 30 sočnih naranči, koje pršte energijom i zdravljem. Nekako, asocira me na zdravlje.
Sadržaj se nalazi u elegantnoj staklenoj bočici, također narančastoj, s toliko praktičnom pumpicom radi lakšeg rukovanja. Samo jednim jedinim potiskom pumpice, izađe taman seruma za korištenje na dnevnoj bazi. Ne više, ne manje, već taman. Savršeno, ekonomično i praktično!

Što kažete na teksturu, miris, upijanje, nanošenje seruma?
Serum je prozirne, blago viskozne teksture, osjećaj je kako klizi po koži, lagan, niti gust niti rijedak, a upija se u par sekundica, doslovce, te ostavlja kožu zaglađenom, baršunastom i podatnom. Vrlo mekom, vrlo! <3
Na izgled, kada stavim na prst, izgleda kao da će iscuriti niz isti, međutim toliko se brzo upije i toliko duboko serum prodire u kožu, ista ostaje meka, predivna.
Miris je predivan, nije mi nimalo jak, odnosno točna jačina da me osvježi. Čisto osvježenje kada udahnem miris, friško miriši, sočno, zaziva mi želju za tropskim voćem, pomislila sam na voćnu salatu odmah i poželjela istu. Zadržava se na koži tek u količini ugode, kao blagi proljetni parfem. Miris mi toliko paše, a osjećam se osviježeno, kao netom kad izađem iz tuša.
Nanosi se doista vrlo jednostavno, kako spomenula prethodno, jer se vrlo brzo upija, ne curi ništa, i doista potrebno vrlo malo, a čini čuda. Sve u par sekundi; potisaj, nanošenje, upijanje i voila, šljašti!

Jeste li primijetili promijenu kože licai što točno (sjaj, hidratacija, glatkoća)?
Stvarno se osjeti tih 30 naranči, obzirom da naše tijelo samo ne proizvodi vitamine, osjeti se doprinos seruma istom, odnosno dnevna doza antioksidanata. Lice je poboljšane teksture, boje, boja lica je ljepša, zdravija, nisam siva, a koža blista, sjaji. Nakon samo par aplikacija seruma lice je osvježeno, ima prirodan sjaj, izgleda zdravo. Lice je zategnutije, kao nakon vitaminske injekcije, sjaj i zdravlje kože vidljivo je. Koncentracija stabilnog vitamina C u serumu je 10%, dovoljno da su vidljivi rezultati, a ujedno dovoljno nježna da ne izazove iritaciju kože.

Kome biste preporučili ovaj serum?
Sve i jednoj ženi, ženama svih dobnih skupina, jer dala sam i majćici, jednako vidim poboljšanu boju i doista taj „glow“. Ima efekta, to je definitivno jasno. Serum vidim nije ograničen na jednu dobnu skupinu žena, znači kada god se krene koristiti isti, čini pomak, vidi se razlika.

Ostali komentari na proizvod
Ne koristim dugo, međutim primjećujem elastičnost lica, a imam 40 godina i ista već duže nedostaje, tako da me to oduševilo. Lice mi više ne izgleda umorno niti sivo, ima boje, izgleda mlađe, zdravije, ljepše, čvršće. Instantno osvježenje lica. Jako sam zadovoljna, prezadovoljna! Sviđa mi se boćica, pogotovo jer je narančaste boje, a nije obična staklena, prozirna, jer onda vitamin C oksidira na svjetlosti, gubi svoju moć. Iznimno sam zadovoljna, izvan svih mojih očekivanja. Preporučila bih svakom.
tgasparic96
  • 13.5.2019 14:19:09
  • Bodova: 24051
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled seruma)?
Bočica je manja nego li sam očekivala ali je zato vrhunskog dizajna i boje. Pumpica izgleda kao da se lako pritisne za upotrebu.

Što kažete na teksturu, miris, upijanje, nanošenje seruma?
Tekstura je tekuća i prozirna. Brzo se upija i nanosi se lagano. Miris je osvježavajuć i energizirajuć.

Jeste li primijetili promijenu kože licai što točno (sjaj, hidratacija, glatkoća)?
Primijetila sam da mi se lice isti tren više sjaji, a naknadno i osjećaj hidratacije, te lagano zatezanje.

Kome biste preporučili ovaj serum?
Ovaj serum preporučila bih svakome tko želi osjećaj brzog osvježenja i ugode na svojoj koži, a posebno u trenutcima stresa, napora ili umora.

Ostali komentari na proizvod
Proizvod je praktičan jer stane u torbicu ili neseser, a boja dispenzora i osjećaj kod upotrebe proizvoda nadopunjuju osjećaj svježine nakon umivanja.

natkica
  • 15.5.2019 7:46:14
  • Bodova: 6499
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled seruma)?
Prvi dojam koji sam dobila kada sam uzela serum u ruke je bio ugodan, kutijica kao i svaka druga, Bočica seruma je zgodno dizajnirana, ugodna je u ruci, lako je se koristi, nije potreban veliki pritisak da se sadržaj istisne na prste kako bi se mogao koristiti. Lako je regulirati pritisak istiskivanja količine seruma.

Što kažete na teksturu, miris, upijanje, nanošenje seruma?
Na sam prvi dodir serum me je oduševio, tekstura mu je relativno tekuća, nije kao klasična ulja gusta ali nije ni rijetka, upravo umjerena, lako se nanosi, brzo se upija i ne ostavlja masne tragove na licu, nakon seruma nanosim svoju hidratantnu kremu koju inače koristim. Kada stavljam kremu na serum točno se osjeća vlažnost, kao da nanosite kremu na mokru kožu, ali se svejedno krema isto tako brzo upija, osjećaj na koži je fantastičan, točno se osjeti kako se koža lica vlaži. Miris me je jednostavno oduševio, miriše fantastično.

Jeste li primijetili promijenu kože licai što točno (sjaj, hidratacija, glatkoća)?
Promjene na licu su vrlo brzo vidljive, budući da sam na mjestima imala dosta suhu kožu, koja je bila i dosta crvena, nakon nekoliko dana crvenilo se povuklo, koža je puno mekša, glatka, zategnutija, ne ispegla bore ako ih imate ali su dosta manje vidljive. Kao što sam rekla i prije kada stavljam hidratantnu kremu na lice osjećaj je vlažnosti, točno se osjeća kao da koža u sebe upija vlažnost.

Kome biste preporučili ovaj serum?
Serum bih preporučila svakome, svima onima koji imaju na mjestima suhu kožu, jer ju definitivno hidratizira, dok na mjestima na kojima imate masnu kožu ne masti, osjećaj na koži je ugodan, imate osjećaj kao da vam koža diše, nema težine. Preporučila bih ga i mladim curama ( tinejđericama) koje imaju još uvijek glatko i zategnuto lice da im takvo i ostane. A preporučila bih ga i onim starijima kojima su se već počele pojavljivati borice, jer ih lagano zaglađuje, manje su vidljive.

Ostali komentari na proizvod
Serum me je oduševio i sigurno ću ga ponovno kupiti, s obzirom da sam već ušla u četrdesetu i imam nekoliko bora, da mi je koža dosta izgubila elasticiteta, u nekoliko dana korištenja seruma koža lica mi se stvarno promijenila na bolje, vjerujem da će s dužim korištenjem biti još više rezultata.

olea
  • 15.5.2019 12:31:56
  • Bodova: 8436
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled seruma)?
Moj dojam koji sam stekla dok sam otvarala kutijicu je da su se potrudili osmisliti lijepu ambalažu. U kutijici se nalazi narančasta bočica sa zlatnom pumpicom. Baš izgleda profinjeno.

Što kažete na teksturu, miris, upijanje, nanošenje seruma?
Tekstura proizvoda je između gela i ulja. Serum je proziran. Jako se lako nanosi jer bočica ima pumpicu. Upije se skroz kroz nekoliko minuta. Očekivala sam miris limuna s obzirom da je naglasak na vitaminu C, ali ne miriše na limun. Miris je lagan i meni osobno se sviđa.

Jeste li primijetili promijenu kože licai što točno (sjaj, hidratacija, glatkoća)?
Od promjena na koži prvo sam primjetila da je koža hidratizirana I to već nakon prvog nanošenja. Nakon nekoliko dana korištenja primjetila sam da mi je lice glađe i ten ujednačeniji.

Kome biste preporučili ovaj serum?
Ovaj serum bi preporučila svim dobnim skupinama a posebno onima koji svakodnevno nanose šminku.

Ostali komentari na proizvod
Proizvod mi se sviđa. Malo sam istražila koliko košta i saznala da proizvod košta 99,99kn u Avonovom katalogu. Moram reći da je ta cijena skroz u redu i da ću ga vjerojatno kupiti kada potrošim ovu bočicu.

zoemor
  • 16.5.2019 12:06:54
  • Bodova: 7622
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled seruma)?
Moj prvi dojam je bio oduševljenje bočicom elegantnog izgleda. Serum dolazi u maloj staklenoj bočici od 30 ml. Bočica ima pumpicu i izrađena je od obojenog stakla, koje spriječava oksidaciju seruma, kako bi sastojci ostali djelotvorni od prvog do posljednjeg korištenja. Jako mi se dopada što bočica ima pumpicu, koja olakšava doziranje proizvoda. Za jedno nanošenje je dovoljna količina koju dobijete jednim do dva stiska pumpice.

Što kažete na teksturu, miris, upijanje, nanošenje seruma?
Serum je proziran, blago ljepljive teksture, ali se jako brzo upija i vrlo je lagan i ugodan na licu. Ne ostavlja nikakve tragove niti masnoće nakon nanošenja. Miris seruma je fantastičan, miris naranče, ali umjeren, ugodan i svjež.

Jeste li primijetili promijenu kože licai što točno (sjaj, hidratacija, glatkoća)?
Serum sam koristila svakodnevno prilikom jutarnje njege. Nakon nanošenja seruma koža je glatka, meka i nježna na dodir. Također sam primjetila da mi koža lica izgleda blistavije i svježije. Inače imam problem s crvenilom kože lica, no zahvaljujući ovom serumu koža mi je dobila sjaj i izgleda obnovljeno i svježije.

Kome biste preporučili ovaj serum?
Ovaj serum bih preporučila svima koji su još uvijek u potrazi za savršenim proizvodom, koji će im omogućiti glatku, zdravu i blistavu kožu, kakvu svi priželjkujemo.

Ostali komentari na proizvod
Definitivno i dalje nastavljam koristiti ovaj serum, jer mi odlično hidratizira kožu lica i omogućuje zdrav sjaj kože.

gjantonia
  • 17.5.2019 10:27:36
  • Bodova: 11742
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled seruma)?
Ambalaža seruma mi je originalna, posebna, osvježavajuće narančaste boje.

Što kažete na teksturu, miris, upijanje, nanošenje seruma?
Tekstura seruma je zadovoljavajuća, miris svjež, upijanje izvrsno, nanošenje seruma olako-pomoću pumpice. Imam mješovitu kožu lica, i stavljajući serum ujutro, moja koža je osvježena, pomalo zategnuta. Navečer stavljam serum i dodam njegu za hidrataciju. I tada je moja njega kompletna.

Jeste li primijetili promijenu kože licai što točno (sjaj, hidratacija, glatkoća)?
Veći stupanj hidratacije, je prisutan na mojoj koži.

Kome biste preporučili ovaj serum?
Svakom, tko želi osvježavajuć izgled za početak dana i njegu za noć.

Ostali komentari na proizvod
Serum je izvrstan proizvod, s njim je moja koža svježa, miris zadovdljiv, pomalo nezamjetan. Isto tako primjećujem zategn utost kože lica i vrata.

dorryy00
  • 17.5.2019 11:07:34
  • Bodova: 25721
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled seruma)?
Iznenadila me, ugodno, kvaliteta ambalaže seruma i njena osvježavajuća nježna narančasta boja

Što kažete na teksturu, miris, upijanje, nanošenje seruma?
Miris je zaista ugodan, i blag, serum se sa lakoćom nanosi i razmazuje, i upijanje je zaista brzo

Jeste li primijetili promijenu kože licai što točno (sjaj, hidratacija, glatkoća)?
Da, primjetila sam sjaj na licu, glatkoću i l ostavlja dojam zaista svježeg lica nakon nanošenja seruma, nema osjećaja zatezanja, već ostavlja osjećaj hidratacije

Kome biste preporučili ovaj serum?
Preporučila bih ga svakako ženama bez obzira na dobnu skupinu, kojima je potrebna jutarnja svježina na licu, ili večernje hranjenje lica. Ja imam suhu kožu lica , i serum mi zaista paše, nisam primjetila crvenilo niti zatezanje lica.

Ostali komentari na proizvod
Proizvod je zaista kvalitetan i pruža svježinu licu, te je jako dobra podloga za hidratantnu kremu nakon njega.

ana1807
  • 17.5.2019 12:22:46
  • Bodova: 13874
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled seruma)?
Ambalaža i izgled seruma su mi se svidjeli na prvu. Izgledaju prestižno i daju dojam visoke kvalitete. Da sam vidjela ovaj proizvod u trgovini, zasigurno bih ga odmah kupila.

Što kažete na teksturu, miris, upijanje, nanošenje seruma?
Od svega, miris mi se najviše svidio. Serum ima intenzivam miris naranče, koji meni izuzetno odgovara - uživam u svakom nanošenju, jer mi daje osjećaj ugode i sreće. Tekstura bi mogla biti mrvicu kompaktnija, radi lakšeg nanošenja. Napomenula bih da je samo jedna pumpica dovoljna za cijelo područje lica i vrata. Upija se vrlo brzo, ako se ne pretjera s količinom. U uputama piše da se nakon seruma stavlja hidratantna krema, međutim ja sam to često preskakala, jer mi je serum dovoljno nahranio kožu.

Jeste li primijetili promijenu kože licai što točno (sjaj, hidratacija, glatkoća)?
Iako nisam imala nikakva velika očekivanja, ovaj serum me naprosto oduševio. Uvijek sam skeptična pri isprobavanju novih proizvoda, iz razloga što imam problematično lice sklono aknama, te mi nažalost ne odgovaraju svi proizvodi. Isprobala sam već nekoliko seruma i uvijek bi nastajale nove akne. To nije bio slučaj s ovim serumom. Otkako ga koristim, moje lice izgleda njegovano, svježe i bez akna. Čak i ako se pojavi koja, ona se isuši i vrlo brzo nestaje. Nakon nanošenja koža je hidratizirana i glatka na dodir.

Kome biste preporučili ovaj serum?
Preporučila bih ovaj serum svima koji kao i ja imaju problematično lice sklono aknama. Često nam se preporučuju proizvodi za masnu kožu koji dodatno isušuju naše lice. Ovaj serum će Vam dati potrebnu hidrataciju, smanjiti će upalne procese na koži, a pritom Vaša koža neće izgledati masno.

Ostali komentari na proizvod
Zaista bih preporučila svima da probaju ovaj proizvod, jer ima sve kvalitete koje bi serum trebao imati. Vaša koža će Vam biti zahvalna.

stiponja79
  • 19.5.2019 10:48:40
  • Bodova: 59900
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled seruma)?
Kao i kod svakog proizvoda prvo sam primijetila ambalažu. Kutija i bočica samog seruma su narančaste boje koja dodatno asocira na vitamin C. Bočica seruma me zaista iznenadila, izgleda vrlo luksuzno, napravljena je od čvrstog materijala s odličnom pumpicom koja bez problema dozira željenu količinu proizvoda. Jako mi se sviđa ideja o izboru naranđaste boje za cijelu ambalažu seruma.

Što kažete na teksturu, miris, upijanje, nanošenje seruma?
Serum je izuzetno lagano teksture. Dva pritiska na pumpicu osiguravaju dovoljnu količinu proizvoda za cijelo lice. Osjećaj tijekom nanošenja seruma na lice je izuzetno ugodan. Serum je toliko lagan i fantastično se razmazuje po licu. Upijanje proizvoda je momentalno, tako da je koža odmah nakon nanošenja seruma spremna za daljnju njegu. Miris je izuzetno ugodan, nimalo napadan. Ono što me iznenadilo prilikom prvog korištenja seruma su sitne male reflektirajuće čestice koje pojačavaju dojam zdravog i blistavog tena.

Jeste li primijetili promijenu kože licai što točno (sjaj, hidratacija, glatkoća)?
Već nakon prvog nanošenja seruma primjetna je hidratacija i glatkoća lica. Kao da se radi o nekom primeru za lice. Serum se brzo upija i odmah se primijeti koliko nahrani kožu lica, suhi dijelovi nisu vidljivi. Sjajne male čestice u serumu daju divan sjaj licu, nimalo napadan, već se stekne dojam zdravog tena. Nakon samo dvotjednog korištenja seruma, promjene na licu su itekako vidljive! Koža izgleda nahranjeno, tragovi sivila i umora na licu su bitno smanjeni. Ono što mi je izuzetno bitno, korištenje seruma mi nije izazvalo nikakve negativne i neželjene posljedice. Nije mi začepio pore i izazvao prištiće.

Kome biste preporučili ovaj serum?
Smatram da je ovo idealan serum za sve žene koje su prošle tridesetu, a kojima je vidljiv umor na koži i potrebna im je dodatna njega u obliku vitamina C. Ambalaža je predivna. Ovaj serum se itekako može mjeriti s istim proizvodima drugih poznatijih brandova! Odnos cijene i kvalitete samog proizvoda je odličan. Svaka žena koja traži dobar serum s vitaminom C, neka proba ovaj i vjerujem da će biti zadovoljna nakon što ubrzo primijeti odlične rezutate na koži lica.

Ostali komentari na proizvod
Još jednom bih pohvalila ambalažu proizvoda i učinak seruma na koži. Time prvenstveno mislim na nahranjenost i zdrav izgled kože koja se postiže nakon korištenja seruma. S obzirom da je svega dva pritiska na pumpicu dovoljna količina proizvoda za cijelo lice, ovo je bočica koja će mi potrajati minimalno dva mjeseca, a nakon toga planiram kupiti ovaj serum i redovno ga dalje koristiti.

kleopatra7
  • 19.5.2019 11:02:16
  • Bodova: 51184
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled seruma)?
Moj prvi dojam bilo je veselje jer sam dobila serum. Naime, sama si još nisam kupovala serum za lice. Bila sam oduševljena ambalažom i izgledom seruma. Naime, serum je pakiran u narančasto-zlatnu kutiju na kojoj bijelim slovima piše naziv seruma. Bočica seruma je također narančasta. Pritisne se pumpica i izlazi serum.

Što kažete na teksturu, miris, upijanje, nanošenje seruma?
Nakon što se pritisne pumpica, izlazi serum koji sam nanosila prstima na lice. Brzo se upija. Miris je ugodan, osvježavajući. Osjeti se još neko vrijeme dok se serum ne osuši na licu. Brzo se upija.

Jeste li primijetili promijenu kože licai što točno (sjaj, hidratacija, glatkoća)?
Ovaj serum dao je mojoj koži svjež, blistav i obnovljen izgled. Primijetila sam promjene na koži. Sjaji se i glatka je. Kako je moja koža problematična, uz korištenje ovog seruma vidljive su promjene. Također, koža lica je glatka.

Kome biste preporučili ovaj serum?
Ovaj serum bih preporučila svima koji imaju beživotnu kožu, problematičnu kožu i koji žele i dalje imati mladenački blistavu kožu. Ženama svih dobnih skupina.

Ostali komentari na proizvod
Znači ovaj serum se koristi nakon čišćenja lica ujutro ili navečer, prije nanošenja kreme na lice. Ja sam serum koristila samo navečer dakle jednom dnevno. Tako mi najbolje odgovara u mojoj dnevnoj rutini.

kovrcavica
  • 19.5.2019 19:51:30
  • Bodova: 5894
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled seruma)?
Ambalaža i izgled seruma su me oduševili. Pogotovo što je ono "pravo" veliko pakovanje. Sam dizajn bočice je jednostavan i lagan za korištenje, sa jednostavnom pumpicon što je veliki plus.

Što kažete na teksturu, miris, upijanje, nanošenje seruma?
Tekstura je lagana i ono što je super nije premasna, pri razmazivanju seruma dobivam lagani baršunasti osjećaj na koži što me je ugodno, a ujedno i pozitivno iznenadilo. Sam serum pruža ugodni citrusasti miris.
Za nanošenje na cijelo lice dovoljna je jedna pumpica što znači da će stvarno trebati vremena da ga se potroši. Odkad sam ga dobila, nanosila sam ga i ujutro i navečer, a ostalo mi je sigurno pola bočice ako ne i više. Isto tako serum se jako brzo upija što nisam očekivala s obzirom na teksturu, ali i tu me oduševio.

Jeste li primijetili promijenu kože licai što točno (sjaj, hidratacija, glatkoća)?
Definitivno nakon svakog korištenja vidljivo je da serum pruža zdravi i prirodni sjaj koži. Nisam osjetila neku hidrataciju, ali ostavlja kožu baršunastom na dodir.

Kome biste preporučili ovaj serum?
Serum bi preporučila stvarno svima, pogotovo onima koji žele na koži vidjeti taj prirodni i lijepi glow.

Ostali komentari na proizvod
Proizvod je također isprobala mama koja se veoma oduševila i stvarno ga cijelo vrijeme hvali. Uz sve to ima jako osjetljivu kožu i dosta proizvoda joj "nagriza" kožu i pruža osjećaj peckanja što s ovim serumom nije slučaj tako da još jedan veliki plus.

fiamma
  • 19.5.2019 20:10:16
  • Bodova: 13295
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled seruma)?
Prvi dojem o proizvodu je izuzetno pozitivan. Pakovanje je atraktivno i po narančastoj boji odmah se može pretpostaviti da se radi o serumu s vitaminom C. Sama bočica praktične je veličine, lijepo sjeda u dlan te ima pumpicu s kojom se serum jednostavno istiskuje za nanošenje na lice.

Što kažete na teksturu, miris, upijanje, nanošenje seruma?
Serum je proziran, nije pretekuć, već je idealne teksture za nanošenje na lice. Jedno istiskivanje seruma iz bočice sasvim je dovoljno za dnevnu rutinu, više od toga mislim da bi bila prevelika količina da bi ga lice upilo. Serum se nježno umasira u lice te se dosta brzo upija. Miris je ugodan i svjež, ali ne prenapadan.

Jeste li primijetili promijenu kože licai što točno (sjaj, hidratacija, glatkoća)?
Kako recenzije kažu da su pravi rezultati vidljivi nakon otprilike dva tjedna, a ja sam serum dobila prije 9 dana, dat ću svoje mišljenje na temelju dosad primjećenoga. Nakon kratkog vremena korištenja seruma, primjetila sam kako koža lica uistinu izgleda svježije i kao da ima nekakav zdraviji sjaj koji joj je prije nedostajao. Prije korištenja seruma znala sam vidjeti ljuskanje kože na području iznad nosa, no sada ga više nema. Vjerujem da će rezultati daljnjim korištenjem biti sve vidljiviji i da će koža izgledati sve ljepše.

Kome biste preporučili ovaj serum?
Vjerujem da je serum prikladan za sve dobne skupine, no svakako bih ga preporučila osobama iznad 30 godina koje traže proizvod kojim bi upotpunile svoju dnevnu rutinu i dodatno nahranile kožu i vratile joj svježinu i sjaj.

Ostali komentari na proizvod
S obzirom na uobičajene cijene seruma, ovaj serum daje idealan omjer cijene, količine i kvalitete. Sigurno ću ga ponovno nabaviti, jer mi se jako svidio.

mima25
  • 20.5.2019 0:34:53
  • Bodova: 21896
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled seruma)?
Narančasta boja ambalaže odražava vitamin C dobiven iz čak 30 naranči. Serum dolazi u staklenoj bočici od 30 mL te je njezin dizajn minimalistički. Pumpica za doziranje je zlatne boje s plastičnim, prozirnim čepom. Doziranje je uz nju vrlo lagano, što serum čini praktičnim za korištenje te ostavlja pozitivan cjelokupan prvi dojam.

Što kažete na teksturu, miris, upijanje, nanošenje seruma?
Tekstura seruma je lagana, prozračna i bezbojna. Doziranje je vrlo precizno jer kad se istisne na prst, serum tamo i ostaje, dok se na licu vrlo lagano razmazuje te za prekrivanje cijelog lica nije potrebno mnogo proizvoda. Serum ima lagan miris naranče koji nije preintenzivan što se najbolje može osjetiti prilikom njegova razmazivanja po licu. Kako bi se serum u potpunosti upio u lice potrebno je nekoliko minuta, nakon kojih se na licu pod prstima može osjetiti mrvicu ljepljiva tekstura koja se može zanemariti u usporedbi s njegovom hranjivom vrijednošću za kožu lica. Nakon što se na serum stave puder i korektor ta ljepljivost se gubi.

Jeste li primijetili promijenu kože licai što točno (sjaj, hidratacija, glatkoća)?
Nakon tjedan dana korištenja primjetila sam da mi koža izgleda svježije, odmornije te joj se vratio i zdravi sjaj. Na koži imam nekoliko mrlja od prištića te sam nakon gore navedenog vremenskog korištenja primjetila da te mrlje više nisu toliko izražene, odnosno vide se manje nego prije.

Kome biste preporučili ovaj serum?
Ovaj serum preporučila bi ženama svih tipova kože i dobnih skupina kojima je potrebna hidratacija kože lica i žele da im ona izgleda odmornije, zdravije i svježije.

Ostali komentari na proizvod
Kad sam počela koristiti serum nisam imala velika očekivanje, međutim nakon prvih tjedan dana korištenja bila sam ugodno iznenađena te ću nastaviti koristiti serum i ubuduće.

kailea
  • 20.5.2019 7:58:39
  • Bodova: 40546
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled seruma)?
Proizvod ostavlja odličan prvi dojam. Ambalaža je prekrasna i pumpica uvelike olakšava korištenje i doziranje proizvoda.

Što kažete na teksturu, miris, upijanje, nanošenje seruma?
Nanošenje seruma je jednostavno upravo zbog pumpice koja dozira a tekstura omogućava lagano razmazivanje. Proizvod i nakon nekog vremena ostaje lagano ljepljiv na koži tako da se ne upije u potpunosti. No to uopće ne smeta ako na njega stavljate dnevnu/noćnu kremu.

Jeste li primijetili promijenu kože licai što točno (sjaj, hidratacija, glatkoća)?
Nakon već par dana korištenja ujutro i prije spavanja primjećujem kako mi je koža sjajnija i svježija, te imam osjećaj i da je zategnutija te nekako zdravija nego prije.

Kome biste preporučili ovaj serum?
Pošto je serum namjenjen svim tipovima kože preporučila bih ga svima koji žele sjajniju, zategnutiju, svježiju i zdraviju kožu.

Ostali komentari na proizvod
Proizvod me je zaista odluševio. Rekla bi da je best buy. Najbolji omjer kvalitete i uloženih novaca.

ana82
  • 20.5.2019 8:06:43
  • Bodova: 49648
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled seruma)?
Proizvod dolazi u elegantnoj bočici sa pumpicom, izrađenoj od luksuznog obojenog stakla. Narandžasto staklo daje vizualni dojam vrlo visokog kvalitetnog seruma, što mi je odmah dalo dodatnu motivaciju za svakodnevno korištenje i očekivanje pozitivnog djelovanja proiz-voda.

Što kažete na teksturu, miris, upijanje, nanošenje seruma?
Proizvod je prozirne, blago viskozne teksture, koja klizi po koži, i u vrlo kratkom vremenu se upija ne ostavljajući nikakav masni film, niti trag, pa niti osjećaj ljepljivosti, već ostaje baršunasti trag, tako da se poslije odmah može nanijeti i uobičajena krema, ili može služiti kao podloga za make up, što sam ja i činila. Miris me zaista očarao jer podsjeća na narandžastu, koja sama po sebi je sinonim za vi-tamin C.

Jeste li primijetili promijenu kože licai što točno (sjaj, hidratacija, glatkoća)?
Svaki serum (a prije sam koristila od drugog proizvođača), pa tako i ovaj sa vitaminom C, ispunio je moja očekivanja jer serum daje baršunast osjećaj na koži, bez ikakvog traga masnoće ili ljepljivosti. Ono što primijetila posle nekoliko dana aplikacije Avon Anew Vitamin C seruma jeste vidno blistavija koža, koja ima prirodan sjaj „iznutra“. Koža je zaista osvježena i zategnutija.

Kome biste preporučili ovaj serum?
Budući serum ne poznaje dobne granice, i zaista je neizostavan proizvod za svakog tko brine o svojoj koži, isto toplo preporučujem svima, bez obzira na dob, pa čak i na spol.
Naime, upravo koncentracija stabilnog vitamina C u Avon Anew Vitamin C serumu je 10%, dovoljno visoka da vidite rezultate, a ujedno dovoljno nježna da ne napravi iritaciju kože.Ostali komentari na proizvod
No ipak, u odnosu na gore navedeno, kako je serum na bazi vitamina C , ako koristite isti na duže staze, isti može vremenom izazvati isušivanje kože baš zbog vitamina C, pa ne zaboravite poslije seruma nanijeti svoju uobičajenu kremu za lice.