Ljepota > Koža i tijelo
Razmišljaš o tetovaži? Pronašle smo odlične dizajne akvarelnih tetovaža koji će ti privući pažnju
3.7.2020
Tetovaže su oduvijek bile predmetom rasprave - neki ih vole, neki ne, ali ne možemo poreći da ne izgledaju sjajno ako su kvalitetno napravljene. Uz to, mnogi misle da tetovaže najbolje izgledaju kada su ograničene na jednostavnu paletu crnih, sivih i drugih neutralnih boja.
 
Međutim, postoji jedan trend tetovaža koji bi mogao promijeniti upravo tu zabludu - akvarelne tetovaže u boji, čija popularnost raste iz dana u dan, a najpopularnije su u Japanu i Južnoj Koreji. Akvarelne tetovaže lijepe su i živopisne, ne preopterećuju kožu previše pigmentiranim bojama, a tetovaža izgleda kao živa slika.

Upravo zahvaljujući bojama, tetovaže izgledaju sjajno i upečatljivo, ali i kod njih postoji "kvaka" - takve tetovaže ne traju dugo i izblijedjet će prije od klasičnih tetovaža. Ipak, ne daj da te to obeshrabri - uz malo losiona i kreme za sunčanje svoju ćeš tetovažu dulje održati živopisnom, a njezinu boju postojanom.

Kako bi se uvjerila koliko sjajno ovakve tetovaže mogu izgledati, izdvojile smo 15 dizajna koji su nas oborili s nogu, a koji su idealni za ljetne dane.
 

žena.hr