Ljubav i sex > Ljubav i brak
Neki stručnjaci tvrde kako postoje tri vrste osobnosti muškarca? Saznale smo sve o tome
29.7.2020
Mnoge od nas imaju svoj savršeni "tip" muškarca kada je u pitanju naš ljubavni život. Na primjer, možemo preferirati muškarce koji su visoki ili one koji vole sarkastičan humor, ali u stvarnosti, svi se mi možemo svrstati u opće kategorije koje imaju manje veze s izgledom ili oblačenjem, a više s načinom na koji se ponašamo i tko uistinu jesmo.
 

Za mnoge žene, muškarci su velika zagonetka. Iako se žene tradicionalno smatra zbunjujućima i tajanstvenima, ni muškarci ne dolaze zajedno s priručnikom s uputama, stoga ih često ne možemo odmah pročitati. Neki su muškarci nedruželjubivi, dok drugi vole provoditi vremena s mnogo ljudi. Neke je lako označiti, dok se drugi uklapaju u više kategorija.

Ipak, naučiš li nešto više o tri specifične vrste osobnosti u koje spadaju mnogi muškarci, to će ti pomoći da muškarcu koji te zanima daš najviše od sebe - zauzvrat će vjerojatno i on isto učiniti za tebe, a možda se rodi i ljubav.

Stručnjaci ističu kako su tri osnovna tipa muške osobnosti, a u skladu s njegovom osobnošću možeš ga "natjerati" da se zaljubi u tebe - evo i kako.


 

žena.hr