Moda > Moda
Sve nijanse smeđe: Najljepši komadi u 'it' boji ove jeseni
24.9.2020
Kad pomisliš na svoje omiljene boje, smeđa vjerojatno nije jedna od njih. Ipak, ova jednostavna, a svestrana boja s razlogom je jedna od najpopularnijih ove jeseni.
S toliko mnogo nijansi, od bogatih čokoladnih tonova do svjetlijih nijansa u boji cimeta ili karamele, smeđu boju toliko je lako uklopiti u odjevnu kombinaciju, da nije čudno što su je prozvali novom crnom. U svakom slučaju, definitivno je stylish alternativa crnoj silueti
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Courtney Halverson (@prettylittlefawn)


Osim toga, smeđa boja je zapravo topla i iznenađujuće laskava. Postoji toliko mnogo načina kako nositi smeđu nijansu što se tiče odjeće, a vjerojatno najveća prednost smeđe boje je upravo u tome što se odlično slaže sa svim drugim bojama i daje dobar kontrast, stoga ju je iznimno lako kombinirati. 

Možeš je nositi samu, kombinirajući više nijansi smeđe boje ili u slojevima s drugim bojama - jednostavno ne možeš napraviti modnu pogrešku kad je u pitanju ova svestrana boja. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alice Catherine (@alicecatherine)


Budući da će smeđi tonovi vladati ulicama ove jeseni, izdvojile smo 20 najljepših komada u svim nijansama ove popularne boje. Zaviri u našu galeriju u nastavku:
 

žena.hr