Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Afrodita Pitaya active kremasti gel za smanjenje celulita i opsega tijela 3 u 1

Recenzija proizvoda Afrodita Pitaya active kremasti gel za smanjenje celulita i opsega tijela 3 u 1

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,50


10 recenzija ukupno
9 testerica preporučuje proizvod
9 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
xy123
  • 17.5.2012 10:44:58
  • Bodova: 60246
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Vrlo ugodan iiznenađujuće pozitivan. Reakcija na kožu je bila trenutna.

Kakav je bio osjećaj odmah po nanošenju (osjećaj iznimne njegovanosti, aktivna briga za izgled, zamaman miris, egzotika...)?
osjećala sam se kao da moje tijelo konačno dobiva svilenkastu, mirisnu i korisnu njegu. krema je jako ugodnog i egzotičnog mirisa što dodatno olakšava njenu svakodnevnu upotrebu.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost)?
Da, jako je mekana, baršunasta i lako razmaziva. Također i brzo upijajuća.

Nakon koliko vremena ste primijetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Nakon 5 dana svakodnevnog mazanja sam primjetila zaglađenost i mekoću kože. Poslije 2 tjedna rezultati su bili zadivljujući, koža je bila iznimno glatka, čvršća a opseg tijela se također smanjio. Uske hlače koje sam nosila su davale prostora na bokovima i trbuhu.

Je li vas korištenje PITAYA ACTIVE kremastog gela za smanjenje celulita i opsega tijela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Da, korištenje kreme mi je promijenilo neke navike. Htjela sam da učinak bude što efektinij i brži stoga sam počela sa vježbanjem i novim načim prehrane. valjda su i zbog toga rezultati svakim tjednom bili sve bolji.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
jako sam zadovoljna proizvodom i samim rezultatom koji sam u kratko vremena postigla.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (topljenje masnih naslaga, glatka i meka koža, lijepo tijelo, samopouzdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu.)
Briga o tijelu, topljenje masnih naslaga i meka koža.

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, miris i sve ostalo)
Miris je predivan, jako egzočitan i privlačan. Jedinu zamjerku imam na ambalažu, više bi voljela da je u obliku bočice sa pumpicom.Smatram da je takav način upotrebe kreme puno higijenskiji i praktičniji.
Cijena proizvoda, s obzirom na rezultate, je opravdana.

ewa5
  • 28.5.2012 17:23:27
  • Bodova: 211
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Jako ugodan, jer pruža osjećaj hlađenja, bez peckanja kao kod drugih proizvoda.

Kakav je bio osjećaj odmah po nanošenju (osjećaj iznimne njegovanosti, aktivna briga za izgled, zamaman miris, egzotika...)?
Miris je fenomenalan, koža mi je bila puno glatkija i sjajnija.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost)?
Vrlo sam zadovoljna.

Nakon koliko vremena ste primijetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Nakon što sam kremu nanosila dvaput dnevno u 10 dana koža mi je bila zategnutija, a opseg trbuha mi se smanjio za 1,5 cm.

Je li vas korištenje PITAYA ACTIVE kremastog gela za smanjenje celulita i opsega tijela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Naravno, počela sam se više kretati, vježbati i u prehranu sam uvela više voća i povrća. Osjećam se puno ljepše i ugodnije.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Vrlo sam zadovoljna. Sigurno ću ga ponovo nabaviti.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (topljenje masnih naslaga, glatka i meka koža, lijepo tijelo, samopouzdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu.)
Meka i zategnuta koža, ravan trbuh, samopouzdanje.

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, miris i sve ostalo)
Ambalaža je oku privlačna, miris je vrlo osvježavajući i lako se koristi.

dieudonne
  • 7.6.2012 19:23:28
  • Bodova: 102
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Sto se tice prvog dojma, krema mi se svidjela. Svidja mi se ambalaza i lijepo mirisi.

Kakav je bio osjećaj odmah po nanošenju (osjećaj iznimne njegovanosti, aktivna briga za izgled, zamaman miris, egzotika...)?
Nakon samog nanosenja imam osjecaj da se vise brinem o sebi i osjecam se bolje zbog tog njegovanja.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost)?
Krema se lako razmazuje i relativno brzo upija.

Nakon koliko vremena ste primijetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Nakon otprilike tjedan dana i nanosenja 2x dnevno primjetila sam da mi je koza zategnutija i celulit manje vidljiv (ali da napomenem nije da inace imam tvrdokorni celulit i da se jako vidi pa je mozda i do toga).
Sto se tice potpunog nestanka celulita ili smanjenja opsega, ne bih rekla da je to moguce samo koristenjem gela. Tu su onda bitni i drugi faktori poput vjezbanja i prehrane, a i trebalo bi proci vise vremena za takve rezultate.Je li vas korištenje PITAYA ACTIVE kremastog gela za smanjenje celulita i opsega tijela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Ispocetka sam imala entuzijazma za pocet vjezbati, ali s obzirom na obaveze i tempo zivota te moju lijenost na kraju nije bilo nista od toga. Sto se tice prehrane, inace pijem puno vode i cajeva, a vise-manje se hranim zdravo, tako da nije bilo potrebe za nekim promjenama sto se toga tice.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvodom sam prilicno zadovoljna. Ne kazem da je celulit u potpunosti nestao, ali je koza puno zategnutija, a time se celulit manje vidi i noge puno bolje izgledaju.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (topljenje masnih naslaga, glatka i meka koža, lijepo tijelo, samopouzdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu.)
mirisljavost
njegovanost
manje celulita

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, miris i sve ostalo)
Vec sam napisala da mi se svidjaju ambalaza i miris.

romana1
  • 8.6.2012 13:41:19
  • Bodova: 169289
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Moj prvi dojam prilikom nanošenja kreme bio je jako peckanje kože, te lagani osjećaj hlađenja .

Kakav je bio osjećaj odmah po nanošenju (osjećaj iznimne njegovanosti, aktivna briga za izgled, zamaman miris, egzotika...)?
Po nanošenju kreme koža mi je postala napetija te mekana na dodir. Primjetila sam i da se krema vrlo brzo upija i lako razmazuje. Moram istaknuti i to da mi se je miris kreme jako svidio.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost)?
Krema se nanosi s lakoćom i veoma brzo se upija u kožu što je meni veoma bitno jer nije masna, već lagani nemasni gel.

Nakon koliko vremena ste primijetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Kremu sam počela koristiti odmah nakon što sam je dobila i još uvijek je koristim. U 20 dana korištenja kreme redovitim mazanjem (ujutro i navečer) zadovoljna sam sa rezultatima, poboljšan mi je tonus i glatkoća kože, a čini ni se da mi se je i opseg bedara i trbuha malo smanjio, tako da ću i dalje nastaviti sa korištenjem ove kreme, jer još uvijek mi je vidljiv celulit na unutrašnjoj strani bedara.

Je li vas korištenje PITAYA ACTIVE kremastog gela za smanjenje celulita i opsega tijela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
PITAYA ACTIVE kremasti gel za smanjivanje celulita i opsega tijela potaknuo me je na promjenu životnih navika i uz pojačano vježbanje, masažu masažerom prilikom tuširanja, te raznovrsnom mediteranskom prehranom rezultati su doista vidljivi.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvod me oduševio, koristit ću ga i dalje, te bih ga preporučila svakoj ženi da ga isproba.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (topljenje masnih naslaga, glatka i meka koža, lijepo tijelo, samopouzdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu.)
Glatka i meka koža, lijepo oblikovano tijelo i veliko samopouzdanje prve su tri asocijacije na PITAYA ACTIVE proizvod.

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, miris i sve ostalo)
Kao što sam već i napisala miris me oduševio, mislim da je proizvod vrlo kvalitetan jer sadrži prirodne sastojke ekstrakta pitaye, svetog lotosa,graška i vitamina E, a ambalaža mi je "svjetska". Veliko BRAVO za Afrodita Kozmetiku koja se još jednom u mom slučaju pokazala kao iznimno kvalitetna i nastavit ću je koristiti i dalje.

majazg1
  • 10.6.2012 18:27:59
  • Bodova: 617
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Prvi dojam je bio izvrstan jer je krema bila vrlo lagana za razmazati, brzo se upijala u kožu i ugodnog je mirisa. Kakav je bio osjećaj odmah po nanošenju (osjećaj iznimne njegovanosti, aktivna briga za izgled, zamaman miris, egzotika...)?
Prilikom prvog nanošenja nisam osjetila ništa osim hidratantnosti, vjerojatno jer nisam jako utrljavala kremu, ali već sljedećeg jutra sam osjetila prvo peckanje zbog snažnijeg masiranja kože.
U zadnje vrijeme nisam toliko koristila kreme protiv celulita tako da me ova krema ugodno iznenadila trenutno mekšom kožom, osjećaj koji se pojačavao sa svakim nanošenjem, i potaknuo na intenzivnije promjene u brizi za tijelo. Također, u par navrata sam zaista dugo i snažno masirala bedra i guzu i gotovo osjetila hlađenje. Činilo mi se kao da je miris sa svakim nanošenjem postajao sve intenzivniji.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost)?
Jako sam se brzo naviknula na njezino brzo upijanje, zbog kojeg sam već nakon par minuta mogla obući traperice bez brige za ljepljiv osjećaj, koji imam prilikom korištenja nekih drugih krema za tijelo. Mazala sam je i po nadlakticama i trbuhu, i mogla sam obući bijelu majicu nakon par minuta bez ikakvih tragova.

Nakon koliko vremena ste primijetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Koža na bedrima i guzi je postala mekanija i zategnutija već četiri ili pet dana nakon prvog korištenja. Mazala sam se svaki dan dva puta dnevno, ujutro i navečer kao što je i preporučeno.
Bila sam jako sretna i sto je izrazito hidratanta tako da je nestao i suhi, peckavi osjećaj na koži nakon tuširanja, a prije nanošenja kreme. Nisam primjetila smanjenje opsega tijela jer nisam vježbala koliko bih trebala za konkretnije rezultate.

Je li vas korištenje PITAYA ACTIVE kremastog gela za smanjenje celulita i opsega tijela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Naravno, hodala sam još više nego inače. te planiram za dva tjedna ponovno početi sa treninzima kick-boxinga. Počela sam pažljivije pratiti unos kruha, slatkiša i grickalica te sam ih reducirala i automatski pojačala unos voća i povrća.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Vrlo sam zadovoljna učincima, fizičkim i psihičkim, jer je od kreme koju sam trebala "samo" receenzirati postala nešto što me uspjelo pokrenuti i ponovno potaknuti na treniranje.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (topljenje masnih naslaga, glatka i meka koža, lijepo tijelo, samopouzdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu.)
Izuzetno glatka koža, hidratacija, intenzivan miris.

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, miris i sve ostalo)
Ambalaža je zanimljiva i privlačnog dizajna, a sama krema ima toliko intenzivan miris da mi je kupaona još satima mirišala na Pitayu.

inesska
  • 10.6.2012 19:38:12
  • Bodova: 82305
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Na prvi dojam krema djeluje gusto, ali je zapravo jako lagana. Crvena zrnca u njoj su baš fora kad se razmažu.

Kakav je bio osjećaj odmah po nanošenju (osjećaj iznimne njegovanosti, aktivna briga za izgled, zamaman miris, egzotika...)?
Nakon nanošenja kreme osjećaj je svakako briga za izgled, i pomalo egzotičan miris, relativno ugodan.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost)?
Jako sam zadovoljna mazivošću kreme.

Nakon koliko vremena ste primijetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Prve promjene sam primjetila već nakon 3. dana uporabe, vidljivost celulita (bez stiskanja kože) je bila malo manja.
Opseg tijela mi se u ovo vrijeme dok sam koristila kremu nije promijenio, ali su mi noge vidljivo ljepše, vidljivost celulita je smanjena.

Je li vas korištenje PITAYA ACTIVE kremastog gela za smanjenje celulita i opsega tijela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Korištenje kreme me potaknulo na daljnu uporabu krema i masažu tijela.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Zadovoljna sam i proizvodom i rezultatom uporabe.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (topljenje masnih naslaga, glatka i meka koža, lijepo tijelo, samopouzdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu.)
Lijepe noge, zategnuta koža, mršavljenje.

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, miris i sve ostalo)
Ambalaža je odlična, miris je egzotičan, relativno ugodan. Mala zamjerka ide na količinu proizvoda; mislim da bi ga moglo biti više, osobito ako se koristi 2 puta dnevno, što ja nisam radila, baš zbog količine.

ta1a
  • 5.6.2012 0:06:47
  • Bodova: 3316
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Kako sam prvi put u kontaktu s kremastim gelom za smanjenje celulita, bila sam skeptična. Gel se lako nanosi i pogodan je za masažu.

Kakav je bio osjećaj odmah po nanošenju (osjećaj iznimne njegovanosti, aktivna briga za izgled, zamaman miris, egzotika...)?
Na ambalaži je navedeno da nakon nanošenja osjeća se peckanje praćeno osvježavajućim dojmom hlađenja, ali ja to nisam osjetila. No djelovanje u korist moga tijela podiglo mi je samopouzdanje i potaklo da napravim još neke korake.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost)?
Krema se lako nanosi.

Nakon koliko vremena ste primijetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Već nakon tjedan dana nakon pritiska dijela tijela vidilo se smanjenje celulita. Koža je glatka. Nisam primjetila promjene u opsegu tijela.

Je li vas korištenje PITAYA ACTIVE kremastog gela za smanjenje celulita i opsega tijela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Korištenje kreme je pozitivno utjecalo na mene, pa sam uvela u dnevni rasporedi 15 minuta vježbanja na vijači. uz to pokušavam se zdravije hraniti.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Zadovoljna sam s rezultatima, jer već u kratkom vremenu primjete se promijene.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (topljenje masnih naslaga, glatka i meka koža, lijepo tijelo, samopouzdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu.)
lijepo tijelo, samopouzdanje, mršavljenje

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, miris i sve ostalo)
Jedina mana je miris koji mi ne paše, ali se lako prikrije jer nije jak.

znatizeljna
  • 5.6.2012 20:25:07
  • Bodova: 294
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
gladja koza,ugodan osjecaj hladjenja

Kakav je bio osjećaj odmah po nanošenju (osjećaj iznimne njegovanosti, aktivna briga za izgled, zamaman miris, egzotika...)?
osjecaj nekakvog olaksanja sto konacno nesto dobro radim za sebe,lijep zamaman miris

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost)?
krema se lako nanosi iako imam osjecaj da joj treba dosta vremena da se potpuno upije

Nakon koliko vremena ste primijetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
prve promjene sam osjetila nakon nekih10 dana cvrsca i napetija koza nogu,mada ja ne primjetim golim oko dosta njih kaze da mi se smanjuje obujam nogu!!!!

Je li vas korištenje PITAYA ACTIVE kremastog gela za smanjenje celulita i opsega tijela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
koristenje kreme me definitivno potaknula da pocnem voditi racuna o svojem tijelu i izgledu ,pocinjem mijenjati prehrambene navike,puno se vise krecem i postala sam uporna sto se tice borbe protiv celulita i pretjerane debljine

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
zadovoljna sam samim proizvodom i vec sam kupila novu zalihu

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (topljenje masnih naslaga, glatka i meka koža, lijepo tijelo, samopouzdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu.)
glatka i meka koza,briga o tijelu,ugodan osjecaj hladjenja koze i zategnutosti tijela

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, miris i sve ostalo)
ambalaza je lijepa zivih boja ,atraktivna i jednostavno privlaci na kupnju,krema sama je ugonog mirisa i isto tako zanimljivog izgleda zbog sitnih crvenih cestica

ellina
  • 10.6.2012 17:44:03
  • Bodova: 28218
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Pri prvom nanošenju osjetila sam da krema izrazito hidratizira kožu, uz ugodan, pomalo egzotičan miris.

Kakav je bio osjećaj odmah po nanošenju (osjećaj iznimne njegovanosti, aktivna briga za izgled, zamaman miris, egzotika...)?
Koža je nakon nanošenja krema izuzetno njegovana i ugodna na dodir.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost)?
Krema se izuzetno lako nanosi i razmazuje.Nakon koliko vremena ste primijetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Koža je nakon nanošenja kreme glatka i ugodna na dodir. Nakon dužeg korištenja osjeća se promjena što se tiče zategnutosti kože, a uz aktivno vježbanje primjetno je i smanjenje opsega tijela i što mi je najbitnije, polagani nestanak izgleda "narančine kore".Je li vas korištenje PITAYA ACTIVE kremastog gela za smanjenje celulita i opsega tijela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Uz uporabu ovog gela vježbam u teretani tri puta tjedno po sat vremena i s obzirom na kombinaciju to dvoje, izuzetno sam zadovoljna rezultatima.Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Zadovoljna sam gelom i preporučila bih ga svakome tko ima problema s celulitom.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (topljenje masnih naslaga, glatka i meka koža, lijepo tijelo, samopouzdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu.)
Glatka, njegovana, zategnuta koža.

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, miris i sve ostalo)
Proizvod je pakiran u praktičnu decentnu ambalažu, ugodnog je mirisa, a i sam gel, prošaran crvenim točkicama, lijepo izgleda.

kitty85
  • 10.6.2012 13:46:16
  • Bodova: 3549
Ocjena:
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Pri prvom nanošenju primjetila sam da je dosta gusta, te da se treba zapravo masirati da bi se krema nanijela.

Kakav je bio osjećaj odmah po nanošenju (osjećaj iznimne njegovanosti, aktivna briga za izgled, zamaman miris, egzotika...)?
Nakon što sam nanijela na bedra, osjetila sam izniman osjećaj hladnoće, kao kad utrljate kremu od mentola.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost)?
Pa i ne baš. Krema je gusta, to mi je razumljivo, sam čin nanošenja je anticelulitski tretman, no crvena zrnca se ne daju razmazati, tako da se znalo desiti da na posteljini ostanu crvene točkice koje bi se naknadno rastopile

Nakon koliko vremena ste primijetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Jedina promjena koju sam mogla primjetiti je bila odmah nakon nanošenja.
Koža bi izgledala neko vrijeme sjajnija i mekša, te sam osječaj hladnoće mi je odgovarao nakon napornog radnog dana.

Je li vas korištenje PITAYA ACTIVE kremastog gela za smanjenje celulita i opsega tijela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Zadovoljna sam svojim životnim navikama, te nemam nikakve potrebe za mjenjanjem tih istih.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Ne.
Što se tiče proizvoda, puno sam više očekivala. Njegova redovna cijena je dosta velika za ono što se za uzvrat dobije. Pakiranje je dostatno za 10 dana mazanja.
Što se tiče rezultata... citirat ću moga muža "buca bila, buca ostala"
To je relativni kratak rok za drastične rezultate, tako da kod mene nije bilo ni smanjenja opsega, ni smanjenja strija ni smanjenja celulita.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (topljenje masnih naslaga, glatka i meka koža, lijepo tijelo, samopouzdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu.)
glatka koža
meka koža
njega

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, miris i sve ostalo)
Ambalaža je primamljiva, silueta ženske osobe govori sama za sebe.
Možda bi bilo korisno staviti u pakiranje nekakvo pomagalo za nanošenje kreme
Što se tiče mirisa, to sam već spomenula, to je najbolja osobina cijelog proizvoda.