Moda > Trendovi
Moda u 2008.g.
4.1.2008

Ispratili smo još jednu staru godinu, obavili  doček, izvukli i spremili u ormar svečanu toaletu, pojeli sarmu i odradili prvi ovogodišnji radni dan. Počinje sezona 2008.

Što nas čeka ove godine?
To se nikad nezna, ali se uvijek nadamo najboljem.
Što nas čeka ove MODNE godine?

E, tu  već postoje konkretnije smjernice, a da ne bi ispalo da niste informirani, evo nekoliko osnovnih natuknica:

 • U 2008. navršava se 40 godina postojanja modne marke  slavnog američkog dizajnera Calvina Kleina . Iako je dizajnerski posao prepustio još 2003. Francescu Costi, ovo je svakako godina koja će obilježiti ovaj poznati brand.


 • O ekologiji se sve više vodi računa,pa nas  tako očekuje  totalno ekološko-modno osvještavanje. Umjetno krzno sve više zamjenjuje  pravo, a nosit će se torbice od eko kože ili platna. Apsolutni hit-eko pamuk  zamijenit će razne turske i kineske inačice.


 • Morate nabaviti barem jedan odjevni predmet u boji FUKSIJE, jer ona će nas preplaviti, bilo da je riječ o dnevnoj kombinaciji ili raskošnoj večernjoj toaleti.
  Neće zaobići niti make-up: ruževi, sjenila, rumenila u ovoj iznimno ženstvenoj boji dolaze u prvi plan.


 • Nakit je modni dodatak broj 1. Kod njega će se poštivati pravilo -luksuznije je bolje. Sve velike modne marke u svoje kolekcije , osim odjeće, uvrstile su pripadajuće linije nakita.


 • I dalje ostaju tajice....da, svi mi koji smo se ponadali da je njihovo doba iza nas, dobro smo se prevarili, jer i ove godine biti će tajica i tajica...


 • Čekaju nas jedne od najvećih Olimpijskih igara u povijesti.
  Zemlja domaćin je Kina, a glavni grad olimpijskih događanja- Peking.
  Hello Kitty koja nas je pratila u 2007, dobit će jednako simpatičnu zamjenu- JINGJING. On je slatka panda, olimpijska maskota, a ime mu je nastalo skračivanjem rečenice BEI JING HUAN YING NI što znači DOBRO DOŠLI U PEKING (BEIJING).

Bez obzira na modu neka vam se u ovoj novoj ispuni barem djelić snova, želim vam puno smijeha i  zadovoljstva i  SRETAN PUT NA RUTI 2008.! :)

Ana Golubić

www.baggiz.net


žena.hr