Kuća i hrana > Gastro
Krema kožu čuva, a ove posude svježinu čak i na vrućinama
30.6.2020
Nakon cjelodnevnog plivanja, brčkanja u plićaku, izležavanja na plaži ili šetnje šumom uvijek nam se čini kao nam apetit duplo naraste. Kako ne bismo morale svako malo odlaziti do hladnjaka ili obližnjeg restorana, sa sobom na plažu ili izlet nosimo obroke koji nakon nekoliko sati na suncu postaju neprepoznatljivi toliko da se nekada moramo dobro zapitati je li ovo u vrećici rajčica ili breskva.
  
Rješenje ovog problema leži u termo posudama koje će sačuvati naše kulinarske kreacije u izvornom ukusnom obliku. Zahvaljujući dvostrukim stijenkama, ove posude održat će hladna jela hladnima, a topla toplima do čak i šest sati.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clim8 (@clim8uk) on


Osim što će jelima održati temperaturu, ove posude osigurat će da tvoja torba ne izgleda kao mjesto zločina jer si odlučila na plažu ponijeti maline. Čvrsto zatvaranje koje sprječava curenja jedan je od važnih uvjeta koje mora zadovoljiti dobra posuda za plažu. 

Kreacije koje u ove odlične posude možeš pospremiti su neograničene. Pripremi voćnu salatu s voćem koje si držala u hladnjaku ili nasjeckaj hladnu mozzarellu i rajčicu, prelij ih maslinovim uljem i dodaj nekoliko listića svježeg bosiljka. Zadovoljstvo i osvježenje koje će ti pružiti nakon plivanja pod ljetnim suncem je nemjerljivo. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bari Stricoff MSc RDN (@barithedietitian) on


Još jedna prednost je što ćeš ove posude moći koristiti i jednom kada se vratiš na posao ili kada dođu zimski mjeseci. Samo zamisli kako ćeš na poslu uživati u vrućoj zobenoj kaši s cimetom dok kapljice kiše lupkaju o prozor.  

  

žena.hr