Zabava > Tračevi i novosti
Trud se isplati: Rebel Wilson posljednja je u nizu koja je 'isklesala' svoju figuru
12.10.2020
Poznata po ulogama u komedijama poput Na putu do zvijezda i Djeveruše, Rebel Wilson je uvijek glumila šaljivu puniju djevojku. Iako se za humor nije nužno oslanjala na svoju težinu, često je upravo ona bila tema na koju je glumica zbijala šale. Danas je Wilson 20 kilograma lakša i gotovo neprepoznatljiva. 
   
Rebel je početkom godine najavila kako se želi osjećati bolje i biti zdravija te da će malim koracima krenuti prema ciljanoj težini od 75 kilograma. Najprije je iz prehrane izbacila nezdravu hranu i počela redovno šetati, a kasnije je s obožavateljima dijelila detalje i nešto ozbiljnije tjelovježbe. U svom stilu se našalila kako će upravo ona zamijeniti njezine sunarodnjake braću Hemsworth kao najfit zvijezde Australije.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Weightloss • Fitness • Health (@fitmagine) on


Wilson je jučer na svom Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija na kojima izgleda šokantno drugačije. Naime, glumica se u manje od godinu dana opasno približila željenoj težini. Tvrdi kako je izgubila čak 20 kilograma i da joj je do cilja ostalo tek tri. Koja je tajna njezinog uspjeha? Rebel svakodnevno vježba s osobnim trenerom, a vježbe koje posebno voli su one kratkog i visokog intenziteta. Osim tjelovježbe, Wilson više pažnje obraća na prehranu, no i tu si nekoliko puta tjedno dopusti male užitke poput kolača
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on


Glumičin impresivan uspjeh nas je potaknuo da se prisjetimo i ostalih zvijezda koje su radom i trudom potpuno transformirale svoje tijelo i zdravlje. 
 

žena.hr