Moda > Dodaci
Reserved ima odlične jesenske modne dodatke - ovo su naši favoriti od cipela do torbica
3.9.2020
Ako si imalo poput nas, već si primijetila par (ili tri) novosezonskih čizama koje želiš. Možda postoji čak i zimski kaput na koji si već bacila oko (i mi smo). 
Ako ti ovo zvuči poznato, na pravom si mjestu. Naravno, uvijek se savjetuje da se noviteti iz kolekcija ugrabe čim stignu kako bi izbjegle muke po traženju veličina i brojeva nakon što postanu kultni predmet. Iako već polako dodajemo mokasinke i gležnjače u svoje outfite, malo je prerano za kapute i pletenine (iako i u ovim kategorijama već imamo svoje favorite).

Srećom, imamo odgovor na to kako nabaviti novosezonski komad koji već sada možeš nositi, a dolazi u obliku jesenskih modnih dodataka. Većina modnih dodataka ionako nije strogo određena samo za jednu sezonu, posebno kad se radi o torbicama, remenima ili ukrasima za glavu, što znači da ih možeš nositi bilo kada. 

Ovoga puta svoje jesenske favorite pronašle smo u ponudi poljskog high street brenda Reserved, stoga zaviri u galeriju te pronađi 15 modnih dodataka kojima nećeš moći odoljeti.
 

žena.hr