Zabava > Ostalo
Sezona je Lavica: Vole pažnju, neustrašive su, liderice, a ove slavne dame su prave predstavnice ovog znaka
26.7.2020
Stigla nam je sezona Lavova, a u astrologiji je poznato da su upravo Lavovi jedan od najsamouvjerenijih zodijačkih znakova kojima je teško odoljeti. Riječ je o vatrenim ljudima koji vole život i obožavaju ljude.
 
Žene rođene u ovom znaku su vatrene, samopouzdane i energične. S obzirom na to da njihovim horoskopskim znakom vlada Sunce, Lavice obožavaju biti u ulozi vođe, kao i u centru pozornosti. Vole kada su sva 'svjetla reflektora' uperena upravo u njih. Zavodljive su i često će koketirati s drugima.
 

via GIPHY

Od svog života žele najbolje, a u većini slučajeva to i dobivaju. Istovremeno su nježne i pomalo drske, pa i ne čudi da osvajaju svijet svojim šarmom i sposobnostima. Glavne su u društvu i prave su kraljice.
 
Lavice dominiraju scenom i ljudi ih obožavaju pa i ne čudi da su upravo mnoge poznate dame rođene u ovom znaku. Neke od najpoznatijih su Madonna, Jennifer Lopez, Halle Berry, Charlize Theron, Helen Mirren i Kim Catrall. U nastavku doznaj po čemu su još posebne šarmantne Lavice i koje ih osobine, ali i mane najčešće krase.
 
Foto: Instagram

žena.hr