Ljepota > Šminka
Jarke nijanse ruževa koje će istaknuti preplanuli ten
29.6.2020
U vrućim ljetnim danima volimo njegovati prirodni look, no ponekad se volimo i srediti, osobito ako je riječ o posebnijim prigodama ili pak večernjim izlascima. Ruž za usne jedan je od onih make up proizvoda koji bi se trebao naći u svakoj kozmetičkoj torbici, a u samo nekoliko poteza pomaže nam da transformiramo svoj uobičajeni look.
   
I dok su crvene i nude nijanse ruževa za usne klasik, tijekom ljeta volimo posegnuti i za nekim drugim vibrantnim bojama koje će istaknuti preplanuli ten. Ljeto je kao stvoreno za igru bojama stoga se nemoj bojati eksperimentirati s ruževima za usne jer su i ove sezone jarke nijanse trendi i poželjne. Najpopularnije su jarke narančaste nijanse te boja ciklame koje pristaju svima,  a možeš ih nositi u svakoj prigodi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sara Escudero (@collagevintage)


Kod odabira ruža za ljeto, biraj one koji su dobro pigmentirani pa čak i vodootporni kako bi što dulje izdržali na usnama, no izbjegavaj one koji isušuju usne. U drogerijama je i ovog ljeta izbor zaista šarolik, a neke od naših favorita smo izdvojile u nastavku.
 
Foto: Instagram

žena.hr