Moda > Moda
Mango predstavio cozy kolekciju idealnu za dane provedene kod kuće
18.10.2020
Duboko smo zakoračili u jesen, a dani postaju sve kraći i hladniji. Sve više vremena provodimo unutar svojih toplih domova, a najdraži su nam vikendi tijekom kojih se možemo odmoriti i opustiti uz neke od svojih omiljenih rituala. Da bi takvi trenuci opuštanja bili još slađi i ugodniji, tu su savršeni komadi odjeće koji su baš stvoreni za dane provedene kod kuće. Loungewear odnosno odjeća za slobodno vrijeme i za izležavanje po doma u posljednje vrijeme vrlo je trendi, a još je više dobila na popularnosti početkom proljeća kada smo zbog pandemije svi bili primorani puno vremena provoditi kod kuće.
 
I ove jeseni fokus mnogih high street brendova je upravo na takvoj odjeći koju možemo nositi u udobnosti vlastita doma i u kojoj ćemo se osjećati ugodno i dobro.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MANGO (@mango)


Ističu se mekani puloveri, toplo pletivo, trenirke i oversized hoodice, a u kombinaciji s novim trendovima svi ti komadi izgledaju zaista dobro. Napravljeni su od mekanih materijala koji će se u spoju s neutralnom paletom boja uklopiti u svačiju garderobu.
 
Popularni brend Mango nedavno je predstavio svoju comfy kolekciju koja se sastoji upravo od takvih udobnih komada idealnih za nošenje kod kuće u prohladnih danima koji su pred nama. Djeluju vrlo udobno i toplo, ali imaju i dozu one profinjene elegancije koja je i inače karakteristična za popularni španjolski brend te će biti savršen izbor i za sve one koji rade od doma.
 
Neke od najljepših komada iz Mango comfy kolekcije izdvojile smo u nastavku.
 
Foto: Mango

žena.hr