Ljepota > Šminka
žena.hr čitateljice ocijenile L’Oreal Paris Mat'Magique puder
10.4.2013
25 sretnih čitateljica portala žena.hr u razdoblju 15.3.-10.4. testiralo je L’Oreal Paris Mat'Magique puder.

Svaka čitateljica dala je opću ocjenu proizvoda te odgovorila na pitanja da li bi proizvod preporučila drugima i da li bi proizvod opet kupila.
Osim toga, svaka čitateljica napisala je i detaljniji opis pri čemu je odgovorila na sljedeća pitanja:
  • Kako komentirate teksturu MAT’ MAGIQUE pudera?
  • Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja?
  • Kako bi opisale završni make-up rezultat MAT’MAGIQUE pudera?
  • Kako komentirate učinkovitost proizvoda (osjećaj ugode, glatkoća kože, baršunasti ten, prekrivanje, postojanost)?
  • Da li preferirate ovaj proizvod u odnosu na klasični tekući puder? Zašto da/ne?
  • Ostali komentari…

Na temelju 22 pristigle recenzije, opća ocjena proizvoda je 4.36 od maksimalnih 5.
Sve 22 recenzistice preporučuju proizvod, a 18 recenzistica bi opet kupilo proizvod.

Detaljne, pojedinačne recenzije možete pročitati ovdje, a ovdje smo za vas izdvojili nekoliko najzanimljivijih isječaka:

fireflyyy: "Oduševila sam se baršunastom teksturom, kako se lako razmazuje i kako mi se nijansa savršeno stapa sa kožom!. Od mene sve pohvale za ovaj puder, osjećam se super ugodno kad ga nosim, a i mom dragom se sviđa, kaže da je boja ista kao moja koža, kao da je transparentan. Definitivno ću nastaviti koristiti ovaj puder."

vincekica: "Tekstura me oduševila. Nešto potpuno drugačije od svih pudera koje sam do sad koristila. Pjenasto i mekano, podsjeća na baršun. Više mi se sviđa nego klasičan tekući puder zbog odličnog matiranja kože. Nema neželjenog sjaja i masne kože."

lun: "Moram priznati da me se ovaj puder jako dojmio jer za razliku od klasičnih pudera u svim segmentima je bolji.Od samog nanošenja,osijećaja izuzetne ugode i glatkoće kože,postojanosti i prirodnog izgleda."

rea0000: "Tekstura u početku djeluje dosta gusta, "teška", međutim čim se stavi na kožu postaje dosta lagana, prozračna, kao da se pretvori u prah. Iskreno mene je oduševila!. Na kraju samo mogu zaključit da me Mat Magique oduševio i definitivno bih ga opet kupila."

oko_sokolovo: "Wow! Toliko se lako, brzo i nježno razmazuje. Ni jedan puder koji sam do sad koristila nije se tako lako razmazo."

puzzla: "Ovaj proizvod je za mene otkriće i preferiram ga u odnosu na klasične tekuće pudere jer mi pruža osjećaj opuštenosti, sigurnosti i samopouzdanja. "

zvekanka: "Ovaj proizvod apsolutno preferiram iz razloga što mi lice ne izgleda sjajno nego djeluje kao moj prirodni ten uz jednu veliku prednost a ta je što nema niti jedan nedostatak."
 

žena.hr