Moda > Moda
Još uvijek nije kasno za divnu bijelu haljinu. Pronašle smo super modele, od 150 kn
12.8.2020
Jedan od modnih komada bez kojih ne možemo zamisliti ljeto je bijela haljina. Lepršavi modeli bijelih haljina svih duljina i ove sezone dominiraju ponudom mnogih brendova, a iako se ljeto lagano bliži kraju, vrućih će dana sigurno još biti pa je to ujedno i odlična prilika da iskoristimo to vrijeme i uživamo u svojim omiljenim ljetnim outfitima.
   
Izuzetno svestrana, lepršava i ženstvena, bijela haljina je klasik za ljetne dane, a moći ćeš je nositi u raznim prigodama. Ovisno o modelu, bijelu haljinu možeš nositi preko kupaćeg kostima na plaži, dok one malo formalnije modele u stilu košulje možeš nositi kao dio svoje poslovne kombinacije ispod lanenog blejzera.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TALISA SUTTON (@talisa_sutton)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Monikh Dale (@monikh)


Ove sezone ponudom brendova dominiraju modeli od lana, rupičastih tkanina i popelina, a osim što će unijeti ljetnu svježinu u svaki look, bijela haljina lako se može kombinirati s upečatljivim modnim dodacima poput pletene torbe ili espadrila na punu petu.
 
U kolekcijama naših omiljenih high street brendova ističu se razni modeli od onih romantičnih ukrašnih volanima pa do jednostavnih u stilu obične T-shirtice.
 
Ako ovog u svom ormaru još uvijek nemaš bar jednu bijelu haljinu, sada je idealna prilika da ju nabaviš, a neke od najljepših modela iz aktualnih kolekcija donosimo u nastavku.
 
Foto: Instagram, H&M, Mango, Reserved, Stradivarius, Zara  

žena.hr