Ljepota > Frizura
Pronašle smo trendi boje za kosu koje se ispiru nakon nekoliko pranja i bit će hit ovog ljeta
29.6.2020
Kada se odlučimo napraviti promjenu u život nekako je uvijek prva 'na tapeti' frizura. Ovo ljeto umjesto da ošišaš svoje kovrče ili odrežeš šiške, možda bi mogla isprobati neku novu i drugačiju boju kose.
  
Ružičasta, plava, tirkizna i ostale netradicionalne boje za kosu već su godinama trend na koji se nije spreman odvažiti svatko. Ako si oduvijek smatrala da su takve boje zanimljive, ali nisi imala hrabrosti isprobati ih, ovo je znak da to učiniš. Korona nam je pokazala koliko je život uistinu nepredvidiv i da trebamo iskoristiti sve prilike koje nam se nude i ostvariti si sve želje koje imamo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pulp Riot Canada (@pulpriotcanada) on


Mnoge od nas i dalje smatraju da ovakve boje kose nisu profesionalne ili primjerene za posao, ali vremena se mijenjaju i takve frizure danas postaju sve više uobičajene. Zahvaljujući celebovima koji postavljaju svjetske trendove, danas u svakom kafiću, uredu ili školi možemo vidjeti barem jednu djevojku s ružičastom ili tirkiznom kosom

Mi smo se bacile u potragu za najpopularnijim nijansama ovog ljeta i pronašle boje kojima ih možeš ostvariti. Važno je napomenuti da većina ovih boja najbolje izgleda na potpuno platinastoj kosi, zato bi svoju kosu prije nanošenja boje svakako trebala posvijetliti. No same šarene boje za kosu neće oštetiti tvoje vlasi jer su bazirane na balzamu u kojem su raspršeni pigmenti. Zato svaku od boja možeš dodatno posvijetliti ako ju razrijediš s malo regeneratora. 

Ako ćeš isprobati neku od ovih trendi šarenih boja za kosu svakako rezultate podijeli s nama na Žena.hr Instagram ili Facebook profilu. 

  

žena.hr