Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Anew Reversalist Infinite Effects noćna krema

Recenzija proizvoda Anew Reversalist Infinite Effects noćna krema

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,38


16 recenzija ukupno
13 testerica preporučuje proizvod
11 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
chica_05
  • 13.12.2017 19:11:12
  • Bodova: 6050
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koje je vaše mišljenje o proizvodu?
Anew Reversalist Infinite Effects noćna krema je prva visokokvalitetna krema koju sam imala prilike isprobati. Moja koža je vrlo osjetljiva, a ova krema mi nije izazvala nikakve negativne posljedice, kao što su prištići ili iritacije. Rezultatima sam vrlo zadovoljna.

Smatrate li da je nanošenje proizvoda jednostavno?
Nanošenje proizvoda je vrlo jednostavno zahvaljujući praktičnom pakiranju na pumpicu.
Prvih 7 noći koristila sam kremu pod brojem 1, koja sadrži sastojak na bazi klorofila - phytol i AHA kiseline. Ova krema je pripremna faza za nanošenje kreme pod brojem 2, čiji je glavni sastojak Super Retionl, koji potiče izgradnju kolagena. Ovo je prvi put da sam se susrela sa ovakvim tipom kreme te mi je tretman bio vrlo zanimljiv.

Kakav je osjećaj na koži odmah nakon nanošenja proizvoda, a kakav nekoliko sati kasnije?
Nakon nanošenja kreme pod brojem 1 osjetila sam lagano peckanje kože, no to je zbog AHA kiselina koje sadrži, a ujedno je i znak da krema djeluje.
Nakon nanošenja kreme, koža mi je bila mekša i baršunastija.
Nekoliko sati kasnije, točnije ujutro - nema masnog sjaja i pri šminkanju tekući puder ljepše sjeda na lice.

Kako komentirate teksturu, miris te pakiranje?
Tekstura obje kreme je lagana, lijepo maziva i ne ostavlja masni trag. Brzo se upijaju u kožu, a obje kreme imaju također i lagan, pomalo medicinski, nenametljiv miris.
Pakiranje je elegantno i kvalitetno te jednostavno za upotrebu.

Koje promjene primjećujete na kritičnim područjima (bore, oko očiju...)?
Sitne bore oko očiju su zaglađenije, koža je na tom području svježijeg izgleda, sjajnija i nahranjenija.

Kada ste počeli primjećivati prve promjene i što točno?
Nakon otprilike 2 tjedna kontinuiranog korištenja primijetila sam da su mi pigmentacijske fleke od nekadašnjih nepravilnosti znatno smanjene, a koža mi je općenito ljepša i ujednačenog tena.

Biste li proizvod opet kupili i preporučili?
Ovu kremu bih svakako opet kupila i preporučila bih je drugima.
Mislim da je sada polako pravo vrijeme da počnem sa pravilnom njegom kože, kako bi mi koža u budućnosti bila zahvalna.
Zahvaljujem ženi.hr što mi je omogućila da isprobam ovu visokokvalitetnu kremu.

gjantonia
  • 13.12.2017 21:01:23
  • Bodova: 11584
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koje je vaše mišljenje o proizvodu?
Zanimljivo pakiranje kreme koje do sada nisam isprobala. Jako me iznenadilo što prvo koristim jednu stranu sa sastojkom phytolom (derivat fotosinteze) koji potiče proizvodnju novih stanica i priprema kožu za korištenje drugog dijela kreme koji sadrži superretinol komplex. Za mene je to inovativna noćna njega kože.
Smatrate li da je nanošenje proizvoda jednostavno?
Korištenje proizvoda je jednostavno, jer ima rotirajući nastavak za korištenje same kreme.

Kakav je osjećaj na koži odmah nakon nanošenja proizvoda, a kakav nekoliko sati kasnije?
Osobno nisam pretjerano stavljala veću količinu kreme, jer imam mješovitu kožu lica, ali i sa manjom količinom kreme osjetila sam lagano zatezanje kože.

Kako komentirate teksturu, miris te pakiranje?
Tekstura je lagana, miris osvježavajući, pakiranje novo za mene, nikad do sad nisam koristila takvo nešto.

Koje promjene primjećujete na kritičnim područjima (bore, oko očiju...)?
Na području oko očiju koža mi je mekanija, kao da su zaglađenije fine bore, borice.

Kada ste počeli primjećivati prve promjene i što točno?
Promjene sam primjetila nakon 2 tjedna korištenja iste. Upravo to, zaglađeniju kožu oko očiju i područja oko nosa.

Biste li proizvod opet kupili i preporučili?
Bih, i isti bi preporučila poznatim osobama.

chrissy84
  • 14.12.2017 22:17:55
  • Bodova: 9783
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koje je vaše mišljenje o proizvodu?
Jako sam zadovoljna sa nocnom kremom Anew Reversalist Infinite Effects. Cjelokupni dojam je odlican. Pakiranje je jednostavno i elegantno, a tekstura lijepa i lagano se razmazuje.
Moje misljenje je da treba proci oko dva tjedna da se vide prvi rezultati sto je dokaz da krema djeluje. Izmjenjivanje Phyto kompleksa i Super Retinola usitinu cini svoje. Nisam nikada imala probati ovakvu vrstu njege za lice i mogu reci da je ovo za mene nesto novo. Ubuduce cu vise paznje posvetiti ovom tipu proizvoda.

Smatrate li da je nanošenje proizvoda jednostavno?
Mislim da je nanosenje proizvoda uistinu vrlo jednostavno. Prvi dio kreme pocela sam koristiti u subotu, tako da sam znala da je iducu subotu red na drugi dio kreme. Poslije sam samo izmjenjivala prvi i drugi dio. Dva do tri puta se stisne pumpica kreme i to je dovoljno za cijelo lice pa cak i za vrat.

Kakav je osjećaj na koži odmah nakon nanošenja proizvoda, a kakav nekoliko sati kasnije?
Odmah nakon nanosenja proizvoda osjecaj je ugodan, a krema ima prijatan i lagani miris. Osjecam da je mi je lice vrlo brzo hidratizirano. Par sati poslije koza je glatka i nahranjena te nema tragova masnoce.

Kako komentirate teksturu, miris te pakiranje?
Tekstura je lako razmaziva i u prvom i u drugom dijelu kreme te lagana. Nemam osjecaj zagusenosti koze. Miris je nenametljiv, prijatan, nije jak. Pakiranje je vrlo prakticno. Svidja mi se sto su cepovi bocice ravnog dna. Znaci, kada je red na kremu br. 1. samo drzim kremu u uspravnom polozaju i znam da je taj tjedan na redu br. 1. Nakon toga okrenem kremu i koristim br. 2. Da su cepovi zakrivljeni, bocica ne bi mogla tako uspravno stajati, padala bi, morala bih ju drzati "lezecki" i sigurno bi se zabunila kada koristiti koji dio kreme. Ovako je pakiranje sa svojom jednostavnoscu olaksalo koristenje proizvoda.

Koje promjene primjećujete na kritičnim područjima (bore, oko očiju...)?
Najvise promjena primjecujem na podrucju oko nosa i bora smijalica. Taj dio je gladji, a koza cijelog lica izgleda zagladjenije i zdravije. Bore su manje vidjive.

Kada ste počeli primjećivati prve promjene i što točno?
Nakon dva do tri tjedna sam primjetila prve promjene. Primjetila sam da je koza ljepsa, hidratizirana, jednostavno kao da je zdravija. Bore su manje.Biste li proizvod opet kupili i preporučili?
Da, kupila bih ga i preporucila svakako!

slave4beauty
  • 15.12.2017 11:44:04
  • Bodova: 2185
Ocjena:
     Preporučujem proizvod
Koje je vaše mišljenje o proizvodu?
Iako sam mlada, drago mi je da sam imala priliku isprobati ovaj proizvod. Smatram da bi žene općenito trebale pridavati važnost njezi kože svog lica. Ovo je jedna luksuzna noćna krema koja bi se trebala naći u svakom ženskom kutku.

Smatrate li da je nanošenje proizvoda jednostavno?
Proizvod se sastoji od dva dijela, pakiranje je 2 X 15 ml. Brojevima je točno objašnjeno koji tjedan se nanosi koja krema, odnosno koji dio kreme. Aplikatori su odlični i precizni te se ne morate bojati da ćete odjednom istisnuti preveliku količinu proizvoda.

Kakav je osjećaj na koži odmah nakon nanošenja proizvoda, a kakav nekoliko sati kasnije?
Osjećaj nakon nanošenja odmah ne mogu točno opisati osim da je koža nahranjena i da me ne zateže, ali već nakon sat vremena možete vidjeti kako su sitne borice „ ispeglane „ te kako je ten ujednačen. Najbolje rezultate sam naravno vidjela ujutro kada je kremica imala vremena djelovati. Lice je prekrasno i zaglađeno.

Kako komentirate teksturu, miris te pakiranje?
Tekstura je odlična. Nije previše masna, ni previše vodenasta. Miris je blag, kremast, ne zadržava se dugo na koži što mi odgovara jer ne volim prejake mirise u proizvodima za lice. Pakiranje ovog proizvoda me najviše veselilo. Sastoji se od dva dijela, izgleda luksuzno i obećavajuće. Jedina zamjerka je što se ne može točno vidjeti koliko kreme je ostalo za upotrebu, ali to je stvar većine seruma i krema sa aplikatorom.

Koje promjene primjećujete na kritičnim područjima (bore, oko očiju...)?
Iako sam mlada, imam dosta naglašene bore smijalice te imam sitne borice oko očiju i na čelu. Pošto sam najveću pažnju usmjeravala na te bore oko usana, stvarno se mogu pohvaliti odličnim rezultatom, one su se doista umanjile i zagladile.

Kada ste počeli primjećivati prve promjene i što točno?
Prve veće promjena počela sam primjećivati negdje 8. dan korištenja proizvoda. Bore oko usana i na čelu su se umanjile, borice oko očiju su zategnute. Ono što je najbitnije, ukupan dojam lica je prekrasan. Ten je ujednačen, lice zaglađeno, bore smanjene, koža nahranjena i meka na dodir.

Biste li proizvod opet kupili i preporučili?
Osobno smatram da mi je rano za korištenje proizvoda protiv bora, ali svakako ću ovaj proizvod preporučiti ženama u godinama te onima koje žele prevenirati prve znakove starenja. Lice je prvi pokazatelj naših godina i brige o njezi kože i zaslužuje luksuz u obliku ove kremice.

moni13
  • 17.12.2017 17:48:20
  • Bodova: 8190
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koje je vaše mišljenje o proizvodu?
Prva dva tjedna sam zaista bila razočarana kremom jer mi je jako isušila lice. Inače imam masnu kožu s par suših dijelova koji su mi se od kreme počeli užasno ljuštiti, bio je vrlo neugodan osjećaj na koži. Iako sam čekala s nanošenjem kreme nakon čišćenja kože kao što i piše u uputama, nije pomoglo. Pojavilo mi se i par akni, no ne mogu sa sigurnošću reći je li bilo baš od te kreme ili zbog loše prehrane i hormonalnog disbalansa. Međutim, nakon ukupno mjesec dana korištenja, koža kao da se priviknula na novi tretman, obnovila se i hidratizirala. Sastojci su počeli djelovati i pojavile su se prve pozitivne promjene. Drago mi je da sam odlučila dati šansu ovom proizvodu i što nisam odmah odustala. Sada sam prezadovoljna!

Smatrate li da je nanošenje proizvoda jednostavno?
Recimo da se svaki dan unatoč oznakama moram zapitati nanosim li zaista pravu stranu kreme za taj tjedan :) i kod rotacije uvijek pogriješim za jedan dan, tek se kasnije sjetim da sam trebala okrenuti kremu. Valjda ću se s vremenom naviknuti na ovakvu dinamiku.

Kakav je osjećaj na koži odmah nakon nanošenja proizvoda, a kakav nekoliko sati kasnije?
Kreme su lako mazive, brzo se upijaju i njihov miris uskoro nestane. Obje mi ostavljaju sjaj na koži što mi i ne smeta toliko jer su ionako predviđene za noćnu njegu koja treba biti hranjivija. Nakon nekoliko sati mi postanu dosta teške na licu, ujutro se budim kao da me netko premazao maslacem kroz noć, ali može se izdržati. Bitno je da krema djeluje.

Kako komentirate teksturu, miris te pakiranje?
Obje kreme su čvrste, ali lagane teksture, više gelaste nego kremaste, lako mazive. Krema s retinolom čini se malo bolje žućkasta u odnosu na kremu s AHA kiselinama. Sličnog su mirisa. Miris je neki umjetni kozmetički, meni osobno neprivlačan, ali je dosta blag i izgubi se ubrzo nakon nanošenja. Pakiranje je duguljasto plastično, s ekonomičnom pumpicom koja super dozira. Stane u svaku torbicu, ne dolazi do prelijevanja sadržaja u čep kao klasičnim teglicama (ovo mi je važno prilikom putovanja kad ponesem kremicu) te ima dulji rok trajanja zbog zatvorene ambalaže što sprečava oksidaciju sastojaka i očuvanje formule. Iako crno crvena kombinacija boja djeluje glamurozno, bome sam se namučila čitajući sastojke.

Koje promjene primjećujete na kritičnim područjima (bore, oko očiju...)?
Postojeće bore na licu su se počele smanjivati, pliće su i uže. Koža generalno izgleda zategnutije i zdravije. Tonus kože je poboljšan. Tamne mrlje koje imam se zasad još nisu ublažile. Područje oko očiju mi je jako osjetljivo pa ga nisam tretirala ovom kremom, no možda u budućnosti hoću. Ipak piše da je krema namijenjena cijelom licu. Na dubljim borama na vratu zasad ne vidim promjene, ali smatram da se tek sad potaknula proizvodnja kolagena te da treba nastaviti s primjenom kreme za bolje rezultate. Koža je elastična i hidratizirana što je bitno za sprečavanje nastanka novih bora.

Kada ste počeli primjećivati prve promjene i što točno?
Kremu sam počela koristiti odmah čim mi je stigla tako da sam uspjela četiri puta rotirati proizvod. Tek nakon isteka tih prvih mjesec dana (i nakon prolaska prvotne iritacije) sam počela uviđati prve pozitivne promjene . Lice mi izgleda sjajnije i zategnutije, bore na čelu i oko usana su pliće. Na vratu gdje imam najdublje bore ne primjećujem nikakve velike promjene, no možda je još prerano da bi se primijetio pomak.

Biste li proizvod opet kupili i preporučili?
Ponovo ću kupiti ovu kremu jer smatram da se od jedne bočice ne mogu vidjeti očaravajući efekti, no blaga promjena se svakako vidi. Definitivno treba ustrajati i biti strpljiv, za odlične rezultate treba vremena. Preporučila bih ovu kremu osobama između 25 i 40 godina kao prevenciju i zaglađivanje prvih bora. Smatram da za zreliju kožu ipak treba malo veća koncentracija retinola i glikolne kiseline u kremi. Retinol nije za svakoga i često izaziva iritaciju kože, stoga mi se ova kremica čini kao dobar početak za isprobavanje anti age proizvoda da vidite kako koža reagira i na manje koncentracije retinola. Iako imam problematičnu mješovitu kožu, dala sam joj šansu prvih par tjedana i u konačnici me ugodno iznenadila.

jaga11
  • 17.12.2017 20:37:07
  • Bodova: 15225
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koje je vaše mišljenje o proizvodu?
Moje mišljenje o proizvodu je skroz pozitivno. Prije dobivanja kreme na recenziju isprobala sam i tester ali na temelju njega nisam mogla stvoriti nikakvo mišljenje. Krema nije preskupa. Koristim je mjesec dana i još je uvijek ima. Mislim da dobro djeluje jer mi je ten postao ujednačen.

Smatrate li da je nanošenje proizvoda jednostavno?
Nanošenje je jako jednostavno. U uputama piše da treba nanijeti 2-3 pritiska pumpicom, ali meni se to pokazalo puno previše. Nanosila sam količinu koja izađe s 1-2 pritiska i pošto se krema jako dobro razmazuje to mi je bilo dovoljno.

Kakav je osjećaj na koži odmah nakon nanošenja proizvoda, a kakav nekoliko sati kasnije?
Prva dva dana mazanja dok sam stavljala veću količinu kreme malo me peklo lice, kad sam smanjila količinu sve je bilo ok. Nakon mazanja koža mi je fina, mekana i nahranjena i takva ostaje i nakon par sati.

Kako komentirate teksturu, miris te pakiranje?
Pakiranje je jako praktično jer ima pumpicu i krema ne dolazi u dodir s rukama. Jako se dobro razmazuje i super miriše.

Koje promjene primjećujete na kritičnim područjima (bore, oko očiju...)?
Na području gdje imam bore (oko usta) primjetila sam da su nakon mjesec dana korištenja kreme malo manje izražene. Veća promjena koju sam vidjela je malo ujednačeniji ten (mrljice su nestale).

Kada ste počeli primjećivati prve promjene i što točno?
Prve promjene vidjela sam nakon otprilike tri tjedna korištenja, koža mi je ljepša, mekša i ujednačenog tena.

Biste li proizvod opet kupili i preporučili?
Proizvod bi ponovno kupila i preporučila svima jer mislim da u tom cjenovnom razredu nema neke druge tako djelotvorne kreme.

zvjezdana1000
  • 16.12.2017 14:54:45
  • Bodova: 14719
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koje je vaše mišljenje o proizvodu?
Prvi dojam pakiranja jako elegantna, crveno crna tubica-flašica na pumpicu što i inače preferiram u kremama i sličnim proizvodima. Nakon što probate prvu kremu jedva čekate da prođe tjedan dana da isprobajte drugu.

Smatrate li da je nanošenje proizvoda jednostavno?
Jednostavno nanošenje a pošto ima dvije kreme, jako zanimljivo. Prvenstvo zahvalno što je u tubici istisnute koliko treba i nanesene na kožu.

Kakav je osjećaj na koži odmah nakon nanošenja proizvoda, a kakav nekoliko sati kasnije?
Odmah nakon nanošenja kreme koža je mekana, dehidrirana, izgleda svježe, krema se brzo upija....ujutro koža ima zdrav sjajan izgled i jako mekana koža, svježa spremna za dan.

Kako komentirate teksturu, miris te pakiranje?
Tekstura kreme je meni baš po mjeri moje kože ni premasna ni prelagana , a opet je puna te najvažnije nahrani kožu nakon napornog dana, primjetila sam da mi više odgovara krema br 2, miris krema je jako nježan skoro neprimjetan što mi baš paše, pakiranje zanimljivo..... pogotovo kada svaki tjedan koristiš drugu kremicu a i koži baš tako i odgovara.

Koje promjene primjećujete na kritičnim područjima (bore, oko očiju...)?
Koža oko kutova usana na čelu, oko očiju nakot tri tjedna upotrebe zahlađenja, bore su manje vidljive, mekana, svjež izgled, jako zadovoljna. Zadovoljna sam i manje vidljivim flekicama,diskoloracijom koju imam nakon svakog ljeta na koži i one su ova tri tjedna postale manje vidljive.

Kada ste počeli primjećivati prve promjene i što točno?
Već prvih dana korištenja kreme sam počela primjećivati da je koža svježa, jako mekana na dodir, odmorna i vlažna. A i bore su bivale manje vidljive.

Biste li proizvod opet kupili i preporučili?
Da, kupiti ću je opet inače koristim Avonove proizvode i većinom sam sa svim zadovoljna.

tajcili
  • 16.12.2017 16:44:14
  • Bodova: 7681
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koje je vaše mišljenje o proizvodu?
Krema je vrlo dobro koncipirana, mada se dosad nisam susrela sa takvim konceptom, no sviđa mi se što u jednoj kremi se dobije dvije vrste njege, posebno što u kremi br 1 ima AHA kiselina koje osobno ne bih koristila konstantno, tako da se napravi pauza od tjedan dana dok se koristi krema br 2. Krema djeluje praktično i obećavajuće.

Smatrate li da je nanošenje proizvoda jednostavno?
Budući da na svakoj strani proizvoda postoji pumpica nanošenje je jako jednostavno, te jednim stiskom pumpice izlazi malo kreme tako da se sprječava pretjerivanje. U uputstvima stoji da je potrebno 2-3 stiska pumpice, no meni je 2 pristika bilo sasvim dovoljno.

Kakav je osjećaj na koži odmah nakon nanošenja proizvoda, a kakav nekoliko sati kasnije?
Kod prve kreme, koja sadrži AHA kiseline stoji mogućnost peckanja na početku no ja to nisam osjetila, više neko laganije hlađenje u samom početku, krema br 2 nije uzrokovala apsolutno nikakav neugodan ni poseban osjećaj. Nakon nanošenja osjećaj je nahranjene kože koje potraje i nakon nekoliko sati. Obje kreme se vrlo brzo upijaju te nakon nekoliko sati nema osjećaja težine na koži već samo osjećaj ugode njegovane kože.

Kako komentirate teksturu, miris te pakiranje?
Krema br 1 je vrlo nježne teksture, čak i daje mekani osjećaj tokom nanošenja, miris je vrlo ugodan i meni vuče na voćni miris. Krema br 2 je isto nježna no ne u tolikoj mjeri ko prva, miris je neutralan te se skoro ne osjeti. Pakiranje je podjeljeno u 2 dijela po 15 ml sa pumpicama, iako na prvu djeluje dosta malo budući da mnoge kreme imaju zapremninu od 50 ml, krema se ne troši brzo. Krema dolazi u kartonskoj kutiji s detaljim uputstvima te ne zauzima puno mjesta.Koje promjene primjećujete na kritičnim područjima (bore, oko očiju...)?
Već nakon prvog tjedna, korištenjem kreme br 1, koja sadrži AHA kiseline primjetila sam da mi je koža dosta čišća nego inače, dok krema br 2 nije zasad dala nikakve velike promjene u smislu bora, no obje kreme su fino hidratizirale kožu.

Kada ste počeli primjećivati prve promjene i što točno?
Prve promjenje su bile uočljive već nakon par dana u smislu da se smanjio broj mitesera i prištića te da je koža hidratizirana.

Biste li proizvod opet kupili i preporučili?
Kupila bi ponovno proizvod jer smatram da bi se vidio stvarni učinak kreme, potrebno je više mjeseci takožer bi preporučila kremu, posebno osobama koje traže dvije vrste njege odjednom, npr. protiv bora i za problematičnu kožu.

ninchica
  • 18.12.2017 7:29:31
  • Bodova: 4948
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koje je vaše mišljenje o proizvodu?
Mislim da je zaista moćan i dobro formuliran proizvod s kojim rezultati zasigurno neće izostati.

Smatrate li da je nanošenje proizvoda jednostavno?
Nanošenje je uistinu jednostavno, čak me zabavljalo rotirati strane po isteku tjedna, a radi svoje lagane teksture proizvod se brzo upija tako da ne oduzima mnogo vremena. Budući da se lako razmazuje, nije potrebna velika količina proizvoda.

Kakav je osjećaj na koži odmah nakon nanošenja proizvoda, a kakav nekoliko sati kasnije?
Odmah po nanošenju se osjeti trenutačna hidratacija, baš imam osjećaj da je koža dovoljno nahranjena i vlažna, a taj osjećaj traje i do nekoliko sati jer se ne pojavljuje zategnutost koja je česta u ovom zimskom periodu suhog zraka uzrokovanog grijanjem.

Kako komentirate teksturu, miris te pakiranje?
Izuzetno je lagane teksture, broj 2 mi se čak čini laganijom od broja 1, vjerujem da neće stvarati problem začepljenih pora niti bilo koje drugo probleme. Sam miris je izraženiji u broju 1 ali neki nenametljiv miris, onako tipičan za Avon. Sviđa mi se i pakiranje, oba su proizvoda zapravo jedan, a sama ambalaža govori da se radi o nečemu jako kvalitetnom.

Koje promjene primjećujete na kritičnim područjima (bore, oko očiju...)?
Proizvod vidljivo učvršćuje i osvježava kožu, blago hidratizira, ublažava i popunjava borice i uz redovito korištenje, koža generalno zaista djeluje mlađe, svježije i jednostavno zdravije. Osim navedenog, otklanja i znakove umora te popravlja tonus i daje blistavost cijelom licu.

Kada ste počeli primjećivati prve promjene i što točno?
Već nakon desetak dana primijetila sam da moja koža nakon njega zaista izgleda popunjenije, glađe i čvršće, a koristila sam ga i na području vrata.

Biste li proizvod opet kupili i preporučili?
Naravno, kako sam u kasnim tridesetima ovakav proizvod mi je uistinu potreban za njegu lica, a već sam ga preporučila svim bliskim osobama

sassy
  • 18.12.2017 10:41:41
  • Bodova: 9025
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koje je vaše mišljenje o proizvodu?
Inovativnost u preparativnoj kozmetici mi se uvijek sviđa te smatram da je Avon upravo s ovim proizvodom napravio veliki iskorak. Kremica je cijenom,kvalitetom i tehnologijom odlična te mislim da je odličan proizvod koji će si većina moći priuštiti i usput vidjeti rezultate.

Smatrate li da je nanošenje proizvoda jednostavno?
Nanošenje je izuzetno jednostavno i praktično.Pumpica je odlična i proizvod se lako dozira.

Kakav je osjećaj na koži odmah nakon nanošenja proizvoda, a kakav nekoliko sati kasnije?
Odmah nakon nanošenja prve,a i druge faze kreme koža izgleda lijepo i zaglađeno te nemam problema s guljenjem proizvoda ili osjećajem peckanja. Nekoliko sati nakon nanošenja faze1 (AHA strana) koža je još uvijek lijepo zaglađena i izgleda nahranjeno, par sati nakon faze2 (super retinol strana) koža isto izgleda lijepo,ali zbog bojazni od mogućeg isušivanja 20 min nakon nanošenja ove faze koristila sam još hranjivu kremu ili masku koju i inače nanosim (Dermalogica skin smoothing cream/ Laneige sleeping mask)

Kako komentirate teksturu, miris te pakiranje?
Plastična ambalaža s dvije strane je vrlo praktična i dovoljno čvrsta,ali mislim da je malo presjajna i teško je čitljivo što na prozvodu piše pa bih to eventualno promijenila. Sama pumpica je super i proizvod se lako dozira.
Miris obje kreme je lagan-klasično kozmetički i nestaje nakon nanošenja,ali voljela bih da ga uopće nema.
Obje kremice su lako mazive,lijepo se upiju te su hranjive. Za fazu 1 bih rekla da je nešto hranjivija dok je faza 2 malo tekućastija i hidratantnija.Koje promjene primjećujete na kritičnim područjima (bore, oko očiju...)?
Odmah bih naglasila da nemam problematičnu kožu te da su moji glavni problemi suha koža i beživotan ten.O pravim dubokim borama ne mogu govoriti jer ih nemam,ali sitnu smijalicu oko očiju sam pratila pri korištenju proizvoda jer me jako zanimalo mogu li primjetiti razliku. Pošto ta konkretna smijalica postoji odkad znam za sebe meni se i sada čini identična i nepromijenjena,ali konkretno područje oko očiju je elastičnije i „čvršće“ te sam primjetila da ionako malu količinu korektora kojeg znam nanijeti sada trebam još manje.

Kada ste počeli primjećivati prve promjene i što točno?
Krajem drugog tjedna korištenja par kolegica mi je reklo kako izgledam svježije nego inače,a sama sam primjetila nakon trećeg tjedna da mi ten djeluje zdravije,a koža čvršće i da šminka seda puno bolje nego inače.

Biste li proizvod opet kupili i preporučili?
Mislim da je proizvod odličan i kupila bih ga ponovno te naravno preporučila svakome tko želi isprobati nešto novo u njezi kože.

gorjuss
  • 18.12.2017 20:07:23
  • Bodova: 606
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koje je vaše mišljenje o proizvodu?
Preporučam svima ko zeli kvalitetan proizvod za svoju kozu.

Smatrate li da je nanošenje proizvoda jednostavno?
Pakiranje je jako zanimljivo i samim time nanosenje cini laksim.

Kakav je osjećaj na koži odmah nakon nanošenja proizvoda, a kakav nekoliko sati kasnije?
Odmah nakon nanosenja osjecaj na koži je umirujuci, nježan. Koza diše i nekoliko sati kasnije.

Kako komentirate teksturu, miris te pakiranje?
Tekstura lagana i prozracna

Koje promjene primjećujete na kritičnim područjima (bore, oko očiju...)?
Nema toliko izrazenih podocnjaka i bora

Kada ste počeli primjećivati prve promjene i što točno?
Nakon pat nanosenja

Biste li proizvod opet kupili i preporučili?
Da vrlo rado i preporucam ga svima.

dajka
  • 16.12.2017 11:10:55
  • Bodova: 5347
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Koje je vaše mišljenje o proizvodu?
Krema mi se jako svidjela, počevši od ambalaže koja je jako lijepa,praktična i elegantna. Dolazi u plastičnoj ambalaži, pri čemu u sebi sadrži dvije razdvojene kreme. Jedna strana ambalaže je crvena a druga crna tako da se ne može pogriješiti sa stranama.
Smatram da je ovo jako dobra ideja da budu dvije kreme u jednom, čak ne bi bilo loše da neko napravi dnevnu i noćnu kremu na takav princip.

Smatrate li da je nanošenje proizvoda jednostavno?
Jako je jednostavno nanošenje kreme, jedan tjedan se stavlja jedna krema koja u sebi ima phytol te nam ona priprema kožu za kremu broj dva koja u sebi ima retinol. Svaka strana kreme ima 15ml sta mi se čini da je za 4tj nanošenja ako se redovno stavlja i ne preskače.
Već sam napomenula da mi se sviđa sistem kreme dvije u jednom i apeliram da naprave dnevnu i noćnu na taj sistem.

Kakav je osjećaj na koži odmah nakon nanošenja proizvoda, a kakav nekoliko sati kasnije?
Prvu kremu sam nanosila prvi tjedan, ona u sebi sadržava phytol koji pomaže u regeneraciji kože i potiče proizvodnju novih stanica. Tekstura ove kreme je lagana, nemasna i dosta razmaziva, nije potrebna velika količina da se prekrije cijelo lice. Mazala sam je i čak na području očiju, upila bi se relativni brzo i nema teškog ni ljepljivog osjećaja na koži sta se meni jako sviđa. Ujutro kad bi se probudila vidjela sam zaista razliku u tome da mi je koža nahranjena, punija nekako i blistavija. Krema ima miris ali jako je prijatan i ne primjećujem ga.
Drugu kremu sam nanosila drugi tj, ona u sebi sadrži retinol koji bi trebalo utjecati na smanjenje postojećih bora i nastanku novih. E sad ušla sam u 30te i nemam nekih bora osim mimičkih na čelu koje su tamo godinama i na njima nisam primijetila nikakve razlike. Ujutro mi koža nakon druge kreme izgledala sasvim ok ali nikakav vau efekt ni promjena osim da mi je koža nahranjena. Tako da mi se više sviđa prva krema koja mi nekako baš nahrani kožu i čini je blistavijom.

Kako komentirate teksturu, miris te pakiranje?
Pakovanje mi se jako sviđa i smatram da je to super ideja.
Prva krema je kremasta, lagana, nemasna s blagim mirisom koji se ne zadržava na koži i ne smeta. Druga krema je malo drukčije teksture gušća više gelasta ali jednako lagana i neljepljiva na koži. Miris također blag i neprimjetan.

Koje promjene primjećujete na kritičnim područjima (bore, oko očiju...)?
Jedina promjena je da mi je koža nahranjena, blistava i zdrava i to mi se jako sviđa.
Možda nisam bas mjerodavna za bore ali tu nisam primijetila ništa, bar na onim postojećim a sad dali je šta spriječilo to ne možemo znat ni dokazat.

Kada ste počeli primjećivati prve promjene i što točno?
Odmah kod prve upotrebe, primijetila sam da krema hrani moju kožu i da je jako lijepo njeguje. Meni se više sviđa prva krema i nekako mi više paše.
Sve u svemu krema je jako dobra za zimu jer daje koži vlagu i hranjivost a ne masti je i nije teška.

Biste li proizvod opet kupili i preporučili?
Proizvod bi naravno preporučila jer je stvarno nešto novo i zanimljivo na tržišt,u a sad možda bi i kupila a možda i ne, ovisi o inspiraciji a i o želji i volji jer volim isprobavat nove proizvode.
 
elendrin
  • 14.12.2017 11:01:50
  • Bodova: 10312
Ocjena:
     Preporučujem proizvod
Koje je vaše mišljenje o proizvodu?
Krema mi se svidjela, posebno me oduševila ideja o rotiranju kreme, tj. izmjenjivanje dvije vrste kreme svakih tjedan dana kako se koža ne bi navikla na samo jedan tip proizvoda.

Smatrate li da je nanošenje proizvoda jednostavno?
Nanošenje je jednostavno. Potrebna je mala količina kreme. Krema se nanosi na čisto lice svaki dan prije spavanja. Jedino je potrebno paziti da se svakih tjedan dana koristi drugi dio kreme.

Kakav je osjećaj na koži odmah nakon nanošenja proizvoda, a kakav nekoliko sati kasnije?
Nakon nanošenja prvog dijela kreme koža je glađa i mekša na dodir te osjećam blago zatezanje, dok kod nanošenja drugog dijela kreme osjećam blago peckanje. Smatram da je to znak da krema djeluje. Ujutro je koža također mekana, bez znakova crvenila.

Kako komentirate teksturu, miris te pakiranje?
Tekstura je nježna i lagana, dobro je maziva te je potrebna mala količina kreme za cijelo lice. Miris je ugodan kada bi bio u pitanju neki parfem, kod krema osobno preferiram prirodnije i blaže mirise te mi se miris u ovom slučaju nije svidio. Krema je pakirana na način da su obje kreme u istoj ambalaži te kada se koristi prva formula, druga čini dno ambalaže i obrnuto. Ambalaža je stabilna i smatram ju dobro osmišljenom.

Koje promjene primjećujete na kritičnim područjima (bore, oko očiju...)?
Kremu sam koristila nešto malo više od dva tjedna (i još ju koristim) što je taman da isprobam po tjedan dana obje strane. Imam osjećaj da je koža zaglađenija i svježija. Nema crvenila, ali promjene kod podočnjaka nisam primjetila.

Kada ste počeli primjećivati prve promjene i što točno?
Već prvo jutro primjetila sam da mi je koža malo mekša i da nema crvenila. Malo veće promjene vidjela sam nakon dva tjedna (što čini jedan ciklus korištenja) gdje je koža zaglađenija i ispravljene su sitne nepravilnosti.

Biste li proizvod opet kupili i preporučili?
Proizvod ne bih kupila opet jer više volim kreme prirodnijeg sastava, te me kod ove kreme posebno odbio umjetan miris parfema, ali bih ju svakako preporučila osobama koje traže učinkovito rješenje protiv bora i sitnih nepravilnosti.

lena5
  • 17.12.2017 21:13:35
  • Bodova: 15580
Ocjena:
Koje je vaše mišljenje o proizvodu?
Jednostavan za korištenje, te zanimljivog pakiranja. Svidjelo mi se to što se dobiju dvije kreme u jednom, praktično za nositi sa sobom na put i ne zauzima puno mjesta. Veliki plus je potrebno nanošenje samo navečer. Miris nije intenzivan, ugodan, tekstura kreme mekana. Jedino djelovanje proizvoda na svojoj koži lica nisam primijetila.

Smatrate li da je nanošenje proizvoda jednostavno?
Da, korištenje proizvoda je poprilično jednostavno. Dvije kreme su u jednom pakiranju, što je neobična kombinacija, pa je potrebno doslovno zarotirati kremu. Svaka krema ima pumpicu te je dovoljan jedan pritisak za nanošenje na cijelo lice.

Kakav je osjećaj na koži odmah nakon nanošenja proizvoda, a kakav nekoliko sati kasnije?
Nakon nanošenja koža je mekana i nježna, ali nakon nekoliko sati taj osjećaj više nije toliko prisutan. Koža mi je opet ista kao i prije nanošenja proizvoda.

Kako komentirate teksturu, miris te pakiranje?
Tekstura je lagana, mekana za nanošenje, te razmazivanje.
Miris nije previše izražajan, baš ugodan. Krema 1 ima malo izraženiji cvjetni miris, dok miris kreme 2 lagano podsjeća na note vanilije. Puno blaži i neutralniji.
Pakiranje posebno praktično, rotirajuća krema sa pumpicama na svakom kraju te poklopcima.

Koje promjene primjećujete na kritičnim područjima (bore, oko očiju...)?
Nekog posebnog zatezanja, zaglađivanja ili promjene na koži nisam osjetila. Ne znam je li to zbog manjeg vremenskog perioda isprobavanja ili jednostavno na mojoj koži nema vidljivih promjena.

Kada ste počeli primjećivati prve promjene i što točno?
Nisam primijetila nikakve promjene na svojoj koži.

Biste li proizvod opet kupili i preporučili?
Ne vjerujem da bi opet kupila ovaj proizvod, a ni preporučila. Jedino mi je pakiranje odlično i s time sam zadovoljna, ali samo djelovanje kreme me nije uopće impresioniralo. Kreme su mi slične kao svaka druga, ne vjerujem da imaju neko posebno djelovanje na moju kožu.
 
mare1402
  • 17.12.2017 22:36:17
  • Bodova: 13104
Ocjena:
Koje je vaše mišljenje o proizvodu?
Zanimljiv i inovativan koncep i primjena ovog proizvoda, tj. dvostruke kreme za lice u jednoj ambalaži, ali mi se njegov učinak na mojoj koži nimalo ne sviđa.

Smatrate li da je nanošenje proizvoda jednostavno?
Da, smatram da je nanošenje jednostavno, sedam dana jedna krema, pa sedam dana druga, sve jasno piše u uputstvima koja su detaljna, ali dosta sitno napisana.

Kakav je osjećaj na koži odmah nakon nanošenja proizvoda, a kakav nekoliko sati kasnije?
Osjećaj na koži je ugodan, ne osjeti se nikakva promjena niti nelagoda, ali dva tjedna nakon primjene ovih krema, koža oko očiju mi je postala izuzetno osjetljiva. Toliko da me pekla koju god kremu sam nanijela. Iz tog razloga sam prestala nanositi ovaj proizvod na svoju kožu, a i zato jer nisam vidjela nikakvog pozitivnog učinka na koži.

Kako komentirate teksturu, miris te pakiranje?
Tekstura i miris su ugodni, krema se lako nanosi i brzo upija u kožu. Samo pakiranje je zanimljivo i inovativno, dvostruka rotirajuća krema u jednoj ambalaži, a kremice se lako nanose pumpicom.

Koje promjene primjećujete na kritičnim područjima (bore, oko očiju...)?
Nakon dva tjedna primjene ovih kremica, počela sam osjećati užasno peckanje oko očiju kod nanošenja krema, ne samo ovih nego bilo kojih krema, čak i Niveine kreme mi nisu pomogle ublažiti taj osjećaj. Na amblaži stoji upozorenje da krema može uzrokovati blago peckanje, ali ovo je bilo izrazito bolno peckanje i to kod nanošenja bilo koje hidratizirajuće kreme koje sam dosada koristila. Da stvar bude gora, nisam niti primjetila neku pozitivnu promjenu na koži, dapače, imala sam dojam da su mi neke bore izražajnije i dublje. Iz tih razloga sam prestala nanositi ove kremice i vratila se svojim dosadašnjim kremama koje više odgovaraju mojoj koži.

Kada ste počeli primjećivati prve promjene i što točno?
Prvih tjedan dana kod nanošenja prve kreme koja priprema kožu za daljni tretman nije bilo nikakvih problema, nikakve promjene niti neugodnosti. Nakon drugog tjedna i korištenja kreme sa SuperRetinolom počela sam osjećati užasno peckanje oko očiju kod nanošenja krema, ne samo ovih nego bilo kojih krema koje sam dosada bez problema nanosila i bez ikakvih reakcija na koži. Primjetila sam i da su mi neke bore izražajnije negoli prije. Ovo nikako nije proizvod za moj tip kože. Meni nažalost ne odgovara.

Biste li proizvod opet kupili i preporučili?
Ne bih kupila niti bih preporučila. Na mene ovaj proizvod nije ostavio pozitivan učinak, nažalost.