Ljepota > Koža i tijelo
Preslatke ljetne manikure idealne su za kratke nokte
3.8.2020
Lijepi i njegovani nokti su svojevrstan ukras, a bez obzira na to bili oni dugi ili kratki, bitno je da o njima vodimo brigu i da uvijek izgledaju uredno. Profinjena manikura odnosno lijepo nalakirani nokti nešto su što si danas svi možemo priuštiti i unose dozu elegancije i ženstvenosti u svaki styling.
 
Ipak, mnoge žene imaju problema s krhkim i lomljivim noktima pa zbog toga izbjegavaju manikure jer žele sakriti svoje ruke od pogleda. Imaš li i sama sličnih problema, ne brini jer i kratki nokti mogu biti privlačni, uz zanimljive manikure.
 
Ono što je pritom vrlo bitno naglasiti je redovno održavanje noktiju i njega te korištenje hranjive kreme za ruke u nokte. Redovito vodi brigu o kutikulama odnosno kožici oko noktiju i rašpaj nokte kako bi bili pravilnog i lijepog oblika. Nakon što si ih uredila, vrijeme je za manikuru. Postoje brojne manikure i razigrane nijanse lakova za nokte koje odlično pristaju upravo kratkim noktima pa se nemoj dvoumiti isprobati ih.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ?? ????? ??????? Safe Space (@snova_nastia)


Odličnu inspiraciju za nail art pronaći ćeš na Instagramu, a i mi smo tamo pronašle nekoliko zaista maštovitih ideja koje donosimo u fotogaleriji u nastavku.
 
Foto: Instagram

žena.hr