Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Avon Anew Platinum Instant tretman za područje oko očiju

Recenzija proizvoda Avon Anew Platinum Instant tretman za područje oko očiju

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,28


18 recenzija ukupno
16 testerica preporučuje proizvod
16 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
mancica
  • 15.11.2018 15:15:11
  • Bodova: 86
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Njegujete li redovno kožu vašeg lica i na koji način?
Nažalost nisam redovna jer uvijek imama najmanje vremena za sebe! Kad to radim,a trudim se barem prije spavanja obavezno očistim lice micelarnom vodom i namažem kremom za noć.

Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled tretmana, sama krema prilikom prvog istiska)?
Ambalaža proizvoda standardna za slične proizvode.Tretman traje par sekundi i sa lakoćom se krema istiskuje i ne ostaju tragovi prilikom rukovanja.

Kako se radi o instant tretmanu, kada ste počeli primjećivati prve promjene te što i kako točno?
Nakon druge primjene sam vidjela razliku jer sam inače sklona podočnjacima i svaka i mala promjena je primjetna.

Nakon 2-10 minuta, opišite koje ste promjene točno primjetili u području oko očiju?
Nakon nanošenja za koje je dovoljno sasvim malo proizvoda nakon minute sam osjetila lagano zatezanje kože,a nakon 10-tak minuta i izgled zategnutije i na oko manje podočnjake.

Jeste li i koliko zadovoljne ovim ‘PhotoShop efektom’?
Jako sam zadovoljni proizvodom i nastaviti ću ga koristiti.

Kome biste preporučili ovaj tretman?
Svakom tko im problema sa područjem oko očiju.

Ostali komentari na proizvod
Možda malo više u uputstvima vezano za daljnje tretiranje koze nakon ove kreme. Npr.stavljane pudera!

kety01
  • 18.11.2018 7:39:18
  • Bodova: 988
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Njegujete li redovno kožu vašeg lica i na koji način?
Njegujem redovno kožu lica. Šminku obavezno skinem, hidratiziram kožu svaku večer te nanesem osim hidratantne kreme, i kremu protiv bora.

Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled tretmana, sama krema prilikom prvog istiska)?
Ambalaža izgleda luksuzno i ekskluzivno. Kremu sam nanijela u točkama ispod očiju te lagano utapkala u kožu, ne trljajući. Krema je gelaste teksture i nije ljepljiva.

Kako se radi o instant tretmanu, kada ste počeli primjećivati prve promjene te što i kako točno?
Budući da obećavaju instant tretman, takva očekivanja sam i imala. Osjećaj zatezanja stvarno se javio za otprilike 30 sekundi. Izgled područja oko očiju bio je kao da sam primjenila "blur effect", zaglađena i umirena koža.

Nakon 2-10 minuta, opišite koje ste promjene točno primjetili u području oko očiju?
U tom vremenskom periodu osjetila sam zatezanje kože, smanjenje vrećica ispod očiju te podočnjaka. Bore su se zagladile, manje skoro pa nevidljive, ali veće bore su se svakako puno manje vidjele nego inače.Jeste li i koliko zadovoljne ovim ‘PhotoShop efektom’?
Vrlo sam zadovoljna s efektom koji radi ovaj Avonov proizvod.

Kome biste preporučili ovaj tretman?
Ovaj tretman bih preporučila svakome tko želi vrlo brze rezultate u svojoj skin care rutini.

Ostali komentari na proizvod
Odličan proizvod kojeg bih svakako kupila i nakon što potrošim ovu tubicu.

lilly
  • 20.11.2018 10:49:26
  • Bodova: 1387
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Njegujete li redovno kožu vašeg lica i na koji način?
U mojim 30-tim za njegu kože lica bilo je potrebna samo hidratantna krema i umivanje lica vodom. U sada mojim 40-tima njezi lica posvećujem veću pažnju tako da obavezno nanosim dnevnu hidratantnu kremu i noćnu "bogatiju i masniju kremu", obzirom da imam suhu kožu lica i obavezno kremicu za područje njege oko očiju i usana. Nećistoču i šminku uklanjam miceralnom otopinom i mlijekom za čišćenje lica. Piling koristim jednom tjedno i izbjegavam korištenje sapuna kao i svih preparata koji bi mi mogli iritirati ili isušivati kožu.

Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled tretmana, sama krema prilikom prvog istiska)?
Moji prvi dojmovi o kremici Avon Anew Platinum vrlo su pozitivni. Kremica dolazi u vrlo praktičnoj ambalaži, zgodnoj kombinacija ljubičaste i srebrne boje, u maloj, higijenskoj tubici iz koje je vrlo lako istisnuti malu količinu kremice i lagano ju nanijeti na područje kože lica oko očiju.

Kako se radi o instant tretmanu, kada ste počeli primjećivati prve promjene te što i kako točno?
Isprava sam bila skeptična i nisam bila sigurna da li ću primijetiti promjene u nekih par minuta (onako kako je opisano u Avon katalogu - 2 minute). Međutim promjene su stvarno vidljive. Koža je isprva bila zategnuta, kao "zaglađena", a oči kao da su više došle do izražaja.

Nakon 2-10 minuta, opišite koje ste promjene točno primjetili u području oko očiju?
Nakon 2 -10 minuta primijetila sam promjenu na koži lica. Imala sam osjećaj da me je kremica osvježila, zategnula kožu lica oko očiju i smanjila naotečenost nakon spavanja. Iznenadilo me njezino brzo djelovanje i to vrlo pozitivno.

Jeste li i koliko zadovoljne ovim ‘PhotoShop efektom’?
Vrlo sam zadovoljna ovim ‘PhotoShop efektom’, kremicu ću koristiti i dalje da se uvjerim u njezino dugotrajnije djelovanje. Nakon nanošenja kremice, jednom sam prilikom nanijela puder na lice i malo rumenila, no to nije umanjilo PhotoShop efekt zbog čega sam dodatno vrlo zadovljna.

Kome biste preporučili ovaj tretman?
Proizvod bi preporučila ponajprije svim ženama moje dobi , znači 40+, koje vole biti njegovane i vole ponosno nositi svoje godine.

Ostali komentari na proizvod
Pozitivno sam iznenađena proizvodom. Provjerila sam njegovu cijenu u Avon katalogu koja je vrlo pristupačna obzirom na kvalitetu i količinu (15 ml).

2406
  • 25.11.2018 14:53:19
  • Bodova: 565
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Njegujete li redovno kožu vašeg lica i na koji način?
Kožu lica redovno njegujem svaki dan. Čišćenje lica je obavezno svako jutro i navečer, a uključuje skidanje make-upa s očiju te pranje lica blagom pjenom za čišćenje. Nakon toga nanosim micelarnu otopinu, dnevni ili noćni serum te blagu hidratantnu ili nešto hranjiviju noćnu kremu. Jednom tjedno kožu očistim pilingom i nanesem masku od gline koja mi posebno očisti nečistoće, pore i slično.Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled tretmana, sama krema prilikom prvog istiska)?
Moj prvi dojam u svezi ove kreme je bio i više nego odličan! Vrlo zanimljivo, glamurozno pakiranje i vrlo jednostavno za nanošenje. Jako volim kada se takve stvari nalaze u lijepoj ambalaži koja te jednostavno privuče.
Ni jedna krema, serum ili bilo što drugo mi nije pomoglo kao ovaj proizvod. Koristim ju vrlo kratko, a moje borice su zaglađenije i nisam dobila ni jednu novu. Mogu slobodno reći da djeluje trenutno, a najbolje od svega, ne smeta ni ako dospije u oko, jer
moje osjetljive oči nisu ni zacrvenile, a kamoli da su suze potekle. Bez pečenja, iritacija, najbolji proizvod za njegu tog područja.Kako se radi o instant tretmanu, kada ste počeli primjećivati prve promjene te što i kako točno?
Upotrebom ove kreme koža oko očiju mi se vidno zategnula, puno je elastičnija, mlađa i ljepša. Ovaj proizvod dramatično reducira izgled i nešto dubljih bora. Stvarno sam zadovoljna i redovito koristim ovaj proizvod. Preporučam ga i svim svojim prijateljicama!Nakon 2-10 minuta, opišite koje ste promjene točno primjetili u području oko očiju?
Iako sam većinu toga već i navela, ponoviti ću još jednom: bore nestaju instantno, koža je mlađa i ljepša tijekom čitavog dana. Znakovi umora i starenja su reducirani, a osim što zaglađuje trenutno čak i osvjetljava cijelo područje oko očiju. Krema predstavlja idealnu podlogu za make up, a ukoliko smo je nanijeli previše znati ćemo po bijelim ostacima na području okolo očiju. Umiruje, djeluje antiiritirajuće i ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži.
Bez pečenja, iritacija, smatram kako je ovo najbolji proizvod za njegu područja okolo očiju koji sam probala.

Jeste li i koliko zadovoljne ovim ‘PhotoShop efektom’?
I više sam nego zadovoljna. Odličan proizvod čiji su rezultati vidljivi trenutno. Ako je ne koristim koji dan vidi se razlika, ali ponovnim korištenjem koža ponovno vrati elastičnost. Preporučila sam ju prijateljicama i preporučujem ju svima, posebno onima koji imaju osjetljive oči jer moje oči nikad nisu zasuzile s ovom kremom.

Kome biste preporučili ovaj tretman?
Ovaj je proizvod namijenjen mladim poslovnim ženama, zaposlenim mamama, onima koji su stalno u žurbi ili koji pate od alergija.
Namijenila bih ga i preporučila svim ženama koje u kratkom vremenu žele posvijetliti, zategnuti i oživiti kožu oko očiju.Ostali komentari na proizvod
Proizvod preporučujem svima i sigurno će postati dio moje svakodnevne beauty rutine.

visnjicanina
  • 25.11.2018 19:27:51
  • Bodova: 62222
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Njegujete li redovno kožu vašeg lica i na koji način?
Redovito čistim lice,na kožu nanosim dnevnu i noćnu kremu kao i kremu za područje oko očiju.
Povremeno stavim kakvu masku,i na sve načine nastojim ugoditi koži i iskupiti se za nedostatak sna.

Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled tretmana, sama krema prilikom prvog istiska)?
Prvi dojam-samo pakiranje djeluje profinjeno,ekskluzivno.
Elegantna plavo srebrna kutijica,ista takva tubica.
Izgled i tekstura kreme su zadovoljavajući.
Prozirna je,lako maziva,vrlo malo je treba nanijeti da bi se postigao zadovoljavajući učinak.
Posebno mi se sviđa što je krema u tubici što je praktično i nadasve higijenski.

Kako se radi o instant tretmanu, kada ste počeli primjećivati prve promjene te što i kako točno?
Već nakon prve primjene osjetila sam osvježenje i ugodu na koži,već nakon nekoliko minuta.
Nakon nekoliko primjena primjetila sam promjenu.Koža bez natečenosti,podočnjaka.
Nestali su tamni krugovi i koža je postala čvršća.

Nakon 2-10 minuta, opišite koje ste promjene točno primjetili u području oko očiju?
Najprije hlađenje i osjećaj ugodne svježine na koži,nakon toga kao da je nekom čarolijom nanesena svježina dala kompletni opći dojam.
Na koži se stvorio tanak zaštitni film koji je trajao satima.

Jeste li i koliko zadovoljne ovim ‘PhotoShop efektom’?
Zadovoljna.
Stvarno i jako.
Već prvom primjenom bila sam oduševljena.
Svježina i zdraviji izgled koji traje i osam sati nakon nanošenja.
Nestali su svi znaci iscrpljenosti,umora,otečenosti,nestali su podočnjaci,porice izglađene i prekrivene tankim filmom.

Kome biste preporučili ovaj tretman?
Ovaj tretman preporučila bih svima koji odmah žele izgledati svježe i odmoreno.
Preporučila bih ga svim ženama koje ubrzano žive,ne stignu se posvetiti sebi.
Perporučila bih ga svim ženama koje žele izgledati najbolje u svakom trenutku.

Ostali komentari na proizvod
Avon Anew Platinum instant tretman za područje oko očiju elegantan je,sofisticiran proizvod kojeg bi svaka žena trebala imati pri ruci.
Elegantan,prikladan izgled ambalaže koji prati proizvod do kraja.
Svaka pohvala Avonu.

sderonja
  • 25.11.2018 21:54:16
  • Bodova: 2882
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupio bih ga opet
Njegujete li redovno kožu vašeg lica i na koji način?
Kožu lica njegujem redovito. Ujutro nanosim kremu oko očiju i dnevno kremu te na lice nanesem BB kremu i dekorativnu kozmetiku. Navečer očistim lice sa dvokomponentnim skidačem šminke budući da koristim vodootpornu maskaru i nakon toga sa neutralnim tonikom. Slijede noćna krema i krema oko očiju. Također jednom tjedno koristim piling i masku za lice.

Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled tretmana, sama krema prilikom prvog istiska)?
Prvi dojam je bio odličan. Krema je lijepo i kvalitetno zapakirana, tubica je u kartonskoj kutijici i još je sve skupa zapakirano u čvrstu foliju. Sve skupa je u mojoj omiljenoj ljubičastoj boji tako da me izgled oduševio! Lijepo i jako elegantno. Prilikom prvog istiska krema nalikuje na finu mliječnu emulziju, lako se istiskuje i može se precizno dozirati. Ovaj način pakiranja mi je draži od krema u bočicama jer je higijenskiji i onemogučava doticaj s kremom u ambalaži a time i unošenje bakterija u kremu.

Kako se radi o instant tretmanu, kada ste počeli primjećivati prve promjene te što i kako točno?
Nakon otprilike minute tretman potiče kožu na stezanje i osjeća se zatezanje kože na koju je tretman nanesen. Nakon dvije minute osjećaj stezanja je jako intenzivan.

Nakon 2-10 minuta, opišite koje ste promjene točno primjetili u području oko očiju?
Nakon prvotnog osjećaja stezanja koža se polako navikne a pogled u ogledalo otkriva da je koža oko očiju zategnutija, podočnjaci smanjeni i cijelo područje glatkog izgleda.

Jeste li i koliko zadovoljne ovim ‘PhotoShop efektom’?
Vrlo sam zadovoljna efektom jer je stvarno trenutačni i omogućava savršeni izgled područja oko očiju kad god je to potrebno.

Kome biste preporučili ovaj tretman?
Tretman je pogodan za sve žene i sve dobne skupine. Svima se dešava da se probude s natečenim očima a kod žena s kožom sa prvim znakovima starenja tretman pomaže sakriti male nesavršenosti područja oko očiju.

Ostali komentari na proizvod
Vrlo sam zadovoljna ovim proizvodom, preporučit ću ga svojim prijateljicama i kupit ću ga opet.

14zvoncica
  • 21.11.2018 14:55:09
  • Bodova: 5138
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Njegujete li redovno kožu vašeg lica i na koji način?
Kožu lica njegujem redovno odgovarajćim proizvodima. Koristim gel za umivanje, nakon njega nanosim tonik za lice, serum, okoloočnu kremu i kremu za lice. Preko dana obavezno koristim i kremu sa zaštitnim faktorom a navečer nanosim bogatije kreme. Uz sve to 2 puta tjedno radim piling kože i nanosim masku za lice.

Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled tretmana, sama krema prilikom prvog istiska)?
Moj prvi dojam je bio vrlo pozitivan. Sviđa mi se što krema dolazi u praktičnom pakiranju i još dodatno zaštićena u kutiji. Sama ambalaža i tubica izgledaju lijepo i unutar kutije se dobije papir sa uputstvima kako najbolje koristiti kremu. Prilikom prvog istiska ostala sam malo iznenađena jer nisam očekivala da je krema prozirna.

Kako se radi o instant tretmanu, kada ste počeli primjećivati prve promjene te što i kako točno?
Prve promjene se primjete nakon par minuta poslije nanošenja. Prvo se osjeti lagano zatezanje na području gdje je krema nanesena ali nakon minutu, dvije taj osjećaj nestane. Okoloočno područje bude zaglađeno, izgleda ljepše i nekako svježije te su borice oko očiju ublažene.

Nakon 2-10 minuta, opišite koje ste promjene točno primjetili u području oko očiju?
Primjetila sam da je koža oko očiju na dodir glatka i zategnuta, borice su manje izražene i cijelo to područje izgleda ljepše. Promjene su brze i stvarno vidljive.

Jeste li i koliko zadovoljne ovim ‘PhotoShop efektom’?
Jako sam zadovoljna sa efektom koji se dobije sa ovim tretmanom. Nisam do sada imala prilike isprobati niti jedan takav proizvod za okoloočno područje i ostala sam vrlo ugodno iznenađena. Najviše mi se sviđa što je efekt brzo vidljiv nakon nanošenja.

Kome biste preporučili ovaj tretman?
Ovaj tretman bih preporučila svima koje muče lagane borice oko očiju (ne znam da li ima isti efekt i na dublje i izraženije bore) i svima koji žele odmah vidljive rezultate. Mislim da će se ovaj proizvod svidjeti svima koji traže instant rješenje za ljepši i zaglađeniji izgled područja oko očiju.

Ostali komentari na proizvod
Ovaj proizvod bih ja nazvala primerom za okoloočno područje jer kako primer djeluje na kožu lica i zagladi ju tako ovaj proizvod djeluje na okoloočno područje. Ja sam ga isprobala nanositi na razne načine i meni se najbolje pokazao kada ga nanosim preko uobičajne kreme za okoloočno područje jer po meni ovaj proizvod ne hrani kožu i ne pruža joj hidrataciju (što nigdje ni ne obećava). Ovaj proizvod je namjenjen da zagladi kožu oko očiju i to i čini. Korektor se vrlo lako nanosi i lijepo sjeda na ovaj proizvod. Uglavnom odličan proizvod koji mi se jako svidio i sigurno ću nastaviti koristiti ga.

taja18
  • 26.11.2018 13:08:29
  • Bodova: 157
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Njegujete li redovno kožu vašeg lica i na koji način?
Svakodnevno njegujem svoju kožu lica, ujutro umivanjem u mlakoj vodi i nanošenjem hidratantne vode u spreju na lice i na područje vrata. Oko očiju stavljam kremu za područje oko očiju, a na lice i vrat dnevnu hidratantnu kremu. Navečer skidam šminku micelarnom vodom i nanosim noćnu kremu za lice i kremu za područje oko očiju.

Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled tretmana, sama krema prilikom prvog istiska)?
Prvi dojam na ambalažu je jako dobar zbog lijepe boje, veličine ambalaže tj. pakiranja i krema je lako razmaziva i dobro i brzo se upija u kožu i ne ostavlja nikakve tragove.

Kako se radi o instant tretmanu, kada ste počeli primjećivati prve promjene te što i kako točno?
Prve promjene sam počela primjećivati nakon 2 dana jer je koža bila elastična, sjajnog izgleda i zaglađenija.

Nakon 2-10 minuta, opišite koje ste promjene točno primjetili u području oko očiju?
Koža nakon samog nanošenja se brzo upila u kožu i nema masnih tragova od kreme i koža je izledala odmah sjanije i postala je elastična i kao da su se bore smanjile koje imam.

Jeste li i koliko zadovoljne ovim ‘PhotoShop efektom’?
Zadovoljna sam totalno kremom PhotoShop efektom i preporučila ju budem svim prijateljicama a i otalim curama, ženama.

Kome biste preporučili ovaj tretman?
Preporučila budem svim curama, ženama oko sebe koje imaju bore ili podočnjake da probaju taj efakat kreme.

Ostali komentari na proizvod
Super sam zadovoljna s proizvodom!

14minx
  • 3.12.2018 13:02:49
  • Bodova: 1629
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Njegujete li redovno kožu vašeg lica i na koji način?
Da,čišćenjem i nanošenjem dnevne i noćne kreme.

Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled tretmana, sama krema prilikom prvog istiska)?
Ambalaža luksuznog izgleda, vrlo praktična tubica.

Kako se radi o instant tretmanu, kada ste počeli primjećivati prve promjene te što i kako točno?
Nakon tri nanošenja smanjeni su podočnjaci i bore se ne ćine toliko izraženima.

Nakon 2-10 minuta, opišite koje ste promjene točno primjetili u području oko očiju?
Blago zatezanje.

Jeste li i koliko zadovoljne ovim ‘PhotoShop efektom’?
Vrlo...djelujem odmornije.

Kome biste preporučili ovaj tretman?
Svakoj ženi koja želi izgledati svježe .

Ostali komentari na proizvod
Vrlo obilna kolićina proizvoda kojeg ne treba nanositi u velikim kolićinama..izvrsno!

mirjana15
  • 3.12.2018 20:47:21
  • Bodova: 5299
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Njegujete li redovno kožu vašeg lica i na koji način?
Da,koristim tonik, miceralnu i dnevnu i noćnu kremu svaki dan

Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled tretmana, sama krema prilikom prvog istiska)?
Boja odlična, ambalaža privlačna.

Kako se radi o instant tretmanu, kada ste počeli primjećivati prve promjene te što i kako točno?
nakon nekoliko sekundi smanjilo je vidljivost podočnjaka

Nakon 2-10 minuta, opišite koje ste promjene točno primjetili u području oko očiju?
za ne vjerovati koža je bila zategnutija

Jeste li i koliko zadovoljne ovim ‘PhotoShop efektom’?
odlično, stvarno sam zadovoljna

Kome biste preporučili ovaj tretman?
svim frendicama

Ostali komentari na proizvod
jako sam zadovoljna i iznenađena brzinom djelovanja

loralora
  • 27.11.2018 14:37:20
  • Bodova: 1294
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Njegujete li redovno kožu vašeg lica i na koji način?
Kožu lica njegujem svakodnevno ujutro i na večer. Nakon čišćenja lica stavljam kremu za područje oko očiju, serum, te nakon toga dnevnu ili noćnu kremu. Ujutro ponekad koristim gel za područje oko očiju za smanjivanje podočnjaka i natečenosti.

Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled tretmana, sama krema prilikom prvog istiska)?
Anew Platinum instant eye smoother je stigao u elegantnom srebrno-ljubičastom pakiranju od 15 ml (standardno pakiranje za kremice za područje oko očiju). Radi se o tretmanu koji ima teksturu i izgled gela, bez boje i mirisa.

Kako se radi o instant tretmanu, kada ste počeli primjećivati prve promjene te što i kako točno?
Tretman me oduševio već prilikom prvog korištenja. Nakon prvog nanošenja tretmana, promjene su se počele primjećivati čim se tretman na koži počeo sušiti.

Nakon 2-10 minuta, opišite koje ste promjene točno primjetili u području oko očiju?
Već u roku dvije do tri minute počela sam osjećati zatezanje kože i hlađenje. Natečenost je zaista naočigled nestajala i podočnjaci se smanjivali. Napravila sam to prvo samo na jednom oku, tako da mogu bolje usporediti razliku i da moja procjena ne bude temeljena na maglovitom jutarnjem pogledu :) Razlika je zbilja bila primjetna!
Kasnije sam pokušala isto napraviti na koži gornjeg dijela šake. Dio na koji je nanešen tretman, nakon par minuta se zategnuo i sitne borice s tog dijela smanjile su se za otprilike 50%.Jeste li i koliko zadovoljne ovim ‘PhotoShop efektom’?
Pravi pravcati PhotoShop efekt na djelu!

Uz najbolju volju da poslikam "Prije" i "Poslije" fotke, to mi nije pošlo za rukom jer ipak nemam dovoljno kvalitetnu kameru na mobitelu... Kome biste preporučili ovaj tretman?
Ako imate problema s natečenim očima i podočnjacima ujutro, svakako isprobajte ovaj tretman! Jedan od boljih koje sam do sad probala!

Ostali komentari na proizvod
Osim fantastičnog PhotoShop efekta, koji je ujutro ponekad zbilja neophodan, par ostalih zapažanja:
- Tretman vrlo efikasno zategne kožu, no nakon nešto dužeg vremena (možda sat vremena), osjećaj na koži je kao da je vrlo suha. Prema uputi je moguće staviti kremu za oko očiju prije samog tretmana da bi se to izbjeglo, no moj dojam je bio da dodatna krema djelomično smanjuje PhotoShop efekt tretmana.
- U par navrata mi se dogodilo da su se nakon nekog vremena oko područja na koji je nanesen tretman pojavili bijeli tragovi. Prema uputi to znači da je nanešeno previše gela, no smanjivanjem količine činilo mi se da se smanjuje i željeni efekt.
- Naravno, treba znati da se radi o trenutnom, a ne dugotrajnom efektu, odnosno, sutra ćete ga morati ponoviti opet :)

Zbog tih detalja ne dajem čistu peticu proizvodu.
aisic
  • 22.11.2018 9:47:34
  • Bodova: 56
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Njegujete li redovno kožu vašeg lica i na koji način?
S time da oduvijek imam problema s podočnjacima i umornim izgledom lica, posebnu pozornost posvećujem upravo ovom osjetljivom području. Isto tako, sve više su mi vidljive bore ispod očiju. Inače imam mješovitu kožu pa volim istraživati nove proizvode koje bih mogla uključiti u njegu kože lica.

Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled tretmana, sama krema prilikom prvog istiska)?
Tretman dolazi u praktičnoj ljubičastoj tubici, u količini od 15 ml. Sviđa mi se tekstura tretmana, jako je lagana i prozračna. Kremica bez boje i mirisa.

Kako se radi o instant tretmanu, kada ste počeli primjećivati prve promjene te što i kako točno?
Dovoljno je kap tretmana utapkati na područje ispod očiju, u tankom sloju. Dolazi do blagog zatezanja kože netom nakon nanošenja. Tretman se jako brzo upije u kožu. Stvori se tanak, proziran film. Pomak postaje brzo vidljiv na način da područje oko očiju djeluje osvježeno.

Nakon 2-10 minuta, opišite koje ste promjene točno primjetili u području oko očiju?
Moram priznati da mi je tretman odlično pomogao. Primjetila sam kako mi je područje ispod očiju svjetlije. Zbilja umanjuje vidljivost tamnih podočnjaka i otečenost. Istovremeno nježno učvršćuje kožno tkivo oko očiju i smanjuje vidljivost sitnih linija, bora smijalica.

Jeste li i koliko zadovoljne ovim ‘PhotoShop efektom’?
Lagana tekstura i brzoupijajuća formula su me odmah osvojile, a na zadovoljstvo je utjecao i rezultat trenutačne korekcije područja oko očiju. Vrlo sam zadovoljna ovim tretmanom.

Kome biste preporučili ovaj tretman?
Svjež i blistav izgled očiju bez podočnjaka i sitnih bora prioritet je mnogih žena kada je riječ o svakodnevnoj beauty rutini. Avonov Anew Platinum instant eye smoother svakako će ispuniti očekivanja.

Ostali komentari na proizvod
-

cura
  • 25.11.2018 11:51:24
  • Bodova: 1001
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Njegujete li redovno kožu vašeg lica i na koji način?
Kožu njegujem svakodnevno, ujutro nakon umivanja stavljam serum za sužavanje pora, zatim anti age serum pa hidratantnu kremu sa SPF faktorom. Navečer poslije skidanja šminke umivam se sa gelom za lice pa nanosim tonik i hidratantnu kremu sa hijauronom.

Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled tretmana, sama krema prilikom prvog istiska)?
Proizvod je u ljubičastoj tubici sa preciznim aplikatorom.Ambalaža je praktična i samo istiskivanje proizvoda je dobro jer se može kontrolirati koliko proizvoda ti treba.Proizvod je proziran, lagane gel teksture, brzo se razmazuje i nje potrebno puno proizvoda nanositi za njegov učinak.

Kako se radi o instant tretmanu, kada ste počeli primjećivati prve promjene te što i kako točno?
Proizvod djeluje odmah nakon što se nanese. Nakon nanošenja proizvoda kratko traje osjećaj zatezanja.Bore ispod očiju i bore smijalice se smanje i postanu "nevidljive".

Nakon 2-10 minuta, opišite koje ste promjene točno primjetili u području oko očiju?
Bore ispod očiju se smanjile i područje ispod očiju se lijepo zagladilo.

Jeste li i koliko zadovoljne ovim ‘PhotoShop efektom’?
PhotoShop efektom sam jako zadovoljna je proizvod zaista djeluje za zaglađivanje bora i to odmah nakon nanošenja se vide rezultati.

Kome biste preporučili ovaj tretman?
Ovaj proizvod bi preporučila svima koji imaju bore ispod očiju i koji žele izgledati lijepo i mladoliko.

Ostali komentari na proizvod
Napomenula bih da nakon nanošenja pudera na područje ispod očiju gdje sam stavila proizvod počne mi se trusiti i ljuštiti. Stavljala sam ga ispod seruma za lice, pokušat ću ga stavljati na serum ili kremu za lice.

aurora1
  • 20.11.2018 19:47:35
  • Bodova: 15964
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Njegujete li redovno kožu vašeg lica i na koji način?
Njegujemo redovito svoju kožu, trenutno koristim kremu protiv diskloracije jel svako ljeto dobijem mrljice iako koristim kremu sa SPF 50, i kremu oko očiju naravno, navečer čiščenje lica mineralnim tonikom, pa opet kremice

Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled tretmana, sama krema prilikom prvog istiska)?
Pakiranje kremice luksuzno, volim ljubičaste boju tako da to dodatno ulijepšava prvi dojam, praktična tubica.

Kako se radi o instant tretmanu, kada ste počeli primjećivati prve promjene te što i kako točno?
Kad sam nanjela kremicu prvi dojam zategnutija koža, svježi izgled, umanjena vidljivost malih borica, umanjena jutarnja otečenost.

Nakon 2-10 minuta, opišite koje ste promjene točno primjetili u području oko očiju?
Svježi izgled, smanjenje bora oko očiju, zategnuta koža cijeli dan.

Jeste li i koliko zadovoljne ovim ‘PhotoShop efektom’?
Zadovoljna sam 1 do 10...8. Večinom je ispunila sve zahtjeve, falilo mi je jedino malo da je krema malo više masnija, hranjivija...al i to je neznatno.

Kome biste preporučili ovaj tretman?
Svojim prijateljicama koje se muče sa otecenosti i podočnjacima ću svakako preporučiti.

Ostali komentari na proizvod
Volim Avon i liniju Anew, koju sam većinu i probala,sa kojom sam jako zadovoljna, ovo mi je sada jedan od dražih njihovih proizvoda.

kseni
  • 18.11.2018 18:25:06
  • Bodova: 252
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Njegujete li redovno kožu vašeg lica i na koji način?
Puno truda i vremena posvećujem njezi svoje kože, posebno kože lica i vrata. Dan započinjem čišćenjem lica micelarnom vodicom, nakon toga nanosim hidratantnu kremu kao podlogu za tekući puder i nakon toga malo rumenila. Uvečer obavezno čistim kožu, tonikom ili opet micelarnom otopinom, te nanosim ulje i serum na lice.

Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled tretmana, sama krema prilikom prvog istiska)?
Bila sam presretna jer ste me odabrali za recenziju proizvoda, s obzirom da mi je to prva recenzija. Dok je proizvod stigao na moju kućnu adresu, bila sam oduševljena, ne zamarajući se previše samom ambalažom proizvoda. No ipak, sama ambalaža me se nije dojmila. Djeluje nekako jeftino za proizvod o kojem sam čula da je novost na tržištu i da djeluje na područje oko očiju i reducira podočnjake. Počela sam s tretmanom uvečer. Nanosi se u tankom sloju, nježnim i laganim pokretima ispod i oko donjeg dijela očiju. Potrebno je nanijeti malu količinu gela na navedeno područje, samo onoliko koliko stane na vrh jagodice kažiprsta. Cjelokupno pakiranje dostatno je za 2 mjeseca, ako ne i duže. Tretman je ustvari gel prozirne boje koji se izuzetno lako razmazuje, ugodnog je i blagog mirisa.

Kako se radi o instant tretmanu, kada ste počeli primjećivati prve promjene te što i kako točno?
Odmah nakon nanošenja, odnosno nakon proteka od 2-3 minute osjeti se zatezanje kože oko očiju, a samim dodirom područja oko očiju, tretirana koža kao da je svilenkasta i presvučena finom, tankom svilom i kao da nije moja. Koža postaje posebno nježna i osjetljiva na dodir.

Nakon 2-10 minuta, opišite koje ste promjene točno primjetili u području oko očiju?
Najprije se osjeti nježno zatezanje kože. Zahvaljujući genetici, kao i godinama nemam dubljih bora, ali imam jako izražene podočnjake. Nakon svega par minuta od nanošenja, sitne borice više se ne uočavaju na području oko očiju. Podočnjaci su nažalost i dalje tu, ali je malo umanjena vidljivost tamnih krugova ispod očiju. Koža postaje učvršćena i smanjena je otečenost ispod očiju. Takav instant efekt djeluje otprilike nekih sedam sati.

Jeste li i koliko zadovoljne ovim ‘PhotoShop efektom’?
Zadovoljna sam "PhotoShop efektom". Samim nanošenjem tretmana kod mene podočnjaci nisu nestali, što mi je želja, no genetika je genetika. Međutim, nakon nanošenja tretmana na tretirano područje može se odmah nanijeti make up, tako da ja ipak mogu otići ujutro na posao bez otečenosti i vidljivih podočnjaka.;)

Kome biste preporučili ovaj tretman?
Tretman preporučujem svim ženama koje su zbog poslovnih obaveza u gužvi i stresu, domaćicama i majkama koje vrijedno rade za svoje najmlađe, velike, kao i za starije članove svoje obitelji, ženama koje su neispavane, odnosno za sve nas koje želimo i zaslužujemo dobro izgledati u svakoj prilici. Smatram da proizvod može dobro doći i našim muškarcima, iznad 35 godina.

Ostali komentari na proizvod
Nakon 2-3 minute od nanošenja proizvoda postiže se trenutni lifting učinak područja oko očiju. Proizvod se jednako djelotvorno može koristiti i na području oko čela i nosa, radi umanjenja bora smijalica.