Zabava > Ostalo
Mijenjaju raspoloženje kako vjetar puše: Šest prevrtljivih horoskopskih znakova
27.6.2020
Nismo li svi mi na neki način ćudljivi? Ne poželiš li ponekad da možeš kontrolirati svoje emocije, ali tvoj mozak ti govori drugačije? Raspoloženja dolaze i odlaze, a ponekad su toliko prolazna da ih jedva registriramo. No za najćudljivije znakove u horoskopu stvarnost je malo drugačija jer oni svoje emocije osjećaju visokim intenzitetom
Definitivno, naše raspoloženje može utjecati na to kako se fizički osjećamo. Kad se naljutiš, krvni tlak ti može porasti. Ako se osjećaš sjajno, to može utjecati na tvoje raspoloženje tako što ćeš biti sretnija.

S druge strane, pokušavati 'ne osjećati' nikada nije dobar plan. Ako neprestano potiskuješ svoje osjećaje i raspoloženje, lažirajući sreću, to može utjecati na tvoje tijelo na nezdrav način i dovesti do previše stresa. 

via Giphy
 

Bilo bi sjajno da smo 100 posto sretni, ali većina nas nije. I to je u redu. Samo moraš prepoznati svoje emocije i 'istjerati' ih van. Dobro je proći kroz tužno ili jezivo raspoloženje da bi došla na drugu stranu. Da nemaš pojma kako je to osjećati se nesretno, kako bi mogla cijeniti sreću kad je osjetiš?

U svakom slučaju, svi bismo htjeli ponekad imati bolju kontrolu nad svojim emocijama, a ovih šest znakova najviše od svih mijenjaju svoja raspoloženja:
 

žena.hr