Moda > Moda
Bez točkica ne možemo: Pronašle smo najljepše komade na rasprodaji
4.8.2020
Trendovi se mijenjaju, ali neki uzorci nikada ne izlaze iz mode. Iako su posljednjih nekoliko sezona jako trendi, svako ljeto obožavamo nositi haljine ili bluze s točkicama. Ovi komadi su bezvremenski i svake se godine na različite načine vrte u našim kombinacijama.
Točkice na odjeći razbijaju monotonost, a dodaju i dašak romantike. Popularni high street dućani i ove godine imali su puno komada s omiljenim uzorkom u ponudi. Ovo proljeće jako su bile popularne košulje s točkicama. Kako ljeto još traje i dalje želimo nositi odjeću koja nije monotona, ali koja i na sebi ima točkice. Provjerile smo kakva je ponuda na rasprodajama i može se stvarno puno toga pronaći.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Street Styles ???? (@paris_streetstyles) on


Haljine, suknje, bluze i hlače, a čak se može pronaći i kišobran s točkicama. Velika je ponuda crnih i cijelih komada s točkicama za sve one koje vole malo diskretnije i nježnije outfite. Ali u Zari smo pronašli lijepu zelenu bluzu s točkicama i puf rukavima za samo 79 kuna, a pravi je statement komad.

Mango, Zara, Bershka i Mango Outlet imaju odličnu ponudu, a cijene su povoljne i zato u nastavku provjeri što se može pronaći na rasprodajama koje još uvijek traju.
 

žena.hr