Moda > Moda
Udobnih pamučnih haljina nikad dosta, a u H&M-u smo pronašle 15 modela stvorenih za ljeto
26.6.2020
Ljeto nam je stiglo, postaje sve toplije, a to znači i spremanje za vruće ljetne dane u modnom smislu. Kada temperature naglo porastu, od presudne je važnosti nositi prozračne materijale u kojima koža 'diže'
I gdje god se nalazila tijekom ljeta, pravilno odijevanje za vruće vrijeme možda je najvažniji korak za dobar i ugodan osjećaj tijekom cijelog ljeta. Za nas to obično znače materijali poput pamuka. Pamuk volimo jer je prozračan, lagan za nošenje, a također i jednostavan za čišćenje (da, i o tome razmišljamo). 

Kako tijekom ljeta najviše nosimo haljine, 'prekopale' smo high street trgovine u potrazi za najvećim izborom pamučnih haljina i oduševile se bogatom ponudom švedskog modnog diva.

Osim što su udobne, pamučne haljine su svestrane, praktične i jednostavne - baš sve što volimo za opuštene dane pred nama, a u nastavku provjeri nekoliko naših pamučnih favorita u svim verzijama - od onih opuštenih modela koje možeš nositi na plažu, kavu ili za 'po doma', pa sve do onih posebnijih koji su sve samo ne obične pamučne haljine.  

 

žena.hr